Zo kun je o.a. kennismaken met: OPLEIDING ESSEENSE HELING - FRANKY PONS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zo kun je o.a. kennismaken met: OPLEIDING ESSEENSE HELING - FRANKY PONS"

Transcriptie

1 Een groot aantal workshopleiders hebben zich opgegeven om jullie op de Open Dag 1 juli as meer te vertellen over en meer te laten ervaren van de workshops, meditaties en activiteiten die zij bij ons centrum aanbieden. Zo kun je o.a. kennismaken met: OPLEIDING ESSEENSE HELING - FRANKY PONS Essenian Master Franky Pons zal meer vertellen over de workshops vijfdimensionale heelmethodes van de Essenen: Essenian Healing. Deze Essenen vormden een gnostische gemeenschap, waarin Jezus, Maria Magdalena, Maria en Jozef leefden. Zij kenden de oeroude healingtechnieken waarbij stenen met stemtrillingen ( toneren ) en bewustzijnsenergie werden afgestemd om te kunnen helen. De Essenian Healings zijn onlangs terug op Aarde geplaatst vanuit Moeder/Vader God en zijn toegewijd aan de healing van vele soorten fysieke, emotionele en psychische ongemakken of ziekten, binnen Karmische mogelijkheden. Tijdens zijn lezing zal Franky tevens ingaan op de energetische veranderingen sinds de Transformatie van 2012 en hier kennis van de Oude Maya aan verbinden. Naast zijn activiteiten als leraar en healer is hij verbonden aan ecologisch project Ich-Ki in Yucatán, het land van de Maya, in Mexico. SHAMANIC TEACHINGS (cursus Path of the White Wolf Wheel of Co-Creation en uitleg over Zweethut) - ROBIN YOUNGBLOOD Robin Youngblood, shamanic teacher, medicijnvrouw, ceremonieel leider en wijze grootmoeder, reist voor haar werk over de hele wereld en zal tijdens de open dag bij Pacha Mama o.a. meer vertellen over oa de Inheems Amerikaanse Tradities. De dagen na de open dag verzorgt ze bij Centrum Pacha Mama een dagworkshop Path of the White Wolf, introduction to the Shamans Way (zondag 2 juli) en avondworkshop Wheel of Co Creation (3 en 4 juli). Daarnaast biedt ze privé consulten-healing aan (3 en 4 juli overdag) waarvoor je kunt intekenen. Robin Youngblood I am an Earth Guardian, Water Protector, and Grandmother to the children of the world, states Robin. My life mission is to connect people of many cultures, in order to help each of us understand that we are one earth family, connected and responsible to all Life through the breath of Spirit that enlivens us all. United in Love, we can envision and co-create, restoring balance and harmony within and throughout our planet.

2 Robin Tekwelus Youngblood is a member of the Seven Generations World Wisdom Council and Grandmother s Circle the Earth. She is of Okanagan/Cherokee lineage, with Northern European ancestors as well. As a young woman, her elders told her she would be a bridge between ancient and modern cultures, opening the way for modern people to access their own indigenous cultural wisdom. She has studied Shamanic cultures across the world. Robin is a Great-grandmother, healer, author, artist, musician and ceremonial facilitator, following Spirit s Guidance in her travels around the earth. In 2017, Robin will join with 144 Wisdom Keepers at the Human World Summit in France, to prepare a world peace manifesto. From there, Robin will present workshops throughout Europe, and co-facilitate the International Dance to Heal the Earth at Beuerhof.de in Germany, July HEILIGE PIJP (CHANUPA) MARGRIET WOLF en SHEBA MERCERA Je krijgt uitleg over een heilige pijpceremonie en we gaan ook twee pijpen met elkaar roken. De heilige pijp van Sheba Big Heart Mercera is gewijd aan verbinding met het hart. De pijp van Margriet-Witte Regenboog Beer- Wolf aan healing. Margriet en Sheba zijn beide in onze grootmoedertijd en hebben meer dan 30 jaren ervaring in healingwerk. Margriet Wolf is 24 jaar pijpdraagster en geeft bij Centrum Pacha Mama ook regelmatig een zweethut, waarbij ook haar pijp gerookt wordt. Zij is nauw betrokken bij de Europese Dance to Heal the Earth (ceremoniële Dans volgens Native American Traditions) die dit jaar in olv Dancechiefs Robin Youngblood en Bert Gunn in Duitsland plaats vindt. Om deze workshop mee te kunnen doen hoef je geen ervaring te hebben, wel een bereidheid te bidden voor jezelf, voor anderen en voor de wereld. SPIRITUELE HEALING BATH S- ANNEMIEK VAN GRINSVEN en BRIGITTA HOEVE-DE RUIJTER Vanuit de levensfilosofie Alles wat je aandacht geeft groeit en Je kunt je leven helen geven we samen Spiritual Healing Baths vanuit de Obia traditie. Tijdens de ceremonie mogen we prachtig helend werk doen waarbij we het geleid worden door spirit, persoonlijke guides en onze totemdieren. We maken gebruik van healingdrums, onze stem en natuurlijk de vele geschenken die moeder natuur voor ons heeft. De baden worden op de persoon/personen afgestemd en wij zijn daarin het instrument. Het is prachtig werk en we doen het altijd met veel liefde en plezier. Voor info: NatuurlijkMiek Consultancy

3 INCA SJAMANISME & SJAMANISME FRIESLAND CLAASJE KOS Ik wil je graag vertellen over Sjamanisme in Nederland en over het Inca Sjamanisme waarin ik ben opgeleid als Pampamasayok. Ik wil met je praten over wat sjamanisme is en wat het voor jou zou kunnen betekenen en welke mogelijkheden het biedt om jezelf te ontwikkelen en wijsheid kan vergaren en hoe je het vorm kan geven in je leven. Ik wil je vertellen over wat de workshops, de ceremonies en individuele sessies, inhoudt. En ik wil proberen al je vragen te beantwoorden. Heb ik je aandacht? dan zie ik je graag 1 juli op de Open Dag. Claasje Kos, Centrum Pacha Mama, Inca Sjamanisme, Sjamanisme Friesland. AANKONDIGING AYMARA MEDICIJNVROUW SYLVIA CALISAYA (PERU) door JOKE FALTER en PIEKE RIDDERBOS Peruaanse Medicijnvrouw Sylvia Calisaya komt in september naar Nederland en zal ook 2 dagen bij centrum Pacha Mama haar wijsheid delen. Sylvia is een traditionele genezeres, die ons de culturele en helende tradities brengt van de Aymara, afstammelingen van de Pre Inca s, die wonen rond het Lake Titikaka in Peru. Programma: -Lecture: The Aymara Path of Spirituality, -Workshop: Amaru and Suma Jakana ( the serpent and the steps of a good life) -Ze brengt ook de aloude kunst van het lezen van de cocabladeren en healing Joke Falter en Pieke Ridderbos hebben het pad van Amaru, het pad van de slang, activeren van de vrouwelijke energie in de nieuwe tijd gevolgd. Zijn beiden mesadragers. Joke is getraind door de Quero sjamanen van Peru. Bij hen kun je ook inschrijven voor de workshops van Sylvia.

4 ZENMEDITATIE & MINDFULNESS -EELCO SMITS Eelco Smits (Zen.nl Leeuwarden) verzorgt bij ons voor groepen de zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse Zen-filosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken. Je leert er hoe je kunt mediteren en hoe je aandacht en bewustzijn kunt vergroten. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandacht ontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen. Eelco Smits geeft deze Zen-meditatie-training bij Pacha Mama structureel 2 à 3 keer per week. WEG VAN DE STEM, LUISTEREND & HELEND ZINGEN- CARINA ECKES Klank is directe ervaring van Zijn. Zingen is overgave aan het moment. Deze jaarcyclus is een speelse ontdekkingsreis in de kracht van je stem, helend zingen als kunstzinnige innerlijke vorming en verbinding met je bron. Wij verkennen luisterend de oneindige wereld van klank en stilte in adem- en klankspelen, liederen en mantra s, stemimprovisaties, Sintala Qi Gong, meridiaanzingen, cirkelsinging, klankmeditatie. Voel je welkom als het avontuur van je eigen stem, de zanger in je je roept, ook als je denkt niet te kunnen zingen, maar de wens hebt, dat je stem vrijer wordt. Carina Eckes (Muziek en Transformatietherapeute) werkt al 30 jaar lang in en vanuit haar Praktijk voor Zelfgenezing (opleiding, cursussen, individuele begeleiding) met de helende kracht van de stem, zie: treespirit@online.nl HEEL JE ADEM - ALI SPIEKHOUT Jouw ademhaling is onlosmakelijk verbonden met wie je bent en waar je bent. Je kunt je ademhaling gebruiken om vrijer, voller, energieker en gezonder in het leven te staan. Je zou kunnen zeggen dat het bewust gebruiken van je ademhaling de eenvoudigste manier is om jouw fysieke, mentale, spirituele en emotionele welzijn te vergroten. In deze workshop vertelt ademcoach Ali Spiekhout over je ademhalingssysteem en hoe je die kunt gebruiken. Ook worden er enkele ademhalingsoefeningen gedaan. Mijn naam is Ali Spiekhout en ik ben gecertificeerd coach in ademwerk, Hart-IQ en trainer in vrouwelijke kracht. Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar het geheim van het leven. Hoe kan ik mij gelukkig voelen. Hoe creëer ik vervullende relaties en werk en voel ik mij goed en krachtig. Wat heb ik daarvoor nodig.

5 Vele opleidingen heb ik gevolgd om het antwoord te vinden en mijn mogelijkheden uit te breiden. Uiteindelijk ontdekte ik dat het erom gaat om helemaal in mijn lijf te zijn, te luisteren naar wat er in mij en buiten mij is en van hieruit mijn eigen wijsheid te volgen. Niet meteen gemakkelijk maar oefening baart kunst en maakt het leven stukken lichter. In mijn workshops en coachingsessies vinden mensen zichzelf en hun kracht terug en leren ze vanuit hun eigen wijsheid te leven. Ademwerk, Hart- IQ en Art of Feminine Presence gecombineerd met mijn eigen levenservaring geven mij en de klant fantastische handvaten om dit te bewerkstelligen. Ali Spiekhout Authentiek Vrouw Zijn KLANKHEALING, ZHINENG, SYSTEMISCH WERK- CORA NAGTEGAAL STAAL Informatie en een beetje voelen en ervaren over de maandelijkse healingsessie's met klankschalen, gongs, kristallen schalen, thinga's, bellen, dorje e.a ruim 80 stuks compleet verzorgt met matje, kussen, dekentje en thee met wat lekkers. Voelen en ervaren van de grote Gong en enkele klankschalen en kristallen klankschaal op deze opendag. Tevens informatie over de opleiding tot klankhealer, die in september start op de zaterdag en enkele zondagen. Familie opstellingen(als er voldoende tijd is gaan we een opstelling neerzetten). Workshop Reiki 1, 2 en 3 en de Magnified Healing Workshops. Zhineng Qigong een meditatie in beweging. En als het zich aan dient Heldere waarnemingen. Je bent van harte welkom. Cora Nagtegaal-Staal heeft na afloop alle tijd voor vragen. Verdere info op HELENDE ENERGIE YVONNE DE BOOIJ Yvonne gaat vertellen over het bijzondere Healingweekend wat ze bij Centrum Pacha Mama gaan aanbieden van 8-9 juli as ism Bert Gunn, Matthijs Anthonissen, Celine Muller) Ze zal dan dieper ingaan op de verschillende dingen die ze aanbieden: yinyoga, klankhealing, energetisch opstellingwerk en healingwerk vanuit de native american tradities, onder de noemer van helende energie Yvonne de Booij Het eerste deel van mijn werkende leven was ik moeder en leraar voor jonge kinderen. Daarnaast ben ik mij gaan specialiseren in individuele begeleiding van kinderen met een vraag. Kinderyoga en therapeutische kinderyoga en later yinyoga voor volwassenen. Dolfijnen zijn mijn zielemaatjes, kun je zeggen, versterkt na het volgen van de DolphinHeartSchool en het zwemmen met wilde dolfijnen. Dit alles combineer ik tijdens het healingwerk en mijn yogalessen. De Keltische harp en Indiaanse fluiten en andere klankinstrumenten gebruik ik om te verbinden met het hart en om tot je ware zelf te komen. Ook deze klanken zijn helend.

6 Yvonne s partner Bert Gunn is een schrijver, leider van ceremonies, sociaal werker en klusjesman, die 22 jaar reisde met de Tolteeks Mexicaanse stamoudste Tlakaelel uit Teotihuacan in Mexico. Hij organiseerde, vertaalde en ondersteunde hem tot zijn overgang in juli Bert is bestuurslid van de World Council Wisdom Gatherings en van de Church of the Earth, Tecutli of Kalpulli Chaplin en Zihuakoatl of In Kaltonal International en Chief van de Tonal Mitotianilitzli Teotihuacan. Samen met Bert Gunn, Matthijs Anthonissen en Celine Muller organiseert Yvonne een healingweekend van 8-9 juli as bij Centrum Pacha Mama FAMILIEOPSTELLINGEN MATTHIJS ANTHONISSE Heb je het idee dat je niet alles uit het leven haalt? Merk je dat jij jezelf laat tegen houden door angsten en onzekerheden, waardoor je niet de volgende stap kunt maken? Lijkt het alsof jij niet voor het geluk geboren bent en loopt het steeds mis op je werk, in de liefde of verkeer je telkens in financiële problemen? Misschien loop je al een tijd lang rond met lichamelijke klachten zonder te weten waar ze vandaan komen en hoe je er vanaf kunt komen? In familieopstellingen gaan we kijken waarin jij blokkeert en ga je ervaren wat de oorzaak is van jouw problematiek. Gedurende de opstelling zul je diepe inzichten ontvangen, waardoor je ter plekke in staat bent je eigen blokkades te voelen, verwerken en los te laten. Hierdoor zul je met hernieuwd perspectief en energie een andere weg in kunnen slaan, die leidt naar meer kracht, vrijheid en geluk. Matthijs Anthonisse Mijn wortels liggen gezien zijn christelijke opvoeding en mijn opleidingen theologie en religiewetenschappen in de christelijke traditie. Daarnaast heb ik ook altijd veel gevoel gehad voor de oosterse spiritualiteit. Samen met het verlangen om op het gebied van persoonlijke groei en iets voor andere te kunnen betekenen ben ik in 2005 diverse opleidingen(chakra therapeut, docent spirituele therapie) gaan volgen op de leonardushoeve te Belfeld. Hierna heb ik mij verder verdiept en geschoold in systeemtherapie/ gezinstherapie, beter bekend van familieopstellingen. Het hierboven genoemde in combinatie met de leerschool van het dagelijkse leven hanteer ik nu als basis in mijn werk met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. KLANKREIZEN JANKE HAGA en ANNEMARIJNE HOEKSTRA Het ervaren van klank in seizoenen, beweging en kleur. Ontspanning en bewustwording dmv visualisatie en klank. Voor volwassenen, ouders/kinderen Liggend op een matje laat je meevoeren met de opwekkende en rustgevende klanken van fluit, lier, klankschalen en percussie en ervaar je de stilte tussen de klanken. De visualisaties en klanken zijn afgestemd op het ritme van de seizoenen,

7 Op de Open Dag bij Centrum Pacha Mama alvast een voorproefje van een 7-tal klankreisworkshops maandelijks op vrijdagavond van oktober t/m april Janke Haga: Annemarijne Hoekstra: MANDALA & MEDITATIEF SCHILDEREN NICOLETTE KROMSCHEE Mijn naam is Nicolette Kromschee. Vele jaren sprak ik de wens uit om een "wilde wijze vrouw" te willen worden. Het wilde staat voor puur, natuurlijk. Nu ik 66 jaar ben durf ik te zeggen: Ik ben een wilde wijze vrouw. De innerlijke processen boeien mij en die breng ik graag tot uiting met beeldende kunst. Ik ben opgeleid tot kunstzinnig therapeut, tot schildertherapeut en deed nog veel meer opleidingen en cursussen op het gebied van innerlijke ontwikkeling en transfomatieprocessen. Bij Pacha Mama is de zomerweek mandala-schilderen al heel dichtbij, van 3 tot 7 juli. Het mooie van beeldend is dat het zichtbaar blijft en je er naar kunt kijken en bewust kunt worden. Ik heb mij ontwikkeld tot beeldend kunstenaar en heb veel schilderijen te koop, zie ook facebook.com/schilderijen.nicolette Ik schilder grote schilderijen met olieverf. Mijn mandala's schilder ik met ei-tempera. HOLISTISCH MEDICIJNKASTJE HELGA MOULIN Wil je ook terug naar de tijd dat heling nog plaatsvond met pure middelen uit de natuur? Ontdek hoe je de inhoud van je medicijnkastje kan vervangen met krachtige, snel en efficiënt werkende essentiële oliën van medicinale kwaliteit.etherische oliën bieden geheel natuurlijke oplossingen bij pijn, allergieën, huidproblemen, inslaap- en doorslaapproblemen, stemmingswisselingen, concentratiestoornissen en nog meer gezondheidsuitdagingen. Tijdens de lezing kan je de zuivere kracht en het heerlijke aroma van pure essentiële oliën van medicinale kwaliteit ervaren en je kennis verbreden in het gebruik van Aroma therapie. Mijn naam is Helga Moulen en in augustus 2015 ben ik in aanraking gekomen met 100% zuivere essentiële oliën van therapeutische kwaliteit. Sindsdien zijn deze oliën niet meer uit mijn dagelijks leven weg te denken. Mijn liefde en passie voor deze oliën en de krachtige holistische werking ervan wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen. Naast het werken met deze essentiële oliën ben ik deels werkzaam als wijkverpleegkundige voor Buurtzorg en heb ik een eigen praktijk als massage therapeut, AromaTouch therapeut, Ademwerk/rebirthing en Systemisch coach/ Familieopstellingen.

8 GROEPSHEALING - BELINDA SCHOLTENS Voor de opendag biedt Belinda een nieuwe ervaring aan. Een groepshealing sessie! We zijn in onze maatschappij zo gewent om iets te moeten doen. Tijdens deze sessie laten we het moeten varen en gaan we over naar het ontvangen. Belinda maakt contact met het veld en de deelnemers van de groep. Hierdoor zal de celfrequentie en daarmee het zelf herstellende vermogen van de lichaamscellen verhogen. Ook zal de hersenfrequentie over gaan naar tetra of zelfs delta zoals bij diepe meditatie. Hierdoor zullen inzichten ontstaan. Hoe jij de sessie ervaart zal zeer persoonlijk zijn, maar het meest voorkomend zijn het voelen van tintelingen en zeer diepe ontspanning. De bijzondere ervaring van de sessie op zich is al prachtig om te ervaren, maar vooral wat de healingen te wegen is de grootste gift. Belinda Scholten heeft een analytische achter grond. Ze coacht aan de hand van de wetenschap en de Wet van de Aantrekkingskracht. Hier zal ze komend seizoen ook weer lezingen over geven in Pascha Mama. Net als het trainingstraject: Ervaar de kracht van balans tussen hoofd en hart, die Karin van Eis en Belinda samen zullen aanbieden. Kijk op MINDFULNESS 4 KIDS - KARIN VAN EIS Veel kinderen en jongeren hebben moeite met concentreren. Ze slapen niet goed, maken zich druk en hebben zorgen. Ze hebben ook moeite met ontspannen, of zomaar even niets doen. En ze zijn doorlopend online. Hun hoofd is te vol, de prikkels teveel. Ze moeten zo veel. Van zichzelf, van de school, van de maatschappij. Hoe leer je kinderen zichzelf tot rust te brengen, te stoppen met piekeren, te vertrouwen op kwaliteiten in zichzelf en zich staande te houden in deze veeleisende 21ste eeuw? Via de methode Aandacht Werkt! van Eline Snel Karin van Eis is Mindfulness trainer 4 kids (Eline Snel/Stil zitten als een kikker), een journey practicioner (Brandon Bays/De helende reis), Coach in Dankbaarheid (als sleutel tot geluk en innerlijke vrede), Vakdocent HVO (humanistisch vormingsonderwijs. ENGELENREIZEN EN LEVEN MET ENGELEN SJOUKJE MARIA KRAMER We gaan in deze sessie via een geleide meditatie op reis naar de Engelenwereld. In deze lichtwereld mag je je hele wezen opladen met lichte, liefdevolle engelenenergie. Engelen zijn lichtwezens en het is hun taak en vreugde om ons op aarde te helpen. Engelen geven richting, steun, helderheid en troost in ons leven. Daarvoor is het wel nodig dat je weet hoe je in contact kunt komen met engelen. Dit is voor iedereen die zich daarvoor open stelt mogelijk.

9 Sjoukje Maria: Als kind had ik al contact met engelen en dat is gedurende mijn hele leven zo gebleven. Eerst was het gericht op mijn eigen leven. Maar later via mijn werk als creatiefrouwtherapeut, kreeg ik ook steeds vaker boodschappen door voor de mensen die ik begeleidde. Tegenwoordig geef ik engelenlezingen, engelenconsulten aan individuen en groepsengelenconsulten. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen. Ik ervaar veel voldoening, als ik zie hoe opgelucht mensen zijn, weer richting voelen in hun leven, of eindelijk antwoord op hun vraag krijgen. ; NARCISME en TWEELINGZIELEN - CELESTA BRAAKSMA Deze lezing gaat over narcisme en tweelingzielen. Ooit ben ik zelf slachtoffer geweest al zal ik mezelf geen slachtoffer willen noemen, omdat ik er sterker uit ben gekomen. Tijdens een relatie met een narcist ben ik alles wat ik in bezit had verloren inclusief mijn kinderen. Ik heb mijn leven weer helemaal opnieuw vanaf het nulpunt op moeten bouwen. Het cadeautje wat daarop volgt is het ontmoeten van je tweelingziel en andere type vormen zoals een tweelingvlam en tweelingstraal. Dit levert in het begin heel veel verwarring op. Waarom voel je heel sterk onvoorwaardelijke liefde? Waarom wordt je op jezelf teruggeworpen met pijnen en angsten? In de lezing beperk ik me tot tweelingziel. Ik laat je zien hoe je deze type personen herkent, wat hun gedrag is en wat het met jou doet. Wat zijn de gevolgen en hoe kun je pijn ombuigen naar kracht. Wat is jouw les in dit leven als je met deze onderwerpen te maken krijgt? Ben jij je al bewust van je levensmissie? Mijn naam is Celesta Braaksma en mijn missie is om mensen te begeleiden op hun levenspad in liefde en licht. Ik bied hulp aan iedereen die het nodig heeft. Ook voor degene die in soms (financieel) moeilijke omstandigheden van hun leven verkeren. Met mijn ervaring en wijsheid heb ik al verschillende personen geholpen inzicht en bewustwording te geven. Healingpraktijk Celesta: Healing - Aromatouch - Reading - Transformatiecoaching - Tweelingzielen. Meer informatie: DORNTHERAPIE & DIVERSE MASSAGEVORMEN RICHARD JANSEN Bij Massage Praktijk Richard Jansen kun je terecht voor verschillende sport- en ontspanningsmassage en behandelingen m.b.t.: preventie sportblessures, pijnlijke rug/nek/schouders hoofdpijn, overbelasting, spataderen en diabetes, scheefstand in bekken en wervelkolom etc. Sinds 1992 reeds verzorgt Richard o.a. sportmassages, blessure preventie, medical taping, bandageren, spatadermassage-diabetesbenen, hotstone massage, Shiatsu en Dorntherapie (een zachte vorm van mobilisatie die helpt bij heel veel klachten vanuit wervelkolom) Met veel plezier en passie voor het vak verlicht ik je klachten en niet zelden lukt het mijn cliënten middels massage, in combinatie met Shiatsu en Dorntherapie van hun klachten af te helpen.

10 (Dorntherapie is een zachte vorm van mobilisatie die helpt bij heel veel klachten vanuit wervelkolom) Heb jij lichamelijke klachten en wil je graag weten wat een massage of Dorntherapie voor jou kan doen, neem dan gerust contact op met Richard Jansen, M: VOEL JE LICHAAM & HARTCOHERENTIE ANITA DULOS Wanneer we inzicht hebben in de relatie tussen lichaam en geest kunnen we in ons dagelijks leven gaan inzien en ervaren hoe we ons lichamelijk en geestelijk welzijn kunnen bevorderen en optimaliseren. Door middel van meditaties wordt de aandacht vanuit het hoofd meer naar het lichamelijk voelen en naar een ontspanning begeleidt. Naast de meditaties wordt er gebruik gemaakt van ademhalings -en bewegingsoefeningen die hartcoherentie te bewerkstellingen. In de cursus komen ook de 4 hartskwaliteiten aan bod: liefdevolle riendelijkheid, mededogen, vreugde en gelijkmoedigheid. Deze strekken zich uit naar alle mensen inclusief jezelf. De bedoeling is dat we datgene wat in de cursus wordt geleerd, het ook in het dagelijks leven toepassen, dat we het onderdeel maken van onze eigen realiteit en dat het ook echt gebruiken om onszelf en ook anderen van dienst te zijn. Anita Dulos van Open Hart heeft de opleiding Unity in Duality gevolgd bij het Tarab Tulku Instituut. Ze heeft les gehad van Lene Handberg, de rechterhand van Tarab Tulku. Naast deze cursus geeft Anita ook Reconnective healings en De Reconnectie. Voor meer info hierover svp zie d RAADGEVER COMMUNICATIE, CREATIE, COACHING Gonda Postma is de nieuwe medewerker van Centrum Pacha Mama, Vanuit haar bedrijf d Raadgever was ze jaren lang adviseur en spin in het web voor spiritueel ondernemers, trainers, wisdomkeepers, shamanic teachers, ceremonieel leiders etc. Ze was betrokken bij diverse innovatieve projecten en organisaties als Earth Wisdom Academy, World Wisdom Academy, Education Cities, Vitaness en organiseerde diverse evenementen waaronder de 1 e Dance to Heal the Earth in Nederland. Gonda was eerder werkzaam in welzijnswerk, sociale activering en arbeidstoeleiding, is daarnaast ervaren trainer/adviseur in communicatie, presentatie en netwerken. Fotografie en videoproductie is daar een onderdeel van geworden. Ze heeft zich verdiept in sjamanisme en de Tzolkin (Mayawijsheid). Deze tools gebruikt ze in coaching bij persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. In haar samenwerking met Centrum Pacha Mama hoopt ze Earth Mother Academy in Nederland verder te kunnen ontwikkelen. Bij Centrum Pacha Mama is ze verantwoordelijk voor de PR en een stuk organisatie/coördinatie van workshops, trainingen en evenementen.

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli

Healing weekend. Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie. Zaterdag 8 en zondag 9 juli Healing weekend Een uniek aanbod van yoga, gezonde voeding, klankhealing, (familie)opstellingen en zweethutceremonie Zaterdag 8 en zondag 9 juli In Lekkum (Friesland) Spiritueel centrum Pacha Mama In dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. aandachtig-zijn, liefdevol-zijn, samen-zijn, gezond-zijn, puur-zijn, gevoelig-zijn. Klankschaalhealingconcerten

Nieuwsbrief oktober. aandachtig-zijn, liefdevol-zijn, samen-zijn, gezond-zijn, puur-zijn, gevoelig-zijn. Klankschaalhealingconcerten Nieuwsbrief oktober Wat zou het fijn zijn als ieder mens zichzelf zou mogen zijn. Het is zo natuurlijk. Even natuurlijk als ademhalen en nog natuurlijker dan spreken. Je hoeft niet je best te doen om te

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Het nieuwe jaar staat alweer een maand op de kalender en wat is er al weer veel gebeurd. Wij hebben inmiddels een weekje Sapvasten op de Bankenhoeve in Boven Leeuwen achter de rug.

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Er zijn workshops, healingen en consulten die gegeven worden door professionals die een specialist zijn in hun eigen spirituele stroming.

Er zijn workshops, healingen en consulten die gegeven worden door professionals die een specialist zijn in hun eigen spirituele stroming. Wat is Magie? Een manier van uitleggen wat Magie is, is werken met energie. Energie die overal om ons heen en in ons is, waar alles uit bestaat, en omdat het overal is, verbindt magie alles in het universum

Nadere informatie

Dag lieve mensen. Dag lieve Goddess vrienden,

Dag lieve mensen. Dag lieve Goddess vrienden, Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen,

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF Lieve mensen, Nieuwsbrief 1, 21 januari 2014 We zijn alweer een aantal weken in het nieuwe jaar en alle yogalessen zijn weer volop bezig. Heerlijk om weer aan de slag te zijn. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Vutekaan School of Essenian Arts of Healing

Vutekaan School of Essenian Arts of Healing Vutekaan School of Essenian Arts of Healing Een ieder die de drang heeft te willen helen en de energie van de stenen voelt of weet, is rijp om aan de Essenian Workshops deel te nemen. De naam Esseen betekent

Nadere informatie

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert

Lekker in je vel. Leren omgaan met stress voor kinderen. Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Lekker in je vel Leren omgaan met stress voor kinderen Uit het boek Ophelia van Ingrid en Dieter Schubert Heeft uw kind wel eens last van stress? Voelt uw kind zich wel eens niet lekker en weet u niet

Nadere informatie

Er zijn workshops, healingen en consulten die gegeven worden door professionals die een specialist zijn in hun eigen spirituele stroming.

Er zijn workshops, healingen en consulten die gegeven worden door professionals die een specialist zijn in hun eigen spirituele stroming. Wat is Magie? Een manier van uitleggen wat Magie is, is werken met energie. Energie die overal om ons heen en in ons is, waar alles uit bestaat, en omdat het overal is, verbindt magie alles in het universum

Nadere informatie

3 Vragen Ter Inspiratie

3 Vragen Ter Inspiratie 3 Vragen 3 Ter Inspiratie Ter Inspiratie Bert Tamboer www.berttamboer.com 1 Beste lezer, 3 Vragen Ter Inspiratie Dank je wel dat je mijn cadeautje voor 2017 hebt gedownload. In dit ebook lees je 3 vragen

Nadere informatie

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 Maanden Sisterhood Gaia Wisdom De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 maanden Sisterhood, GAIA WISDOM, voor vrouwen

Nadere informatie

Happy is the new busy

Happy is the new busy MEDITATIE EN MINDFULNESS VOOR ORGANISATIES Happy is the new busy Dream-in geeft trainingen op het gebied van meditatie en mindfulness om de energie, het enthousiasme en potentieel dat al latent in mensen

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Er zijn workshops, healingen en consulten die gegeven worden door professionals die een specialist zijn in hun eigen spirituele stroming.

Er zijn workshops, healingen en consulten die gegeven worden door professionals die een specialist zijn in hun eigen spirituele stroming. Wat is Magie? Een manier van uitleggen wat Magie is, is werken met energie. Energie die overal om ons heen en in ons is, waar alles uit bestaat, en omdat het overal is, verbindt magie alles in het universum

Nadere informatie

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek..

Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. WantToKnow.nl Meelezen, meeleven: Mijn HealingArt-orakelboek.. 25 februari 2014 Door GuidoJ. Aanbevelen Vanaf haar vroegste jeugd heeft Willeke Hendrik via haar ouders, de passie voor kunst en spiritualiteit

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode

DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode DE KRACHT VAN JE ADEM tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode The Mysticus DE KRACHT VAN JE ADEM, tijdens de zwangerschap en als bevallingsmethode Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is Transformational

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Training: Mindfulness 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Waarom? Leven in deze hectische tijd vraagt veel van ons dat maakt dat we ons vaak uitgeput

Nadere informatie

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons.

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons. Veranderingen door nieuwe energieën in deze tijd Of het jou is opgevallen weet ik niet, maar het valt mij en ook anderen die ik tegen kom, al langere tijd op, dat de energie op aarde verandert. In een

Nadere informatie

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015!

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015! Agenda 2015 SEPTEMBER 22 september Start training: Mindfulness VOL! 23 september Start training: Mindfulness NOG 2 PLAATSEN! DECEMBER 1 december start extra training: Mindfulness In de onderstaande pagina

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei

Een innerlijke reis naar bewustwording en groei ONENESS AWAKENING Een innerlijke reis naar bewustwording en groei WAAROM DEZE TRAINING Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. De tweedaagse Oneness

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren. Ganesha

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting.

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting. Female Leadership Journey De kracht van de ontmoeting. De Female Leadership Journey was een fantastische ervaring. Tien dagen op pad in een prachtig land met een groep heel verschillende en prachtige vrouwen.

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Workshop Aartsengel Zadkiël Vrijheid, Loslaten en Transformatie

NIEUWSBRIEF. Workshop Aartsengel Zadkiël Vrijheid, Loslaten en Transformatie NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief nr.13 25/9/2017 Workshop Aartsengel Zadkiël Vrijheid, Loslaten en Transformatie Aartsengel Zadkiël, de drager van de Violette Vlam Aartsengel Zadkiël Woensdagochtend 11 oktober

Nadere informatie

Dominique Antiglio. Adem in, adem uit. De kracht van sofrologie: het nieuwe mediteren

Dominique Antiglio. Adem in, adem uit. De kracht van sofrologie: het nieuwe mediteren Dominique Antiglio Adem in, adem uit De kracht van sofrologie: het nieuwe mediteren HOE SOFROLOGIE JE LEVEN VERANDERT Verbind je met je ademhaling met de rust en het geluk in jezelf Haal adem en maak contact

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Yvonne Kuijsters Kennismaken met mindfulness Wat is mindfulness Wat brengt het mij, wat heb ik eraan? Aandacht Aandacht is een vorm van oplettendheid.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Extra Nieuwsbrief 19 juni 2015 De komende tijd zullen er bij Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn meerdere activiteiten

Nadere informatie

VRIJHEID HEID IN ZIJN

VRIJHEID HEID IN ZIJN JHEID IN ZIJN RIJHEID IN ZIJ JHEID IN ZIJN RIJHEID IN ZIJN VRIJHEID IN ZIJ VRIJHEID HEID IN ZIJN OP PAD NAAR INNERLIJK EVENWICHT EN VERVULLING TRAINING IN GROEI EN BEGELEIDING jaartraining: inhoud van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

TRAINING WATERGIETER / ZWEETHUT LEIDER VOOR MANNEN EN VROUWEN 15 T/M 18 JUNI 2017

TRAINING WATERGIETER / ZWEETHUT LEIDER VOOR MANNEN EN VROUWEN 15 T/M 18 JUNI 2017 TRAINING WATERGIETER / ZWEETHUT LEIDER VOOR MANNEN EN VROUWEN 15 T/M 18 JUNI 2017 DE ZWEETHUT In de zweethut treden we in de voetstappen van onze voorouders. De zweethut ceremonie komt onder andere uit

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen,

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF 26 augustus 2012 1 Lieve mensen, Fijne zomer Nu de vakanties langzaamaan worden afgerond en iedereen zijn of haar gewone levensritme weer heeft opgepakt stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Sacred Yoni Healing 2015

Sacred Yoni Healing 2015 2015 www.tantra-yoy.nl Sacred Yoni Healing Sacred Yoni Healing is een cursus in de vorm van een serie van drie zondagen die speciaal bedoeld is voor (gelegenheids)stellen. De cursus is opgezet als een

Nadere informatie

Waarom Running Therapie?

Waarom Running Therapie? Ben jij een vreugdevolle looptrainer of fysiotherapeut en zoek je naar verdieping om jouw lopers en patiënten meer te kunnen geven dan alleen een schema? Dan is deze unieke bijscholing absoluut iets voor

Nadere informatie

Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Individuele therapie Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen

Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Individuele therapie Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen Elk lichaam wil gezond zijn. Buiten antibiotica is er vrijwel geen medicijn op de markt dat geneest, hooguit

Nadere informatie

Opleiding Creatieve Therapie

Opleiding Creatieve Therapie Opleiding Creatieve Therapie Kunst van het leven Veel mensen vinden het lastig om te verwoorden wat zij denken, voelen en ervaren. Ze hebben er geen woorden voor of juist zoveel dat ze er geen wijs uit

Nadere informatie

Lange tijd is het stil gebleven en dat had een reden. Want ineens kreeg ik een nieuwe ervaring en helaas een heel lastige. Na mijn artikel over

Lange tijd is het stil gebleven en dat had een reden. Want ineens kreeg ik een nieuwe ervaring en helaas een heel lastige. Na mijn artikel over Lange tijd is het stil gebleven en dat had een reden. Want ineens kreeg ik een nieuwe ervaring en helaas een heel lastige. Na mijn artikel over Biodynamische therapie in het tijdschrift Spiegelbeeld, sloop

Nadere informatie

Feel Good community 1

Feel Good community 1 Feel Good community 1 Contact: U kan bellen: +31683221100 Email sturen: info@centola.nl Liever naar de praktijk toe komen? Behandelingen op afspraak: Maandag 13.15 tot 15.00 Dinsdag 11.00 tot 18.00 Donderdag

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en

En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en Dag mooi lief mens, Een nieuwsbrief voordat de Paasdagen voor de deur staan. Een tijd om even stil te staan bij jezelf. Waar sta jij op dit moment, wat leeft er diep binnenin je ziel? Er gebeurd veel in

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

12:00 12:30-16:45 17:00-18:00 SESSIES IN RUIMTES: VOELEN, DENKEN, DOEN ACTIVITEITEN EN MUZIEK IN DE LOUNGE

12:00 12:30-16:45 17:00-18:00 SESSIES IN RUIMTES: VOELEN, DENKEN, DOEN ACTIVITEITEN EN MUZIEK IN DE LOUNGE DE DAG 12:00 12:30-16:45 17:00-18:00 DEUREN OPEN SESSIES IN RUIMTES: VOELEN, DENKEN, DOEN ACTIVITEITEN EN MUZIEK IN DE LOUNGE met o.a. Sue the Night (solo) en Philip Huff AFSLUITING IN DE LOUNGE SESSIE

Nadere informatie

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed

purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed For you, On Purpose purpose the [deeper] reason for doing something; the aim to which an action is directed on purpose wetens; met voorbedachte rade [De letterlijke betekenis van purpose.] Voor wie? Persoonlijk

Nadere informatie

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge Flowdagboek voor de Intuïtie challenge MANIFESTyourlight.nl Dit is je flowdagboek voor de Intuïtie challenge Vul het in op het moment van de dag dat je intuïtie vertelt dat je dat moet doen. Als je schrijft

Nadere informatie

programma. Voor leden en niet-leden

programma. Voor leden en niet-leden programma. Voor leden en niet-leden programma. Zondag 2 juli / 09:00-17:00 / SportCity A dam Wibautstraat Body & Mind zaal 09:30-11:00 Intro to Ashtanga Daria Mnych 11:15-12:15 Meditatie, het is niet wat

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Het Sandelhout Meditatietechnieken, Coaching en Training Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Individuele consulten voor particulieren Locatie: Het Beekse Boshuis Goirlesedijk ongenummerd

Nadere informatie

02/2019. Yoga Coach Opleiding

02/2019. Yoga Coach Opleiding 02/2019 Yoga Coach Opleiding RASHNA YOGA EN COACHING 'Wat niet tot ons komt via het bewustzijn komt op ons pad als lot.' -Anna Verwaal- In de mooie jaren waarin ik Yoga, Yoga Nidra en Meditatie lessen,

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

Lichaamswijsheid als leidraad

Lichaamswijsheid als leidraad Lichaamswijsheid als leidraad Leer de geheimen van je lijf kennen Het Lotuseffect 1 Wie ben ik Door de jaren heen kreeg ik meer en meer last van het contrast tussen hoe ik me voelde en wat er van mij werd

Nadere informatie

Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop

Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop Hoe veel wil jij ervaren en kennen van familieopstellingen? Bij de Verheldering zijn er verschillende mogelijkheden: Opstellingenworkshop 'Meer weten over familieopstellingen' dag Basisopleiding Systemisch

Nadere informatie

Basistraining Zenmeditatie

Basistraining Zenmeditatie Basistraining Zenmeditatie WAT BRENGT JE ZENMEDITATIE? Regelmatige beoefening van Zenmeditatie heeft een zeer positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Aandachttraining staat daarbij centraal.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Beroepsopleiding 2015

Beroepsopleiding 2015 Beroepsopleiding 2015 School of Life is een gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie. De part-time beroepsopleiding van vier jaar, plus een stage

Nadere informatie

WAAROM DEZE TRAINING?

WAAROM DEZE TRAINING? ONEDERFUL AWARENESS EEN BRUG NAAR JE ONBEWUSTE WAAROM DEZE TRAINING? Omdat ieder mens gelukkig en succesvol wil zijn en je dit bereikt door te groeien in bewustzijn. In dit vervolg op de Oneness Awakening

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

FESTIVAL VAN DE WAARDEN voor groot & klein. Zondag 10 september Park van Wijnegem. Voor volwassenen

FESTIVAL VAN DE WAARDEN voor groot & klein. Zondag 10 september Park van Wijnegem. Voor volwassenen FESTIVAL VAN DE WAARDEN voor groot & klein Zondag 10 september 2017 - Park van Wijnegem Voor volwassenen 11u Workshop Inhoud & deelnemers Begeleider Zin geven doet zin krijgen: van bezinning tot goesting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing

Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing Lichaamsgericht coachen en counselen 6-daagse nascholing Het overgrote deel van onze communicatie gebeurt non-verbaal. Dit leren lezen helpt ons op het persoonlijke en professionele vlak naar succesvolle

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

DE 3 STADIA VAN HET VROUW-ZIJN

DE 3 STADIA VAN HET VROUW-ZIJN MASTERCLASS DE 3 STADIA VAN HET VROUW-ZIJN MET JANNEKE ROBERS DE KUNST VAN HET VROUW-ZIJN WWW.JANNEKEROBERS.NL Ha geweldige vrouw, Heb je ooit verlangd je vrij, krachtig en vrouwelijk te voelen? Gehunkerd

Nadere informatie

Opleiding tot Sjamaan eerste jaar

Opleiding tot Sjamaan eerste jaar Hoe Hayka werkt Tegenwoordig hoor je veel mensen spreken over het Sjamanisme. Wat doet een Sjamaan nu eigenlijk? Wat doet Hayka nu precies om mensen te genezen? Als eerst is het belangrijk te weten dat

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

A: Healing/meditatie-avond met de Stargate (2,5 uur) 25,= B: Individuele sessie in de Stargate (1 uur) 85,= C: Vrijwillige donatie

A: Healing/meditatie-avond met de Stargate (2,5 uur) 25,= B: Individuele sessie in de Stargate (1 uur) 85,= C: Vrijwillige donatie Dit is een unieke kans om kennis te maken met de Stargate! De Stargate is een koperen constructie met een geometrische vorm, die diverse lagen van Heilige Geometrie (gulden snede, flower of life) bevat.

Nadere informatie

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Werken vanuit rust en aandacht Veel mensen ervaren hun werk als een plek waar nooit rust is, met een doorlopende activiteit aan lijstjes die af moeten, mensen

Nadere informatie