Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik b.v.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik b.v."

Transcriptie

1 Winterwedstrijden Holland Regatta Club 20121/2013 Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen ORC Club Ongemeten toerjachten (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik b.v. 1 De Regels 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 1.2 Arbitrage zal worden toegepast voor protesten die betrekking hebben op RvW deel 2. Arbitrage zal nader worden uitgewerkt in de Wedstrijdbepalingen. RvW 44.1 wordt gewijzigd om een boot toe te staan tijdens de arbitrage een 30% scorestraf te nemen, zoals berekend in RvW 44.3c. RvW 63.1 wordt gewijzigd met de toevoeging: De arbiter kan toestaan een protest terug te laten trekken zonder goedkeuring van het protest comité. De afkorting ARB wordt gebruikt voor een arbitrage score straf. Dit is een toevoeging aan RvW A In de wedstrijdbepalingen zullen een aantal wijzigingen van de RvW worden opgenomen. 2 Reclame 2.1 De in Nederland geregistreerde boten die reclame voeren dienen in het bezit te zijn van een Watersportverbond reclamecertificaat. Een kopie hiervan moet bij de inschrijving worden overlegd. 2.2 Indien er sponsoruitingen van de evenementsponsors in de vorm van vlaggen of stickers bij de inschrijving worden uitgereikt dienen deze op de aangegeven wijze te worden gevoerd of bevestigd. 2.3 IRC Rules Part 3 (= advertising category C) is van toepassing. 3 Deelnamerecht en Inschrijvingen 3.1 De wedstrijdserie is uitgeschreven voor: handicapklassen ORC ongemeten toerjachten (SW) eenheidsklassen waaronder: J22, J24, J80, X99, X79, MAXFUN 25, Beneteau 25, First 31.7, Laser SB Voor de handicapklassen geldt: Bij minder dan drie inschrijvers in enige ORC groep voegt het wedstrijdcomité die groep samen met een andere ORC-groep. Voor de ongemeten toerjachten geldt dat de wedstrijd alleen wordt gestart als er tenminste5 boten zijn ingeschreven.

2 Voor de eenheidsklassen geldt dat de wedstrijd van een klasse alleen wordt gestart als er voor die klasse tenminste 10 boten zijn ingeschreven. 3.3 Inschrijving is mogelijk online via de website: Het volledig ingevulde inschrijfformulier moet uiterlijk 30 september 2012 in bezit zijn van het wedstrijdsecretariaat. Na-inschrijvingen worden alleen in uitzonderingsgevallen geaccepteerd. In dat geval moet het inschrijfgeld contant worden betaald bij de registratie. Voor informatie of Marcel Hanenberg: Inschrijfgeld 4.1 Het inschrijfgeld is: 200,00 voor de gehele serie. Het inschrijfgeld dient te zijn overgemaakt voor 10 oktober In het geval dat de wedstrijden om wat voor reden dan ook geen doorgang kunnen vinden of afgebroken moeten worden en er geen herstart plaatsvindt, zal er geen restitutie plaatsvinden van het inschrijfgeld. 5 Klassenindeling en Groepsindeling 5.1 Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de ORC schepen ingedeeld in groepen. Het wedstrijdcomité beslist over de definitieve indeling. 5.2 Afhankelijk van het aantal inschrijvers worden klassen in startgroepen gecombineerd. Het definitieve klassen- en startgroepschema zal worden gepubliceerd op het mededelingenbord. 6 Wedstrijdschema 6.1 Er wordt naar gestreefd 3 wedstrijden te varen van ongeveer één uur, 6.2 Schema: Datum Waarschuwingssein Zondag 7 oktober 2012 Zondag 4 november 2012 Zondag 2 december 2012 Zondag 2 februari 2013 Zondag 2 maart 2013 Zondag 6 april Metingen Meetcontroles kunnen worden uitgevoerd. 8 Aanmelding, wedstrijdbepalingen

3 8.1 Iedere boot dient zich aan te melden bij het wedstrijdcomité in het Regatta Office. De volgende bescheiden dienen bij de aanmelding te worden ingeleverd: - een kopie van de geldige meetbrief (niet voor ongemeten toerjachten) - een ondertekende kopie van het inschrijfformulier De volgende bescheiden dienen bij de aanmelding te worden getoond: - de startlicentie van de verantwoordelijke persoon - een Watersportverbond reclame certificaat (indien van toepassing) 8.2 Het wedstrijdsecretariaat zetelt in het Regatta Office van het International Sailing Center Medemblik. 9 Locatie IJsselmeer ten oosten van Medemblik 10 Banen Er worden up wind- down wind banen gebruikt. 11 Protesten 11.1 Protesten zullen worden behandeld door een protestcomité volgens RvW 91 (a) Arbitrage zal worden toegepast voor protesten die betrekking hebben op RvW deel 2 12 Scoring en Handicap 12.1 Alle klassen: Lage punten systeem. ORC Time on Time en Triple Number; IRC en SW Time on Time en Single Number. Ongemeten toerjachten Time on Time met het door het wedstrijdcomité toegekende handicapgetal Bij vier of minder voltooide wedstrijden worden geen scores afgetrokken. Dit wijzigt regel A2. Bij vijf en meer wedstrijden wordt de slechtste score afgetrokken. 13 Hulpschepen Hulpschepen zijn herkenbaar aan een witte vlag of sticker met de letters RC of RESCUE 14 Ligplaatsen

4 14.1 Alle van belang zijnde informatie voor uw verblijf in en om Regatta Center Medemblik vindt u in Liggeld/staplaats en kranen is inclusief in het inschrijfgeld met dien verstande dat aan ten minste vijf wedstrijden moet worden deelgenomen. Indien dit niet gebeurd is alsnog het reguliere liggeld/ kraangeld verschuldigd. (Regulier is 2,- per meter per nacht, kranen sportboten 25,00 per keer). Stroomverbruik bij ligplaatsen wordt apart afgerekend tegen 0,35 per Kwh. Inlichtingen hierover bij de havenmeester Kranen geldt uitsluitend voor boten voorzien van een hijsstrop (max 2T). Regatta Center Medemblik beschikt over een botenlift (20T) voor grotere schepen. (Niet kosteloos) 15 Reserve 16 Reserve 17 RADIOCOMMUNICATIE 17.1 Alle deelnemers zijn verplicht, dit in verband met de veiligheid, een (draagbare) marifoon aan boord te hebben Terwijl hij wedstrijd zeilt mag een boot noch radiosignalen uitzenden noch radioberichten ontvangen die niet beschikbaar zijn voor alle boten, behalve in noodgevallen. Deze beperking is ook van toepassing op mobiele telefoons De wedstrijdleider kan als aanvulling op de vlaggenseinen via de marifoon mededelingen doen over de wedstrijd. In de wedstrijdbepalingen staat op welke kanalen deze mededelingen worden gedaan. 18 Prijzen 18.1 Per klasse zijn er serieprijzen volgens onderstaand schema: Starters: 3, 4/6, 7 en meer: Prijzen: 1, 2 en Indien de organisatie sponsors vindt kunnen er dagprijzen worden uitgereikt Prijsuitreiking: Zo snel mogelijk na de laatste wedstrijden 19 Afwijzing van aansprakelijkheid

5 Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de wedstrijdserie. Zie regel 4, Besluit om wedstrijd te zeilen. De leden van het bestuur en de betrokken commissieleden van Holland Regatta Club, de leden van het wedstrijdcomité alsmede Regatta Center Medemblik b.v. en haar vertegenwoordigers en de sponsors van dit evenement accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel of dood veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de wedstrijden. Zie RvW regel 4, Besluit om wedstrijd te zeilen. 20 Verzekering Elke deelnemende boot moet verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid met een minimum bedrag van per gebeurtenis. 21 Recht tot het gebruik van naam en portret Door deelname aan de Holland Regatta Club Medemblik Winterwedstrijden 2012/2013 geeft een deelnemer de organisatie van deze serie het recht voor onbepaalde tijd, tot het onder hun verantwoordelijkheid maken, gebruiken en van tijd tot tijd uitzenden of afbeelden van iedere bewegende en stilstaande beelden en live opgenomen of gefilmde televisie en andere reproducties van hem en haar tijdens de zogenaamde Holland Regatta Club Winterwedstrijden 2012/2013 en in iedere andere uitingen zonder uitzondering die verband houden met deze wedstrijden.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik. 07-08 Oktober 2017 Regatta Center Medemblik Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Two Handed (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Wedstrijdorganisatie:

Nadere informatie

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik. 6-7 Oktober 2018 Regatta Center Medemblik Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Two Handed (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Wedstrijdorganisatie:

Nadere informatie

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Marina Stellendam b.v.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Marina Stellendam b.v. 23-24 April 2016 Marina Stellendam Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Two Handed (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie

Nadere informatie

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2017

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2017 22-23 April 2017 Marina Stellendam Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Two Handed (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie

Nadere informatie

Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse

Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse 16 & 17 november Notice of Race Locatie Grevelingen meer (nabij Port Zelande)n Wedstrijdorganisatie Wedstrijdcomité GrevelingenCup & J80 klasse organisatie

Nadere informatie

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse Aankondiging Nederlands Kampioenschap In de V/ VA klasse georganiseerd door Holland Regatta Club onder auspiciën van het Watersportverbond van 7 tot en met 9 september 2018 op het IJsselmeer 1. DE REGELS

Nadere informatie

AANKONDIGING. Oktoberraces 2016 Lustrum Editie. ORC ORC TwoHanded IRC ongemeten jachten onder SW handicap. Georganiseerd door Jachtclub Scheveningen

AANKONDIGING. Oktoberraces 2016 Lustrum Editie. ORC ORC TwoHanded IRC ongemeten jachten onder SW handicap. Georganiseerd door Jachtclub Scheveningen AANKONDIGING Oktoberraces 2016 Lustrum Editie ORC ORC TwoHanded IRC ongemeten jachten onder SW handicap Georganiseerd door Jachtclub Scheveningen Van 1 t/m 2 oktober 2016 op de rede van Scheveningen. 1.

Nadere informatie

Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl boot, 2 man, 50 mijl -

Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl boot, 2 man, 50 mijl - Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl - - 1 boot, 2 man, 50 mijl - Georganiseerd door de stichting SHORTHANDED.NL in samenwerking met WSV Lelystadhaven op Zaterdag 30 april

Nadere informatie

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen Georganiseerd door de WATERSPORTVERENIGING ZEEWOLDE in samenwerking met de VERENIGING VAN WAARSCHIPPERS. 29 en 30 augustus 2015 op het Wolderwijd

Nadere informatie

REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten

REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten AANKONDIGING Voor de REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten Georganiseerd door Watersportvereniging Lelystad Onder auspiciën van het Watersportverbond

Nadere informatie

AANKONDIGING. Voor de LENCO REGATTA Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse Tirion 21 klasse J/22 Klasse

AANKONDIGING. Voor de LENCO REGATTA Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse Tirion 21 klasse J/22 Klasse AANKONDIGING Voor de LENCO REGATTA 2016 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse Tirion 21 klasse J/22 Klasse En voor het Open Nederlands Kampioenschap Quarter Ton klasse Georganiseerd door Watersportvereniging

Nadere informatie

Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl boot, 2 man, 50 mijl -

Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl boot, 2 man, 50 mijl - Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl - - 1 boot, 2 man, 50 mijl - Georganiseerd door de stichting SHORTHANDED.NL in samenwerking met WSV Lelystadhaven op zaterdag 28 april

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen.

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen. Aankondiging voor het BRIES NOORDWIK OPEN 2013 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk in samenwerking met het Watersportverbond 31 augustus en 1 september 2013 1. DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie

Nadere informatie

Aankondiging Snertrace georganiseerd door Jachtclub Veere

Aankondiging Snertrace georganiseerd door Jachtclub Veere Aankondiging Snertrace georganiseerd door Jachtclub Veere op zondag 21 oktober 2018 op het Veerse Meer 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor

Nadere informatie

Aankondiging. Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers

Aankondiging. Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers Aankondiging Zuiderzeeweek In de ORC klasse en Etchells klasse georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 Onderdeel van de Markermeercup

Nadere informatie

Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers

Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers Zuiderzeeweek In de ORC klasse en Etchells georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 Onderdeel van de Markermeercup 2017 1 DE REGELS

Nadere informatie

NoR-SpringRegatta2017.docx blz 1 van 5

NoR-SpringRegatta2017.docx blz 1 van 5 Voorlopige Aankondiging Voor de WESTEINDER SPRING REGATTA In de FD klasse en Musto Skiff klasse georganiseerd door STICHTING WESTEINDER ZEILWEDSTRIJDEN (WZW) op 29 en 30 april 2017 op de Westeinderplas

Nadere informatie

Aankondiging Haringrace georganiseerd door Jachtclub Veere

Aankondiging Haringrace georganiseerd door Jachtclub Veere Aankondiging Haringrace georganiseerd door Jachtclub Veere op zondag 16 juni 2019 op het Veerse Meer 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor

Nadere informatie

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven Watersportvereniging Brouwershaven Notice of race 20 en 21 juni 2014 - Brouwse Classic s Regatta (BCR) 1. Reglementen. 1.1 Op wedstrijden zijn van toepassing de regels voor wedstrijdzeilen 2013-2016 (RvW),

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Open Kampioenschap Watersportverbond District Noord voor jeugd: zwaard- en kielboten georganiseerd door de Watersport Vereniging Heeg onder auspiciën van het Watersportverbond op

Nadere informatie

Notice of Race (Na)zomeravondcompetitie WV Arne 2019

Notice of Race (Na)zomeravondcompetitie WV Arne 2019 Notice of Race (Na)zomeravondcompetitie WV Arne 2019 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 1.2 De volgende Regels worden

Nadere informatie

Notice of Race Wintersprinter WV Arne

Notice of Race Wintersprinter WV Arne Notice of Race Wintersprinter WV Arne 2018-2019 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 1.2 De volgende Regels worden

Nadere informatie

AANKONDIGING. Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen

AANKONDIGING. Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen AANKONDIGING Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen Voor de navolgende klassen: Optimist, Optimist Groen, Splash A, Splash B, RS-Feva, Laser 4.7 en Laser Radiaal (tot

Nadere informatie

1.3 De wijzigingen van de RvW zullen volledig in de wedstrijdbepalingen worden vermeld.

1.3 De wijzigingen van de RvW zullen volledig in de wedstrijdbepalingen worden vermeld. Aankondiging voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Sharpieklasse georganiseerd door WSV de Spiegel onder auspiciën van het Watersportverbond van 23 en 24 september 2017 op de Spiegelplas 1 DE

Nadere informatie

Van Uden Reco Oktober Race Oktober 2018 Regatta Center Medemblik

Van Uden Reco Oktober Race Oktober 2018 Regatta Center Medemblik Van Uden Reco Oktober Race 2018 6-7 Oktober 2018 Regatta Center Medemblik Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Double Handed (Kajuit) Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Locatie: IJsselmeer

Nadere informatie

WaterSportvereniging Heeg

WaterSportvereniging Heeg WaterSportvereniging Heeg Aangesloten bij het Watersportverbond Aankondiging WSH Voorjaarswedstrijden georganiseerd door de WaterSportvereniging Heeg van zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 op het Heegermeer

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen.

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen. Aankondiging voor het Eneco Luchterduinen jeugd Evenement 2015 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk in samenwerking met het Watersportverbond 4 & 5 Juli 2015 1. DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie

Nadere informatie

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Valkenklasse

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Valkenklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Valkenklasse Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de Valken klasse organisatie en onder auspiciën van het

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging te Muiden onder auspiciën van het Watersportverbond van 30 augustus

Nadere informatie

2 RECLAME Er wordt van deelnemers niet verwacht om reclame van evenement sponsors te voeren op hun boot.

2 RECLAME Er wordt van deelnemers niet verwacht om reclame van evenement sponsors te voeren op hun boot. Aankondiging voor het Open Kampioenschap Watersportverbond District Noord voor Jeugd, Zwaard en Kielboten georganiseerd door WaterSportvereniging Heeg onder auspiciën van het Watersportverbond van zaterdag

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. In de Regenboogklasse

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. In de Regenboogklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Regenboogklasse georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met het Watersportverbond van 5 tot en met 8 september

Nadere informatie

1.4* Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie.

1.4* Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de12 voets jollen klasse georganiseerd door Comité Alkmaardermeer en de 12 voets jollen klasse organisatie onder auspiciën van het Watersportverbond van

Nadere informatie

NoR SpringRegatta april 2019 blz1 van 5

NoR SpringRegatta april 2019 blz1 van 5 Aankondiging Voor de WESTEINDER SPRING REGATTA In de FD, RS Aero en Musto Skiff klassen georganiseerd door STICHTING WESTEINDER ZEILWEDSTRIJDEN (WZW) in samenwerking met WV Aalsmeer van 18 mei tot en met

Nadere informatie

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen 2013-2016 met toepassing van Appendix B.

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen 2013-2016 met toepassing van Appendix B. Aankondiging voor het Open Clubkampioenschap Aalsmeer In de BT293 / Kona / Formula Windsurfing / Open 7.8 en Open 9.5 m2 klasse georganiseerd door WindSurf Club Aalsmeer van zaterdag 20 juni tot en met

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. Klassenkampioenschap

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. Klassenkampioenschap Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Randmeer en de Spanker klasse en het Klassenkampioenschap in de Javelin klasse georganiseerd door Stichting Westeinderzeilwedstrijden in samenwerking

Nadere informatie

Uitnodiging FLEVO RACE 2007

Uitnodiging FLEVO RACE 2007 Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Uitnodiging FLEVO RACE 2007 (sedert 1939) 17, 18 en 19 augustus 2007, Enkhuizen ORC Club, IRC, Ronde en Platbodem Jachten, First 31.7, Pion, X-99, SW

Nadere informatie

Bries Noordwijk Open 2018

Bries Noordwijk Open 2018 NOTICE OF RACE Bries Noordwijk Open 2018 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk 25 augustus en 26 augustus 2018 1 DE REGELS 1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor de Delta Lloyd Regatta 2016 voor de optimist en 29er op zaterdag 28 mei 2016

Wedstrijdbepalingen voor de Delta Lloyd Regatta 2016 voor de optimist en 29er op zaterdag 28 mei 2016 Wedstrijdbepalingen voor de Delta Lloyd Regatta 2016 voor de optimist en 29er op zaterdag 28 mei 2016 Georganiseerd door comité Delta Lloyd Regatta in samenwerking met het Watersportverbond, Optimist Club

Nadere informatie

NoR-SpringRegatta2018 versie 2.docx blz1 van 5

NoR-SpringRegatta2018 versie 2.docx blz1 van 5 Aankondiging Voor de WESTEINDER SPRING REGATTA In de Sailhorse, Randmeer en Musto Skiff klassen georganiseerd door STICHTING WESTEINDER ZEILWEDSTRIJDEN (WZW) in samenwerking met WV Aalsmeer van 30 juni

Nadere informatie

WaterSportvereniging Heeg

WaterSportvereniging Heeg WaterSportvereniging Heeg Aangesloten bij het Watersportverbond Aankondiging WSH Voorjaarswedstrijden georganiseerd door de WaterSportvereniging Heeg op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 op het Heegermeer

Nadere informatie

Aankondiging WSH Voorjaars Wedstrijden 2013

Aankondiging WSH Voorjaars Wedstrijden 2013 Aankondiging WSH voorjaarswedstrijden georganiseerd door de WaterSportvereniging Heeg van zaterdag 27 en zondag 28 april 2013 op het Heegermeer 1. DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de

Nadere informatie

Aankondiging. Klasse kampioenschap ORC

Aankondiging. Klasse kampioenschap ORC Aankondiging voor het Klasse kampioenschap In de J-22 klasse ORC Meetellend voor ORC competitie georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers in samenwerking met het Watersportverbond

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Regenboog klasse georganiseerd door Koninklijke Watersportvereniging Sneek onder auspiciën van het Watersportverbond van 14 tot en met 17 september

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 29 juni tot en met zaterdag 30 juni 2018 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli 2016 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de stichting

Nadere informatie

Aankondiging. voor de ZUIDERZEEWEEK 2015. en het. Voor de J-22 en J-24 klasse

Aankondiging. voor de ZUIDERZEEWEEK 2015. en het. Voor de J-22 en J-24 klasse Aankondiging voor de ZUIDERZEEWEEK 2015 en het Klasse kampioenschap Voor de J-22 en J-24 klasse georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers van 18 september tot en met 20

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de 16m² klasse georganiseerd door Watersportvereniging Sleattemermar onder auspiciën van het Watersportverbond van 24 tot en met 27 augustus 2017 op het

Nadere informatie

SKON Sailing Tour Splash Blue & Splash Red

SKON Sailing Tour Splash Blue & Splash Red Wedstrijdbepalingen voor de SKON Sailing Tour Splash Blue & Splash Red georganiseerd door Jeugdzeilvereniging Muiderzand en het Regatta Center Muiderzand op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 op het Markermeer

Nadere informatie

AANKONDIGING AVONDWEDSTRIJDEN 2014 Notice of Race

AANKONDIGING AVONDWEDSTRIJDEN 2014 Notice of Race AANKONDIGING AVONDWEDSTRIJDEN 2014 Notice of Race 1 Watersport vereniging Lelystad Mede mogelijkgemaakt door North Sails De wedstrijdcommissie van de watersport vereniging Lelystad (WVL) nodigt u van harte

Nadere informatie

Aankondiging. Jubileum Evenement 80 jaar Pampus

Aankondiging. Jubileum Evenement 80 jaar Pampus Aankondiging voor het Jubileum Evenement 80 jaar Pampus georganiseerd door de in samenwerking met het Pampus Klasse Organisatie. van 20 tot en met 22 juni 2014 op het Sneekermeer 1. DE REGELS 1.1* De wedstrijdserie

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen Wintersprinter WV Arne

Wedstrijdbepalingen Wintersprinter WV Arne Wedstrijdbepalingen Wintersprinter WV Arne 2018-2019 [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en oordeel van de jury wordt opgelegd. [NP] geeft aan dat een overtreding van deze regel geen

Nadere informatie

AANKONDIGING IEPEN FRYSKE KAMPIOENSKIPPEN SKÛTSJESILEN

AANKONDIGING IEPEN FRYSKE KAMPIOENSKIPPEN SKÛTSJESILEN AANKONDIGING voor de IEPEN FRYSKE KAMPIOENSKIPPEN SKÛTSJESILEN georganiseerd door de vereniging IFKS van 12 t/m 20 augustus 2016 1. De Regels 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de 16m2 klasse georganiseerd door de Koninklijke Watersport-Vereeniging Loosdrecht onder auspiciën van het Watersportverbond van 23 tot en met 26 augustus

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni 2015 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de stichting

Nadere informatie

Twee Landen Regatta 10 en 11 juni LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN

Twee Landen Regatta 10 en 11 juni LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN Twee Landen Regatta 10 en 11 juni 2017. LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN Wedstrijdleider: Frank Dane, Voorzitter Protestcommissie: Peter Nannenberg. Organiserende vereniging: Zeilvereniging Oldambtmeer (ZVO)

Nadere informatie

NoR KK Efsix 2017.docx blz 1 van 5

NoR KK Efsix 2017.docx blz 1 van 5 Aankondiging voor het Klassekampioenschap in de Efsix klasse georganiseerd door STICHTING WESTEINDER ZEILWEDSTRIJDEN (WZW) onder auspiciën van het Watersportverbond van 1 tot en met 3 september 2017 op

Nadere informatie

LEMSTERAKEN V/VA KLASSE WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 8 en 9 juni. Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie

LEMSTERAKEN V/VA KLASSE WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 8 en 9 juni. Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie WEDSTRIJDBEPALINGEN Klassenevenement V/VA 8 en 9 juni Oude Haven Enkhuizen Holland Regatta Club V/VA Klassenorganisatie Wedstrijdbepalingen V/VA Klassenevenement 2019 1 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Vrijheid klasse georganiseerd door Comité Alkmaardermeer onder auspiciën van het Watersportverbond op 15 en 16 juni 2019 op de Alkmaardermeer

Nadere informatie

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel Wedstrijdbepalingen voor het Sharpie klasseevenement georganiseerd door WSV de Spiegel in samenwerking met het Watersportverbond van 29-08 tot 30-08-2015 op de Spiegelplas 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie

Nadere informatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 WEDSTRIJDBEPALINGEN Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 DEEL I.... 2 1 REGELS... 2 2 MEDEDELINGEN AAN DEELNEMERS.... 2 3 WIJZIGINGEN VAN DE WEDSTRIJDBEPALINGEN.... 2 4 SEINEN OP DE WAL... 2 5 PROGRAMMA VAN

Nadere informatie

verschuldigd. Het inschrijfgeld is 7,50 optimist, 12,50 eenmansklasse, 20,00 meermansklasse en kan bij aanvang van de wedstrijden worden voldaan

verschuldigd. Het inschrijfgeld is 7,50 optimist, 12,50 eenmansklasse, 20,00 meermansklasse en kan bij aanvang van de wedstrijden worden voldaan Twee Landen Regatta 11 en 12 juni 2016. LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN Wedstrijdleider: Rik Klok, Voorzitter Protestcommissie: Peter Nannenberg/ Rob Helder. Organiserende vereniging: Zeilvereniging Oldambtmeer

Nadere informatie

Uitnodiging Combi Loosdrecht 11 en 12 mei 2019

Uitnodiging Combi Loosdrecht 11 en 12 mei 2019 Uitnodiging Combi Loosdrecht 11 en 12 mei 2019 GWV De Vrijbuiter organiseert op 11 en 12 mei 2019 de Combi Loosdrecht. Tijdens de wedstrijden neemt traditiegetrouw WSV Het Witte Huis het Optimisten C-veld

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen Wolderwijd Cup 2018

Wedstrijdbepalingen Wolderwijd Cup 2018 Zaterdag 29 september 2018 WEDSTRIJDBEPALINGEN 1. REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen. 1.2 De wedstrijden worden gevaren onder

Nadere informatie

Notice of Race. SKON Sailing Tour 2015

Notice of Race. SKON Sailing Tour 2015 Notice of Race Klassenevenement Splash = (ISAF Class en Splash) Flash = ( Flash en Splash RED) De organiserende verenigingen en de SKON nodigen je van harte uit deel te nemen aan de die zal worden gehouden

Nadere informatie

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.)

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) AANKONDIGING 84 ste Sneekweek In alle erkende open eenheidsklassen Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) 3 tot en met 8 augustus 2019 Te houden op het Sneekermeer, de Zoutepoel

Nadere informatie

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben.

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de 12-voetsjolklasse georganiseerd door KWV Frisia onder auspiciën van het Watersportverbond van 1 tot en met 3 september 2017 op het Sneekermeer en de

Nadere informatie

EWVA. Enkhuizer Watersport Vereniging Almere. Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE Kajuitjachten ORC-sportboten

EWVA. Enkhuizer Watersport Vereniging Almere. Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE Kajuitjachten ORC-sportboten EWVA Enkhuizer Watersport Vereniging Almere Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE 2018 Kajuitjachten ORC-sportboten versie 1.0 20 April 2018 Enkhuizer Watersport Vereniging Almere 1 / 5 1 Regels die van

Nadere informatie

Aankondiging. voor het. Nederlands Kampioenschap / Nederlands Kampioenschap Master. In de Pampusklasse

Aankondiging. voor het. Nederlands Kampioenschap / Nederlands Kampioenschap Master. In de Pampusklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap / Nederlands Kampioenschap Master In de Pampusklasse georganiseerd door Watersportvereniging Sleattemermar onder auspiciën van het Watersportverbond van 31

Nadere informatie

Aankondiging NK Schakel 2012 versie:

Aankondiging NK Schakel 2012 versie: AANKONDIGING van het Nederlands Kampioenschap in de Schakelklasse van 28 tot en met 31 juli 2012 op het Schildmeer te Steendam. Georganiseerd door de Zeilvereniging t Olle Schild-Steendam onder gezag en

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor het Klassenevenement Dart18 georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 4 & 5 mei 2019 op de Loosdrechtse plassen

Wedstrijdbepalingen voor het Klassenevenement Dart18 georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 4 & 5 mei 2019 op de Loosdrechtse plassen Wedstrijdbepalingen voor het Klassenevenement Dart18 georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 4 & 5 mei 2019 op de Loosdrechtse plassen [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en oordeel

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Sharpieklasse georganiseerd door WSV de Spiegel onder auspiciën van het Watersportverbond van 23 tot en met 24 september 2017 op de Spiegelplas

Nadere informatie

1.4 De klassenvoorschriften van de Schakel en 30m2 klasse zijn van toepassing.

1.4 De klassenvoorschriften van de Schakel en 30m2 klasse zijn van toepassing. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Schakel en 30m2 klasse georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek onder auspiciën van het Watersportverbond van 27 tot en met 29 juli

Nadere informatie

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel Wedstrijdbepalingen voor het Open Klasse Kampioenschap In de Javelin klasse en voor het klasse evenement in de Contender en Spanker klasse georganiseerd door WSV de Spiegel onder auspiciën van het Watersportverbond

Nadere informatie

AANKONDIGING Voor het

AANKONDIGING Voor het AANKONDIGING Voor het Nederlands Kampioenschap in de Flitsklasse 2016 georganiseerd door De koninklijke Watersportvereniging Langweer en de Flitsklasse organisatie onder auspiciën van het Watersportverbond

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor het 12 voetsjollen evenement

Wedstrijdbepalingen voor het 12 voetsjollen evenement Wedstrijdbepalingen voor het 12 voetsjollen evenement georganiseerd door Haarlemsche Jacht Club van Zaterdag 20 mei tot Zondag 21 mei 2017 op de Mooie Nel, Haarlem 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.)

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) AANKONDIGING 82 ste Sneekweek In alle erkende open eenheidsklassen Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) 5 tot en met 10 augustus 2017 Te houden op het Sneekermeer, de Zoutepoel

Nadere informatie

EWVA. Enkhuizer Watersport Vereniging Almere. Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE Kajuitjachten ORC-sportboten

EWVA. Enkhuizer Watersport Vereniging Almere. Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE Kajuitjachten ORC-sportboten EWVA Enkhuizer Watersport Vereniging Almere Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE 2019 Kajuitjachten ORC-sportboten (versie 1.2 12 mei 2019) Enkhuizer Watersport Vereniging Almere 1 / 5 1 Regels die van

Nadere informatie

Notice of Race. Splash Sailing Tour Klassenevenement Splash Blue en Splash RED

Notice of Race. Splash Sailing Tour Klassenevenement Splash Blue en Splash RED Notice of Race Splash Sailing Tour 2019 Klassenevenement Splash Blue en Splash RED De organiserende verenigingen en de SKON nodigen je van harte uit deel te nemen aan de Splash Sailing Tour 2019 voor de

Nadere informatie

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Engelse tekst voorrang hebben.

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Engelse tekst voorrang hebben. 21 Nederlandse Zeilschool Kampioenschappen KKmKKampioenschapeenenschappen Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Zeilscholen In ter beschikking gestelde Polyvalken georganiseerd door KONINKLIJKE

Nadere informatie

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor de Splash Sailing Tour georganiseerd door watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude onder auspiciën van het Watersportverbond op 10 en 11 juni 2017 op de Vinkeveense Plassen 1 REGELS

Nadere informatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 28 en 29 juni Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 28 en 29 juni Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie WEDSTRIJDBEPALINGEN Klassenevenement V/VA 28 en 29 juni 2014 Oude Haven Enkhuizen Holland Regatta Club V/VA Klassenorganisatie 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie

Aankondiging Laser Master Weekend

Aankondiging Laser Master Weekend 24 en 25 maart 2018 op de Kagerplassen bij Warmond georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd

Nadere informatie

WaterSportvereniging Heeg Postadres: it Eilân 69, 8621CT Heeg

WaterSportvereniging Heeg Postadres: it Eilân 69, 8621CT Heeg WaterSportvereniging Heeg Postadres: it Eilân 69, 8621CT Heeg E- mail: info@wsheeg.nl Website: www.wsheeg.nl LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN VOORJAARSWEDSTRIJDEN 27 april en 28 april 2013 op het Heegermeer

Nadere informatie

Notice of Race. Optimist Nationaal 5 / Benjamin 6 / Rookie 4. Wedstrijd Optimist. Zaterdag 25 mei 2019

Notice of Race. Optimist Nationaal 5 / Benjamin 6 / Rookie 4. Wedstrijd Optimist. Zaterdag 25 mei 2019 Watersport Oostende Spuikom VZW WOS www.spuikom.be Wedstrijd Optimist Optimist Nationaal 5 / Benjamin 6 / Rookie 4 Zaterdag 25 mei 2019 Notice of Race "Aankondiging wedstrijd" De wedstrijd Optimist Nationaal

Nadere informatie

WaterSportvereniging Heeg

WaterSportvereniging Heeg WaterSportvereniging Heeg Aangesloten bij het Watersportverbond LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN VOORJAARSWEDSTRIJDEN 29 april en 30april 2017 op het Heegermeer 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen 2017 Combi Rotterdam. Bijlage Z uit Regels voor Wedstrijdzeilen maart 2017

Wedstrijdbepalingen 2017 Combi Rotterdam. Bijlage Z uit Regels voor Wedstrijdzeilen maart 2017 Wedstrijdbepalingen 2017 Combi Rotterdam Bijlage Z uit Regels voor Wedstrijdzeilen 2017-2020 20 maart 2017 1. REGELS 1.1. De wedstrijdserie is onderworpen aan de regels zoals gedefinieerd in de Regels

Nadere informatie

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het SKON Klassenevenement Splash Blue en Splash RED In de Splash klasse Georganiseerd door W.V. Breskens van 24 tot en met 25 juni 2016 op de Grevelingen bij Bruinisse [NP] geeft

Nadere informatie

EWVA. Enkhuizer Watersport Vereniging Almere. Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE Kajuitjachten ORC-sportboten

EWVA. Enkhuizer Watersport Vereniging Almere. Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE Kajuitjachten ORC-sportboten Wedstrijdbepalingen EWVA Zomercompetitie 2018 v 1.0 EWVA Enkhuizer Watersport Vereniging Almere Wedstrijdbepalingen ZOMERCOMPETITIE 2019 Kajuitjachten ORC-sportboten versie 1.0 12 Januari 2019 Enkhuizer

Nadere informatie

Paashaaswedstrijden Goudse Watersportvereniging Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FJ 12 VOETS-JOL

Paashaaswedstrijden Goudse Watersportvereniging Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FJ 12 VOETS-JOL Paashaaswedstrijden 206 Goudse Watersportvereniging Elfhoeven VALK O-JOL 6M2 RANDMEER FJ 2 VOETS-JOL 5 en 6 april 207 Wedstrijdbepalingen Paashaawedstrijden 5 en 6 april 207. De regels Op de wedstrijdserie

Nadere informatie

1.4 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben.

1.4 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Randmeer en de Spankerklasse en het Klassenkampioenschap in de Javelin en G2 klasse georganiseerd door WaterSportvereniging Heeg onder auspiciën van

Nadere informatie

van 18 mei tot en met 19 mei 2019 op de s Gravenbroekseplas te Reeuwijk

van 18 mei tot en met 19 mei 2019 op de s Gravenbroekseplas te Reeuwijk Aankondiging voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Pampusklasse georganiseerd door Roei- en Zeilvereniging Gouda in samenwerking met de Pampusclub onder auspiciën van het Watersportverbond van

Nadere informatie

Paashaaswedstrijden. G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500

Paashaaswedstrijden. G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500 Paashaaswedstrijden G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 6M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500 20 en 2 april 209 Wedstrijdbepalingen Paashaaswedstrijden 20 en 2 april 209. De regels Op de wedstrijdserie zijn van toepassing

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen Wedstrijdbepalingen voor het Open Nederlands Kampioenschap In de Splash Red / Flash & Wedstrijdbepalingen voor de SKON Sailing Tour Splash Blue georganiseerd door Watersport vereniging Binnenmaas in samenwerking

Nadere informatie

30 en 31 maart 2019 op de Kagerplassen bij Warmond. georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters.

30 en 31 maart 2019 op de Kagerplassen bij Warmond. georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters. 30 en 31 maart 2019 op de Kagerplassen bij Warmond georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor het Winter Kampioenschap Solo georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 3 & 4 november 2018 op de Loosdrechtse plassen

Wedstrijdbepalingen voor het Winter Kampioenschap Solo georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 3 & 4 november 2018 op de Loosdrechtse plassen Wedstrijdbepalingen voor het Winter Kampioenschap Solo georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 3 & 4 november 2018 op de Loosdrechtse plassen [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en

Nadere informatie

LELYSTAD REGATTA 2018

LELYSTAD REGATTA 2018 Watersportvereniging Lelystad Haven (WSVLH) nodigt u van harte uit voor de Lelystad Regatta 2018. Aankondiging voor de Lelystad Regatta En tevens voor het NK FF654 en het KK J-109 onder auspiciën van het

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen NK V/VA klasse september 2015 1

Wedstrijdbepalingen NK V/VA klasse september 2015 1 Wedstrijdbepalingen voor het Nederlandse Kampioenschappen In de V/VA Klasse georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met het Watersportverbond en de V/VA klassenorganisatie op donderdag

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. In de Pampusklasse

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. In de Pampusklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Pampusklasse georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met het Watersportverbond van 28 augustus tot en met 1 september

Nadere informatie

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Wintersprintwedstrijden In de O-Jollen klasse georganiseerd door WSV de Spiegel in samenwerking met het Watersportverbond op 28-01-2018 op de Spiegelplas te Nederhorst

Nadere informatie