OPTIEPROCEDURE. Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPTIEPROCEDURE. Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold"

Transcriptie

1 OPTIEPROCEDURE Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold Wilgenwold B.V., gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum (hierna: Wilgenwold ), is de projectontwikkelaar van het vastgoedproject Wilgenwold: een groene wijk met een hart in Oosterwold. Via Wilgenwold kan een optie worden genomen op een van de 63 te realiseren woningen in Wilgenwold. Door middel van een optie kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent om in Wilgenwold te komen wonen. Als optant heb je geen verplichting tot koop van een woning, maar een optie geeft je wel de tijd en ruimte om te bepalen of je in een later stadium de koop wilt voortzetten. FASE 1 - Inschrijving optie Bij interesse in één van de woningen in Wilgenwold, is er de mogelijkheid om een optie te nemen. Dit is mogelijk tot en met 13 mei Door middel van een optie heb je voorrang op niet-optanten om de woning en het bijbehorende, door jou gekozen, woningtype, te kopen. - Optie De optie op een woning wordt vastgelegd in een optieovereenkomst. U kunt uw optie op een woning vastleggen door de optieovereenkomst in te vullen en op te sturen naar Wilgenwold, Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum vóór 13 mei Details inschrijving optie: o Het inschrijfgeld voor een optie bedraagt eenmalig 95,- en dient te worden betaald voor 13 mei 2017; o Je hebt voorrang boven niet-optanten op de woning en het gekozen woningtype wanneer het project Wilgenwold definitief door mag gaan; o De optie is vrijblijvend en verplicht niet tot aankoop van de woning en het woningtype; o Indien je besluit af te zien van de optie, dan heb je geen aankoopverplichting. Het betaalde inschrijfgeld wordt echter niet gerestitueerd; o Indien Wilgenwold niet het minimum aantal eindgebruikers van 75% haalt en het project om deze reden geen doorgang vindt, wordt het inschrijfgeld à 95,- terugbetaald. - Kennismakingsbijeenkomst

2 Voordat fase 2 van start gaat, zal er een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd worden. Hier heb je de mogelijkheid om kennis te maken met (eventuele) nieuwe buren. FASE 2 FASE 3 - Ontwikkelplan Voor het ontwikkelen van de woningen op Wilgenwold, werkt Wilgenwold samen met Werkmaatschappij Oosterwold, een projectbureau van Gemeente Almere. Werkmaatschappij Oosterwold heeft als doelstelling dat 75% van de uiteindelijke eindgebruikers een optieovereenkomst moet ondertekenen, alvorens de ontwikkeling van Wilgenwold aanvangt. Indien dit percentage wordt behaald (deadline 15 mei), start fase 2. In deze fase wordt de wijk vormgegeven, worden de woningen ingetekend en wordt de onderbouwing in een ontwikkelplan verwerkt voor elke woning. Dit plan wordt vervolgens aan Werkmaatschappij Oosterwold voorgedragen. Indien u na fase 2 nog steeds serieus geïnteresseerd bent om een woning te kopen in Wilgenwold, vragen we van u een eenmalige financiële bijdrage van 750,-. Als het ontwikkelplan, ingediend bij Werkmaatschappij Oosterwold door Wilgenwold, door haar is goedgekeurd, ontvangt u vervolgens de volgende documenten: o o Een anterieure overeenkomst met Werkmaatschappij Oosterwold, waarin afspraken worden gemaakt met betrekking tot de verkoop van de grond, de inrichting van de grond, alsmede afspraken omtrent de betaling van de grond en woning; en Een voorwaardelijke koopovereenkomst met Wilgenwold en/of de aannemer, waarin de koop van de woning wordt geregeld en waarin is vastgelegd dat de grond bouwrijp zal worden gemaakt en het terrein wordt ingericht, onder de voorwaarde dat alle bouwvergunningen worden verleend door de gemeente. Wilgenwold streeft ernaar dat uiterlijk 1 december 2017 alle benodigde (bouw)vergunningen worden aangevraagd. Zodra deze zijn verleend, kan met de bouw van project Wilgenwold begonnen worden. Of de bouwvergunningen verleend worden, is mede afhankelijk van de uitkomst van archeologische onderzoeken. Ook veranderde regelgeving of onvoorziene omstandigheden kunnen het wel of niet verlenen van de vergunningen beïnvloeden. Het streven is om begin 2018 te starten met de bouw van project Wilgenwold. De uiteindelijke opleverdatum wordt verwacht begin 2019.

3 Voorwaarden Optie: Aanmelding 1. Om je aan te melden als optant voor project Wilgenwold, dien je de optieovereenkomst te ondertekenen en het bijbehorende inschrijfformulier op de website in te vullen. 2. Het invullen en opsturen van de optieovereenkomst en betaling van het inschrijfgeld à 95,- zijn vereisten voor het verkrijgen van de optant-status of van plaatsing op de reservelijst. 3. Betaling van het inschrijfgeld geschiedt door middel van een elektronische betaling via of overschrijving op bankrekeningnummer NL15 RABO ten name van Wilgenwold B.V. 4. Uiterlijk 13 mei 2017 dient Wilgenwold de ingevulde optieovereenkomst en het inschrijfgeld ontvangen te hebben. 5. Als optant geniet je voorrang boven niet-optanten en heb je als eerste de mogelijkheid om aan te geven of je wilt overgaan tot aankoop van een woning van project Wilgenwold. Als optant geniet je het recht op informatieverstrekking met betrekking tot de ontwikkelingen en invulling van project Wilgenwold. 6. De optie is geen verplichting tot aankoop van een woning en is slechts een middel om je interesse kenbaar te maken voor de aankoop van een woning op Wilgenwold. De optie is uitdrukkelijk geen aankoopverplichting; 7. Indien je besluit om je terug te trekken uit de optieprocedure, zal het inschrijfgeld à 95,- niet worden gerestitueerd. 8. Het Burger Service Nummer dient ingevuld te worden op de optieovereenkomst. Door middel van ondertekening van deze verklaring, ga je er mee akkoord dat het Burger Service Nummer door Wilgenwold en Werkmaatschappij Oosterwold geregistreerd wordt. 9. Er wordt door Wilgenwold en Werkmaatschappij Oosterwold geen garantie gegeven dat project Wilgenwold doorgang vindt. De ontwikkeling van project Wilgenwold is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder: a. Het aantal optanten dat zich aanmeldt: indien dit percentage onder de 75% van de eindgebruikers ligt, zullen de ontwikkelingen geen doorgang vinden; b. De aanvraag van bouwvergunningen; c. Het archeologische onderzoek uitgevoerd door Werkmaatschappij Oosterwold. 10. Indien het minimum van 75% optanten niet behaald wordt en het project Wilgenwold om deze reden geen doorgang vindt, wordt het inschrijfgeld à 95,- gerestitueerd. De optant krijgt een volgnummer toegewezen op basis van de volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld. De eerste 63 optanten zijn, onder de voorwaarden van de optieovereenkomst, verzekerd van hun optierecht. De toewijzing vindt plaats door Wilgenwold waarbij o.a. in acht wordt genomen de volgorde van binnenkomst van de complete aanmelding en betaling, alsmede de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van het project.

4 11. Alle optanten waarvan betaling van de het inschrijfgeld hierna ontvangen wordt, zullen op de reservelijst worden geplaatst. Afhankelijk van de positie van de optant op de reservelijst, zal hij benaderd worden zodra een van de eerste 63 optanten afvalt. 12. Indien de optant op de reservelijst staat en zodra duidelijk wordt dat de optant geen aanspraak (meer) kan maken op een Woning, zal het inschrijfgeld aan de optant worden terugbetaald. Optanten op de reservelijst kunnen tevens verzoeken om doorhaling van hun naam op de reservelijst, waarna het inschrijfgeld zal worden gerestitueerd. 13. Afhankelijk van de onderzoeken uitgevoerd door Werkmaatschappij Oosterwold, kunnen onvoorziene omstandigheden zich voordoen. Hierdoor kan afgeweken worden van het oorspronkelijke plan. 14. Alle prijzen, planningen en vormgeving met betrekking tot project Wilgenwold, zijn onder voorbehoud van de goedkeuring van Werkmaatschappij Oosterwold, alsmede de uitkomsten van het archeologisch onderzoek, sonderingsonderzoek en flora- en faunaonderzoek. Aansprakelijkheid 15. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en naar het oordeel van Wilgenwold een juiste weergave van de stand van zaken ten tijde van publicatie op deze website. Wilgenwold kan echter niet garanderen dat deze informatie juist en volledig is en/of blijft. Aan de verstrekte informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Intellectuele eigendomsrechten 16. De informatie en gegevens op deze website worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Wilgenwold of een van de met haar verbonden ondernemingen, bezit alle rechten op de intellectuele eigendomsrechten, waaronder de auteursrechten, merkrechten, octrooien en dergelijke met betrekking tot de op de website gepubliceerde en gepresenteerde teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen logo s en overige informatie. Privacy Het is niet toegestaan zonder toestemming van Wilgenwold, om de inhoud van de website te vermenigvuldigen, distribueren, verspreiden of beschikbaar te stellen aan derden. Intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de website Een ieder is verplicht de aanwijzingen van Wilgenwold omtrent het gebruik van enige informatie op te volgen. 17. Alle informatie en/of gegevens die door de optant aan Wilgenwold worden verstrekt, zullen worden behandeld met het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en eventuele andere toepasselijke regelgeving op het gebied van Privacy en Data bescherming.

5 18. De ingevulde optieovereenkomst zal worden overhandigd aan Werkmaatschappij Oosterwold. Door deze optieovereenkomst in te vullen en op te sturen, ga je er mee akkoord dat, in het kader van de uitoefening van het optierecht, je persoonsgegevens aan Werkmaatschappij Oosterwold ter beschikking worden gesteld. Toepasselijke wetgeving 19. Deze website, inclusief de bepalingen uit de disclaimer, is opgesteld volgens het Nederlandse recht. Wijzigingen 20. De informatie op deze website, inclusief tekst in deze disclaimer, is vatbaar voor wijzigingen welke zonder aankondiging kunnen geschieden. Wilgenwold B.V., Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum, KVK nummer:

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant );

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant ); OPTIE OVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: I. Wilgenwold B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum, in dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Blok 1 Pionierkwartier (de Rozenbottelstraat) Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier te Veenendaal Het volledig ingevulde inschrijfformulier

Nadere informatie

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing.

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing. De verkoop- en toewijzingsprocedure ziet er als volgt uit: Start verkoop op zaterdag 24 februari 2018 Op zaterdag 24 februari tussen 10:30 12:00 uur gaat de verkoop van start in Hotel Prinsen in Vlijmen

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel gelden de volgende regels: 1. Inschrijving vindt plaats

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

inschrijfformulier verkoop

inschrijfformulier verkoop inschrijfformulier verkoop Met dit formulier kunt u uw interesse voor de koop van één van de woningen kenbaar maken. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij Bremmer Makelaars, bij voorkeur via e-mail

Nadere informatie

BOOTCAMP AMSTERDAM OOST is gevestigd te Zaandam, kvk nr:

BOOTCAMP AMSTERDAM OOST is gevestigd te Zaandam, kvk nr: ALGEMENE VOORWAARDEN Bootcamp Amsterdam Oost BOOTCAMP AMSTERDAM OOST is gevestigd te Zaandam, kvk nr: 65725549 1. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen

Algemene Voorwaarden Opleidingen Algemene Voorwaarden Opleidingen Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Lichtfontein Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat u deze voorwaarden kent indien u zich aanmeldt voor een opleiding. Definities:

Nadere informatie

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.razendenthousiasterekenaars.nl (hierna: website) van KPMG Meijburg & Co. Door de website te bekijken en de daarop verstrekte

Nadere informatie

Jeugdtheater Hofplein

Jeugdtheater Hofplein Jeugdtheater Hofplein Mei 2019 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in

Nadere informatie

Reglement voor inschrijving

Reglement voor inschrijving Let op! Het reglement van inschrijving zijn de algemene regels die gehanteerd worden voor inschrijving, toewijzing en eventuele geschillen tussen partijen. Op het moment dat u akkoord bent met het reglement

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten 1. Algemene voorwaarden 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling, hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 1. De Zaanse Zwem Challenge 2019, hierna: ZZC en/of het evenement, is een initiatief van de Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek, hierna: De Stichting,

Nadere informatie

In deze algemene actievoorwaarden (de Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

In deze algemene actievoorwaarden (de Voorwaarden ) wordt verstaan onder: Artikel 1 definities In deze algemene actievoorwaarden (de Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Natuur & Milieu: Stichting Natuur en Milieu, gevestigd te (3512 NS) Utrecht, aan de Hamburgerstraat 28a,

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Amstelveen, 23 juni 2018 Betreft: Start verkoop WestRijck. Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 28 woningen in WestRijck, Amstelveen.

Amstelveen, 23 juni 2018 Betreft: Start verkoop WestRijck. Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 28 woningen in WestRijck, Amstelveen. , 23 juni 2018 Betreft: Start verkoop WestRijck Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van de 28 woningen in WestRijck,. Indien u belangstelling heeft voor één van de woningen dan kunt u gebruik maken

Nadere informatie

Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V.

Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V. Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V. Energie van Hollandsche bodem B.V. ontwikkelt zonneparken op restgronden, zandwinplassen, daken en o.a. geluidschermen

Nadere informatie

Je Hypotheek in 7 stappen

Je Hypotheek in 7 stappen Je Hypotheek in 7 stappen Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten EEN ONDERNEMING VAN ABN AMRO BANK N.V. JE HYPOTHEEK IN 7 STAPPEN Je hebt (bijna) een huis gekocht, en weet wat voor hypotheek

Nadere informatie

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 ARTIKEL 1 DEFINITIES 3 ARTIKEL 2 INWERKINGTREDING 3 ARTIKEL 3 TITEL 3 ARTIKEL 4 DOEL EN TOEPASSINGSBEREIK 4 ARTIKEL 5 KENNISGEVING VAN BOUWKAVELUITGIFTE, WIJZE VAN

Nadere informatie

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden;

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden; ALGEMENE VOORWAARDEN GOED NIEUWS MAKELAARS Artikel 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze onderhavige algemene voorwaarden; Biedproces: Het proces van

Nadere informatie

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum 18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum Versie 20-11-2017 Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in de 18 koopappartementen aan de Houtkolk te Dokkum. De verkoopinformatie met bijlagen

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel op Kalterbroeken gelden de volgende regels:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie November 2017

Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie November 2017 Algemene Voorwaarden - Milieusticker.com Versie 1.0-1 November 2017 Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van

Nadere informatie

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe Olst-Wijhe, 9 november 2011 doc. nr.: 11.050908 2 van 9 de Kavelwinkel 2011 gemeente Olst-Wijhe Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: Bouwkavel: College: Wijhe Gegadigde: Gemeente:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door Assured Werving

Nadere informatie

Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement

Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement van toepassing vanaf het moment dat de klant het Lingomaster inschrijfformulier voor particulieren heeft ingevuld en ondertekend. van toepassing vanaf het moment

Nadere informatie

De Consument: Een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep.

De Consument: Een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep. Algemene Voorwaarden voor levering aan consumenten Van: DutchMudMen.com - Tutum B.V. Gevestigd en kantoorhoudende aan de Asterweg 19 D12 1301, 1031 HL te Amsterdam. Telefoonnummer 020 820 11 41. KvK nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen)

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen in Haag & Hof voor wat betreft bouwnummers 1 tot en met 3, retourneert

Nadere informatie

Subsidieverordening voor onderhoud en restauratie van monumenten

Subsidieverordening voor onderhoud en restauratie van monumenten Subsidieverordening voor onderhoud en restauratie van monumenten Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Deze versie is

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel;

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel; Lotingreglement twee-onder-één-kap bouwkavels Artikel 1: Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting van een twee-onder-één-kapwoning

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE 1

VERKOOPDOCUMENTATIE 1 VERKOOPDOCUMENTATIE 1 VERKOOPDOCUMENTATIE Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw interesse in project Nieuw Trebol aan de Havenweg te Harlingen. U ontvangt deze brief (per post en e-mail) omdat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) Wij raden u aan deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden May and Fay Groothandel

Algemene Voorwaarden May and Fay Groothandel Algemene Voorwaarden May and Fay Groothandel Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dag: kalenderdag; Duurtransactie: een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks van

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing. Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: Nascholing: Inschrijfgeld: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Paraaf Ontwikkelaar Paraaf Aspirant MO-er Pag. 1/5

Paraaf Ontwikkelaar Paraaf Aspirant MO-er Pag. 1/5 Ondergetekenden: Optie-overeenkomst Aspirant-Medeopdrachtgever Houthaven Memeleiland 5DE 1. Ontwikkelcombinatie in oprichting: a. BPD Ontwikkeling BV; b. ERA Contour B.V.; hierna gezamenlijk te noemen:

Nadere informatie

De toekomst is nu! 29 januari 2019 Mike van Rijswijk & Armijn Eikelboom Zeist

De toekomst is nu! 29 januari 2019 Mike van Rijswijk & Armijn Eikelboom Zeist Verwijder deze afbeelding en voeg een nieuwe in. Verwijder deze afbeelding en voeg een nieuwe in. De toekomst is nu! 29 januari 2019 Mike van Rijswijk & Armijn Eikelboom Zeist Het verleden is helder, maar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN AVICENNA ACADEMIE VOOR LEIDERSCHAP (AVICENNA) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN AVICENNA ACADEMIE VOOR LEIDERSCHAP (AVICENNA) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN AVICENNA ACADEMIE VOOR LEIDERSCHAP (AVICENNA) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS Artikel 1 Definities a) "Avicenna": Avicenna Academie voor Leiderschap

Nadere informatie

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel;

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel; Uitgifteprocedure voor particuliere bouwkavels bestemd voor twee-onder-één kapwoningen (2/1 kapwoningen) 1. Definities In deze procedure wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel grond,

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG

ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG Mindful Werken in de Zorg is een onderdeel van Tuinhof Vitaal. Deze algemene voorwaarden gaan in op 1 januari 2017 In onderhavige tekst wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen L+

Algemene voorwaarden trainingen L+ Algemene voorwaarden trainingen L+ Artikel 1: Definities L+ Opdrachtgever Opdrachtnemer De leerling Training Rots & Water Beelddenken Overeenkomst Verzorgt de training Beelddenken en de Rots&Water training,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS 2015 2016 Een goede samenwerking van Bibliotheek Theek 5 en de deelnemende collega bibliotheken is van belang om de organisatie en communicatie van het aanbod workshops zo

Nadere informatie

Hofplein Rotterdam. Mei 2018

Hofplein Rotterdam. Mei 2018 Hofplein Rotterdam Mei 2018 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in alle

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting 3 DE WABO-AANVRAAG

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van 17 prachtige koopwoningen in De Groene Linten.

Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van 17 prachtige koopwoningen in De Groene Linten. Plaats, datum: Haarlem, 21 juli 2016 Betreft: Start verkoop De Groene Linten Hierbij ontvangt u de verkoopdocumentatie van 17 prachtige koopwoningen in De Groene Linten. Indien u belangstelling heeft voor

Nadere informatie

Dit Privacy-statement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Oranjevereniging Trouw aan Oranje verwerkt van haar leden.

Dit Privacy-statement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Oranjevereniging Trouw aan Oranje verwerkt van haar leden. PRIVACY-STATEMENT Oranjevereniging Trouw aan Oranje Dit Privacy-statement is van toepassing op alle persoonsgegevens die Oranjevereniging Trouw aan Oranje verwerkt van haar leden. Indien u lid wordt van

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE

Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE THIM Academie voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN Algemene voorwaarden Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Reglementen...

Nadere informatie

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken.

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken. Algemene Voorwaarden Webwinkelaankopen DG Communicatie dd 25-08-2018 DG Communicatie wil een open communicatie met haar klanten en hanteert daarom heldere algemene voorwaarden. U kunt de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de verkoop van Movie tickets door Smart Movies B.V. 1 DEFENITIES In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011.

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011. Jaar: 2011 Nummer: 27 Besluit: B&W 1 maart 2011 Gemeenteblad LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 Het college van burgemeester en wethouders; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel 1. Algemeen Organisator stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren in de laatste week van de basisschool zomervakantie van een Vakantiespel voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool

Nadere informatie

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017)

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Hieronder vindt u informatie over de verschillende stappen in de verkoopprocedure. 1. Start verkoop 22 februari 2017 2. Voorbereiding op een inschrijving 3. Stappenplan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS Artikel 1 Definities a) "KMBV": Opleidingsinstituut KMBV (vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018

Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018 Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018 Artikel 1: Toepasselijkheid In de Pulsarvisie ben je zelf het instrument voor echte verandering. Dat is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER Welkom bij Gezonde Mama s. Bij uw aanmelding voor coaching of advies door Gezonde Mama s dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden & Disclaimer van Gezonde Mama

Nadere informatie

Disclaimer & Privacy- en Cookiebeleid

Disclaimer & Privacy- en Cookiebeleid Disclaimer & Privacy- en Cookiebeleid Op het gebruik van de website van Staaltjevakwerk zijn de onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door u toegang te verschaffen tot en gebruik te maken van

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels

Informatieset bouwkavels Informatieset bouwkavels Plangebied Op t Hövelke te Mheer Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Volgordebepaling 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting

Nadere informatie

SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015. Inhoudsopgave

SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015. Inhoudsopgave Kijk voor meer informatie op: WWW.ADVERTERENBIJSBS.NL SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015 Inhoudsopgave 1. Het Programma 2. Participatie aan het Programma 3. Productie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

Paraaf Ontwikkelaar Paraaf Aspirant MO-er Pag. 1/5

Paraaf Ontwikkelaar Paraaf Aspirant MO-er Pag. 1/5 Ondergetekenden: 22 december2016 MODEL Optie-overeenkomst Aspirant-Medeopdrachtgever Houthaven Memeleiland 5DE 1. Ontwikkelcombinatie in oprichting: a. BPD Ontwikkeling BV,; b. ERA Contour B.V.,; hierna

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Trainpals Coöperatie U.A.

Algemene verkoopvoorwaarden Trainpals Coöperatie U.A. Algemene verkoopvoorwaarden Trainpals Coöperatie U.A. Artikel 1. Definities TrainPals : de Trainpals Coöperatie U.A., statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Telder Bouw en Industrie B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Op alle met SPRINGBOON gesloten overeenkomsten door deelnemers zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Dit geldt voor zowel

Nadere informatie

Privacy Policy - Stichting ami

Privacy Policy - Stichting ami Privacy Policy - Stichting ami De Stichting ami (associatie Meervoudige Intelligenties) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Joke Straathof Zorgverlening & Advies, opererend onder de naam Ik Ben praktijk voor Sensi- en Hypnotherapie,

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels

Informatieset bouwkavels Informatieset bouwkavels Plangebied Joseph Partounsstraat te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Volgordebepaling 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport

Nadere informatie

Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009

Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009 Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009 Datum: 25 augustus 2009 Van: Projectbureau ARC Algemeen Projectbureau ARC (Amsterdam Reduceert CO 2 ) verstrekt namens de 14 stadsdelen van de gemeente Amsterdam

Nadere informatie

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit.

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN 1.1 Definities a- Roodbosch interieurstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Roodbosch interieurstyling

Nadere informatie

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5).

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5). Inschrijfformulier Met dit formulier kunt u uw belangstelling voor de koop van een (of meer) woningen van Kempenstaete kenbaar maken. De koopsommen vindt u op de bijbehorende prijslijst. U kunt dit formulier

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels

Informatieset bouwkavels Informatieset bouwkavels Plan Joseph Partounsstraat te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Hallux Academie

Algemene voorwaarden. Hallux Academie Algemene voorwaarden Hallux Academie Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing indien de cursist zich bij Hallux Academie heeft ingeschreven voor het volgen van

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Zen.nl Nederland Zenleraren Opleiding Algemene Voorwaarden

Zen.nl Nederland Zenleraren Opleiding Algemene Voorwaarden Zen.nl Nederland Zenleraren Opleiding Algemene Voorwaarden Zen.nl Nederland is een eenmanszaak en staat onder leiding van zenmeester en hoofdopleider Rients Ritskes. Zen.nl Nederland staat ingeschreven

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F

Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door Van Zuylen ijzerwaren V.O.F., handelend onder Probin van Zuylen en Probin

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Dit zijn de Algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van Springest B.V. (hierna: Springest ), kantoorhoudende te (1013 CP) Amsterdam, aan de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring)

Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring) FUNIQ BV Weteringdijk 27 8161 SE Epe Tel: 0578-641080 info@funiq.nl www.funiq.nl KvK: 61574546 IBAN: NL 33 TRIO 0197 9810 03 FUNIQ BV 2015 Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring) Algemene

Nadere informatie

Privacyverklaring, Disclaimer & Copyright

Privacyverklaring, Disclaimer & Copyright Privacyverklaring, Disclaimer & Copyright 1. Privacyverklaring onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 25 mei 2018 treedt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

De Nieuwe Tuinderij Zuidoostbeemster. Informatie vervolgtraject woningbouw fase 2 en 3

De Nieuwe Tuinderij Zuidoostbeemster. Informatie vervolgtraject woningbouw fase 2 en 3 De Nieuwe Tuinderij Zuidoostbeemster Informatie vervolgtraject woningbouw fase 2 en 3 8 oktober 2013 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Bestemmingsplan en plankaart 4 Planning naar start bouw 6 VON prijzen woningen

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Fotograaf: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden in de zin van art. 6:231 BW.

Fotograaf: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden in de zin van art. 6:231 BW. Foticoon J. Sinthenstraat 29 7412 EB Deventer Contact@foticoon.nl +31 6 42 75 29 02 Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van de eenmanszaak Foticoon, gevestigd en kantoorhoudende in Deventer,

Nadere informatie

REGLEMENT BHV OEFENDAG

REGLEMENT BHV OEFENDAG REGLEMENT BHV OEFENDAG Hoofdstuk I Deelname en Restitutie Hoofdstuk II Algemeen reglement oefendag Hoofdstuk II Spelregels algemeen Spelregel praktijkoefeningen Spelregels voor de theorie Spelregel casus

Nadere informatie

Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? "Leren fotograferen" Leren fotograferen De cursus

Leren fotograferen Voor wie is de cursus Leren fotograferen? Leren fotograferen Leren fotograferen De cursus Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? De cursus "Leren fotograferen" is voor iedereen die meer wil dan lukraak fotograferen met een digitale (spiegelreflex) camera op de automatische

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie