StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f"

Transcriptie

1 StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f order@starcuisine.nl

2

3 StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een moderne kookfabriek. Net als u doen wij geen concessies als het gaat om smaak en kwaliteit, want dat staat centraal in onze gerechten.

4 2 3 U wilt voor uw gasten graag een mooie maaltijd bereiden. Met de koelverse gerechten van StarCuisine haalt u alle benodigde ingrediënten in huis. Hierbij staan smaak, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag.

5 4 5 Trefzeker met de bouwstenen van StarCuisine Gegarandeerde smaak en kwaliteit In uw keuken zijn smaak en kwaliteit de meest cruciale componenten. U bent pas tevreden als uw gasten de afzonderlijke ingrediënten kunnen proeven en het gerecht als een smaaksensatie ervaren. Voor StarCuisine is authenticiteit hét uitgangspunt. Kwaliteit en het behoud daarvan gaan hiermee hand in hand. Snel bestellen en korte levertijden Wij begrijpen dat u soms direct iets nodig hebt. U wilt graag snel en eenvoudig bestellen en ontvangen wat u hebt besteld. De levertijden bij StarCuisine zijn dan ook kort en onze logistiek is flexibel. Of u nu via uw groothandel of rechtstreeks bestelt. Ambachtelijke bereiding van de gerechten Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, uw gasten verdienen het beste. De gerechten van StarCuisine worden daarom ambachtelijk bereid op basis van authentieke receptuur; nauwkeurig en met gevoel. Uiteraard doen wij dit zonder conserveermiddelen en mét verse ingrediënten en kruiden. Eenvoudig grotere capaciteit door simpele bereiding Producten met een gezonde marge voor u Snelheid is onontbeerlijk in de keuken. U kookt met liefde en benut tegelijkertijd uw capaciteit zo goed mogelijk. Daarom levert StarCuisine uitsluitend gerechten waarmee u in korte tijd en op eenvoudige wijze uw maaltijden kunt bereiden. Bij het managen van party- of contractcatering, een restaurant, traiteur, hotel of andere horecagelegenheid horen ook verantwoorde financiële verhoudingen. De gerechten van StarCuisine bieden u alle gelegenheid uw marges gezond te houden.

6 6 7 Selectie van de beste ingrediënten Uw gasten het beste voorschotelen begint natúúrlijk bij de ingrediënten. Bij StarCuisine hanteren we daarvoor een belangrijk motto: Al onze ingrediënten en kruiden zijn te allen tijde vers. De selectie ervan geschiedt bovendien door onze chef-koks zelf. Onze chef-koks zijn dan ook niet zomaar chef-koks. Zij zijn geselecteerd op hun persoonlijke kennis van en uitgebreide ervaring met de specifieke keuken. Sterker, ze zijn grootgebracht met deze ingrediënten en weten dus exact waar authentieke producten te vinden zijn, hoe deze het beste tot hun recht komen en wat de juiste smaakverhoudingen zijn. Bovendien, om authentieke gerechten te kunnen realiseren, zijn alleen eersteklas ingrediënten goed genoeg. Tot slot bevatten onze ingrediënten geen conserveermiddelen. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen; met pure en integere producten, bereid op ambachtelijke wijze. U kunt bij StarCuisine vrijwel onbeperkt terecht voor koelverse producten en gerechten.

7 8 9 Authentieke en beproefde receptuur Wilt u gebruikmaken van de gerechten van StarCuisine? Dan bent u verzekerd van recepturen die authentiek zijn en in eigen huis verder zijn ontwikkeld. Vanzelfsprekend vinden al onze recepten hun oorsprong in keukens in het land van herkomst. Authentieke gerechten, die bovendien afgestemd zijn en kunnen worden op de Europese markt. U kunt overigens op verschillende manieren gebruikmaken van de expertise van onze chef-koks. De gerechten die zij bereiden zijn namelijk optimaal afgestemd op snel en efficiënt gebruik in de keuken. Maar er kan meer als u dat wilt: op verzoek kunnen onze chef-koks ook samen met u op maat recepten ontwikkelen. Onze gerechten worden niet bereid door middel van een ingewikkeld en fabrieksmatig proces, maar door op ambachtelijke wijze te koken. Bovendien lenen onze gerechten zich bij uitstek voor regeneratie, waarbij uiteraard geen smaak- en kwaliteitsverlies plaatsvindt.

8 10 11 Koken op maat: voor grote partijen of kleinschalig Gaat het u bij zowel kleine als grote partijen om gemak? Gemak blijkt regelmatig één van de belangrijkste elementen bij de professionele bereiding van gerechten. Dit mag uiteraard niet ten koste gaan van smaak en kwaliteit. StarCuisine is uw expert als het gaat om authentieke gerechten, met als belangrijke kenmerken eenvoudige en snelle toepassing in de keuken. U bent op zoek naar originele, kwalitatief hoogstaande en eenvoudig te bereiden gerechten, waarmee u bovendien uw marges gezond kunt houden? Of u nu chef-kok bent in een kleine of grotere horecagelegenheid, inkoper voor een (bedrijfs)restaurant, partycateraar, traiteur, groothandel of (grote) toko, u wilt op iedere gewenste schaal kunnen bestellen. U wilt in de keuken snel en (economisch) efficiënt kunnen handelen, nooit misgrijpen en iedere drukte moeiteloos aankunnen. Tegelijkertijd wilt u kunnen inspringen op de wensen en eisen van uw gasten. Met de koelverse gerechten van StarCuisine is dat in een handomdraai mogelijk.

9 12 13 Efficiëntie en certificering gaan hand in hand U weet hoe u zo efficiënt mogelijk gerechten kunt bereiden. Of het nu in een kleine of grote keuken is, of voor een omvangrijke of kleinschalige partij. Efficiënt koken is zorgen voor voldoende (koelverse) voorraad, het is exact weten waar wat in de keuken staat en het is werken volgens gezamenlijk vastgestelde procedures en recepturen. Om u te faciliteren in het efficiënt en op kwalitatieve wijze bereiden van gerechten, werkt StarCuisine uiteraard volgens de Europese wetgeving en zorgvuldig vastgelegde voedselveiligheidseisen. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Het gaat tenslotte om de kwaliteit en de beleving van úw gast!

10 14 15 Koelvers verpakte gerechten Verse producten en ingrediënten zijn een must in uw keuken. Snelheid en efficiëntie ook. Het is daarom niet verwonderlijk dat de gerechten in het ruime assortiment van StarCuisine specifiek zijn bereid met deze kenmerken als basis. Dat blijkt niet alleen uit de ingrediënten, maar ook uit de manier waarop de gerechten worden bereid én verpakt. Om de smaak van de afzonderlijke gerechten te behouden, koken onze chef-koks in relatief kleine batches. Bovendien ondergaan de gerechten van StarCuisine een speciaal verpakkingsproces. Door deze verpakkingsmethode blijven de gerechten maar liefst tot 18 dagen vers. Koelvers dus, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de smaak. Om het u nog gemakkelijker te maken zijn de gerechten in praktische hoeveelheden verpakt. Zo kunt u uw menu s en buffetten op eenvoudige en overzichtelijke wijze samenstellen en bent u altijd verzekerd van verse, smaakvolle gerechten.

11 16 17 Persoonlijke service tot en met de aflevering Persoonlijk contact staat bij u hoog in het vaandel. Logisch, want zonder dat zou het moeilijk zijn met liefde te koken. Dat persoonlijke aspect ziet u bij StarCuisine terug in het gehele proces. Van advies tot receptuur op maat en van bestelling tot de manier waarop de producten en gerechten bij u worden afgeleverd. StarCuisine creëert graag samen met u, conform uw wens of receptuur, nieuwe gerechten. Wij nodigen u uit om in onze state-of-the-art keuken met onze productontwikkelaars te werken aan voor u passende producten. U kunt tevens kiezen hoe u uw bestelling wilt ontvangen. Bij voorkeur leveren wij onze gerechten persoonlijk bij u af. Dat doen we met ons eigen vervoer. Hoe u kunt bestellen? Heel eenvoudig, via order@starcuisine.nl of door middel van een afspraak met één van onze medewerkers om u optimaal te laten adviseren. Wanneer u toch liever gebruikmaakt van uw huidige leverancier c.q. groothandel, dan is dat ook mogelijk. We leveren ook aan een groothandel bij u in de buurt.

12 18 19 Het eindresultaat is het enige dat telt. Hiermee bedoelen we bij StarCuisine het heerlijke gerecht dat u kunt presenteren aan uw gasten. Het eindresultaat is echter zo goed als de basis. StarCuisine levert daarom een origineel kanten-klaar, koelvers (basis)gerecht dat u met een eenvoudige handeling op tafel zet. Kortom, u hebt met StarCuisine een met zorg bereid en prachtig vers product in handen, waarmee u er geheel naar eigen wens voor kunt zorgen dat uw gasten er met smaak van genieten!

13 20 21 Of u nu werkzaam bent als chef-kok, traiteur, restaurateur, hotelier, of als party- of contractcateraar, uw gasten staan centraal. Bij StarCuisine staat ú centraal. Wij garanderen smaakvolle, kwalitatieve en ambachtelijk bereide gerechten, waarmee u uw capaciteit eenvoudig vergroot. Daarbij vinden wij snelle en korte lever- en besteltijden naast gezonde marges net zo belangrijk.

14 22 23 StarCuisine neemt als sociaal betrokken bedrijf haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij houden ons daarom op verschillende vlakken bezig met het ontwikkelen van opleidingen en werk voor jeugd in derdewereldlanden. In dat kader doneert StarCuisine jaarlijks een bijdrage aan de Friends for Life Foundation. Kijk ook op

15 24 StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f order@starcuisine.nl

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

Taste the world. Komijn

Taste the world. Komijn Taste the world Komijn Spice Oil Pure smaken op olie gedragen We nemen u graag mee naar de keukens van de wereld, zo ook met Spice Oil. Verstegen is constant op zoek naar authentieke smaken, dat is onze

Nadere informatie

Food & Service. care catering gastronomie

Food & Service. care catering gastronomie Food & Service care catering gastronomie Juiste assortiment Correcte logistiek Gunstige prijzen Exclusieve dienstverlening Wie zijn wij... CHEFS CULINAR is een totaalleverancier voor keukens van zorginstellingen,

Nadere informatie

Food & Service. care catering gastronomie. we care - we taste - we serve

Food & Service. care catering gastronomie. we care - we taste - we serve Food & Service care catering gastronomie we care - we taste - we serve Juiste assortiment Correcte logistiek Gunstige prijzen Exclusieve dienstverlening Wie zijn wij... JOMO Foodservice is een totaalleverancier

Nadere informatie

Deze Proeve vindt plaats op school met een leermeester en een vakdocent als beoordelaars.

Deze Proeve vindt plaats op school met een leermeester en een vakdocent als beoordelaars. 1 Beroepsgerichte examinering Keuken en Bediening Examinering Welke examens vinden waar en wanneer plaats? Opleiding: Kok niveau 2 KT1 - leerjaar 2 van Kok. Proeve van Bekwaamheid voor kerntaak 1 Bereidt

Nadere informatie

Het feestseizoen is weer begonnen

Het feestseizoen is weer begonnen Het feestseizoen is weer begonnen 26 Golf & Lifestyle zomer 2013 Buffy en Jan Perier BBQ via internet Het is weer zomer, dus de hoogste tijd voor die heerlijke barbecues in de tuin of op het bedrijfsfeest.

Nadere informatie

Thuis in goede smaak

Thuis in goede smaak De ingrediënten Een grote portie smaakvolle keukens, een flinke eetlepel advies en een ruime hoeveelheid service? Welke ingrediënten vindt u belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Bij Altis

Nadere informatie

Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen

Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen menu Samen aan tafel? Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen smaak. Met een gastvrije service voor kleine

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG. bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een

Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG. bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een Dankzij Care Banqueting kunnen onze medewerkers al hun tijd aan onze PG bewoners besteden. Vaak bereiden zij gezamenlijk een perfecte maaltijd of een heerlijke warme snack. Wij gebruiken Care Banqueting

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis!

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Warme maaltijden Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Restaurants t Torentje St. Barbara van 12.00 tot

Nadere informatie

HET MENU VOOR DE ZORG

HET MENU VOOR DE ZORG HET MENU VOOR DE ZORG Meals on wheels Winkelformule Flexibele maaltijdserveerwagen Inzetbaar in restaurant, grand café, woonkamer of kleinschalige 20 tot 2 maaltijden per maaltijdwagen Client kan zelf

Nadere informatie

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening

Horeca. Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Horeca Opleidingen in de keuken Opleidingen in de bediening Veel jongeren gaan na het stappen nog even een fastservicezaak binnen om de maag te vullen met een broodje of een stuk pizza. Als er iets te

Nadere informatie

Precies wat u nodig heeft

Precies wat u nodig heeft Precies wat u nodig heeft Omdat u door wilt gaan Schilderen is een vak. Een vak vol verrassingen. U treft schilderwerk aan in alle mogelijke toestanden, u stuit op ondergronden die extra behandeling verdienen,

Nadere informatie

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n bij Châteauform De huisgemaakte gerechten bij Châteauform'... Châteauform' bestaat al 16 jaar - de tijd vliegt! Als er een gebied is waar de tijd beter

Nadere informatie

PTA HBR profiel: Bakkerij KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma;

PTA HBR profiel: Bakkerij KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; PTA HBR profiel: Bakkerij KB +4 Taak: een bijdrage leveren aan het beheren en vervaardigen van bakkerijproducten Schoolexamen Bakkerij bestaat uit: vorm Theorie incl. LOB Praktijk inclusief LOB De geoefende

Nadere informatie

Lekker in Control is dus een uitstekend concept om op een slimme manier kosten te beheersen!

Lekker in Control is dus een uitstekend concept om op een slimme manier kosten te beheersen! Lekker in Control Lekker in Control Voor uw zorginstelling is het voedingsbudget waarschijnlijk altijd één grote uitdaging. Distrivers kan hierbij helpen. U wilt niet achteraf vaststellen of de kosten

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

Het recept van de IP Businessmanager

Het recept van de IP Businessmanager Het recept van de IP Businessmanager mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

HERKOMST GRONDSTOFFEN. Alles begint bij de bron. Italiaanse basilicum Fresh garlic from Holland Controle & waarborging

HERKOMST GRONDSTOFFEN. Alles begint bij de bron. Italiaanse basilicum Fresh garlic from Holland Controle & waarborging RESC 2019 HERKOMST Alles begint bij de bron GRONDSTOFFEN Italiaanse basilicum Fresh garlic from Holland Controle & waarborging ITALIAANSE BASILICUM Zeg je basilicum, dan zeg je Italië. Voor de allerbeste

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Kwalificatiestructuur HORECA Sector: Economie

Kwalificatiestructuur HORECA Sector: Economie Kwalificatiestructuur HORECA : KBB Curaçao 2013 1 Niveau 4 4.1 Conference manager 4.2 F&B Supervisor (differentiatie keuken, differentiatie restaurant) 4.3 Dieetkok 4.4 Front office manager 4.5 Horeca

Nadere informatie

Productbrochure 2012

Productbrochure 2012 Productbrochure 2012 Inhoudsopgave Goemans Versbakkerij Al meer dan 55 jaar een begrip! Petitfours boog 4 Petitfours vierkant 6 Cakegebak 8 Crèmegebak 10 Make off-gebak 12 Themagebak 14 Goemans Versbakkerij

Nadere informatie

VersWarenUnique. Ambachtelijke. Bitterballen en Croquetten. Met de liefde van Oma Bobs

VersWarenUnique. Ambachtelijke. Bitterballen en Croquetten. Met de liefde van Oma Bobs VersWarenUnique Ambachtelijke Bitterballen en Croquetten Met de liefde van Oma Bobs Bitterballen en Croquetten Oma Bobs biedt u een compleet assortiment snacks. Van de reguliere bitterbal (die bij ons

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Een beknopt overzicht van de resultaten September 2014 Passie voor zorg Bedankt! Geachte relatie, U heeft onlangs deelgenomen aan het Klanttevredenheidsonderzoek van Holland

Nadere informatie

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma;

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; PTA HBR profieldeel De Keuken: KB 208-2020 Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; Leerjaar 3+4 3 e leerjaar Schoolexamen de keuken bestaat uit: wat ga je hiervoor

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

Programma van Toetsing en Afsluiting

Programma van Toetsing en Afsluiting Programma van ing en Afsluiting 07-09 Programma Basisberoepsgerichte en Kaderberoepsgerichte leerweg VMBO - HBR Bevat per vak het programma 07-08 leerjaar 3 en 08-09 leerjaar 4 van cohort 07-09 Vastgesteld

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ GAAN GRAAG MET U AAN DE SLAG! Graag willen wij onze expertise tot uiting laten komen in uw interieurproject. Bent u in de toekomst op zoek naar een nieuw

Nadere informatie

Ambachtelijke taarten. Vers en kwaliteit. Service op maat

Ambachtelijke taarten. Vers en kwaliteit. Service op maat Sinds 2016 Ambachtelijke taarten Vers en kwaliteit Service op maat Wie zijn wij? TROTS OP WAT WIJ MAKEN Taart-Enzo is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is begin 2016. Wij zijn een klein bedrijf

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23

Inhoud. Buffet 14. Voorwoord 3. Maaltijdconcepten 18. Cocktail Transparant 4. Cocktail Zwart Wit 6. Verwerking 22. Productspecificaties 23 designdisposables Inhoud Voorwoord 3 Cocktail Transparant 4 Cocktail Zwart Wit 6 Cocktail Bamboe 8 Buffet 14 Maaltijdconcepten 18 Verwerking 22 Productspecificaties 23 Presentatie 10 9901704 99071701 2

Nadere informatie

Van harte welkom! Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven

Van harte welkom! Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven Van harte welkom! Graag presenteren wij aan u onze lamsvleesproducten in allerlei variaties. Door intensieve samenwerking met onze slagers, leveranciers en schaapherders kunnen we u een uitgebreid assortiment

Nadere informatie

de Wit als leverancier van speciale nagels

de Wit als leverancier van speciale nagels de Wit als leverancier van speciale nagels www.dewit-helmond.nl WELKOM de Wit strategie Sinds de oprichting van de onderneming in 1921 door Dhr. J.H.de Wit komt deze naam nog steeds voor in de huidige

Nadere informatie

Examen VMBO-KB versie blauw

Examen VMBO-KB versie blauw Examen VMBO-KB versie blauw 2018 gedurende 250 minuten profielvak HBR CSPE KB onderdeel C Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen bijlagen en digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit

Nadere informatie

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen SGB MBO, SECTOR HOSPITALITY KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create your future @ Sector hospitality MBO Bonaire Hospitality Opleidingen (Zelfstandig werkend) Gastheer/gastvrouw,

Nadere informatie

Smeding, verspartner van Sligro-ISPC SMEDING. Specialist in groenten en fruit sinds 1934

Smeding, verspartner van Sligro-ISPC SMEDING. Specialist in groenten en fruit sinds 1934 Smeding, verspartner van Sligro-ISPC SMEDING Specialist in groenten en fruit sinds 1934 Meer dan 80 jaar AGF-specialist De rijke geschiedenis van Smeding Groenten en Fruit begint ruim 80 jaar geleden in

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

MENU S & GERECHTEN (1/2):

MENU S & GERECHTEN (1/2): MENU S & GERECHTEN (1/2): 1 Zijn de prijzen voor de gerechten en de menu s gecalculeerd binnen de begrote FC%? 2 Moeten er meer producten worden besteld voor de nieuwe kaart? 3 Worden de huidige producten

Nadere informatie

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414 Beste heer/mevrouw, Wat leuk dat u de informatiemap van étumé heeft aangevraagd! In deze map vindt u alle informatie over étumé en kunt u zich direct als klant aanmelden. Zeven jaar geleden ben ik, Sander,

Nadere informatie

HORECA & PROJECTMEUBILAIR

HORECA & PROJECTMEUBILAIR HORECA & PROJECTMEUBILAIR Sensus Almere Passie Amersfoort Zorgcentra De Borg Groningen Plaza 6 Emmeloord Beachclub CoffeeZ Creatieve interieurconcepten Elisabeth van der Heijden Wij wilden voor alle vestigingen

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Kok. : Keuken : B1-K1, B1-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER

BPV-opdrachten. Ontwikkelingsgericht Kok. : Keuken : B1-K1, B1-K2. : 1v1 NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER Ontwikkelingsgericht Kok NAAM STUDENT : DATUM EXAMEN : DOSSIER : Keuken DOSSIERCREBO : 23085 KWALIFICATIE : Kok KWALIFICATIECREBO : 25180 NIVEAU : 2 COHORT : Vanaf 2015 KERNTAAK : B1-K1, B1-K2 VERSIE :

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel!

Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Sinaasappels van een meter doorsnede bestaan niet, een betrouwbare versleverancier voor de horeca gelukkig wel! Freshweb.nl uw totaalleverancier voor vers Horeca & Freshweb.nl een perfecte combinatie!

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Comfortabel wonen in. Residence Haganum

Comfortabel wonen in. Residence Haganum Comfortabel wonen in Residence Haganum Wonen in een waardige ambiance Bent u op zoek naar een stijlvol appartement waar u 24 uur per dag kunt rekenen op zorg en zekerheid? En waar u verblijft in een waardige

Nadere informatie

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen?

PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? PTA HBR profieldeel De Keuken: KB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? Toetsvorm Herkansing ja/nee? Weging Leerjaar 3+4 Schoolexamen

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Tips& Tricks HOE KOOP JE ÉCHT DUURZAAM IN?

Tips& Tricks HOE KOOP JE ÉCHT DUURZAAM IN? Tips& Tricks HOE KOOP JE ÉCHT DUURZAAM IN? Op zoek naar een nieuwe cateraar? En je vindt duurzaamheid belangrijk? Vergeet niet de juiste balans te vinden tussen duurzame, gezonde en gewenste voeding. Alleen

Nadere informatie

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL onderdeel C Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand.

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL onderdeel C Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand. Examen VMBO-GL 2017 gedurende 150 minuten profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL onderdeel C Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand.

Nadere informatie

Innovatief en toekomstgericht

Innovatief en toekomstgericht Missie Wij zijn de meest trendy en innovatieve Event Cateraar op het gebied van Food & Drinks, waarbij de beste customer service, kwaliteit en beleving onze Core Business is. In onze missie is full service,

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

Het stappenplan voor de inrichting van een nieuwe horeca keuken

Het stappenplan voor de inrichting van een nieuwe horeca keuken Schoondergang Het stappenplan voor de inrichting van een nieuwe horeca keuken De checklist voor horecaondernemers om de juiste keuzes te maken voor hun nieuwe horeca keuken. Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

Service en ondersteuning van Miele

Service en ondersteuning van Miele Service en ondersteuning van Miele 130410_NL_Voucher_GutscheinSeite8_A5.indd 1 25.03.14 13:47 Profiteer van het aantrekkelijke Miele-serviceaanbod Gefeliciteerd met de aankoop van uw Miele-apparaat! Wij

Nadere informatie

De kunst van. dagvers... www.sushiq.nl

De kunst van. dagvers... www.sushiq.nl De kunst van dagvers... www.sushiq.nl Sushi-Q staat met het triple Q concept garant voor: 1. Q voor Quick Secuur in bereiding en razendsnel in levering 2. Q voor Quality Bereid met uitsluitend dagverse

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Onze missie Wij helpen food service bedrijven passie en creativiteit om te zetten in perfectie en winstgevendheid. Wij brengen Business Intelligence

Nadere informatie

PTA HBR profieldeel De Keuken: BB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen?

PTA HBR profieldeel De Keuken: BB Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? PTA HBR profieldeel De Keuken: BB 08-00 Periode Code Eindtermen: wat moet je kennen en kunnen? Inhoud onderwijsprogramma; wat ga je hiervoor doen? Toetsvorm Herkansing ja/nee? Weging Leerjaar 3+4 3 e leerjaar

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven...

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven... Voor (h)eerlijke lunches en diners! Bekroning de kroon op ons werk betekent tevreden gasten uitmuntende gezelligheid en een gerieflijke morgen, middag of avond een bijzondere ontvangst zoals een bekroning

Nadere informatie

VAN TOL CONVENIENCE FOOD

VAN TOL CONVENIENCE FOOD Van Tol Food Book 2 FOOD BOOK VAN TOL CONVENIENCE FOOD 3 MAAK KENNIS MET VAN TOL CONVENIENCE FOOD Voor u ligt het Van Tol Food Book. Wij werken al ruim vijftien jaar aan de ontwikkeling, productie en levering

Nadere informatie

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie.

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie. petrus team Wij verzorgen uw: - Feesten (verjaardag, communie, ) - Events - Walking dinner (mini gerechten) - Recepties (koude en warme hapjes, broodjes) - Buffetten - Dessertbuffetten - Vergaderingen

Nadere informatie

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl Wokken & Zo De meest populaire wokgerechten die je zelf thuis kunt maken, plus veel inspirerende nieuwe wokgerechten. Met de authentieke Aziatische smaak. Snel en simpel, veelzijdig en verrassend. Kijk

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel Royal foods

Bedrijfsprofiel Royal foods Bedrijfsprofiel Royal foods Let food be thy medicine and medicine be thy food - Hippocrates Inhoud Over ons... 3 Uniek... 3 Kwaliteit... 4 Duurzaam... 4 Zorginstellingen... 5 Intramuraal... 5 Extramuraal...

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Beter voorkomen dan genezen.

Beter voorkomen dan genezen. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding daar op gericht, maar zou

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 17 februari 2015 15:41 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer februari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 17 februari

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Horeca Verkoop Kenniskring Binnenvisserij 18 november Jan Pieter vd Klashorst

Horeca Verkoop Kenniskring Binnenvisserij 18 november Jan Pieter vd Klashorst Horeca Verkoop Kenniskring Binnenvisserij 18 november Jan Pieter vd Klashorst De ontwikkeling van het Streek & Smaak Verbond is een project van KBM Alliances. Vooraf Wanneer bent u voor het laatst uit

Nadere informatie

Levering & verzending

Levering & verzending Levering & verzending Wat is de levertijd bij producten die niet op voorraad zijn? Wij proberen de producten die niet leverbaar zijn op rood te plaatsen, wanneer de producten op rood staan kunt u altijd

Nadere informatie