Wat is het verschil tussen het aanmaken van een gebruikersaccount en een inschrijving via een inschrijfformulier?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat is het verschil tussen het aanmaken van een gebruikersaccount en een inschrijving via een inschrijfformulier?"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Versie 1 januari Toepasselijkheid voorwaarden Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving bij NederWoon Verhuurmakelaars B.V. en op alle andere aanbiedingen of overeenkomsten die daaruit kunnen voortkomen. Bij je inschrijving dien je akkoord te gaan met de inhoud van deze Algemene Voorwaarden. Deze verstrekken wij aan je op het moment dat je een gebruikersaccount aanmaakt op (je ontvangt de voorwaarden per ) of wanneer je je inschrijft bij ons op kantoor (je krijgt de voorwaarden van ons ter hand gesteld). 2. Het gebruikersaccount Wat houdt een inschrijving bij NederWoon Verhuurmakelaars in? Zodra je een gebruikersaccount aanmaakt op of wanneer je een inschrijfformulier invult en ondertekent, heb je volledig toegang tot het actuele huuraanbod van NederWoon Verhuurmakelaars. Hoe lang is de inschrijving geldig? Je inschrijving geldt voor een jaar. Je inschrijving wordt na een jaar automatisch beëindigd. Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden, kan je je niet inschrijven. Wat is het verschil tussen het aanmaken van een gebruikersaccount en een inschrijving via een inschrijfformulier? Dat is in feite hetzelfde. Het aanmaken van een gebruikersaccount geeft recht op toegang tot het actuele huuraanbod van NederWoon Verhuurmakelaars. Je kunt direct woonruimten bekijken en je interesse voor bepaalde woonruimten aangeven. Als je je inschrijft op kantoor, verzorgt een medewerker van NederWoon Verhuurmakelaars een gebruikersaccount. De inloggegevens ontvang je direct van de medewerker, zodat je ook dan direct gebruik kunt maken van het huurdersdashboard. Wat kan je met het gebruikersaccount? Met een gebruikersaccount kun je: I. Uitgebreide informatie bekijken van het actuele aanbod van kamers en huurwoningen in onze database. II. Selecties maken van het actuele aanbod van kamers en huurwoningen in onze database. III. Volledig gebruikmaken van de website functionaliteiten voor woningzoekenden, zoals het online plannen en bijhouden van bezichtigingen en het favoriete aanbod volgen. IV. Selecteren welk nieuw aanbod van kamers en huurwoningen je per wilt ontvangen. V. Je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

2 Waarom moet je betalen voor de inschrijving? De kosten van het gebruikersaccount / de inschrijving op kantoor vloeien voort uit het verwerken van jouw inschrijving in onze database. Daarnaast betreffen dit kosten voor het beheer en onderhoud van de actuele database. Via de website betaal je via ideal of éénmalige machtiging. Als je je inschrijft via een inschrijfformulier kun je pinnen op kantoor of contant betalen. De inschrijfkosten worden jaarlijks opnieuw in rekening gebracht. Moet je je inschrijven bij NederWoon Verhuurmakelaars als je interesse hebt in een woning? Ja. Als je interesse hebt in een kamer of woning uit de database van NederWoon Verhuurmakelaars en je deze bijvoorbeeld graag wilt bezichtigen, is het verplicht om je in te schrijven. 3. De bemiddeling Wat moet je doen als je interesse hebt in een specifieke woning? Als je interesse hebt in een specifieke woning uit ons huuraanbod, dan wel indien je door NederWoon Verhuurmakelaars bent benaderd met een mogelijk geschikte woning, kan je de woning bezichtigen. Hierbij is in principe een verhuurmakelaar van NederWoon Verhuurmakelaars aanwezig. Op het moment dat je aangeeft dat je de woning wilt huren, proberen wij een kennismakingsgesprek met de verhuurder te organiseren. Wat als de verhuurder niet instemt met jou als huurder? Wij selecteren alleen woningzoekenden voor een bezichtiging die aansluiten bij de eisen die de verhuurder stelt aan huurders. De kans dat je de woning mag huren nadat je deze hebt bezichtigd, is dus vrij groot. Indien de verhuurder toch een reden heeft om jou niet als huurder te accepteren, kan NederWoon Verhuurmakelaars hierop geen invloed uitoefenen. Voor wie bemiddelt NederWoon Verhuurmakelaars? Wij behartigen enkel de belangen van de verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. De verhuurder betaalt ons voor de bemiddelingswerkzaamheden. Wij treden dus niet namens jou op en zullen niet namens jou onderhandelen. Je betaalt dus ook geen bemiddelingsvergoeding.

3 4. De kosten Welke kosten kunnen in rekening worden gebracht bij jou? 1. Inschrijfkosten 2. Verhuurkosten Waaruit bestaan de inschrijfkosten? De kosten voor de inschrijving vloeien voort uit het verwerken van jouw inschrijving in onze database. Daarnaast betreffen dit kosten voor afschrijving, beheer en onderhoud van de actuele database en de website functionaliteiten. De kosten kunnen verschillen per regio. Via de website betaal je via ideal of éénmalige machtiging. Als je inschrijft via een inschrijfformulier kun je pinnen op kantoor of contant betalen. De inschrijfkosten worden jaarlijks opnieuw in rekening gebracht. Waaruit bestaan verhuurkosten? De verhuurkosten vloeien voort uit de werkzaamheden die komen kijken vanaf het moment dat je hebt aangegeven de woonruimte te willen huren, en die mede in jou belang zijn zoals het: verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen; toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid; opstellen en toelichten van de huurovereenkomst; opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is; laten maken en aanbrengen van een naamplaatje; helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning; etc. Op grond van rechtspraak mag de verhuurder deze (redelijke) kosten in rekening brengen bij een nieuwe huurder. NederWoon Verhuurmakelaars brengt een gedeelte van deze kosten als lastnemer van de verhuurder bij jou in rekening. Hoe worden deze kosten aan je gemeld? De inschrijfkosten worden je gemeld bij het aanmaken van een gebruikersaccount op onze website of, als je je persoonlijk komt inschrijven bij één van onze verhuurkantoren, door één van onze medewerkers. De verhuurkosten worden op onze website bij iedere huurwoning vermeld. De verhuurkosten worden vermeld excl. BTW. Daarnaast worden voordat je een huurwoning aanvaardt de verhuurkosten ook mondeling of per aan je gemeld. Wanneer betaal je deze kosten? De inschrijfkosten betaal je op het moment van inschrijving. De verhuurkosten betaal je voordat je de huurovereenkomst ondertekend.

4 5. Jouw persoonlijke gegevens Welke gegevens hebben wij van je nodig? Om je goed te kunnen helpen bij het vinden van een kamer of huurwoning, vragen wij persoonlijke gegevens van je. Wij gebruiken deze gegevens om: I. Je voor te stellen aan een verhuurder. II. Je per huuraanbod te versturen. III. Je per relevante commerciële aanbiedingen te doen die je helpen bij een verhuizing. Door instemming met deze voorwaarden ga je hiermee akkoord. Wat als je deze gegevens niet aan ons verstrekt? Wij kunnen pas bepalen of jij in aanmerking komt voor een bepaalde woning, als wij jouw gegevens kunnen vergelijken met de eisen die de verhuurder stelt aan potentiële huurders. Zonder jouw medewerking is het voor ons niet mogelijk om onze werkzaamheden goed uit te voeren. Je kunt dus pas een woning bezichtigen op het moment dat je alle gevraagde gegevens aan ons hebt verstrekt. Hoe gaan we om met je persoonlijke gegevens? I. We bewaren jouw bezoekgegevens en je browser bewaart een cookie. Dit doen we om je beter te kunnen helpen. II. Wij verstrekken jouw persoonlijke gegevens anders dan op het moment dat wij deze aan de betreffende verhuurder verstrekken indien jij interesse hebt voor een bepaalde woonruimte zonder jouw toestemming niet aan derden. 6. Het beëindigen van de inschrijving Wanneer eindigt de inschrijving? De inschrijving eindigt: I. Automatisch na één jaar; II. Als je schriftelijk aangeeft dat je je wilt uitschrijven; III. De verhuurder akkoord gaat met jou als huurder; IV. Wij de inschrijving schriftelijk of per beëindigen. Wat als je de uitschrijving ongedaan wil maken? Dit is niet mogelijk. Indien je weer opnieuw op zoek gaat naar een woning zal je je opnieuw moeten inschrijven bij NederWoon Verhuurmakelaars. 7. Wanneer mag je de kamer of huurwoning betrekken? Je mag de woning betrekken nadat je alle gevraagde informatie hebt aangeleverd, de huurovereenkomst ondertekend hebt en nadat de huur voor de eerste huurperiode, de waarborgsom en de verhuurkosten door jou zijn betaald.

5 8. Kunnen er ook andere voorwaarden gelden? Nee. Bepalingen die afwijken van deze Algemene Voorwaarden voor Woningzoekenden maken alleen deel uit van de tussen ons gesloten overeenkomst indien wij dat schriftelijk zijn overeengekomen. Kunnen deze voorwaarden tussentijds worden gewijzigd? In principe doen we dat niet. We passen deze voorwaarden wel aan als de regelgeving wijzigt. 9. Welk recht is van toepassing op de inschrijving en daaruit voortvloeiende aanbiedingen/overeenkomsten? Het Nederlands recht is van toepassing op iedere inschrijving en andere aanbieding / overeenkomst die hieruit voortvloeit. Een eventueel geschil wordt voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter. Wij kunnen de zaak voorleggen voor de bevoegde rechter in de plaats waar de betreffende vestiging van NederWoon Verhuurmakelaars B.V. is gevestigd. 10. Wat kun je doen als je een klacht hebt? Heb je een klacht over de door ons uitgevoerde werkzaamheden? Neem dan direct nadat je dit hebt geconstateerd of had kunnen constateren contact met ons op, zodat we het kunnen bespreken. Kom je er met onze medewerker niet uit, dan kun je je klacht voorleggen aan ons hoofdkantoor: NederWoon Verhuurmakelaars B.V. Postbus BB Apeldoorn, of via klachten@nederwoon.nl Het is belangrijk dat je dit tijdig doet, omdat je anders geen beroep meer kunt doen op eventuele tekortkomingen van ons.

Is het mogelijk om mondeling een bemiddelingsovereenkomst te sluiten?

Is het mogelijk om mondeling een bemiddelingsovereenkomst te sluiten? ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, op elke bemiddelingsovereenkomst die wij met

Nadere informatie

maakt vertrouwd wonen betaalbaar!

maakt vertrouwd wonen betaalbaar! ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, op elke bemiddelingsovereenkomst die wij met

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015.

Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015. BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN- HUURDER Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015. Definities Makelaar : Nationale Verhuur Makelaar

Nadere informatie

verhuurmakelaars Informatie voor huurders Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > huren

verhuurmakelaars Informatie voor huurders Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > huren verhuurmakelaars Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer Informatie voor huurders zoeken > vinden > huren Even voorstellen: Netwerkwonen.nl is een professionele, landelijk opererende makelaarsorganisatie,

Nadere informatie

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST BEMIDDELINGSOVEREENKOMST VIZIER VASTGOED MAKELAARDIJ OG, gevestigd te UTRECHT, GROENEWEG 63 (3531 VB), ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 160186, hierna te noemen:

Nadere informatie

. 1.2 Alle overige inschrijvingen vinden plaats ten kantore van Ready to Rent.

. 1.2 Alle overige inschrijvingen vinden plaats ten kantore van Ready to Rent. BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VAN READY TO RENT B.V. Definities: Ready to Rent B.V. hierna te noemen: Ready to Rent Opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon, die aan Ready to Rent opdracht heeft verstrekt

Nadere informatie

Zoekopdracht PERSONALIA:

Zoekopdracht PERSONALIA: Zoekopdracht PERSONALIA: Achternaam Voornamen (voluit) Huidig adres Postcode + Woonplaats Tel. nummer privé Tel. nummer werk Tel. nummer mobiel E-mail adres Geboortedatum + plaats :.te. Burgerlijke staat

Nadere informatie

algemene voorwaarden JRM Commercieel Vastgoed Artikel 1Toepasselijkheid

algemene voorwaarden JRM Commercieel Vastgoed Artikel 1Toepasselijkheid algemene voorwaarden JRM Commercieel Vastgoed Artikel 1Toepasselijkheid 1.1 De Algemene Voorwaarden van JRM Commercieel Vastgoed zijn van toepassing op iedere overeenkomst tot bemiddeling, alsmede de daaruit

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities 1.1 'Abonnement': de overeenkomst inzake het gebruik van het Platform die tussen Woningzoekende en Kamers.nl tot stand komt wanneer Woningzoekende een Premiumaccount heeft aangemaakt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Woningzoekende

Algemene Voorwaarden Woningzoekende Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Bemiddelingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedngen en op alle bemiddelingsopdrachten, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende bemiddelingsovereenkomst(en)

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes. hierna te noemen: "QUALITY HOMES BV"

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes. hierna te noemen: QUALITY HOMES BV ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes hierna te noemen: "QUALITY HOMES BV" 1. Definities 1.1. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die middels bemiddeling door Quality Homes een woning

Nadere informatie

Op zoek naar een woning of garage

Op zoek naar een woning of garage Op zoek naar een woning of garage Bent u op zoek naar een huurwoning in de regio Heusden, Haaren of s-hertogenbosch? Schrijf u dan in als woningzoekende bij Woonveste. Wij verhuren zo n 5.500 woningen.

Nadere informatie

14 Juli 20 U zoekt een woning

14 Juli 20 U zoekt een woning U zoekt een woning U zoekt een huurwoning in Noordoost-Groningen? Dan kunt u terecht bij Acantus. Wij verhuren zo n 13.000 sociale huurwoningen. Van eengezinswoningen tot seniorenappartementen, in verschillende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 De Algemene Voorwaarden van HousingSpots zijn van toepassing op iedere overeenkomst tot bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of volgende

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen. hierna te noemen: "NU WONEN BV"

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen. hierna te noemen: NU WONEN BV ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen hierna te noemen: "NU WONEN BV" 1. Definities 1.1. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die middels bemiddeling door Nu Wonen een woning huurt. De Huurder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Verhuurders Vastgesteld op 1 mei 2015 Artikel 1: Toepasselijkheid, definities

Algemene Voorwaarden voor Verhuurders Vastgesteld op 1 mei 2015 Artikel 1: Toepasselijkheid, definities Algemene Voorwaarden voor Verhuurders Vastgesteld op 1 mei 2015 Artikel 1: Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing?

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing? Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Myplace. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de Myplace applicatie en website. Deze gebruiksvoorwaarden informeren

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN HUURDER

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN HUURDER Artikel 1: Toepasselijkheid, definities ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN HUURDER 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten die Housing Totaal, hierna

Nadere informatie

3.4 De werkzaamheden van Just Housing vormen geen garantie voor het vinden van een geschikte) woonruimte.

3.4 De werkzaamheden van Just Housing vormen geen garantie voor het vinden van een geschikte) woonruimte. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of volgende overeenkomst(en)

Nadere informatie

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b.

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b. ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE WAARBORG B.V. HUURDER Voor het verlenen van huurwaarborgen in verband met huurovereenkomsten voor particulier onroerend goed onder de Leegstandwet. 1. Waarvoor dienen deze

Nadere informatie

VOORWAARDEN ZOEKOPDRACHTFORMULIER - HUURDER

VOORWAARDEN ZOEKOPDRACHTFORMULIER - HUURDER VOORWAARDEN ZOEKOPDRACHTFORMULIER - HUURDER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------- Model door Pararius

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningbemiddeling

Inschrijfformulier woningbemiddeling contact@dankaconsultancy.nl 06 588 158 73 kvk 57096252 Inschrijfformulier woningbemiddeling Naam 1. Gegevens (hoofd-)aanvrager Voornamen Geslacht Geboortedatum en plaats Man Vrouw Nationaliteit Paspoort-/ID

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Een huurwoning zoeken. buitengewoon. Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past?

Een huurwoning zoeken. buitengewoon. Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past? Een huurwoning zoeken buitengewoon Hoe vind ik eenvoudig een woning die bij me past? Inhoudsopgave Een passende woning zonder poespas Een passende woning zonder poespas 3 1. Inschrijven 4 2. Een woning

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuurder

Algemene Voorwaarden Verhuurder Algemene Voorwaarden Verhuurder Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, evenals de daaruit voortvloeiende afspraken

Nadere informatie

hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen huurder

hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen huurder Larenseweg 32 Postbus 1854 1200 BW Hilversum Telefoon (035) 646 16 00 Fax (035) 646 16 01 info@dudokwonen.nl www.dudokwonen.nl HUUROVEREENKOMST voor onzelfstandige woonruimte Ondergetekenden: Dudok Wonen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Cityhomes BV. voor Woningzoekenden van Woonruimten

Algemene Voorwaarden Cityhomes BV. voor Woningzoekenden van Woonruimten Algemene Voorwaarden Cityhomes BV voor Woningzoekenden van Woonruimten Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst Woningdelers Club

Bemiddelingsovereenkomst Woningdelers Club Bemiddelingsovereenkomst Woningdelers Club Definities In deze bemiddelingsovereenkomst wordt verstaan onder: 1. Aanhuurmakelaar : de VOF Momo Makelaardij met handelsnaam Woningdelers Club die, op basis

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningbemiddeling

Inschrijfformulier woningbemiddeling Inschrijfformulier woningbemiddeling Naam 1. Gegevens (hoofd-)aanvrager Voornamen Geslacht Geboortedatum en plaats Man Vrouw Nationaliteit Paspoort-/ID kaart nummer Sociaal Fiscaal (SoFi) nummer Huidig

Nadere informatie

Handboek. d.cornelissen

Handboek. d.cornelissen Handboek d.cornelissen Inhoudsopgave 1. Een nieuwe inschrijving op Thuis in Limburg 2 2. Inloggen met uw bestaande inloggegevens 6 3. Reageren op woningen 8 4. Algemene informatie 10 1 Een nieuwe inschrijving

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER Artikel 1. Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten die Korrekt Wonen

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN ALGEMEEN DOQ is een online platform voor zorgprofessionals waar zij aan het woord zijn over ontwikkelingen in de zorg, hun visie, ervaringen en alles wat hen beweegt en bezighoudt

Nadere informatie

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt.

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbod: het door de Aanbieder zelf geïnitieerd aanbod van Producten of Diensten voor de Consument dat door middel van de KFC Order

Nadere informatie

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen makelaars Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer Verhuurdersinfo zoeken > vinden > wonen Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1 Introductie netwerkwonen.nl... 3 2 Waarom kiest u voor netwerkwonen.nl... 3

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k.

Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Drempt, Zomerweg 43b Vraagprijs 240.000,-- k.k. Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars Hengelo Gld: tel.nr. 0575-462359 Vorden: tel.nr. 0575-555733 Zelhem: tel.nr. 0314-624215 Drempt, Zomerweg 43b Prachtig

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Groenhuys Vastgoed Verhuur Makelaars voor Woningzoekenden van Woningruimte 2014

Algemene Voorwaarden Groenhuys Vastgoed Verhuur Makelaars voor Woningzoekenden van Woningruimte 2014 Algemene Voorwaarden Groenhuys Vastgoed Verhuur Makelaars voor Woningzoekenden van Woningruimte 2014 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, overeenkomst

Nadere informatie

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com De in de Voorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. DEFINITIES Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

Privacyverklaring HouseSupply

Privacyverklaring HouseSupply Privacyverklaring HouseSupply Via de site en voor de dienstverlening van HouseSupply worden persoonsgegevens verwerkt. HouseSupply acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegeven van groot belang. Persoonlijke

Nadere informatie

; Particulier die opdracht geeft aan HUIZENBALIE om te bemiddelen in de verhuur

; Particulier die opdracht geeft aan HUIZENBALIE om te bemiddelen in de verhuur ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR met Vestiging van Huizenbalie 1 Definities Vestiging Verhuurder ; HUIZENBALIE ; Particulier die opdracht geeft aan HUIZENBALIE om te bemiddelen in de verhuur van de eigen woning

Nadere informatie

Toetsingsformulier verzekeringsplicht (Zvw)

Toetsingsformulier verzekeringsplicht (Zvw) Toetsingsformulier verzekeringsplicht (Zvw) Je dient dit formulier in te vullen als je (tijdelijk) in het buitenland verblijft en/ of werkt en een zorgverzekering bij ik! verzekeringen hebt afgesloten

Nadere informatie

Huurovereenkomst Bed & Breakfast The Funfactory

Huurovereenkomst Bed & Breakfast The Funfactory Piet Heinstraat 86 2518CL Den Haag www.thefunfactory.nl Huurovereenkomst Bed & Breakfast The Funfactory Verhuurder: The Funfactory Piet Heinstraat 86 2518CL Den Haag Tel: 070-2125468 Huurder: Naam: Adres:

Nadere informatie

U zoekt een woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U zoekt een woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U zoekt een woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U zoekt een woning? Woningstichting Hellendoorn vindt het belangrijk dat u als klant zelf kunt bepalen waar u wilt wonen. Daarom plaatsen we

Nadere informatie

ARTIKEL 1. Definities

ARTIKEL 1. Definities De in de Bemiddelingsvoorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. Definities Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam van TLG Media B.V.

Nadere informatie

; Particulier die opdracht geeft aan HUIZENBALIE om zijn woning te plaatsen op de. website van Huizenbalie.nl en andere woningwebsites

; Particulier die opdracht geeft aan HUIZENBALIE om zijn woning te plaatsen op de. website van Huizenbalie.nl en andere woningwebsites ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR Website 1 Definities Vestiging Verhuurder ; HUIZENBALIE ; Particulier die opdracht geeft aan HUIZENBALIE om zijn woning te plaatsen op de website van Huizenbalie.nl en andere

Nadere informatie

De minimale huurperiode is 1 (één) jaar, hiervan kan niet worden afgeweken. Na de eerste huurperiode geldt een huuropzegtermijn van één maand.

De minimale huurperiode is 1 (één) jaar, hiervan kan niet worden afgeweken. Na de eerste huurperiode geldt een huuropzegtermijn van één maand. Inschrijfformulier te verzenden aan: Perumal de Roo Makelaars Eindhovenseweg 111 5552 AA Valkenswaard De minimale huurperiode is 1 (één) jaar, hiervan kan niet worden afgeweken. Na de eerste huurperiode

Nadere informatie

Huur en huurbetaling

Huur en huurbetaling Huur en huurbetaling U heeft met Intermaris een huurovereenkomst afgesloten. Hierin zijn de rechten en plichten vastgelegd. Zo heeft u als huurder het recht gebruik te maken van de woonruimte en de plicht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID, DEFINITIES

ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID, DEFINITIES ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER Edelman Verhuurmakelaars --------------------------------------------------------------------------------------------------- Model door Pararius B.V. op 7 november

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruik Coachgames

Algemene voorwaarden gebruik Coachgames Algemene voorwaarden gebruik Coachgames ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid Het gratis Account ARTIKEL 3 - Het aanbod en account ARTIKEL 4 - De aanmelding ARTIKEL 5 - Totstandkoming van

Nadere informatie

leveringsvoorwaarden gastouderopvang januari Kinderopvang Walcheren Postbus GA Middelburg

leveringsvoorwaarden gastouderopvang januari Kinderopvang Walcheren Postbus GA Middelburg leveringsvoorwaarden gastouderopvang januari 2007 Kinderopvang Walcheren Postbus 7035 4330 GA Middelburg www.kinderopvangwalcheren.nl Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Wouw vastgoedbeheer

Algemene voorwaarden van de Wouw vastgoedbeheer Algemene voorwaarden van de Wouw Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Huren bij Viverion. ruimte voor leven

Huren bij Viverion. ruimte voor leven Huren bij Viverion ruimte voor leven De vervolgstap hangt af van uw persoonlijke situatie: 1. U huurt al bij Viverion? Dan gebruikt u de optiestap. 2. U huurt nog niet bij Viverion? Dan gebruikt u de aanbod/lotingstap

Nadere informatie

Als twee of meer huishoudens met elkaar overeen komen om van woning te ruilen. De verhuurders én de gemeenten moeten hier toestemming voor geven.

Als twee of meer huishoudens met elkaar overeen komen om van woning te ruilen. De verhuurders én de gemeenten moeten hier toestemming voor geven. Woningruil Een woning vinden in deze regio is niet makkelijk. De wachtlijsten zijn vaak lang. Een snellere mogelijkheid om aan een andere huurwoning te komen kan zijn om met iemand van woning te ruilen.

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur.

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. HET GEVEN EN AANVAARDEN VAN EEN ELECTRONISCHE OPDRACHT. Door op de akkoord button te klikken, verklaart u zich bekend en akkoord met alle hieronder beschreven

Nadere informatie

Wellicht ten overvloede merken wij op, dat de door u verstrekte gegevens uiteraard vertrouwelijk zullen worden behandeld.

Wellicht ten overvloede merken wij op, dat de door u verstrekte gegevens uiteraard vertrouwelijk zullen worden behandeld. Betreft: Inschrijfformulier t.b.v. het huren van woonruimte Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u een inschrijfformulier aan ten behoeve van het huren van woonruimte. Gaarne verzoeken wij u dit inschrijfformulier

Nadere informatie

CONSUMENTEN- VOORWAARDEN

CONSUMENTEN- VOORWAARDEN CONSUMENTEN- VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Zuyd Makelaardij & Vastgoed. Hierin leest u welke rechten en plichten uw makelaar en uzelf hebben. Ze zijn in werking getreden op 1 Januari

Nadere informatie

Wat is het algemene privacybeleid van Autorijschool Wischmann?

Wat is het algemene privacybeleid van Autorijschool Wischmann? Privacy statement Laatste update: 24 mei 2018 Dit is de privacyverklaring van Autorijschool Wischmann die gevestigd in Landgraaf Europaweg Zuid 340. Het Kamer van Koophandelnummer van Autorijschool Wischmann

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huren.NU Verhuur Makelaars voor Verhuurders van Woningruimte 2014

Algemene Voorwaarden Huren.NU Verhuur Makelaars voor Verhuurders van Woningruimte 2014 Algemene Voorwaarden Huren.NU Verhuur Makelaars voor Verhuurders van Woningruimte 2014 Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de samenwerking c.q. rechtsverhouding

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningbemiddeling

Inschrijfformulier woningbemiddeling Inschrijfformulier woningbemiddeling Naam 1. Gegevens (hoofd-)aanvrager Voornamen Geslacht Geboortedatum en plaats Man Vrouw Nationaliteit Paspoort-/ID kaart nummer Sociaal Fiscaal (SoFi) nummer Huidig

Nadere informatie

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2016 Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden voor het huren en verhuren van een object via EXPAT HOUSING RENTALS zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: PRIVACY POLICY Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

Huurwoningen uit de hele regio!

Huurwoningen uit de hele regio! Huurwoningen uit de hele regio! SOCIALE HUURWONINGEN IN HOLLAND RIJNLAND Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Op www.woningnethollandrijnland.nl staan alle sociale huurwoningen van de woningcorporaties

Nadere informatie

Aanvraagformulier Huurwoning

Aanvraagformulier Huurwoning Aanvraagformulier Huurwoning Het Gooi Wonen Ruijsdaelplein 35 1411 RD Naarden-Vesting Tel : 088 712 6666 Internet : www.hetgooiwonen.nl E-mail : info@hetgooiwonen.nl Aanvraag voor een woning in de gemeente(n).

Nadere informatie

Ik zoek een huurwoning

Ik zoek een huurwoning Ik zoek een huurwoning Bij ons bent u aan het goede adres Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. Wij verhuren zo n 10.000 woningen. Van appartementen tot eengezinswoningen,

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Your Relocator - Cityhomes B.V. voor woningzoekenden van woonruimten

Algemene Voorwaarden Your Relocator - Cityhomes B.V. voor woningzoekenden van woonruimten Algemene Voorwaarden Your Relocator - Cityhomes B.V. voor woningzoekenden van woonruimten Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

Huurwoningen uit de hele regio! 106140105 WoningNet A5 folder uitleg website 06-03.indd 1 06/03/14 11:15

Huurwoningen uit de hele regio! 106140105 WoningNet A5 folder uitleg website 06-03.indd 1 06/03/14 11:15 Huurwoningen uit de hele regio! 106140105 WoningNet A5 folder uitleg website 06-03.indd 1 06/03/14 11:15 SOCIALE HUURWONINGEN IN HOLLAND RIJNLAND Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Op www.woningnethollandrijnland.nl

Nadere informatie

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid.

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid. I. Algemene gebruiksvoorwaarden Mijnhuurprijs.nl 1. Welkom bij Mijnhuurprijs.nl Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 1 oktober 2016 van toepassing op ieder gebruik van de website Mijnhuurprijs.nl,

Nadere informatie

BROCHURE STUDENTENKAMERS. MAASTRICHT Brusselsestraat

BROCHURE STUDENTENKAMERS. MAASTRICHT Brusselsestraat BROCHURE STUDENTENKAMERS MAASTRICHT Brusselsestraat Studentenkamers Brusselsestraat - Maastricht Algemeen: Te huur: 6 kamers ten behoeve van kamerverhuur voor studenten. De kamers zijn toegankelijke via

Nadere informatie

1. Definities 2 Toepasselijkheid en Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden

1. Definities 2 Toepasselijkheid en Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de Dienst en het Online Platform, één en ander zoals hieronder gedefinieerd. Lees deze Gebruiksvoorwaarden aandachtig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vecht en Plassen Financiële Planning

Algemene voorwaarden Vecht en Plassen Financiële Planning Algemene voorwaarden Vecht en Plassen Financiële Planning Inleiding 1 Inleiding Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle dienstverlening van Vecht en Plassen Financiële Planning. Belangrijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Cityhomes BV

Algemene Voorwaarden. Cityhomes BV Algemene Voorwaarden Cityhomes BV Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden van Cityhomes B.V., welke zijn gedeponeerd

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Geheimhoudingsovereenkomst

Geheimhoudingsovereenkomst Dit is een voorbeeld geheimhoudingsovereenkomst (NDA) zoals gegenereerd met de NDA generator van ICTRecht: www.ndagenerator.nl In dit voorbeeld wordt een NDA gesloten in verband met een nieuwe internetdienst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KBS Vastgoedbeheer BV

Algemene voorwaarden KBS Vastgoedbeheer BV Algemene voorwaarden KBS Vastgoedbeheer BV 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Privacy policy. Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? bijstox kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Privacy policy. Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? bijstox kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: Privacy policy Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij

Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij Dit zijn de algemene voorwaarden van VastgoedPRO. Hierin leest u welke rechten en plichten uw makelaar en uzelf hebben.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Netvice B.V. Particuliere dienstverlening

Algemene voorwaarden Netvice B.V. Particuliere dienstverlening Algemene voorwaarden Netvice B.V. Particuliere dienstverlening Oktober 2014 Algemene voorwaarden van NETVICE B.V. mbt dienstverlening particuliere klanten Artikel 1 Algemeen, toepasselijkheid en totstandkoming

Nadere informatie

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt:

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Algemene Voorwaarden van Prettig Lezen 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Overeenkomst: Cliënten: De Overeenkomst

Nadere informatie

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2013

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2013 Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2013 Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden voor het huren van een object via EXPAT HOUSING RENTALS zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-gravenhage.

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

WONINGAANVRAAGFORMULIER. 1800 GH ALKMAAR Huurprijs... Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mail adres Geboortedatum Geboorteplaats

WONINGAANVRAAGFORMULIER. 1800 GH ALKMAAR Huurprijs... Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mail adres Geboortedatum Geboorteplaats WONINGAANVRAAGFORMULIER Segesta Vastgoedbeheer B.V. Niet invullen s.v.p. Postbus 9345 Pand... 1800 GH ALKMAAR Huurprijs... Telefoon 072 5125544 Servicekosten (voorschot)... Telefax 072 5125444 Stookkosten

Nadere informatie

ECLI:NL:RBGEL:2013:4571

ECLI:NL:RBGEL:2013:4571 ECLI:NL:RBGEL:2013:4571 Instantie Rechtbank Gelderland Datum uitspraak 12-11-2013 Datum publicatie 14-11-2013 Zaaknummer 877986 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Civiel recht Eerste

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Artikel 1 Definities 1.1 Neighbours Kitchen: de eenmanszaak Neighbours Kitchen, statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Privacyverklaring Februari 2019

Privacyverklaring Februari 2019 Privacyverklaring Februari 2019 Privacyverklaring WoonGoed 2-Duizend februari 2019 1 Inleiding WoonGoed 2-Duizend neemt de privacy van haar huurders heel serieus. Daarom doen we er alles aan uw privacy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Speedyellow.com

Algemene voorwaarden Speedyellow.com Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Speedyellow.com 1. Speedyellow.com is een eenmanszaak die zich ten doel stelt tot het aanbieden van een online platform waarop Gebruikers in de vorm van verschillende

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie