BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken"

Transcriptie

1 BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr november 2014 INHOUD De ouderraad heeft versterking nodig Eerste rapport: tussenrapport Intekenen spreekavonden Hij komt hij komt! De schoolcontactpersoon Nieuws uit groep 1/2a en 1/2b AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe data dikgedrukt dinsdag 11 november theatervoorstelling groep 1-2 (Hal) donderdag 13 november groep 3-4 naar De Meerwaarde uur groep 7-8 naar Utrecht schaatsen voor water vrijdag 14 november rapport 1 lootje trekken groep 5-8 werkochtend ouders Sinterklaas maandag 17 november schoen zetten groep 1-8 donderdag 20 november spreekavond rapport maandag 24 november spreekavond rapport vrijdag 5 december Sinterklaasfeest vrijdag 12 december inloopochtend donderdag 18 december Kerstwandeling vrijdag 19 december groep 1-4 vrij Maandag 22 december- Kerstvakantie vrijdag 2 januari 2015 maandag 5 januari hoofdluiscontrole dinsdag 20 januari groep 8 naar de Meerwaarde woensdag 21 januari start nationale voorleesdagen t/m 30 januari maandag 26 januari inloopochtend REGEL VAN DE WEEK Iedereen is anders en mag er zijn. Wees aardig voor elkaar; dat is pas fijn.

2 De Ouderraad heeft versterking nodig! Nieuwsbrief nr november 2014 Elk jaar kiezen ouders er voor om actief te worden via de Ouderraad. En zoals elk jaar is nu ook weer een aantal ouders gestopt met het lidmaatschap van de Ouderraad. We hebben dus voor het komende jaar versterking nodig. De Ouderraad (OR) is een groep enthousiaste ouders van kinderen van De Branding. We houden ons onder andere bezig met het (mede) organiseren van diverse activiteiten dit in samenwerking met het schoolteam. Hierbij valt te denken aan het sinterklaasfeest, de Kersten Paasviering enz. Tevens beheert de OR de jaarlijkse ouderbijdrage waaruit veel schoolactiviteiten worden gefinancierd. De OR valt onder de PCO stichting in verband met deze op haar rustende financiële verantwoording. Wij vergaderen meestal elke maand, deze vergaderingen zijn openbaar. Daarnaast vergadert de voorzitter zo nodig ook mee met de MR van de school. Wij zijn adviserend richting MR en directie. Heb je zin om je in te zetten voor de Ouderraad? Meld je aan bij Merel van den Top, voorzitter ouderraad De OR wil graag de betrokkenheid van ouders vergroten. Dus ben je enthousiast geworden en wil je graag actief betrokken zijn bij het organiseren/uitvoeren van activiteiten meld je ook dan gerust aan bij Merel Voor meer informatie over de Ouderraad kun je terecht op de site van de Branding. Eerste rapport wordt tussenrapport Onze school geeft drie leerling-rapporten per schooljaar uit. De praktijk is echter dat het tweede rapport pas een volledig beeld kan geven. Dit komt omdat de eerste methodeonafhankelijke toetsen (onder andere de Citotoetsen) pas eind januari worden afgenomen. Ook is het zo dat in november van de meeste vakgebieden nog te weinig gegevens bekend zijn om een betrouwbare beoordeling te geven. Omdat er wel behoefte is om al in november een ontwikkelingsbeeld te geven, hebben we besloten om dat het eerste rapport wel te handhaven, maar het de status te geven van tussenrapport. Daarop staan de items sociaal emotionele ontwikkeling ingevuld, aangevuld in de midden- en bovenbouw met enkele items, waarvan al wel gegevens beschikbaar zijn, zoals de methode-gebonden toetsen. In het rapportgesprek zelf wordt de ontwikkeling van het kind verder met u besproken. Intekenen spreekavonden De rapportspreekavonden zijn op donderdag 20 en maandag 24 november. De nieuwe digitale intekening is nog niet betrouwbaar genoeg. We doen het daarom nog een keer op de oude vertrouwde manier via de intekenlijsten bij de hoofdingang. Vanaf woensdag 12 november hangen ze er weer, zodat u een week de tijd heeft om uw voorkeurstijd te noteren.

3 Hij komt hij komt! De pepernoten en chocoladeletters liggen allang in de winkels en het duurt dan ook niet lang meer of we vieren het Sinterklaasfeest op school! Voor de duidelijkheid alvast een paar praktische zaken op een rijtje: Groepen 1/2: De cadeautjes voor de kinderen zijn besteld. Groep 3 en 4: Willen de ouders van groep 3 en 4 zelf een surprise maken voor hun eigen kind? Het zou fijn zijn als u er een cadeautje in doet t.w.v. 4,50. U kunt het in het magazijn links naast de trap van groep 5 neerleggen. Op de deur zal een rode stip hangen. U kunt de surprise eventueel meebrengen op de rapportavonden op donderdag 20 november of maandag 24 november. Let op! Wilt u de surprises voor vrijdag 28 november inleveren? Groepen 5 t/m 8: De kinderen van groep 5 t/m 8 gaan klassikaal lootjes trekken op vrijdag 14 november en een surprise maken voor elkaar. Het te besteden bedrag is 4,50. Schoenzetten: Maandag 17 november mogen de kinderen hun schoen zetten! Groep 1-4 heeft een schoen geknutseld op school en hoeft geen schoen mee te nemen. Groep 5-8 neemt een eigen schoen mee. 5 December: Sinterklaas en zijn pieten zullen op vrijdag 5 december bij ons op school komen. Alle kinderen gaan op de gebruikelijke tijd eerst naar binnen. Daarna zal de Sint op het schoolplein welkom worden geheten rond 8.40 uur. Willen alle mensen die komen kijken er voor zorgen dat de kinderen op het schoolplein Sinterklaas kunnen zien aankomen? Hij zal vanaf de Coöp aankomen. Op 5 december hoeven de kinderen geen eten en drinken mee te nemen. Alvast bedankt voor uw medewerking en we hopen op een gezellig Sinterklaasfeest! De schoolcontactpersoon De contactpersoon is er voor ouders en kinderen. Je kunt bij de contactpersoon terecht als er sprake is van grensoverschrijdend gedrag tussen kinderen of tussen een volwassene en een kind. De contactpersonen van de Branding zijn: Annette Kisman en Hanneke Bijl In de weken na de herfstvakantie gaan wij langs de groepen. Wij proberen bespreekbaar te maken wat grensoverschrijdend gedrag is en wat kinderen moeten doen als ze hiermee in aanraking komen. Wij geven duidelijk aan dat kinderen dit moeten vertellen aan iemand die ze vertrouwen. Dat kan bijvoorbeeld je vader, moeder, leerkracht of de contactpersoon zijn.

4 de onderbouw hebben we het over pas op en giechelgeheimen. Ook wordt het boekje Nee zeggen mag voorgelezen. Daarin wordt duidelijk verteld dat kinderen moeten aangegeven als ze iets niet fijn vinden; bijvoorbeeld als oudere kinderen of volwassenen iets van je vragen waar je je niet fijn bij voelt. In de bovenbouw gebruiken we twee koffers om de verschillen tussen de geheimen duidelijk te maken: een lichte, rieten koffer voor de giechelgeheimen en een zware koffer voor de pas-op geheimen. Een voorbeeld is een sinterklaaspop, want de kinderen weten dat Sinterklaas een spel is, maar mogen die niet vertellen aan hun kleinere broertjes en / of zusjes. Pas-op geheimen geven je een vervelend (zwaar) gevoel. We praten dan over pesten, lichamelijk geweld en seksueel overschrijdend gedrag. M.b.v. zwemkleding bespreken we dat je lichaam van jezelf is en dat niemand aan jouw lichaam mag komen als jij dat niet wilt. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van deze activiteiten, omdat onze ervaring is dat kinderen hierover thuis kunnen komen met vragen. Als u nog vragen heeft, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Annette en Hanneke Nieuws uit de BSO Op de buitenschoolsopvang de Branding is het altijd gezellig. Na schooltijd gaan we gezamenlijk even aan tafel om te drinken en wat lekkers te eten, om zo na te kletsen over de schooldag, en van alles en nog wat. Na het eten en drinken wordt er een activiteit aangeboden, zoals koken/ bakken, knutselen, spelletjes spelen. We hebben een kast vol met leuke spelletjes en veel knutselspullen waar de kinderen van alles uit mogen pakken. Op de BSO hebben wij verschillende plekken waar je kunt spelen, een hoek waar je kunt bouwen, een huis-hoek met een keukentje. Ook buiten wordt er veel gespeeld. Tussendoor eten wij nog een stuk fruit en een cracker. Op maandag is juf Eveline op de BSO, dinsdag en donderdag juf Lianne.

5 Nieuws uit groep 1-2a Hoera, het is herfst! We zien en voelen dit nu ook echt als we buiten lopen. Brrr...de eerste kinderen hebben hun winterjassen al aan. Ook is er van alles te zien, mooie bladeren, druppels aan het hek, spinnetjes in hun web. Veel kinderen nemen allerlei mooie dingen mee. Leuk hoor! In de klas is het ook herfst, er is een prachtig grote paddenstoel gegroeid in de taalhoek, alleen had deze nog geen stippen, dat was een mooie oefening om rondjes te leren knippen! De kinderen mogen daar met een kaboutermuts op lekker stempelen en schrijven. Op de thematafel liggen kastanjes, eikels, beukennootjes, hier staan ook hele mooie herfstboeken, ook eentje over een spin die een web gaat maken. Veel kinderen hebben dit boek al gelezen, al durft lang niet iedereen ook echt een spin te pakken...brrrr, spannend. Ook zijn we allemaal een prachtige herfst-kijkdoos aan het maken, dit vinden veel kinderen erg leuk om te doen en er is allerlei moois te bekijken in die kijkdoos. Vorige week vrijdag zijn we naar het bos geweest voor onze herfsttocht. Daar zagen we ook allerlei mooie herfstdingen, paddenstoelen, verschillende blaadjes en 1 groepje zag zelfs een eekhoorn in een boom! De foto's van de herfsttocht zijn te vinden in het fotoalbum op onze groepspagina! Hier vindt u ook allerlei leuke liedjes die we vaak zingen in de klas. Gisteren heeft Arie de letterkanarie een nieuwe letter gebracht, of eigenlijk een woord: t-a-k. De laatste letter kenden heel veel kinderen nog, omdat we deze letter de vorige weken al hebben geoefend. Vraag maar eens aan uw kind of deze het gebaar nog kent bij de letters. Deze week start ook Henri bij ons in de groep, gezellig! Dan zijn we met 19 kinderen. Na de kerstvakantie komen er nog 2 nieuwe kinderen in de klas. Nieuws uit groep 1-2b Na de herfstvakantie zijn we in groep 1/2 b gestart met het nieuwe thema herfst. Kinderen hebben al veel kastanjes, dennenappels en bladeren meegenomen. In de rekenhoek waren kinderen benieuwd hoeveel kastanjes er al in de mand zitten. Er wordt ook druk gewerkt aan een echte kijkdoos met als thema bos. De schoenendozen

6 zijn al van binnen geverfd en ook worden er dieren van klei gemaakt om erin te zetten. In de rekenhoek zijn er verschillende telactiviteiten voor de kinderen. Er is een herfstwinkeltje met een echte kassa en een weegschaal. De kinderen kunnen ook een cijfertelboekje maken. En we zijn ook dit jaar weer naar het bos geweest.

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 14 3 december 2015 INHOUD: opening schoolplein, voorbereiding Sinterklaasfeest, vers van de pers: aankomst Sinterklaas en opening schoolplein,

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 11 18 november 2014 INHOUD Sinterklaas in het land Ouderportaal Thema Trefwoord Nieuws uit groep 3 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 13 31 januari 2017 IN DIT NUMMER: Koffieochtend taalmethode STAAL Uitnodiging schoolgezinsdienst Open dag donderdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 13 2 december 2014 INHOUD Advent Kerstwandeling Nieuws uit groep 6 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe data dikgedrukt vrijdag 5 december

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Herfst, herfst wat heb je te koop Duizend kilo bladeren op een hoop Zakken vol met wind, jij mijn kind K weet niet of jij dat aardig vindt. Zie je de kastanjes aan de

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Agenda

Nieuwsbrief 16 november Agenda Nieuwsbrief 16 november 2018 Agenda 22 november: Schoentje zetten 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november: Theatervoorstelling Het Mysterie van Alkmaar voor groep 5 t/m 8 in de Grote Kerk

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

MAANDINFO 03 November Beste ouders en/of verzorgers,

MAANDINFO 03 November Beste ouders en/of verzorgers, MAANDINFO 03 November 2015 Beste ouders en/of verzorgers, Familiefeest/Offerfeest Het is al weer een tijdje geleden, maar we genieten nog steeds na van het geweldige familiefeest. Langs deze weg willen

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

November. Nieuwsbrief Nr. 7

November. Nieuwsbrief Nr. 7 Nieuwsbrief 2018-2019 Nr. 7 November 2018 Samenwerken, Voor samenwerken is veiligheid nodig. Fouten maken mag en wordt niet afgestraft. Je mag net zo lang oefenen tot je het onder de knie hebt. Het gaat

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen.

Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken. Met onze bladeren die we hebben gezocht gaan we. knutselen. Maandag 15-10 Net het herfstweer gaan wij op onderzoek uit in het bos. Met het herfstweer naar buiten. onze eigen bladeren te zoeken Met het herfstweer buiten gaan wij binnen de strijd aan tegen elkaar

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014

Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl. Nieuwsbrief oktober 2014 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief oktober 2014 1. SPEELopvang 2. Welkom 3. Kind gesprekken 4. Kleding 5. Openingstijden 6. Stagiaire 7. Sinterklaas 8.

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein 4 2315 HG Leiden NIEUWSBRIEF 5 30 NOVEMBER T/M 18 DECEMBER Vandaag was sinterklaas op school, wat een feest. De kinderen in de onderbouw vieren feest met sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

12 nov nr. BELANGRIJKE DATA In November en December

12 nov nr. BELANGRIJKE DATA In November en December 12 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA In November en December GROEI We zien dat we de laatste jaren als school groeien. Het ene jaar meer dan het andere jaar. Dit jaar is de groei aan de onderkant, bij de

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar (tot januari 2015) eruit zal zien. Per jaar behandelen we 4 thema s van Schatkist.

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Nieuwsbrief Twa Fjilden, onderwijsteam Joure Zuid Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u een nieuwsbrief boordevol met praktische

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 Belangrijke data 20 december Trefbaltoernooi groep 7/8 21 december Kerstdiner, 17.00-18.15 uur 22 december 12.00 uur vrij 22 december Start kerstvakantie 5 januari

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief 14 29 november 2018 Belangrijke data 04-12 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 05-12 Sinterklaasviering 06-12 Studiedag, alle leerlingen vrij 07-12 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8 11-12 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 12 donderdag 17 november 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 12 donderdag 17 november 2016 NR. 12 donderdag 17 november 2016 Kind op maandag: Waar ben je veilig? 1 Samuël 19, 20 David gaat naar het profetenhuis. De koning stuurt soldaten achter hem aan om hem op te halen, maar er gebeurt iets

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum)

donderdag 8 december inloopochtend maandag 19 december Kerstviering Norschoten (gewijzigde datum) BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Tweewekelijkse nieuwsbrief nr. 7 7-11 november 2016 IN DIT NUMMER: personele zaken klasbord fruitouders gezocht het eerste rapport komt eraan het ouder-kind-leerkrachtgesprek

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie