genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag."

Transcriptie

1 Teveel coaches vertellen je : maak een freebie promoot je freebie en verzamel adressen En terwijl dit inderdaad heel waar is, het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Al wie stilletjes blijft wachten op aanmeldingen, groeit ook, maar traaaaaaaaaaaaaaaag. PS: zelfs met al mijn acties vond ik het in het begin traag gaan, dus geen haar op mijn hoofd dat maar op 1 methode rekent. Je lezers zijn ondertussen verwend. Op het internet vliegen de gratis e-books je ondertussen om de oren. Dit wil niet zeggen dat deze techniek niet werkt, want net gisteren downloadde ik nog een gratis ebook. Als de titel je genoeg triggert, wil je het gewoon hebben. Maar het wil wel zeggen dat je lezers heel wat gewoon zijn en dus out of the box denken, is wat we als ondernemers echt moeten doen. En wat werkt altijd?

2 Eender wie, eender waar is altijd getriggerd als er iets van waarde te krijgen valt. En daarom gaat deze techniek over het organiseren van winacties. Waarom dit nog steeds werkt, is dat mensen het weggeven van hun adres zetten tegenover de waarde van de prijs. Hierbij houden ze geen rekening met het feit dat er maar een (soms kleine) kans is dat ze deze winnen. Omdat dat wat je weggeeft een echte fysieke prijs heeft, wordt het voor hen een no-brainer om hun adres te geven. Geef geen IPAD weg. Eender welke winactie je tegenwoordig bekijkt, er wordt een ipad of iphone weggegeven. Dit komt omdat dit iets is dat iedereen wil. Maar dit is niet wat jij wil. Jouw doel = adressen verzamelen die NUTTIG zijn voor jouw business. Mensen die in jouw DOELGROEP vallen en niet zomaar random adressen. Mijn advies is daarom : geef iets weg dat superleuk is voor jouw ideale doelgroep. Zo trek je de juiste mensen aan. Hoe kies je een onweerstaanbare prijs? Hoe zorg je ervoor dat de prijs zooooo leuk is dat jouw ideale klant zich meteen wil aanmelden? Kies iets dat een werkelijke prijs heeft. Bijvoorbeeld: een boek - hiervan kan iedereen checken wat het in de winkel kost keukengereedschap - hiervan kent iedereen ongeveer de prijs Kies eventueel iets dat uniek is, dat je nog nooit deed en nooit meer zal doen... Laat jouw verbeelding werken.

3 Een voorbeeld uit de praktijk van Legally Raw - mijn grootste winactie ooit. Voorbeeld 1: fysieke prijzen van een ander Contest : een maand lang (oktober) was er elke dag een prijs te winnen bij Legally Raw. Te winnen : bpa vrije dozen, e-nummer vrije verzorgingsproducten, natuurlijke babyproducten, vitaminesupplementen, natuurproducten, natuurlijke poetsmiddelen, natuurlijke shampoos,... Alles in het kader van de visie van Legally Raw Te ontvangen : naam + adres & men kreeg een extra kans om te winnen bij het delen van de actie. 30 dagen lang werd de actie gedeeld en liepen de inschrijvingen binnen. Allemaal mensen die interesse hebben in natuurlijke producten en dus ook een ideale klant voor "natuurlijke voeding"cursussen en e-books die ik verkoop. Hoe kwam ik aan deze prijzen? Ik contacteerde de betreffende partijen (zo'n 18 in totaal) en vroeg om natuurlijke prijzen gratis te krijgen voor mijn lezers. Wat kreeg dit bedrijf in ruil. Naargelang de prijs berekende ik wat ik rechtvaardig vond in ruil. Om je een idee te geven, gaf ik iemand die 4 prijzen ter waarde van 25 euro weggaf (= 100 euro) : een blogartikel met review, een banner in mijn sidebar gedurende de hele maand en een vermelding in de nieuwsbrief en op facebook. Iemand die meer weggaf (er was iemand die prijzen ter waarde van 300 euro gaf), gaf ik een kwartaal lang een banner en doordat ik de prijzen spreidde over de ganse maand, kwam ie ook meermaals in de nieuwsbrief naar voren en werden er meerdere blogs over geschreven.

4 Ik zorgde voor een voorbeeld blog als ik een bedrijf contacteerde waarin deze kon zien dat het artikel echt gelezen zou worden. Het artikel was dan ook nooit enkel een review maar bevatte recepten en tips die met dit product konden gerealiseerd worden. Je moet geen schrik hebben om bedrijven te contacteren. In feite zijn bedrijven wanhopig op zoek naar goede advertentieruimte. Kranten, televisie, adwords,... het werkt allemaal niet meer zoals vroeger. Zij willen dus niets liever dan dat jij dit voor hen doet als hun doelgroep op jouw website komt. Jij bent hun ultieme bron van nieuwe klanten! Wat er ook gebeurt, is dat deze bedrijven jou in hun nieuwsbrief vermelden omdat ze het leuk vinden dat er over hen geschreven wordt. In de nieuwsbrief van een webshop komen is een ultieme droom want zij hebben meestal grote lijsten. Vind je jezelf nog te klein omdat je geen bezoekers hebt op je website en je dus niets te bieden hebt aan deze bedrijven, dan stel je iets voor dat jij wel rechtvaardig vindt zoals een banner een half jaar. Jij kan daar totaal mee spelen. Jij bent DE BAAS en jij bepaalt. Er kruipt wat tijd in om dit voor te bereiden, maar je kan gigantisch groeien hierdoor.

5 Voorbeeld 2: jouw eigen e-book of e-cursus Je kan ook een winactie organiseren rond jouw eigen e-book of e-cursus. Dit deed ik met mijn e-bookje Natuurlijk Huishouden en BeYOUtiful. De bedoeling was dat ze dit niet zelf konden winnen maar iemand konden aanduiden aan wie ze dit boekje wilde wegschenken. Deze persoon moest uiteraard wel lid zijn van Legally Raw's mailinglijst. Zo zag je mensen ook beginnen delen en heen en weer mekaar aanduiden als kandidaat winnaar. Je kan ook een coaching sessie met jezelf als prijs weggeven. Willekeurig Eender wie kan winnen. Je kiest er gewoon iemand willekeurig uit. Het voordeel is dat het eenvoudig en snel is. Het nadeel is dat het een beetje saaier is omdat het hier om geluk gaat. Als je doel is om vooral nieuwe aanmeldingen te krijgen, dan is dit een goede keuze. Beste deelname Je kan bijvoorbeeld extra vragen stellen zoals: Vertel me waarom jij de prijs wil winnen. Maar laat ook hier je verbeelding werken. Het nadeel hiervan is, dat hoe meer je vraagt van de mensen, hoe minder deelnemers je zal hebben. Het voordeel is dat deelnemers hun kans op winnen zelf meer in de hand hebben en het voordeel is ook dat jij werkelijk je deelnemers leert kennen. Als je de winactie doet voordat je een bepaald product gaat lanceren, kan je dit in je achterhoofd mee laten spelen en vragen stellen die nuttig zijn voor je lancering.

6 Stap 1 : Maak een nieuwe lijst aan in je MailingListProvider zoals Enormail of Mailchimp Stap 2 : Maak een aanmeldformulier voor de deelnemers Stap 3 : Maak een salespagina waarop je ze warm maakt voor de wedstrijd - dit hoeft niet persé een pagina te zijn, het kan ook gewoon een blogartikel zijn (ik kies meestal voor dit laatste). Zet het aanmeldformulier op deze pagina/bericht. Stap 4 : Zorg voor een duidelijke "deel dit bericht" op je pagina/bericht. Stap 5 : Promoot je actie. Hoe promoot je jouw winactie? 1) Naar jouw eigen mailinglijst, zelfs al is het een kleine lijst. Het is niet omdat jouw focus ligt op nieuwe mensen dat je jouw volgers mag vergeten. Wanneer zij jouw actie gaan delen, zal je ook groeien. Vraag hen in je mailtje om te delen. Wie vraagt, die krijgt. 2) Maak enkele blogartikeltjes/facebook posts/tweets die leidden naar jouw actie. 3) Zet een bannertje in je sidebar. 4) Vraag aan je sponsors (bedrijven) om je wedstrijd aan te kondigen. 5) Schrijf een gastartikel dat leidt naar jouw actie.

7 Zorg voor een hoge betrokkenheid bij jouw publiek door zelf betrokken te zijn. Volg alle vragen snel op. Geef iedereen een remindertje op de laatste dag van de actie. Kies je winnaar en schrijf een mail naar je hele mailinglijst (de algemene lijst) en de hele deelnemerslijst. Kondig hier de winnaar in aan. Dit moedigt alle deelnemers aan om de te openen. Vermits deze mail een hoge openingsratio zal hebben, benut je deze mail best ten volle. NU is het moment om te tonen welke HOGE WAARDE jij te bieden hebt. Want weet je: één van de nadelen van een winactie is dat je toch altijd mensen hebt die inschrijven vanwege de prijzen. Dus NU is het moment om deze mensen te tonen dat het de moeite waard is om op jouw lijst te blijven. Op de volgende pagina vind je een -template van de aankondiging van de winnaar. Ik haal even de winnaar zelf uit de mailinglijst en mail deze persoonlijk en naar alle anderen gaat de -template.

8 Dit zou een voorbeeldmail kunnen zijn: Onderwerp: ben jij de winnaar van "naam wedstrijd"? Hey, De "naam wedstrijd" is afgelopen en wat een succes was het! Maar jij bent vast benieuwd naar wie de winnaar is geworden, niet? Ik ga je dit verklappen, maar voor ik je vertel wie het geworden is, moet je me beloven dat je deze mail niet zomaar sluit als jij niet de winnaar bent, want ik heb een fantastische troostprijs voor iedereen die niet gewonnen heeft. Beloofd? Tromgeroffel... De winnaar is... "winaars naam" (eventueel aangevuld met wat details als dit een "beste deelname" wedstrijd was) Ok... Wat heb ik voor jou in petto? Iedereen die heeft deelgenomen, krijgt... "hier kan je ofwel een aanbod van je sponsor met korting zetten ofwel een korting geven op één van je eigen producten" "ofwel een extra gratis pdf - werkboek - video -..." Dankjewel voor je deelname en tot gauw! xo "jouw naam PS: heb je deze artikeltjes al gezien? "Zet hier je top artikeltjes"

9 Shortstack is een APP op facebook die ik vooral gebruik om mijn freebie via facebook te promoten. Maar deze app bevat ook templates om wedstrijden te ontwerpen. Neem hier een kijkje :

10 Is dit iets dat jij wil gaan proberen? Plan deze sprint in je jaarkalender. Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om alle stappen van de vorige pagina s te doorlopen. Begin niet met teveel prijzen. Start klein en groei door ervaring.

Maak je Eerste Weggever..nl

Maak je Eerste Weggever..nl Maak je Eerste Weggever.nl Wat is een Weggever? Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (de naam zegt het al) in ruil voor het e-mailadres van je potentiële klant. Met een opt-in / inschrijfformulier

Nadere informatie

Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s

Website Make-Over. Jouw website pagina s en de must-have s Website Make-Over Een website is nooit af. En steeds zie je wel iets dat beter zou kunnen. Probeer alvast perfectionisme van je af te zetten, anders blijf je hangen in telkens veranderen en verbeteren

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

CHECKLIST.

CHECKLIST. CHECKLIST CHECKLIST 3 WEKEN OP VOORHAND Zorg voor een snelle internetconnectie. Tip : ik verkies om niet draadloos te werken zodat ik een optimale snelheid kan benutten. Kies je onderwerp Kies je idee

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Summits. Ad swaps. Freebies voor anderen

Summits. Ad swaps. Freebies voor anderen Summits Ad swaps Freebies voor anderen Een summit is officieel een vergadering tussen hooggeplaatste n. Maar wat ik hier bedoel, ga ik met een voorbeeld illustreren. Een summit is de aller-snelste manier

Nadere informatie

Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken.

Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken. Een plugin is een programmaatje / gadget om je wordpress beter/aantrekkelijker/professioneler te maken. Een plugin kiezen doe je als volgt. Ga in je dashboard naar plugins. Kies nieuwe plugin. Bij zoeken

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel Hoe je nu verder kan Sales & Marketing Een overzicht van mijn verdienmodel MAAR EERST!!! PARTY TIME Je hebt een productenlijn en een toekomstvisie voor jou en je klant. Je hebt een werkbaar en haalbaar

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Wat een Joint Venture is. Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures

Wat een Joint Venture is. Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures Wat een Joint Venture is Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures Joint Venture is wanneer jij met één of meerdere personen gaat samenwerken. Joint Ventures (JVs) zijn de snelste

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Promotietips

Promotietips Promotietips 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op te

Nadere informatie

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren.

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Het is dus meer dan een logo en een banner. Het is het creëren van afbeeldingen met een verhaal, met een boodschap. Een

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans Over Christmaholic voor en door kerstfans C Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN

10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN 10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN 1 Een zakelijke mailinglijst is een sterke troef bij het uitbouwen van uw onderneming. Meer e-mailadressen van potentiële klanten zorgen voor meer bereik

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Promotie Mamaplaats.nl

Promotie Mamaplaats.nl Mamaplaats.nl: vóór en dóór moeders Wat is Mamaplaats.nl Mamaplaats.nl is dé blog en shop site vóór en dóór moeders. Vele moeders bezoeken Mamaplaats.nl om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

De kracht van een gratis e-book

De kracht van een gratis e-book rgreg Maarten Beernink De kracht van een gratis e-book 1 van 19 Naar een innig online klantcontact Wat is de kracht van een gratis e-book? ontdek een van de krachtigste marketingtools van 2014 Waarom zou

Nadere informatie

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor!

# Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! Werkboek Startmodule - tips Hoe je het meeste leert # Herinner jezelf aan het doel # Plan vaste tijdstippen in (en doe dat nu) # Maak er een gewoonte van # Richt je op één ding # Ga ervoor! 2 Startmodule,

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Rationeel & praktisch

Rationeel & praktisch kosten inkomen Rationeel & praktisch idee kosten inkomen Rationeel & praktisch 2017 idee Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be Ik toon wellness coaches & trainers hoe je ONLINE een inkomen kan

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 14 november 2016 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

WELKOM. Waarom zou je online gaan?

WELKOM. Waarom zou je online gaan? 1 Waarom zou je online gaan? Nog voor we starten. Waarom zou jij online gaan? Omdat ik beide gedaan heb, kan ik je goed de verschillen uitleggen. Offline werken, betekent Vaste uren. Betaald worden als

Nadere informatie

Basis Boekpromotieplan

Basis Boekpromotieplan Basis Boekpromotieplan Inhoudsopgave Wat wil je met je boek? Waar sta je op dit moment, inventarisatie van je netwerken De rol van social media en je website Welke online en offline media zijn geschikt

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

autifuleyes, for the good others; for autiful lips, k only words kindness; and r poise, walk the knowledge you are never alone.

autifuleyes, for the good others; for autiful lips, k only words kindness; and r poise, walk the knowledge you are never alone. autifuleyes, for the good others; for autiful lips, k only words kindness; and r poise, walk the knowledge you are never alone. For beautiful ey look for the goo in others; for beautiful lips speak only

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

De informatie in deze download is namelijk erg waardevol. Met deze informatie weet ik zeker dat jouw teksten er beter uit komen te zien.

De informatie in deze download is namelijk erg waardevol. Met deze informatie weet ik zeker dat jouw teksten er beter uit komen te zien. Voorwoord Hier voor je ligt de 3 e editie met tips om klantaantrekkende teksten te schrijven. Ik hoop ECHT dat het niet een download is, waar je uiteindelijk niets mee doet. De informatie in deze download

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Snellees tip #3: Lees een tekst liever twee maal heel snel i.p.v. één keer heel traag.

Snellees tip #3: Lees een tekst liever twee maal heel snel i.p.v. één keer heel traag. Dit is de derde van drie gouden snellees tips Drie krachtige tips met uitleg waardoor je meteen slimmer, sneller en met verhoogde concentratie kan gaan lezen. Snellees tip #3: Lees een tekst liever twee

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf

30 Vragen voor. Meer Helderheid. Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf 30 Vragen voor Meer Helderheid Gemaakt voor de Getting Started Toolbox door Marcel Lagerwerf Om te weten wat je het liefste wilt doen in het leven is het belangrijk dat je jezelf beter leert kennen dan

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

VOOR TIJDENS NA VOORSPELLEN VISUALISEREN BEOORDELEN. Ik maak een prent/film in mijn hoofd. VERBINDEN. Na elke alinea denk ik na.

VOOR TIJDENS NA VOORSPELLEN VISUALISEREN BEOORDELEN. Ik maak een prent/film in mijn hoofd. VERBINDEN. Na elke alinea denk ik na. LES 2 Internet? Yes, maar Dit kan ik al! Ik kan een informatieve tekst herkennen. Ik kan een feit van een mening onderscheiden. WERKBOEK Leesmaatje VOOR TIJDENS NA VOORSPELLEN VISUALISEREN BEOORDELEN Ik

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Checklist. De 8 must haves voor een succesvol blogartikel

Checklist. De 8 must haves voor een succesvol blogartikel Checklist De 8 must haves voor een succesvol blogartikel Veerle Metten, Mettenta Ga je graag door het leven met een goed geweten? Neem dan niet zomaar stukken uit deze checklist over zonder bronvermelding.

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Een verkopende serie s template en uitleg

Een verkopende serie  s template en uitleg Een verkopende serie e-mails template en uitleg Dit is een blauwdruk voor een serie persoonlijke mails die iemand ontvangt als hij zich inschrijft op jouw mailinglijst. Het is een serie van vijf, maar

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend

Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend INHOUD Introductie Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten Stap 2: Ik ben er klaar voor Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend Stap 4: Ik geef mijn e-mailberichten de

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat?

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat? Contentmapping wat is dat? Waardevolle content creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een zelfde manier tot zich. Het is van belang om de

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas,

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas, Hallo 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne wij zijn Social Media Kompas, Wij zijn een online marketing-platform dat mensen, bedrijven en instellingen helpt hun social media beter in te zetten.

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Boekpromotie via facebook

Boekpromotie via facebook Boekpromotie via facebook een boek om trots op te zijn! E-book met tips over het inzetten van facebook bij je boekpromotie E-book Boekpromotie via Facebook Facebook is een mooi middel om op een makkelijke,

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Voorwoord door Mathijs Suidman van CB 8 Inleiding 10

Voorwoord door Mathijs Suidman van CB 8 Inleiding 10 e j t l i v r e i b Van tot R L L S T S E B boek e j ewijs uitgeven g s EXPERTBOEK.NL p Sta beheer svolle en ce in eig een suc voor business Daisy Goddijn alleen voor ondernemers met LEF... INHOUD Voorwoord

Nadere informatie

Heb je een vraag over

Heb je een vraag over Heb je een vraag over Promoten van mijn boek Een business bouwen rond mijn boek Ik wil weten hoe ik mijn boek kan laten bijdragen aan het succes van mijn bedrijf Ik wil mijn boek beter verkopen Ik wil

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Checklist: contentcreatie voor evenementen

Checklist: contentcreatie voor evenementen Checklist: contentcreatie voor evenementen Je doet het samen! Als eventmanager is het vaak pittig om naast het organiseren van een evenement óók nog eens voor alle marketing- en communicatie te zorgen.

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

RETAILFANS helpt mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven

RETAILFANS helpt mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven Super dat je dit e-book met 25 Facebook tips hebt aangevraagd! Deze tips zorgen er voor dat je meer likes en reacties op je berichten krijgt en dat je berichten vaker gedeeld worden. En het aller belangrijkste:

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy 16-12-2014 1 Mensen zijn bang om te veel weg te geven 90% het waarom, 10% het hoe Tipsgewijs Topje van je ijsberg Verwijzen naar hoeveel meer je nodig hebt

Nadere informatie

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER Een blogarikel maken is een kwesie van DOEN. Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je opleten? Wat doe je nadat je gepubliceerd hebt? Dit stappenplan geet de grote lijnen

Nadere informatie

Ouder Blog Kerkstraat 71 9120 VRASENE Tel +32479/99.11.79 http:/www.ouderblog.be MEDIAKIT

Ouder Blog Kerkstraat 71 9120 VRASENE Tel +32479/99.11.79 http:/www.ouderblog.be MEDIAKIT Ouder Blog Kerkstraat 71 9120 VRASENE Tel +32479/99.11.79 http:/www.ouderblog.be MEDIAKIT Ouderblog.be is een onafhankelijk platform dat er is voor alle ouders en zich niet richt tot enkel de mama s of

Nadere informatie