Renault BEDRIJFSWAGENS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Renault BEDRIJFSWAGENS"

Transcriptie

1 Renault BEDRIJFSWAGENS

2 Renault Pro+ Expert in bedrijfswagens Renault is al meer dan een eeuw aanwezig op de markt voor lichte bedrijfswagens. Hierdoor kunnen wij onze zakelijke klanten innovatieve en op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van mobiliteit. Om deze reden is Renault sinds 1998 de nummer 1 in Europa en neemt in verschillende landen een podiumplaats in, van Noord Afrika tot Latijns Amerika. Door de jaren heen hebben wij een sterke en duurzame band opgebouwd met onze bedrijfswagen klanten. Door te investeren in deze relatie, willen wij u nog beter van dienst zijn in de toekomst. Dat is waarom wij hebben besloten Renault Pro+ te introduceren, een expert merk voor alle gebruikers van bedrijfswagens. Het doel van Renault Pro+ is om u verder te helpen met uw werkzaamheden als professional. Dit doet Renault Pro+ door steeds weer vernieuwend te zijn, u een optimale service te garanderen en altijd een oplossing op maat te bieden. Als expert zullen wij altijd proberen u optimal van dienst te zijn.

3

4 De pluspunten van de range Onze bedrijfswagens bieden u mogelijkheden die ze tot een mobiel kantoor maken. Onze multimedia systemen (R-Link, MediaNav, R&Go) maken het mogelijk uw weg te vinden, uw favoriete muziek te luisteren, te communiceren en daarnaast gebruik te maken van de LIVE services (verkeersinformatie, local search, weer, flitsers). Bespaar tijd en geld en geniet van een ontspannen autorit.

5 Onze diverse motoren combineren economisch rijden, souplesse en indrukwekkende prestaties. De ENERGY motoren met STOP & START technologie hebben een zeer lage CO 2 uitstoot en een minimaal verbruik. Al onze voertuigen zijn aan te passen naar uw professionele eisen. Of u nu hovenier of timmerman bent, er is altijd een passende oplossing!

6

7 Kangoo, een partner in uw succes De Renault Kangoo, een begrip in de markt, past zich aan naar al uw professionele behoeften. Het maakt niet uit of u voor een groot bedrijf werkt of eigen baas bent. Leverbaar in drie lengtes (Compact, Express en Maxi) voor een optimale combinatie tussen laadvolume en buitenafmetingen. Betrouwbare en zuinige motoren, inclusief een 100% elektrische Z.E. versie. U heeft de keuze tussen 2 of 3 stoelen voorin en verschillende veiligheidsuitrustingen. Er is altijd een Kangoo die aansluit bij uw specifieke behoeften!

8 Kangoo en Kangoo Z.E. Kangoo Compact / Express / Maxi Met de brede Kangoo range heeft u het voordeel van een bedrijfswagen op maat. 3 lengtes, 2 of 3 zitplaatsen, met of zonder zijschuifdeur(en), achterdeuren, achterklep of een dakklep,... de lijst is lang en de combinaties bijna oneindig. Het laadvolume varieert naar gelang de lengte van 2,3m 3 tot 4m 3 met een laadvermogen tot 850 kg en een laadlengte van 2,1 meter (Maxi). Kangoo Express Z.E. / Maxi Z.E. Als pionier in de elektrische bedrijfswagenmarkt biedt de Kangoo Z.E. (Zero Emission) u de mogelijkheid de ecologische voetafdruk van uw bedrijf aanzienlijk te verminderen. U levert echter niets in aan comfort en gebruiksgemak. Er zijn vele opties beschikbaar: een laadvolume van 3 of 4 m 3, een laadvermogen van 650 kg en een actieradius van 80 tot 125 km*. De Kangoo Z.E. rijdt comfortabel dankzij de automatische versnellingsbak en kan worden opgeladen in 6 tot 9 uur. * Afhankelijk van de condities: temperatuur, plaats van gebruik, snelheid en rijstijl.

9

10 Trafic, elke dag weer vernieuwend! Dynamische en robuuste lijnen, een volledig vernieuwd design van het interieur, originele uitrusting en motoren die nog meer rendement opleveren: de Renault Trafic is vernieuwend op elk vlak. De cabine is een mobiel kantoor waarin uw online hulpmiddelen perfect geïntegreerd zijn. Het slimme design bied u de langste laadruimte in het segment. De soepele en zuinige motoren maken gebruik van de nieuwste technologieën. Met de Trafic werkt u elke dag met de laatste innovaties!

11

12

13 Trafic, een oplossing voor elke behoefte Gesloten Bestel De Trafic is beschikbaar in twee verschillende lengtes en hoogtes en biedt tot wel 8,6 m 3 aan effectief laadvolume. Het slimme doorlaadluik onder de passagiersstoel maakt het mogelijk om objecten mee te nemen tot een lengte van maar liefst 4,15 meter (L2). De cabine is ontworpen als een verlengstuk van uw kantoor. Hierdoor kunt u uw smartphone, tablet en laptop gemakkelijk neerzetten, verbinden en opladen. Dankzij de ENERGY dci Twin Turbo motor, heeft de Trafic een verbruik van minder dan 6 liter per 100 km*. Dubbele Cabine De verlengde cabine biedt plaats voor vijf of zelfs zes personen, in combinatie met een grote laadruimte. De dubbele cabine combineert hiermee optimaal vervoer van personen en materialen. Daarnaast is de Dubbele Cabine zeer comfortabel en ideaal voor gezinsgebruik in het weekend. Platform Cabine Ontworpen om verschillende op- en ombouw varianten mogelijk te maken. Met de Platform Cabine is het mogelijk uiteenlopende transportwensen te vervullen, zoals een pick-up voor het vervoeren van groenafval. Gemakkelijk in- en uitladen door de lage vloer. Passenger Wilt u personen vervoeren? De Trafic is ook beschikbaar in de Passenger uitvoering met twee verplaatsbare achterbanken die ieder drie zitplaatsen hebben en genoeg ruimte bieden voor 8 of 9 passagiers inclusief bagage. De Passenger is beschikbaar in twee lengtes en zit vol met praktische oplossingen (o.a. 90 liter opbergruimte) en is ook nog zuinig (5,7 liter per 100 km* met de ENERGY dci Twin Turbo motor). * Het officiële verbruik en de uitstoot volgens de geldende regelgeving.

14

15 De Master, een model met diversiteit Wat uw werkzaamheden ook zijn, binnen de Renault Master range vindt u het praktische en veelzijdige voertuig dat u nodig heeft. Dynamisch, robuust en met ruim 200 versies opent zich een brede range van mogelijkheden: Gesloten Bestel, Chassis (Dubbele) Cabine, Platform Cabine en kippers... Beschikbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes, de Renault Master geeft u de keuze tussen laadvolumes van 8m 3 tot 17 m 3 voor de Gesloten Bestel en tot 22 m 3 voor de Distribox! Maximale besparing en laadcapaciteit gegarandeerd. De motoren met Twin Turbo technologie hebben als voordeel dat ze krachtig, soepel (tot 360 Nm koppel) en zuinig zijn (6,9 liter per 100 km*). * Voor een L2H2 ENERGY dci 135 en 165 Gesloten Bestel uitvoering. Officieel verbruik en emissie volgens geldende wetgeving.

16 Een Master met voor- of achterwielaandrijving? Het is aan u! Master met voorwielaandrijving De voorwielaangedreven versies (FWD) bieden opmerkelijk veel comfort tijdens het rijden en hebben een zeer laag brandstofverbruik. Omdat er geen aandrijving naar de achterwielen is, kan de laadvloer laag blijven. Hierdoor kost het inladen minder inspanning. De voorwielaangedreven versies zijn leverbaar in 3 lengtes (L1 tot L3), 3 hoogtes (H1 tot H3) en met een GVW van 2.8t tot 3.5t. Master met achterwielaandrijving De Master met achterwielaandrijving (RWD) heeft een uitstekende grip en neemt moeiteloos vele obstakels. In combinatie met de differentieelblokkering (optioneel) is het zelfs mogelijk op moeilijk begaanbaar terrein uw werk te doen (op een bouwplaats bijvoorbeeld). Bij een zware lading bieden de dubbellucht (DL) banden extra stabiliteit. De achterwielaangedreven versies zijn leverbaar in twee verschillende lengtes (L3 & L4), twee hoogtes (H2 & H3) en een GVW van 3,5t en 4,5t.

17

18

19 De Master, een grote keuze uit configuraties Chassis (Dubbele) Cabine Beschikbaar met voorwiel- of achterwielaandrijving. De Chassis (Dubbele) Cabine is ontworpen om grote ladingen aan te kunnen tot wel 4,5t GVW. De Master is beschikbaar in 3 lengtes en daardoor zijn er verschillende op- en ombouw mogelijkheden (open of dichte laadbak, kiepbak) Platform Cabine De Platform Cabine variant heeft een laaddrempel die met 15 cm verlaagd is in vergelijking met de Chassis Cabine, vandaar het verhoogde effectieve laadvolume en de eenvoudige toegang tot de laadruimte. Ideaal als basis voor bijvoorbeeld een dichte laadbak met een lage vloer, een verkoopwagen of paardenvervoer. Distribox Om uw werk eenvoudiger te maken is de Distribox (dichte laadbak) beschikbaar in een 20 en 22 m 3 versie. Deze uitvoering is ideaal voor koeriers- en verhuiswerkzaamheden. Kiepbak Bij de kiepbak versie, biedt de Master verschillende mogelijkheden: de automatische kiepbak die achterwaarts kan worden gekanteld tot een hoek van 45 graden, zorgt ervoor dat u snel zand, aarde of grind kunt lossen. De bak kan naar beide zijkanten worden gekanteld. De Dubbele Cabine variant kan tot wel 6 personen vervoeren naar bijvoorbeeld de bouwplaats. Pick Up Bij deze versie kan de bak niet kiepen maar zit vast aan het chassis. De zijborden kunnen wel naar beneden worden geklapt om zo met meer gemak de lading te kunnen lossen, dit is vooral makkelijk als er onhandige objecten moeten worden gelost, zoals: buizen, pallets, zakken, etc...

20 De specialist in op maat gemaakte bedrijfswagens De Renault bedrijfswagen range biedt vele op- en ombouw mogelijkheden, aangepast aan uw professionele behoeften: van gekoeld vervoer, laad- en kiepbakken, imperiaal plaformen, opbergkasten in de laadruimte, tot transport van minder valide personen. Onze aangepaste voertuigen zijn ontwikkeld door Renault in samenwerking met gecertificeerde ombouwers. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd en kan er worden voldaan een uw specifieke wensen.

21

22 Personenvervoer voor elke situatie Master Combi (9 zitplaatsen) De Master Combi is veelzijdig, omdat er tot wel 9 personen kunnen worden vervoerd inclusief de bagage. Hij is leverbaar in 2 lengtes en 2 hoogtes. In de personenuitvoering wordt de rit zeer aangenaam dankzij comfortabele banken, individuele airconditioning (optioneel) en 65 cm beenruimte. Master Bus (17 zitplaatsen) Schooltransport, shuttle service voor bedrijven, sport clubs etc. De Master Bus is de juiste oplossing. Hij in staat om 17 personen comfortabel te vervoeren op de snelwegen of in de drukke stad, mede door zijn compacte buitenafmetingen.

23 Trafic Passenger De Trafic Passenger biedt een genereuze hoeveelheid ruimte die kan worden aangepast voor 5, 6, 8 of 9 passagiers en hun bagage. Hij is uitgerust met een opklapbare en verwijderbare achterbank. Het passagiers compartiment kan worden uitgerust met comfortabele voorzieningen: airconditioning aan de bovenzijde, verwarming in de vloer en uitklapbare armsteunen in de rugleuning. De ENERGY dci 125 Twin Turbo dieselmotor heeft een bijzonder laag verbruik zonder concessies te doen aan het rijplezier.

24 Configuraties Kangoo KANGOO Z.E. KANGOO MAXI Z.E. KANGOO MAXI Z.E. 5-ZITPLAATSEN KANGOO COMPACT KANGOO EXPRESS KANGOO MAXI Configuraties Trafic TRAFIC PASSENGER L1H1 TRAFIC PASSENGER L2H1 TRAFIC DUBBELE CABINE L1H1 TRAFIC DUBBELE CABINE L2H1 TRAFIC GESLOTEN BESTEL L1H1 TRAFIC GESLOTEN BESTEL L1H2 TRAFIC GESLOTEN BESTEL L2H1 TRAFIC GESLOTEN BESTEL L2H2 TRAFIC PLATFORM CABINE L2H1

25 Configuraties Master GESLOTEN BESTEL L1H1 FWD GESLOTEN BESTEL L1H2 FWD GESLOTEN BESTEL L2H2 FWD GESLOTEN BESTEL L2H3 FWD GESLOTEN BESTEL L3H2 FWD GESLOTEN BESTEL L3H3 FWD DUBBELE CABINE L1H1 FWD DUBBELE CABINE L1H2 FWD DUBBELE CABINE L2H2 FWD DUBBELE CABINE L3H2 FWD GESLOTEN BESTEL L3H2 RWD EL-DL DUBBELE CABINE L3H2 RWD EL-DL GESLOTEN BESTEL L3H3 RWD EL-DL GESLOTEN BESTEL L4H2 RWD EL-DL GESLOTEN BESTEL L4H3 RWD EL-DL FWD = Voorwielaandrijving RWD = Achterwielaandrijving EL = Enkel Lucht DL = Dubbel Lucht

26 KIEPBAK ENKELE CABINE L3H1 FWD KIEPBAK DUBBELE CABINE L3H1 FWD KIEPBAK ENKELE CABINE L2H1 RWD KIEPBAK ENKELE CABINE L3H1 RWD KIEPBAK DUBBELE CABINE L2H1 RWD PICK-UP ENKELE CABINE L2H1 FWD PICK-UP ENKELE CABINE L3H1 FWD PICK-UP ENKELE CABINE L2H1 RWD PICK-UP ENKELE CABINE L3H1 RWD PICK-UP ENKELE CABINE L4H1 RWD PICK-UP DUBBELE CABINE L2H1 RWD PICK-UP DUBBELE CABINE L3H1 RWD PICK-UP DUBBELE CABINE L4H1 RWD PLATFORM CABINE L2H2 PLATFORM CABINE L3H1 PLATFORM CABINE L3H2 CHASSIS CABINE L2H1 FWD CHASSIS CABINE L3H1 FWD FWD = Voorwielaandrijving RWD = Achterwielaandrijving

27 CHASSIS DUBBELE CABINE L2H1 FWD CHASSIS DUBBELE CABINE L3H1 FWD CHASSIS DUBBELE CABINE L2H1 RWD CHASSIS DUBBELE CABINE L3H1 RWD CHASSIS DUBBELE CABINE L4H1 RWD DISTRIBOX L3H1 FWD 20M 3 DISTRIBOX L4H1 RWD 20M 3 DISTRIBOX L4H1 RWD 22 M 3 COMBI L1H1 (9 ZITPLAATSEN) COMBI L2H2 (9 ZITPLAATSEN) BUS L3H2 (17 ZITPLAATSEN) - TRABUS L3H2 VOOR CONVERSIE NAAR BUS FWD = Voorwielaandrijving RWD = Achterwielaandrijving

28

29 Het gespecialiseerde Renault Pro+ netwerk Binnen het Renault netwerk zijn een aantal dealers aangewezen als Renault Pro+ expert. Zij voldoen aan specifieke eisen om u op professioneel gebied nog beter van dienst te kunnen zijn: De specialisten staan voor u klaar Een verkoopadviseur gespecialiseerd in bedrijfswagens Een After Sales adviseur bedrijfswagens Een Pro+ ontvangstruimte Wij helpen u om te kiezen Het volledige bedrijfswagen gamma tentoongesteld Een proefrit zonder afspraak Snel een offerte op maat (inclusief ombouw) Uw mobiliteit gegarandeerd Verruimde openingstijden Snelle diagnose en service binnen een uur Vervangend vervoer op maat

30

31 Renault BEDRIJFSWAGENS Uw succes booster

32 Vervolg de ervaring op Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning (oktober 2015) te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes. In het kader van zijn streven naar constante verbetering van zijn producten behoudt Renault zich op ieder moment het recht voor om wijzigingen in de specificaties en aan de beschreven en afgebeelde auto s en accessoires door te voeren. Eventuele wijzigingen worden zo snel mogelijk aan de Renault-dealers doorgegeven. Per land kunnen de op de markt gebrachte versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingen niet leverbaar zijn (standaard, optioneel of accessoire). Raadpleeg daarom uw plaatselijke Renault-dealer voor de meest recente informatie. Vanwege technische beperkingen bij het drukproces kunnen de in deze brochure afgebeelde kleuren verschillen van de echte kleur van de lakken en materialen in het interieur. Alle rechten voorbehouden. Renault is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van onjuistheden of onvolkomenheden van de inhoud van deze brochure. Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie in welke vorm of met welk middel dan ook is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault. Renault adviseert Photo credits: Y. Brossard, P. Curtet, M. De Vries, J-B Lemal, W. Crozes, D. Saylan OKTOBER Boeingavenue PD Schiphol-Rijk / Postbus ZX / Tel / Handelsregister Amsterdam

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen (NEDC) 3 Easy Electric Life Het plezier van elektrisch rijden is veelzijdig: stil, schoon, soepel en eenvoudig. Je kunt kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen Renault Adaptation Een echte Renault, aangepast aan uw wensen 02 > 03 inhoudsopgave Renault Adaptation Renault adaptation Agrément Carrossier en Renault adaptation 04 > 05 hoge instap, automaat 06 > 07

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Technische specificaties Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 22 juni 2015 Opel Vivaro

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN EXTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 268,00 DESIGN INTERIEUR Dacia portierdrempels

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2018 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) CONSUMENTENPRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 249,95 WIELEN 15" lichtmetalen

Nadere informatie

Renault Master dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Renault Master dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Renault Master dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Dacia Lodgy Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Profiteer van het leven, Doe het in stijl De Dacia Lodgy Stepway, een onweerstaanbare MPV tegen een Dacia-prijs! Een nieuwe grille, chroomkleurige sierlijst

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉgane van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

Opel Movano Gesloten Laadbak Technische specificaties

Opel Movano Gesloten Laadbak Technische specificaties Gesloten Laadbak Technische specificaties CHASSIS CABINE met GESLOTEN LAADBAK L3H1 Voorwielaandrijving Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) 3.500 L3H1 Achterwielaandrijving Enkel Lucht 3.500 LH1 Achterwielaandrijving

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Ford Transit dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Gesloten Bestel. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016

Opel Vivaro. Technische specificaties. Gesloten Bestel. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016 Technische specificaties Gesloten Bestel Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 10 juni 2016 Opel Vivaro MY17 Versie 2 Gesloten Bestel L1H1-2.700kg Lengte laadruimte (mm)

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Opel Movano Kipper. Technische specificaties. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 26 september 2016

Opel Movano Kipper. Technische specificaties. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 26 september 2016 Kipper Technische specificaties Chassis Cabine L2H1 Kipper Voorwielaandrijving Motorisatie 2.3 CDTI (130 pk) 2.3 CDTI BiTurbo S/S (15 pk) 3500 3,500 1,219 2,281 2,100 100 2,500,000 2.3 CDTI BiTurbo S/S

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Renault Kangoo Maxi ZE

Renault Kangoo Maxi ZE Renault Kangoo Maxi ZE Groter, ruimer, verder Rij-impressie Zoekt u een bedrijfsauto of gezinsauto? Dan is groter en ruimer beter. Bijvoorbeeld de uiterst functionele Renault Kangoo. Moet het ook een elektrische

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130

Nadere informatie

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor

IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor 18 september 2012 IAA Bedrijfswagens 2012: Opel stelt vernieuwd modellengamma voor Speciale oplossingen voor industrie: samenwerking met erkende ombouwdeskundigen Meer veiligheid: bevestigingssystemen

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Opel Movano Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties

Opel Movano Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties Chassis Cabine L2H1 Open Laadbak Voorwielaandrijving Motorisatie 2.3 CDTI (130 pk) 2.3 CDTI BiTurbo S/S (15 pk)

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Opel Movano Dubbele Cabine

Opel Movano Dubbele Cabine Dubbele Cabine Technische specificaties DUBBELE CABINE Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) L2H2 Voorwielaandrijving 3,300 3,500 L3H2 Voorwielaandrijving 3,500 L3H2 Achterwielaandrijving Enkel Lucht 3,500

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving

CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving Open Laadbak Technische specificaties CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) 3.500 L3H1 Voorwielaandrijving 3.500 L2H1 Achterwielaandrijving Enkel

Nadere informatie

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Renault Trafic dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Générique dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Turbo2 dubbele cabine 10 Accessoires 12 Beschikbaarheid

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Renault Trafic dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Générique dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Turbo2 dubbele cabine 10 Accessoires 12 Beschikbaarheid

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

ZOE zoals nooit tevoren

ZOE zoals nooit tevoren Nieuwe Renault ZOE ZOE zoals nooit tevoren De nieuwe ZOE heeft meer karakter dan ooit tevoren. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-vormige LED-lichtsignatuur, mistlampen

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU.

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU. Klantenservice CIAO FIA IAT PROFES FESSIO SIONAL MOBILE CIAO FIA IAT PROF OFES ESSI SION ONAL MOB OBIL ILE A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.nl ALLE LES OM UW FI AT IN TOPC PCON ONDI TIE TE HOU DEN CAPITAL

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 expertise opgedaan op het gebied van SCR (Selective Catalytic Reduction) en AdBlue -inspuiting,

Nadere informatie

Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties

Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties 1 Maten en gewichten Combi L1H1, 9 zitplaatsen Combi Aantal zitplaatsen Afmetingen (mm) Wielbasis Totale lengte Overbouw voor/achter Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130 kw 103 kw 130

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie