SENIORENWIJZER. Informatieblad van de seniorenvereniging KBO - Aarle-Rixtel - februari 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SENIORENWIJZER. Informatieblad van de seniorenvereniging KBO - Aarle-Rixtel - februari 2009"

Transcriptie

1 SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO - Aarle-Rixtel - februari 2009 Hallo allemaal. Sneeuw en ijs zijn voorlopig weer voorbij. Zoals we boven zien, kon je wel mooie plaatjes schieten. Aarle is toch wel mooi! We hebben, zo kort na het januarinummer, niet veel nieuws. Maar toch is er nog best wel veel te lezen. Dansen in carnavalsstijl, de jaarvergadering, de repetitie van het Brabants orkest en een aanvulling op de flyer vervoer. Ook een uitgebreide reportage van de nieuwjaarsreceptie met enkele leuke foto s is de moeite waard. Veel leesplezier. Gerard VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: Martien en Wil Kanters-van Lankvelt, Koudemaas 23. Marijke Leenders-Migchels, Haffmansstraat 11. Van harte welkom bij onze vereniging! JAARVERGADERING: Op WOENSDAG 4 MAART a.s. zal dit jaar onze Jaarvergadering worden gehouden. Noteer deze datum en vergeet het niet! De uitnodiging en agenda komen in de volgende Seniorenwijzer. Na de vergadering zal de heer Ton de Brouwer uit Nuenen een lezing/voordracht verzorgen over Vincent van Gogh. DANSEND NAAR CARNAVAL Zak eens lekker door..! Je zou bijna denken dat het gepland is. Enkele dagen vóór de carnavalsgekte in Ganzegat losbarst, hebben wij onze maandelijkse dansavond. Om precies te zijn op dinsdagavond 17 februari a.s. Hier gaan we natuurlijk iets bijzonders van maken. De tango, de cumbias (jaja!), de wals en de rock en roll komen die avond echt wel aan bod. Maar wat we die avond beslist niet zullen vergeten is de polonaise. We gaan er voor zorgen dat die hendjes veelvuldig de lucht ingaan. Uiteraard is het geen verplichting. Maar het zou toch geweldig zijn als iedereen een beetje carnavalesk gekleed komt. Een rare pet of een boerenkiel zorgt al meteen voor een gezellige sfeer. Maar méér mag natuurlijk ook. Graag zelfs! Ongetwijfeld zijn er leden die niet zo gecharmeerd zijn van al dat dansen, maar wel van een avondje gezelligheid houden. Wij nodigen hen van harte uit om naar deze avond te komen. Er wordt namelijk niet alleen veel gedanst, er wordt óók heel wat afgebuurt. U krijgt er geen spijt van. Kortom, hebt u zin in een avond dansen, inclusief babbel en polonaise, kom dan dinsdag 17 februari a.s. naar café-zaal t Heuveltje. We beginnen om uur. U bent allemaal weer van harte welkom...en dan die hendjes de lucht in.!

2 RECTIFICATIE FLYER VERVOER Bij de vorige Seniorenwijzer hebt u een flyer ontvangen uitgegeven door Stichting Welzijn Ouderen Laarbeek (SWOL). Hierop zijn de (openbare) vervoersmogelijkheden voor senioren in Laarbeek in kaart gebracht. De flyer is niet helemaal volledig en er staan enkele onjuistheden in. Pak flyer en pen en corrigeer de foutjes. Het betreft de volgende aanpassingen: 1. Normale busvoorziening - Vanaf 1 januari 2009 bedraagt het normale bustarief voor 65-plussers 0,32 per zone van ongeveer 3 kilometer. Hiervoor zijn speciale 15- strippenkaarten (reductiekaarten) nodig. - Niet 65-plussers reizen het voordeligst met een 45-rittenkaart ( 0,49 per zone) 2. Buurtbusvoorziening - Het tarief bedraagt 1,10 per rit en geldt alleen als je 65 jaar of ouder bent. De actie De bus, beter dus. (zie hieronder) geldt ook voor de buurtbus. - Bent u jonger dan 65 jaar dan is het tarief per rit. Reist u vaak met de buurtbus dan is het verstandig om een veel goedkopere 45-rittenkaart te kopen. 3. Bus door Brabant voorziening - Het jeblijftbussen -project heet sinds 1 januari De bus, beter dus. en geldt alleen voor 65-plussers. Deze tijdelijke, goedkope 0,30 regeling geldt ook voor de buurtbus. Op het goedkope Brabantse De bus. beter dus. - project, waarbij je als 65-plusser in geheel Brabant met de bus kunt reizen voor 0,30 per uur, komen we in de volgende Seniorenwijzer uitgebreid terug. AUTOMATISCHE BETALING LIDMAATSCHAP Op uw bankafschrift met betrekking tot de automatische inning van de contributie staat vermeld dat het de contributie voor het jaar 2008 betreft. Dit is uiteraard niet correct. Het betreft wel degelijk de betaling van de contributie voor het lopende jaar Met excuus. Antonet Hendriks, penningmeester. GRATIS BIJWONEN REPETITIE VAN HET BRABANTS ORKEST Wat gebeurt er allemaal op een repetitie voordat het orkest klaar is om een uitvoering te geven? Dat is een proces waar je als publiek doorgaans geen zicht op hebt. Op donderdag 12 maart gaan we van uur zo n repetitie bezoeken in het Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven. Het bijwonen van deze repetitie is gratis. Dus alleen vervoer en parkeerkosten zijn verschuldigd. Programma: Debussy: Children s corner. Mozart: Concert v. twee piano s en orkest Poulenc: Concert v. twee piano s en orkest Stravinsky: Pulcinella suite Dirigent: Alan Buribayev Soliste: Ferhan & Ferzan Önder - piano Het vervoer wordt in onderling overleg geregeld. U kunt zich telefonisch of per aanmelden voor 1 februari a.s. bij: Nelleke Biemans tel , rwbiemans@gmail.com.

3 NIEUWJAARSRECEPTIE Het is koud, die zaterdagmiddag als in de aula van Mariëngaarde de nieuwjaarsreceptie gehouden wordt. Voor veel leden echter geen reden om thuis te blijven. Op het moment dat de receptie begint is de aula tot de laatste plaats gevuld. Het belooft een gezellige middag te worden. Er worden volop handen geschud en de beste wensen vliegen door de lucht. Bij binnenkomst is er uiteraard de kop koffie of thee met een plak cake. Op het programma staat verder het optreden van een cabaretgroep die speciaal voor deze middag spontaan geformeerd is uit leden van de KBO. Ze hebben een sketch ingestudeerd waarmee ze de lachers op de hand krijgen. Het stuk heet Kerstmis in april, een satire op het kerstgebeuren. Het is in de maand april als een prachtige engel, gespeeld door Ria Bekkers, het tijd vindt dat begonnen wordt met de voorbereidingen voor het jaarlijkse kerstfeest. Volgens deze engel moeten met spoed audities gehouden worden om de meest geschikte kandidaat voor de persoon van Maria, Jozef, koning, herder, schaap, ezel én os te vinden. De engel spoort de Heer aan om wat vaart achter de verkiezingen te zetten, het wordt de hoogste tijd als alles met kerstmis rond moet zijn! De verkiezingen worden gehouden door alle kandidaten een lied te laten playbacken. Als eerste is het de beurt aan de kandidaat voor de rol van Maria, gespeeld door Toos Kuppen. Zij zingt Ik doe wat ik doe van Astrid Nijgh. Een voortreffelijk vertolking waarbij Engel Ria en schaap José maken de originele uitvoering van Astrid Nijgh verbleekt. een vreugdedans op de geboorte van de.. dochter..?! Er werd volop genoten door de vele aanwezigen Vervolgens is het de beurt aan Maria-kandidate nummer twee, gespeeld door Agnes van der Putten. Zij vertolkt het liedje Een beetje vrede, oorspronkelijk gezongen door Nicole, lang geleden winnares van het eurovisie songfestival. Een voortreffelijke vertolking, bijna professioneel, maar de Heer vindt het lied van de eerste kandidate inhoudelijk toch beter..!? Vervolgens is het de beurt aan een kandidaat voor de rol van Jozef, gebracht door Thijs van Rosmalen. Zijn uitvoering van de hit van André Hazes, Bloed, Zweet en Tranen, maakt veel indruk. Ook op de Heer, wiens stem, vertolkt door Annie Jacobs, vanuit de ruimte veelvuldig en vooral luid hoorbaar is. Jozef krijgt dan ook de rol meteen toebedeeld. Er moet ook nog een herder gekozen worden. Kandidaat is Jo Zomers met de vertolking van een lied van Boudewijn de Groot: Land van Maas en Waal. Haar vertolking is van dien aard dat het onnodig is om nog een tweede kandidaat op het podium te roepen. De Heer is een en al lof.

4 Het schaap, José Vereijken, krijgt er helemaal de stemming in met haar Vogeltjesdans. Een bijzonder beweeglijk schaap. Stilstaan of stilliggen is er niet bij. En ze kan vooral bijzonder schaapachtig kijken! De koningen zijn in de meerderheid. Maar dat weten we al meer dan 2000 jaar. Als eerste koning verschijnt op het podium Maria Migchels met een knappe uitvoering van Vrijgezel, een lied van de onlangs overleden zanger Benny Neijman. Herder nummer twee is Dinette van Rosmalen met een voortreffelijke uitvoering van een hit van Jan Smit: Als de nacht verdwijnt. Herder drie zorgt ervoor dat de stemming er definitief goed in blijft. Het is Wies de Jong die zichzelf op het accordeon begeleidt en allerhande liedjes brengt uit de oude doos. Vakwerk! Massaal wordt er meegezongen. Wilma van Beek is de os. Zij zingt dat ze allemaal beestjes ziet als ze te veel gedronken heeft. Dat doet ze op een zo overtuigende wijze dat we het bijna gaan geloven. Tot slot is Marijke Leenders kandidaat voor de rol van ezel. Zij probeert deze rol te krijgen door het playbacken van het lied Boer uit Zwitserland. Het meest hilarische gedeelte is de geboorte van het kind. De engel vertelt vol trots dat eindelijk een zoon geboren is, waarop Maria uitroept dat het toch echt een dochter is!! Een komische sketch, goed ingestudeerd door alle deelnemers, bijzonder mooie kleding en decor. Uit alles blijkt dat er veel energie is gestoken om maximaal resultaat te bereiken. Dat alles vlekkeloos verloopt is mede te danken aan de duidelijke aankondigingen van Marianne Kerkhof en de goede geluidscontrole door technicus Frans Coppens. Het optreden van de complete groep wordt dan ook beloond met een langdurig applaus. Beslist voor herhaling vatbaar. De voltallige groep wordt na afloop bedankt door voorzitter Cor Verschuuren De consumptie die vervolgens door de KBO wordt aangeboden, wordt met smaak genuttigd. Dat het gezellig is blijkt uit het feit dat tot het einde de aula aardig vol blijft. Met bijzonder veel dank aan de vrijwilligers die zich ook nu weer de naad uit de broek hebben gelopen. Zonder hun inzet is zo n middag nauwelijks te realiseren.

5 CARNAVAL VOOR SENIOREN Er staat een paard in de gang?! Weet je nog, vroeger gingen we na de optocht naar 'n café om even door te zakken. Nu gaan veel senioren na de optocht naar huis, want we weten niet meer waarheen! Laten we het dit jaar eens anders doen. Na de optocht gaan we met z'n allen naar de "Couwenbergh" om daar gezellig samen een paar uurtjes te vertoeven en te buurten met oude bekenden. U komt niet graag alleen! Dat hoeft toch ook niet, uw begeleider mag ook meekomen. En een paar kleinkinderen is natuurlijk ook wel leuk. Ook prins carnaval met zijn gevolg komt even binnen. Het is de eerste keer dat we dit organiseren en we zien het daarom als een proef voor de komende jaren. Graag tot ziens in de "Couwenbergh". Cor Verschuuren Vogeltje wat zing je vroeg

6 ACTIVITEITEN IN FEBRUARI Donderdag 5 febr. Kienen in Mariëngaarde aanvang uur Zondag 8 febr. Samen eten bij Tante Pollewop aanvang uur Dinsdag 17 febr. Dansen in zaal t Heuveltje aanvang uur Donderdag 19 febr. Kienen in Mariëngaarde aanvang uur VASTE ACTIVITEITEN: Bridgen maandagmiddag in Mariëngaarde aanvang uur Computerworkshop maandagmiddag in het comp. lokaal Mariëngaarde aanvang uur Tekenen / schilderen maandagmiddag bij Ria Nooyen in de Jansensstraat aanvang uur Koersballen maandagmiddag in De Dreef aanvang uur Fietsen dinsdagmiddag, start bij Mariëngaarde start uur Yoga dinsdagmiddag in De Dreef aanvang uur Biljarten woensdagmorgen in Mariëngaarde aanvang uur Rikconcours woensdagmiddag in Mariëngaarde aanvang uur Inlopen (buurten e.d.) donderdagmorgen in Mariëngaarde open vanaf 9.30 uur Biljarten donderdagmorgen in Mariëngaarde aanvang uur Yoga donderdagmorgen in De Dreef aanvang 9.00 uur Sportief 55+ donderdagmiddag sportzaal, Wijnkelderweg Ben D aanvang uur Biljarten vrijdagmorgen in Mariëngaarde aanvang uur Computerinloop vrijdagmiddag in het comp. lokaal in Mariëngaarde aanvang uur Vrij rikken vrijdagmiddag in Mariëngaarde aanvang uur *) Redactie: G. van der Harg, B. v. Heesselstraat 20, 5735 AK Aarle-Rixtel. tel adres, op aanvraag. *) Ledenadministratie en financiën: A. Hendriks, tel Piushof 4, 5735 PM. Aarle-Rixtel (Rabobank rekeningnr ). , Willem.Hendriks@hetnet.nl *) Secretariaat: B. Jacobs, Laarweg 26, 5735 BR Aarle-Rixtel. tel , jacobsb@planet.nl *) Ziekmeldingen: Mia Rooijakkers, Lieshoutseweg 3A, tel Inleveren kopij voor de volgende seniorenwijzer, uiterlijk 9-2 bij de redactie.

SENIORENWIJZER MEI 2011

SENIORENWIJZER MEI 2011 SENIORENWIJZER MEI 2011 Informatieblad van de seniorenvereniging/kbo - Aarle-Rixtel Hallo allemaal. Voor de laatste maal begint de seniorenwijzer met deze kreet. Na een x aantal jaren ons blad verzorgd

Nadere informatie

SENIORENWIJZER FEBRUARI - MAART 2010

SENIORENWIJZER FEBRUARI - MAART 2010 SENIORENWIJZER FEBRUARI - MAART 2010 Informatieblad van de seniorenvereniging/kbo - Aarle-Rixtel Hallo allemaal. We zijn al weer enige tijd terug uit Zwitserland, maar we gaan er in juni weer heen. Zo

Nadere informatie

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel januari 2012

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel januari 2012 de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel januari 2012 60-JARIG BESTAAN SENIORENVERENIGING KBO AARLE-RIXTEL (oprichtingsdatum 6 oktober 1951) Eindelijk is het dan zover.

Nadere informatie

SENIORENWIJZER MAART 2011

SENIORENWIJZER MAART 2011 SENIORENWIJZER MAART 2011 Informatieblad van de seniorenvereniging/kbo - Aarle-Rixtel Hallo allemaal. De lente is begonnen (zeggen ze!). In onze jeugd was dat altijd op 21 maart, maar de wereld verandert.

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Voorjaarsreisje. Beste leden voor ons voorjaarsreisje op woensdag 24 Juni zijn nog plaatsen open,voor die

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

JUNI 2008. MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL

JUNI 2008. MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL JUNI 2008 MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL Hallo allemaal. Terug uit Zwitserland zag ik dat Ber Jacobs voortreffelijk op mijn verzoek heeft gereageerd. Ik kan dus gerust vaker weg!?

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL

MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL OKTOBER 2008 MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL Dit jaar vieren wij onze oprichtingsdag op DINSDAG 7 OKTOBER Deze avond beginnen we, zoals ieder jaar, met een H.Mis en wel om 18.30 in

Nadere informatie

SENIORENWIJZER NOVEMBER 2009

SENIORENWIJZER NOVEMBER 2009 SENIORENWIJZER NOVEMBER 2009 Informatieblad van de seniorenvereniging/kbo - Aarle-Rixtel Hallo allemaal. Terwijl de bladeren vallen en de regen gestaag op ons dorpje neerdaalt, kruip ik weer achter de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - juni 2011 SLUITING VAN HET SEIZOEN

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - juni 2011 SLUITING VAN HET SEIZOEN de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - juni 2011 ``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

de SENIORENWIJZER UITNODIGING JAARVERGADERING FILM OVER AARLE-RIXTEL IN DE JAREN 1950 EN JARIG BESTAAN SENIORENVERENIGING KBO

de SENIORENWIJZER UITNODIGING JAARVERGADERING FILM OVER AARLE-RIXTEL IN DE JAREN 1950 EN JARIG BESTAAN SENIORENVERENIGING KBO de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - februari 2012 ```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Liedjes Kerstmusical: Volg die ster

Liedjes Kerstmusical: Volg die ster 14-1: Waar ben je geboren Waar ben je geboren, waar kom je vandaan Waar is het begonnen, waar is het ontstaan Waar ken jij de weg zelfs met je ogen dicht Waar ben je geboren, waar zag jij het licht Iedereen

Nadere informatie

de SENIORENWIJZER Bestuur en medewerkers van KBO-Brabant Wensen u een gezond en gelukkig 2013

de SENIORENWIJZER Bestuur en medewerkers van KBO-Brabant Wensen u een gezond en gelukkig 2013 de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - januari 2013 ```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Jullie pastoor vd Weide Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Datum Activiteit Aanvang Bijzonderheden 3 November Allerzielen 11:00 uur De liturgische kleur is paars. De paaskaars brandt. Er is een Eucharistieviering.

Nadere informatie

De Spuiklep is gesloten van. 16 juli t/m 6 augustus. Jaargang 68 juli 2016. Voorzitter: 06-16889012 Jo Paffen 045-5743084

De Spuiklep is gesloten van. 16 juli t/m 6 augustus. Jaargang 68 juli 2016. Voorzitter: 06-16889012 Jo Paffen 045-5743084 Jaargang 68 juli 2016 Voorzitter: 06-16889012 Jo Paffen 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts 06-47252779 penningmeester@ssovh.nl

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6 tekst groep 5 en 6 Carnaval In een deel van Nederland vieren mensen weer carnaval. Carnaval duurt van 18 tot en met 21 februari. De mensen vieren dit feest ieder jaar. Carnaval is een feest met veel tradities

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

MAART 2008. MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL

MAART 2008. MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL MAART 2008 MAANDBLAD van de SENIORENVERENIGING/KBO AARLE-RIXTEL Hallo allemaal. Bij dit nummer treft u de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering. De gelegenheid om uw ideeën, kritiek of vragen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

15 december 2017 Nummer 8

15 december 2017 Nummer 8 15 december 2017 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Cadeautjes voor leerkrachten Kerst 2017 Carnaval 2018 Polderzooitje Decoratiewerkgroep Boeren Kerstroute Schoudercom Volgende Polderik

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is.

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is. Gastouderschap De Blauwe Driehoek Daphne de Swart Thomaslaan 22 5631 GL Eindhoven 06-19 370 470 www.deblauwedriehoek.com info@deblauwedriehoek.com Eindhoven, 18 mei 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat

Nadere informatie

Op reis naar Bethlehem

Op reis naar Bethlehem Op reis naar Bethlehem Rollen: Verteller Jozef Maria Engel Twee omroepers Kind 1 Kind 2 Kind 3 Receptionist 1 Receptionist 2 Receptionist 3 Kind 4 Kind 5 Herder 1 Herder 2 Herder 3 Herder 4 Drie wijzen

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 )

Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 ) Hallo (Nummer 6, 19 december 2015 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt binnen de school Bericht uit groep 4B Kerstgedachte Agenda Nieuws uit de omgeving (Het Winterstraatje)

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 Voorzitter: Jo Paffen 06-16889012 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 06-47252779

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal oktober 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 2 oktober. Bent u graag bezig met wol of andere materialen of vindt u het gewoon gezellig? Komt u gerust langs bij het handwerken. Beestenboel

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019

JOURNAAL no. 2 5 febr. 2019 KBO BRABANT Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 e-mail : kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com Afdeling Valkenswaard website : www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no.

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Thema s Kind op Maandag

Thema s Kind op Maandag Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 19-10 december 2015 Thema s Kind op Maandag Week 51 Thema: Luister het begint. In de periode voor Kerst zien we reikhalzend uir naar de geboorte van Jezus. Die verwachting

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Eten en tv kijken. Muziek op de Antonius. Agenda. 14 jan. 2016

Eten en tv kijken. Muziek op de Antonius. Agenda. 14 jan. 2016 Agenda 14 jan. Antonieuwtje 5 18 jan. Start halfjaarlijkse toetsing 27 jan. Studiedag kinderen vrij 28 jan. Start week van de poezie Start van 2016 Maandagmorgen 4 januari was de start na de kerstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Verbouwing een feit.

Nieuwsbrief 6. Verbouwing een feit. 5 november 2015 Nieuwsbrief 6 Belangrijke data: 6 november: 11 november: Sint Maarten Handbaltoernooi 13 november: 18 november: Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag team 19 november: Nieuwbrief no 7 20

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis.

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Oktober 2016 Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Het doel is iedereen bewust te maken van waar

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD KERSTMIDDAG 4 BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 PIETEN IN DE GAGEL 7 IN MEMORIAM : Steve van Graven 8 ADRESSEN

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden,

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden, Nieuwsbrief Nr. 12 december 2018 KBO afdeling Liessel Beste leden, Omdat dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar is, wensen we al onze leden alvast een Zalig Kerstfeest en een hele mooie jaarwisseling

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Nummer 21 31 januari 2014

Nummer 21 31 januari 2014 Nummer 21 31 januari 2014 Agenda 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Wie van de ouders kan helpen? Opgavelijst hangt bij de groep. 6 februari 19.30 uur informatieavond

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

60 jaar. Maart 2011 27/07

60 jaar. Maart 2011 27/07 60 jaar Maart 2011 27/07 27 ste jaargang. nr 07 korte inhoud Wat voorbij is... Je kind is wat je eet... Culturele avond... Alternatief verwarmen Wat komt... KWBuurtkwis... Camping KWB... KAV activiteit

Nadere informatie

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug!

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! superfijn zinvol gezellig dankbaar gastvrij Welkom thuis We horen het regelmatig van onze ruim achthonderd vrijwilligers: bij Savant Zorg voel

Nadere informatie

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - juli/augustus 2011 POST ONTVANGEN VIA UW MAILBOX

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - juli/augustus 2011 POST ONTVANGEN VIA UW MAILBOX de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - juli/augustus 2011 ````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Nadere informatie

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - december EN DE WINNAAR IS.. KERSTWENS.

de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - december EN DE WINNAAR IS.. KERSTWENS. de SENIORENWIJZER Informatieblad van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel - december 2011. `````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 2 Van de voorzitter In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan: Ik heb er zin in, jullie ook. De carnaval was daar het voorbeeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 13 2 december 2014 INHOUD Advent Kerstwandeling Nieuws uit groep 6 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe data dikgedrukt vrijdag 5 december

Nadere informatie

SENIORENWIJZER JANUARI 2010

SENIORENWIJZER JANUARI 2010 SENIORENWIJZER JANUARI 2010 Informatieblad van de seniorenvereniging/kbo - Aarle-Rixtel Lieve mensen, Bij deze wensen wij alle KBO-leden een spetterend, gezond, en voorspoedig 2010. Een jaar waarin we

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie