Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst."

Transcriptie

1

2 Inleiding Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst. Je werkt al bijna drie jaar aan allerlei verplichte opdrachten, moet doen wat de docenten voorschrijven en denkt misschien wel eens bij jezelf: Als ik niet meer op school ben dan. Je begrijpt natuurlijk dat het beroep Kapper meer inhoudt dan alleen maar wikkels en rollers draaien, toenemende, afnemende en gelijke lengten knippen of kleuren naar voorschrift. Kapper zijn betekent meer dan alleen maar gefixeerd te zijn op je opleiding. Het betekent ook dat jij jezelf ontwikkeld op het gebied van trends; wat zijn de nieuwe kleuren, welke look durf je te creëren, wat wordt de nieuwe trend van volgend jaar.. Omdat wij, docenten van de opleiding haarverzorging, het heel belangrijk vinden dat je de creatieve kant van jezelf laat zien en ontwikkelt, bieden wij je een hel nieuwe uitdaging. Je krijgt de kans om deel te nemen aan de COLOR ZOOM CHALLENGE Wat is COLOR ZOOM CHALLENGE 2012? Dit kun je zien door op de volgende koppeling te klikken of dit webadres in te toetsen in de adresbalk van je browser. Op de volgende pagina zie je de tekst van de uitnodiging die er naar de scholen is opgestuurd.

3 COLOR ZOOM CHALLENGE 2012; FACINATURE Goldwell s zoektocht naar jong talent! Een nieuwe trend, een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans. Zit je in het eindexamen jaar van de kappersopleiding en wil jij je kapperscarrière een flinke push geven, dan daagt Goldwell, een van de grootste leverancier van haarcosmeticaproducten wereldwijd, je uit om mee te doen aan een superwedstrijd voor jonge kappers in opleiding Een spannende talentenjacht van Goldwell waarmee je kans kunt maken op vele inspirerende prijzen. SET THE TREND FACINATURE is een eerbetoon aan de grootste en meest indrukwekkende designer die we kennen, de natuur. De natuur; schoonheid en perfectie in zijn ultieme vorm. Haar levendige kleurenpracht en bijna onwerkelijke veelvoud aan vormen, zijn fascinerend en een inspiratie voor iedereen die creatief denkt en werkt. Hieruit vloeit een nieuwe, spannende trend voort; FACINATURE Duik in de intensief, stralende en weelderige wereld van kleur. Ontdek extravagante kleurcombinaties, die uiteenspatten van levendigheid. Organische structuren vormen de basis voor de expressieve vormen en opvallende details worden bewonderenswaardige blikvangers. Fantasie zonder grenzen: onderstreep je individualiteit met kleurrijke en expressieve stijlen. Neem de uitdaging aan en doe mee. Laat ons jouw interpretatie van FACINATURE zien.

4 Beste studenten, De komende weken werk je aan het project COLOR ZOOM CHALLENGE Je denk na over een complete styling, vanuit een thema dat met de natuur te maken heeft. Het moet een totaalplaatje worden; kapsel, haarkleur, kleding en visagie. Alles wordt door jou zelf bedacht, bij elkaar gezocht en uitgevoerd. Hiervoor hebben we in resterende tijd van deze periode en in periode 4 volop de tijd. Je gaat op zoek naar ideeën, je bedenkt een kleurenpalet, gebaseerd op de natuur. Je maakt een plan van aanpak, werkt dit uit in een soort van moodboard (digitaal of op papier). Vervolgens werk je het plan uit ga je bedenken wat je allemaal nodig hebt. Je houdt in een logboek bij waarin je alle activiteiten noteert. Het uiteindelijke doel; Je bent in staat om jouw creativiteit te laten zien in een complete styling van een model. Je haalt je inspiratie uit de natuur en weet dit om te toveren tot een totaal nieuwe, fantasierijke, spannende look. Alles klopt; de kleding, de make-up en het kapsel. Kortom een compleet nieuwe style Maandag 14 of dinsdag 15 ga je je model helemaal kappen, kleden en opmaken volgens het plan dat je bedacht hebt. Er komt een professionele fotograaf die een mooie fotoshoot van jouw model gaat maken. Uit deze foto s worden, door een professionele jury, 3 foto s geselecteerd die wij opsturen naar de Goldwell. Deze foto s dingen mee naar een prijs in de COLOR ZOOM CHALLENGE, de wedstrijd voor getalenteerde kapsters in opleiding. In de planning op de volgende pagina kun je zien volgens welk schema wij te werk gaan. Iedereen is verplicht om mee te doen aan het project! Het is een onderdeel van het studieprogramma.

5 Planning weeknummer D&D WEEK 11 Ma 12 maart WEEK 12 Ma 19 maart WEEK 13 Ma 26 maart WEEK 14 Ma 2 WEEK 15 Ma 9 WEEK 16 Ma 16 WEEK 17 Ma 23 WEEK 18 Ma 30 WEEK 19 Ma 7 WEEK 20 Ma 14 Di 15 WEEK 21 Ma 21 WEEK 22 Ma 28 WEEK 23 Ma 4 juni WEEK 24 Ma 11 juni Geplande activiteit voor leerlingen OEFENPROEVE Junior kapper Introductie opdracht volgende lesweken PPT introductie Eerste aanzet tot opdracht(computerlokaal) Opzetten van een plan Plan uitwerken Model meebrengen en beginnen met de uitwerken van het model. Richting aan de plannen geven; Make-up Kleding Kapsel 2 e paasdag Oefenproeve kapper Model meebrengen en beginnen met de uitwerken van het model. Richting aan de plannen geven; Make-up Kleding Kapsel Voorjaarsvakantie Generale repetitie; plus model kleuren Kleding Make-up Kapsel Beide dagen een professionele fo toshoot.(volgens schema) Modellen worden voorbereid voor de foto-shoot Beoordeling van de foto s voor de foto-shoot 2 e pinksterdag Verwerken verslag COLOR ZOOM CHALLENGE Verwerken verslag COLOR ZOOM CHALLENGE

6 Eindejaarsproject Color Zoom Challenge Het project Je hebt op de vorige pagina s kunnen lezen wat de inhoudt is van het project; alle creativiteit uit de kast halen die je in je hebt en dit uit laten komen in een spetterend gestyled model. Je werkt gestructureerd naar het hoogtepunt toe, een fotoshoot door een professionele fotograaf. Tevens maak je een kans dat de foto van jouw model, uitgeselecteerd wordt om mee te dingen naar een prijs in de COLR ZOOM CHALLENGE Aan het project wordt gewerkt op de maandag, tijdens lesuur 6 en 7. Voorheen werden hier de lessen hand, nagel voet gegeven. Planning; Vandaag(19 maart) is er een introductiebijeenkomst. Het project wordt uitgelegd en er is een mogelijkheid om vragen te stellen als er iets onduidelijk is. Vervolgens ga je een opzet maken voor jouw project. In de komende weken(zie planning), werk je aan een persoonlijke stijl met als uitgangspunt; Fashion based on Nature. Eerst maak je een plan van aanpak op papier. Je onderzoekt ; Welk model wil je maken? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Welke make-up heb je nodig? Welke kleuren ga je gebruiken? - Haarverf - Kleding - Visagie Je maakt een logboek en houdt in dit logboek bij wat je allemaal gaat doen en wanneer.

7 Je werkt volgens onderstaand schema; Week 12 (19 maart) Intruductie door Miranda en Marit. Aansluitend ga je naar het computerlokaal en begint een paln van aanpak te maken. Week 13(maandag 26 maart) Je werkt aan je project in het computerlokaal, je werkt je plan verder uit. Je bespreekt dit plan met de docent. (Liesbeth) Week 14 (maandag 2 ) Je neemt het model mee dat je hebt uitgezocht. Je gaat nu je plan van aanpak omzetten in daden en begint met de uitwerking. Dit alles bespreek je met jouw docent. Welke make-up? Welke kleding? Welk kapsel ga je maken?.kortom welke stijl ga je creeren? Week 17 (maandag 23 ) Je werkt tijdens deze les aan jouw model Week 19 (maandag 7 ) Je kleurt jouw model in de kleur die je hebt uitgezocht. Je knipt jouw model in de coupe die je hebt uitgezocht. Je maakt je model op in de look die je bedacht hebt. Je maakt het totaalplaatje compleet door de bijpassende kleding. Al met al is dit de GENERALE REPETITIE voor de fotoshoot Week 20 (maandag en dinsdag 14 en 15 ) Fotoshoot Week 21 (maandag 21 ) Foto s worden beoordeeld door een professionele jury, de drie mooiste worden uitgeselecteerd. Week 22, 23 en 24 Je maakt van het project een verslag en levert dat uiterlijk in week 24 in bij de docent.

8 Aandachtspunten; Voor iedereen is het verplicht om mee te werken aan het project. Het maakt onderdeel uit van het studieprogramma voor de BOL. Het is dus niet mogelijk om ontheffing voor deze opdracht te krijgen. Als je een medestudent vraagt om model voor jou te zitten is dat geoorloofd. Je moet je dan wel aan bepaalde regels houden; Zit de student in een andere klas, dan gebeurt het oefenen buiten de lestijd van deze student. Betreft het een student uit jouw klas, dan gebeurt het oefenen buiten jullie lessen om, deze student moet namelijk ook de gelegenheid krijgen om aan haar model te werken. Je bent verplicht om een logboek bij te houden, dit wordt wekelijks door de docent gecontroleerd. De foto die er gemaakt wordt ontvang je bij jouw diploma-uitreiking. Je legt voor jezelf het project vast; dit kan digitaal. Je maakt er uiteindelijk een verslag van waarin je ook jouw logboek opneemt.

9 Inschrijflijst fotoshoot Dag 1 FOTOSHOOT Dag 2 FOTOSHOOT Naam Tijd Naam Tijd uur uur uur uur uur uur Pauze uur uur uur uur uur uur uur uur Pauze uur uur uur uur uur uur uur uur Pauze uur uur uur uur uur uur uur 12

EEN NIEUWE TREND. EEN NIEUWE UITDAGING. EEN NIEUWE KANS. DEELNAME CATEGORIE:

EEN NIEUWE TREND. EEN NIEUWE UITDAGING. EEN NIEUWE KANS. DEELNAME CATEGORIE: EEN NIEUWE TREND. EEN NIEUWE UITDAGING. EEN NIEUWE KANS. In 2012 vervolgt GOLDWELL met de Color Zoom Challenge de zoektocht naar creatieve trendsetters. U wilt trends zetten in plaats van alleen volgen?

Nadere informatie

EEN NIEUWE TREND. EEN NIEUWE UITDAGING. EEN NIEUWE KANS. DE DRIE CATEGORIEËN:

EEN NIEUWE TREND. EEN NIEUWE UITDAGING. EEN NIEUWE KANS. DE DRIE CATEGORIEËN: EEN NIEUWE TREND. EEN NIEUWE UITDAGING. EEN NIEUWE KANS. In 2012 vervolgt GOLDWELL met de Color Zoom Challenge de zoektocht naar creatieve trendsetters. U wilt trends zetten in plaats van alleen volgen?

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2020/2021

UITERLIJKE VERZORGING 2020/2021 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2020/2021 Veel kappers doen één ding: knippen. Maar ik wil uitbreiden. Meer service bieden, dus ook nagels

Nadere informatie

Uiterlijke Verzorging 2016/2017

Uiterlijke Verzorging 2016/2017 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging Uiterlijke Verzorging 2016/2017 Ik wil echt verder in de visagie. Mijn eigen stijl ontwikkelen en neerzetten als een soort handelsmerk.

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2017/2018

UITERLIJKE VERZORGING 2017/2018 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2017/2018 Op mijn derde wist ik al dat ik kapper wilde worden. Dat vak past bij mij. Maar ik heb nog veel

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2018/2019

UITERLIJKE VERZORGING 2018/2019 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2018/2019 De kappersopleiding is best pittig. Je bent veel op school en loopt ook stage. De opleiding is heel

Nadere informatie

UITERLIJKE VERZORGING 2019/2020

UITERLIJKE VERZORGING 2019/2020 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging UITERLIJKE VERZORGING 2019/2020 Op het Nova College krijgen we praktijkles, maar leren ook veel theorie over huidverzorging. De

Nadere informatie

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke &

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & BROCHURE We-R agency lanceert vanaf februari 2013 haar eerste opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & Dennis Rombout. new about to begin Glenn van Dijke (1975) is hairstylist, imageconsultent

Nadere informatie

Een uitvinding hoeft niet alleen je eigen leven een stukje makkelijker te maken, denk ook aan de wereldproblemen

Een uitvinding hoeft niet alleen je eigen leven een stukje makkelijker te maken, denk ook aan de wereldproblemen Wat is jouw uitvinders naam? INTRODUCTIE Als je dit boekje in handen hebt, ben je waarschijnlijk iemand die al een uitvinding heeft bedacht en daarmee de wereld gaat veranderen voor jezelf en anderen,

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Visagie. Opleidingen

Informatie en Prijzen. Visagie. Opleidingen Informatie en Prijzen Visagie Opleidingen Wij geven basis- en vak opleidingen tot visagist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit in het lesgeven

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. op behoeften van klant richten

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. op behoeften van klant richten Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 2 Leerweg bol Sector Hospitality & Wellness Duur

Nadere informatie

COLOR ZOOM challenge 19

COLOR ZOOM challenge 19 COLOR ZOOM challenge 19 remix JOUW CREATIVITEIT TELT NEEM DEEL AAN DE COLOR ZOOM CHALLENGE De Color Zoom Challenge is jouw platform, om iedereen jouw creativiteit en passie te tonen. Maak indruk op de

Nadere informatie

Ben jij Vindingrijk? Kolom

Ben jij Vindingrijk? Kolom Ben jij Vindingrijk? Hoe vind jij het om: met je eigen fantasie, op je eigen manier, en door uit te proberen of te onderzoeken nieuwe ideeën, oplossingen, of dingen te bedenken of te maken? Aan welke les,

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Inhoud 2e Fase persoonlijk ontwikkelplan het praktijktraject... 3 Leerdoel... 3 Droom... 3 Naar de praktijk...

Nadere informatie

BEAUTY & FASHION MEER INFORMATIE EN AANMELDEN ONZE OPLEIDINGEN

BEAUTY & FASHION MEER INFORMATIE EN AANMELDEN ONZE OPLEIDINGEN BEAUTY & FASHION BEAUTY & FASHION In de wereld van Beauty & Fashion draait alles om het mooi maken van mensen. Het is een aantrekkelijke wereld voor ondernemende, creatieve, sociale en vakkundige mensen.

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Optica s Portret Fotografie Powered by: TheMagica The Creations Experience Optica is één van de creatieve landen die zich bevindt in de creatieve wereld van Themagica. Met Optica bied ik sprekende en kleurrijke

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2017 v2.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen.

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Talenturen 2 de jaar Voorwoord Beste leerling, Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Wij vinden het immers belangrijk dat je niet alleen met je neus in de boeken zit, maar

Nadere informatie

Lesbrief: Slimme oplossingen Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Slimme oplossingen Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Slimme oplossingen Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Slimme oplossingen beginnen altijd met een probleem.

Nadere informatie

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld

Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Red met jouw klas de wereld! Handleiding van het digitale educatiepakket bij de voorstelling: Wij redden de wereld Kom op, trek je jas aan. 't Is tijd dat er een stap wordt gezet. In regen en zonnestralen.

Nadere informatie

BOL studenten van de afdeling Verzorging Maatschappelijke zorg

BOL studenten van de afdeling Verzorging Maatschappelijke zorg Informatieboekje over de start augustus 2016 BOL studenten van de afdeling Verzorging Maatschappelijke zorg 1 Informatie voor de eerstejaars studenten (BOL) Beste student, Wij heten je van harte welkom

Nadere informatie

Het beste idee van Nederland

Het beste idee van Nederland School: Bedrijf: Titel project: 1. De opdracht Opdrachtgever De opdrachtgever is Manon Vos-Vlamings, docente Human Technology/Industrieel product ontwerpen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Situatie

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de klanten

Nadere informatie

Het beste idee van Nederland

Het beste idee van Nederland Het beste idee van Nederland 1. DE OPDRACHT Opdrachtgever De opdrachtgever is Manon Vos-Vlamings, docente Human Technology/Industrieel product ontwerpen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Situatie Bekend

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

COLORANCE FOUNDATIONS

COLORANCE FOUNDATIONS COLORANCE FOUNDATIONS Seminar: Educator: basisseminar met workshop GOLDWELL Education Team Geschikt voor: junior stylist en hairstylist In dit basisseminar leert u alles over de Colorance kleurproducten

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

DRAAIBOEK A-LIJN. Dit boekje is van:

DRAAIBOEK A-LIJN. Dit boekje is van: DRAAIBOEK A-LIJN Dit boekje is van:. ROOSTER A-LIJN Van 11 tot 22 juni werken we aan het A-lijn project. We gaan de A-lijnjurkjes gaan maken die op donderdag 28 juni op de modeshow in de Suikerunie getoond

Nadere informatie

Lesbrief voor het voortgezet onderwijs. voorstelling BROOS

Lesbrief voor het voortgezet onderwijs. voorstelling BROOS Lesbrief voor het voortgezet onderwijs voorstelling BROOS Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst is in 1992 opgericht om een podium te creëren voor het werk van choreograaf Conny Janssen. Onder

Nadere informatie

Een school voor iedereen

Een school voor iedereen , n Wereldschool! Een school voor iedereen Wil je de wijde wereld in? Kom dan naar het Carolus Clusius College. Daar leer je verder kijken! Je maakt kennis met andere culturen en je krijgt intensief taalonderwijs

Nadere informatie

Capellenborg: gewoon bijzonder!

Capellenborg: gewoon bijzonder! INFOR MATIE Capellenborg: gewoon bijzonder! De basisschoolperiode zit er bijna op en nu moet de keuze voor een middelbare school gemaakt worden. Op onze kleine school krijg je de beste begeleiding en meeste

Nadere informatie

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W 1 Naam student: Studentnummer: Datum: Naam leercoach: Inleiding Voor jou ligt het meetinstrument ondernemende houding. Met dit meetinstrument

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Augustus Jaarplanning 2019-2020 Week 34 1 e schoolweek ma 19 Start Periode 1 en 5 Ontruimingsoefening in deze periode APV Ontvangst en kennismaking leerlingen Fotograaf (HKR) Jaaropening alle locaties

Nadere informatie

REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN

REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN DUCATIE REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN Een distributeur van hoog kwalitatieve en betaalbare producten, die ook gratis of zeer betaalbare educatie aanbiedt? Dat is Creative Hair Company! Onze

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de klanten

Nadere informatie

Naschoolse activiteit Omschrijving Duur Locatie Prijs. 6 x 1 uur op school of het spilcentrum. x x x

Naschoolse activiteit Omschrijving Duur Locatie Prijs. 6 x 1 uur op school of het spilcentrum. x x x Capoeira Het hippe Capoeira komt uit Brazilië en is een energieke combinatie van gevecht, dans, acrobatiek en muziek. In een kring draaien en balanceren steeds twee spelers om elkaar heen door middel van

Nadere informatie

Een open gesprek met de cliënt en het netwerk maakt de samenwerking duurzaam

Een open gesprek met de cliënt en het netwerk maakt de samenwerking duurzaam Inspiratie voor hbo zorg en welzijn Informele zorg & Social Work aan de Christelijke Hogeschool Ede Een open gesprek met de cliënt en het netwerk maakt de samenwerking duurzaam Een open gesprek met de

Nadere informatie

Cursus Informatiegids

Cursus Informatiegids Cursus Informatiegids Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt. @ Hair Kappersopleiding 2018 2

Nadere informatie

Lesbrieven met Prijsvragen

Lesbrieven met Prijsvragen Lesbrieven met Prijsvragen Ontdekken van Techniek - aandacht voor milieu & energie Aan de slag met het ontwerpen van nieuwe producten? Ontwerpen met Sketch Up 9 e TECHNIEKDAG ONDERWIJS SALLAND Vrijdag

Nadere informatie

Activiteitenaanbod BSO Zazou

Activiteitenaanbod BSO Zazou Ouder enaanbod BSO Zazou Nieuwe activiteit Mei 2016 De meivakantie is afgelopen en de schoolweken zijn weer begonnen, en dus tijd voor een nieuw activiteitenaanbod. Per leeftijdsgroep staan er weer diverse

Nadere informatie

SECTORPROJECT 4 VMBO - T

SECTORPROJECT 4 VMBO - T SECTORPROJECT 4 VMBO - T 2016-2017 handleiding leerlingen inhoud: inleiding stappenplan logboek beoordelingsformulier tijdpad 1 INLEIDING SECTORPROJECT VOOR 4 VMBO-T Alle leerlingen van het vmbo theoretische

Nadere informatie

Kunst&Cultuur BEELDENDE VORMING MUZIEK [1] leeropgave1. Introductie. Bij muziek ga je aan de slag met het thema en met muziek die jou aanspreekt!

Kunst&Cultuur BEELDENDE VORMING MUZIEK [1] leeropgave1. Introductie. Bij muziek ga je aan de slag met het thema en met muziek die jou aanspreekt! Kunst&Cultuur leeropgave1 Introductie IT S MY WORLD IK BEN... BEELDENDE VORMING Bij beeldende vorming creëer je met je handen. Jij maakt wie je zelf bent! MUZIEK Bij muziek ga je aan de slag met het thema

Nadere informatie

AVONDOPLEIDINGEN. verder. Je bent nooit te oud om een nieuw vak te leren. bij de Nederlandse Kappersakademie

AVONDOPLEIDINGEN. verder. Je bent nooit te oud om een nieuw vak te leren. bij de Nederlandse Kappersakademie AVONDOPLEIDINGEN verder Je bent nooit te oud om een nieuw vak te leren bij de Nederlandse Kappersakademie Het kappersvak is één van de meest veelzijdige beroepen voor creatieve, modebewuste en enthousiaste

Nadere informatie

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK oktober - december 2015 Meridiaan College NAAM JAAR VAK PROJECT TITEL KLAS Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie Werkboek Wij werken samen Wat gaan we doen? Het Meridiaan College

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM LET S YNNOVATE! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol

Nadere informatie

SPELINSTRUCTIE - JE GAAT HET MAKEN EEN SPEL VAN BOUWEND NEDERLAND

SPELINSTRUCTIE - JE GAAT HET MAKEN EEN SPEL VAN BOUWEND NEDERLAND SPELINSTRUCTIE - JE GAAT HET MAKEN EEN SPEL VAN BOUWEND NEDERLAND Welkom JE GAAT HET MAKEN is een spel van Bouwend Nederland, dat bedoeld is om te spelen in gastlessen op middelbare scholen. Het spel is

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

DURVEN, ZIEN, ERVAREN & DELEN HET CREATIEF PROCES IN HET BASISONDERWIJS

DURVEN, ZIEN, ERVAREN & DELEN HET CREATIEF PROCES IN HET BASISONDERWIJS DURVEN, ZIEN, ERVAREN & DELEN HET CREATIEF PROCES IN HET BASISONDERWIJS PROCESGERICHTE DIDACTIEK leerkracht wie bepaalt het eindresultaat? leerling AMBACHTELIJKE DIDACTIEK PROCESGERICHTE DIDACTIEK VRIJE

Nadere informatie

CHALLENGE#09. Ga een dag erop uit in de zorg! Deze challenge hoort bij de skill: Initiatief nemen Voor niveau: 3-4. gedrag

CHALLENGE#09. Ga een dag erop uit in de zorg! Deze challenge hoort bij de skill: Initiatief nemen Voor niveau: 3-4. gedrag Challenge voor de sector: Zorg, welzijn & Sport Beschrijving van de challenge: Je volgt een studie in de sector Zorg & Welzijn. Je gaat een dag meelopen in de zorg voor praktijkervaring. Vind een plek

Nadere informatie

Beroepsgericht rekenen, Doe niet zo moeilijk! Winnaars beste rekenidee 2018 Dimitri Verzijl (Albeda) Dirk Megens (ROC Nijmegen) Nori Kreetz (ROCMN)

Beroepsgericht rekenen, Doe niet zo moeilijk! Winnaars beste rekenidee 2018 Dimitri Verzijl (Albeda) Dirk Megens (ROC Nijmegen) Nori Kreetz (ROCMN) Beroepsgericht rekenen, Doe niet zo moeilijk! Winnaars beste rekenidee 2018 Dimitri Verzijl (Albeda) Dirk Megens (ROC Nijmegen) Nori Kreetz (ROCMN) Presentatie Beste rekenideeën 2018 Dimitri Verzijl: Mojo

Nadere informatie

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN ACADEMY COLLECTION De Academy Collection 2016 toont het nieuwste werk van het TIGI International Creative team. Deze collectie draait om de eenheid tussen knippen

Nadere informatie

Maak van je kledingkast een schatkamer. Judith Verschuren

Maak van je kledingkast een schatkamer. Judith Verschuren Maak van je kledingkast een schatkamer Judith Verschuren www.yourstylingcoach.nl INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. WAAROM JE KLEDINGKAST EEN SCHATKAMER MOET WORDEN

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Jij besteedt zelf veel aandacht aan je uiterlijk. En dat is goed. Want mensen kijken toch of hun kapper

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2018 v1.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

Sectorproject op De Dijk: leren door te doen! Inleiding: Situatiebeschrijving 3 VMBO-TL: Situatiebeschrijving 4 VMBO-TL:

Sectorproject op De Dijk: leren door te doen! Inleiding: Situatiebeschrijving 3 VMBO-TL: Situatiebeschrijving 4 VMBO-TL: Sectorproject op De Dijk: leren door te doen! Inleiding: Alle leerlingen van het vmbo theoretische leerweg zijn verplicht een sectorproject te doen als onderdeel van het schoolexamen. Met een sectorproject

Nadere informatie

Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist. Hairstylist gevorderden

Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist. Hairstylist gevorderden Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist & Hairstylist gevorderden Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

Een boek vol kunst, creativiteit, inspiratie. Met unieke schilderijen, teksten en illustraties geeft kunstenaar WILMA VEEN op kleurrijke wijze

Een boek vol kunst, creativiteit, inspiratie. Met unieke schilderijen, teksten en illustraties geeft kunstenaar WILMA VEEN op kleurrijke wijze Een boek vol kunst, creativiteit, inspiratie. Met unieke schilderijen, teksten en illustraties geeft kunstenaar WILMA VEEN op kleurrijke wijze uitdrukking aan alles wat het LEVEN GELUKKIG maakt... en dat

Nadere informatie

LEVEL UP! Aan de slag in de game-industrie

LEVEL UP! Aan de slag in de game-industrie LEVEL UP! Aan de slag in de game-industrie DE LEVEL UP LESGAME Wie krijgen het rijkste gamebedrijf? Luisteren Kijken Spelen Winnen DEEL 1: KIJKEN EN LUISTEREN Wat doet een game artist? game developer/programmeur?

Nadere informatie

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Op zoek naar creatieve, innovatieve ideeën voor het uitbannen van kinderarbeid in de wereld Deadline: 4 oktober 2017 Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Vandaag de dag zijn wereldwijd zo n 168 miljoen

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

De Glamourshoot. Een shoot boeken.

De Glamourshoot. Een shoot boeken. De Glamourshoot Mooie glamourfoto's voorbij zien komen en nu ook interesse voor zo'n shoot voor jezelf? Hartsikke leuk! We maken er een gezellige ochtend of middag van en we maken een prachtige serie portretten.

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS!

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! EDUCATIE IS HET HART VAN z.one concept WE LOOK FORWARD TO CONNECT, GROW AND EXCEL TOGETHER! Wil je invloed hebben op

Nadere informatie

Wat maak jij. morgen mee MBO. Design & Styling

Wat maak jij. morgen mee MBO. Design & Styling Wat maak jij morgen mee MBO Design & Styling Morgen is groen bij AOC Oost Morgen is groen bij AOC Oost. En dat is maar goed ook. We hebben een groene wereld nodig, waarin jij en je omgeving goed kunnen

Nadere informatie

Feestelijk het jaar uit!

Feestelijk het jaar uit! 1. Leereenheid 1.3: Vieren! Opleiding: styling Design leerjaar 1 Startdatum/einddatum: 3 november 5 december 2014 2. Pitch: Van tafelstyling tot tableau vivant in kerstsfeer. Thema, vorm, materiaal, stijl,

Nadere informatie

Training. Kunstzinnige activiteiten voor kinderen

Training. Kunstzinnige activiteiten voor kinderen Training Kunstzinnige activiteiten voor kinderen Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. 0522-235235 info@edu-actief.nl www.edu-actief.nl Auteur: Floortje Vissers Titel: Kunstzinnige activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Architectuur. Naam: Klas:

Architectuur. Naam: Klas: Naam: Klas: inhoud Inhoud Planning Blz. 1 Opdracht 1 - Een eigen huis Blz. 2 Opdracht 2 - Schetsen Blz. 3 Opdracht 3-3D ontwerpen Blz. 4 informatie - Aan de slag met Cura Blz. 5 Opdracht 4 - Dossier &

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Handleiding voor de leerling

Handleiding voor de leerling Handleiding voor de leerling Inhoudopgave Inleiding blz. 3 Hoe pak je het aan? blz. 4 Taken blz. 5 t/m 9 Invulblad taak 1 blz. 10 Invulblad hoofd- en deelvragen blz. 11 Plan van aanpak blz. 12 Logboek

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

INTERNATIONAL LIFESTYLE STUDIES. Studiegids LSW 1 DROMEN Jaar 1

INTERNATIONAL LIFESTYLE STUDIES. Studiegids LSW 1 DROMEN Jaar 1 INTERNATIONAL LIFESTYLE STUDIES Studiegids LSW 1 DROMEN Jaar 1 HEALTH LEISURE APPEARANCE FOOD HUMAN MOVEMENT LIVING Pagina Stagegids 3 INHOUDSOPGAVE Pagina 4 Pagina 7 Pagina 8 Pagina 10 Pagina 11 1 INLEIDING

Nadere informatie

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als fotograaf. Hoe maak je zulke foto s? Stap 1 is leren kijken.

Nadere informatie

mbo styling & design Geef je carrière vorm

mbo styling & design Geef je carrière vorm mbo styling & design 2017 2018 Geef je carrière vorm mbo styling & design Ben jij in vorm? Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. Voor

Nadere informatie

Het Businessprogramma

Het Businessprogramma Het Businessprogramma 2018-2019 Inleiding Op het Mondriaan College zijn naast kennis ook vaardigheden van belang: samenwerken, creëren, organiseren, presenteren en niet in de laatste plaats ondernemen.

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Training. Uiterlijke verzorging

Training. Uiterlijke verzorging Training Uiterlijke verzorging Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. 0522-235235 info@edu-actief.nl www.edu-actief.nl Auteur(s): Esther de Roode Inhoudelijke redactie: Jo-Anne Schaaf Titel: Factor-E - Uiterlijke

Nadere informatie

Academies dag de. van

Academies dag de. van Academies dag de van Dag van de Academies provincie Antwerpen _Locatie desingel _Datum zaterdag 18 februari 2017 _Uur 11u tot 18u De Dag van de Academies is niet aan zijn proefstuk toe. De 2 overkoepelende

Nadere informatie

PENTA college CSG Hoogvliet Elritsstraat 11

PENTA college CSG Hoogvliet Elritsstraat 11 PTA code 4kbl15mdHV BRIN Docent AVO type TTO Cohort Profiel/Sector Vak 20FR04 Haagsma, G.A.M. (HGS; HV) VMBO KBL 2015-2016 Zorg & Welzijn mode Opmerkingen Berekening cijfer klas 4: SE1 + P4 + P5 + P6 =

Nadere informatie

Studiekeuzedag CMD voorbereidingswerkboek

Studiekeuzedag CMD voorbereidingswerkboek Studiekeuzedag CMD voorbereidingswerkboek Hallo! Je hebt je aangemeld voor de opleiding CMD en je bent uitgenodigd voor een studiekeuzedag om te kijken of jij bij de opleiding past en of de opleiding bij

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

mbo styling & design Geef je carrière vorm

mbo styling & design Geef je carrière vorm mbo styling & design 2014 2015 Geef je carrière vorm mbo styling & design Ben jij in vorm? Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. Voor

Nadere informatie

Bruggerinfo. Arnhem. gelooft

Bruggerinfo. Arnhem. gelooft Bruggerinfo Arnhem gelooft Aangenaam: Guido Guido gelooft in jouw toekomst! Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je grenzen. Daar

Nadere informatie

DURVEN ZIEN ERVAREN DELEN HET CREATIEF PROCES IN 5 DISCIPLINES

DURVEN ZIEN ERVAREN DELEN HET CREATIEF PROCES IN 5 DISCIPLINES DURVEN ZIEN ERVAREN DELEN HET CREATIEF PROCES IN 5 DISCIPLINES WENSEN / VERWACHTINGEN Deel met je buurman/buurvrouw Wie ben je? Waar kom je vandaan? Wat kom je halen? Wat wil je delen? WENSEN / VERWACHTINGEN

Nadere informatie

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later Onderwijs met aandacht voor iedereen! Op mavo, havo of drie jaar vwo onderbouw: Engels PLUS Sport PLUS Science PLUS Business

Nadere informatie

Je ontwikkelt een eigen stijl en durft je te onderscheiden. Je werkt in opdracht, zowel zelfstandig als in teamverband

Je ontwikkelt een eigen stijl en durft je te onderscheiden. Je werkt in opdracht, zowel zelfstandig als in teamverband 1 2 3 4 Werken als stylist Styling Design Wat laat je zien? Je ontwikkelt een eigen stijl en durft je te onderscheiden Je bent nieuwsgierig en veelzijdig Je denkt creatief en commercieel Je neemt initiatief

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

project: Introductie Helpende Zorg & Welzijn

project: Introductie Helpende Zorg & Welzijn project: Introductie Helpende Zorg & Welzijn. > Cas us Vmbo Morgenland heeft een afdeling Zorg & Welzijn. De school merkt dat de leerlingen van deze afdeling graag wat meer willen weten over het beroep

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

Lesbrief: Beroepenmagazine Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk

Lesbrief: Beroepenmagazine Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk Lesbrief: Beroepenmagazine Thema: Mens & Dienstverlenen aan het werk Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding In de lesbrieven van het thema Aan het werk hebben jullie

Nadere informatie

ANGEL FASHION ACADEMY 2016/2017 STYLING:BIRSEN ALAKUS

ANGEL FASHION ACADEMY 2016/2017 STYLING:BIRSEN ALAKUS ANGEL FASHION ACADEMY 2016/2017 STYLING:BIRSEN ALAKUS ANGEL FASHION ACADEMY Al zeven jaar is de AFA een gerenommeerde instelling op het gebied van modestyling opleidingen. Studeren aan de AFA betekent

Nadere informatie

Imagine your future - Artcadia

Imagine your future - Artcadia Imagine your future - Artcadia School: Bedrijf: Titel project: 1. De opdracht Imagine your future - Artcadia Opdrachtgever Wat is Artcadia Stel je voor, je leeft in het jaar 2080. De stad, zoals je die

Nadere informatie

THEATERSCHOOL WESTELIJKE MIJNSTREEK

THEATERSCHOOL WESTELIJKE MIJNSTREEK THEATERSCHOOL WESTELIJKE MIJNSTREEK INFORMATIEBOEKJE 2017-2018 WELKOM Bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek is de magie en kracht van theater steeds het uitgangspunt. Vanuit deze magie en kracht maken

Nadere informatie

mbo styling & design Geef je carrière vorm

mbo styling & design Geef je carrière vorm mbo styling & design 2016 2017 Geef je carrière vorm mbo styling & design Ben jij in vorm? Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. Voor

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Informatieboekje. over de start januari BOL studenten van de afdeling Verzorging

Informatieboekje. over de start januari BOL studenten van de afdeling Verzorging Informatieboekje over de start januari 2017 BOL studenten van de afdeling Verzorging 1 Informatie voor de eerstejaars studenten (BOL) Beste student, Wij heten je van harte welkom bij het eerste jaar van

Nadere informatie