Agenda april: groep 1-2 groep 3-4 groep 5-6 groep 7-8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda april: groep 1-2 groep 3-4 groep 5-6 groep 7-8"

Transcriptie

1 Van Oldenbarneveltstraat CG Putten Tel.: Agenda april: 3 Teamvergadering 3 Schoolvoetbal groep 6,7 en 8 5 Schoolvoetbal groep 6,7 en 8 6 Gebedsgroep 6 Theor. verkeersexamen groep 7 7 Evt. finales schoolvoetbal gr. 6,7,8 8 Schooldammen: Halve finale van Nederland in Hoogeveen 10 Praktisch verkeersexamen groep :00 15:15 uur: Opgave avondvierdaagse (aula) 12 8:15 8:30 uur: Opgave avondvierdaagse (aula) 12 19:00 uur: Paasviering in de kerk 13 Schooltijden 9:00-14:00 uur en 12:15 uur Lentelunch 14 Goede Vrijdag 15 Oud papier actie 16/17 Pasen 18/19/20 Eindtoets groep 8 en Entreetoets groep :45 uur: OC-vergadering min. gespr. Kinderen Klassendoorbr. gr. 3 t/m 5 21 Koningsspelen 24 Meivakantie t/m 5 mei De zon schijnt, het is heerlijk voorjaarsweer en rondom de school staat de natuur volop in bloei! Op 12 april is de paasviering in de kerk. Elke leerling heeft een uitnodiging meegekregen. De groepen zijn dit volop aan het voorbereiden en het belooft een mooi bijeenkomst te worden. Afwisseling van zang, verhaal en muziek, waarin het lijden, sterven en de opstanding van de Heere Jezus centraal staat. De voorbereidingen voor de optocht Koningsdag zijn gestart en ook dit jaar doen er veel kinderen mee. Fijn dat ook veel ouders mee helpen met het klaarmaken van de wagens. Bij dit schooljournaal 2 bijlages met informatie van Gitaarles Knoppert en de nieuwsbrief Zeeluwe. Hierbij het nieuws uit de afgelopen periode en wat er in de komende weken allemaal staat te gebeuren. groep 1-2 groep 3-4 groep 5-6 groep apr. 72:11 95:4 102:15 102:15 09 apr. 6:2 69:4 69:4 16 apr. 139:1 67:1 67:1 De juf geeft een raadsel: Ik kom met een dikke kwast, schilder alles groen, rood en blauw. Wie ben ik? Zeg het maar gauw. Jonathan (gr. 1) zegt: Een vervelaar. Groep 0/1/2 gaat met de dubbeldekker bus mee, omdat ze werken over het project Engeland. Rens (gr. 2) vraagt: Komt die bus dan helemaal uit Engeland? Een muziekinstrument bespelen, bezig zijn met zang en muziek is onderdeel van ons lesprogramma. Toch zouden we als school hier af en toe wel meer in willen betekenen. In de bijlage treft u informatie aan van Gitaarles Knoppert. Rinette geeft al menig jaar gitaarles, ook aan enkele leerlingen van onze school. In overleg met Rinette zijn we van mening dat het goed is om dit muziekinstrument en muziek extra onder de aandacht te brengen bij alle leerlingen. Daarom wordt er in de week na de meivakantie in groep 3/4, 5, 6/7 en 7/8 een gastles gegeven door Rinette. Voor verdere informatie en eventuele opgave, zie bijlage.

2 Hierbij de jarigen van april. Jongens, meisjes en jufs, van harte gefeliciteerd! We wensen jullie een fijne verjaardag en een goed nieuw levensjaar toe! APRIL 1 Mara Blom (2006) Groep 6/7 1 Femke Ruiter (2009) Groep 5 3 Thijs Veluw (2013) Groep 0/1/2 4 Daan van Rijn (2005) Groep 7/8 6 Annelieke van der Haar (2010) Groep 3/4 11 Luwam Eseyas Hailu (2005) NT2-Taalklas 12 Milan Achterberg (2012) Groep 0/1/2 14 Juf Glarinda Groep 6/7 18 Robert van den Bosch (2009) Groep 3/4 19 Lynn Meewis (2010) Groep 3/4 23 Juf Jeanette Groep 5 en 6/7 24 Leonie van Beek (2007) Groep 6/7 25 Tom Hagen (2010) Groep 3/4 25 Juf Mirjan Groep 3/4 29 Kokob Eseyas Hailu (2012) Groep 0/1/2 Ook deze maand hopen we als gebedgroep een ochtend bij elkaar te komen. Dit keer zijn we op donderdag 6 april welkom bij Jeannet Aalten. Ook jij bent welkom om met ons mee te bidden. De ochtend begint om en is rond afgelopen. Maandag 3 en woensdag 5 april is het schoolvoetbaltoernooi voor de leerlingen uit groep 7 en 8. De Ichthusschool doet mee met een jongenselftal en 2 meisjesteams. De teams hebben afgelopen weken volop getraind, dus we zijn benieuwd. Komen jullie de teams aanmoedigen op de velden van SDC Putten? Welkom! De wedstrijden worden gespeeld tussen 18:00 en 20:30 uur. In het vorige schooljournaal hebben we gemeld dat CNS Putten een conciërge fulltime in dienst heeft genomen die op de verschillende scholen kleine onderhoudsklussen ed. uitvoert. Mede daarom zal het klusteam minder vaak benaderd worden voor klussen. In de toekomst kan het zijn dat Harrold een beroep doet op de klusvaders. Vanaf deze plek willen we de ouders die afgelopen jaren hielpen bij diverse klussen in en om de school bedanken voor hun tijd en inzet. In de week van 6 t/m 10 maart is de jaarlijkse voedselactie van St. Rusland Kinderhulp weer op de basisscholen gehouden. Het was fijn dat we ook een beroep op u mochten doen. De bijdrage van uw school was 188,70 (7 voedselpakketten), een prachtig bedrag!! U zult begrijpen dat wij hier erg blij mee zijn. Hiermee kunnen we weer veel gezinnen in het arme noorden van Wit-Rusland voorzien van een voedselpakket. De pakketten gaan naar de gezinnen die leven op de rand van de samenleving. De gezinnen met een gehandicapt kind waar vaak alleen de moeder in het gezin aanwezig is. In de regio Vergnedvinsk wonen 100 gezinnen die 2x per jaar een voedselpakket van ons ontvangen. Onder toezicht van een contactpersoon van onze stichting worden de pakketten ook dit jaar weer in de regio Vergnedvinsk gemaakt. De winkeliers hebben inkomen en de mensen ontvangen herkenbare producten. Wij willen u nogmaals HARTELIJK BEDANKEN! Mede door uw/jullie bijdrage kunnen wij deze mensen een beetje helpen. Marianne van Bloemendaal, namens Stichting Rusland KinderhulpWerkgroep Putten Omzien naar onze naaste

3 Ruim twee weken lang is er op school gewerkt over het thema De wereld rond. De school veranderde in verschillende landen en culturen. Van Brazilië tot China en van Engeland tot Italië. In elke groep vond eerst een leergesprek plaats over de keuze van het land. Vervolgens wat willen de leerlingen over het land leren en gaan ze allemaal onderzoeken, maken en presenteren. Eigenlijk zijn deze weken tekort om de gekozen landen goed uit te diepen, maar de kinderen hebben hun best gedaan en zodoende was er voor u en jullie veel te bezichtigen en te zien. Fijn om donderdagavond 30 maart zoveel ouders, opa s oma s, broers, zussen en andere belangstellenden te ontmoeten. U zag onder andere maquettes, muurkranten, de Big Ben, de toren van Pisa, Great Barrier Reef en andere prachtige objecten die een link hebben met het project. In menige klas was ook iets te doen. Denk aan een quiz of filmpje waarin leerlingen zich presenteerden volgens de gewoonten van het land. Tijdens de projectweken zijn er groepen op excursie gegaan, is er heerlijk gegeten en was er voor groep 0/1/2 een heuse busrit met een Engelse dubbeldekker. Al met al een leerzaam en mooi project! Bij fotoboeken kunt u nog eens terug kijken. Als MR zijn we in maart weer bij elkaar gekomen om een aantal onderwerpen te bespreken. Het parkeren rondom school blijft een belangrijk gesprekspunt, omdat het parkeren helaas niet door iedereen even veilig wordt gedaan. De gemeente is ingeschakeld om mee te denken. Mogelijk dat er vervolgstappen worden genomen in de vorm van belijning. We hebben de begroting van 2017 onder ogen gezien. Verder is er wat gedeeld over de cursus werkdruk die het team heeft gevolgd. Op twee ochtenden is er nagedacht en gesproken over het stellen van grenzen, het maken van keuzes, cirkel van invloed en betrokkenheid, zwaktes/krachten/kansen/uitdagingen van de school en het team enzovoorts. Tot slot hebben we gekeken naar de opties van de te vormen groepen in Het formatieplan wordt ook uitgebreid besproken in het team. Wanneer duidelijk is welke groepen er komen, wordt er gekeken welke duo s er gevormd worden en in welke groep ze ingezet worden. Hopelijk is hier rondom de meivakantie meer duidelijkheid over, zodat de MR er nogmaals naar kan kijken. Daarna wordt het gecommuniceerd met u als ouder en de verwachting is begin juni.

4 De brief met informatie en data opgave avondvierdaagse heeft u ontvangen Schooldammen: Aanstaande zaterdag spelen Noan Klopman, Lieke van de Langemheen, Tijn Posthouwer en Jesse van Doodewaard de halve finale in Hoogeveen Bedankt, ouders die de avond voorafgaand aan de projectavond hielpen met schoonblazen van het schoolplein!! De volgende keer is voorafgaand aan de Koningsspelen. Betreffende ouders ontvangen t.z.t. bericht Enquete fancy fair: Denkt u aan het inleveren van de antwoordstrook of door een mailbericht te sturen naar fancyfairichthus@gmail.com Koningsspelen: Als warming-up zingen en bewegen we op het lied Okido. Jong Putten heeft het dansje van de Koningsspelen 2017 samen met leerlingen uit Putten opgenomen. Dit fragment is wellicht leuk om thuis nog eens te bekijken en te oefenen, want de gymmeesters en gymjuffen doen ook mee!!! Het filmpje is te zien in deze link: De opbrengst oud papier van 18 maart was 2370 kg en bracht 142,70 op. Iedereen die oud papier bracht, bedankt! De container staat weer klaar op: 15 april In de mailing OPA leest u wie er aan de beurt is om te helpen bij de 1 e en 2 e dienst. U kunt uw oud papier brengen tussen 9:00 en 12:00 uur. Graag tot dan! Het bestuur van de schoolvereniging heeft een vacature voor een notulist(e). De belangrijkste eisen voor de notulist(e) zijn dat hij/zij de Nederlandse taal goed beheerst en in staat is om de essentie van besprekingen tijdens bestuursvergaderingen helder en eenduidig samen te vatten. Van de notulist(e) wordt tevens verwacht om te kunnen gaan met het feit dat tijdens bestuursvergaderingen vertrouwelijke informatie wordt gedeeld. Het bestuur vergadert gemiddeld zes keer per jaar. De notulist(e) ontvangt een vrijwilligersvergoeding van 4,50 per uur voor het voorbereiden, bijwonen en uitwerken van de bestuursvergaderingen. Kopij aanleveren voor de volgende nieuwsbrief s.v.p. uiterlijk de laatste maandag van de maand. Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met een van de uitvoerend bestuurders: L. Hubregtse ( / l.hubregtse@cnsputten.nl) of C.J. Visser ( / cns.c.j.visser@gmail.com)

5

6

7

8

9

10

11

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Hart van Diermen April 2017

Hart van Diermen April 2017 Hart van Diermen April 2017 Vanuit het team Afscheid Gert-Jan en Anne Helaas gaan Gert-Jan en Anne Verbeek ons verlaten. In verband met de verhuizing gaan ze naar een andere school. We zullen op donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

2014-2015 Nieuwsbrief nr. 12 maart 2015

2014-2015 Nieuwsbrief nr. 12 maart 2015 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 12 maart 2015 Schoolregels van de maand maart In de maand maart staan de volgende twee leefregels centraal: Ik werk zelfstandig en taakgericht. Ik praat alleen op de momenten

Nadere informatie

Agenda juli: 9 Helder Mientje 10 Doorschuifmorgen 11 Afscheidsavond groep 8 (Aker) 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie. 27 Eerste schooldag

Agenda juli: 9 Helder Mientje 10 Doorschuifmorgen 11 Afscheidsavond groep 8 (Aker) 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie. 27 Eerste schooldag Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-354541 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda juli: 9 Helder Mientje 10 Doorschuifmorgen 11 Afscheidsavond groep 8 (Aker) 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Agenda juni: Agenda juli:

Agenda juni: Agenda juli: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-354541 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda juni: 5 2e Pinksterdag 6 Kinderen lesvrije dag 6 t/m 9 Avondvierdaagse 12 Tweede rapport mee 15 10-min.

Nadere informatie

Agenda september. Prietpraat

Agenda september. Prietpraat Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-354541 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda september 1 Schoolbarbecue: 18:00 uur 1 Definitieve telefooncirkel mee 2 OPA: 9:00-12:00 uur 6 Start open

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Wingerd nieuws Op weg naar Pasen

Wingerd nieuws Op weg naar Pasen Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Op weg naar Pasen In de weken voor Pasen horen we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Zij vertellen wat ze met hem meegemaakt

Nadere informatie

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden 8 maart 2016 nr 13 Data om te onthouden Maart Inloop op dinsdag 14 maart Schoolfotograaf 16 maart Schoolvoetbal jongens 5/6 meisjes 5/6 en 7/8 19 maart Tuinwerkdag 9.00 14.00 23 maart Schoolvoetbal jongens

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 7; maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een heerlijk weekje vakantie zijn we nu in maart aangekomen. Voor ons gevoel vliegt de tijd. Project Vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 29 mei Start Avondvierdaagse 30 Mei Groep 8 bezoekt Reddingsbrigade 5 juni Nieuwsbrief 18 5 t/m 8 juni Daltoninloop 8 juni Einde citotoetspersiode

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits nr maart 2017

Maria Nieuwsflits nr maart 2017 Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen 1-2 ( s avonds ) Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr.7 Woensdag 12 april: Meeloopochtend( in alle groepen

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Op hoop en zegen. 20 april Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet

Op hoop en zegen. 20 april Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet Op hoop en zegen Hoop, Geef elkander hoop Dan gaat alles goed Geef elkander hoop Als je elkaar ontmoet Niet met dure woorden Een rede of een preek Nee, zomaar bij de slager Of in de apotheek Op een caféterrasje

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

20.11 de Lonnebode samenwerkingsschool De Lonneboot te Nieuw- en St. Joosland www.delonneboot.nl maart 2015

20.11 de Lonnebode samenwerkingsschool De Lonneboot te Nieuw- en St. Joosland www.delonneboot.nl maart 2015 20.11 de Lonnebode samenwerkingsschool De Lonneboot te Nieuw- en St. Joosland www.delonneboot.nl maart 2015 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Activiteiten woensdag 11 maart Rapportavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp Eikenlaan 23 8024 CA Zwolle T: 038-4531031 E: clarina.streuer@vivente.nu W : www.deduyvencamp.nl Donderdag 31 maart nr. 14 Agenda April

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25

Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25 Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25 Agenda 2019 Maand April 2019 03-04 Grote Rekendag 04-04 Verkeersexamen groep 7 theorie 09-04 Studiedag (alle leerlingen vrij) 12-04 Koningsspelen. 16, 17 en 18 CITO

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 17 2018/2019 Beste meisjes en jongens, beste ouders, Laat ik maar met de deur in huis vallen : ik heb FANTASTISCH GOED NIEUWS!! Want ik kan jullie hierbij laten weten dat het bedrag van de

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 5 APRIL 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

WINGERDINGEN maart 2016

WINGERDINGEN maart 2016 WINGERDINGEN maart 2016 Inhoud Voorwoord Agenda Schoonmaakavond Bericht van de Medezeggenschapsraad Van de Schoolraad Damkampioenschappen Even voorstellen: Desley van Schijndel Oud papier Bijlagen: - Flyer

Nadere informatie

nummer april 2017

nummer april 2017 nummer 15 13 april 2017 Agenda 17 april 18 t/m 20 april 21 april 24 april t/m 5 mei 8 en 9 mei 11 mei 15 mei 17 mei 23 mei 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij eindtoets Cito groep 8, entreetoets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

DINSDAG 12 april. Praktische verkeersexamen groep 7-8 (informatie zie nieuwsbrief) Teamvergadering. WOENSDAG 13 april

DINSDAG 12 april. Praktische verkeersexamen groep 7-8 (informatie zie nieuwsbrief) Teamvergadering. WOENSDAG 13 april WEEKKAART 11-15 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 11 april Voorstelling Voorveghter groep 5-6 (informatie zie nieuwsbrief) Extra teamoverleg (avondsessie) - voortzetting van de studiedag over Jay

Nadere informatie

Flessenpost De Branding, nummer 13, 23 februari 2018

Flessenpost De Branding, nummer 13, 23 februari 2018 Flessenpost De Branding, nummer 13, 23 februari 2018 De volgende kinderen zijn de komende weken, t/m 16 maart, jarig! Datum Naam 26 februari Meis de Graaf, groep ½ 2 maart Nienke Visser, groep 5 3 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 mei 2015 nr. 32

Nieuwsbrief 21 mei 2015 nr. 32 Algemene informatie Schoolraad Dinsdag 26 mei a.s. om 20.00 uur staat een vergadering van de Schoolraad gepland. Op de agenda staat onder meer: ontwikkelingen Passend onderwijs, schoolplan 2015-2019 en

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Zet door!!!! Olav Vrouwe is na de meivakantie gestart in groep 1/2. Veel plezier op de Berkenhorst! AGENDA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL

Zet door!!!! Olav Vrouwe is na de meivakantie gestart in groep 1/2. Veel plezier op de Berkenhorst! AGENDA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 18 mei 2018 AGENDA 21-05 Tweede Pinksterdag, leerlingen

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Vrijdag 15 april 2016

Vrijdag 15 april 2016 Vrijdag 15 april 2016 Toen zij dan het middagmaal gehouden hadden, zeide Jezus tot Simon Petrus: Simon, zoon van Jonas, het gij Mij liever dan deze? Hij zeide tot Hem: Ja, Heere! Gij weet, dat ik U liefheb.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Informail 23 februari 2017 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Personeel Dinsdag heeft groep 2 afscheid genomen van juf Naomi. We danken haar voor de lessen die ze gegeven heeft in groep 2. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 25-05-2016 In dit nummer: Afsluiting Schoolbibliotheek Protocol

Nadere informatie

Inhoud ~ 1 ~ Nummer 24. Schoolvoetbal Kalender Jeugddienst Open Hof

Inhoud ~ 1 ~ Nummer 24. Schoolvoetbal Kalender Jeugddienst Open Hof Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 24 Inhoud Kreet van de week W4Kangoeroewedstrijd Prijzen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie