In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign"

Transcriptie

1

2 In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign

3 Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het marketing systeem is dat je wilt gaan gebruiken om je weggever aan te bieden en je e- maillijst op te bouwen. Of je bent er inmiddels al mee begonnen. Maar toch loop je tegen allerlei obstakels aan in ActiveCampaign om je weggever aan te kunnen bieden op je website. Hoe maak je bijvoorbeeld een formulier aan? En hoe zet je deze op je website? Of hoe zorg je ervoor dat iemand de weggever ontvangt nadat hij zich heeft aangemeld? En hoe stuur je hem een week later automatisch een mailtje met de vraag of hij de weggever waardevol vond? Allemaal hele begrijpelijke vragen. Daarom ga ik jou in dit e-book precies leren welke stappen je moet zetten om je weggever te kunnen aanbieden via ActiveCampaign.

4 Hey, ik ben Rachelle en inmiddels heb ik met meerdere marketing systemen gewerkt zoals AWeber en Mailchimp. Maar niets is te vergelijken met ActiveCampaign. In ActiveCampaign worden je contacten namelijk centraal gesteld en kun je op een automatische manier een band met je contacten opbouwen. Hierdoor kun je het juiste mailtje, op het juiste moment, aan de juiste persoon versturen. Rachelle Blok Laten we gelijk gaan beginnen met de eerste stap!

5 Overzicht Stap 1: Maak een lijst aan in ActiveCampaign Stap 2: Maak een bijna klaar en bedanktpagina op je website Stap 3: Maak een formulier aan en koppel de pagina s Stap 4: Maak het bevestigingsmailtje Stap 5: Plaats het formulier op je website Stap 6: Maak een automation aan Stap 7: Maak een mailtje en plaats de link naar je weggever in het mailtje Stap 8: Zet de automation op actief

6 Stap 1: Maak een lijst aan in ActiveCampaign De eerste stap is om een lijst aan te maken in ActiveCampaign. In een lijst worden al je contacten opgeslagen en de lijst kun je later gebruiken om mailtjes naar je contacten te sturen. 1. Log in op je ActiveCampaign account en klik op Lists. 2. Klik rechtsboven op Add New List om een nieuwe lijst aan te maken. 3. Je ziet nu onderstaand scherm waar je de details van je lijst in kunt vullen. Geef de lijst een naam (in dit voorbeeld Test lijst). Vul het adres in van de afzender en vul de URL van je website in waar je de lijst voor aanmaakt. Ten slotte moet je nog aangeven waarom iemand op de lijst staat en een mailtje ontvangt. Als je dit allemaal hebt ingevuld klik je op Create List.

7

8 Stap 2: Maak een bijna klaar en bedankt pagina op je website Wanneer iemand zich aanmeldt voor je weggever via een formulier op je website, wil je diegene daarna doorsturen naar een bijna klaar pagina. Op deze pagina geef je aan dat de persoon alleen nog zijn/haar e- mailadres moet bevestigen om de weggever te ontvangen. Ook vermeldt je dat de persoon binnen enkele minuten een mailtje zal ontvangen om zijn/haar adres te bevestigen. Wanneer iemand op de bevestigingslink in de klikt, dan wil je diegene doorsturen naar een bedankt pagina op je website. Op deze pagina vermeldt je dat de aanmelding is gelukt en de persoon binnen enkele minuten een mailtje ontvangt met de link naar de weggever (bijvoorbeeld naar het e-book of de online cursus). Je kunt natuurlijk ook de link van de weggever direct op de bedankt pagina zetten. Op de bedankt pagina kun je bijvoorbeeld ook een filmpje plaatsen met een bedankje dat diegene zich heeft aangemeld. Ook kun je bijvoorbeeld vragen of diegene je Facebook pagina wilt liken of een andere actie wilt doen. De bedankt pagina biedt daarvoor de ideale kans.

9 Voorbeeld van een Bijna Klaar pagina: Voorbeeld van een Bedankt pagina:

10 Stap 3: Maak een formulier aan en koppel de pagina s Nu is het tijd om een formulier op je website te plaatsen waarmee iemand zich kan aanmelden voor je weggever. Ik zou je willen aanraden om zo min mogelijk invoervelden in je formulier te plaatsen. Des te minder invoervelden je hebt, des te lager de drempel is dat iemand zich aanmeldt. Je kunt bijvoorbeeld vragen om de voornaam en het e- mailadres. De voornaam kun je dan later in je mailtjes gebruiken zodat de mailtjes veel persoonlijker worden. 1. Klik op Forms. 2. Klik rechtsboven op New Form. 3. Er verschijnt nu een scherm waar je de details van je formulier kunt invullen. Geef je formulier een naam en voeg een actie toe. Je wilt dat iemand op je lijst komt te staan als diegene zich aanmeldt via je formulier. Kies bij actie voor Subscribe to List en selecteer dan de naam van de lijst. Je kunt als tweede actie nog een tag toevoegen. Een tag is een label die aan het contact wordt gekoppeld. Wanneer het contact bijvoorbeeld later naar een andere lijst wordt verplaatst, dan weet je aan de hand van de tag dat diegene eerst op je weggever lijst stond. Klik tenslotte op Create.

11 4. Aan de rechterkant bij Style kun je onderaan de AC Branding uitzetten. Ik zou je aanraden om dit uit te zetten omdat er anders een reclame regel aan je formulier wordt toegevoegd.

12 5. Je kunt nu de velden van je formulier gaan aanpassen. Door op een veld te klikken kun je aan de rechterkant het label van het veld aanpassen en de placeholder. Ook kun je de tekst op de button wijzigen. Je kunt velden verplicht maken door het vinkje bij Required aan te vinken. 6. Als je de labels en de tekst op de button hebt gewijzigd dan is het resultaat bijvoorbeeld zoals onderstaand. 7. Nu kun je de Bijna Klaar pagina en de Bedankt pagina aan je formulier koppelen. Klik rechts op Options. Bij het onderdeel On Submit kies je voor Open URL en vul je de URL van de Bijna Klaar pagina in.

13 8. Om de Bedankt pagina aan je formulier te koppelen klik je bij het onderdeel Form Action op het tandwieltje.

14 9. Er opent nu een scherm en bij Confirmation Action kies je voor Redirect to URL en vul je de URL van de Bedankt pagina in. Blijf in dit scherm staan voor de volgende stap!

15 Stap 4: Maak het bevestigingsmailtje Nadat je het formulier hebt aangemaakt, kun je het bevestigingsmailtje in ActiveCampaign gaan maken. In ActiveCampaign wordt al een standaard template met voorbeeldtekst aangeboden voor het bevestigingsmailtje. Je kunt de tekst zelf nog helemaal aanpassen en ook de lay-out van het mailtje wijzigen. 1. Als je nog in het scherm zit van de vorige actie, klik dan op Edit bij het onderdeel Opt-in . ActiveCampaign heeft al een standaard template van de bevestigingsmail gemaakt zoals onderstaand.

16 2. Je kunt de tekst helemaal aanpassen door op een tekst te klikken. Het resultaat is bijvoorbeeld zoals onderstaand. 3. Klik vervolgens op het tandwieltje rechtsboven. 4. Je kunt nu een aantal instellingen doen zoals de onderwerpregel van het bevestigingsmailtje wijzigen. De onderwerpregel kun je invullen bij Subject. Verder kun je het afzender adres instellen en kun je een test mail naar jezelf sturen.

17 5. Als je alles hebt ingesteld, klik je op Close en dan op Done.

18 6. Klik op Save. 7. Klik op Integrate. Blijf in het huidige scherm voor de volgende stap!

19 Stap 5: Plaats het formulier op je website Je formulier is nu helemaal goed ingesteld en nu is het tijd om het formulier op je website te plaatsen. Je kunt het formulier op meerdere manieren op je website plaatsen. Je kunt de embed code gebruiken of als je een WordPress website hebt dan kun je een plugin installeren. 1. Via onderstaand scherm kun je de Embed code kopiëren en plakken op je website. Je kunt kiezen voor Simple Embed of Full Embed. Je kunt ook op WordPress klikken en dan zal worden aangegeven welke plugin je moet installeren op je website.

20 2. Klik tenslotte op Save & Exit. 3. Je formulier staat nu in het overzicht met formulieren.

21 Stap 6: Maak een automation aan Het formulier staat op je website en aanmeldingen worden opgeslagen in je lijst. Het enige wat nu nog moet gebeuren is het versturen van een mailtje met de link naar de weggever. We gebruiken hiervoor een automation. Een automation is een automatische serie s die je in ActiveCampaign kunt versturen. Je kunt het bijvoorbeeld zo instellen dat iedere keer wanneer iemand zich aanmeldt voor je lijst, diegene automatisch een mailtje ontvangt. Ook kun je daarna bijvoorbeeld twee dagen wachten en nog een mailtje sturen. Wanneer je een online cursus aanbiedt, kun je bijvoorbeeld ook elke dag een mailtje sturen met een link naar de volgende les. We gaan nu een simpele automation maken bestaande uit één mailtje die de link naar je weggever bevat. 1. Om een automation te maken ga je naar Automations. 2. Klik rechtsboven op New Automation om een automation te maken.

22 3. We kiezen voor Start from Scratch. 4. Klik vervolgens op Create. 5. Nu moeten we een trigger instellen waarmee iemand in de automation terecht komt. Omdat we iemand aan een automation willen toevoegen nadat diegene het formulier heeft ingevuld en aan de lijst is toegevoegd, kiezen we voor Subscribes. 6. Nu moeten we de lijst kiezen waarvoor iemand zich aanmeldt. We kiezen voor de lijst die we een paar stappen terug hebben aangemaakt, namelijk Test lijst. Klik vervolgens op Add Start.

23 7. De automation ziet er nu uit zoals onderstaand voorbeeld. 8. Je kunt de naam van de automation linksboven wijzigen, bijvoorbeeld Weggever. Blijf in het huidige scherm voor de volgende stap!

24 Stap 7: Maak een mailtje en plaats de link naar je weggever in het mailtje 1. Om een mailtje aan je automation toe te voegen, klik je op het plusje. 2. Kies vervolgens bij Sending Options voor Send .

25 3. Klik op create an om een nieuwe te maken. 4. Geef de een herkenbare naam, bijvoorbeeld Weggever. Klik op Create. 5. Kies bij Templates voor Build from Scratch.

26 6. Kies bij het type template voor Newsletter en klik op OK. 7. Vul de afzender gegevens en de onderwerpregel van de in. Klik op Continue. 8. Standaard wordt er een afbeelding in het mailtje geplaatst. Om de afbeelding te verwijderen klik je op het tandwieltje en dan op Delete this.

27 9. Je kunt nu de tekst gaan wijzigen door op het tekstblok te klikken.

28 10. Ook plaatsen we een link in de mail naar de weggever. Om een link toe te voegen selecteer je de tekst waar je de link achter wilt plaatsen en dan klik je op het link icoon in het donkere balkje. 11. Er opent nu een scherm waar je de URL van de weggever kunt invullen. Klik daarna op OK.

29 12. Het voorbeeld ziet er nu zo uit: 13. We kunnen de mail nu nog wat persoonlijker maken door de voornaam van het contact toe te voegen achter Hoi. Dit kun je doen door op Personalize te klikken in het donkere balkje.

30 14. Kies vervolgens voor First Name om de voornaam toe te voegen. 15. De mail ziet er nu zo uit:

31 16. Klik vervolgens op Next. 17. Je kunt nu nog een test mail naar jezelf sturen om te zien hoe de mail wordt getoond. Ook controleert ActiveCampaign of de mail niet als spam zal worden gezien bij het onderdeel Spam Check. 18. Klik vervolgens op Finish.

32 19. De automation ziet er nu zo uit: 20. Ten slotte moeten we de automation nog beëindigen. Dit kun je doen door op het plusje te klikken onder het mailtje. 21. Kies vervolgens bij Conditions and Workflow voor End this automation.

33 22. De automation ziet er nu zo uit:

34 Stap 8: Zet de automation op actief We moeten de automation nu alleen nog op actief zetten. Dit kun je doen door rechtsboven op Active te klikken. Gefeliciteerd! Je bent klaar en je weggever staat nu in ActiveCampaign.

35 Nog een vraagje: Vond je dit e-book nuttig? Ik hoor het graag! Feedback is welkom door een mailtje te sturen naar Daarnaast zou ik het op prijs stellen als je mijn Facebook pagina wilt liken: Of lid wilt worden van de besloten Facebook groep: Bedankt!

Stappenplan Werken met Popplet

Stappenplan Werken met Popplet WAT IS POPPLET? Popplet is een handige site voor het maken van mindmaps of stroomdiagrammen. De blokjes zijn herkenbaar en het plaatsen gaat erg eenvoudig. Het maken van een eigen uitstraling is daardoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEVEN VIA MAILCHIMP. Handleiding voor de beheerder

NIEUWSBRIEVEN VIA MAILCHIMP. Handleiding voor de beheerder NIEUWSBRIEVEN VIA MAILCHIMP Handleiding voor de beheerder Inhoud 1. Inloggen 2 2. Mailadressen beheren 2 2.1 Een nieuwe adressenlijst aanmaken 2 2.2 Een bestaande adressenlijst beheren 3 2.3 Een gebruiker

Nadere informatie

Formulierbeheer Importeren bestaand (model)formulier... 2 Wat is exporteren/importeren eigenlijk?... 3 Formulier aanpassen/opbouwen...

Formulierbeheer Importeren bestaand (model)formulier... 2 Wat is exporteren/importeren eigenlijk?... 3 Formulier aanpassen/opbouwen... Formulierbeheer Importeren bestaand (model)formulier... 2 Wat is exporteren/importeren eigenlijk?... 3 Formulier aanpassen/opbouwen... 4 Bewerken formulier in formulierbeheer... 4 Bewerken formulier -

Nadere informatie

Hoe maak je een nieuwbrief template met MailChimp? In dit document leg ik je stap voor stap uit hoe je met het drag and drop systeem van MailChimp jouw eigen layout bij elkaar sleept. Je geeft jouw template

Nadere informatie

Handleiding MailChimp

Handleiding MailChimp Handleiding MailChimp 1. Inleiding Blijf in beeld met het versturen van nieuwsbrieven! Het versturen van nieuwsbrieven is een makkelijke, effectieve en persoonlijke manier om in contact te blijven met

Nadere informatie

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G Intro Als je het mij vraagt, dan zou vrijwel elke ondernemer die een website heeft, ook een emaillijst moeten hebben. Vraag je je nog steeds af waarom? Dan raad

Nadere informatie

Zeker verder met

Zeker verder met 2 Zeker verder met WWW.VLINDERSS.NL Verder met je nieuwsbrief Als het goed is, heb je MailChimp Handleiding deel 1 uitgevoerd en gecontroleerd. Gefeliciteerd: je mag door naar de volgende ronde. En die

Nadere informatie

2.ouderbeleid.3.plaatsingsprocedure werk admini Pagina 1 van 14

2.ouderbeleid.3.plaatsingsprocedure werk admini Pagina 1 van 14 2.ouderbeleid.3.plaatsingsprocedure werk admini Pagina 1 van 14 In deze werkinstructies kan alles vinden wat te maken heeft met het onderhoud van het kdadmin programma. Je kunt deze onderdelen vinden in

Nadere informatie

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Algemeen Deze handleiding beschrijft de werking van OpenEmm gekoppeld aan WordPress. Ondanks het feit dat binnen OpenEmm nieuwsbrieven opgemaakt

Nadere informatie

Beknopte handleiding Mailchimp

Beknopte handleiding Mailchimp Beknopte handleiding Mailchimp Mailchimp is een online programma om gemakkelijk en snel nieuwsbrieven te maken. Het duurt niet lang om dit onder de knie te krijgen. In deze beknopte handleiding zal ik

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Bijgewerkt: 11-okt-2016 Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding.

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

MailChimp weggever. Kennisdocument MailChimp weggever. Versie 1.4. Door Judith de Vries Snelmenu

MailChimp weggever. Kennisdocument MailChimp weggever. Versie 1.4. Door Judith de Vries  Snelmenu MailChimp weggever Versie 1.4 Door Judith de Vries http://virtueelpresent.nl Snelmenu 1 van 11 De weggever 1. Op een verborgen pagina 2. Als link naar de inbox 3. Als file naar de inbox Over Virtueel Present

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Studenten handleiding versie 1 juni 2016 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media Upload...

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Quick Start Guide. Het Dashboard

Quick Start Guide. Het Dashboard Quick Start Guide Deze Quick Start Guide vertelt alle basisprincipes over het gebruik van de software, zodat u snel aan de slag kunt. Deze gids fungeert als een breed overzicht van het systeem. Hiernaast

Nadere informatie

Handleiding MailChimp

Handleiding MailChimp blz. 1 Handleiding MailChimp 1. Inleiding Gezien worden door je doelgroep E-mail blijft een van de meest effectieve online marketing instrumenten wanneer je in beeld wilt blijven bij je doelgroep. Vergeleken

Nadere informatie

Handleiding Gravity Forms

Handleiding Gravity Forms Handleiding Gravity Forms Deze handleiding gaat in op het maken van formulieren via Gravity Forms binnen WordPress. Ter voorbeeld wordt een formulier gemaakt voor het inzenden van hulp vragen voor Gravity

Nadere informatie

Handleiding Mailchimp

Handleiding Mailchimp 1. Inhoud... 2 2. Inloggen... 3 3. Algemene informatie... 4 3.1 Campagne opties in mailchimp... 4 4. Campagne aanmaken met template... 5 4.1 Algemene informatie... 5 4.2 Instellen campagne met template...

Nadere informatie

Handleiding Mailchimp

Handleiding Mailchimp Handleiding Mailchimp MailChimp is een gratis online systeem waarmee je op een laagdrempelige manier digitale nieuwsbrieven kunt opmaken en versturen, en het resultaat kunt analyseren. Je hoeft voor het

Nadere informatie

HANDLEIDING MAILCHIMP VOOR KAPSALONS

HANDLEIDING MAILCHIMP VOOR KAPSALONS HANDLEIDING MAILCHIMP VOOR KAPSALONS ONLINE NIEUWSBRIEVEN VERSTUREN Wat is Mailchimp? Mailchimp is een online hulpmiddel om nieuwsbrieven te creëren en te versturen naar uw klantenbestand. Het is een manier

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING INTRODUCTIE 1. DEEL JE VOORTGANG 2. Jouw online training onderwerp 3. De module s in je online training 4.

Nadere informatie

Wat leuk dat je wilt werken met Glogster (http://www.glogster.com)! Maar wat is het?

Wat leuk dat je wilt werken met Glogster (http://www.glogster.com)! Maar wat is het? Inhoudsopgave Inleiding! 1 TIP: Inlognamen op de basisschool! 2 Gereedschap - Graphics! 6 Gereedschap - Wall! 6 Gereedschap - Video! 8 Publiceren en/of Opslaan! 9 Inleiding Wat leuk dat je wilt werken

Nadere informatie

Je kan vanuit de RV SiteBuilder steeds terugkeren naar het controlepaneel, via de knop rechts bovenaan.

Je kan vanuit de RV SiteBuilder steeds terugkeren naar het controlepaneel, via de knop rechts bovenaan. RV SiteBuilder openen Log in op je controlepaneel met de gegevens die je van ons hebt ontvangen. Eens ingelogd, klik je helemaal onderaan, in de sectie Software/Services, op het RV SiteBuilder icoontje.

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Workshop Nieuwsbrief maken

Workshop Nieuwsbrief maken Dia 1 Workshop Nieuwsbrief maken Marina van Dijk Campagnemedewerker Fietsersbond Dia 2 Waarom? Emailadressen zullen altijd blijven -> gebruiken voor retargeting Stabiele factor, minder vluchtig en wordt

Nadere informatie

ICT -idee 1. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt.

ICT -idee 1. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt. 1 Themeefy: Maak interactieve bladerboekjes met inhoud naar wens. Met Themeefy is het mogelijk om online interactieve bladerboekjes te maken. De inhoud van die boekjes kun je, op kleine onderdelen na,

Nadere informatie

ICT -idee 1. Zo maak je een mindmap met Popplet. Zo maak je een account. Zo log je in op Popplet. Zo maak je een nieuwe, nog lege, Popplet.

ICT -idee 1. Zo maak je een mindmap met Popplet. Zo maak je een account. Zo log je in op Popplet. Zo maak je een nieuwe, nog lege, Popplet. 1 Zo maak je een mindmap met Popplet. Met Popplet kunnen mindmaps gemaakt worden en gedachten snel in tekst en beeld worden omgezet. Popplet werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Met Popplet maak je Popplets.

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp Nieuwsbrieven versturen met MailChimp 2014 Captise 17-3-2014 2014 Captise, Tweede Bloksweg 4, 2742 KJ Waddinxveen Versie: 1.0, maart 2014 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Tips en tricks. Hoe te werken met Qualtrics. Ilonka van Meenen

Tips en tricks. Hoe te werken met Qualtrics. Ilonka van Meenen Tips en tricks Hoe te werken met Qualtrics Ilonka van Meenen Inhoud Handigheidjes... 2 Menu: Edit survey survey options... 3 Display logic... 5 Vragen kopiëren uit andere vragenlijsten... 6 Translate...

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Family Sharing. Familiy Sharing.

Family Sharing. Familiy Sharing. Family Sharing Met deze functie kan een TrackR gedeeld worden met anderen. Hiervoor moet je de TrackR app gebruiken. Het is niet nodig dat iemand waarmee je je TrackR deelt ook zelf een TrackR in gebruik

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Studenten handleiding Versie 1, mei 2017 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media Upload...

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Handleiding CMS EWall

Handleiding CMS EWall Handleiding CMS EWall Inhoud: 1. Inleiding 2 2. Hoe log ik in op mijn EWall account? 3 3. Werken in groepen 4 4. Hoe plaats ik tekst achter een tegel? 5 5. Hoe plaats ik een foto achter een tegel? 6 6.

Nadere informatie

Handleiding E-mailboxen aanmaken en beheren in Plesk 11

Handleiding E-mailboxen aanmaken en beheren in Plesk 11 Handleiding E-mailboxen aanmaken en beheren in Plesk 11 Deze handleiding beschrijft hoe je e-mailboxen kunt aanmaken en beheren binnen Plesk. Versie 1.0 Inhoud Aanmaken van e-mailboxen... 2 Instellen van

Nadere informatie

JSN UniForm-Joomla 3 handleiding

JSN UniForm-Joomla 3 handleiding Ga naar UniForm. Volg de instructies. 1 Als je twee kolommen of meer naast elkaar wil hebben moet je dit in Add Columm selectern. We gaan hier eerst twee velden toevoegen een voor single-tekst en een telefoon

Nadere informatie

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL Mijn PostNL is de online omgeving waar u snel en gemakkelijk uw post- en pakketzaken kunt regelen. Stappenkaart Aangetekende post Met deze stappenkaart

Nadere informatie

Handleiding P2Go upload

Handleiding P2Go upload 24-11-2016 Handleiding P2Go upload In deze handleiding worden het volgende onderwerp besproken: 1. P2Go upload 1. Uitleg P2Go upload Wilt u graag een willekeurige video vanaf uw eigen computer/laptop toevoegen

Nadere informatie

Handleiding MailChimp

Handleiding MailChimp Handleiding MailChimp Versie 2.0 - Maart 2018 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding Mailchimp Pagina 1 Inhoud 1 Inloggen bij Mailchimp 1.1 Inloggen 3 2 Adressen 2.1

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 10 12 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 SCHEIDSRECHTERS TOEVOEGEN AAN DE SCHEIDSRECHTERSLIJST... 2 Toevoegen aan de hand

Nadere informatie

Met onderstaand stappenplan kunt u in korte tijd kennismaken met ICEmailer en uw eerste nieuwsbrief versturen.

Met onderstaand stappenplan kunt u in korte tijd kennismaken met ICEmailer en uw eerste nieuwsbrief versturen. Introductie ICEmailer 1.02 URL en inloggegevens: url: www.icemailer.nl organisatie: user: password: Eerste stappen: Indien u ICEmailer gebruikt om mailings te sturen naar klanten van uw online webshop,

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console

Handleiding HOW TO. Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console Handleiding HOW TO Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een eigenaar of een gebruiker toevoegt aan je Google Search Console.

Nadere informatie

Handleiding ForAllRubrics

Handleiding ForAllRubrics Inhoud Starten... 2 Leerlingen toevoegen... 3 Maken van een rubric... 4 Een rubric gebruiken... 6 Een activiteit maken en gebruiken behorende bij je rubrics... 8 Je rubrics gebruiken voor peer assessments...

Nadere informatie

Materiaalontwikkeling in PAV

Materiaalontwikkeling in PAV Sint-Jozefstraat 1 B-8820 TORHOUT [t] 050 23 10 30 [f] 050 23 10 40 [e] reno@katho.be Materiaalontwikkeling in PAV Cursus: Google sites Medewerker EC: Jonathan Vanhollebeke EC: Thema s en projecten in

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Docenten handleiding Versie 21 september 2016 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media

Nadere informatie

Stappenplan Online prikbord maken

Stappenplan Online prikbord maken WAT IS LINO? Met Lino kun je een online prikbord maken. Je kunt hier memobriefjes, afbeeldingen, filmpjes en documenten aan toevoegen. Een online prikbord gemaakt met Lino. EEN ACCOUNT AANMAKEN 1. Ga naar

Nadere informatie

H AN D L E I DI N G FORM U LI E RM AK E R

H AN D L E I DI N G FORM U LI E RM AK E R FORMULIERMAKER H AN D L E I DI N G FORM U LI E RM AK E R Versie 1.3 gepubliceerd op 21 februari 2012 D e onderdelen van een f ormul i er Met de formuliermaker (formbuilder) kunt u binnen uw website op

Nadere informatie

1.1 Website Mailchimp 3 1.2 Inlogveld en gegevens 3 1.3 Dashboard van Mailchimp 4

1.1 Website Mailchimp 3 1.2 Inlogveld en gegevens 3 1.3 Dashboard van Mailchimp 4 Inhoud 1. Inloggen 1.1 Website Mailchimp 3 1.2 Inlogveld en gegevens 3 1.3 Dashboard van Mailchimp 4 2. Een nieuwsbrief aanmaken 5 Stap 1: Menu campaign 5 Stap 2: Create campaign 5 Stap 3: Kies je adressenlijst

Nadere informatie

Zeker starten met

Zeker starten met 1 Zeker starten met WWW.VLINDERSS.NL Starten met je nieuwsbrief Iedere ondernemer die ik ken, heeft een eigen nieuwsbrief of wil er een. Gelukkig is dat tegenwoordig heel erg makkelijk te doen, als je

Nadere informatie

Stappenplan App maken

Stappenplan App maken WAT IS APPMACHINE? Als je een app wilt maken, dan kan dit onder andere met het programma AppMachine. AppMachine is een online toolkit waarmee je zonder kennis van programmeren eenvoudig en snel een app

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE REGIONALE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 09 06 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 OVERZICHT WEDSTRIJDPROGRAMMA... 2 Selecteren op datum... 2 Selecteren op nog niet

Nadere informatie

Inhoudsopgave" Inleiding" 2" TIP: Inlognamen op de basisschool" 3" Gereedschap - Graphics" 4" Gereedschap - Wall" 5" Gereedschap - Video" 6"

Inhoudsopgave Inleiding 2 TIP: Inlognamen op de basisschool 3 Gereedschap - Graphics 4 Gereedschap - Wall 5 Gereedschap - Video 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 TIP: Inlognamen op de basisschool 3 Gereedschap - Graphics 4 Gereedschap - Wall 5 Gereedschap - Video 6 Publiceren en/of Opslaan 8 Pagina 1-9 Inleiding! Wat leuk dat je wilt werken

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Interactieve afbeeldingen maken met Thinglink

Interactieve afbeeldingen maken met Thinglink Interactieve afbeeldingen maken met Thinglink Met Thinglink kun je een interactieve afbeelding maken en die online delen. Op een afbeelding kun je tags aanbrengen met tekst, foto's, filmpjes, geluid, enzovoort.

Nadere informatie

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Snel start gids NVR Start de NVR op en verbind de NVR en de IP-camera s met internet en stroom. Tijd en algemene gegevens instellen hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Tijdzone: Kies de juiste tijdzone

Nadere informatie

Handleiding. All In The Picture

Handleiding. All In The Picture Handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding. 2 2. Hoe log ik in op mijn EWall account? 3 3. Werken in groepen. 4 4. Werken in een template 5 5. Hoe plaats ik tekst achter een tegel? 6 6. Hoe plaats ik een

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding boxen aanmaken en beheren in Plesk 12

Handleiding  boxen aanmaken en beheren in Plesk 12 Handleiding E-mailboxen aanmaken en beheren in Plesk 12 Deze handleiding beschrijft hoe u e-mailboxen kunt aanmaken en beheren binnen Plesk. Versie 1.0 Inhoud Aanmaken van uw mailboxen... 2 Instellen van

Nadere informatie

Ouderhandleiding Social Schools

Ouderhandleiding Social Schools Ouderhandleiding Social Schools 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Welkom... 3 Beleid gebruik van Social Schools... 4 Handleiding stap voor stap... 5 Samengevat... 5 Stappen... 5 Het verder invullen van

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Een nieuwsbrief aanmaken in Mailchimp

Een nieuwsbrief aanmaken in Mailchimp Handleiding: Een nieuwsbrief aanmaken in Mailchimp Log in bij Mailchimp 1. Surf naar www.mailchimp.com. 2. Bovenaan rechts ziet u een log in. Dit staat tussen de knop sign up free en het vergrootglaasje.

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN

EN MET OUTLOOK AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN E-MAILEN MET OUTLOOK E-MAILEN MET OUTLOOK Op www.seniorenweb.nl vind je tips en tricks over het werken met Outlook. Op http://www.gratiscursus.be/outlook_2010/ staat een gratis cursus Outlook. Beide zijn

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF Stappenplan NEARPOD Check Afbeelding Stappen Stap 1: Surf naar http://nearpod.com. Stap 2: Klik op Free Teacher Account. 2 Stap 3: Vul je gegevens in. Druk daarna op Sign

Nadere informatie

Handleiding om uw website/webshop aan te passen

Handleiding om uw website/webshop aan te passen Handleiding om uw website/webshop aan te passen ONDERWERP PAGINA 1. Hoe moet ik inloggen in het beheer? 2 2. Hoe pas ik een bestaande pagina aan? 2 3. Hoe plaats ik een afbeelding? 3 4. Hoe maak ik een

Nadere informatie

Handleiding MOBICROSS actie banners

Handleiding MOBICROSS actie banners Handleiding MOBICROSS actie banners Met de kant & klare MOBICROSS actie banners vergroot jij je kans om sneller je netwerk te bouwen. Je kunt je eigen campagne maken door de banners op je website te plaatsen,

Nadere informatie

Shakespeak. Een praktische handleiding voor docenten

Shakespeak. Een praktische handleiding voor docenten Shakespeak Een praktische handleiding voor docenten 1 Inhoudsopgave I. Wat is Shakespeak?... 3 II. Shakespeak gebruiksklaar maken... 4 III. Vragen toevoegen... 5 IV. Instellingen en lay out aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding RS Form! 1.0.4

Handleiding RS Form! 1.0.4 Handleiding RS Form! 1.0.4 Inhoud 1. Controlepaneel... 3 2. Forms Manager... 4 2.1 Nieuwe form aanmaken... 4 2.2 Nieuwe fields toevoegen... 7 2.3 Wijzigen/verwijderen bestaande Forms, Fields... 10 Versie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE...2 YAHOO!...3

INHOUDSOPGAVE...2 YAHOO!...3 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...2 YAHOO!...3 U HEEFT AL EEN YAHOO! ACCOUNT...3 YAHOO! ACCOUNT VOOR FLICKR AANMAKEN...3 U heeft Geen Yahoo! account maar wel Google account...3 Yahoo! account aanmaken...4

Nadere informatie

Snelstart handleiding Thunderbird 1.5

Snelstart handleiding Thunderbird 1.5 Projectcode Versie Definitief Snelstart handleiding Thunderbird 1.5 Inhoudsopgave 1. Een korte beschrijving van de werkbalk 2 2. Lezen van berichten 4 3. Versturen van berichten 5 4. Adresboeken 7 5. Gebruik

Nadere informatie

Mei. Handleiding - Publisher Tool 1

Mei. Handleiding - Publisher Tool 1 Mei 15 Handleiding - Publisher Tool 1 Inhoudsopgave 1. Welkom... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Dashboard... 4 2. Boeken... 5 2.1 Boeken aanmaken... 5 2.2 Het bewerken van boekinformatie.... 7 3. Verrijkingen...

Nadere informatie

Admin handleiding. Essentius Dropbox handleiding. Pagina 1

Admin handleiding. Essentius Dropbox handleiding. Pagina 1 Admin handleiding Dropbox kun je vanaf elke computer met een internetverbinding gebruiken. Met behulp van een e- mailadres maak je je eigen dropbox aan. Dropbox stelt gratis 2 gb opslagruimte ter beschikking,

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

HANDLEIDING SimpleInOut

HANDLEIDING SimpleInOut HANDLEIDING SimpleInOut 1 September 2017 SimpleInOut WAT IS SimpleInOut?... 3 EEN ACCOUNT AANVRAGEN... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 JE GEGEVENS AANVULLEN OF WIJZIGEN... 4 IN- EN UITCHECKEN VIA DE WEBSITE...

Nadere informatie

Handleiding Basecamp

Handleiding Basecamp Handleiding Basecamp PlusPort b.v. PlusPort 2013 Pagina 1 van 24 1 Inhoudsopgave. 1 Inhoudsopgave.... 2 2 Wat is Basecamp?... 3 3 Aan de slag met Basecamp... 4 3.1 Inloggen... 4 4 Projects... 6 4.1 Projectoverzicht...

Nadere informatie

HANDLEIDING WORDPRESS

HANDLEIDING WORDPRESS HANDLEIDING WORDPRESS Stichting MEO Handleiding Dit is een handleiding Wordpress geschreven door Stichting MEO v.1 INHOUDSOPGAVE Berichten... 2 Bericht maken... 2 Bericht bewerken/ snel bewerken... 7 Bericht

Nadere informatie

Greet Verhelst Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign in en log je in met je gebruikersnaam en paswoord.

Greet Verhelst Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign in en log je in met je gebruikersnaam en paswoord. Handleiding WIki Greet Verhelst 2010-2011 1 Registreren Surf naar http://www.wikispaces.com Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign in en log je in met je gebruikersnaam en paswoord. Indien

Nadere informatie

Handleiding. Installatie / Configuratie E-mail

Handleiding. Installatie / Configuratie E-mail Handleiding Installatie / Configuratie E-mail Heeft u na het lezen van deze handleiding nog vragen? Neem dan contact op met onze telefonische helpdesk op 020 430 90 33 of per email op helpdesk@ezorg.nl.

Nadere informatie

Handleiding Osiris Student Aanvraag voor een buitenlandverblijf en invoeren van verblijfsgegevens en contactadressen

Handleiding Osiris Student Aanvraag voor een buitenlandverblijf en invoeren van verblijfsgegevens en contactadressen Handleiding Osiris Student Aanvraag voor een buitenlandverblijf en invoeren van verblijfsgegevens en contactadressen Versie 1.4 30-06-2015 1 1 Inleiding Voor studenten die voor hun studie aan de Hogeschool

Nadere informatie

Installeren van het programma:

Installeren van het programma: Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp.net Datum: 20-2-2011 Inhoudsopgave Installeren van het programma:...3 Configureren van het programma:...7 Mappen aanmaken:...9 Groepen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Handleiding handtekening, afwezigheidsbericht en mailforwarding instellen in Outlook

Handleiding handtekening, afwezigheidsbericht en mailforwarding instellen in Outlook Handleiding handtekening, afwezigheidsbericht en mailforwarding instellen in Outlook Hoe stel je een digitale handtekening, een afwezigheidsbericht of mailforwarding in. Deze handleiding is bedoeld voor

Nadere informatie

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken.

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken. 1 / 10 Mailing aanmaken De module Mailing, maakt gebruik van enkele onderdelen van de module websitebeheer. Het gaat hier om de hoofdstukken Afbeeldingen, Bestanden en Styling. Via deze hoofdstukken leert

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Stappenplan Presentatie maken - 2

Stappenplan Presentatie maken - 2 WAT IS PREZI? Je kunt op verschillende manieren een presentatie maken, onder andere met de tool Prezi. Je kunt theorie weergeven en afbeeldingen en filmpjes toevoegen. Je kunt inzoomen en draaien. Een

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip:

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: FORMULIEREN In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: belangrijk Importeer formulierdata uit een CSV-bestand precies zoals verderop beschreven. 1. Gedrag

Nadere informatie

Werken met Action Form

Werken met Action Form Werken met Action Form Deze handleiding is geschreven voor redacteuren die verantwoordelijk zijn voor het maken en beheren van de formulieren op de website 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen. Eudora 6.2 instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.nl emailadressen.

KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen. Eudora 6.2 instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.nl emailadressen. KeistadWeb.nl gebruikershandleidingen Eudora 6.2 instellen voor gebruik met uw KeistadWeb.nl emailadressen. Revisie: 07-04-2010 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Instellen van Eudora 6.2 bij een nieuwe installatie

Nadere informatie

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple

TeD Tekst en Design. Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple Basisinformatie voor klein gebruik van het cms Made Simple 1 Inhoud Inhoud 2 Inleiding 3 Inloggen in het CMS 3 Teksten plaatsen/aanpassen 4 Een link aanmaken 4 Gebruikers toevoegen/ verwijderen 5 Werken

Nadere informatie