Betreft: Opdrachtbevestiging inzet bij Opdrachtgever B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betreft: Opdrachtbevestiging inzet bij Opdrachtgever B.V."

Transcriptie

1 Opdrachtgever B.V. t.a.v. de heer Postbus AA Amsterdam Wezer Finance & Consulting Financial Management Advisory Catharina van Renneslaan HB Amstelveen T +31 (0) E mail : pwezer@hotmail.com Amsterdam, juni 2016 Betreft: Opdrachtbevestiging inzet bij Opdrachtgever B.V. Beste.., De ondergetekenden: Opdrachtgever B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, hierna te noemen: Opdrachtgever, en Wezer Finance & Consulting statutair gevestigd te Amstelveen, Catharina van Renneslaan 44, hierna te noemen: Opdrachtnemer, In aanmerking nemende dat: a. Opdrachtnemer de hieronder omschreven werkzaamheden bij de hieronder genoemde Opdrachtgever wenst uit te voeren; b. Opdrachtnemer als zodanig in staat en bereid is voornoemde werkzaamheden bij de Opdrachtgever op de hierna volgende voorwaarden uit te (doen) voeren; c. Opdrachtgever en Opdrachtnemer uitsluitend met elkaar wensen te contracteren op basis van een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW; d. Opdrachtgever en Opdrachtnemer uitdrukkelijk niet beogen om een arbeidsovereenkomst aan te gaan in de zin van artikel 7:610 e.v. en 7:690 e.v. BW; e. Opdrachtgever en Opdrachtnemer uitdrukkelijk de toepasselijkheid van de fictieve dienstbetrekking van tussenkomst (artikelen 2a Uitvoeringsbesluit loonbelasting 1965 en artikel 3 Besluit aanwijzing gevallen waarin arbeidsverhouding als dienstbetrekking wordt beschouwd (Besluit van 24 december 1986, Stb. 1986, 655) willen voorkomen; f. Opdrachtgever en Opdrachtnemer ervoor kiezen om in voorkomende gevallen de fictieve dienstbetrekking van thuiswerkers of gelijkgestelden (artikelen 2b en 2c Uitvoeringsbesluit loonbelasting 1965 en artikel 1 en 5 Besluit aanwijzing gevallen waarin arbeidsverhouding als dienstbetrekking wordt beschouwd (Besluit van 24 december 1986, Stb. 1986, 655)) buiten toepassing te laten en daartoe deze overeenkomst opstellen en ondertekenen voordat uitbetaling plaatsvindt; g. Deze overeenkomst gelijkluidend is aan de door de Belastingdienst op onder nummer opgestelde modelovereenkomst;

2 2 h. Opdrachtgever en Opdrachtnemer de voorwaarden waaronder Opdrachtnemer voor Opdrachtgever zijn werkzaamheden zal verrichten, in deze overeenkomst wensen vast te leggen, Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: Artikel 1 Opdracht 1.1 Partijen komen overeen dat de opdrachtnemer de hierna in artikel 2 omschreven werkzaamheden zal doen uitvoeren bij Opdrachtgever BV te Amsterdam, hierna te noemen Opdrachtgever, met ingang van 2016 en - behoudens tussentijdse opzegging conform het bepaalde in de Algemene Voorwaarden van Opdrachtgever B.V. ten behoeve van Opdrachtnemer en het bepaalde in artikel 2.4 van deze opdrachtbevestiging, hierna ook te noemen: de Overeenkomst - van rechtswege eindigend op 31 december 2016 zonder dat enige vorm van opzegging is vereist. De mogelijkheid bestaat dat na overleg tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever de Overeenkomst wordt verlengd. Dit overleg dient uiterlijk drie weken voor het einde van de onderhavige overeenkomst plaats te vinden. De duur van de verlenging zal alsdan tussen partijen worden bepaald. 1.2 Namens Opdrachtnemer zal Patrick Wezer de werkzaamheden uitvoeren. Opdrachtnemer is toegestaan, in overleg met en na expliciete goedkeuring van Opdrachtgever, een andere persoon in te zetten voor de uitvoering van de werkzaamheden. 1.3 Opdrachtnemer zal de overeengekomen werkzaamheden in beginsel gedurende 4 à 5 dagen per week uitvoeren. Gedurende deze Overeenkomst kan echter door partijen een ander aantal dagen of uren per week worden overeengekomen. 1.4 Opdrachtgever verklaart zich er uitdrukkelijk mee akkoord dat Opdrachtnemer ook ten behoeve van andere opdrachtgevers werkzaamheden verricht. 1.5 Opdrachtnemer accepteert de opdracht en aanvaardt daarmee de volle verantwoordelijkheid voor het op juiste wijze uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. 1.6 Opdrachtnemer deelt zijn werkzaamheden zelfstandig in. Wel vindt, voor zover dat voor de uitvoering van de opdracht nodig is, afstemming met Opdrachtgever plaats in geval van samenwerking met anderen, zodat deze optimaal zal verlopen. Indien noodzakelijk voor de werkzaamheden richt Opdrachtnemer zich naar de arbeidstijden bij Opdrachtgever. 1.7 Opdrachtnemer is bij het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden geheel zelfstandig. Hij verricht de overeengekomen werkzaamheden naar eigen inzicht en zonder toezicht of leiding van Opdrachtgever. Opdrachtgever kunnen wel aanwijzingen en instructies geven omtrent het resultaat van de opdracht.

3 3 1.8 Indien de Opdrachtnemer op enig moment voorziet dat hij de verplichtingen in verband met deze overeenkomst niet, niet tijdig of niet naar behoren kan nakomen, dan dient de Opdrachtnemer de Opdrachtgever hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen. Artikel 2 Werkzaamheden 2.1 De bij Opdrachtgever door de Opdrachtnemer te verrichten werkzaamheden, hierna te noemen: de werkzaamheden, bestaan uit: 1. Het opzetten van ; 2. Het implementeren van...; 3. De controle van...; 4. Rapporteren over de voortgang van..; Factoren, randvoorwaarden en risico s die van invloed kunnen zijn en die aandacht behoeven tijdens de uitvoering van de werkzaamheden van de Opdrachtnemer zijn: -..; - medewerking van andere stakeholders binnen Opdrachtgever B.V. (zoals projectleiders, financieel managers e.d.). Deze factoren, randvoorwaarden en risico s zullen expliciet aan de orde komen in de voortgangsevaluaties in verband met hun relevantie voor het goede verloop van de opdracht en eventuele te nemen maatregelen. 2.2 Opdrachtgever verstrekt de Opdrachtnemer alle bevoegdheid en informatie benodigd voor een goede uitvoering van de opdracht. 2.3 De bij de uitvoering van de werkzaamheden behorende bevoegdheden en verantwoordelijkheden worden bij aanvang van de werkzaamheden nader tussen partijen vastgesteld in overleg met de Opdrachtgever. Indien er sprake is van procuratie moet schriftelijk worden vastgelegd wat deze omvat. Na ondertekening hiervan door de Opdrachtgever en Opdrachtnemer, wordt de procuratie geacht onderdeel van de Overeenkomst te zijn. 2.4 Na circa vier weken dient een plan van aanpak te worden opgesteld voor de gehele periode van de opdracht. Daarna is de Opdrachtnemer verantwoordelijk voor het maandelijks plannen en organiseren van voortgangsbesprekingen tussen de Opdrachtnemer en de Opdrachtgever. De afronding van de opdracht dient mondeling of schriftelijk te gebeuren en zal daarna worden geëvalueerd met de Opdrachtgever. 2.5 De Opdrachtgever is toegestaan uit hoofde van het contract tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer om na oplevering van het in artikel 2.4 genoemde plan van aanpak de ondersteuning door Opdrachtnemer per direct te beëindigen. Indien de Opdrachtgever daartoe besluit, eindigt ook de onderhavige Overeenkomst met inachtneming van een opzegtermijn van drie weken.

4 4 2.6 De Opdrachtnemer rapporteert wekelijks schriftelijk of mondeling het verloop van de werkzaamheden aan de contactpersoon van de Opdrachtgever. Tevens overlegt de Opdrachtnemer wekelijks schriftelijk zijn gewerkte uren en gerede kilometers aan zowel de Opdrachtgever. Hiertoe gebruikt de Opdrachtnemer het door Opdrachtgever beschikbaar gestelde model. 2.7 Wij stellen voor om circa zes maanden na het einde van de opdracht een evaluatiebespreking te houden tussen Opdrachtnemer en de Opdrachtgever waarbij met name aandacht zal worden gegeven aan het blijvend effect van de opdracht op de organisatie. Artikel 3 Vergoeding 3.1 Het uurtarief voor de door de Opdrachtnemer verrichte werkzaamheden bedraagt 92,50 per uur exclusief reis- en verblijfskosten en exclusief BTW. 3.2 Reiskosten worden door de Opdrachtnemer gedeclareerd à 0,38 per gereden kilometer. Artikel 4 Betaling 4.1 Betaling van Opdrachtnemer geschiedt via Opdrachtgever. Hiertoe factureert Opdrachtnemer wekelijks op basis van het aantal gewerkte uren. De Opdrachtnemer dient zijn factuur, die voldoet aan alle wettelijke vereisten, binnen één week na het verstrijken van het betreffende tijdvak bij Opdrachtgever in te dienen. De factuur dient per te worden verzonden aan.@...com. Bij de eerste factuur ontvangt Opdrachtgever van Opdrachtnemer een kopie bankafschrift ter controle van de bankrekeningnummer. Indien de factuur niet aansluit op de wekelijks ingestuurde uren- en kilometerstaat, zoals benoemd in artikel 2.6, wordt deze geretourneerd en niet verwerkt. 4.2 De betalingstermijn voor de facturen is 7 dagen. Bij afwijkend betaalgedrag van de Opdrachtgever, zal de betalingstermijn richting Opdrachtnemer maximaal 15 dagen betreffen.

5 5 Artikel 5 Zelfstandigheid 5.1 Indien er zich wijzigingen in de zelfstandigheid van opdrachtnemer voordoen, dient Opdrachtnemer deze terstond aan Opdrachtgever te melden. Opdrachtnemer is verplicht mee te werken aan het verschaffen van alle gegevens nodig voor het vaststellen van de zelfstandigheid. 5.2 Opdrachtnemer en Opdrachtgever kennen geen enkele vorm van gezagsverhouding waardoor aanspraken terzake van vorderingen van de belastingdienst en/of premies sociale verzekeringen kunnen volgen. 5.3 Indien de Opdrachtnemer de status van een BV rechtspersoon heeft, verklaart Opdrachtnemer te voldoen aan de Wet Allocatie Arbeidskracht Door Intermediair (WAADI), en ingeschreven te zijn bij de KvK met één van de volgende SBI codes: Uitzendbedrijven, Uitleenbedrijven, Arbeidspools, 7830 Payrolling. Artikel 6 Voorkomen tussenkomstfictie 6.1 Opdrachtgever en Opdrachtnemer willen de toepasselijkheid van de fictieve dienstbetrekking van tussenkomst voorkomen. Daarvoor is van belang dat Opdrachtnemer de werkzaamheden verricht in de uitoefening van een bedrijf of in de zelfstandige uitoefening van een beroep. Opdrachtgever mag redelijkerwijs aannemen (bewijsvermoeden) dat hiervan sprake is als hij, in aanvulling op deze overeenkomst: a. vastlegt: - de inschrijving van Opdrachtnemer bij de Kamer van Koophandel; - het BTW-nummer van Opdrachtnemer; en b. in ieder geval afspraken heeft gemaakt over: - aansprakelijkheid van Opdrachtnemer jegens de Opdrachtgever; - een concurrentie- en/of relatiebeding dat de Opdrachtnemer niet onredelijk beperkt in het verwerven of uitvoeren van opdrachten voor andere opdrachtgevers (zie artikel 7); 6.2 Het bewijsvermoeden van het eerste lid van dit artikel is niet van toepassing indien Opdrachtnemer hoofdzakelijk werkzaam is voor Opdrachtgever op basis van (opvolgende) opdrachten van (gezamenlijk) langere duur dan gelet op de aard van de werkzaamheden gebruikelijk is.

6 6 Artikel 7 Non-concurrentie Opdrachtnemer verplicht zich om gedurende de duur van deze Overeenkomst -alsmede gedurende een periode van 6 maanden jaar na het einde van deze Overeenkomst- geen directe of indirecte contractuele relatie, hoe ook genaamd, aan te (doen) gaan met de Opdrachtgever, zijn rechtsopvolgers of daarmee gelieerde onderneming(en), op straffe van de boete zoals bepaald in artikel 8 van deze Overeenkomst. Artikel 8 Boete Bij overtreding door Opdrachtnemer van het bepaalde in artikel 6 van deze overeenkomst verbeurt Opdrachtnemer jegens Opdrachtgever een onmiddellijk opeisbare boete van 5.000,- per overtreding, vermeerderd met 500,- per dag of onderdeel daarvan dat de overtreding voortduurt, onverminderd het recht van Opdrachtgever om volledige schadevergoeding te vorderen en/of tot beëindiging van de overeenkomst over te gaan. De totale boete of samenstel van boetes zal per opdracht nimmer hoger zijn dan of 10% van de totale omzet exclusief reiskosten van de Opdrachtnemer. Artikel 9 Gedragscode en geheimhouding Opdrachtnemer heeft kennis genomen van de Gedragscode voor externe professionals bij Opdrachtgever alsook van de Geheimhoudingsverklaring, welke beiden als bijlagen zijn toegevoegd aan deze Overeenkomst, en Opdrachtnemer zal deze beide documenten tekenen voor akkoord. Artikel 10 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 10.1 Op deze overeenkomst en alle overeenkomsten die daaruit voortvloeien zijn de Algemene Voorwaarden van Opdrachtnemer van toepassing, die als bijlage bij de Overeenkomst zijn gevoegd. Bij strijdigheid tussen de Overeenkomst en de Algemene Voorwaarden, prevaleren de bepalingen uit de Overeenkomst Toepasselijkheid van eventueel door Opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt door Opdrachtnemer uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 11 Wijziging van de overeenkomst Wijzingen van en aanvullingen op deze overeenkomst zijn slechts geldig voor zover deze schriftelijk tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever zijn overeengekomen.

7 7 Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en ondertekend te Amsterdam voor akkoord op 8 juni 2016, Opdrachtgever Opdrachtgever B.V. Dhr... Directeur Opdrachtnemer Wezer Consulting & Finance Drs. Patrick Wezer Bijlagen: - Algemene Voorwaarden Wezer Finance & Consulting; - Gedragscode voor externe professionals; - Geheimhoudingsovereenkomst.

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen - Tussenkomst

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen - Tussenkomst Voorbeeld modelovereenkomst algemeen - Tussenkomst Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 U krijgt van 1 april 2016 tot 1 januari 2017 de tijd om

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam RaymakersvdBruggen, Personeelsmanagement, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening

Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening De ondergetekenden: 1. Naam Bedrijf, gedreven voor rekening van «(FW:informele_tenaamstelling)», gevestigd te «(FW:woonadres_plaats),als-leeg,(FW:domic»,

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR>

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR> OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. Partijen: 1. LINKIT B.V., gevestigd te 3454 PV DE MEERN aan de Rijnzathe 9, rechtsgeldig vertegenwoordigd door E.J. Holierhoek hierna te noemen: Opdrachtgever ; en

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. (intermediair), gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen tussenkomst De Belastingdienst heeft, in samenwerking met

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

IN OVERWEGING NEMENDE DAT:

IN OVERWEGING NEMENDE DAT: OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP naam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam Rvdb, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende aldaar aan de Amstellandlaan 84 te

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN

OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN PARTIJEN: , gevestigd en kantoorhoudende te aan de , ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de hierna te noemen:

Nadere informatie

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en, 2.

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Vidomes, welke is gevestigd te (2616 LZ) Delft aan de Kleveringweg 24, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw D.L. Braal, hierna te

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 Je krijgt van 1 april 2016 tot 1 januari 2017 de

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT 1 VPRA-modelcontract/Geen werkgeversgezag OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. vof, gevestigd te Dronten, 8251 NS aan de Golfresidentie, KvK-nummer:., rechtsgeldig vertegenwoordigd door dr. K.B. van

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ),

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht LS Advies & Online Media

Overeenkomst van opdracht LS Advies & Online Media Overeenkomst van opdracht LS Advies & Online Media De partijen: 1. [ ] ( opdrachtgever ), statutair gevestigd te [ ] en kantoorhoudende aan [ ], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ] en 2. LS Advies &

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2.

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. Gemeente Amersfoort, gevestigd te Amersfoort aan het Stadhuisplein 1, hierbij op grond van het Bevoegdhedenbesluit gemeente Amersfoort 2018, rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ), gevestigd

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht De ondergetekenden: 1. De Stichting Promotie Winkelstad Roosendaal, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 20146422 en gevestigd te 4724

Nadere informatie

Inkoop Concept Nadere overeenkomst

Inkoop Concept Nadere overeenkomst Inkoop Concept Nadere overeenkomst UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage B Kenmerk 201500114.137.013 Betreft

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 Je krijgt van 1 april 2016 tot

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen / geen verplichting tot persoonlijke

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Ondergetekenden: 1. [ ], statutair gevestigd te [ ] en kantoorhoudende aan [ ], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, en 2. Mevrouw

Nadere informatie

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport.

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Partijen Ondergetekenden: naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: e-mailadres: KvK-nummer: BTW-nummer: hierna te noemen:

Nadere informatie

1.1. Opdrachtnemer verplicht zich voor de duur van de Overeenkomst de navolgende

1.1. Opdrachtnemer verplicht zich voor de duur van de Overeenkomst de navolgende OVEREENKOMST VAN OPDRACHT SYSTEEMWIJS Systeemwijs Buitenkamp 7 7214BH Epse T: 0641430290 M: systeemwijs@gmail.com KvK: 66938767 Datum: 2 oktober 2016 Referentie: SW-OVO-20161002-1 Partijen: 1. ,

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-06 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-06 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-06 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen / geen werkgeversgezag De Belastingdienst heeft,

Nadere informatie

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-06-2 29 02 2016 OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te

Nadere informatie

Modelovereenkomst Ernstige enkelvoudige dyslexie bij kinderen ONL

Modelovereenkomst Ernstige enkelvoudige dyslexie bij kinderen ONL Beoordeling modelovereenkomst Ernstige enkelvoudige dyslexie bij kinderen Deze modelovereenkomst is bedoeld voor een opdrachtnemer die diensten levert op het gebied van diagnostiek en behandeling van ernstige

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT OPDRACHT

OVEREENKOMST TOT OPDRACHT OVEREENKOMST TOT OPDRACHT De ondergetekenden: 1 Delfin Interim Financials b.v. gevestigd aan Luchthavenweg 99a te Eindhoven, te dezer zake bevoegdelijk vertegenwoordigd door de heer M.J.M. Simons, Managing

Nadere informatie

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn).

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn). MODEL ARBEIDSOVEREENKOMST BESTUURDER KINDEROPVANG DE ONDERGETEKENDEN: 1. [NAAM RECHTSPERSOON], gevestigd te [PLAATS], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [NAAM], in zijn/haar hoedanigheid van [FUNCTIE],

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG - INSPANNINGSVERPLICHTING OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG - INSPANNINGSVERPLICHTING OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG - INSPANNINGSVERPLICHTING OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Opmerking De blauwe gearceerde artikelen zijn verplicht. Deze mogen niet worden aangepast. LET OP! Blauwe

Nadere informatie

Inhuurovereenkomst (ZZP er zonder bemiddeling) Tussen. <naam organisatie> <naam organisatie> Registratienummer

Inhuurovereenkomst (ZZP er zonder bemiddeling) Tussen. <naam organisatie> <naam organisatie> Registratienummer Let op: Groen gearceerd is: zelf invullen Geel gearceerd: niet wijzigen, dit komt uit de goedgekeurde overeenkomst van de belastingdienst. Inhuurovereenkomst (ZZP er zonder bemiddeling) Tussen

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; RANDSTAD MODELOVEREENKOMST TUSSENKOMST Beoordeeld door de Belastingdienst nr. 90615.77419.1.0. op 10-3- 2016 OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. Yacht Externen Management (intermediair), gevestigd te

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave algemene voorwaarden IT-People Inhuur Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Artikel 17 Artikel 18 Artikel 9 Artikel 10 Definities Toepasselijkheid

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. De gemeente s-hertogenbosch, hierbij vertegenwoordigd door , hierna te noemen Opdrachtgever, daartoe gemachtigd bij het vigerende Mandaatbesluit,

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST KUNST EN CULTUUREDUCATIE Beoordeling Belastingdienst nr. 9051596334 13 10-2015

VOORBEELDOVEREENKOMST KUNST EN CULTUUREDUCATIE Beoordeling Belastingdienst nr. 9051596334 13 10-2015 Beoordeling overeenkomst KUNST EN CULTUUREDUCATIE Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Model-overeenkomst van opdracht

Model-overeenkomst van opdracht Model-overeenkomst van opdracht (opdrachtnemer = BV/ dga) De ondergetekenden: [naam onderneming voluit], gevestigd te ( [postcode]) [plaats] aan de [adres], in dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ;

2. <NAAM OPDRACHTNEMER>), gevestigd te <PLAATS EN POSTCODE> aan de <ADRES>, hierna te noemen: Opdrachtnemer ; Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ), gevestigd

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

3. Wijziging van de duur, het karakter dan wel de aard van de diensten is slechts mogelijk na schriftelijke goedkeuring door New Monday.

3. Wijziging van de duur, het karakter dan wel de aard van de diensten is slechts mogelijk na schriftelijke goedkeuring door New Monday. ALGEMENE INHUURVOORWAARDEN Deze algemene inhuurvoorwaarden worden gehanteerd door Newmonday BV, gevestigd en kantoorhoudend op de Winthontlaan 200 te Utrecht en ingeschreven in het register van de Kamer

Nadere informatie

~1237465 pagina 1. VOORBEELDOVEREENKOMST INHUUR EXTERNE DESKUNDIGHEID Beoordeling Belastingdienst nr. 9101567983 13 10 2015

~1237465 pagina 1. VOORBEELDOVEREENKOMST INHUUR EXTERNE DESKUNDIGHEID Beoordeling Belastingdienst nr. 9101567983 13 10 2015 Beoordeling overeenkomst inhuur externe deskundigheid Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden De Patroon Versie geldig vanaf: 25 april Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene leveringsvoorwaarden De Patroon Versie geldig vanaf: 25 april Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden De Patroon Versie geldig vanaf: 25 april 2016 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 De Patroon: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De Patroon is statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. behorende bij de Opdrachtovereenkomst tussen Twynstra Gudde Interim Management B.V. (TGIM) en de Interim Manager (Opdrachtnemer)

Algemene voorwaarden. behorende bij de Opdrachtovereenkomst tussen Twynstra Gudde Interim Management B.V. (TGIM) en de Interim Manager (Opdrachtnemer) Algemene voorwaarden behorende bij de Opdrachtovereenkomst tussen Twynstra Gudde Interim Management B.V. (TGIM) en de Interim Manager (Opdrachtnemer) 1. Toepasselijkheid en rechtsverhouding 2. Zelfstandigheid

Nadere informatie

MODELOVEREENKOMST VNG GEEN WERKGEVERSGEZAG - RESULTAATSVERPLICHTING

MODELOVEREENKOMST VNG GEEN WERKGEVERSGEZAG - RESULTAATSVERPLICHTING MODELOVEREENKOMST VNG GEEN WERKGEVERSGEZAG - RESULTAATSVERPLICHTING Beoordeling Belastingdienst nr. 9101653614 5 januari 2017 OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. GR IJsselgemeenten, gevestigd te Capelle

Nadere informatie

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1

vb_tandheelkun_dienstv_ _ pagina 1 Beoordeling overeenkomst tandheelkundige dienstverlening Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht To do Service De ondergetekenden:, gevestigd te, aan de, hierna te noemen 'opdrachtgever'; en To Do Service, gevestigd te 4587 CB, Kloosterzande aan de Cloosterstraat 87, in dezen

Nadere informatie

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752 (CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal Kenmerk: 2015/2752 Groningen, d.d. 19 oktober 2015 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij De ondergetekenden: 1. De Onderzoeksraad voor Veiligheid, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mw. mr. C.A.J.F. Verheij, Secretaris Directeur, hierna te noemen 'Opdrachtgever',

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTNEMERS VAN SOFIA CONSULTING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTNEMERS VAN SOFIA CONSULTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTNEMERS VAN SOFIA CONSULTING B.V. Artikel 1: Definities 1.1 Sofia Consulting B.V. (verder: Opdrachtgever) is een besloten vennootschap ingeschreven bij de KvK onder nr.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers

Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers Ethische gedragscode De belangrijkste gedragsregels zijn: Potentiële kandidaten worden alleen voorgesteld aan een opdrachtgever

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN BEMIDDELING Beoordeling Belastingdienst nr. 9051625886 21 03 2016

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN BEMIDDELING Beoordeling Belastingdienst nr. 9051625886 21 03 2016 De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) heeft aan de Belastingdienst een model bemiddelingsovereenkomst voorgelegd, met het verzoek te beoordelen of er voor de bij deze overeenkomst

Nadere informatie

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers RAAMCONTRACT Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers Kenmerk: Groningen, d.d. DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest, gevestigd en kantoorhoudend te

Nadere informatie

MANAGEMENTOVEREENKOMST

MANAGEMENTOVEREENKOMST MANAGEMENTOVEREENKOMST 1. De te gevestigde undefined, kantoorhoudende te () aan de, ingeschreven in het handelsregister onder nummer, hierna te noemen: "Opdrachtgever", hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent).

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Algemene voorwaarden Marian Hellema, 28 februari 2017. Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Versie 28 februari 2017. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

gaan een overeenkomst aan betrekking hebbende op NAAM, geboren op DATUM, hierna te noemen Gedetacheerde ;

gaan een overeenkomst aan betrekking hebbende op NAAM, geboren op DATUM, hierna te noemen Gedetacheerde ; DETACHERINGOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN 1. NAAM Gemeente of Vennootschap, ADRES, ten deze vertegenwoordigd door NAAM, hierna te noemen Uitlener, en 2. Gemeente Arnhem, statutair gevestigd te Arnhem, ten

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST van opdracht

RAAMOVEREENKOMST van opdracht RAAMOVEREENKOMST van opdracht De ondergetekenden: Moneypenny BV, gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 26 te (1391 AB) Abcoude, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw M. Sturman, en XXXXX,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

1. [Naam onderneming of natuurlijk persoon], gevestigd te [postcode] [plaats] aan de [straat & nummer], hierna te noemen: 'werkgever',

1. [Naam onderneming of natuurlijk persoon], gevestigd te [postcode] [plaats] aan de [straat & nummer], hierna te noemen: 'werkgever', LET OP: VOOR GEBRUIK IN INDIVIDUELE OF CONCRETE GEVALLEN IS AANPASSING VAN DIT MODEL NODIG. RAADPLEEG SEC ARBEIDSRECHT ADVOCATEN VOOR HET OP MAAT MAKEN VAN HET MODEL VOOR UW BEDRIJF/SPECIFIEKE TOEPASSING

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - INZAKE HANDELSAGENTUUR

- OVEREENKOMST - INZAKE HANDELSAGENTUUR - OVEREENKOMST - INZAKE HANDELSAGENTUUR ONDERGETEKENDEN: De rechtspersoon (of eenmanszaak, v.o.f., c.v.)... gevestigd te..., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te... onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen Algemene Voorwaarden 1 Definities Buro MK BV: bemiddelt ZZP ers ten behoeve van opdrachtgevers op basis van een overeenkomst. ZZP er: iedere natuurlijke of rechtspersoon in de hoedanigheid van zelfstandig

Nadere informatie

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht:

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische- generatoren/arbeidsovereenkomst-

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van HelloFlex People 200 B.V. van toepassing die de backoffice van Uitzendbureau De Buren B.V. verzorgt. In aanvulling daarop zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN)

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) De ondergetekenden: Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen uitlener. Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen inlener. en Naam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Hierna geef ik een toelichting op mijn beoordeling. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Hierna geef ik een toelichting op mijn beoordeling. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan de orde: LTO Nederland heeft aan de Belastingdienst een modelovereenkomst van opdracht voorgelegd, met het verzoek te beoordelen of er voor de bij de overeenkomst betrokken partijen gevolgen zijn voor de loonheffingen

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT MET OPDRACHTNEMER

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT MET OPDRACHTNEMER OVEREENKOMST VAN OPDRACHT MET OPDRACHTNEMER Ondergetekenden: Ziezzo B.V., hierna te noemen: Opdrachtgever, gevestigd te Bunschoten, rechtsgeldig vertegenwoordigd door H. van den Hoogen in de functie van

Nadere informatie

#IMD15. Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. Bijeenkomst Bouwend Nederland. 6 juni Belastingdienst Stan Rethans Voorzitter Kennisgroep CAO

#IMD15. Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. Bijeenkomst Bouwend Nederland. 6 juni Belastingdienst Stan Rethans Voorzitter Kennisgroep CAO Bijeenkomst Bouwend Nederland 6 juni 2016 Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties Belastingdienst Stan Rethans Voorzitter Kennisgroep CAO #IMD15 Intermediairdagen.nl Programma VAR / BGL / DBA Van IH naar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER

ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt onder de navolgende begrippen verstaan: a. Diensten: Alle door of namens opdrachtnemer op basis van

Nadere informatie

Toelichting. Tekst van de modelovereenkomst. Overeenkomst van opdracht EHBO onderwijs -

Toelichting. Tekst van de modelovereenkomst. Overeenkomst van opdracht EHBO onderwijs - Tekst van de modelovereenkomst Overeenkomst van opdracht EHBO onderwijs - Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 04-10-2016 onder nummer 905-16-69287 beoordeelde overeenkomst.

Nadere informatie

Modelovereenkomst opdracht beroepsduiker / duikploegleider Branchevereniging Nederlandse Associatie van Duikondernemingen NADO

Modelovereenkomst opdracht beroepsduiker / duikploegleider Branchevereniging Nederlandse Associatie van Duikondernemingen NADO Beoordeling Modelovereenkomst opdracht beroepsduiker / duikploegleider. Deze modelovereenkomst is bedoeld voor de verstrekking van opdrachten aan gecertificeerde beroepsduikers en/of duikploegleiders die

Nadere informatie

NAPK/Auteursbond-contract voor het schrijven van een theatertekst (met licentieovereenkomst)

NAPK/Auteursbond-contract voor het schrijven van een theatertekst (met licentieovereenkomst) NAPK/Auteursbond-contract voor het schrijven van een theatertekst (met licentieovereenkomst) Overwegende dat: a. Opdrachtgever werkzaam is op het gebied van het produceren van voorstellingen in de podiumkunstsector

Nadere informatie

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer VOORBEELDOVEREENKOMST TIJDELIJKE WAARNEMING HUISARTS Beoordeling Belastingdienst nr. 9061554654 13 10 2015 Beoordeling overeenkomst tijdelijke waarneming huisarts Ik ben van mening dat werken volgens de

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Artikel 1 Ingangsdatum, Opdracht, Plaats van Opdracht

Artikel 1 Ingangsdatum, Opdracht, Plaats van Opdracht MANAGEMENTOVEREENKOMST 1. De te Zaandam gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Koel/ Vries Combinatie Koning B.V., kantoorhoudende te Zaandam (1022 BM) aan de Kittenstraat 2, ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTNEMERS VAN SOFIA CONSULTING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTNEMERS VAN SOFIA CONSULTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR OPDRACHTNEMERS VAN SOFIA CONSULTING B.V. Artikel 1: Definities 1.1 Sofia Consulting B.V. (verder: Opdrachtgever) is een besloten vennootschap ingeschreven bij de KvK onder nr.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER. Schouder aan Schouder B.V. Gevestigd te Rotterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER. Schouder aan Schouder B.V. Gevestigd te Rotterdam ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER Schouder aan Schouder B.V. Gevestigd te Rotterdam ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER voor het verrichten van werkzaamheden voor Schouder

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ALGEMENE MODELOVEREENKOMST TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09-2 29 02 2016 OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. Eliantie B.V. (intermediair), gevestigd te Rijswijk, 2989

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST TENNISLESSEN EN INCIDENTELE ADVISERING Beoordeling Belastingdienst nr. 9031515846 12 10 2015 Beoordeling overeenkomsten tennisvereniging en tennisleraar leerlingen en tennisleraar

Nadere informatie

Model Overeenkomst Van Opdracht

Model Overeenkomst Van Opdracht De ondergetekenden: 1. De sportorganisatie... gevestigd te... en ten deze vertegenwoordigd door: Naam:... Naam:... Naam:... Model Overeenkomst Van Opdracht (FREELANCE OVEREENKOMST) hierna te noemen de

Nadere informatie

DRIE-PARTIJEN-OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

DRIE-PARTIJEN-OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DRIE-PARTIJEN-OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Inzake bemiddeling (ABU) Deze overeenkomst is gelijkluidend aan de door de Belastingdienst op 17 03 2016 onder nummer 9091568203 beoordeelde overeenkomst. De ondergetekenden:

Nadere informatie

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972 (CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST Perceel 3 Smalspoorgraafmachine Kenmerk: 2016/2972 Groningen, d.d. 23 februari 2016 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Amersfoort mei

Amersfoort mei Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing gevestigd aan de Bekensteinslaan 36, 3817 AK te Amersfoort, ingeschreven bij KvK onder nummer 68340508, hierna te noemen Markerting Facilitator.

Nadere informatie

Hierna geef ik een toelichting op mijn beoordeling. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Hierna geef ik een toelichting op mijn beoordeling. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan de orde: Beoordeling op basis van uw verzoek Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst niet leidt tot de verplichting loonheffingen af te dragen of te voldoen, omdat werken overeenkomstig

Nadere informatie

Algemene inkoopvoorwaarden Budget Project Partner Algemene inkoopvoorwaarden voor Freelancers Conditum & Partners BV-Budget Project Partner.

Algemene inkoopvoorwaarden Budget Project Partner Algemene inkoopvoorwaarden voor Freelancers Conditum & Partners BV-Budget Project Partner. Algemene inkoopvoorwaarden Budget Project Partner Algemene inkoopvoorwaarden voor Freelancers Conditum & Partners BV-Budget Project Partner. KVK 30178355 Pagina 1 van 7 Index Artikel 1. Definities... 2

Nadere informatie

Lees de toelichting voor meer informatie over het gebruik van deze modelovereenkomst.

Lees de toelichting voor meer informatie over het gebruik van deze modelovereenkomst. Beoordeling Modelovereenkomst Juridisch advies Deze modelovereenkomst is bedoeld voor werkzaamheden op het terrein van juridisch advies gerelateerd aan de bedrijfsactiviteiten van de opdrachtgever en eventueel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie