Welkom op de eigen pagina van peuterspeelzaal De Koppoter. Seizoen 2013 / 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom op de eigen pagina van peuterspeelzaal De Koppoter. Seizoen 2013 / 2014"

Transcriptie

1 Welkom op de eigen pagina van peuterspeelzaal De Koppoter Seizoen 2013 / 2014 Juni 2014 Het is bijna zomervakantie en daarom hebben we afgelopen week alvast proef gekampeerd op de speelzaal. De speelzaal was omgetoverd tot een echte camping. Hier konden de kinderen zich melden bij de receptie. Het was soms erg druk bij de receptie. Nieuwe kampeerders kwamen en veel mensen die belde om een plekje te reserveren. Maar we zaten VOL! Hier onder kunt u zien dat we ook wat spelletjes gedaan hebben als water rennen en blubbersoep maken,

2 We hebben marshmellows aan een stokje gedaan en geroosterd boven het "vuur" Een kaart voor papa en mama gekleurd o... ja en we moesten ook nog even zonnen! Oeps..het gaat toch niet regenen he? We hebben sla gemaakt uit eigen tuin, lekker!

3 Als je geen sla lustte kon je in de campingwinkel je eigen eten kopen. er was van alles te koop; soep, macaroni, brood en beleg, shampoo en zeep en nog veel meer! Aan het eind van de ochtend hebben we heerlijk patat met een worstje erbij gegeten. De mama's en de papa's waren uitgenodigd om samen met ons de ochtend af te sluiten met een heerlijk perenijsje! Wilt u meer foto's zien? Klik dan HIER voor de maandag Klik dan HIER voor de dinsdag Klik dan HIER voor de woensdag Klik dan HIER voor de donderdag Klik dan HIER voor de vrijdag Mei 2014 Het is ook weer plant en zaai tijd. We hebben allerlei kruiden geplant en tuinkers gezaaid.

4 Hier kunt u zien hoe druk Eva, Bastiaan, Ludovico, Imran en Rishently met het zaaien en besproeien van de gezaaide zaadjes! Nu wachten tot de tuinkers gaat groeien, lekker voor op de kaas of in de sla! Sinds kort hebben we een nieuw "speel" object, een houten werkbank met hamers, zagen en hamertjetik! De kinderen genieten ervan en het is vaak een drukte van belang in de werkplaats. Klik HIER voor nog meer foto's

5 April 2014 Het is weer voorjaar! Er gebeurd van alles in de tuin. Er moet ook hard gewerkt worden om alles weer mooi te maken. Het gras moet gemaaid(geknipt) worden; De tomaten kunnen geplukt worden!. Alle stuiken en bomen worden weer groen.

6 en de bloembollen die we in de herfst hebben gepland schieten uit de grond! De appelboom staat in de bloei, van de zomer komen er weer lekkere appels aan. Met water spelen vinden we eigenlijk wel heel erg leuk Klik hier voor nog meer foto's van het buiten spelen.

7 Maart 2014 HATSJOE! In dit thema is Puk ziek. Hij is verkouden De kinderen verzorgen Puk, maken een bed voor hem en voor hun eigen knuffel. Als je verkouden bent moet je een zakdoek gebruiken voor je neus. Twan maakt hier zijn eigen zakdoek. Rana bekijkt de Hatsjoe poster aandachtig! Eva maakt een bed voor haar knuffel, heerlijk al die lijm! Bastiaan en Mika zijn de dokter en onderzoeken Puk en de knuffel.

8 De eigengemaakte bedjes voor de zieke knuffels Hierboven ziet u het consultatiebureau, sommige kinderen noemen het HET CONCENTRATIEbureau, wat zijn kinderen toch vindingrijk! Ludovico doet de ogentest. Daarna wordt hij gewogen en zijn lengte gemeten. De kinderen vinden het een interessant onderwerp, ze staan in de rij op hun beurt te wachten! Stefan en Rayen kijken of Puk en de knuffels nog ziek zijn. Hiernaast ziet u onze swingende, op hoge hakken lopende, dokter Reso! Zo'n dokter willen we allemaal wel! De ogen worden getest en het hoofd wordt gemeten. Daarna krijgen de kinderen een diploma van het consultatiebureau! Meer foto's zien? klik hier!

9 Februari 2014 Growing Green is de weg naar een groen, leefbaar en gezond Almere. Dit is ook de naam op weg naar de Floriade in Afgelopen zaterdag, 15 februari, werden verschillende initiatief nemers in het zonnetje gezet door de gemeente Almere Ze werden beloond met een speld en een bosje bloemen. Zo ook ons initiatief voor de groene natuurlijke buitenruimte. Januari 2014 Ieder jaar zijn er in Januari de Nationale Voorleesdagen voor peuters en kleuters. Doelstelling van deze jaarlijkse campanje is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die dit zelf nog niet kunnen. Het boek dat hier dit jaar voor uitgekozen is heet Krrrr...okodil. We lezen het boek interaktief voor en maken er een heus thema van. Lees voor verdere uitleg de themabrief.

10 Als u op krrrr...okodil opzoekt kunt u thuis met uw kind het boek digitaal zien en beluisteren. Ook vindt u het liedje die wij met de kinderen zingen op youtube. Het liedje heet De Krokodillen rock en roll. De jongens vinden het leuk om met de dieren te spelen. Vooral de grote bek van de krokodil vinden ze leuk! Dit is de thema tafel met alle dieren uit het boek, de krokodil, de ooievaar, de kikker, het nijlpaard en de libelle. Ronahi kleurt de krokodil. Hieronder staat de ooievaar al op zijn nest! Juf Anita heeft het vertelkastje meegenomen en vertelt zo het verhaal van de krokodil aan de hand van de prachtige platen.

11 Nou ja...de narcissen staan al in bloei! Wilt u meer foto's zien klik dan hier Imran legt de volgorde van het verhaal hier neer aan de hand van de plaatjes. December 2013/ kerst De kinderen verven een kerstboom. Liam maakt er iets prachtigs van! De kerstboom (onder) wordt versiert met eigen gemaakte kerstballen van schijfjes hout. Deze worden eerst geverfd en daarna komen er glitters op. Gelukkig mogen ze later ook mee naar huis voor in de boom thuis! Klik hier voor nog meer foto's.

12 November/december 2013 Op de thema tafel kunnen de kinderen en ouders zien waar we aan werken. Ons nieuwe thema heet; Reuzen en Kabouters. Dit thema gaat over GROOT en klein De huishoek is omgebouwd tot een paddestoel We hebben kleine voetstappen van kabouter Bim en...grote VOETSTAPPEN VAN DE GROTE REUS! Twan zet ook zijn voetstappen op het papier. Zijn ze GROOT of klein?

13 De voeten van Kabouter Bim, de peuter en van de juf trekken we na.daarna, is hier Besma, de voeten aan het verven. Zo kunnen de kinderen ze met elkaar vergelijken. Welke is de kleinste, de middelste en de grootste? Hier gaan we een grote en een kleine paddestoel plakken. Daarna mogen de stippen erop, met de vingers en de witte verf. Sinterklaas is weer in het land en hij heeft ook heel veel zwarte pieten meegenomen. Lichano is hier een grote en een kleine stoomboot aan het stempelen. We bakken grote en kleine pepernoten en ze smaken heerlijk!!!!

14 De meel, suiker en boter worden gewogen Dan moet alles door elkaar worden geroerd. Elanur kan het goed! Van het deeg kneden we hier, met z'n allen de pepernoten. Esmee en Bo leggen de pepernoten op de bakplaat, zo nu naar de oven Daar zijn ze dan, eindelijk klaar!! Smikkelen maar! Oma van Lars en Twan leest een boekje voor tijdens het wachten bij de oven.

15 De verjaardag van de sint vieren we met taart en cadeautjes. Zoals je ziet heeft sint ook vele pieten meegenomen. Nick tovert hier zijn mama om tot zwarte piet. Amin geniet van zijn rol als sinterklaas. Klik hier voor meer foto's. 28 oktober 2013; De storm raast over ons land maar wij genieten er heerlijk van met onze vuilniszakkenvliegers

16 September/Oktober 2013 De komende weken werken we met het thema DIT BEN IK! In dit thema staat het gezicht van de kinderen centraal. De kinderen bekijken uit welke onderdelen het gezicht bestaat en wat je met de verschillende gezichtsonderdelen kunt doen. Ze ruiken met hun neus, poetsen hun tanden, maken hun gezicht schoon en kijken afwisselend boos en blij. Rana en Hakim plakken het gezicht van Puk Ook Liam en Milan plakken het gezicht van Puk. Even kijken waar alles moet zitten!

17 Na het eten, als je uit bed komt en als je naar bed gaat moet je je tanden poetsen. Mama of papa moet wel even helpen anders krijg je gaatje en dan moet je naar de tandarts Zoals je ziet hebben we goed geoefend! Water op de borstel, tandpasta erop en poetsen maar. Daarna even spoelen met water. Van klei hebben we allemaal een tandenborstel gemaakt, en zingen we het tandenpoetslied Nu gaan we RUIKEN met onze NEUS! Hier ruiken Besma en Israe aan de rozenzalf, uien, knoflook, zeep, parfum en nog vele andere geurtjes. De rozenzalf ruikt ook lekker als je het op je arm smeert.

18 Elijano vindt het takje rozemarijn niet echt lekker maar Jaycee-Lynn geniet er van! We bekijken ook het hele lichaam. We benoemen; DE ARM/ARMEN, DE HAND/HANDEN, HET BEEN/DE BENEN, DE VOET/VOETEN, DE BUIK, DE BILLEN, en HET HOOFD.

19 Roos,Yaoyao en Zhihui plakken het lichaam aan elkaar. Ze moeten goed kijken waar ze de benen en armen moeten plakken. We lezen boekjes over het lichaam en zingen liedjes. ( zie de thema nieuwsbrief) We zingen ook nog het liedje van: Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Oren, ogen, puntje van je neus. Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Hiernaast kunt u zien hoe de bewegingen zijn bij het liedje. Amin kan het heel goed voor doen!

20 Als laatste aktiviteit van dit thema gaan we het hele lichaam plakken van een van de peuters uit de groep. Het lichaam van Nermin hebben we na getrokken en de kinderen hebben er om beurten een deel van geplakt.

21 We sluiten, samen met de ouders,dit thema af. Ook tekenen we nu een van de peuters na en knippen het lichaam in stukken. Iedere ouder gaat samen met zijn kind een arm, een been,een voet, de buik of het hoofd plakken. Als dit klaar is leggen we alles aan elkaar en moeten de ouders kijken welke peuter we gemaakt hebben. Hier naast en onder ziet u het resultaat. Voor de overige foto's klikt u hier!

22

23 Augustus 2013 Hallo!! wij zijn er weer na en lange warme vakantie. Het spelen en leren kan weer beginnen en we hebben er zin in! Lekker taartjes bakken met elkaar. Verven is altijd favoriet. Kijk!, een lieveheersbeestje! De boot heeft een nieuwe "verfje" nodig.

Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014. De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly

Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014. De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014 De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly Graag verwijzen we u naar onze site voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema "water" In dit thema staat water centraal.

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema water In dit thema staat water centraal. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus Seizoen 2013 / 2014 Thema "water" In dit thema staat water centraal. Water komt uit de kraan maar zit ook in een fles, je kunt het drinken maar je

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen 2013 2014 OEF WAT IS HET WARM Ons laatste thema voor de vakantie is Oef wat is het warm. We gaan het hebben over warm en koud, wat voor kleren

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Week 15 Datum 7 tot en met 11 April 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ fruit eten. Fruit onder een doek verstoppen. Wat ligt er

Nadere informatie

Weeknieuws week 15. Locatie t Kwetternest 2 jarigen

Weeknieuws week 15. Locatie t Kwetternest 2 jarigen Weeknieuws week 15 Locatie t Kwetternest 2 jarigen Het thema Reuzen en Kabouters wordt ontzettend leuk ontvangen, we lezen en zingen mee met kabouter Bim en hebben een eigen kabouterhuis op de groep! Zingen

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2014 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2014 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2014 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Juni en juli In het eerste weekend van juni hebben verschillende ouders zich belangeloos ingezet om ons plein op te leuken voor de kinderen.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari)

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari) Eet smakelijk ( 5 januari t/m 31 januari) In dit thema staat eten centraal. De kinderen gaan fruit/groente proeven en ontdekken al spelenderwijs wat vies is en wat lekker is. Ook gaan we koekjes die ze

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2013 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2013 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2013 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Kinderdagverblijf programma Dit ben ik

Kinderdagverblijf programma Dit ben ik Kinderdagverblijf programma Dit ben ik Week 5 Datum 27 t/m 31 januari 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ het gezicht van Puk. Spiegeltje in Puk zijn rugzak. Wat is dat nou? 09.20 uur - Voorleesboek: Kikker is

Nadere informatie

NIEUW THEMA ; Beste ouders/verzorgers van HOPPAS Kinderopvang Woudrichem, Wat staat de kinderen te wachten tijdens dit thema;

NIEUW THEMA ; Beste ouders/verzorgers van HOPPAS Kinderopvang Woudrichem, Wat staat de kinderen te wachten tijdens dit thema; Beste ouders/verzorgers van HOPPAS Kinderopvang Woudrichem, De herfst is begonnen! Brrrr, de verwarming mag weer aan, en ook de winterjassen zijn weer uit ieders kasten getrokken. We proberen de thema

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

2013-2014. Groep 1-2C

2013-2014. Groep 1-2C 2013-2014 Groep 1-2C De kinderen besloten Sinterklaas en de zwarte pieten een beetje te helpen dit jaar. Een inpakmachine in de klas kwam daarbij goed van pas! En die Sint, hij was ook zijn staf kwijt...ook

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk. Juni Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters!

Nieuwsbrief Waalwijk. Juni Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters! Nieuwsbrief Waalwijk Juni 2013 Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters! Het einde van het schooljaar is al in zicht. Bij de BSO-vakantieopvang worden tal van leuke activiteiten georganiseerd. Voor alle

Nadere informatie

Sint en Pietendag. Ik ging met mijn papa naar school en ik ging naar mijn juf. Toen gingen we liedjes zingen. En toen kwam er

Sint en Pietendag. Ik ging met mijn papa naar school en ik ging naar mijn juf. Toen gingen we liedjes zingen. En toen kwam er Sint en Pietendag. Ik ging met mijn papa naar school en ik ging naar mijn juf. Toen gingen we liedjes zingen. En toen kwam er verdrietig Pietje en een knuffel zat in de boom! En we gingen de brandweer

Nadere informatie

Saskia en Tineke kennen elkaar van redactiewerk voor de Pyramide, Van beide auteurs is met regelmaat een bijdrage te vinden in de Pyramide.

Saskia en Tineke kennen elkaar van redactiewerk voor de Pyramide, Van beide auteurs is met regelmaat een bijdrage te vinden in de Pyramide. 1 Hoe Piet oranje werd Een prentenverhaal met liedjes ( pag. 18 en 19) voor peuters en kleuters. tekst: Saskia Beverloo. Illustraties: Tineke Vlaming. Het muziekspel bij dit verhaal staat in de Pyramide,

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons eerste thema van dit nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Dit keer hebben we gekozen voor het thema In de

Nadere informatie

Welkom op de site van groep 1/2 a!

Welkom op de site van groep 1/2 a! Welkom op de site van groep 1/2 a! groep van juf Thijske Verdaasdonk Mocht u vragen of opmerkingen hebben; loop gerust even binnen. Ook kunt u natuurlijk mailen op het volgende e-mail adres: tverdaasdonk@bs-st-willibrordus.nl

Nadere informatie

Hatsjoe! heb je pijn? Dit zijn mijn wangetjes. Activiteiten. Voorleesverhaa I. Spelenderwijs ontwikkelen LIEDJES :=-

Hatsjoe! heb je pijn? Dit zijn mijn wangetjes. Activiteiten. Voorleesverhaa I. Spelenderwijs ontwikkelen LIEDJES :=- Hatsjoe! Informatie voor ouders van kinderen van 0 1)12 jaar Uche, uche, uche! Hatsjoe! Puk is verkouden en wordt ziek tijdens dit thema. Maar dat is nog niet alles: Puk valt op zijn knie en dat wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen... 3 Hallo... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente...

Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen... 3 Hallo... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente... 1 Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen...... 3 Hallo... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente... 4 Liedje over twee hazen:... 4 Bolletjes:... 4 Een koetje

Nadere informatie

Themabrief Karel viert Kerstmis december 2015

Themabrief Karel viert Kerstmis december 2015 Themabrief Karel viert Kerstmis december 2015 Beste papa s en mama s, De laatste maand van het jaar is bijna afgelopen. Met behulp van twaalf verschillende leuke thema s hebben we bij Plantage een educatief

Nadere informatie

Inhoud Thema Lente... 4 Goedemorgen... 4 Hallo... 4 De wielen van de bus... 4 Op een houten bruggetje... 5 Heb je al gezien het is lente...

Inhoud Thema Lente... 4 Goedemorgen... 4 Hallo... 4 De wielen van de bus... 4 Op een houten bruggetje... 5 Heb je al gezien het is lente... 1 Inhoud Thema Lente... 4 Goedemorgen...... 4 Hallo... 4 De wielen van de bus... 4 Op een houten bruggetje... 5 Heb je al gezien het is lente... 5 Liedje over twee hazen:... 5 Bolletjes:... 5 Een koetje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Olleke Bolleke februari 2015

Nieuwsbrief Olleke Bolleke februari 2015 Nieuwsbrief Olleke Bolleke februari 2015 Ons eerste thema van het jaar is: Ik ben ziek. Het thema slaat goed aan omdat er in deze periode héél veel peuters ziek zijn. We beginnen met een boekje voorlezen:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Het einde van het schooljaar nadert, dus tijd voor ons laatste thema: water, wat doe je ermee. Onze themakast hebben we

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen... 3 Hallo... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente...

Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen... 3 Hallo... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente... 1 Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen...... 3 Hallo... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente... 4 Liedje over twee hazen:... 4 Bolletjes:... 4 Een koetje

Nadere informatie

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

Leesboekje het lichaam

Leesboekje het lichaam Leesboekje het lichaam Leesboekje Het Lichaam Pagina 1 Dit is het hoofd. Dit is het haar. Dit is het oor. Dit is het oog. Dit is de neus. Dit is de wang. Dit is het voorhoofd. Dit is de kin. Dit is de

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Marijn Hemken Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Palmboom Activiteitenprogramma

Kinderdagverblijf De Palmboom Activiteitenprogramma Kinderdagverblijf De Palmboom Activiteitenprogramma Week 45 4 t/m 10 november 2013 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ kabouter Bim. Een vingerpoppetje dat kabouter Bim heet. Wie is dat gekke kaboutertje? Samen

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Webboek. Taalontwikkeling spelletjes

Webboek. Taalontwikkeling spelletjes Taalontwikkeling Binnen het thema Grootte hebben we gekozen voor het boek de gele ballon. Dit is een groot boek met illustraties zonder tekst. De bedoeling is om op elke pagina een gele ballon te vinden.

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

Weeknieuws week 46. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 46. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 46 Peutercollege weetjes Onze nieuwe huisstijl wordt steeds verder doorgevoerd. We presenteren met trots onze mooie nieuwe vakantiekaarten! Dat wij, als voorschool locatie, open zijn tijdens

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

November. Nieuwsbrief Nr. 7

November. Nieuwsbrief Nr. 7 Nieuwsbrief 2018-2019 Nr. 7 November 2018 Samenwerken, Voor samenwerken is veiligheid nodig. Fouten maken mag en wordt niet afgestraft. Je mag net zo lang oefenen tot je het onder de knie hebt. Het gaat

Nadere informatie

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel THEMA: FEEST Dag 19/11/2018 We maken ballonnen en doen het ballonnenkleurenspel Ballonnen plakken VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel We maken verlanglijstjes voor

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen.

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen. Maandag 15-10 Net het herfstweer gaan wij op onderzoek uit in het bos. Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken Met het herfstweer buiten gaan wij binnen de strijd aan tegen elkaar

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

We hebben voor de verschillende ontwikkelingsgebieden activiteiten en ideeën verzameld.

We hebben voor de verschillende ontwikkelingsgebieden activiteiten en ideeën verzameld. Thema Lente 1 Hierbij presenteren wij het thema lente! We hebben voor de verschillende ontwikkelingsgebieden activiteiten en ideeën verzameld. Het boek dat dit thema centraal staat is Moederdag valt ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Dikkie Dik, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Dikkie Dik, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Dikkie Dik, seizoen 2013 / 2014 Feestweek Dikkie dik wat een gezellige feestweek hebben we gehad op Dikkie dik! Er waren veel activiteiten en we hebben de kindjes

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

KNUTSELIDEETJES. Tulpen in een vaas. Benodigdheden: schaar, lijm, vouwblaadjes 8 x 8 cm, gekleurd papier. Aan het werk:

KNUTSELIDEETJES. Tulpen in een vaas. Benodigdheden: schaar, lijm, vouwblaadjes 8 x 8 cm, gekleurd papier. Aan het werk: KNUTSELIDEETJES Tulpen in een vaas Benodigdheden: schaar, lijm, vouwblaadjes 8 x 8 cm, gekleurd papier Aan het werk: Vouw 16 vierkantjes. Vouw aan de onderkant de hoekjes om. Geef bovenaan twee knipjes,

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

- we starten met het maken van onze mijter? Dat is één opdracht van onze wat willen we doen lijst.

- we starten met het maken van onze mijter? Dat is één opdracht van onze wat willen we doen lijst. Week van 21 tot 25 november 2016 Project: Sinterklaas - we een paard op stal hebben? Hij staat op de voordeur :-). - we elke dag wel enkele sinterklaasliedjes zingen? - we ook enkele leuke versjes oefenen?

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

Op 5 december gingen we onze chocolade letters versieren met hagelslag, smarties en nog veel meer lekkers. We moesten de letters eerst föhnen zodat

Op 5 december gingen we onze chocolade letters versieren met hagelslag, smarties en nog veel meer lekkers. We moesten de letters eerst föhnen zodat Sinterklaas Wat spannend!!! Op 3 december kregen we hoog bezoek van Sinterklaas. Vol spanning zaten we met alle groepen 3 te wachten of hij niet per ongeluk ons klaslokaal voorbij zou lopen. Gelukkig gebeurde

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat er

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Klassenkrant kleutergroep C december 2014

Klassenkrant kleutergroep C december 2014 Klassenkrant kleutergroep C december 2014 Fabians Feest We lezen in de Kinderboekenweek een heel leuk boek. Fabians feest, heet het. Met vingerverf maken we de limonaderivier en van doosjes en rolletjes

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Week van 7 tot 11 september 2015

Week van 7 tot 11 september 2015 Week van 7 tot 11 september 2015 Project: Maandag: Na het forum hadden we de praatkring. Thor had een echte, levende buxuskever mee die we met een vergrootglas konden bekijken. Ook het (lege) slakkenhuisje

Nadere informatie

De Ringkantertjes. Nieuwveen, oktober 2015

De Ringkantertjes. Nieuwveen, oktober 2015 Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, oktober 2015 Welkom nieuwe peuters: Thijs v.d. Meer (vr), Bryan v.d. Weijden (ma/do), Lot Spring in t Veld (ma), Gerrit Gerrits (ma), Jill Hoogervorst (do) Agenda

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015 Schoolkrant de Kidskijker 1 e editie 2014-2015 Inleiding Het jaar 2014 zit er al weer bijna op. De donkere dagen voor de Kerst zijn in volle gang. Deze Kerst-schoolkrant is de eerste echte schoolkrant

Nadere informatie

Lente. Lente. Zomer. Herfst. Winter

Lente. Lente. Zomer. Herfst. Winter Lente Winter Lente Zomer Herfst De zon schijnt, de lucht is blauw, de vogeltjes fluiten en het wordt een mooie dag! Beer Juf zingt: La, la, la, ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk. Zo vrolijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 6 november 2015 nummer 5 9 t/m 20 nov voortgangsgesprekken AGENDA JARIGEN 9 nov Jersey Scheffer groep 7 13 nov Mirelle Wouters groep 1/2A 16 nov Anouar Bouzambou groep 4 18 nov Izabela Baran groep 1/2A

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder..

Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. Willen jullie weten hoe een schooldag er bij ons uit ziet? Lees dan maar snel verder.. We zijn weer begonnen 8:20 uur gaat de kleuterdeur open. Kinderen kunnen hun jas meteen aan de kapstok hangen, deze

Nadere informatie

Weekprogramma: 1 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken en gezichtsuitdrukkingen nadoen

Weekprogramma: 1 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken en gezichtsuitdrukkingen nadoen Dit ben ik! Weekprogramma: Week 1; 0 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken. 1 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken en gezichtsuitdrukkingen nadoen 2 jaar Aanwijzen en benoemen delen van het gezicht. 3 jaar

Nadere informatie

INHOUD. Agenda

INHOUD. Agenda INHOUD 29-11-2018 Welkom - agenda - kerst - peuterspeelzaal aandachtfunctionaris - kanjertraining - rekenen groep 1-2 (peuterspeelzaal)- natuur en technieklessen groep 1-2 Agenda Woensdag 5 december :

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

activiteiten kalender

activiteiten kalender activiteiten kalender klas Matty/Maryse 10-11 * ouders willen jullie inschrijven voor 6 TAKEN: je naam + naam van jouw kind * DIGITALE FOTO S maken van alle kinderen. Deze buiten de klas ophangen en LET

Nadere informatie

Deze week zijn we met de kinderen verder gegaan met het thema 'ik en mijn familie'

Deze week zijn we met de kinderen verder gegaan met het thema 'ik en mijn familie' Weeknieuwsweek 7 Locatie t Kwetternest 2-jarigen Deze week zijn we met de kinderen verder gegaan met het thema 'ik en mijn familie' Sommige ouders hebben deze week familie foto's naar ons toegestuurd nogmaals

Nadere informatie

De leessleutel Begrijpend luisteren-lezen thema 1 verhaal 1 groep 3. Thema 1 Verhaal 1 bladzijde 2 t/m 5 van het leesboek

De leessleutel Begrijpend luisteren-lezen thema 1 verhaal 1 groep 3. Thema 1 Verhaal 1 bladzijde 2 t/m 5 van het leesboek De leessleutel Begrijpend luisteren-lezen thema 1 verhaal 1 groep 3 Thema 1 Verhaal 1 bladzijde 2 t/m 5 van het leesboek Waar is Rik? 1 Met wie gaat Rik op de foto? a Met groep 3 b Met Leen c Met groep

Nadere informatie

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding?

Let op! Nieuwsbrief Kindcentrum Putten. Oktober Ouderavond. Hoe gezellig is het bij jou aan tafel? en Wat is nou gezonde voeding? Ouderavond Woensdag 18 november organiseert de oudercommissie van Kindcentrum Putten weer de jaarlijkse ouderavond. Naast het informatieve gedeelte is er ook de gelegenheid om de oudercommissieleden en

Nadere informatie

,:,- ::s (\') ., - n. -==-. (\) ==} (\) (\) (ih. (\) (h. b,. (\)

,:,- ::s (\') ., - n. -==-. (\) ==} (\) (\) (ih. (\) (h. b,. (\) ë' - ::s r,:,- -+ o -+ (\') 0 lo., o_ 0 - n. ==} -==-. < (ih o= (h b,. =g ) Tuinwandeling voor groep 1 / 2 van het primair onderwijs HET LIEVEHEERSBEESTJESPAD Tuin: Landzigt Tijdsduur: cira 1 uur Eigen

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Pierewiet, seizoen 2013/2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Pierewiet, seizoen 2013/2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Pierewiet, seizoen 2013/2014 Wij wensen alle peuters en hun familie een leuke, speelse vakantie en zien jullie graag weer 18 augustus. Groetjes juf Mireille, juf

Nadere informatie

Herfsvakantie 2018: thema Vier de Herfstkriebels

Herfsvakantie 2018: thema Vier de Herfstkriebels Herfsvakantie 2018: thema Vier de Herfstkriebels De vakantie duurt van maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober a.s.. Het programma is een globale indeling van alle activiteiten die gepland zijn, soms vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie