Mindful Zomerweekend Vinkeveense plassen Mindfulness, yoga en genieten van de natuur 28 t/m 30 juli (3 dagen, 2 nachten)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mindful Zomerweekend Vinkeveense plassen Mindfulness, yoga en genieten van de natuur 28 t/m 30 juli (3 dagen, 2 nachten)"

Transcriptie

1 Mindful Zomerweekend Vinkeveense plassen Mindfulness, yoga en genieten van de natuur 28 t/m 30 juli (3 dagen, 2 nachten) Mindfulness, yoga en genieten van de prachtige natuur van de Vinkeveense Plassen. Een zomerweekend lang de tijd nemen voor jezelf, even helemaal loskomen van de alledaagse hectiek en verplichtingen en je mindfulness vaardigheden verdiepen. Tijdens dit mindful zomerweekend wisselen we mindfulness oefeningen en yoga oefeningen af met voldoende tijd om de omgeving te verkennen en te genieten van de natuur van de Vinkeveense plassen. Je kan zwemmen, wandelen, kanoën en suppen of gewoon lekker uitrusten bij je tent. Het weekend is grotendeels in stilte. Dit voorkomt afleiding, helpt om beter tot jezelf en uit je gewoontepatronen te komen en om innerlijke stilte te ervaren. Aan het einde van het weekend ga je weer opgeladen en vol energie en nieuwe inzichten naar huis! Voor wie? Dit weekend is voor iedereen die enige ervaring heeft met yoga en mindfulness en voor langere tijd en in een mooie, inspirerende omgeving wil oefenen om met milde nieuwsgierige aandacht ruimte te maken voor alle ervaringen van dat moment. Meditatie betekent aandachtig zijn, weten wat je ervaart zonder die ervaring te veranderen. De bereidheid om je open te stellen voor wat je ervaart, ontvankelijk te zijn en mild. Zicht te krijgen op de onderliggende reactiepatronen van de geest, om voorkeur te hebben, of weerstand, of absent minded te zijn. En zo in contact te komen met de eigen aard van ervaringen, met wat opkomt en weer gaat. Gaandeweg ontwikkelen mildheid, inzicht en wijsheid zich. (Ank Schravendeel) Thema s die aan bod komen zijn: ervaringen herkennen, erkennen & laten zijn, acceptatie, zijn in plaats van doen, herkennen van je automatische denk- en gedragspatronen, identificatie met gedachten, mildheid voor jouw mens-zijn. Stilte tijdens het weekend Het weekend is grotendeels in stilte. Vrijdagavond gaat de stilte in en deze wordt gedurende het weekend aangehouden zowel tijdens de maaltijden als tijdens de mindfulness- en yogasessies, als ook in je vrije tijd en in de tenten. De begeleider - Francien Post - zal de oefeningen wel begeleiden en instructies geven. Ook is het mogelijk om zaterdagmiddag een individueel gesprek aan te vragen. Je wordt gevraagd je mobiel uit te doen en geen laptop/ tablet mee te nemen, zodat je ook niet met de 'buitenwereld' hoeft te communiceren. In noodgevallen is Francien wel te bereiken, op nummer: (06) Zij raadpleegt regelmatig haar mobiel (geef dit nummer door aan de thuisblijvers). NL44 INGB , KvK-nr: , BTW-nr: NL B01, VMBN lidmaatschapnr:

2 Locatie Het Mindful Zomerweekend vindt plaats bij de sfeervolle vrijhaven Zwier, pal aan de Vinkeveense Plassen. We slapen in luxe safaritenten, met een houten vloer, echte bedden, fijne stoelen en een koelkastje zodat je met een buitengevoel kan genieten van rust en comfort. Er zijn 2-persoons tenten waarbij de losse bedden worden afgeschermd met een kamerscherm. Toiletten en douches bevinden zich in een apart gebouwtje. Zwier (bij Haven Winkeloord), Winkeldijk 20a, 3645 AP Vinkeveen, Tel , OV: bussen vanaf Amsterdam Bijlmer Arena stoppen bij bushalte Viaduct A2, Abcoude. Mensen van Zwier kunnen je daar ophalen. Auto: Er zijn volop en gratis parkeerplaatsen bij de haven. Carpoolen is uiteraard ook mogelijk. Bij aanmelding geef je op of je passagiers zoekt of wilt meerijden. Neem zelf contact met elkaar op voor afspraken over vertrektijden en -plaatsen. Faciliteiten Overdag maken we gebruik van de Werfplaats, een groot en licht gebouw met een grote oefenzaal, keuken en eettafel. Bij mooi weer maken we ook gebruik van andere delen van Zwier en eilandjes in de Vinkeveense Plassen. Naast rust, natuur en ruimte is er soms ook de bedrijvigheid van de Werf en haven, net als in het echte leven. Een mooie oefening om rust in jezelf te ervaren bij alle omstandigheden die zich voordoen. Maaltijden Tijdens dit weekend worden 6 biologische maaltijden verzorgd: 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner. Daarnaast is er volop fruit en thee & koffie gedurende de dag. Het diner wordt verzorgd door Vuur & Vlam (Haarlem). Als je een voedselallergie hebt of een streng dieet moet volgen, vermeld dit dan op het aanmeldingsformulier of neem contact op. NL44 INGB , KvK-nr: , BTW-nr: NL B01, VMBN lidmaatschapnr:

3 Huishoudelijke taken Tijdens dit weekend verzorgen we samen een paar lichte huishoudelijke taken, zoals de keuken opruimen, de tafel dekken en de yogazaal aanvegen. Deze taken verdelen we onderling en doen we met bewuste, milde aandacht. Over de begeleider Francien Post Francien is gecertificeerd MBSR mindfulnesstrainer, categorie 1 en erkend door de beroepsvereniging VMBN. Zij geeft 8-weekse mindfulnesstrainingen aan particulieren in Amersfoort en mindfulnesstrainingen binnen scholen en organisaties. Regelmatig organiseert zij mindfulness meditatiedagen en opfrisdagen. Voor meer informatie, zie: Mindful Life francien@mindfullife.nl Tel. (06) Kosten De kosten voor dit weekend bedragen 365 euro pp. Dit is inclusief: - 12 lesuren (mindfulness en yoga) - 2 overnachtingen in een gedeelde 2-persoons tent, met 2 aparte bedden, incl. beddengoed en handdoeken. Indien je een tent voor jezelf wilt, komen daar 125,- extra kosten bij. - 6 maaltijden - alle drankjes, fruit en tussendoortjes - gebruik van kano s en sups. Aantal deelnemers deelnemers. Aanmelden en annuleringsvoorwaarden Aanmelden doe je via de site: Klik op aanmelden en vul het formulier in. Vervolgens ontvang je een bevestiging en na ontvangst van je aanbetaling van 165 pp is je boeking rond. Het restant verwachten we uiterlijk twee weken voor aanvang. Dit programma gaat door bij deelname van 12 personen en bij annulering door ons, krijg je de (aan)betaling direct retour. In het geval je je aanmelding moet annuleren, ontvangen we graag direct bericht via (info@mindfullife.nl). Bij annulering tot 6 weken voor aanvang zal het overgemaakte bedrag minus 25,00 administratiekosten teruggestort worden. Bij annulering tussen 6 en 4 weken voor aanvang is 50 % van het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. NL44 INGB , KvK-nr: , BTW-nr: NL B01, VMBN lidmaatschapnr:

4 Programma * Het is niet verplicht om aan alle onderdelen deel te nemen voel wat je nodig hebt! * Dag 1 - vrijdag 28 juli ontvangst en vrij te besteden op en rondom vrijhaven Zwier en Vinkeveense Plassen: oa. kanoën, suppen, wandelen, zwemmen gezamenlijke opening, verdeling huishoudelijke taken avondmaaltijd evt. huishoudelijke taken of rust start inachtneming stilte - mindfulness programma (1) eigen tijd Dag 2 - zaterdag 29 juli 8.00 wekker yoga en meditatie ontbijt evt. huishoudelijke taken of rust mindfulness programma (2) lunch evt. huishoudelijke taken of rust evt. privégesprekken met trainer (15 min., indien gewenst) Vrij te besteden op en rondom Vinkeveense Plassen: kanoën, suppen, wandelen, zwemmen. Vaartocht met zeilboot (+ 20,- extra kosten, 5 plaatsen beschikbaar) mindfulness meditatie avondmaaltijd evt. huishoudelijke taken of rust mindfulness avondprogramma (3) eigen tijd NL44 INGB , KvK-nr: , BTW-nr: NL B01, VMBN lidmaatschapnr:

5 dag 3 zondag - 30 juli 8.00 wekker yoga en meditatie ontbijt evt. huishoudelijke taken of rust mindfulness programma (4) lunch evt. huishoudelijke taken of rust Mindfulness kort & gezamenlijk afsluiten met kopje thee Slaapplaatsen opruimen, gebouw schoonmaken & afscheid Vrij te besteden op en rondom Vinkeveense Plassen: kanoën, suppen, wandelen, zwemmen. Extra nacht is mogelijk (+ 45,-) NL44 INGB , KvK-nr: , BTW-nr: NL B01, VMBN lidmaatschapnr:

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte In het weekend van 27-29 juni nodigen Pauline Schreurs en Joanne de Vletter je uit voor de retraite Yoga & Dreams. We bieden je onder meer:

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren.

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. 27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. OP KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Laat je een lang weekend

Nadere informatie

Boost Your Mindfulness

Boost Your Mindfulness Boost Your Mindfulness Ervaar. Voel. Luister. Kijk. Accepteer. Vertraag. Geniet. Zijn. Landgoed Yogabee in Zeeland 4-6 september 2015 Voel de wind door je haar, het natte zand onder je voeten, ervaar hoe

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Willem de Groote Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Willem de Groote Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

Lichaamsgericht dagen

Lichaamsgericht dagen Lichaamsgericht dagen Workshops over de kracht van adem. Trainer Het leven van Marian van Breukelen staat in het teken van bewegen en van verbinding tussen lichaam en geest. Ze heeft zo'n dertig jaar

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit Letters te klein? Klik op + hier boven in om in te zoomen. B&B / Hostellerie Alle B&B prijzen zijn inclusief toegang tot de helende tuinen (ook in de avond), parkeren en gratis Wi-Fi in de spirituele winkel

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Wij zijn zwier. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent.

Wij zijn zwier. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. Inhoudsopgave Wij zijn Zwier 3 Locaties 4 De Werfplaats 5 De Huiskamer 9 Pakschuyt 11 Naar buiten 13 Teamsessies 15 Overnachten 16 Eten & drinken 18 Vragen, offerte of advies? Wij helpen je graag verder

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? 1 De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De week voor de workshopdag is de voorbereiding op de 10 dagen reset. Dag 1 is een workshopdag bij Erve Hulsbeek. De dagen 2-10

Nadere informatie

Wij zijn zwier. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent.

Wij zijn zwier. Wij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. Inhoudsopgave Wij zijn Zwier 3 Locaties 4 De Werfplaats 5 De Huiskamer 9 Pakschuyt 11 Naar buiten 13 Teamsessies 15 Overnachten 16 Eten & drinken 18 Vragen, offerte of advies? Wij helpen je graag verder

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? Voorafgaand aan de reset plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. De week voor de reset is de voorbereiding op de 10 dagen

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

JAARTRAINING BIODANZA

JAARTRAINING BIODANZA JAARTRAINING BIODANZA MET BRENDA & HANNIE locatie in het midden van het land 5 WEEKENDEN OM HET LEVEN TE VIEREN 5 OKTOBER-14 DECEMBER -15 FEBRUARI -5 APRIL -14 JUNI 2018/19 Brenda van Broekhoven: www.biodanza-rotterdam.nl

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Thuiszorg Thuiszorgcafé 9 november 2016 Ida Tuinhof Mindfulness- en compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Programma Introductie Wat is mindfulness + achtergrond Wat is mindful

Nadere informatie

STICHTING INZICHTS MEDITATIE UITNODIGING

STICHTING INZICHTS MEDITATIE UITNODIGING STICHTING INZICHTS MEDITATIE UITNODIGING Vijf daagse -VIPASSANA-MEDITATIERETRAITE o.l.v. Chris Grijns & Peter Baert woensdag 30 oktober zondag 3 november 2013 Liobaklooster Egmond Binnen VIPASSANAMEDITATIE

Nadere informatie

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals:

PITSTOP TWENTE. Met ons unieke weekendprogramma van de Pitstop kom je dichter bij je eigen stem. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: PITSTOP TWENTE Nadat we er veel vraag naar kregen; nu ook de Pitstop in Twente! Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een Pitstop? Dat kan. Met ons unieke weekendprogramma van

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen In het gastvrije huis (voormalig postkantoor) van Lili en Patrick te Malancourt in Frankrijk, ongeveer 25 km ten N.W. van Verdun,

Nadere informatie

Ik wil AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Ik wil AUTHENTIEK LEIDERSCHAP AUTHENTIEK LEIDERSCHAP Eigenaarschap vergroten. Mensen raken, in beweging zetten en meenemen in veranderprocessen. Een praktische training van 6 dagen met een professionele set van tools, vaardigheden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

open your senses... een weekend met volle aandacht bij de zintuigen

open your senses... een weekend met volle aandacht bij de zintuigen open your senses... een weekend met volle aandacht bij de zintuigen Een weekend voor jezelf Van 20 t/m 22 september 2013 organiseren PuurJet & het Huis van Proeven gezamenlijk een weekend in Schoorl (Noord-Holland),

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe Deelname Vastenkuur Van harte welkom en wat leuk dat je meedoet. Door dit formulier in te vullen maak je je aanmelding definitief. Na ontvangst, maak ik een afspraak met jou voor een uitgebreide intake.

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Privacy Adresgegevens worden niet doorgegeven aan derden met uitzondering van reisgegevens. Muziekindevakantie.nl gebruikt je adresgegevens om

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN Intensieve training De la Salle Centrum, Brussel-Dilbeek, 6-8 mei 2016 Waarom een training in vragen stellen? In het gesprek met een cliënt, collega, student of patiënt

Nadere informatie

Geachte lezer, Met vriendelijke groet, Roberto Mascini Directeur. Bergse Bossen Traaij GM Driebergen

Geachte lezer, Met vriendelijke groet, Roberto Mascini Directeur. Bergse Bossen Traaij GM Driebergen Geachte lezer, In dit document vindt u een overzicht van onze arrangementen en mogelijkheden. Heeft u nog vragen, of wilt u graag een voorstel op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@bergsebossen.nl

Nadere informatie

Vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2013

Vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2013 BIJSCHOLING EN VERDIEPING VOOR MINDFULNESSTRAINERS MINDFULNESS YOGA, MEDITATIE & MILDHEID BIJ MBSR EN MBCT Vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2013 Aukje Rood, Mindfulness Yoga & Meditatie organiseert in

Nadere informatie

Wakker worden! Het droge-bed werkboek. zgt.nl

Wakker worden! Het droge-bed werkboek. zgt.nl Wakker worden! Het droge-bed werkboek zgt.nl 1 Dit boek is van: De afdeling Je gaat nu op de kinderafdeling van het ziekenhuis logeren. Op de afdeling liggen nog veel meer kinderen. Kleine baby s en grote

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Tekenen en schilderen én Bourgondisch genieten! Een schildervakantie in de Morvan; het groene hart van de Bourgogne, onder leiding

Nadere informatie

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Beste, Allereerst hartelijk dank voor je belangstelling voor een Mindfulnesscursus van Mindthings. In dit schrijven vind je meer informatie over de 8-weken cursus.

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A M A N N E N R E I S Z A T E R D A G 1 9 M E I T O T V R I J D A G 2 5 M E I 2 0 1 8 L I F E C H A N G I N G T R A V E L E X P E R I E N C E S Belang Mannenweek Persoonlijke

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Programma Nascholing Mindful Communiceren

Programma Nascholing Mindful Communiceren Programma Nascholing Mindful Communiceren 2 dagdelen communicatie 2 x 3 uur incl. pauze Waar gaat het bij communicatie om? Communicatie met anderen verloopt vaak niet vanzelf. Wanneer jij de ander begrijpt

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 1. Programma van het weekend 2. Docenten 3. Info over de locatie en omgeving 4. Praktische info 5. Inschrijfformulier www.nienjabrouwer.nl Van vrijdag 11 juli

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG

ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG ALGEMENE VOORWAARDEN TUINHOF VITAAL / MINDFUL WERKEN IN DE ZORG Mindful Werken in de Zorg is een onderdeel van Tuinhof Vitaal. Deze algemene voorwaarden gaan in op 1 januari 2017 In onderhavige tekst wordt

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 26-31 mei 2015 6 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

"Leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken (Wikipedia)

Leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken (Wikipedia) "Leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken (Wikipedia) Leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap heeft

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-26 mei 2016 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Vogezen Xperience. Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof. B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date: Page: 1/5

Vogezen Xperience. Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof. B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date: Page: 1/5 Vogezen Xperience Extraordinary in Everyone! ~Wim Hof B-Mind_Brochure_Vogezen_v1.0.docx Date:. 09-11-2016 Page: 1/5 DE VOGEZEN We zullen verblijven in het Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges! Onze

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

Salk a, vitale ongetemde bewuste energie

Salk a, vitale ongetemde bewuste energie Salk a, vitale ongetemde bewuste energie Wij nodigen je graag uit deel te nemen aan de komende Salk a dagen en intensives in 2017! Salk'a-dagen Salk'a intensives 1 september 5 en 6 oktober 24 november

Nadere informatie

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten,

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Opnieuw kunnen we jullie een reis aanbieden met een prachtig programma. Het is steeds lastiger om contracten af te sluiten voor een betaalbare prijs. Met name voor een eenpersoonskamers vraagt

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige zaken worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn studiejaar: 2016-2017 Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

za 31 okt zo 1 nov 2015

za 31 okt zo 1 nov 2015 za 31 okt zo 1 nov 2015 Herfstdrives langs watermolens en eeuwenoude pleisterplaatsen in Twente, het Vechtdal, Salland en 1 de Grafschaft Bentheim De herfstdrives 2015 Al vele jaren hebben we rond de laatste

Nadere informatie

Prijslijst verhuur Groepsaccommodatie Groot Dennenlust, camping en Menorah zaal

Prijslijst verhuur Groepsaccommodatie Groot Dennenlust, camping en Menorah zaal Prijslijst verhuur 2019 Groepsaccommodatie Groot Dennenlust, camping en Menorah zaal Prijzen groepsaccommodatie Groot Dennenlust Overnachtingen intern (inclusief gebruik van woonkamer, keuken, recreatiezaal

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige dingen worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht

Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering 50 50 Food - Leger des Heils Midden Nederland Theaterzaal Thorbeckepark & Lunchroom DIEP Thorbeckelaan 18B 3552 CS Utrecht T: 030 223

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Mindful Communiceren - Nascholing

Mindful Communiceren - Nascholing Mindful Communiceren - Nascholing De Mindful Communiceren Nascholing bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur incl. pauze Waar gaat het bij communicatie om? Communicatie met anderen verloopt vaak niet vanzelf.

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

Mindfulness op het Werk

Mindfulness op het Werk Mindfulness op het Werk CONTACTGEGEVENS Carucha Schwencke Praktijk voor Mediteren-in-eenvoud Marnixstraat 61 2518 PW Den Haag (070) 887 41 74 info@caruchaschwencke.nl www.caruchaschwencke.nl www.mediteren-in-eenvoud.org

Nadere informatie

De opleiding tot NLP Practitioner

De opleiding tot NLP Practitioner De opleiding tot NLP Practitioner Wat is Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)? Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP ) wordt gedefinieerd als: de structuur van de subjectieve ervaring en wat daaruit verwacht

Nadere informatie

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 WESTCORD HOTEL SCHYLGE TERSCHELLING Burgemeester van Heusdenweg 37 8881 ED Terschelling West tel: +31 (0)562 44 21

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

A: Healing/meditatie-avond met de Stargate (2,5 uur) 25,= B: Individuele sessie in de Stargate (1 uur) 85,= C: Vrijwillige donatie

A: Healing/meditatie-avond met de Stargate (2,5 uur) 25,= B: Individuele sessie in de Stargate (1 uur) 85,= C: Vrijwillige donatie Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate! De Stargate is een koperen constructie met een geometrische vorm, die diverse lagen van Heilige Geometrie (gulden snede, flower of life) bevat.

Nadere informatie

the journey of a lifetime begins with one step

the journey of a lifetime begins with one step the journey of a lifetime begins with one step Ve r b i n d e n d l e i d e r s c h a p Verbinding is Key Als CEO of ondernemer ben je nieuwsgierig en denk je voortdurend aan the big picture, waarom wordt

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh

Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh Yoga Vakantie in Italië met Irene Hertogh Kerkstraat 1 2514 KP The Hague e: info@thecityretreat.nl t: +31(0)6 42 257 506 Yoga, meditatie en overheerlijk eten. La dolce vita krijgt deze vakantie een geheel

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Quiris

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND. WORKSHOP FES Flower Essences 2005

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND. WORKSHOP FES Flower Essences 2005 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND WORKSHOP FES Flower Essences 2005 F.E.S. CALIFORNIAN FLOWER ESSENCES WORKSHOP MET PATRICIA KAMINSKI OPRICHTER EN PRODUCENT VAN DE EERSTE REMEDIES NA Dr. BACH. 5 en 6 NOVEMBER

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Beste, Allereerst hartelijk dank voor je belangstelling voor een Mindfulnesscursus van Mindthings. In dit schrijven vind je meer informatie over de 8-weken cursus.

Nadere informatie