Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas"

Transcriptie

1 Handleiding Pincode en Chauffeur beheer v1.0 Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas Veiligheid staat bij BP zeer hoog in het vaandel. Niet alleen waar dat de veiligheid van onze klanten onderweg aangaat, maar zeker ook op het gebied van het voorkomen van misbruik of mogelijk oneigenlijk gebruik van uw tankpas(sen). Om het beheer van uw BP PLUS tankpas(sen) nóg veiliger en eenvoudiger te maken, hebben wij aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de pinfunctionaliteiten van al onze tankpassen. Daarnaast hebben wij het pincode beheer verbeterd, waardoor u nu eenvoudig online uw pincode kunt veranderen, inclusief chauffeurscode, mocht u daar gebruik van maken. In ons vernieuwde pinsysteem zal er niets veranderen aan uw bestaande pincodes. Deze werken dus nog precies zoals u gewend bent, totdat u ze zelf verandert. Mocht u besluiten om de pincode van uw tankpas(sen) te veranderen, dan zal deze nieuwe code binnen een half uur actief zijn in ons systeem. Belangrijk om te weten: Wij raden u aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van een zelfgekozen pincode. Deze zijn veilig, snel verwerkt en gemakkelijk voor u te onthouden. Houd er alstublieft rekening mee dat het vanwege onze vernieuwde veiligheidsmaatregelen niet langer mogelijk is om onze klantenservice te vragen een zelfgekozen pincode voor u in te stellen. Als u een zelfgekozen pincode wilt gebruiken, kan deze alléén door uzelf ingesteld worden via BP BP Online Beheer. Het is echter nog steeds wel mogelijk om een gegenereerde pincode via de post toegestuurd te krijgen. Als de tankpas van één van uw chauffeurs is geblokkeerd na het drie keer foutief invoeren van de pincode, kunt u deze via BP Online Beheer veranderen. De nieuwe code dient u aan uw chauffeur door te geven en is binnen een half uur actief. U hoeft geen contact op te nemen met onze klantenservice. Aangezien alle pincodes nu volledig geheim zijn, kunt u géén herinnering van uw pincode meer opvragen als u heeft gekozen voor een gegenereerde pincode. Als u de pincode bent vergeten, kunnen wij alleen een nieuwe pincode voor u genereren en deze via de post naar u sturen. Heeft u een zelfgekozen pincode? Dan kunnen wij deze niet vervangen door een gegenereerde pincode. Een pincode is een veiligheidsmaatregel. Als u zelf een pincode kiest, raden wij u daarom aan om geen code te kiezen die eenvoudig te raden is, zoals: 1234, 1111, 0000, 1212, 7777, 1004, 2000, 4444, 2222, 6969, 9999, 3333, 5555, 6666, 1122, 1313, 8888, 4321, 2001, 1010, 0258 of 8520.

2 Uw pincode veranderen Eenmaal ingelogd in BP BP Online Beheer zult u een nieuwe optie zien in het menu aan de linkerzijde van de pagina: Pincode beheer.

3 Pincodes wijzigen per tankpas Maakt u gebruik van een aparte pincode per tankpas? Dan kunt u in het nieuwe Pincode beheer scherm eenvoudig één of meerdere pincodes wijzigen door de box aan te vinken van de tankpassen waarvoor u de pincode wilt aanpassen. In het eerste veld voert u de door u gekozen pincode in. Herhaal deze code in het tweede veld om de wijziging te bevestigen. Om het proces zo veilig mogelijk te houden ziet u de cijfers van de door u gekozen pincode niet op het scherm. Wilt u deze cijfers toch zien? Klik dan op de knop Toon pincode. Pincodes willekeurig laten genereren Wilt u liever niet zelf de pincodes van uw tankpassen bedenken? Dan is het mogelijk om het systeem gegenereerde pincodes te laten genereren voor de door u geselecteerde tankpassen. Klik hiervoor op de knop Automatisch ingevulde pincode(s) in. De pincode(s) staan nu zichtbaar op het scherm. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de gegenereerde pincodes van het scherm te downloaden. Wijs pincode snel toe aan alle tankpassen Hoewel wij het niet aanraden, is het mogelijk om dezelfde pincode in één keer toe te wijzen aan alle tankpassen die u heeft geselecteerd. Vink hiervoor eerst de tankpassen aan waarvoor u de pincode wilt wijzigen en voer de door u gewenste pincode in bij de eerste tankpas van uw selectie. Klik vervolgens op de knop Kopieer pincode(s), waarna alle geselecteerde tankpassen dezelfde pincode krijgen. U kunt dit verifiëren door de pincodes zichtbaar te maken via Toon pincode. Uw nieuwe pincodes bevestigen Als u alle pincodes heeft ingevoerd, klikt u op Bevestigen om uw verzoek te bevestigen. In uw scherm ziet u de melding Uw pincode is succesvol gewijzigd. Dit verzoek staat nu bij Verstuur opdracht(en). U zult hier zien dat de status van uw tankpas(sen) is aangepast. Wilt u de wijziging van pincodes bevestigen? Voer dan uw viercijferige e-pin in en de status zal veranderen in wordt verwerkt. Uw verzoek is nu in behandeling. Op het moment dat de wijziging van pincode(s) is verwerkt in het systeem, zullen de datum en tijd van de laatste pincodewijziging geüpdated worden. Dit kan een half uur duren, maar is mogelijk ook sneller afgehandeld.

4 Gegenereerde pincode via de post Heeft u ervoor gekozen om een automatisch gegenereerde pincode te ontvangen via de post? Dan kunt u via Pincode beheer een nieuwe gegenereerde pincode aanvragen en naar u laten sturen. Vink hiervoor de box aan van de pas(sen) waarvoor u een andere pincode wilt ontvangen en bevestig de wijziging zonder zelf een pincode in te voeren. Let op: deze optie is alléén beschikbaar voor klanten die gekozen hebben voor een gegenereerde pincode per tankpas. N.B.: als u gebruik maakt een gegenereerde pincode per tankpas (en dus niet van chauffeurscode of bedrijfs pincode ), blijft de huidige pincode bruikbaar tot het eerste gebruik van de nieuwe pincode. Vanaf dat moment vervalt de vorige pincode en is deze dus niet langer geldig.

5 Als u gebruik maakt van een chauffeurscode Maakt u gebruik van chauffeurscode, oftewel een pincode per chauffeur, dan kunt u in BP Online Beheer nu ook chauffeurs toevoegen en activeren / de-activeren via het nieuwe Chauffeur beheer. Dit scherm is beschikbaar in het menu van de sectie Kaartadministratie. Let op: het scherm is alléén toegankelijk als u gebruik maakt van chauffeurscode en als u als gebruiker de rechten heeft om tankpassen aan te maken. De twee helften van het scherm Het scherm is opgedeeld in twee helften: in de bovenste helft kunt u nieuwe chauffeurs toevoegen en in de onderste helft kunt u chauffeurs actief of inactief maken in het systeem. Het aanmaken van nieuwe chauffeurs werkt min of meer hetzelfde als het aanmaken van nieuwe tankpassen. Let op dat een nieuw aangemaakte chauffeur pas 24 uur later in de onderste helft van het scherm zichtbaar is. De betreffende chauffeur zal de tankpas met pincode echter al wél binnen een uur kunnen gebruiken (tenzij een brief met pincode is aangevraagd, wat enkele dagen kan duren). Bij het actief of inactief maken van een chauffeur duurt het maximaal een uur voordat de verandering is doorgevoerd in ons netwerk.

6 Een nieuwe chauffeur toevoegen Om een nieuwe chauffeur toe te voegen voert u de naam van de chauffeur en een chauffeurscode (dat nog niet in gebruik is) in. Vervolgens kiest u bij Pincode optie voor het invoeren van een zelfgekozen pincode of een gegenereerde pincode voor de nieuwe chauffeur. Kiest u voor de zelfgekozen pincode, dan dient u deze code twee keer in te voeren. Klik ten slotte op Bevestigen om de toevoeging van de nieuwe chauffeur te bevestigen. Dit verzoek staat nu bij Verstuur opdracht(en). Om het verzoek definitief te maken, gaat u naar het Verstuur opdracht(en) - scherm, voert u uw e-pin op de gebruikelijke manier in en verzendt u de opdracht. Gegevens van een chauffeur wijzigen Om de naam van een chauffeur te wijzigen, of om een chauffeur te activeren / de-activeren, selecteert u allereerst de chauffeur(s) in de onderste helft van het scherm. Hierna kunt u de door u gewenste veranderingen maken. Er is een Selecteer alle -knop als u veranderingen wilt aanbrengen bij alle chauffeurs. Klik na het aanbrengen van de wijzigingen op Bevestigen om uw verzoek te verzenden.

7 Uw wijzigingen definitief maken De wijziging van chauffeursnaam en -status is nu te vinden bij Verstuur opdracht(en). Om het verzoek definitief te maken, gaat u naar het Verstuur opdracht(en) -scherm, voert u uw e-pin op de gebruikelijke manier in en verzendt u de opdracht. In de Status -kolom ziet u de huidige status van alle verzoeken die op dat moment worden verwerkt (zoals in verstuur opdrachten of in behandeling ). Is deze status blanco? Dan zijn de wijzigingen in het systeem verwerkt. Er is ook een mogelijkheid om alle chauffeursgegevens te downloaden in een spreadsheet (Excel of CSV), of als pdf-document. Pincodes van bestaande chauffeurs wijzigen U kunt de pincodes van bestaande chauffeurs wijzigen in het nieuwe Pincode beheer scherm. Als u gebruik maakt van Chauffeurscode is dit scherm opgedeeld in twee helften. Aan de bovenkant van het scherm ziet u de tankpassen met chauffeurscode. Onderaan vindt u alle tankpassen met een gegenereerde of zelfgekozen pincode.

8 Tankpas met zelfgekozen pincode Standaard worden alle tankpassen van klanten die gebruik maken van chauffeurscode aangemaakt als tankpassen met een automatisch gegenereerde pincode (en dus niet als tankpas met zelfgekozen pincode). Het is echter mogelijk om bij het aanvragen van een nieuwe tankpas te kiezen voor een zelfgekozen pincode voor die pas. Let op dat de gegenereerde pincode niet zal werken bij deze pas. Alleen de specifieke zelfgekozen pincode kan hierbij gebruikt worden. U zou voor deze optie kunnen kiezen als u bijvoorbeeld één tankpas met een hogere bestedingslimiet wilt hebben, of misschien één tankpas waarmee meer producten gekocht mogen worden dan met de overige tankpassen met chauffeurscode. Schermen tonen en verbergen De twee gedeelten van het scherm kunnen bekeken en verborgen worden door te klikken op de Bekijken en Verberg -knoppen. Als u voor de eerste keer op het Pincode beheer scherm komt, is standaard de bovenste helft van het scherm zichtbaar en de onderste helft verborgen. Selecteer eerst de rijen van chauffeurs waarvan u de pincode wilt wijzigen. Voer daarna in de eerste kolom de door u gekozen pincode in en herhaal deze code in de tweede kolom. Om het proces zo veilig mogelijk te houden ziet u de cijfers van de door u gekozen pincode niet op het scherm. Wilt u deze cijfers toch zien? Klik dan op de knop Toon pincode. In tegenstelling tot het Pincode beheer-scherm dat u ziet bij het wijzigen van pincodes voor individuele tankpassen, is het bij Chauffeurscode niet mogelijk om te kiezen voor Automatisch ingevulde pincode(s) in, of om de door u gekozen pincode in één keer toe te passen op alle geselecteerde tankpassen. Uw nieuwe pincodes bevestigen Als u alle pincodes heeft ingevoerd, klikt u op Bevestigen om uw verzoek te bevestigen. Dit verzoek staat nu bij Verstuur opdracht(en). U zult hier zien dat de status van uw tankpas(sen) is aangepast. Wilt u de wijziging van pincodes bevestigen? Voer dan uw viercijferige e-pin in en de status zal veranderen in wordt verwerkt. Uw verzoek is nu in behandeling. Op het moment dat de wijziging van pincode(s) is verwerkt in het systeem, zullen de datum en tijd van de laatste pincodewijziging geüpdated worden. Dit kan een half uur duren, maar is mogelijk ook sneller afgehandeld. Om de pincode te wijzigen van uw tankpassen met een zelfgekozen pincode, gaat u naar de onderkant van het Pincode beheer-scherm en wijzigt u de pincodes volgens de instructies die u kunt vinden Pincodes wijzigen per tankpas.

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3 0 Inhoudsopgave Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal... 2 1. Gebruikersgegevens... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Mijn gegevens bewerken... 4 1.3 Meerdere gebruikers... 6 1.4 Meerdere accounts... 8 2.

Nadere informatie

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services is een handig internetprogramma ontwikkeld voor de gebruikers van BP PLUS Tankkaarten.

Nadere informatie

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services is een handig internetprogramma ontwikkeld voor de gebruikers van BP PLUS Tankpassen. Met

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz December 2015 Inhoud 1. Een account aanmaken 2 2. Een locatie toevoegen 4 3. Een medewerker toevoegen 5 4. Wachtwoord aanpassen 7 5. Credits aanschaffen 8

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking

Handleiding DSB Internet Banking Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate) - hoofdgebruiker Versie 1.1 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Snelle handleiding 2 A.1 Gebruikersnaam wijzigen 2 A.2 Wachtwoord wijzigen 2 A.3a

Nadere informatie

Handleiding Projectplanningsdocument

Handleiding Projectplanningsdocument Handleiding Projectplanningsdocument Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... 5 3. Project invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Actie invoeren / wijzigen

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding handleiding voor het Management Drives systeem Management Drives systeem Handleiding Met het Management Drives systeem kunt u onder andere Management Drives vragenlijsten versturen, ontvangen en deze zowel

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING BOOM TESTCENTRUM

HANDLEIDING BOOM TESTCENTRUM HANDLEIDING BOOM TESTCENTRUM GGZ Juli 2017 Inhoud 1. Een account aanmaken... 3 2. Een locatie toevoegen... 6 3. Een cliëntgroep toevoegen... 7 4. Een medewerker toevoegen... 9 5. Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding Herinnering en Mailing

Handleiding Herinnering en Mailing Handleiding Herinnering en Mailing Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Herinneringen...3 1.1 Herinnering koppelen aan een product...3 1.2 Instellen van herinnering via patiëntdossier...3

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding voor zendende partners www.mijneuropassmobiliteit.nl

Handleiding voor zendende partners www.mijneuropassmobiliteit.nl Handleiding voor zendende partners www.mijneuropassmobiliteit.nl Versie 2.0 November 2014 Inhoud 1 Inloggen 2 Beheren 2.1. Houders 2.2. Zendende partners 2.3. Ontvangende partners 2.4. Competentiesets

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

Handleiding HvD Cards Online

Handleiding HvD Cards Online Handleiding HvD Cards Online 0 Servicestation Van Dijkhuizen B.V. HVD CARDS ONLINE VERSIE 1.0 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Inloggen... 3 3. Wachtwoord vergeten... 3 4. Fleetmanagement... 4 4.1. Overzicht

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding Begroting

Handleiding Begroting Handleiding Begroting 1 Inhoud 2 Inleiding... 3 3 Home... 4 4 Kostensoorten invoeren... 5 5 Kostensoort bewerken... 6 6 Kostenposten invoeren... 7 7 Kostenposten bewerken met formulier... 8 8 Kostenposten

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Q1000 Testsysteem. Meurs HRM

Gebruikershandleiding Q1000 Testsysteem. Meurs HRM Gebruikershandleiding Q1000 Testsysteem Meurs HRM 4 November 2014 Inhoud Van start: inloggen... 3 Persoonsdossiers... 4 Dossier toevoegen... 5 Klaarzetten van een inlogcode voor een test... 6 Korte code...

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Introductie WoonTotaal Silver

Introductie WoonTotaal Silver Introductie WoonTotaal Silver Wanneer uw registratie is goedgekeurd door Holland Haag, heeft u een email bericht ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Handleiding ASN Digipas

Handleiding ASN Digipas Handleiding ASN Digipas Hoe maak ik de ASN Digipas gebruiksklaar? Voor het gebruiksklaar maken van uw digipas ontvangt u per post een 5-cijferige initiële pincode. Deze code wijzigt u, de eerste keer dat

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

Handleiding Projectnet. 1. Een account aanmaken. Hoofdmenu

Handleiding Projectnet. 1. Een account aanmaken. Hoofdmenu Handleiding Projectnet 1. Een account aanmaken ProjectNet is een persoonsgebonden systeem. Daarom moet u zich inloggen met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer u nog nooit met ProjectNet

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkene(n)

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig!

Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig! Gebruiksaanwijzing om de nieuwspagina van uw peuterspeelzaal online aan te kunnen passen. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig! Hoe gaat u te werk? 1. Start de website op www.psz- steenwijkerland.nl

Nadere informatie

Handleiding EMS Reports

Handleiding EMS Reports Handleiding EMS Reports Handleiding EMS Reports Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Hoe moet ik inloggen? 3. Hoe krijg ik inzicht in mijn Merchant details? 4. Hoe krijg ik inzicht in mijn transacties? 5. Hoe

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

SEPA Instellen. E-captain help E-captain help http://help.e-captain.nl. SEPA activeren voor uw vereniging

SEPA Instellen. E-captain help E-captain help http://help.e-captain.nl. SEPA activeren voor uw vereniging 1 / 9 SEPA Instellen SEPA activeren voor uw vereniging Als eerste gaat u naar het beheercentrum om SEPA te activeren. U kiest voor beheercentrum en vervolgens voor het onderdeel IBAN / SEPA Aan de rechtste

Nadere informatie

1 Instellingen voor Clieop-bestanden

1 Instellingen voor Clieop-bestanden U kunt vanuit Reeleezee betalingsopdrachten aanmaken en deze in de vorm van een ClieOp - bestand exporteren. ClieOp (CliëntOpdrachten) is de naam van het elektronische bestand dat zakelijke cliënten gebruiken

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Coach. De docentomgeving bij Praktijkschool à la Carte. Handleiding voor docenten

Coach. De docentomgeving bij Praktijkschool à la Carte. Handleiding voor docenten Coach De docentomgeving bij Praktijkschool à la Carte Handleiding voor docenten Inhoudsopgave Inleiding...3 1. Aanmelden bij coach...4 1.1 Start...4 1.2 Licentie activeren voor docenten...4 1.3 Licentie

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Handleiding deelnemers ABN Amro Pension Services Portal. Versie 0.4 01 oktober 2011

Handleiding deelnemers ABN Amro Pension Services Portal. Versie 0.4 01 oktober 2011 Handleiding deelnemers ABN Amro Pension Services Portal Versie 0.4 01 oktober 2011 Inhoud Inloggen... 3 Homepage... 6 Verdeling... 7 Eigen beleggingsmix aanmaken... 7 Transacties... 12 Depot overzicht...

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4 Handleiding Measure App Versienummer:1.4 Datum: 14-12-2015 Voorwoord Hartelijk dank voor de aanschaf van de Measure App. M App zal u en uw collega s in staat stellen om begeleid in te meten of na te meten.

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Handleiding voor het beheren van opleidingen

Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding coördinator Handleiding voor het beheren van opleidingen HIGIS 2008 http://www.higis.eu.org Higis 13 februari 2008 1/13 Inhoudstafel Beheren van

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Q-global Handleiding AWMA-2 NL

Q-global Handleiding AWMA-2 NL Q-global Handleiding AWMA-2 NL Inhoud AANMELDEN... 3 Q-GLOBAL ACCOUNT ACTIVEREN... 3 UITLEGSCHERM... 3 STARTPAGINA... 4 AANMAKEN NIEUWE CLIËNT... 4 INVULLEN GEGEVENS... 5 GEGEVENS NIEUWE CLIËNT AANPASSEN...

Nadere informatie

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 10 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Inhoud Stap 1 Aanvraag van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen... 3 Stap 2 Activeren van een hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen

Nadere informatie

Uitleg over uw gebruikersaccount van Tom en MKB Brandstof

Uitleg over uw gebruikersaccount van Tom en MKB Brandstof Uitleg over uw gebruikersaccount van Tom en MKB Brandstof U hebt verschillende mogelijkheden voor het vervangen van uw autopas. Lees hieronder waarvoor elke optie gebruikt kan worden. Als u vragen hebt

Nadere informatie

mijnnaktuinbouw - Keuringen

mijnnaktuinbouw - Keuringen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Nieuwe update mijnnaktuinbouw - Keuringen... 2 Uw keuringendossier altijd beschikbaar... 2 Uw jaarlijkse teeltaangifte... 3 1 Voorlopige teeltaangiftes voor u klaargezet

Nadere informatie

Handleiding De Biedwedstrijd

Handleiding De Biedwedstrijd Handleiding De Biedwedstrijd Auteur: Marcel Hofstede Versie: 2.1 Handleiding Biedwedstrijd (V2.1) Blz. 1 van 11 INHOUDSOPGAVE Programma Biedwedstrijd...3 1. Installatie en opstarten van het programma...3

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie gebruik MijnZZ Zakelijk Inloggen U kunt inloggen via www.zorgenzekerheid.nl/zakelijk. Rechtsboven is de link Inloggen MijnZZ Zakelijk te zien. Welke taken

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

Hoe kan ik de rechten van mijn opdrachtgevers beheren en gegevens van mijn opdrachtgevers wijzigen op Mijn Gegevensdiensten?

Hoe kan ik de rechten van mijn opdrachtgevers beheren en gegevens van mijn opdrachtgevers wijzigen op Mijn Gegevensdiensten? Voor de beheerder bij de intermediair: Hoe kan ik de rechten van mijn opdrachtgevers beheren en gegevens van mijn opdrachtgevers wijzigen op Mijn Gegevensdiensten? U heeft met de handleiding Hoe krijg

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is 1 INLOGGEN U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG (www.snpg.nl). Onderstaand wordt aan

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1 / 6 Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1. Ga naar het OB10portaal Ga naar www.ob10.com Klik op de knop Login. Voer uw logingegevens in. Indien u hulp nodig heeft, raadpleeg dan de handleiding Hoe kunt u inloggen.

Nadere informatie

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0 MWeb 4.0 Handleiding Basis Modules Versie 1.0 Index 1. Algemeen 3 1.1. Gebruikersnamen en Wachtwoorden 3 1.2. Inloggen 3 1.3. Uitloggen 3 1.4. Belangrijk 3 2. User Manager 4 2.1. Gebruikers lijst User

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding Leveranciersbeoordeling

Handleiding Leveranciersbeoordeling Handleiding Leveranciersbeoordeling Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Leverancier invoeren... 5 3. Leverancier wijzigen / verwijderen... 5 4. Leveranciersbeoordeling toevoegen... 6 5. Leveranciersbeoordeling

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel April 2016 Inhoud Handleiding Huize Rosa Tag als betaalmiddel... 3 Manieren van Opwaarderen eerste keer... 3 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa...

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2018

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2018 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2018 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

Onderwijstools 2.0, Kennisnet

Onderwijstools 2.0, Kennisnet Onderwijstools 2.0, Kennisnet Gebruikershandleiding Kennisnet. Leren vernieuwen. Stichting Kennisnet Paletsingel 32 T 0800 321 22 33 2718 NT Zoetermeer M info@kennisnet.nl Postbus 778 I kennisnet.nl 2700

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie