Transsiberië en Transmongolië Express groepsreis en 20 mei / 10 juni / 22 juli / 12 aug / 2 en 16 sep 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Transsiberië en Transmongolië Express groepsreis en 20 mei / 10 juni / 22 juli / 12 aug / 2 en 16 sep 2017"

Transcriptie

1 Transsiberië en Transmongolië Express groepsreis en 20 mei / 10 juni / 22 juli / 12 aug / 2 en 16 sep daagse Groepsreis Rusland, Mongolië én China Verzorgd of luxe Inclusief Ontbijt (O) Lunch (L) Diner (D) Transfer (TR) Excursie (EX) Dag 1: Vlucht naar Moskou (TR) Izmailova Gamma/Delta Vlucht van Amsterdam naar Moskou met KLM. Ontvangst op de luchthaven in Moskou. Ontmoeting met de groep en transfer naar het hotel. Inchecken in het hotel avond vrij Suggestie: voor vluchttijden kunt u alvast KLM.com raadplegen. KLM vliegt twee keer per dag naar Moskou. Wij kiezen voor de vlucht met vertrek in de ochtend en aankomst rond 17.00uur in Moskou. Als u eerder of later wilt vliegen, geef het ons door. Houd rekening met kosten voor een eigen transfer. Diner suggestie: gezamenlijk dineren bij een restaurant in de buurt van het hotel. Bijvoorbeeld een Oezbeeks restaurant op enkele minuten afstand. Dag 2: Moskou ontdekken (O, EX) Izmailova Gamma/Delta 08:00 Ontbijt in het hotel 09:00 Ontvangst door gids in het hotel We nemen de metro naar het centrum van Moskou. We brengen een bezoek aan het Rode Plein, het GUM, de Basilliuskathedraal en de metro in Moskou (wandeltocht) 15:00 Rest van de dag vrij te besteden Suggestie: Metro tour met gids na afloop van stadstour. Van tot uur.

2 Dag 3: Moskou op eigen gelegenheid (O) Izmailova Gamma/Delta 09:00 Ontbijt in het hotel Vrije dag in Moskou Suggestie: Bezoek aan het Kremlin (middag). Boek vooraf tickets en voorkom zo een lange wachtrij. Binnen de muren van het Kremlin besteed je bij zonnig weer zo n 1,5 tot 2 uur. Voor de schatkamer in het Kremlin kun je een aanvullend ticket vooraf bestellen. Je vindt er schatten van o.a. de Russisch Tsaren. Er is een goede, uitgebreide audiotour inclusief. Suggestie avondprogramma: De Kostroma Russische dans en theatershow. Een typische Russische folkloristische show met veel actie en snelle dans uit verschillende culturen binnen het Russische rijk. Suggestie avondprogramma: Voor liefhebbers van ballet, opera of klassieke concerten is een bezoek aan het Bolsjoj Theater een aanrader, de historische zaal op zich is al een bezoek waard. Hou rekening met het theaterseizoen (gesloten in juli en augustus). Ticketprijzen verschillen en neem geen goedkope met beperkt zicht. Dag 4: De Transsiberië Expess vanaf Jaroslavksy station (O, TR) 09:00 Ontbijt in het hotel 12:00 Transfer naar het Jaroslavsky station 13:50 Trein #70 Moskou naar Irkutsk Dag 4 t/m 8: Trein Moskou - Irkutsk Trein #70 van Moskou naar Irkutsk In trein #70 is een restauratiewagon waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Houd wel rekening met een beperkte kaart. De trein maakt regelmatig een korte stop en elke vier uur een langere stop van zo n 20 tot 30 minuten. Je hebt dan de gelegenheid om uit te stappen, het station te bekijken en lokale producten te kopen. In de trein is geen ontbijt, lunch of diner inbegrepen, dat regel je eenvoudig ter plekke.

3 Dag 8: Baikalmeer (TR) Guesthouse in Litsvanka 08:47 Aankomst in Irkutsk Transfer naar het dorpje Listvianka aan het Baikalmeer 11:00 Aankomst in Listvianka, inchecken en tijd voor lunch op eigen gelegenheid. Rest van de dag op eigen gelegenheid Listvianka is een klein dorpje aan het Baikalmeer, het kent toerisme maar is ook nog steeds een typisch Russisch dorpje met een orthodox kerkje dat de moeite waard is om te bezoeken. Vanaf de guesthouse wandel je in een half uurtje naar het Baikalmuseum, een aanrader voor reizigers die graag wat meer over de geschiedenis en de flora en fauna van het meer willen weten. Je ziet er Omul (zoetwater haring) en zoetwater zeehondjes. Suggestie: Geniet na de lange treinreis s avonds van een Russische Banja (sauna). Vlakbij het guesthouse vind je een heerlijke, luxe banja inclusief berketakjes waarmee je volgen Russische gebruik op je lichaam slaat als vorm van massage. Dag 9: Terug naar Irkutsk (O, TR, EX) Angara Hotel 09:00 Ontbijt in het guesthouse. 13:00 Per boot terug naar Irkutsk 14:00 Aankomst Irkutsk, ontvangst door de gids en transfer naar het hotel. 15:00 Ontvangst in hotel voor de stadstour door Irkutsk van enkele uren langs enkele kerken, de Karl Marx straat en het centrum van Irkutsk. De avond is vrij te besteden. Suggestie: Mocht je nog tijd hebben dan is een bezoek aan een Decembristen huis, die nu ingericht zijn als musea of de Angara dam de moeite waard. LET OP: De boot gaat van eind mei tot eind september. Buiten dit seizoen is de transfer per busje (openbaar vervoer of privé transfer). In een uitzonderlijk geval gaat er geen boot vanwege te veel wind.

4 Dag 10: Trein Irkutsk Ulaanbataar (O) 06:30 Vroeg ontbijt in het Angara *** hotel 07:00 Transfer naar het station (TR) 08:00 Trein #006 van Irkutsk Ulaanbataar Vandaag besteed je in de trein, het eerste uur rijd de trein richting het Baikalmeer dat je vervolgens enkele uren aan je voorbij ziet trekken, een erg mooi traject dat je bij daglicht zult zien. Laat in de avond kom je aan bij de grens met Mongolië waarna rond middennacht de trein de heuvels van noord Mongolië binnenrijdt. Dag 11-12: Terelj National Park (O/L/D - TR/EX) Ger (Nomadentent) 07:00 Aankomst in Ulaanbaatar. Ontvangst op het station en even langs het hotel om op te frissen om te ontbijten. 09:00 Transfer naar Terelj National Park met onderweg een stop bij het Ghenkis Khan standbeeld op de steppen van Mongolië. Op de onderste verdieping vind je een klein museum over de geschiedenis van Mongolië. Suggestie: Maak een Jeeptour met een 4x4 Toyota Land Cruiser diep het Terelj national park in. Je kunt een tocht maken naar de Turtle Rock, een boeddhistisch klooster. Verder het park in rijd je door een rivier, via een prachtig uitzichtpunt. Zo kom je dichtbij de nomaden bevolking. Suggestie: Maak onder begeleiding van een Mongoolse horseman een paardrijdtocht in Terelj National park. In een tochtje van zo n twee uur voel je je als een échte nomaad. Dag 13: Terug naar Ulaanbataar (O) J Hotel 08:00 Ontbijt in de Yurt 09:00 Terug naar Ulaanbataar 09:00 Stadstour langs de hoogtepunten van Ulaanbaatar. Je bezoekt het Ghandan klooster, het Sükhbaatar Square, een prachtig uitzichtpunt met het Zaizan Memorial en het Winterpaleis van de laatste Khan (koning) van Mongolië. De avond is vrij te besteden Suggestie avondprogramma: In een knus theatertje aan de rand van het centrum wordt regelmatig een folkloristische show opgevoerd. In een uur tijd volgen keelzang, dans en acrobatie elkaar op. De show is niet versterkt en wordt begeleid door traditionele instrumenten.

5 Dag 14: De Transmongolië Express (O, TR) 09:00 Ontbijt in het J Hotel Vandaag is vrij te besteden in Ulaanbaatar 19:00 Transfer naar het station 21:00 Vertrek trein #34 naar China. Overnachting in de trein. Suggestie: Bezoek de Grand bazaar (kosteloos), pak daarna een taxi voor een paar euro naar het centrale Sukh Baatar plein. Van daaruit bezoek je het nationaal Historisch Museum waar veel in het Engels is. Je kunt daar gerust twee uur besteden. De trein: op deze trein is meestal geen restauratiewagon. Doe dus vandaag wat inkopen in Ulaanbaatar. Denk aan water, wat fruit, noedels, een biertje etc. De volgende ochtend Dag 15: Aankomst in China (TR) Hotel Honqi In de loop van de ochtend komen we aan bij de Mongools- Chinese grens die we in de loop van de middag passeren. Bij deze grensovergang wordt het onderstel van de trein gewisseld. 19:00 Aankomst in Jining 19:50 Per lokale Chinese trein naar Datong 21:50 Aankomst in Datong en check in bij uw hotel, op loopafstand van het station. Dag 16: De Hangende Tempels (O/L - EX) Hotel Honqi 09:00 Ontbijt in het hotel Excursie naar de Hangende tempels en de Yugang grotten inclusief lunch onderweg. 17:30 Terug in het hotel, vrije avond. Suggestie: Maak onder begeleiding van een lokale gids een avond stadstour door Datong, omdat het programma overdag al gevuld is zou dit s avonds kunnen. Dag 17: Trein Datong Beijing (O, TR) Park View Hotel 07:30 Ontbijt in het hotel 08:06 Na uw ontbijt met gids naar het station en vertrek met trein #K616 naar Beijing.

6 14:33 Aankomst in Beijing en transfer naar Park View Hotel *** Dag 18: Dagexcursie Chinese muur (O/L) Park View Hotel 07:00 Westers en/of chinees ontbijt in het hotel. 08:00 Dagexcursie naar Chinese muur inclusief lunch. Het is een join-inn tour met bijbehorende commerciële stop. 17:00 Aankomst terug in Beijing Dag 19: Vrije dag en bezoek aan de Verboden stad (O) Park View Hotel 08:00 Westers en/of chinees ontbijt in het hotel. Vandaag kun je op eigen gelegenheid de stad verkennen. Wandel vanaf het hotel naar het Tiamenplein en naar de Verboden stad. Suggestie: Join-inn dagexcursie naar de Verboden stad en Tiamenplein inclusief lunch. Dag 20: Vrije dag (O) Park View Hotel 08:00 Westers en/of chinees ontbijt in het hotel. Dag vrij te besteden Dag 21: Vliegreis Beijing Amsterdam (O) 06:00 Westers en/of chinees ontbijt in het hotel. 07:00 Transfer naar het vliegveld (TR) 10:55 Terugvlucht Beijing Amsterdam 15:10 Aankomst in Amsterdam

7 Reissom: 2599 per reiziger Inclusief: Klein reisgezelschap van 10 personen tot 15 reizigers Een goed uitgedacht reisschema met op de juiste tijden wat rust Rechtstreekse KLM vluchten (of Skyteam partners) Nederlandse reisbegeleiding al vanaf 7 reizigers Lokale, deskundige gids in elke stad op de route Overnachtingen in de genoemde goede hotels Alle transfers tijdens de gehele reis Compleet excursiepakket met eventueel wat uitbreidingsmogelijkheden Overnachting in Mongoolse Ger/Yurt Alle maaltijden tijdens uw verblijf in de Ger/Yurt Diverse dagen lunch incl. (zie reisbeschrijving) Diverse dagen diner incl. (zie reisbeschrijving) Treintrajecten o.b.v. 2e klas trein (upgrade naar privé coupé mogelijk) Upgrades en kosten om rekening mee te houden: Visakosten (zie ook pp Eigen uitgaven 20 per dag Fooigelden gids/chauffeur ( 30 pp voor de gehele reis o.b.v. 15 deelnemers) Upgrade naar een privé coupé 499 pp Het excursiepakket plus: Jeeptour (ongeveer 4 uur)) door het weidse landschap van Terelj in Mongolië Stadstour (ongeveer 4 uur) in Datong Engelssprekende gids privé Dagtour naar de Verbodenstad en het plein van de Hemelse Vrede (inclusief lunch & privé excursie) Avondprogramma: Kostroma Russische dans en ballet 50 per ticket Mongoolse keelzang met traditionele instrumenten en acrobatiek 25 per ticket Kong Fu, acrobatiek of Chinese opera 39 per ticket Vertrekdata: Zaterdag 13 mei 2017 tot en met vrijdag 2 juni 2017 Zaterdag 20 mei 2017 tot en met vrijdag 9 juni 2017 Zaterdag 10 juni 2017 tot en met vrijdag 30 juni 2017 Zaterdag 22 juli 2017 tot en met vrijdag 21 juli 2017 Zaterdag 12 augustus 2017 tot en met vrijdag 1 september 2017 Zaterdag 2 september 2017 tot en met vrijdag 22 september 2017

8 Zaterdag 16 september 2017 tot en met vrijdag 6 oktober 2017

Transsiberië en Transmongolië Express groepsreis en 19 mei/ 21 juli / 11 augustus / 8 en 15 september 2018

Transsiberië en Transmongolië Express groepsreis en 19 mei/ 21 juli / 11 augustus / 8 en 15 september 2018 Transsiberië en Transmongolië Express groepsreis 2018 5 en 19 mei/ 21 juli / 11 augustus / 8 en 15 september 2018 21 daagse Groepsreis Rusland, Mongolië én China Verzorgd of luxe Inclusief Ontbijt (O)

Nadere informatie

Tsarengoud: de luxe Transsiberië en Transmongolië Express

Tsarengoud: de luxe Transsiberië en Transmongolië Express Tsarengoud: de luxe Transsiberië en Transmongolië Express Inclusief: Ontbijt (O) Lunch (L) Diner (D) Transfer (TR) Excursie (EX) Dag 1: Aankomst in Moskou & stadstour (TR, D) Intercontinental Tverskaya

Nadere informatie

Tsarengoud: de luxe Transsiberië en Transmongolië Express

Tsarengoud: de luxe Transsiberië en Transmongolië Express Tsarengoud: de luxe Transsiberië en Transmongolië Express Inclusief: Ontbijt (O) Lunch (L) Diner (D) Transfer (TR) Excursie (EX) Dag 1: Vlucht Amsterdam Beijing Vlucht van Amsterdam naar Beijing met KLM.

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Golden Eagle Trans-Siberian Express (westwaarts)

Golden Eagle Trans-Siberian Express (westwaarts) Golden Eagle Trans-Siberian Express (westwaarts) Route - De Trans-Siberië spoorlijn is zonder twijfel s werelds meest beroemde en aansprekende treintraject. Het spoor slingert als een ijzeren lint van

Nadere informatie

Ghinggis Khaan Skating Challenge Op het Khuvskol meer in Mongolië. Prijs: 2.450,- p.p. In combinatie met het nomaden ijsfestival

Ghinggis Khaan Skating Challenge Op het Khuvskol meer in Mongolië. Prijs: 2.450,- p.p. In combinatie met het nomaden ijsfestival Ghinggis Khaan Skating Challenge 2015 In combinatie met het nomaden ijsfestival Op het Khuvskol meer in Mongolië Van 25 Februari t/m 6 maart 2015 Prijs: 2.450,- p.p. Na het grote succes van de Alternatieve

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013 Great Wall Skating Challenge Where the great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival Route - Ingeklemd tussen Rusland en China heeft Mongolië haar eigen cultuur weten te behouden. Een prachtige gelegenheid om hiermee kennis te maken is het

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Coupés. Standaard Economy Budgetklasse, 3-4 personen per coupé

Coupés. Standaard Economy Budgetklasse, 3-4 personen per coupé Coupés Budgetklasse, 3-4 personen per coupé Deze categorie is de goedkoopste optie, voornamelijk in trek bij gezinnen met kinderen en vriendengroepen. Deze wagons zijn uitgerust met 2 lage bedden en 2

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

KONINKLIJKE METAALUNIEREIS RUSLAND 2017 (3)

KONINKLIJKE METAALUNIEREIS RUSLAND 2017 (3) KONINKLIJKE METAALUNIEREIS RUSLAND 2017 (3) 7 daagse reis met bezoek aan de steden Moskou & Sint Petersburg Zaterdag 9 vrijdag 15 september 2017 Samengesteld door Henk Vellekoop, 9 maart 2017 VLUCHTEN

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2015

Great Wall Skating Challenge 2015 Great Wall Skating Challenge 2015 Schaatsen op de Gele Rivier in China: Na het grote succes van de Great Wall Skating Challenge 2014 organiseren wij wederom dit unieke schaats-event. Where the Great Wall

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

Junior: Transiberie. Transsiberie Express, 21 dagen

Junior: Transiberie. Transsiberie Express, 21 dagen Junior: Transiberie Transsiberie Express, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Moskou Dag 2 Moskou Dag 3 Moskou, trein naar Omsk Dag 4 trein Dag 5 trein, aankomst Omsk Dag 6 Omsk Dag 7 Omsk, trein naar

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Golden Eagle Trans-Siberian Express

Golden Eagle Trans-Siberian Express Golden Eagle Trans-Siberian Express Route - De Trans-Siberië spoorlijn is zonder twijfel s werelds meest beroemde en aansprekende treintraject. Het spoor slingert als een ijzeren lint van Moskou, door

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2015

Great Wall Skating Challenge 2015 Great Wall Skating Challenge 2015 Schaatsen op de Gele Rivier in China: Na het grote succes van de Great Wall Skating Challenge 2014 organiseren wij wederom dit unieke schaats-event. Where the Great Wall

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Beierse Woud wandelen 7 dagen

Beierse Woud wandelen 7 dagen Beierse Woud wandelen 7 dagen groepsreis wandelvakantie vanaf 439 Wandelen door het Beierse Woud Het Beierse Woud is een waar wandelparadijs, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de eeuwenoude

Nadere informatie

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië!

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Ook dit jaar werken Wouter en Sigi van Desert Foxx en Jan Willem van weer samen. Jan Willem heeft zeker 7 keer zowel Rusland als Mongolië bezocht en heeft daadwerkelijk

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS HONG KONG 2016

NASCHOLINGSREIS HONG KONG 2016 NASCHOLINGSREIS HONG KONG 2016 30 april 7 mei Upgraden van je kennis over tandtechniekwerk: theoretisch- en practicum Waar kan je beter je kennis van techniekwerk upgraden dan in het meest geavanceerde

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie