Drop Content Blocks Here. Om 9.00 uur gaat voor ds. J. van Dijk uit Bennekom. Organist is Steven Luitjes.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Drop Content Blocks Here. Om 9.00 uur gaat voor ds. J. van Dijk uit Bennekom. Organist is Steven Luitjes."

Transcriptie

1 Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 23 april 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Gemeente en gasten: hartelijk welkom in de Dorpskerk van Woudenberg! 't Is morgen zondag 23 april 2017, en de kerkdiensten van wijkgemeente 1 deze zondag zijn om 9.00 uur en om uur. Om 9.00 uur gaat voor ds. J. van Dijk uit Bennekom. Organist is Steven Luitjes. Tijdens de morgendienst zingen we de volgende psalmen: Voorzang: Psalm 99 vers 8 Votum en Groet Psalm 9 vers 1 en 2 Wet des Heeren Psalm 56 vers 6 Gebed Schriftlezing: Joh. 20 Psalm 30 vers 3 en 4 Prediking Psalm 71 vers 15 en 17 Dankgebed Psalm 73 vers 13 Zegen Om uur is het een bijzondere dienst. Immers, 7 kinderen uit de wijkgemeente zullen het teken en zegel van het verbond mogen ontvangen. In deze dienst gaat ds. M. Messemaker voor. Het orgel wordt ook dan bespeeld door Steven Luitjes.

2 In de middagdienst zingen we de volgende psalmen: Voorzang: Psalm 87 vers 3 en 4 Votum en Groet Psalm 81 vers 1 en 12 Geloofsbelijdenis Psalm 89 vers 1 Schriftlezing Doopformulier Psalm 105 vers 5 (als kinderen binnenkomen) Doopvragen en doopbediening Psalm 134 vers 3 (toezingen na de doop) Gebed Psalm 146 vers 3, 4 en 8 Prediking: Openbaringen 4 vers 1 Psalm 118 vers 9 en 10 Dankgebed Psalm 68 vers 10 en 17 Zegen Gezegende diensten toegewenst! Doopdienst Zondagmiddag is er een doopdienst. Zeven kinderen mogen het teken en zegel van Gods verbond en belofte ontvangen: - Stef van Brakel,Nico Bergsteijnweg 39 - Luuk Driever, Geeresteinselaan 11 - Viënna Horst, Henschoterlaan 3 - Lilian en Joost van Oort, Larikslaan 42 - Matthias Uijl, Magnoliasingel 11 - Rebecca de Vos, Pachter 14 (Leusden) Doop Lilian en Joost!

3 Zondagmiddag mag ook de doop bediend worden aan Lilian en Joost van Oort, pleegkinderen van Gerben en Els ten Ham, Larikslaan 42. We hebben Gerben en Els gevraagd om iets over Lilian en Joost te vertellen: Lilian en Joost zijn geboren op 8 mei Ze hebben 2 maanden in het ziekenhuis gelegen i.v.m. prematuriteit. Aangezien hun ouders niet in staat waren om goed voor hen te zorgen zijn ze op 23 augustus 2013 bij ons komen wonen. De rechter heeft inmiddels uitgesproken dat Joost en Lilian bij ons blijven wonen en wij de volledige verantwoordelijkheid hebben over hen. In goed overleg met hun ouders mogen wij nu, als pleegouders, Joost en Lilian laten dopen. Wij ervaren het als een bijzondere taak van God om ook onze 2 pleegkinderen als onze kinderen te mogen opvoeden. En zijn dankbaar dat ze in Zijn plan een plekje hebben gekregen in ons gezin en bovenal mogen horen van Hem! We hopen en bidden dat er op deze manier nog veel kinderen onder Zijn woord mogen komen, bid u mee? Misschien heeft u nog wel zo'n plekje in uw gezin! Er is zoveel nood en een groot te kort aan pleeggezinnen. Hartelijke groet, Gerben en Els Bijzondere GZB collecte volgende week zondag!

4 De collecte voor volgende week zondag (30 april) is veranderd in een gezamenlijke collecte van diaconie en kerkrentmeesters voor 'Noodhulp Hoorn van Afrika'. Op dit moment is de Hoorn van Afrika volop in het nieuws. Door droogte, armoede en oorlog is er voor miljoenen mensen sprake van hongersnood. Er zijn ernstige voedseltekorten en de situatie verslechtert met de dag.project 10 27, het diaconale programma van de GZB, wil samen met Verre Naasten en de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK) de getroffen bevolking helpen. Partnerkerken van deze organisaties in Kenia en Zuid-Soedan verstrekken met onze hulp voedsel aan de zwaksten in de samenleving. De hulp is simpel, snel en efficiënt want de lokale kerken kennen de mensen in hun omgeving en weten waar de grootste nood is. Voor 20,- kan in Kenia een zak mais van 50 kilo gekocht worden, genoeg voor een gezin om ruim een maand van te kunnen leven.en voor 7,- kan 10 kg bonen worden gekocht. De verwachting is dat veel gezinnen meer dan een half jaar lang op deze hulp aangewezen zijn. Met uw steun willen we het leven van arme en kwetsbare mensen weer perspectief geven. De samenwerkende organisaties roepen daarom kerken, diaconieën en particulieren op om geld over te maken naar bankrekening: NL29 INGB t.n.v. Project o.v.v. Noodhulp Hoorn van Afrika. Of doneer online.ook vragen we u te bidden voor de slachtoffers en hulpverleners. Onze zieken Mevrouw Holleman Wind, Schans 21, mocht vrijdag weer uit het ziekenhuis thuis komen (na een opname wegens uitdrogingsverschijnselen). We gedenken al onze zieken. Een kaartje sturen is voor u misschien een kleine moeite, maar het kan zoveel betekenen voor de zieke. 'Zie God is mijn heil, ik zal vertrouwen en geen angst hebben' (Ps. 12: 2a). Jefta geboren!

5 Gisteren, vrijdag 21 april 2017, werden Jan Arie en Elvira Messemaker, Beukenlaan 14 (3931ZR) verblijd met de geboorte van een zoon. Zijn namen zijn Jefta Elisa, roepnaam Jefta. We feliciteren Jan Arie en Elvira hartelijk met de geboorte van hun zoon! Wat een zegen! De Heere zegene jullie bij de opvoeding van de kleine jongen. Oók feliciteren we onze predikant, ds. Messemaker, en zijn vrouw met de geboorte van hun kleinzoon. 'Het nageslacht zal Hem dienen'. En: Nijkerk is niet ver weg; ongetwijfeld zullen 'opa en oma Messemaker' zeer regelmatig de kleine jongen in Woudenberg bezoeken... Gemeentereis Israël-Jordanië

6 Op dinsdag 25 april hopen we met een groep van 41 gemeenteleden op reis te gaan naar Jordanië en Israël. Beginnend in het land van Decapolis (Markus 7:31) in Jordanië reizen we tot aan de Rode Zee in het uiterste zuiden. Het tweede deel van de reis brengen we in Israël door. Daar begint onze reis in de Negev Woestijn, in het prachtige Timna Park (bekend van de zogenaamde kopermijnen van Salomo ) en reizen we tot aan de bronnen van de Jordaan bij Tel Dan aan de noordgrens met Libanon. Regelmatig zullen we iets van onze reis laten horen en zien via de sociale media en de Eenklank. In ieder geval zullen we dagelijks verslag doen via onze speciale Facebookpagina en het YouTubekanaal van Eenklank. Op zaterdag 6 mei hopen we weer veilig te mogen terugkeren in Woudenberg. Ons gehele programma is hier te downloaden. Meet-in 30 april 2017 met Marcel Vroegop Ben jij er bij, DV zondag 30 april? Dat is er weer een Meet-in jongerendienst, om uur in Eben-Haëzer aan de Schoutstraat in Woudenberg. Spreker Marcel Vroegop legt de vraag aan je voor: 'ben jij een smaakmaker?'.

7 Natuurlijk is er muziek en tijd om even na te praten. Iedereen van 16 tot 24 jaar is welkom! Koningsdag 2017! Volgende week donderdag DV 27 april 2017 is onze Koning Willem- Alexander jarig! Een verjaardag met een bijzonder accent, immers hij hoopt 50 jaar te worden. Deze dag hoopt de koning met zijn gezin in Tilburg te zijn. Wij wensen onze Koning en Koningin een fijne verjaardag toe en wensen de Koning Gods' Zegen toe in het nieuwe levensjaar. Immers, aan 's Heeren Zegen is alles gelegen. Dat geldt óók voor hen 'die in hoogheid zijn gezeten'. Wij zullen ons koninklijk huis in de voorbede gedenken. Afscheid fam. Messemaker Afscheid ds. en fam. Messemaker Op D.V. vrijdag 12 mei hopen we als gemeente informeel in Eben Haëzer afscheid te nemen van de fam. Messemaker. Na een formeel gedeelte voor genodigden start om uur de afscheidsbijeenkomst/receptie voor alle leden van de gemeente. Ieder is daar van harte welkom. Inloop is mogelijk vanaf uur. Tijdens deze bijeenkomst zal ds. Messemaker namens de gemeente een afscheidscadeau en een map met ingeleverde persoonlijke A4 tjes worden aangeboden. Geldinzameling voor afscheidscadeau Namens de gemeente willen we ds. Messemaker als afscheidscadeau een elektrische fiets oftewel een e-bike aanbieden. We weten dat hij graag fietst, maar zijn pastorie ligt niet, zoals in Woudenberg, midden in de wijk maar op zo n 5 á 6 km afstand. Dan is een e-bike een mooi medium om snel en zonder milieuvervuiling in de eigen wijk, feitelijk de werkplek, te komen. Na afloop van alle 4 de kerkdiensten op zondag 30 april zal bij de uitgangen van de kerk een geldinzameling plaats vinden voor het afscheidscadeau. Degenen die deze zondag niet naar de kerk kunnen en toch willen bijdragen kunnen een bedrag overmaken op NL22 RABO van het College van Kerkrentmeesters onder vermelding van afscheid Messemaker of een gift afgeven bij René Veenendaal, Piet

8 Heynlaan 17. Inleveren persoonlijke wens voor ds en fam. Messemaker in A4-formaat Voor het afscheid van dominee en familie Messemaker willen we graag alle gemeenteleden de gelegenheid geven een A4 voor de familie te maken. Op het A4tje mag u een mooie herinnering, wens, gedicht, foto of wat u maar wilt, maken. Deze A4 vellen kunnen vòòr 8 mei 2017 ingeleverd worden in dozen die s zondags in de hal en doordeweeks in de keuken van Eben Haëzer staan en ook en in de winkel Living 24 aan de Voorstraat 24. Alle A4tjes zullen wij verzamelen en in mappen doen. De mappen zullen op de afscheidsavond D.V. 12 mei overhandigd worden. Maakt u er wat moois van? Bent u niet in de gelegenheid om uw A4 langs te brengen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met fam. Veenendaal of Namens de Afscheidscommissie alvast hartelijk bedankt Handen voor Horst (2) Zoals eerder aangekondigd: op DV zaterdag 27 mei a.s. gaan we een klein dagje helpen in Horst (L). Dit bij de Hervormde Evangelisatie aldaar. In overleg met de koster in Horst bleek dat het praktisch niet handig om die dag te gaan klussen: het verfwerk is meer omvangrijk dan gedacht, waardoor de kerkzaal dan 2 keer leeggehaald moet worden. Daarom laten we het klussen (voor deze keer) achterwege, en gaan we uitsluitend flyeren en contacten leggen in de wijk rondom het kerkgebouw. Die flyer is dan een

9 uitnodiging voor de kerkdiensten op Eerste Pinksterdag 4 juni 2017, waarin ds. J. Joppe voorgaat. Insteek is met een groepje personen van ca. 6 personen uit Woudenberg te vertrekken om 9.30 uur. We verwachten dan ca uur weer terug te zijn. Wie gaat mee? Meld je aan bij ouderling Marius-Jan Breugem. Agenda Dinsdag 25 april: uur, Lezing Appèlgroep Gereformeerd Belijden (Maranathakerk) Woensdag 26 april: uur, Beroepingscommissie (EH) Zondag 30 april: uur, Meet-In-Jongerendienst (EH) Vrijdag 12 mei: uur, Afscheidsavond fam. Messemaker (EH) Zondag 14 mei: uur, Afscheidsdienst ds. M. Messemaker Voorlezer Voorlezer vanmorgen: Koos van der Wind Het was deze week (en nog) een koude voorjaarsweek. Verschillende gemeenteleden werken in de fruitteelt, in de aangrenzende Kromme Rijnsteek. Deze gemeenteleden weten dan maar al te goed dat een fruitteler moet handelen en de bloesem moet 'besproeien' om te voorkomen dat de fruitoogst door de

10 voorjaarsvorst mislukt. Hierboven een foto van een deze week besproeide en bevroren fruitboom... Tenslotte 1. Morgen is het, wat we wel noemen, 'beloken Pasen'. Het grote Paasfeest is vorige week gevierd. Er komt een bepaalde kracht over ons, tijdens de grote christelijke feestdagen en het zijn dan ook heerlijke dagen. Maar de week daarop lijkt dat allemaal al weer een tijdje geleden, en is het leven bijna weer 'gewoon', of 'beloken' (als in: met de luiken ervoor). 2. Volgende week zondag, 30 april, wordt er na afloop van de diensten bij de uitgang een inzameling gehouden voor een afscheidscadeau voor ds. Messemaker. 3. Voor de kinderen van de basisscholen was het afgelopen dinsdag 18 april een spannende dag: de Cito-eindtoets...en nu maar afwachten wat het advies zal zijn voor de 'hogere school' Vanaf volgende week hebben de kinderen mei-vakantie. Verschillende gezinnen nemen de kans waar om er dan 'op uit te gaan'. Zo van toepassing: fijne vakantie! 5. Vanwege de meivakantie zijn de campings in ons dorp ook weer goed bezet. Ongetwijfeld zullen we dit 'met vreemde gezichten' in de kerkdiensten terugzien. We heten de gasten hartelijk welkom in onze kerkdiensten! Zullen we een gastvrije gemeente zijn? 6. Volgende week dinsdag 25 april 2017 gaat een groep van 41 gemeenteleden op reis naar Israël-Jordanië o.l.v. ds. Messemaker (zie ook hierboven). Wij wensen hen een goede reis met veel inspirerende ervaringen! Weest allen Gode bevolen. Uw kerkenraad Bericht in de weekbrief? Berichtgevingen voor komende week kunt u mailen naar: eenklank@hervormdwoudenberg.nl. Berichten moeten uiterlijk zaterdagmorgen uur binnen zijn. Drop Content Blocks Here Drop Content Blocks Here Mailadres: eenklank@hervormdwoudenberg.nl Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief

11 Facebook Website

Rondom de eredienst Gemeente en gasten: hartelijk welkom op deze zondag in de Dorpskerk van Woudenberg!

Rondom de eredienst Gemeente en gasten: hartelijk welkom op deze zondag in de Dorpskerk van Woudenberg! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 7 mei 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Gemeente en gasten: hartelijk welkom op deze zondag in de Dorpskerk van Woudenberg! De kerkdiensten

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here. De kerkdiensten van wijkgemeente 1 deze zondag zijn om 9.00 uur en om uur.

Drop Content Blocks Here. De kerkdiensten van wijkgemeente 1 deze zondag zijn om 9.00 uur en om uur. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 14 mei 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Gemeente en gasten: hartelijk welkom op deze zondag in de Dorpskerk van Woudenberg! Dit is een

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 mei 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 11 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 18 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 13 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 21 juli 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here

Drop Content Blocks Here Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 16 april 2017 Eerste Paasdag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Het mag vandaag Pasen zijn. In de vroege kerk had men de gewoonte om elkaar

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 6 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 10 juni 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst-zondag Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst-zondag Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 13 mei 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst-zondag Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here

Drop Content Blocks Here Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 mei 2018 Pinksteren Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst-zondag Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 15 juli 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg. zondag 21 augustus View this in your browser

Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg. zondag 21 augustus View this  in your browser Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 21 augustus 2016 View this email in your browser Terug van vakantie! 't Is te merken in het dorp; in feite is iedereen weer terug van vakantie. Voor

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 7 oktober 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 16 juni 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Gemeente en eventuele gasten: hartelijk welkom in de Hervormde Dorpskerk van Woudenberg!

Rondom de eredienst Gemeente en eventuele gasten: hartelijk welkom in de Hervormde Dorpskerk van Woudenberg! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 11 juni 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Gemeente en eventuele gasten: hartelijk welkom in de Hervormde Dorpskerk van Woudenberg! De

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou weer welkom in onze Dorpskerk.

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou weer welkom in onze Dorpskerk. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 2 juli 2017 ZOMEREDITIE Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou weer welkom in onze Dorpskerk. De kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 24 februari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 24 maart 2019 4e Lijdenszondag Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten van

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 2 december 2018 1e Adventszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

ds. C.A. van der Sluijs Om 9.00 uur gaat voor dr. C.A. van der Sluijs uit Veenendaal. Organist is Wim van der Wind.

ds. C.A. van der Sluijs Om 9.00 uur gaat voor dr. C.A. van der Sluijs uit Veenendaal. Organist is Wim van der Wind. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 5 februari 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Wij heten u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk! De diensten van onze wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de kerkdiensten van wijkgemeente 1!

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de kerkdiensten van wijkgemeente 1! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 12 november 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 10 maart 2019 2e Lijdenszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 14 oktober 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Hartelijk welkom allemaal in de Woudenbergse Dorpskerk!.

Rondom de eredienst Hartelijk welkom allemaal in de Woudenbergse Dorpskerk!. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 augustus 2017 Rondom de eredienst Hartelijk welkom allemaal in de Woudenbergse Dorpskerk!. De kerkdiensten van wijkgemeente 1 deze zondag zijn om

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 28 oktober 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 26 mei 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Gemeenteleden en eventuele gasten: hartelijk welkom bij ons in de Dorpskerk!

Rondom de eredienst Gemeenteleden en eventuele gasten: hartelijk welkom bij ons in de Dorpskerk! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 2 oktober 2016 Drop Content Blocks Here View this email in your browser Rondom de eredienst Gemeenteleden en eventuele gasten: hartelijk welkom bij ons

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 12 mei 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 3 maart 2019 1e Lijdenszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou, op deze tweede zondag van Advent, welkom in de diensten van wijkgemeente 1 in de Dorpskerk!

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou, op deze tweede zondag van Advent, welkom in de diensten van wijkgemeente 1 in de Dorpskerk! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 4 december 2016 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou, op deze tweede zondag van Advent, welkom in de diensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 23 december 2018 4e Adventszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here

Drop Content Blocks Here Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 19 juni 2016 Drop Content Blocks Here View this email in your browser Rondom de eredienst Graag heten we u en jullie weer van harte welkom in de Dorpskerk.

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 4 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here

Drop Content Blocks Here Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 12 februari 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Wij heten u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk! De diensten van onze

Nadere informatie

Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods

Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods Romeinen 10: 17 Toelichting op de gang van zaken in de eredienst Informatie voor onze gasten Op pagina 4 vindt u de volgorde van de

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 30 december 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 16 september 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here. De kerkdiensten van deze zondag zijn om 9.00 en om uur (EH) en om uur (kerk).

Drop Content Blocks Here. De kerkdiensten van deze zondag zijn om 9.00 en om uur (EH) en om uur (kerk). Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 17 juni 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Deze zondag

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 9 september 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Om uur gaat onze wijkpredikant ds. M. Messemaker voor. Diederik Bos bespeelt het orgel.

Om uur gaat onze wijkpredikant ds. M. Messemaker voor. Diederik Bos bespeelt het orgel. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 8 januari 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Gemeente en eventuele gasten: wij heten u én jou hartelijk welkom in de Woudenbergse Dorpskerk.

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 7 april 2019 6e Lijdenszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Liturgie jeugddienst. Thema: Leiden alle godsdiensten naar dezelfde God?

Liturgie jeugddienst. Thema: Leiden alle godsdiensten naar dezelfde God? Liturgie jeugddienst Thema: Leiden alle godsdiensten naar dezelfde God? Datum : 26 november 2017 Aanvang : 19:00 uur Plaats : Hervormde Kerk in Siddeburen Met medewerking van: - Ds. Hoff - Organist: Robert

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 9 december 2018 2e Adventszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

In de dienst van 9.00 uur gaat voor ds. J.C. de Groot uit Dordrecht. Verschillende keren hebben we deze 'bevlogen prediker' al begroet!

In de dienst van 9.00 uur gaat voor ds. J.C. de Groot uit Dordrecht. Verschillende keren hebben we deze 'bevlogen prediker' al begroet! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 11 december 2016 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou, op deze derde zondag van Advent, welkom in de diensten van wijkgemeente

Nadere informatie

De avonddienst is een leerdienst, waarbij we nu aangekomen zijn bij Artikel 14 van de

De avonddienst is een leerdienst, waarbij we nu aangekomen zijn bij Artikel 14 van de Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 6 november 2016 View this email in your browser Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Hartelijk welkom gemeente in de diensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 5 mei 2019 BEVRIJDINGSDAG Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Nadere informatie

Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de diensten van wijkgemeente 1!

Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de diensten van wijkgemeente 1! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 3 september 2017 Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de diensten van wijkgemeente 1! De

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 9 juni 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 3 februari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 30 juni 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 19 mei 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de kerkdiensten van wijkgemeente 1!

Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de kerkdiensten van wijkgemeente 1! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 29 oktober 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten wij u én jou van harte welkom in de Woudenbergse Dorpskerk en in de kerkdiensten

Nadere informatie

Drop Content Blocks Here

Drop Content Blocks Here Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 15 januari 2017 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Gemeente en eventuele gasten: wij heten u én jou hartelijk welkom in de Woudenbergse Dorpskerk.

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: ds. Anke Dekker uit Brielle Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Koster: Ko Dees Video Wall: Finie Herrebout Crèche:

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 14 april 2019 7e Lijdenszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 30 september 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Wat is een kerkdienst?

Wat is een kerkdienst? Inhoudsopgave Welkom...3 Wat is een kerkdienst?... 4 Liturgie...5 Schema liturgie... 6 Begrippen... 8 Ruimte voor uw aantekeningen... 9 Contact...10 Routebeschrijving... 11 2 Welkom Allereerst hartelijk

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 23 december 2018 & Kerstdagen Zondag 23 december 2018 09.00 uur: prop. E. Meijer 13.15 uur: ds. P. Molenaar Ps. 21: 13 (voorzang) Ps. 132: 11 (voorzang) Ps. 96: 1 en

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek

Protestantse gemeente te Hoek Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 12 februari 2017 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Hans Becker uit Terneuzen Ada Dieleman Joke de

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 12 mei 2019 Kleur: Wit 4 e Zondag van Pasen

Zondagsbrief Zondag 12 mei 2019 Kleur: Wit 4 e Zondag van Pasen Zondagsbrief Zondag 12 mei 2019 Kleur: Wit 4 e Zondag van Pasen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Daan Riemens uit Nijkerk Ko Dieleman Joke de Putter Ko Dees Finie

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

handreiking om de kerkdienst te volgen

handreiking om de kerkdienst te volgen Uitgave: oktober 2006 Evangelisatiecommissie Chr. Geref. Kerk De Zaaier Foto s: Jaco Reijgersberg Als pdf te downloaden van www.cgkdezaaier.nl handreiking om de kerkdienst te volgen Inhoudsopgave Welkom

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 15 juli 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 15 juli 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 15 juli 2018 Kleur: groen Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Joshi van Veen uit Elspeet Henk Siersema Akko de Feijter Sjaak

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: dhr. Klaas Bos uit Goes Ada Dieleman Joke de Putter Ko Dees Joris Vasse Aan alle kinderen in

Nadere informatie

Zending wereldwijd. 11 juni: GZB-dag over zending in Europa. Driebergen, mei 2016

Zending wereldwijd. 11 juni: GZB-dag over zending in Europa. Driebergen, mei 2016 11 juni: GZB-dag over zending in Europa Op D.V. zaterdag 11 juni wordt de jaarlijkse GZB-dag gehouden. De dag heeft het thema: De kerk begint opnieuw, over zending in Europa. Sprekers zijn prof. dr. Henk

Nadere informatie

DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout

DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout DUINZICHTKERK, zondag 19 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Jan Willem Thijs Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 23 september 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 17 juni 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees Jan Antuma Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

Kerkenraad - Hervormde gemeente Meerkerk. Verslag gemeenteavond d.d. 23 april 2014 in Het Anker, aanvang 20.00 uur.

Kerkenraad - Hervormde gemeente Meerkerk. Verslag gemeenteavond d.d. 23 april 2014 in Het Anker, aanvang 20.00 uur. Kerkenraad - Hervormde gemeente Meerkerk Verslag gemeenteavond d.d. 23 april 2014 in Het Anker, aanvang 20.00 uur. Welkom De voorzitter van vanavond, Huib Slingerland, heet allen hartelijk welkom. Hij

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 25 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst zal Erna Dros bevestigd worden als ouderling. We zullen als gemeente afscheid nemen van de vorige ouderling/voorzitter

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 10 februari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 15 april 2018

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 15 april 2018 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 15 april 2018 09.00 uur: ds. G.H. Molenaar 13.15 uur: ds. G.H. Molenaar Liturgie: Liturgie: Ps. 138:1 (voorzang) Ps. 85: 1 (voorzang) Ps. 2: 6 Ps. 42: 1 en 2 Ps. 25:

Nadere informatie

Rondom de eredienst Hartelijk welkom allemaal in de diensten van onze wijkgemeente in de Dorpskerk!

Rondom de eredienst Hartelijk welkom allemaal in de diensten van onze wijkgemeente in de Dorpskerk! Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 23 oktober 2016 Drop Content Blocks Here View this email in your browser Rondom de eredienst Hartelijk welkom allemaal in de diensten van onze wijkgemeente

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 29 juli 2018

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 29 juli 2018 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 29 juli 2018 09.00 uur: 13.15 uur: Ps. 63: 1 en 3 (voorzang) Ps. Morgenzang: 5 (voorzang) Ps. 66: 2 en 3 Ps. 84: 1 Ps.119: 7 Ps. 78: 2 en 4 Schriftlezing: Handelingen

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 2 juni 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 11 november 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog!

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog! Zondag 20 september 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Dinie Baan Organist: Rien Hoekjen Lector: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Voorzang: Lied 274

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst.

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst. Zondagsbrief voor zondag 17 december 2017-3 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken:

Nadere informatie

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog!

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Zondag 31 januari 2016 Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Remco de Groot Organist: Rien Hoekjen Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 6 mei 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Ari Troost Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Marja de Jong Lector:

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 16 december 2018 3e Adventszondag Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente

Nadere informatie

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM PROTESTANTSE KERK CASTRICUM Orde van de Dienst Op zondag 7 juli 2019 Voorganger : ds. Dick van Arkel Ouderling : Marijke Vancrayelynghe Diaken : Gerrit Branderhorst Organist : Katalin Somogyi Lectrix :

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 2 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 4 maart 2018 Kleur: paars

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 4 maart 2018 Kleur: paars Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 4 maart 2018 Kleur: paars Derde zondag 40-Dagentijd Voorganger: dhr. Rob Favier uit Groot Ammers Ouderling van dienst: Henk Siersema Organist: Akko de

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 4 februari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in het Borchkwartier. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan

Nadere informatie

Zondag 18 maart Voorganger : ds. Erica Hoebe. Organist: dhr. Johan Groen

Zondag 18 maart Voorganger : ds. Erica Hoebe. Organist: dhr. Johan Groen Zondag 18 maart 2018 Voorganger : ds. Erica Hoebe Organist: dhr. Johan Groen Voor het eerst hier in de kerk? Welkom in deze dienst. Wij hopen dat u zich in Leidschendam en in deze gemeente snel thuis zult

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Voorganger: ds. Wim van den Hoek, Breskens Ouderling van dienst: Wim de Putter Organist: Connie van Hermon Koster: Leen Dieleman Video Wall: Joris Vasse Crèche:

Nadere informatie