Paasviering 2017 Pasen is paaseieren, uitlopende takken, meer aangename temperaturen en wat langer licht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paasviering 2017 Pasen is paaseieren, uitlopende takken, meer aangename temperaturen en wat langer licht."

Transcriptie

1 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 10 maart nr. 8 Op de agenda inleveren Nationale Daltondag Podiumuurtje B hof 14:00 u 1/2B Podiumuurtje T hof 11:30 u 1/2B /8 Inloopspreekuur logopedie T hof Oudergesprekken groep 7/8 T hof Paasviering op beide locaties. Afscheid juf Anouk Vorige week zondag bereikte ons het verdrietige bericht dat Anouk Verwijmeren is overleden. Anouk heeft anderhalf jaar bij ons stage gelopen in groep 7/8 en groep 1/2 op locatie Theo Driessenhof. Deze week hebben we samen met kinderen, ouders en medewerkers afscheid genomen van Anouk. In alle groepen is hier even bij stil gestaan en is er ruimte gegeven zodat de kinderen afscheid konden nemen op eigen wijze. Ook is er een gedenkplek ingericht op locatie Theo Driessenhof waar kinderen, ouders en medewerkers een condoleance kunnen achterlaten. We willen u als ouders danken voor uw begrip en voor de samenwerking voor het begeleiden en opvangen van de kinderen. Dank! Paasviering 2017 Pasen is paaseieren, uitlopende takken, meer aangename temperaturen en wat langer licht. Pasen is paaseieren, uitlopende takken, meer aangename temperaturen en wat langer licht. Pasen is ook opstanding en de viering van een nieuw leven. In de weken voorafgaand aan Pasen zal er in de groepen aandacht besteed worden aan het paasverhaal doormiddel van de methode Trefwoord. Op vrijdag 14 april is het zover. Onze school heeft een paasviering op beide locaties. Onze leerlingen mogen met knorrende buikjes naar school komen, thuis ontbijten is niet nodig. Op school gaan we samen genieten van een gezamenlijk paasontbijt. Wij willen graag samen met alle leerlingen in de klassen eten. Voor dit paasontbijt nemen alle leerlingen een ontbijthapje mee naar school. Zorg dat je voor 6 leerlingen in de klas een klein ontbijthapje meeneemt. Meer informatie volgt in de volgende talentpost.

2 Het is de bedoeling dat de kinderen voor het paasontbijt voor woensdag 11 april een (plastic) tasje met daarin een bord, beker en bestek mee naar school brengen. Graag voorzien van naam! Op vrijdag 14 april gaan de groepen 4 t/m 8 knutselen. Graag zouden wij hiervoor ouderhulp willen hebben. Dus heeft U zin om ons te komen helpen dan zijn jullie van harte welkom op vrijdag 14 april vanaf uur. U kunt zich aanmelden voor locatie Theo Driessenhof bij Juf Marloes van groep 4 en voor locatie Betuwehof bij Juf Anke van groep 5 De werkgroep Pasen Toekomstbeelden Volgende week gaat het team van Talentrijk met elkaar in gesprek. Het onderwerp van het gesprek is om kritisch te kijken naar ons onderwijs. We stellen onszelf vragen als: Hoe ziet deze eruit en op welke wijze kunnen we onze kwaliteit verbeteren? Hoe moeten we blijven aansluiten bij de behoeftes van kinderen en welke vormen passen daar bij? Wat betekent het onderwijs voor de toekomst en wat betekent dit voor de groepen? We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen die we binnen Talentrijk maken. Nationale Daltondag Op woensdag 15 maart is het Nationale Daltondag. Wij willen daar natuurlijk ook met de kinderen en de ouders aandacht aan schenken. We nodigen alle ouders uit om op woensdag 15 maart om op school te zijn. We zullen dan samen met alle kinderen een ballon in de lucht laten om zo aan iedereen te laten weten dat wij een daltonschool zijn. Aan iedere ballon hangt een kaartje en we zullen zien hoe ver het verste kaartje gaat komen. Hopelijk tot woensdag!! De volgende kinderen zijn jarig in de maand Maart: Locatie Betuwehof Locatie Th. Driessenhof Marit Ewalts gr. 5A Djoi Keeris gr. 6A Thijs Raijmakers gr. 2A Martijn van der Zanden gr. 6A Sam Agten gr. 7A Lotte Couwenberg gr. 4A Florance Napo gr. 1A Jayden Da Silva gr. 3A Justine Napo gr. 1A Toby Klaassen gr. 3A Manuela Napo gr. 1A Joske de Gruyter gr. 7A Ramy Ozteke gr. 1B Daan Aarts gr. 2A Faith Staal gr. 1A Jady van Frederici gr. 4A Teun Meulendijks gr. 8A Rick de Bont gr. 6A Fitsum Looyestein gr. 6A Brent van de Kerkhof gr. 3A Luuk Eemstra gr. 1B Nikki van Frederici gr. 8A Davy Pathuis gr. 2B Matilde Cardoso dos Santos gr. 4A Marta Medynska gr. 7A Jayda Martis gr. 4A Cas Verhees gr. 7A Loek van de Westerlo gr. 4A Thijs Coolen gr. 7A Irene de Gruyter gr. 3A Amy Jansen gr. 4A Rens van Lieshout gr. 8A

3 Van harte gefeliciteerd!! Wij wensen jullie allemaal een hele fijne dag toe!! Bijlagen bij deze Talentpost - Houtse Toneelgroep speelt kindertoneel: Kadetjes aan de bomen - Voor één euro de lucht in met Scouting Rijpelberg - Kwartaalverhaal Gezins- en Jongerencoaches Houtse Toneelgroep speelt kindertoneel: Kadetjes aan de bomen De Houtse Toneelgroep speelt op 18 en 19 maart een nieuwe kindervoorstelling: Kadetjes aan de bomen! De regie is in handen van Dick Eleveld, de voorstelling is geschreven door Wim Burkunk & Tais Teng Het verhaal Helemaal niet lang geleden, en ook niet in een land hier ver vandaan, gaat het leven zijn gewone gangetje. De agent regelt het dagelijkse verkeer, en de boerin melkt de koeien. De Koningin van het land is Robertina de veertiende. Ze heeft een hele hofhouding, inclusief een hofdame en herauten, waarmee ze het land regeert. Dagelijks moet de koningin veel papieren lezen en ondertekenen. De hofdame houdt alles goed in de gaten en helpt de Koningin met regeren. In een koninkrijk moet toch geregeerd worden of niet soms? Iedereen lijkt zonder zorgen en tevreden. Maar is dat wel zo?

4 Als er ineens een vreemdeling in het land verschijnt, is het hele land in rep en roer. Wie deze rare vreemdeling is weet niemand, maar iedereen ziet mogelijkheden. Iedereen ontdekt iets in de vreemdeling, maar ook vooral in zichzelf. De komst van de vreemdeling levert vele spannende, ontroerende, maar vooral ook grappige momenten op. Kom kijken naar deze leuke familievoorstelling voor kinderen vanaf vier jaar. Op onze facebook-pagina kun je alvast filmpjes bekijken waarin de hoofdpersonen zich aan je voorstellen. Speeldata - Zaterdag 18 maart om 19:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond) - Zondag 19 maart om 10:30 & 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond) Entreekaarten - Entree 4,50 p.p. - Online reserveren - Reserveerlijn of stuur een SMS of WhatsApp Voor één euro de lucht in met Scouting Rijpelberg Op zondag 2 april organiseert Scouting Rijpelberg dit jaar hun eerste Fancy Fair. De opbrengst van de loten en de Fancy Fair worden gebruikt voor leuke extra activiteiten voor de leden. Het geld zal worden ingezet om de contributie en kosten van het zomerkamp laag te kunnen houden. Daarnaast vind de scoutinggroep het belangrijk om een feestelijke activiteit voor de wijk te organiseren. Daarbij willen zij iedereen het plezier laten ervaren, zoals de jeugdleden dat elke week doen. Voor de fancy fair hebben de leden hun loten kunnen verkopen waarbij men onder andere een luchtballonvaart, barbecue en spellen pakket kan winnen. De uitslag van de trekking zal dezelfde dag bekend nog worden. Op de fancy fair zullen verschillende scouting spellen te doen zijn en is er een rad van avontuur waarbij vele prijzen te winnen zijn. De fancy fair zal om 13:30 starten en om 15:00 zullen de winnaars van de loterij bekend worden gemaakt. De luchtballon zal aan het einde van de middag de lucht in gaan, mits het goed weer is. Noot voor redactie: Scouting Rijpelberg Scouting Rijpelberg is een goed draaiende vereniging in de wijk met zo n 150 jeugdleden (5-23 jaar oud) en 30 kaderleden. Kaderleden bij Scouting zijn vrijwilligers. De jeugdleden hebben 1 keer per week een bijeenkomst, regelmatig een weekend en 1 keer per jaar een week zomerkamp in binnen- of buitenland. De activiteiten de we organiseren draaien om samenwerking, hart voor de natuur hebben, sociaal zijn voor anderen, iets leren en vooral heel veel plezier hebben met elkaar. Het is een hele sociale vereniging met een belangrijke functie in de wijk Rijpelberg. Die functie voor de wijk willen we de komende tijd alleen maar gaan versterken.

5 Kwartaalverhaal Gezins- en Jongerencoaches Beeldschermen, ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen brengen veel tijd door achter deze beeldschermen. Soms is het fijn, want het geeft je als ouder de tijd om bijvoorbeeld rustig te koken. Echter horen we steeds meer zorgen over de gevolgen en verslavingsgevoeligheid van dit beeldschermgebruik. Een belangrijke vraag om jezelf te stellen: wat mag mijn kind, wanneer en met wie? Hieronder enkele tips om je kind te begeleiden in het beeldschermgebruik: Praat met je kind over het gebruik. Wat voor spellen doet je kind bijvoorbeeld en wat ziet en leest het? Op deze manier weet je waar de interesses van je kind liggen en waar het mee bezig is. Maak duidelijke afspraken. Bijvoorbeeld over de duur van de activiteiten, hoe je verwacht dat je kind zich gedraagt, welke informatie het mag delen zodra het online gaat en beheert de wachtwoorden. Gebruik filters om bepaalde informatie te blokkeren en loop samen privacy-instellingen door. Hou in de gaten waar je kind mee bezig is. Ga er eens bij zitten. Het versterkt de band en je kunt direct reageren op wat er gebeurt of ingrijpen als dit nodig is Toon interesse in online vrienden en maak afspraken over vrienden die ze niet echt kennen. Wees je bewust van je eigen voorbeeldrol: hoe maak je zelf gebruik van beeldschermen? Laat het je kind vertellen als er iets vervelend gebeurd, gezien of gezegd is. Vraag hier naar. Kies materiaal dat aanspreekt en aansluit. Kijk naar leeftijdsadviezen en houd hier rekening mee als er (jongere) vriendjes komen spelen. Stem met de andere ouders af wat zij willen. Vergeet ook niet dat er veel leerzame spellen te vinden zijn. Denk eens na over de invloeden op de gezondheid van je kind. Bedenk bijvoorbeeld goed wanneer en waar je kind beeldscherm gebruikt. Let op een goede zithouding tijdens beeldschermgebruik. Voor een goede en gezonde ontwikkeling is balans en variatie in activiteiten erg belangrijk: samen en alleen, binnen en buiten, rustig en druk, leren en ontspannen. Sommige kinderen vinden het moeilijk om activiteiten te bedenken buiten het beeldschermgebruik. Als ouder moet je ze hier soms bij helpen. Loop samen eens een rondje door het huis: zo kom je spelmateriaal tegen wat misschien al lang niet gebruikt is. Zet een keer speelgoed midden in de woonkamer, vaak roept dit al op dat kinderen er vanzelf mee gaan spelen. Denk ook eens aan tikkertje of het bouwen van een (binnen)hut, hiervoor hoef je geen spullen te kopen. Maak met je kind een lijstje met activiteiten waar hij / zij uit kan kiezen als het even niet meer weet wat te doen. Denk hierbij aan de variaties die hierboven genoemd worden. Kijk eens naar de sportverenigingen in de buurt en ga met je kind op onderzoek uit wat het leuk vindt. Stichting JIBB biedt mogelijkheden om sporten uit te proberen voor geen of weinig geld. Mocht je financieel te krap zitten om je kind aan te melden voor een sport- of cultuurclub, dan kun je kijken of je recht hebt op ondersteuning vanuit stichting leergeld. Betrek kinderen bij huishoudelijke taakjes die passen bij de leeftijd. Het is voor kinderen belangrijk te leren dat als ze spullen hebben gebruikt, ze dit ook op moeten ruimen. Ook kun je denken aan (samen) de hond uitlaten of meehelpen met koken. Daarnaast zijn er binnen de wijken diverse initiatieven, gericht op vrije tijdsbesteding van kinderen. Denk hierbij aan het T-lab en de Spelotheek. Mocht je het fijn vinden hier nog eens met ons over te praten, bel ons dan gerust! Onze gegevens zijn te vinden op of via de school van uw kind. De Gezins- en Jongerencoaches gemeente Helmond. De volgende Talentpost komt uit op vrijdag 31 maart 2017

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.08. Informatie Carnaval

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.08. Informatie Carnaval Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 15-02-2019 nr.08 Op de agenda 28-02-2019 01-03-2019 04-03-2019 inleveren Spreekuur logopedie T Hof Carnavalsviering Talentpost 9 Start carnavalsvakantie

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.09

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.09 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 01-03-2019 nr.09 Op de agenda inleveren Open dag Talentrijk In de vorige Talentpost hebben we aangekondigd een open dag te willen organiseren,

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 10 februari nr. 7

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 10 februari nr. 7 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 10 februari 2017 - nr. 7 Op de agenda 14-02-2017 17-02-2017 20-02-2017 23-02-2017 23-02-2017 23-02-2017 27-02-2017 06-03-2017 06-03-2017

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.2

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.2 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06-10-2017 nr.2 Op de agenda 04-10-2017 05-10-2017 16-10-2017 23-10-2017 25-10-2017 26-10-2017 inleveren Start kinderboekenweek Inloopspreekuur

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november nr. 4

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november nr. 4 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november 2016 - nr. 4 Op de agenda 30 november Sint en zijn pieten bezoeken locatie Betuwehof 5 december 6 december Sint en zijn pieten

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.3

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.3 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 03-11-2017 nr.3 Op de agenda 23-11-2017 24-11-2017 inleveren Inloopspreekuur logopedie T.Hof Talentpost nr. 4 Even voorstellen Ik ben Wendy

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 19-01-2018 nr.6 Op de agenda 22-01-2018 25-01-2018 01-02-2018 08-02-2018 09-02-2018 inleveren Studiedag, alle kinderen zijn vrij Inloopspreekuur

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 31 maart nr. 9

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 31 maart nr. 9 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 31 maart 2017 - nr. 9 Op de agenda 06-04-2017 06-04-2017 12-04-2017 14-04-2017 17-04-2017 18-04-2017 19-04-2017 20-04-2017 21-04-2017 inleveren

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21 april nr. 10

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21 april nr. 10 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21 april 2017 - nr. 10 Op de agenda 11 mei Spelletjesochtend kleuters 12 mei Dodehoek-project groep 7/8 Theo Driessenhof en groep 8 Betuwehof

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.07

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.07 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25-01-2019 nr.07 Op de agenda 07-02-2019 12-02-2019 15-02-2019 inleveren Spreekuur logopedie B Hof Studiedag. Alle leerlingen zijn deze dag

Nadere informatie

9641 LT Veendam

9641 LT Veendam Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 13 15-12-2017 17 december 23 december Kinderwoorddienst Advent: zondag 17 december:

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.06

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.06 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21-12-2018 nr.06 Op de agenda 24-12-2018 04-01-2019 07-01-2019 09-01-2019 24-01-2019 25-01-2019 inleveren Start Kerstvakantie Einde Kerstvakantie

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.03

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.03 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 12-10-2018 nr.03 Op de agenda 15-10-2018 19-10-2018 22-10-2018 24-10-2018 25-10-2018 01-11-2018 02-11-2018 05-11-2018 09-11-2018 inleveren

Nadere informatie

Om te beginnen wil ik u en alle kinderen uiteraard het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2015.

Om te beginnen wil ik u en alle kinderen uiteraard het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2015. Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 9 5 januari 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Jarig in januari 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 7

Schooljaar Nieuwsbrief 7 Reigerlaan 5 5702 PT Helmond NIEUWSBRIEF Email: info@sbo-de-toermalijn.nl Website: www.sbo-de-toermalijn.nl Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 7 Agenda Donderdag 6 april verkeersexamen BB4 en BB5 (theorie)

Nadere informatie

zaterdag 12 februari tot en met zondag 18 februari: Carnavalsvakantie

zaterdag 12 februari tot en met zondag 18 februari: Carnavalsvakantie BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 1-2 20.00 uur Info-avond communie Vr 2-2 Ma 5-2 Eerste rapport Di 6-2 Wo 7-2 Do 8-2 18.30-20.00 uur Carnavalsdisco groep 5 t/m 8 Vr 9-2 Carnavalsfeest op school zaterdag

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 9-2017-2018 AGENDA 23 jan. Groep 7/8 lezing André Kuipers Vertrek 13.00 uur. Terug op school +/- 15.30 uur.

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 31 januari 2013 Pagina 1 Sam is geboren

Nadere informatie

Jarigen komende week. Agenda. Paasontbijt. 25 maart Goede vrijdag, iedereen vrij. 28 maart Tweede Paasdag, iedereen vrij

Jarigen komende week. Agenda. Paasontbijt. 25 maart Goede vrijdag, iedereen vrij. 28 maart Tweede Paasdag, iedereen vrij 25 maart Goede vrijdag, iedereen vrij Vrijdag 18 maart 2016, 1 ste jaargang Nummer 27, week 12 28 maart Tweede Paasdag, iedereen vrij Jarigen komende week 20 mrt Tatev Davtyan APEN 25 mrt Daan van den

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Veilig Thuis Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Een stukje uitleg Dat je samen met papa/mama, of een andere persoon in dit boekje gaat werken is niet zo maar. Dat komt omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.04

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.04 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 09-11-2018 nr.04 Op de agenda 22-11-2018 30-11-2018 inleveren Spreekuur logopedie T Hof Talentpost nr. 5 Bedankt ouders/verzorgers Via deze

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Veilig Thuis Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod 2 Een stukje uitleg Dat je samen met papa/mama, of een andere persoon in dit boekje gaat werken is niet zo maar. Dat komt omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nr Beste lezer, lezeres,

Nr Beste lezer, lezeres, Beste lezer, lezeres, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer enige tijd gestart. Toch willen we jullie allemaal nog een heel sportief en plezierig jaar toewensen. Open dagen Op dinsdag 3 en donderdag 5 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Jaargang 16, nummer 24 Woensdag

Jaargang 16, nummer 24 Woensdag Jaargang 16, nummer 24 Woensdag 15-03-2017 MR In de MR-vergadering van 20 februari heeft Peter kort verslag gedaan over een audit bezoek aan onze school. Het auditteam heeft in 5 klassen heel gericht gekeken

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.01

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.01 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 31-08-2018 nr.01 Op de agenda 3 september 5 september 6 september 10-11-12 september 18 september 21 september inleveren Algemene informatie-avond

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen Kalender Kalender 10 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 15 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 16 december Kerstdiner Gr. 1 t/m 8 16 december Rapporten mee naar huis Gr. 3 t/m 7 18 december Kerstvakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 22 september 2017 nummer: 2 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Terugblik op de studiedag van 18 september

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014 Leerlingenquete r.-k.b.s De Rank in Schagen Maart 214 1 In totaal hebben 35 kinderen van groep 6, 7 en 8 meegedaan aan deze enquete. Vraag 1 : Wat voor een rapportcijfer zou je De Rank geven? Gemiddelde

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 20. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 20. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 20 Info-avond E.H. Communie Donderdag 01 februari is er een informatieve bijeenkomst over de viering van de E.H. Communie. Deze avond begint om 20.00 uur en is in de Luciakerk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 2 februari 2018 nummer: 10 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Een nieuw rapport! Vandaag krijgt uw zoon/dochter

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014 Leerlingenquete r.-k.b.s De Rank in Schagen Maart 2014 1 VERSLAG LEERLINGENQUETE R.-K BASISSCHOOL DE RANK, MAART 2014 Vraag 1 : Wat voor een rapportcijfer zou je De Rank geven? In totaal hebben 35 kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 17-05-2017 Nieuwsbrief nummer 32 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 24-05-2017 Hoofdluiscontrole 25-05-2017 Hemelvaart, iedereen vrij 26-05-2017 Extra vrije dag, iedereen vrij 29-05-2017

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 15-12 Vr 16-12 Ma 19-12 Di 20-12 Wo 21-12 Knutselen kleuters Do 22-12 Kerstviering; 17.30-19.00 uur Vr 23-12 24-12 t/m 8-1 Kerstvakantie; geniet er allemaal van! Ma 9-1

Nadere informatie

maart openbare daltonschool t Palet * Nationale Daltondag Studiedag gr 1 t/m 8

maart openbare daltonschool t Palet * Nationale Daltondag Studiedag gr 1 t/m 8 maart 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 2 3 * MR vergadering * Tennisles groepen 4 4 5 6 * Muziekles gr 8A/B 9 * Start tevredenheids-- onderzoek 10 11 12 * Gr 1-2D 9-10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het Speelgoedhuis. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Het Speelgoedhuis. In dit nummer: 18 oktober 2018 Nieuwsbrief Juf Wilma met pensioen Op 1 januari 2019 gaat juf Wilma Luijendijk met pensioen. Na een prachtige onderwijscarrière van 44 jaar op de St. Leonardusschool gaat de juf het werkende

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere lezers, Oktober Opening Kinderboekenweek 2018: Kom erbij!

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere lezers, Oktober Opening Kinderboekenweek 2018: Kom erbij! In de Kijker Oktober 2018 Beste ouders, leerlingen en andere lezers, Opening Kinderboekenweek 2018: Kom erbij! t is fijn als je jongleren kan met kopjes en met borden. Of met kersenpitten spugen ooit eens

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie