BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN"

Transcriptie

1 DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan BH Tienhoven In dit nummer Even bijpraten Noodformulier Folders Personeel Startfeest BEACH Informatieavonden Schoolfotograaf Kind op maandag Musical DVD Groep 8 Groep 8 bedankt! Materiaal gevraagd! Nieuws van de OR Luizencontrole Praktische zaken TSO de Klaroen Nieuws BSO de Klaroen Ingezonden BELANGRIJKE DATA - 4 september Startfeest uur - 17 september groepsinformatieavond groep 1/2 en 7/8-18 september groep 1/2 vrij - 21 september groepsinformatieavond groep 5/6 en 3/4-23 september schoolfotograaf - 23 september start kinderpostzegels - 1 oktober maandinfo oktober - 1 oktober studiemiddag ALLE KINDEREN S MIDDAGS VRIJ - 2 oktober groep 1-4 vrij - 5 oktober Dag van de Leraar - 5 t/m 15 oktober project Kinderboekenweek Raar maar waar - 16 oktober groep 1/2 vrij - 19 t/m 23 oktober herfstvakantie VERJAARDAGEN SEPTEMBER 3 Ryan Verhoef 6 6 Julia Verkroost 5 7 Stefan de Greef 5 11 Merle Meessen 6 12 Maud Dreves 4 13 Noah van de Bilt 4 15 Mick Mokveld 1 15 Tijn van Gent 3 15 Nikki van Oosterom 2 19 Esmée Wink 7 24 Melvin Gaasenbeek 6 WELKOM OP SCHOOL! Komende maand verwelkomen we Mick Mokveld op de Klaroen. Hij wordt 15 september 4 jaar en is al volop aan het wennen in groep 1/2! De maandinfo en andere informatie digitaal De maandinfo en veel andere informatie wordt alleen digitaal verzonden. Wij raden u aan uw mail dagelijks hiervoor te checken. ( adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: tienhoven@klaroen.com )

2 Pagina 2 Even bijpraten Schooljaar is een feit! De school is al volledig in bedrijf. Alle leerlingen hebben hun nieuwe plekje gevonden, leerkrachten zijn druk met een goede start met de groep, het nieuwe TSO team is gestart en de OR is erg druk met het startfeest. Het is mooi om te zien hoe we met elkaar de school draaien om samen het beste voor de kinderen te bewerkstelligen. Een school om trots op te zijn! De gemeente heeft in de vakantie gezorgd dat het oude Paletplein veilig is. Dat betekent voor ons ook extra speelruimte waar we dankbaar gebruik van zullen maken. In deze maandinfo vindt u naast nieuws en komende activiteiten ook weer alle praktische zaken op een rij. We ontmoeten u graag op het Startfeest BEACH op vrijdag 4 september om tot uur! Noodformulier Aanstaande maandag krijgen alle kinderen het noodformulier mee. Graag houden we alle gegevens up to date wanneer we in geval van ziekte en van nood ouders moeten bellen. We vragen u ook jaarlijks of we foto s van uw kind mogen publiceren op bijvoorbeeld onze website. Op het formulier staat ook is de medicatievraag. Wanneer uw kind op school medicatie krijgt zijn wij wettelijk verplicht hier een formulier voor te laten tekenen. Wilt u het noodformulier z.s.m. inleveren bij de leerkracht van uw oudste kind. Dan kunnen wij de administratie weer op orde maken. Hartelijk dank! Folders In de eerste schoolweken ontvangt u ook een aantal folders om bijvoorbeeld boeken of tijdschriften te bestellen. Als daar strookjes voor ingeleverd moeten worden, kan dat bij de leerkracht tot en met vrijdag 11 september. Daarna zult u zelf moeten bestellen en kan het niet meer via school. Personeel Juf Jorinda zal de komende periode niet werken. Dit heeft wel een leuke reden. Juf Jorinda is namelijk zwanger van een tweeling. Zij heeft te maken met een dubbele dosis hormonen, waardoor zij erg misselijk is. Dat betekent dat werken op dit moment niet mogelijk is. Momenteel is zij 11 weken zwanger. We hopen dat zij zich over een tijdje beter voelt. Onze vereniging Vechtstreek & Venen heeft een aantal vaste invallers in dienst genomen. Ruud Oostveen is één van de vaste invallers en zal juf Jorinda vervangen. Juf Jorinda mist school erg en wil aan iedereen de groetjes doen. We willen juf Jorinda veel sterkte wensen en hopen dat zij zich snel beter voelt. Juf Ria is na de zomervakantie weer gestart in groep 1/2, hierbij ligt de focus op de groep. Juf Hanneke zal op de donderdagmiddag aanwezig zijn om de ondersteunende werkzaamheden te verrichten. Startfeest BEACH 4 september uur Bij de Maandinfo ontvangt u ook de flyer en de ouderbrief voor het Startfeest BEACH! We willen er een fantastisch feest van maken! In de ouderbrief staan alle belangrijke zaken; lees het dus goed door!

3 Pagina 3 Informatieavonden Op donderdagavond 17 september en maandagavond 21 september zijn de jaarlijkse informatieavonden voor alle groepen. Ouders waarvan hun kind komend jaar start in groep ½ zijn ook van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond wordt er veel informatie wordt gegeven over de jaargroep van uw kind. Hieronder vindt u het rooster. Donderdag 17 september uur Groep 1/ uur (groep 7) uur (groep 8) Groep 7/8 Na het algemene gedeelte vervolgt Martijn zijn informatieavond het VO deel voor de ouders van groep 8. Maandag 21 september uur Groep 5/ uur Groep 3/4 Schoolfotograaf Op woensdag 23 september komt de schoolfotograaf bij ons op school. Om 8.30 uur kunnen de gezinnen op de foto waarvan nog niet alle kinderen op school zitten. Wanneer het gezin op de foto staat,kunnen de kinderen weer naar de klas. De leerkrachten weten wat zij mogelijk wat later de klas in komen. Wanneer al uw kinderen al op school zitten wordt de gezinsfoto onder schooltijd gemaakt. Twee ouders van de ouderraad zullen de fotograaf deze dag ondersteunen. Alvast bedankt voor jullie hulp! Kind op maandag Met de kinderen lezen we tot de herfstvakantie twee series verhalen: drie weken uit Genesis en drie weken uit het evangelie van Matteüs. Je zou kunnen zeggen: We lezen over het begin en we lezen over een nieuw begin. Matteüs vertelt over Jezus, die liet zien hoe het eraan toe gaat in Gods nieuwe wereld. Jezus zorgt ervoor dat mensen een nieuw begin kunnen maken met hun leven. Wie in het donker zit of kopje-onder gaat, komt hij te hulp. Zo laat hij zien wie God is: een God die het verschil maakt. Voor de kinderen is de start van een schooljaar een nieuw begin. Natuurlijk niet helemaal nieuw, want alle goede herinneringen en leuke dingen van vorig jaar neem je mee. Maar wat voor de vakantie niet helemaal goed ging, waar je niet zo blij mee was dat laat je achter je. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

4 Pagina 4 Musical DVD groep 8 Wat hebben we een mooie afscheidsavond gehad met groep 7/8 afgelopen schooljaar! Alles verliep goed en iedereen heeft genoten van de musical. Een leuke verhaallijn, goede liedjes, enthousiast publiek en goede toneelspelers! Om alles nog een keer te beleven is de dvd van de musical Het dak eraf nu beschikbaar! U kunt deze dvd bestellen bij meester Martijn. De dvd kost 3,00. De dvd's zullen gebrand worden zodra inzichtelijk is hoeveel afnames er zullen zijn. U zult hierna bericht krijgen dat de dvd's opgehaald kunnen worden. U kunt uw dvd reserveren door een mail te sturen naar mvdgreft@maarssen.klaroen.com. Groep 8 bedankt! Op de laatste schooldag voor de zomervakantie mochten we een prachtige schaduwdoeken in ontvangst nemen van groep 8 ( ). Hartelijk dank voor dit mooie cadeau! We willen alle kinderen veel succes wensen met hun start op het voortgezet onderwijs! Materiaal gevraagd! Binnenkort start er een project dat samengaat met de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema Raar, maar waar! en gaat met name over techniek, natuur en wetenschap. In de volgende maandinfo volgt meer informatie, maar... Voor dit project zijn wij opzoek naar (bijna) kosteloos materiaal zoals: kranten, pvc buizen, Electro buisjes (rechte en buigbare), ijzerdraad, petflessen, piepschuim, flesdoppen, ijzerwaren etc. Mocht u thuis nog iets in de schuur of kelder hebben liggen en niet gebruiken, zouden wij dit dan mogen inzetten voor ons thema? U kunt de materialen inleveren bij juf Hanneke (gr. 1-2) Spaarproject Geen kind mag honger lijden Komend jaar sparen met het scholenproject voor Geen kind mag honger lijden. Vorige week zijn de folders aan de oudste kinderen uitgedeeld. Elke maandag gaat het spaarprojectpotje rond in de kring. We hopen dat we dit jaar ook weer een mooi bedrag bij elkaar mogen sparen!

5 Pagina 5 Nieuws van de OR Oproep Onze activiteitencommissies zijn weer bekend. Vind je het leuk om deel te nemen in een van onze commissies of wil je graag adhoc een helpende hand bieden? Neem dan even contact op met Monica Kemner of Saskia van de Bilt (of een van de teamcaptains) of stuur een mail naar OR.Tienhoven@vechtstreekenvenen.nl. Graag stellen wij de teamcaptains behorende bij de diverse activiteiten voor: Sinterklaas- Amber Streumer Koningsdag- Joni van Hoegee Overstap- Saskia van de Bilt Kerst- Monica Kemner Pasen- Annelies Hildebrand Deelname aan een commissie betekent mee doen vanaf het idee tot en met de evaluatie van desbetreffende activiteit. Daarnaast zijn wij altijd erg blij met alle extra hulp, bijvoorbeeld bij het versieren van de school, klaarzetten van dingen op een dag zelf en ook weer opruimen, begeleiden van activiteiten, catering et cetera. Hartelijke groeten, Namens de ouderraad De OR stelt zich aan u voor! Graag stellen wij ons even voor: de oudercommissie voor het schooljaar 2015/2016. Ook willen wij Liesbeth Louwerens, Shirley van den Brink, Marjolijn de Graaf en Inge van der Grift hartelijk danken voor hun inzet afgelopen jaren. Vanuit school is Danielle van den Brink tijdelijk aanspreekpunt voor de Oudercommissie i.v.m. de afwezigheid van Jorinda.

6 Pagina 6 Na de vakantie luizencontrole! De school heeft een signalerende en informerende functie. Daarom worden de leerlingen regelmatig gecontroleerd op luizen en neten. Dit gebeurt op de maandag na elke vakantie. TIP! Wilt u uw kind op maandag na de vakantie a.u.b. geen ingewikkelde vlechten en/of gel in het haar doen? Bij signalering van luis of neten worden ouders van de leerling telefonisch geïnformeerd. Alle ouders van de klasgenoten ontvangen ook een mail, zodat iedereen alert blijft. Twee weken later is er een hercontrole. Bij een tussentijdse melding informeert school de ouders per mail, maar er wordt geen extra controle uitgevoerd. TIP! Het wassen van beddengoed, knuffels, jassen en het stofzuigen van meubilair en auto is NIET nodig. Als een kind hoofdluis heeft, dan is het advies het haar gedurende twee weken elke dag te kammen met een fijne kam. Meer informatie vindt u op de websites van: De GGD: Het RIVM: ctieziekten/lci_richtlijnen/lci_richtlijn_hoofdluis Op dit moment doen Maaike Roersma, Corrie Verhoeff, Jeanette Timmer en Annelies Hildebrand de controles. We zouden er graag nog 1 ouder bij willen hebben. Het gaat om 5 keer per jaar, op de maandag na de vakanties en zo nodig (maximaal) 5 keer een hercontrole. Het is niet nodig om een medische achtergrond te hebben of een opleiding te volgen. Wilt u ons team versterken, neemt u dan contact op met Daniëlle van den Brink. TIP! Heeft uw kind luis of neten? Laat het weten!

7 Pagina 7 Praktische zaken Zoals u gewend bent van ons, zetten we in de eerste maandinfo altijd even de afspraken op een rij: Schooltijden Maandag uur uur Dinsdag uur uur Woensdag uur Donderdag uur uur Vrijdag uur uur (groep 5 t/m 8) Gymrooster Dinsdag Groep 7/ Groep 3/ Groep 5/6 Donderdag Groep 7/ Groep 3/ Groep 5/6 We lopen met onze fiets in de hand vanaf het eerst hek, dat betekent ook voor de waveboards en andere rollende zaken. De pleinwacht opent de deur bij de hoofdingang s ochtends om uur voor groep 1 t/m 4. Om 8.25 uur mogen de kinderen van groep 5 t/m 8 naar binnen. Vanaf uur mogen de kinderen die niet hebben overgebleven het plein op. Het hek wordt door de pleindienst geopend. s Middags wordt de deur om uur geopend voor groep 1 t/m 4. Om uur mogen de kinderen van groep 5 t/m 8 naar binnen. Als de bel gaat, willen we graag dat de ouders de klas verlaten. Op deze manier kunnen we op tijd beginnen met de les. Ballen zijn voor en na schooltijd op het plein niet toegestaan. Leren ballen zijn i.v.m. de veiligheid niet toegestaan. We komen meteen naar het schoolplein van de Klaroen als we op school komen. Woensdag is bij ons op school fruitdag. Wilt u uw kind fruit meegeven als tien uurtje?

8 Pagina 8 TSO DE KLAROEN Wilt u tijdig een nieuwe strippenkaart kopen, u krijgt een herinnering maar u kunt ook zelf het aantal strippen inzien. 16,50 (10 strippen) 33,00 (20 strippen) 60,00 (40 strippen) Betaling via girorekening: NL65INGB t.n.v. TSO Klaroen Tienhoven o.v.v. naam en groep van uw zoon/dochter. DIGITAAL OPGEVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG U kunt uw kind alleen opgeven via de website DUS: Niet vergeten: DIGITAAL AANMELDEN IS VERPLICHT! We zijn afhankelijk van uw digitale aanmeldingen. Wanneer uw niet digitaal is aangemeld levert dit ons extra administratieve handelingen op. Daarom gelden de volgende regels: Aanmeldingen en afmeldingen 9.30 uur op de overblijfdag via de website Correcties of afzeggen na 9.30 uur op de overblijfdag (bijvoorbeeld via of mondeling) worden gewoon doorberekend. Niet aanmelden kost een dubbele strip Afmelden (ziekmelden) bij school staat los van afmelden voor TSO. Coördinator& administratie TSO Klaroen: Sabrina van de Bunt tso@tienhoven.klaroen.com Telefoonnummer: Als u geen inloggegevens ontvangen heeft of als deze inloggegevens niet werken, kunt u die (opnieuw) opvragen bij Sabrina van de Bunt Wilt u, als u een ander adres krijgt, deze vooral doorgeven aan: tso@tienhoven.klaroen.com.

9 Pagina 9 Nieuws BSO de Klaroen Wist u dat - de nieuwe activiteitenprogramma s bekend zijn? Deze zijn op de BSO overhandigd aan de kinderen en per verstuurd. U vindt de programma s ook in de groepen aan de muur en op het raam. De programma s staan weer boordevol uitdagende activiteiten voor de kinderen uit de groepen 1 en 2 en voor de kinderen uit de groepen 3 en hoger. - de BSO voor de kinderen uit de groepen 3 en hoger zich nu in de grote hal bevindt? De nieuwe keuken is al volop gebruikt! Heerlijke hapjes vlogen uit de oven! De kinderen uit de groepen 1 en 2 worden opgevangen in het BSO-/speellokaal en de Peutergroep. Het bouwen van bamboehutjes viel ook goed in de smaak bij de kinderen: De komende weken op het BSO-activiteitenprogramma: Groepen 1 en 2: Kookclub de Klaroen: Italiaans, Verkeerstuin, Balspelletjes/dansspelletjes, Huisdieren / Week van de Bouw Groepen 3 en hoger: Workshop Graffiti, Kookclub de Klaroen: Surinaams, Zeepjesfabriek, sportieve workshop, Kookclub de Klaroen: Italiaans - wij de foto s van de zomervakantie 2015 hebben gestuurd? Heeft u ze al gezien? - wij steeds meer aanmeldingen hebben gekregen voor de zwemlessen in combinatie met de BSO? Wij zijn momenteel in samenwerking met Health & Fitnesscentrum David Lloyd druk bezig om alle kinderen een plekje te geven en zo snel mogelijk te laten starten met de zwemlessen. - wij alweer druk bezig zijn met het samenstellen van een uitdagende herfstvakantieprogramma? Binnenkort ontvangt u het vakantieprogramma met de brief om u opvangdagen door te geven. - wij binnenkort inventariseren of u gebruikt wilt maken van de studie- en vrije dagen die op korte termijn op de jaarplanning staan? Op korte termijn: Studiemiddag: donderdag 1 oktober Onderbouwvrije ochtend: 18 september en 2 oktober - wij ook Voorschoolse Opvang aanbieden op maandag t/m vrijdag (7:30 8:30 uur)? Heeft u interesse, dan kunt u locatiecoördinator Kevin den Otter benaderen. BSO de Klaroen is te bereiken via telefoonnummer U kunt ons ook een sturen: ikc-deklaroen@eigen-enwijzer.nl

10 INGEZONDEN Klaroen Tienhoven Pagina 10

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN DECEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 11 december groep 1/2 vrij - 14 en

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL!

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL! DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2014 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Even bijpraten Schoolgids bijlage

Nadere informatie

AGENDA augustus/september 2016

AGENDA augustus/september 2016 aa AGENDA augustus/september 2016 29 augustus 13:15 uur Opening Smileys (zie eerder verstuurde ouderbrief) 2 september 17:00-19:00 uur Startfeest Leuk dat je erbij bent!!! 13 september schoolfotograaf

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen.

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen. Schoolbrief CNS Herédium 31-08-2015 Geachte ouders, verzorgers, De eerste Schoolbrief van dit schooljaar. De Schoolbrief wordt per mail verstuurd. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4 DE KLAROEN TIENHOVEN NOVEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 9 november studiemiddag; alle kinderen

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem Jaarkalender 2015-2016 Ouders 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling blz. 4 Schools blz. 5 Schooltijden blz. 6 Ziekmeldingen

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JULI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA - 3 juli groep 1 t/m 4 vrij - 6 juli rapport 2-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Juli AGENDA juli AGENDA aug./ sept Beste allemaal,

Juli AGENDA juli AGENDA aug./ sept Beste allemaal, UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE Deze UPDATE en veel andere Klaroeninformatie wordt alleen digitaal verzonden --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist. Email: aveer@comeniusschool.info 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 999 Datum: 05-09-2014 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Email: Comeniusschool vestigingsadres: administratie@comeniusschool.info

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 4 juni 2012. Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Belangrijke data schooljaar 2012 2013.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 4 juni 2012. Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 4 juni 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Woensdag 6 juni Kleuterfeest Woensdag 13 juni Alle kinderen van groep 1 t/m 7 gaan een kijkje nemen in hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Maandag 27 augustus, eerste schooldag, alle ouders mogen mee de klassen in. Week 36, oudervertelgesprekken. Woensdag

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013 Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Woensdag 5 juni Kleuterfeest voor de groepen 1 en 2. Vrijdag 14 juni Studiedag Alle kinderen zijn vrij Vrijdag

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JUNI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA JUNI - 5 juni groep 1 t/m 4 vrij - 6 juni schoolkorfbal

Nadere informatie

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december INFOBULLETIN December 2015 Belangrijke data 26 november 26 & 27 november Ouderavond groep 1 t/m 8 Voorstelling Het Muizenhuis groepen 1 & 2 03 december 07 december 08 december 15 december 17 december 18

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Luizen protocol. Preventie:

Luizen protocol. Preventie: Luizen protocol. Luizenteam: 1. leerkracht van de locatie is luizenteamcoördinator. 2. ouder van de locatie is hoofdluizenouder. 3. het team bestaat verder uit een aantal luizenouders. 4. zijn er niet

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon,

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon, Informatiefolder van groep 1/2 Welkom in groep 1/2 van de Joannesschool. Wij hopen er samen met uw zoon of dochter een fijne schooltijd van te maken. Via deze informatiefolder willen wij u van een aantal

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie