ArcheYou profiel van: B. Voorbeeld. Aangeboden door: LOGO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ArcheYou profiel van: B. Voorbeeld. Aangeboden door: LOGO"

Transcriptie

1 profiel van: B. Voorbeeld Aangeboden door: LOGO

2 1 Inhoudsopgave & inleiding Inhoudsopgave & inleiding 1 Basishoudingmodel 2 Basishouding 3 Competentiemodel 4 Essentie 5 Talent 7 Kracht & valkuil 8 Overleving 9 Beste Voorbeeld, Bedankt voor het doen van de test. In deze rapportage vind je informatie over jouw essentiële kwaliteiten, talenten, valkuilen en jouw ontwikkelpotentieel. Onze test onderscheidt zich door het gebruik van archetypisch beeldmateriaal en deze te combineren met competenties. Hierdoor worden onbewuste voorkeuren zichtbaar en kunnen wij met jou onderzoeken wat werkelijk bij jou past. Behandel een ander zoals hij is en hij zal zo blijven, behandel iemand zoals hij kan zijn en hij zal zo worden. Goethe Wij wensen jou veel succes en plezier met het ontwikkelen van jezelf. Team ArchePeople Wij baseren ons gedachtengoed op het onderzoek van Dr. Harry A.J. Rump van het Jungiaans Instituut in Nijmegen.

3 2 Basishoudingmodel In het basishoudingmodel kun je zien hoe jouw basishouding is ontwikkeld en wat jij mogelijk kunt doen om meer in balans te komen. In het volgende hoofdstuk wordt jouw basishouding verder uitgelegd. Resultaat Actie Aanpassing Mens

4 3 Basishouding Jouw basishouding geeft aan waar je op gericht bent. Wanneer je gerichtheid in balans is, sta je steviger in het leven. Flexibel Ik ben in staat om me aan te passen bij veranderende eisen en omstandigheden. Ik ben meegaand en tracht tegenstellingen te overbruggen. Jij bent meer aanpassingsgericht dan actiegericht. Je houdt gemakkelijk rekening met anderen. Je stelt je flexibel en meegaand op. Over het algemeen vinden anderen jou vriendelijk in de omgang. Het ontwikkelen van meer actiegerichtheid kan jou in staat stellen om ook je eigen koers te volgen. Je bent dan meer gericht op wat je zelf wilt waardoor je beter voor jezelf opkomt en vanuit jezelf in beweging kunt komen. Je geeft dan op een proactieve manier sturing aan je eigen leven en werk. Betrokken, doelgericht & gedisciplineerd Ik ben gericht op het belang van de zaak. Ik ben loyaal en werk bezielend vanuit een zekere terughoudendheid. Ik ben ernstig en standvastig. Ik werk gedisciplineerd, grondig en plichtsgetrouw. Ik ben me bewust van mijn verantwoordelijkheden. Je bent zowel mensgericht als resultaatgericht. Je stelt je zorgzaam op en neemt je taken serieus. Vanuit je plichtsbesef en loyaliteit help je de mensen om je heen. Dit maakt dat anderen op je kunnen rekenen. Je komt je afspraken na. Je bent wellicht wat streng voor jezelf. Het kan zijn dat je jezelf regels en structuur oplegt waardoor je je eigen ruimte inperkt. De kunst is om zaken soms wat meer los te laten en jezelf wat minder zaken op te leggen. Alles met mate. Ik streef vastbesloten, praktisch en volhardend een van tevoren bepaald doel na tot het bereikt is.

5 4 Competentiemodel Hieronder vind je het complete overzicht van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. In de volgende hoofdstukken wordt jouw uitslag verder uitgelegd.

6 5 Essentie In essentie ben jij een ontvankelijke analyticus. Jij bent jezelf wanneer je begrip creëert voor anderen en daarmee zaken bewust maakt. Wanneer je je verstand verbindt met je inlevingsvermogen geef je inzicht in het nut en de betekenis van zaken. Jij hebt de mogelijkheid om afwisselend te focussen op details en je blik weer te verbreden op het grote geheel. Op die manier heb je overzicht en controle waardoor je processen in goede banen kunt leiden. Je weet precies wanneer wat gedaan moet worden waardoor je rust en helderheid schept. Kwaliteit probleemanalytisch Ik selecteer problemen op hoofd- en bijzaken. Ik ben nauwgezet, zorgvuldig en trekt gegronde conclusies. Jij kunt stevigheid halen uit het creëren van begrip waarmee je bewustzijn en keuzemogelijkheden realiseert voor jezelf en anderen. Je hebt oog voor details zonder het geheel uit het oog te verliezen. Je houdt ervan kennis te verzamelen zodat je weet waar over je het hebt. Je trekt zaken na en gaat op onderzoek uit. Potentieel planmatig & organiserend Ik ben praktisch, methodisch en doelbewust. Ik stel duidelijke prioriteiten. Ik voer controleerbare feiten aan. Je hebt de competentie planmatig & organiserend niet gekozen bij je essentie. Deze competentie gaat over het vermogen om stap voor stap te werk te gaan. Jij hebt de mogelijkheid om efficiënt zaken aan te pakken. Je brengt dan orde en focus aan en je werkt gestructureerd en doelgericht. Wanneer je je planmatig & organiserend vermogen volledig benut, zorg voor reinheid, regelmaat en rust waardoor jijzelf en anderen kunnen gedijen.

7 6 Potentieel interpersoonlijk sensitief Ik ben ontvankelijk en in staat om de stemming aan te voelen. Ik versta de kunst om naar anderen te luisteren zonder tegelijkertijd bezig te zijn met mijn eigen mening. Ik beschik over inlevingsvermogen. Je hebt de competentie interpersoonlijk sensitief niet gekozen bij je essentie. Deze competentie gaat over het vermogen om in het moment te zijn en de stemming en mensen goed aan te voelen. Jij hebt de mogelijkheid om de juiste toon te raken. Je zorgt dan voor een prettige ambiance en maakt dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Wanneer je je interpersoonlijke sensitiviteit volledig benut, ben je compassievol en heb je een open houding waardoor anderen zichzelf kunnen zijn. Potentieel multicultureelbewust Ik ben invoelend en in staat om met mensen van andere culturen en komaf om te gaan. Ik kan me inleven in anderen en dingen vanuit hun perspectief bekijken. Je hebt de competentie multicultureel bewust niet gekozen bij je essentie. Deze competentie gaat over het vermogen je te verplaatsen in anderen en hen te begrijpen. Jij hebt de mogelijkheid om je in te leven in achtergronden, gewoonten en de context van anderen. Je maakt hierbij gebruik van je voorstellingsvermogen. Wanneer je je multiculturele bewustzijn volledig benut, maak je gebruik van verschillende gezichtspunten waardoor je een completer beeld krijgt en zaken in het juiste perspectief weet te plaatsen.

8 7 Talent Jouw talenten liggen op het gebied van verbindende communicatie. Jij hebt de mogelijkheid om de belangen en behoeften van mensen bij elkaar te brengen waardoor er iets gemeenschappelijks en iets nieuws kan ontstaan. Je bent een snelle denker met een goed geheugen en je kunt veel informatie in je opnemen. Je bent spontaan, hartelijk en sociaal. Je zorgt ervoor dat iedereen zich betrokken voelt. Anderen waarderen jou om de ruimte die je geeft om ideeën en verhalen te delen. Je ontwikkelt je het beste in een dynamisch omgeving waar veel wordt uitgewisseld en geen dag hetzelfde is. Talent klantgericht Ik bied snelle, efficiënte en persoonlijke service. Ik ben attent, hulpvaardig en zorg voor de behoefte van de klant. Ik heb een goed observatievermogen. Jouw talent is het aanvoelen van behoeften en wensen van anderen. Je geeft aandacht, bent attent en luistert tussen de regels door naar wat er gezegd wordt. De diensten die jij verricht zijn persoonlijke en passend. Met een vriendelijke woord sta je klaar voor anderen. Talent communicatiefvaardig Ik maak gemakkelijk contact. Ik wissel informatie uit. Ik ben een snelle denker met een goed opname vermogen. Jouw talent is om te communiceren op een open manier. Je maakt gemakkelijk contact met anderen en deelt vanzelfsprekend je gedachten en verhalen. Je luistert, staat open voor de meningen en ideeën van anderen en brengt beweging aan in je omgeving. Talent samenwerkend Ik werk met anderen samen aan een gemeenschappelijk doel. Ik ben vriendelijk, sociaal en rationeel. Jouw talent is je vermogen om mensen met elkaar te verbinden. Je biedt anderen een gevoel van saamhorigheid: samen staan we sterk. Je betrekt actief je vrienden en netwerk bij je werkzaamheden en vindt gemakkelijk een gemeenschappelijke grond om op te bouwen. Je deelt spontaan zaken en ideeën. Ontwikkelpunt innovatief Ik heb onconventionele nieuwe en originele ideeën. Ik signaleer progressieve benaderingen en heb het vermogen plotseling iets te doorzien. Jij hebt de mogelijkheid om iets nieuws uit te vinden. Je bent dan origineel en vooruitstrevend en niet gebonden aan bestaande zaken. Zoek de ruimte en vrijheid op om inspiratie op te doen en je ideeën te delen met anderen. Wellicht heb je moeite met mensen die conservatief en kleurloos overkomen.

9 8 Kracht & valkuil Je bent goed geworden in het bepalen van een goede strategie voor het beste resultaat. Voor jou is het belangrijk om stabiliteit te ervaren en je eigen keuzes te mogen maken. Je vindt het prettig wanneer jij zelf beslissingen kunt nemen. Je bepaalt graag hoe de hazen lopen en daarmee het eindresultaat. Wanneer er aan voorgenoemde niet voldaan wordt dan kom je in een situatie die niet prettig voor je voelt. Je kunt dan worden verleid tot gedrag dat je juist verder van je gewenste situatie afbrengt. Kracht zakelijkgericht Ik ben consequent. Ik richt me op het materiële doel dat nagestreefd wordt en verlies dit niet uit het oog totdat het bereikt is. Als jij je goed voelt en ontspannen bent, ben je extra goed in het werken aan tastbaar en duurzame resultaten. Wanneer je echter onder druk staat, kun je zuinig worden. Je laat dan het materieel doel voor gaan. Hierdoor kun je immateriële belangen uit het oog verliezen. Anderen vinden jou dan krenterig en onpersoonlijk. De uitdaging bij deze competentie is om vrijgevig en hartelijk te zijn.

10 9 Overleving De uitdaging voor jou is om te ontdekken wat je zelf wilt en je hart te volgen. Drijfveer zelfstandig Ik ben zelfverzekerd, zelfbewust en daadkrachtig in mijn handelen. Ik heb vertrouwen in mijn eigen handelswijze. Wanneer jij vanuit je essentie leeft, heb je automatisch balans in autonomie en wederzijdse afhankelijkheid. Je leeft dan vanuit je hart, volgt je eigen koers terwijl jij je verbindt met anderen. Zit je echter in een situatie die je lastig vindt dan kun je jezelf afsluiten en zaken alleen gaan doen.

PERSOONLIJK PROFIEL. Concept Rapport TheTrueTalentTeam 1

PERSOONLIJK PROFIEL. Concept Rapport TheTrueTalentTeam 1 PERSOONLIJK PROFIEL Concept Rapport TheTrueTalentTeam 1 Me. persoonlijk profiel Concept Rapport TheTrueTalentTeam 1 0.1 26-10-2016 TheTrueTalentTeam pagina 1 Natuurlijke Kracht en Natuurlijk Potentieel

Nadere informatie

In je element met wie je bent!

In je element met wie je bent! In je element met wie je bent! SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling Middagconferentie - juni 2016 Passend onderwijs voor begaafde leerlingen Doelen workshop Bewuste aandacht voor persoonlijke

Nadere informatie

MEASURES THE UNTHINKABLE INDIVIDUAL. Deelnemer 1. Geboortedatum: 01 januari 1900 Bedrijf: nvt Meting afgenomen op: 02 december 2011

MEASURES THE UNTHINKABLE INDIVIDUAL. Deelnemer 1. Geboortedatum: 01 januari 1900 Bedrijf: nvt Meting afgenomen op: 02 december 2011 MEASURES THE UNTHINKABLE INDIVIDUAL Geboortedatum: 01 januari 1900 Bedrijf: nvt Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten www.actproducts.nl Hoofdstuk indeling Samenvatting en potentieel Overzichtspagina

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST KWALITEITEN SCOREN Persoonlijke kwaliteiten zijn karaktereigenschappen waarin je jezelf herkent. Op de volgende 2 pagina s tref je een scorelijst aan. Omcirkel bij iedere

Nadere informatie

PERSOONLIJK PROFIEL. Testkandidaat 05

PERSOONLIJK PROFIEL. Testkandidaat 05 PERSOOLIJK PROIEL estkandidaat 05 IHOUDSOPGAVE Pagina Inleiding 3 Welke competenties heb ik gekozen? 4 Hoe extravert/introvert ben ik? 4 Mijn primaire aanleg (Voorkeur 1 - V1) 5 De "krachtige handelsman"

Nadere informatie

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren?

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Een mens is natuurlijk veel meer dan een kleur. Het indelen in kleuren is een hulpmiddel om een beeld te krijgen van jezelf en de ander.

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Voorbeeld. Individueel Rapport INDIVIDUEEL. Rapportage van:

Voorbeeld. Individueel Rapport INDIVIDUEEL. Rapportage van: Rapportage van: Voorbeeld Individueel Rapport INDIVIDUEEL Aangeboden door: myhbmsupport Burg. van Karnebeeklaan 15 2585 BA Den Haag T: 070 20 92 210 W: www.myhbmnetwork.com Hoofdstuk indeling Samenvatting

Nadere informatie

Voorbeeld ACT Meting INDIVIDUEEL. Rapportage van: Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten

Voorbeeld ACT Meting INDIVIDUEEL. Rapportage van: Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten Rapportage van: Voorbeeld ACT Meting INDIVIDUEEL Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten www.actproducts.nl Hoofdstuk indeling Samenvatting en potentieel Overzichtspagina Jouw Competenties Jouw

Nadere informatie

In dialoog met elkaar

In dialoog met elkaar In dialoog met elkaar Grondhouding van Zozijn Bestaansrecht van Zozijn In dialoog Zozijn ziet het als opdracht om mensen tot bloei te laten komen. Wij zorgen voor een positief klimaat, waarin liefdevolle

Nadere informatie

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem Anoniem 2012 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden zijn vergeleken met die van een grote groep

Nadere informatie

-PERSOONLIJK PROFIEL. Voorbeeld rapportage

-PERSOONLIJK PROFIEL. Voorbeeld rapportage -PERSOONLIJK PROFIEL Voorbeeld rapportage INHOUDSOPGAVE Inleiding Welke competenties heb je gekozen? Hoe extravert/introvert ben je? Welke competenties heb je gekozen? Jouw primaire aanleg (Voorkeur 1

Nadere informatie

Doelen stellen voor persoonlijke ontwikkeling

Doelen stellen voor persoonlijke ontwikkeling Doelen stellen voor persoonlijke ontwikkeling SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling Regionale conferenties maart 2018 Nora Steenbergen-Penterman Doelen workshop Je weet welke hulpmiddelen

Nadere informatie

Thermometer leerkrachthandelen

Thermometer leerkrachthandelen Thermometer leerkrachthandelen Leerlijnen en ontwikkelingslijn voor leerkrachten van WSKO 1 Inleiding Leerkracht zijn is een dynamisch en complex vak. Mensen die leerkracht zijn en binnen onze organisatie

Nadere informatie

Stap 1: Print deze oefening (als het even kan op wat dikker papier) en knip de waardenkaarten uit.

Stap 1: Print deze oefening (als het even kan op wat dikker papier) en knip de waardenkaarten uit. Oefening: Waarden Sorteertaak. Wat zijn waarden eigenlijk? Waarden zijn de dingen die jij als persoon écht belangrijk vindt in het leven. Het is belangrijk ze niet te verwisselen met normen, wat je meer

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Sacha, wie ben jij echt?

Sacha, wie ben jij echt? Persoonlijk profiel van Sacha de Boer 3 maart 2017 - Vertrouwelijk - Sacha, wie ben jij echt? Uitslag van jouw Studiekeuzetest Jij, in een notendop waarom dit rapport anders is... Misschien heb je al eens

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

Zeg het eens. Assertief communiceren en overtuigend argumenteren.

Zeg het eens. Assertief communiceren en overtuigend argumenteren. Zeg het eens Assertief communiceren en overtuigend argumenteren www.cameleontraining.be Overtuigend argumenteren Jij verliest Jij wint Ik win Ik manipuleer jou Ik beïnvloed jou Ik verlies Ik haal ons allebei

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK TALENT WERKGEVER MEDEWERKER. juiste talent selecteren. plek die écht bij je past

FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK TALENT WERKGEVER MEDEWERKER. juiste talent selecteren. plek die écht bij je past F I T C H FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK MEDEWERKER plek die écht bij je past concreet inzicht hoe je effectiever kunt worden in je werk TALENT WERKGEVER juiste talent selecteren bestaand talent beter leren

Nadere informatie

1. Daniël Goleman beschrijft 4 gebieden binnen zijn model Emotionele Intelligentie. Welke relatie is er tussen 'zelfmanagement' en 'zelfinzicht'?

1. Daniël Goleman beschrijft 4 gebieden binnen zijn model Emotionele Intelligentie. Welke relatie is er tussen 'zelfmanagement' en 'zelfinzicht'? Oefenvragen Ondernemerskunde B - Persoonlijke effectiviteit 1. Daniël Goleman beschrijft 4 gebieden binnen zijn model Emotionele Intelligentie. Welke relatie is er tussen 'zelfmanagement' en 'zelfinzicht'?

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld

Maartje Voorbeeld Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Talentrapportage De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld

Nadere informatie

Workshop Ontdek je talent

Workshop Ontdek je talent Workshop Ontdek je talent Effective talentmanagement Mariska Karcher Tel.nr. 06 18 08 01 59 20-3- 2015 Opdracht: Successen Doel Inzicht krijgen in kwaliteiten van jezelf in verschillende omstandigheden

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is

Nadere informatie

Employabilityscan. Naam. Mw C. ABC. Datum assessment

Employabilityscan. Naam. Mw C. ABC. Datum assessment Employabilityscan Naam Datum assessment Mw C. ABC 10-2 - 2014 Gegevens kandidaat Naam E-mail Mw C. ABC c.abc@abc.nl Geboortedatum 18-3 - 1964 Organisatie ABC Groep Datum assessment 10-2 - 2014 Doel en

Nadere informatie

vaardigheden - 21st century skills

vaardigheden - 21st century skills vaardigheden - 21st century skills 21st century skills waarom? De Hoeksteen bereidt leerlingen voor op betekenisvolle deelname aan de wereld van vandaag en de toekomst. Deze wereld vraagt kinderen met

Nadere informatie

Waarom kan de eigenwaarde van je kind zo schommelen?... Hoe kun jij je manier van communiceren hierop aanpassen?...

Waarom kan de eigenwaarde van je kind zo schommelen?... Hoe kun jij je manier van communiceren hierop aanpassen?... Stap 6 - Eigenwaarde Waarom kan de eigenwaarde van je kind zo schommelen? Hoe kun jij je manier van communiceren hierop aanpassen? Pagina%K124 De eerste vorm van eigenwaarde is.................................

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Eigenschappen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Eigenschappen (QPN) 2 Inleiding Wat zijn jouw meest kenmerkende eigenschappen?

Nadere informatie

Smart Competentiemeting BSO

Smart Competentiemeting BSO Smart Competentiemeting BSO Pedagogisch medewerker Naam: Josà Persoon Email Testcode : jose_p@live.nl : NMZFIC Leeftijd (jaar) : 1990 Geslacht Organisatie Locatie : v : Okidoki : Eikenlaan Datum invoer

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) student 47 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

talentstimuleren.nl CREATIEF DENKEN Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën

talentstimuleren.nl CREATIEF DENKEN Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën Ik kom met originele oplossingen en bedenk vernieuwende ideeën Ik let op (onopvallende) details en voeg details toe aan eerdere ideeën Ik zie meerdere denkrichtingen en verander flexibel van denkrichting

Nadere informatie

Het perspectief van een kind of jongere zien. Coaching bij (dreigende) uitval

Het perspectief van een kind of jongere zien. Coaching bij (dreigende) uitval Het perspectief van een kind of jongere zien Coaching bij (dreigende) uitval 12 oktober 2017 T A L E N T Slim Begeleiden Albert Kaput Vastlopen Hoe ervaren jongeren de boodschappen die zij uit hun omgeving

Nadere informatie

Talenten 30 januari Daan Demo

Talenten 30 januari Daan Demo Talenten 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

StudieThermometer. Temperatuur wat aan de lage kant? Mw Demo Kandidaat Instelling Demo

StudieThermometer. Temperatuur wat aan de lage kant? Mw Demo Kandidaat Instelling Demo StudieThermometer Mw Demo Kandidaat 27-11 - 2018 Temperatuur wat aan de lage kant? Instelling Demo Beste Demo, Goed dat je de StudieThermometer hebt ingevuld! Het helpt je om te bekijken of alles goed

Nadere informatie

SKILLSTIPS SKILLSTOWN

SKILLSTIPS SKILLSTOWN SKILLSTIPS SKILLSTOWN Met dank aan Wout Plevier www.innerspective.nl De grooste online opleider van Nederland www.skillstown.com 3 oefeningen om je nr. 1 talent te vinden Iedereen heeft talenten. Een talent

Nadere informatie

Competentieprofiel: Voorbeeld

Competentieprofiel: Voorbeeld Competentieprofiel: Voorbeeld deelnemer opdrachtgever HFMtalentindex 07-07-2015 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op

Nadere informatie

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl Het Mens Effect hetmenseffect.nl Uw organisatiedoelen & het effect van talent In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties. Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen

Nadere informatie

Voorbeeld ACT_Young BEGELEIDERSRAPPORT. Rapportage van: Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten

Voorbeeld ACT_Young BEGELEIDERSRAPPORT. Rapportage van: Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten Rapportage van: Voorbeeld ACT_Young BEGELEIDERSRAPPORT Aangeboden door: ACT Psychometrische instrumenten www.actproducts.nl Hoofdstukindeling De ACT-meting De leerstijl van de student De kwaliteiten van

Nadere informatie

Instructie bij het leggen van de eigen-waarden kaartjes

Instructie bij het leggen van de eigen-waarden kaartjes 1. Maak ruimte op een tafel 2. Knip de kaartjes uit en leg ze op een stapeltje 3. Leg aan de linkerzijde van je werkveld de 4 categoriekaartjes Op dit moment het meest belangrijk, Op dit moment ook belangrijk,

Nadere informatie

1. Wie is hier de expert? 2. De ontwikkeling van het vak 3. Nieuwe rollen als adviseur 4. Verbinding maken? 5. Je neemt jezelf mee! 6.

1. Wie is hier de expert? 2. De ontwikkeling van het vak 3. Nieuwe rollen als adviseur 4. Verbinding maken? 5. Je neemt jezelf mee! 6. Rene van den Burg Vakbondsonderhandelaar Manager HRM Diverse management-functies Hoofdredacteur SBM Directeur Werkgevers in de sport (WOS) Eigenaar Burgerbrink (zelfstandige) Adviseur Brug8 Docent Haagse

Nadere informatie

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd.

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd. Best Peter Manager Brainwave Ltd. THQPS Quick Performance Scan Dit rapport werd gegenereerd op 11112015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data (PQ) dateren van 10032015. OVER DE THQPS

Nadere informatie

De loopbaan van de ambtelijk secretaris. Hoe verloopt dat bij u?

De loopbaan van de ambtelijk secretaris. Hoe verloopt dat bij u? De loopbaan van de ambtelijk secretaris Hoe verloopt dat bij u? Even voorstellen Richard Priem, mede-eigenaar MEDE, trainer/adviseur Loopbaan: Trainer medezeggenschap Trainer Microsoft Office + opleider

Nadere informatie

Mijn Cognitieve Stijlen. Jan Voorbeeld.

Mijn Cognitieve Stijlen. Jan Voorbeeld. Mijn Cognitieve Stijlen Jan Voorbeeld Copyright 2011-2016 Pontis BVBA All rights reserved Mijn Cognitieve Stijlen is een auteursrechterlijk beschermd product van PONTIS BVBA. Niets uit dit document mag

Nadere informatie

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld 3.2 Het Merk IK Les 12: Competenties Opdracht: Lees/bekijk eerst de les in de online omgeving. 1. Geef achter elke competentie eerst aan in percentages in welke mate deze competentie gewenst is met betrekking

Nadere informatie

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS

DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS DE ULTIEME SOLLICITATIEGIDS HOOFDSTUK 1. 9 feiten over het zoeken van een baan. 1. Je moet het heft in eigen hand nemen. In plaats van zoeken op de traditionele manier en reageren op vacatures, begin je

Nadere informatie

> Functie- en Competentieprofiel Manager Vastgoed

> Functie- en Competentieprofiel Manager Vastgoed Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-6355213 www.gitp.nl >Profiel > Functie- en Competentieprofiel Manager Vastgoed Opdrachtgever

Nadere informatie

Management Drives onderscheidt zes stijlen van leiderschap vanuit zes drijfveren

Management Drives onderscheidt zes stijlen van leiderschap vanuit zes drijfveren Management Drives onderscheidt zes stijlen van leiderschap vanuit zes drijfveren People manager Mensgericht Visionair Kennisgericht Ondernemer Resultaatgericht Bestuurder Gericht op zekerheid Autoriteit

Nadere informatie

Profile Dynamics. Werken vanuit je unieke kwaliteiten en kracht. De impact van je drijfveren op werk, samenwerking en groei Versie 1.

Profile Dynamics. Werken vanuit je unieke kwaliteiten en kracht. De impact van je drijfveren op werk, samenwerking en groei Versie 1. 0 Profile Dynamics Werken vanuit je unieke kwaliteiten en kracht De impact van je drijfveren op werk, samenwerking en groei Versie 1.0 1 Inhoud Pagina 0. Inhoud.1 1. De impact van drijfveren op je gedrag

Nadere informatie

Online tests voor zelfkennis inclusief heldere rapportage & persoonlijk reflectiegesprek

Online tests voor zelfkennis inclusief heldere rapportage & persoonlijk reflectiegesprek Online tests voor zelfkennis inclusief heldere rapportage & persoonlijk reflectiegesprek Persoonlijke ontwikkeling Competentie- & loopontwikkeling Interpersoonlijke communicatie Spice up your life: test

Nadere informatie

Onderwijskundige Visie

Onderwijskundige Visie Onderwijskundige Visie 1 Inleiding Missie Het kind Het kind staat voorop en dus centraal. Ieder kind is uniek en heeft talenten. Elk kind is bijzonder en elk kind mag er zijn. Kinderen zijn niet gelijk,

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test 08.05.204 / 08.05.204 / Krachtvelden 2 Dit is een rapport over jouw krachtvelden We hebben daarvoor in ieder geval de vragenlijst gebruikt die jij zelf hebt ingevuld. De waarde en bruikbaarheid van het

Nadere informatie

DEKAPENTA. Dekapenta: een nieuwe manier om naar mensen in organisaties te kijken DEKAPENTA

DEKAPENTA. Dekapenta: een nieuwe manier om naar mensen in organisaties te kijken DEKAPENTA DEKAPENTA Dekapenta betekent vijftien in het Grieks. De test die Dekapenta heeft ontwikkeld bestaat uit vijftien typen, zeven voor vrouwen en acht voor mannen. Samen vijftien. Dekapenta! Dekapenta: een

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Krachtvelden 30 januari Daan Demo

Krachtvelden 30 januari Daan Demo Krachtvelden 30 januari 2019 Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? Als je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden hebt en

Nadere informatie

360 feedback competentieanalyse

360 feedback competentieanalyse 360 feedback competentieanalyse Expert competentie-rapportage en ontwikkelgids Sara Berger T 012 3456789 I www.tmamethod.com E info@tmamethod.com Inhoudsopgave Inhoudsopgave: Inleiding 3 TMA Competentie

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

OBSERVATIELIJST van de MUZISCHE ONTWIKKELING Van kleuters IN 5 CATEGORIEËN

OBSERVATIELIJST van de MUZISCHE ONTWIKKELING Van kleuters IN 5 CATEGORIEËN OBSERVATIELIJST van de MUZISCHE ONTWIKKELING Van kleuters IN 5 CATEGORIEËN Mijn muzisch enthousiasme Mijn muzische durf en creativiteit Mijn relatie met en begrip van de kunsttalen Mijn muzische expressie

Nadere informatie

Inleiding. Uitleg bij het rapport

Inleiding. Uitleg bij het rapport Alan Johnson Inleiding Wat geeft de doorslag om terug te komen bij een koffiezaak, een vliegmaatschappij of een leverancier? Dat ligt meestal niet alleen aan het product of dienst, maar aan de service,

Nadere informatie

LEERACTIVITEIT De Zoektocht Ent-teach Module 1 Ondernemerschap Leren Begrijpen

LEERACTIVITEIT De Zoektocht Ent-teach Module 1 Ondernemerschap Leren Begrijpen LEERACTIVITEIT De Zoektocht Ent-teach Module 1 Ondernemerschap Leren Begrijpen 1. Doel 1. Kwaliteiten van de groepsleden op tafel leggen 2. De opdracht zo concreet mogelijk maken, door brainstorm, groepsleden

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

VINCO ENGINEERING TALENT & AMBITIE VOORUITDENKEN

VINCO ENGINEERING TALENT & AMBITIE VOORUITDENKEN TALENT & AMBITIE VOORUITDENKEN TALENT & AMBITIE VOORUITDENKEN Je talent benutten en je ambities waarmaken. Het beste uit je zelf halen. Dat is de waarde van vooruitdenken. VOORUITDENKEN IS VRAGEN STELLEN

Nadere informatie

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal

360 GRADEN FEEDBACK. Jouw competenties centraal 360 GRADEN FEEDBACK Jouw competenties centraal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Over gedrag en de... 4 3. Totaalresultaten... 5 4. Overzicht scores per competentie... 7 5. Overschatting-/onderschattinganalyse...

Nadere informatie

Coen Sprenger. Training, Therapie en Coaching

Coen Sprenger. Training, Therapie en Coaching Coen Sprenger Training, Therapie en Coaching www.coendalinie.nl 06-14722983 1 kernkwaliteiten en kernkwadranten 2 Leerdoelen: Een manier om je sterke en zwakke punten helder te krijgen Een toegankelijke

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Drijfveren en Cultuur. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Drijfveren en Cultuur Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 05.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 05.04.2016 / Drijfveren en Cultuur 2 Inleiding Wat motiveert je? Waar krijg jij

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

Bezoeker: Het is een dagelijkse ervaring dat de wereld plotseling verschijnt als we wakker worden. Waar komt die vandaan?

Bezoeker: Het is een dagelijkse ervaring dat de wereld plotseling verschijnt als we wakker worden. Waar komt die vandaan? 1 Het gevoel Ik ben (7 mei 1970) Bezoeker: Het is een dagelijkse ervaring dat de wereld plotseling verschijnt als we wakker worden. Waar komt die vandaan? Shri Nisargadatta Maharaj: Voordat er iets verschijnt,

Nadere informatie

Kick off Mentoring Project. Floor van Wingerden Partner Perpetuum Organisatieontwikkeling

Kick off Mentoring Project. Floor van Wingerden Partner Perpetuum Organisatieontwikkeling Kick off Mentoring Project Floor van Wingerden Partner Perpetuum Organisatieontwikkeling 13 februari 2014 Wie is Perpetuum? Perpetuum gelooft dat het talent en de mogelijkheden van organisaties onuitputtelijk

Nadere informatie

Commercieel Observatie Profiel

Commercieel Observatie Profiel Observatieprofiel van: Naam: Bedrijf: Functie/Rol: Focus: Petra Q4 Profiles inkoop Werk Geobserveerd door: Naam: Pieter de Jongh Datum: 22/08/2014 16:53 Commercieel Observatie Profiel Inhoud Commercieel

Nadere informatie

Leiderschapscompetenties ( niet vakmanschap of inhoudelijke professionaliteit)

Leiderschapscompetenties ( niet vakmanschap of inhoudelijke professionaliteit) Leiderschapscompetenties ( niet vakmanschap of inhoudelijke professionaliteit) We delen de competenties in drie groepen in, zij het dat we de volgorde enigszins hebben gewijzigd, conform het model dat

Nadere informatie

Ondernemen volgens je kernwaarden en overtuigingen

Ondernemen volgens je kernwaarden en overtuigingen 1 Ondernemen volgens je kernwaarden en overtuigingen TEL +31157851592 EMAIL: INFO@POWER-EVENTS.EU WEBSITE: WWW.POWER-EVENTS.EU 2 De kracht van jouw Kernwaarden en Overtuigingen Waar komen waarden vandaan?

Nadere informatie

Sollicitatiegesprekken volgens de STAR methode

Sollicitatiegesprekken volgens de STAR methode Sollicitatiegesprekken volgens de STAR methode Tijdens sollicitatiegesprekken wil je zo snel en zo goed mogelijk een kandidaat voor een openstaande functie selecteren. De STAR vragenmethode is een gedegen

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

360 graden feedback formulier

360 graden feedback formulier 360 graden feedback formulier Je bent gevraagd om feedback te geven door middel van dit formulier. Het doel van dit onderzoek is: Een beter beeld te krijgen van mijn sterke en minder sterke competenties.

Nadere informatie

Je waarden zijn o.a. bepalend voor de dingen die je doet. Ze vormen als het ware de onderlaag van waaruit je de keuzes maakt in het leven.

Je waarden zijn o.a. bepalend voor de dingen die je doet. Ze vormen als het ware de onderlaag van waaruit je de keuzes maakt in het leven. Waarden oefening Je waarden zijn o.a. bepalend voor de dingen die je doet. Ze vormen als het ware de onderlaag van waaruit je de keuzes maakt in het leven. Bekijk de waarden die hieronder vermeld staan.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

Modern Leiderschap. Verstand van Verbinden. T W E

Modern Leiderschap. Verstand van Verbinden. T W   E Modern Leiderschap Verstand van Verbinden Waarom? Waarom zou je leidinggevende willen worden? Hoe is uw verhaal? Maatschappelijke ontwikkelingen Maatsschappelijke ontwikkelingen: Onderzoek (The How report,

Nadere informatie

Profiel Voorbeeldrapport

Profiel Voorbeeldrapport Profiel Talent Scanner Inhoudsopgave 1. Algemene beschrijving... 3 1.1. Doel... 3 1.2. Sfeer van Invloed model... 4 1.3. Beschrijving van de interactiestijlen... 5 1.3.1 Interactiestijlen die sturen op

Nadere informatie

Luistertypen. Barker en Watson onderscheiden vier luistertypen:

Luistertypen. Barker en Watson onderscheiden vier luistertypen: Luistertypen De Amerikaanse wetenschappers Larry Barker en Kittie Watson doen onderzoek naar luisterstijlen en luistergewoonten. Zij brachten in kaart dat mensen erg verschillen in luistervoorkeuren. Deze

Nadere informatie

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010 Talentscan Referentenonderzoek Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: augustus . Gevoeligheid Angstig,5,5 Depressief,5,5 Minderwaardig,5,5 Impulsief 4 Snel boos of geïrriteerd,5,5 Snel in paniek

Nadere informatie

boeien stoeien groeien

boeien stoeien groeien Opgesteld door: S. van Rooijen STUDIEDAG 110915 - HIPPE JIPPE KINDERDAGVERBLIJF 1 SAMENWERKEN Werkplezier maak je voor een groot deel samen en voor een groot deel zelf. Een goed draaiend team en een prettige

Nadere informatie

GEERT KLEIN BRUININK www.enneavision.nl

GEERT KLEIN BRUININK www.enneavision.nl Hoe kleurrijk ben jij? Werkcafe Berkelland 25 November GEERT KLEIN BRUININK www.enneavision.nl DOELSTELLINGEN Inzicht in jezelf. DOELSTELLINGEN Inzicht in jezelf. DOELSTELLINGEN Inzicht in anderen. Inzicht

Nadere informatie

Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID

Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID Ik geef betekenis aan onze missie Ik begeleid studenten naar de arbeidsmarkt, een vervolgopleiding en/of een actieve rol in de samenleving. En: ik zorg dat een student

Nadere informatie

Quiz Welk type verkoper ben jij?

Quiz Welk type verkoper ben jij? Uitleg Lees iedere stelling door en noteer een cijfer van 1 tot 4 bij ieder antwoord. Een 1 betekent dat het antwoord jou het BESTE omschrijft, en een 4 dat het antwoord jou het SLECHTSTE omschrijft. Gebruik

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie