In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat."

Transcriptie

1

2 Partners in zorg U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid om uw betrokkenheid en visie op de ambulantisering en de gevolgen daarvan te laten zien. In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, ook gaan wij graag met u in gesprek voor sponsoring op maat. Minder bedden in de GGZ, wat betekent dat? Op 7 februari 2013 organiseren het Trimbos-instituut, GGZ Nederland en ZonMw de GGZ Kennisdag 2013, Ambulantisering in de GGZ, De deuren open! In het convenant tussen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en het ministerie van VWS is afgesproken om tot een drastische inkrimping te komen van het aantal bedden in de ggz. Het is een uitdaging om het aantal bedden de komende jaren effectief te reduceren. Een voorwaarde voor het terugbrengen van het aantal bedden is het stimuleren en uitbreiden van de ambulante zorg. Maar ook meer mogelijkheden om behandelingen en zorg thuis bij de patiënt te geven. Wat moet er nog gebeuren om dit te realiseren? Kom in contact met uw doelgroep Tijdens - en in aanloop naar - de GGZ Kennisdag bieden wij u de mogelijkheid om in contact te komen met uw doelgroep. Wij hebben verschillende sponsorpakketten samengesteld tevens is er de mogelijkheid tot sponsoring op maat. In aanloop naar de GGZ Kennisdag zijn er verschillende contactmomenten met de doelgroep: Uitnodiging naar 4000 relaties van het Trimbos-instituut Diverse vermeldingen in de Trimbos Nieuwsflitsen naar in totaal ruim abonnees Persbericht(en) naar diverse media Vermelding op congressite Aankondiging congres op websites van Trimbos.nl / GGZ Nederland en ZonMw 2200 followers 6500 volgers Linkedin-groep 330 leden Tijdens de Kennisdag: Stand in de centrale beurshal Logo vermelding op diverse middelen (programmaboekje, banieren, goodiebag etc) Zie sponsorpakketten voor alle mogelijkheden Doelgroep Wij verwachten tijdens de GGZ Kennisdag professionals uit en rond de GGZ: Beleidsmedewerkers en directieleden in de eerste en tweede lijn van de GGZ en gezondheidszorg; Professionals GGZ; Huisartsen / POH-GGZ ICT-verantwoordelijken (e-health / domotica) Wijkzorg / Thuiszorg Vertegenwoordigers van patiënten- en familieorganisaties; Beleidsmedewerkers bij gemeenten, WMO-beleidsmedewerkers, Maatschappelijk werkers; Politie en Justitie

3 Sponsorpakketten GGZ Kennisdag 2013 Gouden Sponsor Als gouden sponsor maakt u uw actieve betrokkenheid en deelname aan het congres duidelijk. Tijdens het congres, en in de promotionele en publicitaire activiteiten daaromheen. U wordt als sponsor in alle informatiedragers, o.a. website, programmaboekje, uitnodiging genoemd U krijgt een volledige pagina in het programmaboekje (kopij door u aan te leveren) Standaardvermelding logo op banieren in de Beurs van Berlage U krijgt een vermelding in de Trimbos nieuwsflits naar abonnees U kunt gebruik maken van standruimte (2x3m) t.w.v. 895,- U kunt een product toevoegen aan de Goodiebag U kunt uw folder of brochure toevoegen aan de congresmap voor deelnemers U ontvangt 6 vrijkaarten voor bijwonen van de GGZ Kennisdag t.w.v. 2160,- U steunt de Kennisdag met een bijdrage van 6500,- (vrijstelling van BTW) Zilveren Sponsor Als Zilveren sponsor wordt u op diverse uitingen rondom en tijdens de GGZ Kennisdag genoemd als sponsor, namelijk: U krijgt een vermelding op de website (link) en in het programmaboekje U wordt genoemd de in aankondiging via de Trimbos nieuwsflits naar abonnees U kunt uw folder of brochure toevoegen aan de congresmap voor deelnemers U kunt gebruik maken van standruimte (2x3m) t.w.v. 895,- U ontvangt 4 vrijkaarten voor het bijwonen van de GGZ Kennisdag t.w.v. 1440,- U steunt de Kennisdag met een bijdrage van 4500,- (vrijstelling van BTW) Media pakket U krijgt een logovermelding op de website U krijgt een logovermelding in het programmaboekje Uw flyer of folder in de goodybag U krijgt 2 vrijkaarten voor de GGZ Kennisdag t.w.v. 720,- U steunt de Kennisdag met een bedrag van 1500,- (vrijstelling van BTW) Standhouder Tijdens de GGZ Kennisdag kunt u uw producten en diensten tonen door een stand te huren. Als standhouder heeft u de volgende onderdelen in uw pakket: U heeft de beschikking over een standruimte inclusief o 6m 2 (2x3m) standruimte (meer oppervlakte in overleg) o Internet o 1 persoon standbemanning (extra standhouderpassen verkrijgbaar voor 325,- per persoon) o Koffie / thee en lunch De kosten voor een Standhouder pakket bedragen 895,-* (vrijstelling van BTW) *Cliëntenorganisaties en stichtingen kunnen een stand huren voor 595,- (vrijstelling van BTW)

4 Maatwerk sponsor Heeft u creatieve ideeën over product sponsoring, bijvoorbeeld op het gebied van: - Drankjes & hapjes; - Drukwerk; - Goodies; - Waterflesjes; neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen we kijken naar de toegevoegde waarde van uw product en of het voldoende aansluit bij het onderwerp. Wij staan open voor creatieve ideeën. In de bijlage vindt u een overzicht met mogelijkheden die we samen met u verder kunnen uitwerken. Zie bijlage Maatwerk sponsor. Overzicht sponsormogelijkheden Gouden Sponsor Zilveren Sponsor Media Sponsor Standhouder Sponsorbijdrage Vermelding op alle informatiedragers rondom de GGZ Kennisdag Advertentiepagina programmaboekje Vermelding logo op banieren GGZ Kennisdag Vermelding op de website (met link naar website) en programmaboekje Vermelding in aankondiging via nieuwsflitsen ( abonnees) Product toevoegen aan Goodiebag Folder / brochure in congresmap voor deelnemers Gebruik van ruimte voor informatiestand / bedrijfspresentatie 6 toegangskaarten 4 toegangskaarten 2 toegangskaarten 1 toegangskaart 1 Vrijstelling van BTW 2 Cliëntenorganisaties en stichtingen kunnen voor 595,- gebruik maken van het standhouderpakket.

5 Bijlage Maatwerk sponsor Maatwerk Sponsoring Tevens is het mogelijk om op een ander manier een bijdrage te leveren aan de GGZ Kennisdag Onder vindt u enkele ideeën van onze kant, uiteraard staan wij ook open voor uw creatieve ideeën: Item in de goodiebag Een item van uw organisatie in de goodiebay die iedere deelnemer krijgt? Denk aan bijvoorbeeld een folder, stressbal of andere leuke goodies. (Altijd in overleg met de organisatie van de GGZ- Kennisdag). 400,00 ex. BTW Krantje Croissantje De eerste 200 deelnemers krijgen bij aankomst een croissantje en een krant met een omhulsel van uw organisatie. Mede mogelijk gemaakt door Hierdoor zal uw organisatie op een positieve manier onder de aandacht van de deelnemers komen. 650,00 ex. BTW (o.b.v. 200 croissantjes) Netwerkspot Tijdens het congres (halve dag) een fotograaf rond die de deelnemers op de foto zetten. Deze foto s worden ter plekke uitgedeeld en in een hoesje gestoken met het logo van de GGZ kennisdag en het logo van uw organisatie! Dit is voor mensen een leuke herinnering en kan het netwerken bevorderen ,00 ex. BTW Lunchtafel U, als organisatie, kan een thema aandragen en een persoon die aan een lunchtafel als discussieleider optreedt. Deelnemers kunnen hier dan bij aanschuiven en een inhoudelijke discussie voeren onder leiding van uw discussieleider. U krijgt van ons de deelnemerslijst waar u 20 personen uit kunt kiezen die u graag aan tafel ziet. Deze personen worden dan door de organisatie uitgenodigd. Uiteindelijk zullen rond de 10 personen deelnemen aan de lunchtafel. 750,00 ex. BTW Flesje water voor onderweg Bij vertrek krijgt iedere deelnemer een flesje water met gedrukte wikkel van uw organisatie mee! 850,00 ex. BTW (o.b.v. 400 flesjes water) Fietstaxi s Fietstaxi s om deelnemers van het station naar Beurs van Berlage te brengen. De fietstaxi s worden bestickert met logo congres + uw logo. Prijs op aanvraag Twitter Foundation In de foyer van de Beurs van Berlage staat een LCD scherm met een Twitter-Fountain erop en geeft de Twitter-Fountain weer met de #hashtag van het congres en/of het item waarop u wilt dat hij wordt ingesteld. Daar komt dan regelmatig een scherm voorbij: Deze Twitter-Fountain wordt mogelijk gemaakt door: (logo) (logo). U kunt natuurlijk zelf ook fanatiek mee twittteren. Prijs op aanvraag (om doorgang te vinden moeten er twee organisaties zich aanmelden voor deze maatwerksponsoring) Heeft u interesse in een van bovenstaande sponsormogelijkheden of heeft u wellicht nog andere ideeën? Laat het ons weten en wij stellen samen met u een maatwerk sponsorpakket op.

6 Bijlage standhouder Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een stand op de GGZ Kennisdag Hieronder vindt u het pakket dat wij aanbieden. Mogelijkheid tot het plaatsen van een achterwand (maximaal 3 x 2,5 meter) met standbemanning, standaard 1 persoon (inclusief lunch). Wij plaatsen een (sta)tafel met 2 stoelen of krukken, stroom en internet, waar u eventueel uw laptop met presentatie en folders op kwijt kunt. Standplaats In de Foyer Prijs 895,-* vrijstelling van BTW Toegang 1 persoon per stand, extra standhouderpassen verkrijgbaar voor 325,- per persoon m2 10m2 (5 x 2 of 4 x 2.5 of 3 x 3) Tafel 1 tafel of statafel Stoelen 2 stoelen of barkrukken Elektriciteit 1 stroompunt per stand Internet U heeft toegang tot een internetverbinding *Cliëntenorganisaties en stichtingen kunnen voor 595,- gebruik maken van het standhouderpakket. Na aanmelding krijgt u een definitief standhouder formulier / contract toegestuurd waarop u uw gegevens en benodigdheden kunt invullen.

7 Meer informatie? Wij lichten de mogelijkheden voor u als sponsor, standhouder of maatwerk sponsor graag toe. Neemt u daarvoor contact op met: CommGres Jantine van jantine@commgres.com T: Meer informatie over de GGZ Kennisdag: 'Ambulantisering in de GGZ, De deuren open!' Website: Twitter: LinkedIn: bit.ly/ggzkennisdag

8 Wilt u zich tijdens de GGZ Kennisdag profileren en in contact komen met uw doelgroep? Maak een keus uit de volgende sponsorpakketten*: Gouden sponsorpakket t.w.v Zilveren sponsorpakket t.w.v Media pakket t.w.v Standhouderpakket t.w.v. 895,- 3 ( 595,- 3 voor cliëntenorganisaties en stichtingen) Vul op de volgende pagina het inschrijfformulier in s.v.p. Neem contact met mij op over Maatwerk sponsoring *Zie de bijlage voor een uitgebreider overzicht van de sponsorpakketten, contactgegevens en informatie over de GGZ Kennisdag Vul uw gegevens in s.v.p.: Organisatie: Contactpersoon: Functie: Telefoon: Adres: Postcode: Plaats: Factuurgegevens zijn gelijk aan bovenstaande gegevens, indien dit niet het geval is zijn dit mijn factuurgegevens: Organisatie: T.a.v.: Adres: Postcode: Plaats: Factuurkenmerk: Datum Naam Handtekening 3 Vrijstelling van BTW

9 Inschrijfformulier standhouder informatiemarkt Kennisdag 2013 Organisatie: Contactpersoon: Functie: Telefoon: wenst tijdens de GGZ Kennisdag 2013 een stand volgens vermelde specificaties en kosten; Standruimte: 1 tafel en 2 stoelen a 895,- Eén optie aankruisen: Hoge tafel 180 x barkrukken Lage tafel 180 x stoelen Extra mogelijkheden (indien nodig) svp duidelijk aangeven: Stroompunt Internetaansluiting Overige wensen: Naam 1 e standhouder : (in prijs inbegrepen) Naam 2de standhouder : (. 325,00) Naam 3 de standhouder : (. 325,00) Naam 4 de standhouder : (. 325,00)

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek. GGZ Kennisdag Psychische gezondheid van de jeugd U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag 2015. De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 29 juni 2017

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 29 juni 2017 OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET OmgevingsCongres 29 juni 2017 VOORJAAR 2017 OmgevingsPlatform Begin 2019 wordt de Omgevingswet verwacht, een spannende periode breekt aan. Wat moet er allemaal geregeld,

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

- Sponsor Brochure -

- Sponsor Brochure - - Sponsor Brochure - INTERNATIONAAL CONGRES Craniosacraal Therapie CROWNE PLAZA ANTWERPEN 22 en 23 juni 2013 0 ALGEMENE INFORMATIE Congresdata dag 1: zaterdag 22 juni 2013 dag 2: zondag 23 juni 2013 Locatie

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, 12.00 18.00 UUR WWW.BEAUTIFULBEEK.NL Beautiful Beek Castingday Elite Model Look wederom in Beek! Elite is één van de grootste modellenbureaus

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

BETONMARKT - BETONDAG 2018

BETONMARKT - BETONDAG 2018 UITNODIGING EN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN BETONMARKT - BETONDAG 2018 Hét kennisnetwerk voor de betonbouw IN DEZE FOLDER: ALGEMENE BEURSINFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER STAND INFORMATIE STANDBOUW INFORMATIE

Nadere informatie

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl Factsheet p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de negende editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2016 De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN Inhoud Pakket standruimte Standaard inbegrepen in pakket: 21 maart 2018, 09.00 18.00 UUR CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN: 1931 Premium

Nadere informatie

Kamer van Koophandel Nederland

Kamer van Koophandel Nederland Sponsor voorstellen Kamer van Koophandel Zuid West Nederland Startersdag op 02 november 2013 Diamond sponsor 5000,-- 1)Deelname aan de informatiemarkt van de Startersdag Er is standruimte beschikbaar van

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Bouw & Infra Park introductie pakket NATIONALE ASBEST CONFERENTIE 2018 WWW.BOUW-INSTITUUT.NL/ASBEST Inleiding Op 6 november 2018 vindt wederom de Nationale Asbest Conferentie plaats. Hét congres waar jaarlijks

Nadere informatie

Onderwerp: Standhouders en sponsors ManuREsource congres 2017

Onderwerp: Standhouders en sponsors ManuREsource congres 2017 Onderwerp: Standhouders en sponsors ManuREsource congres 2017 Met groot genoegen kondigt het Vlaams Coördinatiecentrum voor Mestverwerking (VCM vzw) de derde editie aan van het ManuREsource congres, dat

Nadere informatie

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid Pagina 1 In 2014 is het totaal aantal bedrijven in Nederland toegenomen met 5%. Vorig jaar zijn 187.177 startende bedrijven bijgeschreven in het Handelsregister. Om deze starters zo goed mogelijk te informeren

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

Thema: In de keuken van de buren... SPONSORBROCHURE

Thema: In de keuken van de buren... SPONSORBROCHURE Thema: In de keuken van de buren... SPONSORBROCHURE 30 oktober 2014 IN HET KORT Algemeen De Outsourcing Day op 30 oktober 2014 biedt een podium waar sourcing professionals van zowel de vraag- als de aanbodzijde

Nadere informatie

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag + regio Grote Kerk, Zaterdag 3 november 2018 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis met ruim 6.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

Brochure informatieplein

Brochure informatieplein Brochure informatieplein Dè kans om uw bedrijf te profileren Donderdag 12 april 2012 Ahoy Rotterdam Inleiding Op 12 april 2012 organiseert SBR voor de zesde keer op rij het Nationaal Brandveiligheidscongres.

Nadere informatie

SPONSORING PROSPECTUS JUBILEUM EDITIE

SPONSORING PROSPECTUS JUBILEUM EDITIE JUBILEUM EDITIE 25 JAAR ONCOLOGIE IN PERSPECTIEF SYMPOSIUM 20 JUNI 2019 JUBILEUM EDITIE 25 JAAR ONCOLOGIE IN PERSPECTIEF SYMPOSIUM 20 JUNI 2019 Voor de 25ste keer zal het symposium Oncologie in Perspectief

Nadere informatie

Sponsorbrochure Zwolle 2 november - Rotterdam 15 november - Den Bosch 7 december

Sponsorbrochure Zwolle 2 november - Rotterdam 15 november - Den Bosch 7 december Sponsorbrochure 2018 Zwolle 2 november - Rotterdam 15 november - Den Bosch 7 december ParkinsonNet Congres 2018 Hét congres van het jaar waar 2.000 passievolle parkinsonzorgverleners samenkomen. Allen

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsor brochure mei Philharmonie Haarlem. 29

Sponsor brochure mei Philharmonie Haarlem. 29 Sponsor brochure 29-30 mei 2017 Philharmonie Haarlem Het podium is aan u! Congres Podiumkunsten is hét congres voor het podiumkunstenveld. Jaarlijks verwelkomt het congres ruim 500 vertegenwoordigers van

Nadere informatie

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL 29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL Beste deelnemer, Op vrijdag 29 september 2017 wordt de derde editie van de Miles of Pleasure rally gereden. De Miles of Pleasure rally is een eendaagse

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES

UKP Symposium Paard & Tijd 6 8 oktober 2017 SPONSOR OPTIES 1. SPONSOR PAKKETTEN SPONSOR OPTIES PLATINUM HOOFDSPONSOR UKP SYMPOSIUM 6, 7 EN 8 OKTOBER Met dit pakket wordt u hoofdsponsor van het gehele evenement. U mag zelf een voorstel doen voor welk bedrag u hoofdsponsor

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

GEOBUZZ 1931 IN S-HERTOGENBOSCH. GeoBuzz beurs is er voor U

GEOBUZZ 1931 IN S-HERTOGENBOSCH. GeoBuzz beurs is er voor U GEOBUZZ 1931 IN S-HERTOGENBOSCH 22 & 23 NOVEMBER 2016 B beurs is er voor U B biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijf en organisatie om op de beurs aanwezig te zijn, in het programma iets te doen of als

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

BEURSDOSSIER DURVEN M E T DIENSTVERLENING. congres voor lokale besturen. gent

BEURSDOSSIER DURVEN M E T DIENSTVERLENING. congres voor lokale besturen. gent BEURSDOSSIER DURVEN M E T DIENSTVERLENING congres voor lokale besturen gent 29 mei 2018 DURVEN MET DIENSTVERLENING gent 29 mei 2018 De VVSG communiceert met haar leden en partners De Vereniging van Vlaamse

Nadere informatie

Participatiemogelijkheden Nationaal Brandveiligheidscongres 2014

Participatiemogelijkheden Nationaal Brandveiligheidscongres 2014 Participatiemogelijkheden Nationaal Brandveiligheidscongres 2014 Versie februari 2014 Pagina 1 van 8 Inleiding Voor de 8 e opeenvolgende keer zal op 17 april 2014 het Nationaal Brandveiligheidscongres

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren

Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren Sponsor mogelijkheden S.V. Walcheren 2016-2017 Kledingsponsoring : 1 1 e elftal : 1.a - bedrijfslogo in 1 kleur op voorzijde wedstrijdshirt Op aanvraag 1.b - bedrijfslogo in 1 kleur op achterzijde trainingspak

Nadere informatie

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 31 mei 2018

OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET. OmgevingsCongres 31 mei 2018 OmgevingsPlatform SPONSORPAKKET OmgevingsCongres 31 mei 2018 VOORJAAR 2018 OmgevingsPlatform Het OmgevingsPlatform is in 2017 opgericht met als doel partijen bij elkaar te brengen en inspireren tot een

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Seizoen

Sponsor Prospectus Seizoen Sponsor Prospectus Seizoen 2017-2018 Sponsoren & Pakketten Fortuna Supporters Collectief (Fortuna SC) is hét overkoepelende platform voor iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt, van jong

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. 3-4 oktober 2013 Egmond aan Zee

Sponsorbrochure. 3-4 oktober 2013 Egmond aan Zee Sponsorbrochure 3-4 oktober 2013 Egmond aan Zee Over de SPV aan Zee De SPV aan Zee wordt in 2013 voor de 14 e keer georganiseerd. Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober van dit jaar gaat de nascholing wederom

Nadere informatie

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR)

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Reed Business organiseert in het najaar de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving speciaal voor de doelgroep salarisprofessionals In samenwerking met Elsevier SalarisMagazine

Nadere informatie

VRIJDAG 27 MAART 2015

VRIJDAG 27 MAART 2015 VRIJDAG 27 MAART 2015 De wereld draait tegenwoordig om Big Data, zo ook in de bewegingswetenschappen! Big Data biedt nieuwe inzichten, context en mogelijkheden om onszelf en onze organisatie te verbeteren.

Nadere informatie

SPONSORING LEKKER ET TEN-LEUR EN BOV T ROFEE 2014

SPONSORING LEKKER ET TEN-LEUR EN BOV T ROFEE 2014 SPONSORING LEKKER ET TEN-LEUR EN BOV T ROFEE 2014 3 Sterren sponsor kosten 1.875,00-8 entreekaarten voor het bijwonen van de verkiezing van de BOV-trofee inlcusief 8 muntjes voor Lekker Etten-Leur per

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Verenigingsjaar

SPONSORBROCHURE Verenigingsjaar SPONSORBROCHURE Verenigingsjaar 2016-2017 VOORWOORD De Jonge Balie Breda-Middelburg, opgericht in 1972, richt zich op advocaten die werkzaam zijn in het arrondissement Zeeland-West-Brabant. Door het organiseren

Nadere informatie

Informatiemarkt-pakketten

Informatiemarkt-pakketten Informatiemarkt-pakketten A. Premium-pakket à 1850,- excl. btw Bestaat uit: - Stand op de informatiemarkt van 6 m2 [uniforme standbouw incl. meubilair, gratis WIFI, etc.] - Logo op poster / uitnodigingen

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

Health Valley Event 2014

Health Valley Event 2014 Health Valley Event 2014 13 maart, De Vereeniging Nijmegen Sponsormogelijkheden Inhoud 3 Uitnodiging sponsoren 4 Over Health Valley 5 Voorlopig programma 6 Algemene informatie 7 Plattegronden De Vereeniging

Nadere informatie

INFORMATIEMARKT. NVMT-Symposium 2019

INFORMATIEMARKT. NVMT-Symposium 2019 INFORMATIEMARKT NVMT-Symposium 2019 NVMT-SYMPOSIUM 2019 De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) organiseert het jaarlijkse NVMTsymposium in het NBC - Nieuwegein op zaterdag 13 april 2019.

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Onze promotionele activiteiten:

Onze promotionele activiteiten: Onze promotionele activiteiten: Het Zebrafestival vindt lokaal talent heel belangrijk! Waarom zou dat dan niet voor onze sponsors gelden? We willen zoveel mogelijk ondernemingen een kans bieden een onderdeel

Nadere informatie

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen!

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! 1 Overzicht bestelformulieren en deadlines Formulier: Verplicht Deadline: formulier: Badges ja vrij. 1 september Ingevuld: Naamsvermelding op

Nadere informatie

Design for what? Your customers (future) success!

Design for what? Your customers (future) success! 5 JAAR INSPIRATIE Design for what? Your customers (future) success! KENNISDELING NETWERKEN 5 JAAR Innoversum Innovatiecongres - achtergrond Het Innoversum Innovatiecongres is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches

Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches Op vrijdag 9 december organiseert NLcoach het Nationaal Coach Congres. Dit is hét evenement voor trainers en coaches om in

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

Verkiezing VAKMAN VAN HET JAAR SPONSORMOGELIJKHEDEN. Een initiatief van:

Verkiezing VAKMAN VAN HET JAAR SPONSORMOGELIJKHEDEN. Een initiatief van: Verkiezing VAKMAN VAN HET JAAR SPONSORMOGELIJKHEDEN Een initiatief van: Sponsorpakketten Vakman Van Het Jaar 2009 Na het grote succes in 2008, gaat Werkspot.nl ook in 2009 de Vakman van het Jaar -verkiezing

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Aardwetenschappelijke Loopbaandag. 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam

Sponsorbrochure. Aardwetenschappelijke Loopbaandag. 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam Sponsorbrochure Aardwetenschappelijke Loopbaandag 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam Wat is de Aardwetenschappelijke Loopbaandag? De Aardwetenschappelijke Loopbaandag is een landelijke carrièredag

Nadere informatie

DUTCH GREEN BUILDING WEEK 2018

DUTCH GREEN BUILDING WEEK 2018 PARTNERVOORSTEL DUTCH GREEN BUILDING WEEK 2018 24-28 september INLEIDING Inleiding Dutch Green Building Week Na het succes van de eerste zeven edities van de Dutch Green Building Week (DGBW) organiseert

Nadere informatie

Symposium 2014. Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is. Kansen en Keuzes

Symposium 2014. Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is. Kansen en Keuzes Symposium 2014 georganiseerd door Gedragpunt scholing en advies en Ambulante Begeleiding Heliomare Onderwijs Onderwijssymposium Als Normaal Anders Is Wanneer: maandag 13 januari 2014, van 08:30 tot 17:00

Nadere informatie

Partnermogelijkheden

Partnermogelijkheden 19 maart 2013 Partnermogelijkheden Uw contactpersoon: Joris van Boxtel Marketingadviseur partnerships Tel: 040 2 974 935 Mob: 06 45 41 86 41 E-mail: j.van.boxtel@euroforum.nl Nieuwe inzichten tijdens 20e

Nadere informatie

Factsheet, p. 1. Algemene informatie. 19 april 2010, De Reehorst, Ede Zie ook: www.school-computer.nl/par

Factsheet, p. 1. Algemene informatie. 19 april 2010, De Reehorst, Ede Zie ook: www.school-computer.nl/par Factsheet, p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de achtste editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG SPONSORBROCHURE VOLTA EIJSDEN-MARGRATEN 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD EDITIE #07 TOERTOCHT VOLTA OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA 200 KM, 2 LOKALE

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

Woonbeurs Rotterdam + regio WTC Rotterdam

Woonbeurs Rotterdam + regio WTC Rotterdam + regio WTC Zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis maken met ruim 7.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

Wij - als gezonde mensen - vinden dat sporten heel vanzelfsprekend is. Wanneer we goed om ons heen kijken geldt dat helaas voor lang niet iedereen.

Wij - als gezonde mensen - vinden dat sporten heel vanzelfsprekend is. Wanneer we goed om ons heen kijken geldt dat helaas voor lang niet iedereen. Inleidende brief Geachte Sponsor-in-spé, Wij - als gezonde mensen - vinden dat sporten heel vanzelfsprekend is. Wanneer we goed om ons heen kijken geldt dat helaas voor lang niet iedereen. Met dit tennistoernooi

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

Tennismarathon TV Hertog Jan Sponsormap

Tennismarathon TV Hertog Jan Sponsormap 2012 Tennismarathon TV Hertog Jan Sponsormap (Versie 2.5) Watermolenweg 5b 5469 EB Erp Postbus 45 5469 ZG Erp Telefoon: 0413-21 22 92 Website: www.tvhertogjan.nl Bankrekening: 16 33 49 169 Kamer van Koophandel:

Nadere informatie

Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag

Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag Symposium Dag van de energie 8 oktober 2009, Den Haag Nieuwe Achtergracht 17 1018 XV Amsterdam Telefoon (020) 5517700 Telefax (020) 5517799 E-mail: scholing@woonbond.nl www.woonbond.nl/symposia Symposium

Nadere informatie

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

Sponsorpakketten. actie groepduits

Sponsorpakketten. actie groepduits Sponsorpakketten actie groepduits Doel van de Actiegroep Duits Duitsland is naast onze grootste handelspartner ook op andere gebieden het belangrijkste Nederlandse buurland. Toch gaat de kennis van de

Nadere informatie

XL stand INHOUDSOPGAVE NUTTIGE INFO. 1 CONTACTPERSONEN. Sales +31 (0)

XL stand INHOUDSOPGAVE NUTTIGE INFO. 1  CONTACTPERSONEN. Sales +31 (0) CONTACTPERSONEN Sales +31 (0) 162 408 999 1 standaard inhoud De is minimaal 8 x 5 meter (40m2) en wordt altijd uitgevoerd als kopstand (drie open zijden). Bij de is het volgende inbegrepen: Achterwand

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij communiceren

Eerste Hulp Bij communiceren Doet uw noviteit al mee met de FGNoviteitenprijs 2015? - Heeft uw bedrijf een noviteit ontwikkeld? Meld deze dan aan voor de FGNoviteitenprijs 2015 op www.fgnoviteiten.nl. Op deze website vindt u ook meer

Nadere informatie

Nationaal Windenergie Congres

Nationaal Windenergie Congres Nationaal Windenergie Congres Hét nationale platform voor alle stakeholders in de onshore windenergie 16 mei 2013 Profileringsvoorstel Uw contactpersoon: Joris van Boxtel Marketingadviseur partnerships

Nadere informatie

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS Na een zeer succesvolle eerste congres in 2017 organiseert De Zorg Brandveilig op dinsdag 27 maart opnieuw een bijzonder congres over risicogestuurde

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 29 oktober 2016 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

Wij hebben de verschillende sponsormogelijkheden en de daarbij horende kosten voor u op een rijtje gezet.

Wij hebben de verschillende sponsormogelijkheden en de daarbij horende kosten voor u op een rijtje gezet. Sponsormogelijkheden Uw product of dienst onder de aandacht brengen bij talloze professionals uit de bibliotheeksector? Dat kan. Het Nationale Bibliotheekcongres biedt een programma met bevlogen sprekers

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Tips voor de organisatie van een evenement. 1. Evenementen Solar Days

Tips voor de organisatie van een evenement. 1. Evenementen Solar Days Tips voor de organisatie van een evenement In dit document: 1. Evenementen van Solar Days 2. Tips voor de organisatie van uw evenement 3. Planning 4. Contact gegevens Solar Days 2013 1. Evenementen Solar

Nadere informatie