NIEUWSBRIEF. nr juni 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. nr juni 2017"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF nr juni 2017 In deze nieuwsbrief: Schoonmaakavond 10-minutengesprekken juni- herhaling Zomerfeest Schoolfoto s herhaling Schoolreis groep 3-4 Samenstelling team Groepsindeling Acties onderwijs 10 minuten inloop Gevonden voorwerpen Opbrengst van het goede doel Belangrijke data: 15 juni: laatste dag om strookjes rapportgesprekken in te leveren 21 juni: inloop 8.05 uur voor ouders en laatste kans om foto s te kopen 26 juni: rapporten mee 27 juni: prikactie: school gaat mogelijk 9.15 uur open 27 en 30 juni: 10-minuten gesprekken 28 juni: schoolreisje groepen 3 en 4

2 Schoonmaak avond Het rook vanochtend gewoon lekker en fris in de klaslokalen! Dit dankzij de inzet van ouders, die ons dinsdagavond geholpen hebben met het schoonmaken van meubilair, computers, enz. enz. Namens alle kinderen en leerkrachten: BEDANKT!!! 10 minuten gesprekken (herhaling) In de vorige nieuwsbrief hebben wij alle ouders opgeroepen zich aan te melden voor de 10-minutengesprekken. De groepsleerkrachten hebben u er via de mail nog aan herinnerd, om het strookje in te vullen en in te leveren. Ook als u NIET wilt komen, vragen we u het strookje in te vullen, omdat de leerkracht u mogelijk wél wil uitnodigen. Zie vorige nieuwsbrief of de website onder nieuws nieuwsbrieven. U kunt uw voorkeurtijden doorgeven tot uiterlijk morgen, donderdag 15 juni. Vrijdag gaan wij beginnen met de indeling van de gesprekken, zodat u volgende week de datum en tijd van het gesprek weet. Zomerfeest Om ook dit schooljaar officieel af te sluiten, organiseren wij in samenwerking met de Oudercommissie het ZOMERFEEST. Op het plein zijn er allerlei leuke activiteiten te doen, zoals: het open podium, spelletjes en een springkussen. Wegens groot succes organiseren we ook weer de "De OASE Got Talent Show"!. Een open podium voor optredens door de kinderen. De kinderen hebben zich hiervoor in de klassen aangemeld. Zomerfeest Datum : vrijdag 7 juli 2016 Tijd: uur (de school begint gewoon om 08.15u - de kinderen eten en drinken nog in de klas.) Locatie: schoolplein De Oase Ophalen en opvang U mag uw zoon/dochter om 10.00u ophalen uit de klas. Als u niet in de gelegenheid bent om 10.00u op school te zijn verzoeken wij u om eerst te proberen of uw kind met een vriendje/vriendinnetje, of opa/oma/oom/tante mee kan lopen. Lukt dit allemaal niet dan regelt de school in samenwerking met de BSO opvang tot 12.15u. U kunt tot uiterlijk vrijdag 30 juni bij de leerkracht van uw kind aangeven of u opvang nodig heeft. Vanaf 12.15u verwachten wij dat alle ouders hun eigen kind(eren) weer begeleiden (op de kinderen na die op vrijdag altijd naar de BSO gaan). Aangezien u samen met uw kinderen het zomerfeest bijwoont, willen we benadrukken dat de kinderen onder uw begeleiding staan tijdens het zomerfeest. De leerkrachten zijn uiteraard aanwezig, maar zullen de begeleiding bij de verschillende activiteiten op zich nemen. Picknicken Neem een picknickkleed en wat lekkers te eten en drinken (geen alcohol) mee.

3 Fietsen parkeren Wij verzoeken iedereen om deze dag de fietsen buiten het schoolplein te parkeren, omdat wij alle ruimte nodig hebben voor de activiteiten. Albert Heijn Terwijde Ons zomerfeest wordt dit keer mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn in Terwijde. Wil je helpen? Alle hulp is welkom om alles in goede banen te leiden. De opbouw is vanaf uur. Wij zijn nog op zoek naar een 20-tal ouders die bereid zijn te assisteren bij de opbouw en de afbouw. Vele handen maken licht werk helpt u mee? Mailen kan naar oudercommissie@basisschooldeoase.nl Wij kijken uit naar een zonnig en gezellig ZOMERFEEST! Met vriendelijke groet, de Zomerfeest commissie Schoolfoto s - herhaling Er zijn de komende week nog enkele mogelijkheden om de schoolfoto s te kopen. Plaats: atelier (blauwe deelschool) Verkoopdata en -tijden: dag tijd deelschool Vrijdag 16 juni Paars Blauw en Groen Woensdag 21 juni Hele dag tot uur Laatste dag voor alle deelscholen In de vorige nieuwsbrief en op de website vindt u de prijzen van de foto s. Er dient contant betaald te worden! Woensdag 21 juni is ECHT de laatste dag. De niet verkochte foto s en het geld worden dan s middags opgehaald door de fotograaf. Schoolreisje groep 3 en 4 Op woensdag 28 juni is het dan echt zover. De kinderen van de groepen 3 en 4 gaan op schoolreisje naar familiepark Linnaeushof in Bennebroek. Hieronder wat belangrijke informatie op een rijtje: de kinderen worden gewoon om 8.15 uur op school verwacht. De bus vertrekt om 9.00 uur. Houd het weerbericht in de gaten voor geschikte kleding. Zorg ervoor dat uw kind goede wandelschoenen aan heeft (geen slippers). Met zonnig weer is zonnebrand ook fijn om mee te geven. De kinderen moeten die dag het volgende meenemen:

4 Een rugzakje met 2 pakjes drinken, een tussendoortje en een lunch (graag in een boterhamzakje). De kinderen krijgen in het park een waterijsje. Geef de kinderen geen geld of waardevolle spullen mee. De kinderen worden begeleid door een leerkracht of een ouder. De kinderen bezoeken met dit groepje de attracties in het park. We vertrekken rond uur weer richting school. Dat betekent dat we hopelijk rond uur op school zijn. De aankomst is eerder later dan eerder, vanwege files. We gaan er met elkaar een gezellige en leuke dag van maken! De schoolreiscommissie Samenstelling schoolteam Voor volgend schooljaar is de personele bezetting nu helemaal bekend. In deze nieuwsbrief willen we u daar over informeren. Afscheid Aan het eind van dit schooljaar zullen we afscheid nemen van 3 leerkrachten, die in vaste dienst werkten, Alexandra (administratie) en 1 leerkracht, die in de laatste periode in de vervanging van Dorine (groep 3) heeft gewerkt. Willemien Kleevens (groep 6) gaat na bijna 40 jaar onderwijs vervroegd met pensioen. Willemien heeft 2 jaar bij ons gewerkt en gaat genieten van andere dingen in het leven! Rianne Embregts (groep 3) heeft een baan geaccepteerd op een school dichter bij haar woonplaats. Het heen en weer reizen van Leusden naar Utrecht v.v. begint haar zwaar te vallen. Rianne heeft vanaf 2011 bij ons gewerkt en heeft zich o.a. ingezet voor het taalbeleid op school. Ook Wendy van Leeuwen (groep 5) zal na de zomervakantie niet meer terug komen op De Oase. Wendy gaat haar carrière een andere wending geven. Zij is op zoek naar nieuwe uitdagingen in of buiten het onderwijs. Wendy heeft 3 jaar op De Oase gewerkt en zich als gedragsspecialist o.a. ingezet voor de Vreedzame School en het Pestbeleid. Alexandra de Vries heeft vanaf dit voorjaar part time gewerkt op de administratie van onze school. Voor de school is het van belang om op deze plek 1 vaste medewerker te hebben. Alexandra kan vanwege haar PABOstudie niet alle dagen werken. Om die reden nemen wij per 1 augustus afscheid van haar. Tenslotte nemen we afscheid van Inge van den Bosch. Zij heeft de afgelopen periode vanuit de Flexpool van het PCOU groep 3 van Dorine begeleid. We willen Willemien, Rianne, Wendy, Alexandra en Inge hartelijk bedanken voor hun inzet en inbreng en wensen hen heel veel succes en een mooie tijd toe in hun werk en daarbuiten.

5 Andere factoren Behalve het vertrek van enkele collega s zijn er nog meer factoren van invloed op de samenstelling van het team: Er komen 2 klassen bij: groep 7 blauw en groep 8 groen. In zal het laatste klaslokaal ook bezet zijn: groep 8 blauw. De school is dan volgroeid! Enkele collega s zijn met zwangerschapsverlof en komen terug na de vakantie: o Elina Andric komt na de vakantie weer terug voor 2 dagen per week o Dorine Juch komt in oktober terug en gaat dan 3 dagen per week werken Enkele collega s gaan na de zomervakantie met zwangerschapsverlof: o Cheyenne van Riet gaat meteen met verlof en komt rond eind december terug voor 3 dagen per week o Ria Meijers gaat medio oktober met verlof en zal dan in februari weer voor 3 dagen gaan werken Nieuwe teamleden Bovenstaande heeft geleid tot het ontstaan van vacature ruimte op onze school. Ondanks de berichten over personeelstekort in het onderwijs (vooral de grote steden) is het ons gelukkig gelukt om alle vacatures te vervullen. De nieuwe teamleden zijn: Isabel Versluijs ( ma t/m woe; groepen 3) Roxanna van Tergouw (groep 3 fulltime) Susan van Brenk (groep 7 fulltime) Inge Schaap (groep 7 fulltime) Kim van Nuenen (groep 4 en 1 dag kleuters, ma, di en do) Renske Kuipers (4 dagen per week wisselende groepen) Daniëlle Betman (administratie 5 dagen per week) Cindy Gelhard, per 1 mei voor 3 dagen per week begonnen als Intern Begeleidster, zal na de zomervakantie 5 dagen per week als IB-er bij ons aan het werk zijn. Leuk is nog te vermelden, dat Inge, Kim en Renske heel goed bekend zijn met De Oase, vanwege de stages die zij hier hebben gelopen. Zij keren dus weer terug op onze school! De teamleden met foto en functie zullen direct na de zomervakantie weer terug te vinden zijn op onze website. Groepsverdeling Hier onder vindt u in het overzicht welke leerkracht(en) welke groepen aan begeleiden:

6 Was in groep van Opm. ma di woe do vr 1 Bianca 1/2 gr Bianca Bianca Bianca Bianca Bianca 1 Renske 1/2 gr Renske Renske Renske Renske Renske 1 Marianne en 1/2 gr Marianne Marianne Peggy Peggy Peggy Peggy 1 Ingrid 1/2 pa Ingrid Ingrid Ingrid Kim Ingrid 1 Ilse 1/2 pa Ilse Ilse Ilse Ilse Ilse 1 Saskia 1/2 bl Tot half Ria Ria Ria Elina Elina okt 1 Saskia 1/2 bl Rest vh Elina Elina Dorine Dorine Dorine Sch.jaar 1 Ria en Marlies 1/2 bl Marlies Marlies Marlies Marlies Marlies 2 Ingrid en 2 Bianca 2 Ilse, 2 Ria/Marlies en 2 Marianne/Peggy 2 Renske en 2 Saskia 3 gr Saskia Saskia Isabel Saskia Saskia 3 pa Isabel Isabel Esther Esther Esther 3 bl Roxanna Roxanna Roxanna Roxanna Roxanna 3 Dorine 4 gr Kim Kim Loes Loes Loes 3 Rianne en 4 pa Renate Renate Renate Renate Renske K Esther 3 Maaike 4 bl Myrla Myrla Renske K Myrla Myrla 4 Karolien en 5 gr Maaike Maaike Maaike Maaike Maaike Loes 4 Cheyenne 5 pa Chitra Chitra Karolien Chitra Chitra 4 Myrla 5 bl Bonny Bonny Renée Bonny Bonny 5 Thirza 6 gr Justa Justa Justa Renske K Justa 5 Chitra 6 pa Renée Renée Thirza Thirza Thirza 5 Wendy 6 bl Karolien Karolien Evelien Evelien Evelien 6 Justa 7 gr Evianne Evianne Evianne Evianne Evianne 6 Willemien en 7 pa Susan Susan Susan Susan Susan Evelien 6 Bonny 7 bl Inge Inge Inge Inge Inge 7 Evianne 8 gr Mark Mark Mark Mark / Mark Hanna 7 Mark 8 pa Jan Jan Jan Jan Jan Vaklkr. gym Kes Kes Kes Kes Kes Vaklkr. Handv. Rolanda Rolanda Rolanda RT Miets Miets Erica Erica Erica Projectgroep middagen Mirjam Mirjam Mirjam extra handen in de groep kleuters 3 t/m 8 Aynur Mirjam Aynur Mirjam Aynur Mirjam Hanna Renske K Mirjam Hanna administratie Daniëlle Daniëlle Daniëlle Daniëlle Daniëlle

7 Acties onderwijs Geachte ouders / verzorgers, U hebt ongetwijfeld mee gekregen, dat er mogelijk actie zal worden gevoerd door het Primair Onderwijs in Nederland. De eerste actie is gepland op 27 juni a.s. Het zal een zogenaamde prikactie zijn: de leerkrachten die deze actie steunen, zullen het eerste schooluur geen les geven. Mocht de actie bereidheid zeer groot zijn, dan zal de hele school een uur later open gaan. Vanmiddag bespreken wij de actie bereidheid in het team. Op basis van de uitkomst van dit gesprek, zal ik moeten beoordelen of de actie voor de hele school zal gelden en welke gevolgen dit heeft voor de ouders. Ik wil u er vast op wijzen, dat de kans vrij groot lijkt, dat de kinderen op 27 juni pas vanaf 9.15 uur les zullen krijgen. Ik adviseer u om zich hier vast op voor te bereiden. Morgen zal ik u per mail informeren over wat de actie voor De Oase en u als ouder zal betekenen. Met vriendelijke groet, Wim Menke. Gevonden voorwerpen Er liggen ontzettend veel spullen in de bak met gevonden voorwerpen, van speelgoed tot splinternieuwe kinderjassen en van sportschoenen tot tassen. Wij willen u de gelegenheid geven om vanaf de week van 19 juni te kijken of er spullen tussen zitten van uw kind(eren). De dagen van de 10-minutengesprekken geven u ook een mooie gelegenheid om te kijken. De gevonden voorwerpen kunt u vinden in het kantoor van onze administratie, in de groene deelschool. Alles wat er op vrijdag 7 juli nog ligt gaat naar een goed doel. 10 minuutjes inloop Ongeveer twee keer per maand stellen we alle ouders in de gelegenheid om tussen 8.05 uur en 8.15 uur even met hun kind mee de klas in te lopen. Dit geldt dus ook (en vooral) voor de groepen 3 en hoger. Soms komt voor een bepaalde klas de dag niet zo goed uit, maar niet getreurd: dan is er al weer snel een nieuwe kans! De laatste mogelijkheid dit schooljaar is woensdag 21 juni! I.v.m. het Zomerfeest komt 7 juli te vervallen.

8 Het Vergeten Kind: opbrengst goed doel Er zijn heel veel kinderen jarig geweest in de afgelopen periode. We hebben hierdoor de afgelopen weken een bedrag van 54,00 gespaard voor het goede doel. Er is nu al op 729,40 gespaard. Heel erg bedankt jarigen!

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2016

NIEUWSBRIEF nr juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 20 13 juni 2016 In deze nieuwsbrief: Rapportgesprekken Herhaling schoolfotograaf Muziekvoorstelling Schoolreisje groepen 3 & 4 Groepsindeling 2016/ 2017 Hulpouders gevraagd Schaaktoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014

NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014 NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kennismakingsgesprekken schooljaar 2014/ 2015 Het is even wennen Welke klas zit waar? En wie wordt de nieuwe leerkracht? Zomerfeest!!! uderbijdrage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr augustus 2016

NIEUWSBRIEF nr augustus 2016 NIEUWSBRIEF nr. 1 22 augustus 2016 In deze nieuwsbrief: Belangrijke data Informatie personeel Schoolreisje groep 1/2 Sportdag Gymlessen en kledingvoorschriften Mediatoren Kom op tijd S.V.P.! Vreedzame

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 17 18 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Spinners Schoonmaakavond Avondvierdaagse (gr3 t/m8) Schoolreis groep 3-4 Opbrengst van het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 1 24 augustus 2015

NIEUWSBRIEF nr. 1 24 augustus 2015 NIEUWSBRIEF nr. 1 24 augustus 2015 In deze nieuwsbrief: Belangrijke data/ jaarkalender Een goed begin Informatieavonden Kennismakingsgesprekken Ouderbijdrage en schoolreisgeld (Niet) fietsen op het plein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 In deze nieuwsbrief: Nationaal schoolontbijt 10 minutengesprekken 10 minuutjes inloop Klusavond Gevonden voorwerpen Nieuw goed doel! Belangrijke data: Woensdag 9 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr april 2016

NIEUWSBRIEF nr april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 17 18 april 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld MR informatie avond - herhaling Koningsspelen Schoolplein Schoolfotograaf Huiswerkbegeleiding Muziekvoorstelling Fort

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 18 31 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Schoolfoto 10-minutengesprekken juni Parkeren Atelierwoningen kunst kijken Vreedzame school Schoonmaakavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2016

NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2016 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2016 In deze nieuwsbrief: Personele zaken Informatieavond ParnasSys (herhaling) Inloop ouders 9 december Kerstfeest 2016 Voedselbank Leidsche Rijn Actie Het Rode Kruis Nieuws

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 31 januari 2016 In deze nieuwsbrief: 10-minuten gesprekken Buurtteam Kangoeroewedstrijd Week van de lentekriebels Luizenprotocol Schoolschaaktoernooi Utrecht 2017 Studenten tweede half

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 2 oktober 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 2 2 oktober 2018 NIEUWSBRIEF nr. 2 2 oktober 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Het goede doel 2018-2019: Stichting Hartekind Toetsen groep 1 2 Kinderboekenweek Sinterklaas Intern begeleiders De vreedzame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws Nieuwsbrief mei 2013 Algemeen nieuws Groepsindeling Hieronder ziet u welke leerkracht volgend schooljaar voor welke groep staat. Daarin zitten nogal wat wijzigingen ten opzichte van dit jaar. - Ten eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Juffen- en meesterdag Studenten tweede helft schooljaar Week van de lentekriebels Uitnodiging ouderportaal voor rapportgesprekken Parkeergedrag ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Vakantierooster en studiedagen schooljaar

Vakantierooster en studiedagen schooljaar Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 20 29 juni 2016 In dit nummer: - Voortgang

Nadere informatie

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Maandag, dinsdag en woensdagochtend 12-07-2017 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Agenda 10-07 Vergadering MR 12-07 Nieuwsbrief 12-07

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Beste ouders/verzorgers, Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon september 016 1 Beste ouders/verzorgers, Oog voor talent Gisterenavond organiseerden wij een informatieavond voor alle ouders. We begonnen

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet:

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 41, vrijdag 1 juli Naar een andere school? Maandag 11 juli vrij Gaat uw kind uit groep 8 (voortgezet onderwijs) of uit een andere groep volgend jaar naar een andere school? Maandag 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Schooljaar , vrijdag 24 juni 2016

Nieuwsbrief 17. Schooljaar , vrijdag 24 juni 2016 Nieuwsbrief 17 Schooljaar 2015-2016, vrijdag 24 juni 2016 Groepssamenstelling Het moment waarop iedereen jaarlijks wacht, is daar: de groepsindeling 2016-2017. De jaarlijkse puzzel wordt, naast onderwijskundige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2018

NIEUWSBRIEF. nr september 2018 NIEUWSBRIEF nr. 1 11 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Personeel De vreedzame school Ziek melden / buikgriep Kindcentrum Leeuwesteyn Oproepje van juf Saskia van het atelier

Nadere informatie