Toernooireglement Lommel Futsal Week 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toernooireglement Lommel Futsal Week 2016"

Transcriptie

1 Toernooireglement 1. Algemeen 1.1. Organisatie - De Lommel Futsal Week is een organisatie van de. - De deelname aan de Lommel Futsal Week geschiedt volledig op eigen risico. - De organisatie is niet verantwoordelijk te stellen voor schade, verlies of diefstal van en aan persoonlijke eigendommen en goederen. - De organisatie is niet aansprakelijk te stellen voor een letsel opgelopen tijdens openingsuren van de Lommel Futsal Week. - Het betreden van de ruimtes door bezoekers en/of deelnemers toebedeeld aan de organisatie van de Lommel Futsal Week, geschiedt op eigen risico Verzekeringen - De ploegen die inschrijven en aangesloten zijn bij de K.B.V.B. vallen onder het verzekeringsstelsel (Solidariteitsfonds) van de K.B.V.B Kleedkamers - accommodatie - De kleedkamers worden door de organisatie toegewezen welke de deelnemers dienen te respecteren. - De kleedkamers dienen netjes gehouden te worden en moeten ontruimd zijn ten laatste 20 minuten na de laatste wedstrijd indien er zich nog andere ploegen in moeten omkleden. - De kleedkamers kunnen niet worden afgesloten tijdens de ganse duur van het toernooi. Laat dus GEEN waardevolle spullen achter in de kleedkamers. Bijgevolg kan de organisatie ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele diefstallen. - In geval van opzettelijke schade aan de installaties of aan de accommodaties, vallen deze ten laste van de schuldige(n). - De toegang naar de kleedkamers, de ruimtes achter de kleedkamers en het wedstrijdsecretariaat, zijn UITSLUITEND toegankelijk voor spelers, coaches en afgevaardigden of voor leden van de organisatie Vrijwilligers - De organisatie van de Lommel Futsal Week doet een beroep op tal van vrijwilligers. - Heb respect voor alle vrijwilligers, zij zijn namelijk verantwoordelijk voor een goed verloop van de Lommel Futsal Week. 2. Sportief 2.1. Administratieve zaken Spelers - spelerslijst - Vóór aanvang van hun eerste wedstrijd, dient de ploegafgevaardigde van zijn/haar ploeg een ingevulde spelerslijst in bij het wedstrijdsecretariaat. - De spelerslijst bevat het rugnummer, naam, voornaam en geboortedatum van maximaal 10 spelers plus maximaal 2 begeleiders - afgevaardigde en coach. Aan deze spelerslijst mogen na afgifte aan het wedstrijdsecretariaat geen spelers meer worden toegevoegd of gewijzigd tijdens de duur van het toernooi.

2 - Een speler kan slechts aantreden voor 1 ploeg. Een speler die op meerdere lijsten voorkomt, kan enkel aantreden bij de ploeg die hem/haar het eerst opstelde. Op de andere lijst(en) zal deze speler worden geschrapt en mag deze niet meer vervangen worden Categorieën - Een speler dient uit te komen in de categorie waar hij/zij in thuis hoort op basis van zijn/haar geboortejaar; Categorie: Geboortejaar: U U U U U U U U U U In de categorieën U7 tot U17 speelt men met 5 tegen 5 (inclusief doelman), behalve in de categorie U6 waar het spel 2 tegen 2 vanuit het veldvoetbal wordt toegepast Competitief - De Lommel Futsal Week zal gespeeld worden volgens de huidige reglementen van de K.B.V.B. Sectie Futsal met enkele uitzonderingen (zie hoofdstuk 2.3. Spelregels) Ploegen - Iedere ploeg moet minstens 5 minuten vóór aanvang van haar wedstrijd speelklaar zijn en zich in de directe nabijheid bevinden van de toegang naar het terrein. - Tijdens de wedstrijd dienen alle wisselspelers plaats te nemen op de spelersbank. - Naast de wisselspelers mogen nog enkel de afgevaardigde en de coach die op de spelerslijst vermeld zijn hierop plaatsnemen. - De eerst vermelde ploeg wordt beschouwd als thuisploeg en dient in geval van gelijk kleurige uitrusting zijn kledij aan te passen. - De thuisploeg speelt van het wedstrijdsecretariaat weg. - Het schoeisel voor zaalvoetbal is verplicht! - Vóór aanvang van iedere wedstrijd is er 5 minuten om op te warmen. - Iedere ploeg brengt zijn eigen opwarmballen mee, maar mag deze slechts gebruiken op het terrein tijdens deze 5 minuten. Nergens anders wordt een bal toegelaten, niet in de kleedkamers en zeker niet in de catering zone. - De wedstrijdballen worden door de organisatie voorzien Wedstrijden - Er dient geen wedstrijdblad ingevuld te worden. De bezorgde spelerslijst geldt als officieel wedstrijdblad.

3 - De ploegen mogen slechts het terrein betreden van zodra de ploegen van de vorige wedstrijd het terrein hebben verlaten. - Vervolgens krijgen de ploegen 5 minuten de tijd om zich op te warmen met de bal, waarna de wedstrijd onmiddellijk aanvangt. - Wie mag aftrappen wordt bepaald door de toss van de scheidsrechter. - De scheidsrechter fluit een wedstrijd op gang en eindigt wanneer de zoemer van de wedstrijdklok klinkt. - De duur van de wedstrijden kan verschillen per categorie. Deze vindt u terug op het wedstrijdschema s in de programmatie Finalewedstrijden - In de categorieën waarbij finalewedstrijden gepland zijn, is er geen opwarming voorzien. - Voor aanvang van deze wedstrijden dienen alle spelers van beide ploegen zich van het terrein te begeven om samen met de scheidsrechter onder muziekbegeleiding het terrein te betreden. - Tijdens de finalewedstrijden wordt bij aanvang van de laatste minuut van de wedstrijd de klok gestopt, zodat op beslissing van de scheidsrechter de wedstrijd afgefloten wordt. Zo wordt er voorkomen dat een ploeg tijdrekt, of een laatste ultieme aanval vroegtijdig wordt afgebroken Drinkwater - Tijdens de wedstrijden is er drinkwater voorzien voor alle deelnemers. Zijn/haar ploeg krijgt van te voren bekertjes van de organisatie welke ze steeds mogen vullen aan de waterkoeler. Enkel deze bekertjes mogen daar worden gevuld, ander of eigen flessen worden niet toegelaten Afwezigheden - Een ploeg die - zonder gegronde reden - niet tijdig aanwezig is voor het betwisten van haar wedstrijd of desgevallend niet komt opdagen voor één van haar wedstrijden, kan worden uitgesloten voor de verdere duur van het toernooi. Al de dan reeds gespeelde en/of nog te spelen wedstrijden van deze ploeg worden in dit geval omgezet in 5-0 forfait Puntentoekenning - In de categorieën waar met een rangschikking wordt gespeeld, kent men de volgende punten toe; 3 punten bij een overwinning, 1 punt bij een gelijkspel en 0 punten bij verlies Rangschikking - Voor het opmaken van de rangschikking worden de volgende criteria (in deze volgorde) gehanteerd; 1. Het hoogst aantal behaalde punten 2. Het hoogst aantal gewonnen wedstrijden 3. Het beste doelsaldo (gemaakte doelpunten min tegendoelpunten) 4. Het hoogst aantal gemaakte doelpunten 5. Het laagst aantal tegendoelpunten 6. De onderlinge confrontatie 7. Shoot-outs

4 Shoot-outs - Shoot-outs komen er aan te pas als een wedstrijd uit de finales op een gelijkspel eindigt, of als er in de groepsfase twee ploegen zijn met exact dezelfde cijfers. - Men neemt 3 shoot-outs per ploeg. Deze shoot-outs dienen afwisselend te worden genomen door beide ploegen (de toss beslist wie begint) en door 3 verschillende spelers. - Bij het nemen van een shoot-out vertrekt de speler met de bal aan de voet vanaf de middenstip en tracht zodoende binnen de 6 seconden te scoren. - Indien de doelman van de tegenpartij zijn poging afstopt, mag hij nogmaals op doel besluiten indien hij hiertoe de kans krijgt en zolang de 6 seconden nog lopen. - Na 6 seconden geeft de scheidsrechter het signaal tot het beëindigen van de shoot-out. Indien de speler nog vóór het affluiten op doel trapte en deze nog scoort zonder dat de bal door de doelman wordt aangeraakt, wordt het doelpunt alsnog toegekend. - De doelman dient altijd in zijn doelgebied te blijven. Als de doelman binnen deze 6 seconden zijn/haar doelgebied verlaat, wordt automatisch een doelpunt toegekend. - Wanneer de doelman een fout maakt op de speler - uiteraard op beslissing van de scheidsrechter - wordt ook automatisch een doelpunt toegekend. - Indien er na het nemen van 3 shoot-outs nog steeds een gelijke stand is, worden er om beurt shoot-outs tot er een winnaar is. Bij deze rechtstreekse eliminatie mogen de eerste 3 spelers pas opnieuw deelnemen, nadat elke andere speler van zijn/haar ploeg aan de beurt is geweest Gele en rode kaarten - Tijdens de wedstrijden zal er door de scheidsrechter hier en daar al eens een fout gefloten worden, al dan niet gevolgd door een gele of rode kaart. - De getrokken kaarten worden genoteerd op de ingediende spelerslijst van de deelnemende ploeg. - 1 gele kaart: genoteerde waarschuwing. - 2 gele kaarten voor dezelfde speler in dezelfde wedstrijd: uitsluiting van deze speler + 5 minuten straftijd voor zijn/haar ploeg + volgende wedstrijd geschorst. - 3 gele kaarten voor dezelfde speler in verschillende wedstrijden: volgende wedstrijd geschorst. - Rode kaart: uitsluiting + 5 minuten straftijd voor zijn/haar ploeg + minimaal volgende wedstrijd geschorst. - De toernooileiding heeft steeds het recht om op basis van het verslag van de scheidsrechter zwaardere sancties te treffen tegen de betreffende speler(s) Straftijd - Een speler die een rode kaart of 2 gele kaarten in dezelfde wedstrijd ontvangt, dient zich van het terrein te verwijderen alsook uit de neutrale zone. - De ploeg waarvan de speler werd uitgesloten, dient 5 minuten met 1 speler minder verder te spelen. - Wanneer de tegenpartij binnen deze 5 minuten weet te scoren, mag er terug een 5 de speler op het terrein aantreden. Is dit niet het geval, dan zal de wedstrijdleiding aangeven wanneer de 5 minuten straftijd om zijn en kan een 5 de speler zijn/haar ploeg weer vervolledigen.

5 Handtastelijkheden - In geval van handtastelijkheden tegenover een speler van de tegenpartij, scheidsrechter, iemand van de inrichtende organisatie of eender wie, kan naast de schuldige speler/afgevaardigde/coach ook de ploeg tot welke hij of zij behoort van verdere deelname worden uitgesloten. Al de reeds eerder gespeelde wedstrijden van deze ploeg worden dan omgezet in 5-0 forfait Klachten - Alle klachten dienen ten laatste 25 minuten na de wedstrijd aan het wedstrijdsecretariaat overgemaakt te worden. Alle geschillen en betwistingen (ook deze niet voorzien in het reglement) worden door de inrichters beslecht. Tegen deze beslissingen is geen verhaal meer mogelijk Spelregels - De Lommel Futsal Week is een indoor voetbaltoernooi dat zich baseert op de spelregels van het Futsal. Aangezien het merendeel van de deelnemer actief zijn op het veld, lichten we in de volgende punten de voornaamste spelregels toe De aftrap - De aftrap wordt in het huidige seizoen van de futsalcompetitie nog steeds in een voorwaartse beweging gemaakt zoals vorig seizoen en niet achterwaarts zoals op het veld sinds het EK 2016 in Frankrijk. - Omdat de meeste deelnemers vanuit het veldvoetbal de achterwaartse aftrap gewoon zijn, zal dit ook zo toegepast worden tijdens de gehele duur van het toernooi Stilstaande fases/spelhervattingen - Wanneer de bal over de achterlijn wordt gespeeld en de doelman de bal terug in het spel brengt, werpt hij de bal (niet trappen!) vanuit zijn handen. Hij moet de bal NIET op de grond leggen en inspelen zoals op het veld. - Indien de bal over de zijlijn wordt gespeeld en dus terug in het spel dient te worden gebracht, wordt dit gedaan door een intrap. Er wordt dus niet ingegooid of ingedribbeld zoals in sommige categorieën op het veld van toepassing is. - Een intrap die rechtstreeks in doel wordt getrapt is GEEN doelpunt! Wordt de bal echter door een speler aangeraakt - medespeler of tegenpartij - is het wel een doelpunt. - Bij een hoekschop is er geen uitzondering, deze wordt net zoals in het veld ingespeeld vanuit de hoek van het terrein. - Als er een vrij trap na een overtreding wordt toegekend, mag deze op aangeven van de scheidsrechter - directe vrije trap - rechtstreeks op doel worden getrapt. Dit in tegenstelling tot het veld waarbij sommige categorieën altijd een indirecte vrije trap van toepassing is. - Een strafschop wordt vanop de rand van het doelgebied (6 meter) getrapt. Ook in het futsal moet de doelman op zijn lijn blijven staan. - De tegenpartij dient steeds een reglementaire afstand van 5 meter te houden bij elke spelhervatting of stilstaande fase. - Bij elke spelhervatting of stilstaande fase geldt een tijdslimiet. Dwz dat bij het neerleggen van de bal voor een intrap, na het betreden van de doelman van zijn doelgebied om de bal terug in te spelen, of na het signaal van de scheidsrechter voor het nemen van een vrij trap, de speler in

6 kwestie slechts 5 seconden de tijd krijgt om zijn actie in te zetten Doelman - Wanneer een doelman wordt aangespeeld of hij de bal terug in het spel zal brengen, mag hij slechts 5 seconden in balbezit blijven. - Indien de doelman wordt aangespeeld, zal bij zijn aanname van de bal de scheidsrechter beginnen te tellen. Als hij niet binnen de 5 seconden de bal terug heeft ingespeeld, volgt er een indirecte vrij trap voor de tegenpartij. - Indien de doelman de bal terug in het spel dient te brengen na een achterbal, zal de scheidsrechter ook hier 5 seconden beginnen te tellen wanneer de doelman na het halen van de bal zijn doelgebied betreedt. Hier geldt hetzelfde als hij dit niet doet binnen de 5 seconden, dan krijgt de tegenpartij een indirecte vrij trap. - Een doelman mag slechts één maal aangespeeld worden door zijn ploeg wanneer die in balbezit is. Als hij wordt aangespeeld, moet hij zich van de bal ontdoen binnen de 5 seconden en mag niet meer deelnemen aan het spel tot de tegenpartij de bal heeft aangeraakt. Gebeurt dit wel, wordt ook hier een indirecte vrij trap toegekend aan de tegenpartij. - Wanneer er sprake is van een vliegende doelman of 5 de speler (veldspeler die doelman vervangt), moet dit kenbaar gemaakt worden aan de scheidsrechter maar gelden dezelfde regels. - Als een doelman of vliegende doelman mee het terrein oversteekt tot minstens op de helft van de tegenpartij, vervallen alle regels betreffende de 5 seconden en het aantal keren dat hij mag aangespeeld worden. De doelman mag dan oneindig aangespeeld worden zonder tijdslimiet Basis- en wisselspelers - Een ploeg begint met 4 basisspelers en een doelman aan de wedstrijd. - Alle andere spelers zijn de wisselspelers en nemen plaats op de bank. - Er mag doorlopend worden gewisseld. Dit moet niet aan de scheidsrechter wordt aangevraagd of gemeld, het spel zal ook nooit worden stilgelegd. - Bij een wissel mag de vervangende speler het terrein uiteraard pas betreden wanneer de gewisselde speler het terrein heeft verlaten. - Indien de vervangende speler te vroeg op het veld komt en een overtal creëert, kan de scheidsrechter dit beoordelen als een foute wissel. 3. Tot slot Door hun deelname aan de Lommel Futsal Week aanvaarden de deelnemende ploegen onderhavig reglement. Tegen beslissingen van de organisatoren is geen verhaal mogelijk. Zij kunnen niet burgerlijk aansprakelijk worden gesteld. De organisatie van de Lommel Futsal Week wenst de deelnemende ploegen veel en vooral futsal plezier! Wij wensen u een zeer sportief toernooi toe en VEEL SUCCES!!! Lommel Futsal Week Stad Lommel

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015. LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van:

DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015. LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van: 26 t.e.m. 29 DECEMBER 2015 JEUGD FUTSAL TOERNOOI DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015 LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van: met ondersteuning van Stad Lommel Dit evenement

Nadere informatie

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven TORNOOI REGLEMENT A. GEDRAGSCHARTER Als deelnemende ploeg aan het GARRINCHA tornooi gaan wij ermee akkoord de volgende regels in acht te nemen om van het tornooi een succes te maken. Wij zijn als team

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FC Gullegem KSC Menen KFC Izegem KV Oostende KSV Moorsele SV Wevelgem

Nadere informatie

U11 Groep 1 (Namiddag)

U11 Groep 1 (Namiddag) 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U Groep (Namiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Club Roeselare KE Wervik KSC Menen KSK Vlamertinge KFC Izegem

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 FC Gullegem KRC Harelbeke SK Geluwe FCE Kuurne SV Wevelgem

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : Ol. Ledegem Club Roeselare KSV De Ruiter FC Gullegem SW Harelbeke SK Torhout

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U0 (Namiddag) ZONDAG 29 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FCE Kuurne Ol. Ledegem KSK Vlamertinge FC Gullegem SW Harelbeke KRC Bissegem

Nadere informatie

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U8 Zondag 27 december 205 Deelnemende ploegen : FC Gullegem KFC Izegem KFC Marke KSV Moorsele KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City SV Wevelgem

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017

Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017 Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017 1) Kledij 1.1 De doelman dient zich van uitrusting te onderscheiden met zijn ploeggenoten 1.2 Beenbeschermers zijn niet verplicht maar wel aan te raden! 1.3 Ijzeren

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11 Zaterdag 31 december 2016 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Olympic Ledegem KSV Moorsele Racing Waregem FCE Kuurne SV Wevelgem City 1

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 17e KVVVA Indoortornooi U6 tem U11 Zaterdag 23 december 2017 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

MAANDAG 17 APRIL 2017 U12

MAANDAG 17 APRIL 2017 U12 4 de MINIEMENTORNOOI MAANDAG 17 APRIL 2017 U12 TORNOOIVERANTWOORDELIJKEN : Kevin Tack Nick Vandenhoeke 0499/340839 0473/424622 tornooienksvmoorsele@gmail.com Tornooireglement Artikel 1 Het tornooi wordt

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 Donderdag 29 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FCE Kuurne Olympic

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SK Staden SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FC Gullegem

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL VOETBAL 1. Categorieën Miniemen jongens (2006 + 2005) Cadetten jongens (2004 + 2003) Scholieren jongens (2002 + 2001 + 2000) Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004)

Nadere informatie

Manegevoetbal Asten. Spelregels Manegevoetbal Asten Versie 7.1 2015. Manegevoelbal Asten Versie 7.1-2015 Lotusstraat 40 5721 ZV, Asten Pagina 1 van 8

Manegevoetbal Asten. Spelregels Manegevoetbal Asten Versie 7.1 2015. Manegevoelbal Asten Versie 7.1-2015 Lotusstraat 40 5721 ZV, Asten Pagina 1 van 8 Spelregels Manegevoetbal Asten Versie 7.1 2015 5721 ZV, Asten Pagina 1 van 8 Inleiding De spelregels van het manegevoetbal zijn samengesteld door de organisatie van het Manegevoetbaltoernooi. De spelregels

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U17 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - tornooien@rclebbeke.be 1 mei

Nadere informatie

45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I

45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I 45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I 2 0 18 Al 45 jaar een begrip voor de jeugdige voetballers van Taxandria! Wie is er niet groot mee geworden? JEUGD ZAALVOETBALTOERNOOI R E G L E M E

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

Welkom op het Blaashal toernooi

Welkom op het Blaashal toernooi Welkom op het Blaashal toernooi Op zaterdag 8 januari, heten wij iedereen welkom bij de 1e editie van het Blaashal zaalvoetbaltoernooi. Zes voetbalverenigingen (in de categoriën D, E en F) zullen om een

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013

Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013 Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013 Het speelveld Er wordt gespeeld op een ondergrond van zand. De zandlaag is circa 30 cm. hoog De afmetingen van het speelveld zijn 16 meter lang en

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Zaterdag 26 december 2015 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede A 2505 Geel - Rood - Rood SV Moorslede B

Nadere informatie

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018 42 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 24 december 2018 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1 pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 1 ste Maria De Bruyn tornooi 26-27/08/2017 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement. PRAKTISCHE

Nadere informatie

Informatie voor scheidsrechters

Informatie voor scheidsrechters Informatie voor scheidsrechters De aftrap en toss Fijn, de wedstrijd kan beginnen! Wel op een correcte manier natuurlijk. De aftrap Een aftrap is de manier om een wedstrijd te beginnen of om het spel te

Nadere informatie

NATIONAAL U13 TORNOOI

NATIONAAL U13 TORNOOI KFC SPARTA PETEGEM NATIONAAL U13 TORNOOI ZATERDAG 14 MEI 2016 Terreinen Gaversesteenweg 240 9800 Petegem a/d Leie KFC Sparta Petegem richt op zaterdagnamiddag 14 mei 2016 voor de 5 de maal een U13-tornooi

Nadere informatie

Dutch Career Cup Draaiboek

Dutch Career Cup Draaiboek Dutch Career Cup Draaiboek Indoortoernooi Almere 20 februari 2015 Inleiding In dit document treft u informatie voor het aankomende indoor Dutch Career Cup op 20 februari 2015 in Almere. Graag verzoeken

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor het begeleiden van wedstrijden U7 tot U13. Seizoen 2014 2015

Beknopte handleiding voor het begeleiden van wedstrijden U7 tot U13. Seizoen 2014 2015 Beknopte handleiding voor het begeleiden van wedstrijden U7 tot U13 Seizoen 2014 2015 De 8 principes van respect = FAIRPLAY 1. Respect voor de spelregels 2. Respect voor de scheidsrechter en de officials

Nadere informatie

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 30 & 31 maart 2018 2 april 2018 PROGRAMMABOEKJE Marke, maart 18. Beste sportvrienden, het jeugdbestuur van KFC Marke heet U van harte welkom op zijn jaarlijks

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Algemene zaken 28e T&A VAN ES VIDOZA Jeugdtoernooi 2017 Toernooicommissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Kleedkamerindeling Kleedkamer Vereniging Woensdag 27 december De Breehoek 1 Scherpenzeel 2 Renswoude 3 Advendo 4 Woudenberg 5 Valleivogels

Nadere informatie

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren Zaterdag januari 06 INDOORCUP U7 ploegen Sportoase Eburons Dome te Tongeren - We spelen met de regels van de K.B.V.B TORNOOIREGLEMENT EYCKEN INDOOR CUP - Elke wedstijd duurt 0 minuten zonder pauze. - Bij

Nadere informatie

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2017-2018 1. De competitie wordt gespeeld met de regels volgens de reglementen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond aangevuld met de punten die volgen. 2. Scheidsrechters:

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Zaalvoetbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst

Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst Deze videotest is gemaakt op basis van de spelregelwijzigingen die per juni 2016 zijn ingegaan. Met behulp van deze test kunnen de cursisten oefenen met

Nadere informatie

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015 REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015 1. De competitie wordt gespeeld met de regels volgens de reglementen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond aangevuld met de punten die volgen. 2. Scheidsrechters:

Nadere informatie

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3 INHOUDSTAFEL 1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2 Competitieregels 7 tegen 7 3 1. Speelveld 4 2. Bal 4 3. Aantal spelers 5 4. Spelersuitrusting 5 5. 1 scheidsrechter 5 6. 2 lijnrechters 5 7. Wedstrijdduur

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL - MEISJES VOETBAL 8x8 1. Categorieën Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004) Categorie 2 meisjes (2003 + 2002 + 2001 + 2000) Bij de meisjes is het toegestaan om onbeperkt

Nadere informatie

14 & 15 Januari 2017

14 & 15 Januari 2017 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2017 14 & 15 Januari 2017 Benjamins 2010 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi degryse Gsm 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB MARKE vzw -- STAMNUMMER : KBVB 02255 Ondernemingsnummer : BE 0407.799.381 -- Rekeningnummer : BE03 9791 5353 9584 Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt 0477 34 43

Nadere informatie

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017 40 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 05 januari 2017 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal.

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal. Voetbal: minivoetbal 1 CATEGORIEEN 3 de 4 de leerjaar: jongens meisjes 5 de 6 de leerjaar: jongens meisjes 2 DEELNAME Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 3 MATERIAAL Er wordt

Nadere informatie

KVV HOUTEM WELKOMSTWOORD

KVV HOUTEM   WELKOMSTWOORD WELKOMSTWOORD Beste sportvrienden, VV Houtem heeft het genoegen u te verwelkomen op haar eerste indoor jeugdtornooi dat plaatsvindt op zaterdag 19 december 2015 voor U8 (2008) en U9 (2007) en zondag 20

Nadere informatie

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement.

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement. Archeologen, Reeds de derde editie van ARCHEOLYMPICS! Net zoals vorig jaar een 5 to 5 Soccertoernooi met duiveltjesdoelen. Het toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 9 september 2018 om 10u00 op het terrein

Nadere informatie

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap :

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap : OPLOSSINGEN Reglemententest 2013-2014 Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap : a. mag de bal met hand ingerold worden. (moet met de voet) b. wordt de bal met voet ingetrapt in de omgeving

Nadere informatie

K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014

K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014 K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014 Voorafgaande bepaling Door hun inschrijving, verbinden alle deelnemende clubs zich ertoe onderhavig reglement strikt na te leven. Algemene bepalingen 1. Het Lentetornooi

Nadere informatie

K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP. PENALTY CUP voor PLOEGEN

K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP. PENALTY CUP voor PLOEGEN K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP PENALTY CUP voor PLOEGEN Beste sportvriend, Kaulille, postdatum Op vrijdag 29 mei 2015 organiseren wij de 4 de keer het Limburgs Kampioenschap Penalty-Cup voor PLOEGEN.

Nadere informatie

KFC TURNHOUT 148 Dinsdag 15 augustus 2017

KFC TURNHOUT 148 Dinsdag 15 augustus 2017 KFC TURNHOUT 148 Dinsdag 15 augustus 2017 Locatie Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas 80 2300 Turnhout Voorwoord Beste sportvrienden, Van harte welkom op ons vijfde van dinsdag op onze thuisbasis

Nadere informatie

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018 GITS KONINKLIJK VOETBAL PATRONAAT GITS K.V.P. GITS VZW Stamnummer 4343 Kleuren : blauw rood Terrein : Gemeentelijk voetbalterrein, Singellaan GITS, TEL.: 051/21.03.23 BTW : BE 417.914.503 Bank (jeugd)

Nadere informatie

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12 Zondag 30 april 2017 DEELNEMENDE PLOEGEN FC Dames Ternat Meisjesacademie KAA Gent Ladies W DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B KAA Gent Ladies 12 REGLEMENT Algemeen 1. Het tornooi wordt

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 22 DECEMBER 2018 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 22 DECEMBER 2018 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 22 DECEMBER 2018 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout HECTOR TANGHE WINTERHAPPENING TORHOUT 1992 KM WANDELVOETBAL

Nadere informatie

Knapentornooi 2017 Eendracht Buggenhout

Knapentornooi 2017 Eendracht Buggenhout Knapentornooi 2017 Eendracht Buggenhout Voorafgaande bepaling Door hun inschrijving, verbinden alle deelnemende clubs zich ertoe onderhavig reglement strikt na te leven. Algemene bepalingen 1. Het Knapentornooi

Nadere informatie

REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI

REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI VC Eendracht Houtem VZW Tornooiverantwoordelijke: Kloosterstraat 16 Angelo Dilorenzo 9520 Sint-Lievens-Houtem angelo.dilorenzo@eendrachthoutem.be Tel. terrein: 053/62.59.99 REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI

Nadere informatie

u9tornooi@cerclebrugge.be Tornooi Reglement Telenet U9 Internationaal tornooi

u9tornooi@cerclebrugge.be Tornooi Reglement Telenet U9 Internationaal tornooi Tornooi Reglement Telenet U9 Internationaal tornooi Algemeen 1. Het tornooi wordt ingericht voor U9 spelers (geboren tussen 1-1-2006 en 31-12- 2006) 2. Bij het indienen van de spelerslijst moeten de kids-id

Nadere informatie

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K.

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Bacwalde for Life: Penalty Cup Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Algemeen Tornooireglement 1. Graag verwelkomen wij u & uw teamleden ten laatste om 18.30h aan het secretariaat in de tent Daar

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13 S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Woensdag 28 december 2016 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen U12 Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede 2505 Geel - Rood - Rood SC Zonnebeke

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND

KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND ALGEMEEN REGLEMENT REGELS VAN HET ZAALVOETBAL UITGAVE AUGUSTUS 2015 KBLVB AR SPELR_ZAALVOETBAL uitgave 2015 1 Algemene voorwaarden Het zaalvoetbal valt onder

Nadere informatie

Schoolbasketbaltoernooi

Schoolbasketbaltoernooi Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 27 december 2018 Sportcentrum de Waterkanten Sportlaan 21, 2163 VA Lisse Schoolbasketbal.lisse@gmail.com Beste ouders, verzorgers, coaches, Ook dit jaar wordt het schoolbasketbaltoernooi

Nadere informatie

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM 19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 SPORTCENTRUM DE STROOIEN HANE ALBERT VAN CALOENSTRAAT 2-8210 LOPPEM DINSDAG 26 DECEMBER 2017 U6 U12 van 08.30 tot 13.00 uur U8 van 13.00 tot 16.00

Nadere informatie

4 e INDOORTORNOOI KFC EENDRACHT HOOGLEDE

4 e INDOORTORNOOI KFC EENDRACHT HOOGLEDE 4 e INDOORTORNOOI KFC EENDRACHT HOOGLEDE Zaterdag 10 december: U11 (VM) / U8 (VM) U10 (NM) / U9 (NM) Contactpersoon JCO Tommy Bolle 0472/57 55 30 - Bollebonte@skynet.be BTW BE 429 489 967 KBC 464-6350923-95

Nadere informatie

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015 Voetbalvereniging v.v. ZOB 27e Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi D1, E1 en F1 pupillen 27 en 28 december 2015 in sporthal De Beukenkamp te Purmerend Welkom De jeugdcommissie van v.v.z.o.b. heet alle

Nadere informatie

38e Memorial J.-P. D Hondt

38e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 38e Memorial J.-P. D Hondt 12 & 13 AUGUSTUS 2017 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 38ste

Nadere informatie

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 REGLEMENT 14 e EURO SHOP INDOOR CUP Organisatie KSV ROESELARE Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017 1. De tornooien vinden plaats op de Site Schiervelde Expohallen Diksmuidsesteenweg 374

Nadere informatie

KFC Meulebeke jeugd. Presenteert!!

KFC Meulebeke jeugd. Presenteert!! KFC Meulebeke jeugd Presenteert!! Beste sportvrienden, Al 32 maal werd het zomertornooi georganiseerd! Uiteraard is de club daar fier op Maar we zijn vooral tevreden dat u als club er opnieuw bent, misschien

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

BAVIK CUP Reglement en Speelschema

BAVIK CUP Reglement en Speelschema BAVIK CUP 2014 Reglement en Speelschema REGLEMENT BAVIK CUP 2014 Algemeen 1. Dit tornooi wordt georganiseerd door KV Kortrijk stamnummer 19. 2. De Bavik Cup gaat door op de KVK Jeugdacademie Adres: WEVERSSTRAAT

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi maandag 28 december 2015 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Voor he 3 e achtereenvolgende jaar staat

Nadere informatie

13 & 14 Januari 2018

13 & 14 Januari 2018 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2018 13 & 14 Januari 2018 Benjamins 2011 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts GSM 0475/205206 Gerdi Degryse GSM 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2014 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2014 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2014 Zaalvoetbaltoernooi Zaterdag 27 december 2014 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Vanwege het succesvol verlopen RODI

Nadere informatie

V.F.V. Tornooiblad. Deelnemende club : Spelers die deelnemen aan het tornooi: Nummer Naam Voornaam Geboortedatum

V.F.V. Tornooiblad. Deelnemende club : Spelers die deelnemen aan het tornooi: Nummer Naam Voornaam Geboortedatum V.F.V. Tornooiblad (vóór het tornooi door te mailen of op te sturen naar de tornooiverantwoordelijke of de GC van de inrichtende club of de dag van het tornooi zelf voor aanvang van de eerste wedstrijd

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Met vragen/opmerkingen over geplande wedstrijden kunt u bij voorkeur bij Huib de Moor terecht.

ALGEMENE INFORMATIE. Met vragen/opmerkingen over geplande wedstrijden kunt u bij voorkeur bij Huib de Moor terecht. ALGEMENE INFORMATIE Tijdens de 2de helft zal er weer gespeeld worden door alle teams. De (her-)indeling van de jongens- en meisjespoules heeft plaats gevonden op basis van sterkte van de teams: de plaats,

Nadere informatie

Kwalificatietoernooi. Internationale BVO toernooien. Zondag 24 maart 2019 FC VVC, Nieuw-Vennep Onder 7, Onder 8, Onder 9 en Onder 10

Kwalificatietoernooi. Internationale BVO toernooien. Zondag 24 maart 2019 FC VVC, Nieuw-Vennep Onder 7, Onder 8, Onder 9 en Onder 10 Kwalificatietoernooi Internationale BVO toernooien Zondag 24 maart 2019 FC VVC, Nieuw-Vennep Onder 7, Onder 8, Onder 9 en Onder 10 Toernooireglementen: 1. De wedstrijdformat is 6 tegen 6 (inclusief keeper).

Nadere informatie

U15 zondag 20 augustus 2017

U15 zondag 20 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U15 zondag 20 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

39e Memorial J.-P. D Hondt

39e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 39e Memorial J.-P. D Hondt 11 & 12 AUGUSTUS 2018 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 39ste

Nadere informatie

38 e Jeugdtornooi. KV Brucom Sp. Zondag 1 mei Tornooibrochure 38 e Jeugdtornooi KV Brucom Sp 1 mei

38 e Jeugdtornooi. KV Brucom Sp. Zondag 1 mei Tornooibrochure 38 e Jeugdtornooi KV Brucom Sp 1 mei 38 e Jeugdtornooi KV Brucom Sp Zondag 1 mei 2016 Tornooibrochure 38 e Jeugdtornooi KV Brucom Sp 1 mei 2016 1 U6 U7 U8 U9 U10 - U11 U13 U15 Inhoud Tornooibrochure 38 e Jeugdtornooi KV Brucom Sp 2016 - Voorwoord..

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart 15 tot en met 19 mei 2017 Dit jaar gehouden bij : FC Aalsmeer Beethovenlaan 120, Aalsmeer VOORWOORD Aalsmeer, mei 2017 Jongens en meisjes,

Nadere informatie

R E G L E M E N T S P E L R E G E L S

R E G L E M E N T S P E L R E G E L S R E G L E M E N T 1. Het schoeisel moet bestaan uit trim- of gymschoenen, die niet buiten gedragen zijn. 2. Iedere deelnemer dient verplicht het tenue van de eigen vereniging te dragen. Er worden geen

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZONDAG 27 DECEMBER 2015 SPORTHAL TORHOUT Industrielaan Torhout

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZONDAG 27 DECEMBER 2015 SPORTHAL TORHOUT Industrielaan Torhout TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZONDAG 27 DECEMBER 2015 SPORTHAL TORHOUT Industrielaan - 8820 Torhout Hector Tanghe indoortornooi pag. 2 1 ste Hector Tanghe Indoortornooi voor U8 en U9 TORNOOI

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016

16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016 16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016 Het doet de jeugdspelers en het bestuur van KVV Laarne-Kalken bijzonder veel plezier u te mogen

Nadere informatie

KFC TURNHOUT 148 Vrijdag 18 augustus 2017

KFC TURNHOUT 148 Vrijdag 18 augustus 2017 KFC TURNHOUT 148 Vrijdag 18 augustus 2017 Locatie Sportcomplex De Leemshoeve Steenweg op Merksplas 80 2300 Turnhout Voorwoord Beste sportvrienden, Van harte welkom op ons vijfde van vrijdag op onze thuisbasis

Nadere informatie

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels De kerncompetitie Bellekouter vindt plaats in sporthal Bellekouter, Bellestraat 99 te Affligem. De wedstrijden van de weekcompetitie worden gespeeld op

Nadere informatie

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers.

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 1. CATEGORIEEN 3de - 4de leerjaar: jongens - meisjes 5de - 6de leerjaar: jongens - meisjes 2. DEELNAME Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 3. MATERIAAL VOETBAL MINIVOETBAL

Nadere informatie

3e MINIFOOT BY NIGHT

3e MINIFOOT BY NIGHT Jong Geraardsbergen vzw Terreinen: Wilgierstadion Voldersstraat 32 9500 Geraardsbergen Tel: 054/41 63 25 Secretaris/GC: Karla Bronselaer Onkerzelestraat 202 9500 Geraardsbergen Tel: 0474/78 88 07 Kleuren:

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 23 juni 2018 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 09u00. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

5 de SCHOLIEREN- & JUNIORENTORNOOI op zaterdag 8 april 2017

5 de SCHOLIEREN- & JUNIORENTORNOOI op zaterdag 8 april 2017 ALGEMEEN TORNOOIREGLEMENT INSCHRIJVINGEN 1. Het tornooi wordt voorbehouden aan KVV-clubs: alle spelers zijn aangesloten bij een KVV-club en beschikken over een lidkaart van het KVV. 2. De inschrijving

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi 000 Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi JO11-1 1 teams Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Zaterdag 30 december 2017 Aanvang: 16.00 uur Toernooireglement De leiding van elk team wordt verzocht zich 15 minuten

Nadere informatie

U17 vrijdag 18 augustus 2017

U17 vrijdag 18 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U17 vrijdag 18 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE SEIZOEN 2013-2014 Het spel: Het spel bestaat uit 2 ploegen, om de wedstrijd te beginnen moet een ploeg uit minimum 4 spelers bestaan. Indien er tijdens

Nadere informatie

Reglement Beachkorfbal België

Reglement Beachkorfbal België Reglement Beachkorfbal België 1. Veld en uitrusting 1.1 Speelveld 1. Het speelveld bedraagt 20x10m, waarop 2 korven geplaatst zijn op een gelijke afstand van de zijlijnen en 4m van de achterlijn. Er zal

Nadere informatie

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop?

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop? REEKS 1 1. p het moment dat een speler binnen het speelveld voorbij komt lopen, gooit een gewisselde speler van de tegenpartij vanaf de bank een bidon naar deze speler. Hoe hervat de scheidsrechter het

Nadere informatie