Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier"

Transcriptie

1

2 Missie i-signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve software die onze klanten in staat stelt om het verzuim van de medewerkers te monitoren. Dit effectieve monitoren resulteert in een lager ziekteverzuim. Wij willen onze leidende positie behouden door onderscheidende software en diensten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en te beheren. In alles wat wij doen, staat de klant centraal. Sleutelwoorden om dit te bereiken zijn voortdurende innovatie en borging van professionele werkprocessen. Kernwaarden Visie i-signaal wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van verzuimmanagement en daarmee aan het welzijn van medewerkers binnen bedrijven en organisaties. Daarvoor richten we ons op het behouden van onze leidende positie in de markt van verzuimvolgsystemen. i-signaal voorziet in aanvullende diensten waardoor wij meer zijn dan een leverancier van een verzuimapplicatie alleen. i-signaal is er voor klanten en medewerkers en wil erkend worden als een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie en een krachtig netwerk. Onze medewerkers leveren met plezier en passie een actieve bijdrage aan het voortdurend ontwikkelen van een webbased applicatie gericht op de arbo-, verzuim-, medische-, HRM- en verzekeringsmarkt. i-signaal biedt een uitdagend en ambitieus denk- en werkklimaat waarin plezier, respect, integriteit en samenwerken voorop staan. innovatief creatief klant- en servicegericht flexibel i-signaal plezier

3 VerzuimSignaal i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. Onze applicatie is geschikt voor bedrijven en organisaties, waaronder gecertificeerde arbodiensten, verzuimdienstverleners, werkgevers, verzekeraars, bedrijfsartsengroepen, accountants en verzuimvolmachten. VerzuimSignaal wordt in eigen huis ontwikkeld en vormgegeven. Door onze ruime kennis van de sociale zekerheid te combineren met de technische kennis van onze medewerkers en daarbij de input vanuit onze klanten zijn wij in staat voorloper te zijn en te blijven op het gebied van verzuim.

4 Functionaliteiten VerzuimSignaal De kracht van VerzuimSignaal blijkt uit de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Hierbij doen wij geen concessies aan de gewenste hoge mate van veiligheid, snelheid en continuïteit. Gebruiksvriendelijkheid VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Zij zijn zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Dit bewustzijn zorgt er voor dat bij de (door)ontwikkeling van deze applicatie de nadruk blijft liggen op gebruiksvriendelijkheid. De applicatie is door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, onder meer door de beschikbare functies afhankelijk te maken van de rol van de gebruiker. Zodoende beschikt iedere gebruiker over de informatie die nodig is. Toegankelijkheid VerzuimSignaal is volledig web-based, browser-onafhankelijk en biedt een hoge mate van beschikbaarheid. U kunt, waar u zich ook bevindt, overal en 24 uur per dag inloggen. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig. De kosten voor beheer, onderhoud, hosting en ontwikkeling zijn opgenomen in het abonnement waardoor u weet waar u financieel aan toe bent. De taakmanager binnen de applicatie waarschuwt u tijdig voor nog uit te voeren taken en verzuimsignalen. Deze zijn ook in uw eigen mailbox te ontvangen waardoor u niet dagelijks hoeft in te loggen. Dit levert u naast gemak ook tijdbesparing op. Dossiers De basis van VerzuimSignaal is casemanagement. Naast deze rol zijn alle relevante doelgroepen vertegenwoordigd in VerzuimSignaal. Deze relevante doelgroepen variëren en kunnen werken in het medisch dossier, verzuimdossier, en HRM-dossier.

5 Onderscheidende functionaliteiten Flexibel protocolbeheer Naast het standaard protocol Wet Verbetering Poortwachter kunnen eigen protocollen ingesteld worden. Signaleringen VerzuimSignaal attendeert u op de (verzuim)signaleringen die u zelf wenselijk vindt. Voorbeelden hiervan zijn frequentie, bedrijfsongeval, verzuimpercentage en oorzaken. Sjablonen In VerzuimSignaal is het mogelijk eigen documenten en notities aan het re-integratiedossier toe te voegen en deze te exporteren. De documentengenerator stelt u in staat om eigen documenten samen te stellen en deze te koppelen aan verschillende taken met bijbehorende normtijden en tarieven. Geavanceerde taakmanager De signaalfunctie van de taakmanager maakt pro-actief melding van uit te voeren taken en verzuimsignalen en worden chronologisch weergegeven. De opbouw van het medische- en re-integratiedossier vindt geautomatiseerd plaats. Planningsagenda VerzuimSignaal beschikt over een geïntegreerde planningsagenda waarmee u flexibel diverse disciplines (bedrijfsartsen, fysiotherapeuten en arbeidsdeskundigen) kunt inplannen op elke gewenste locatie en elk gewenst tijdstip. Statistiek- en rapportgenerator U kunt met één druk op de knop een uitgebreide managementrapportage, bestaande uit 16 onderdelen, uit de statistiekgenerator genereren. Deze overzichten zijn naar alle Officepakketten te exporteren. Daarnaast beschikt de rapportgenerator over diverse rapporten, zoals benchmarking, verzuimanalyses en schadelastrapporten. UWV documenten Alle UWV documenten die zijn gekoppeld aan de Wet Verbetering Poortwachter staan standaard in VerzuimSignaal. Deze documenten worden voor een deel automatisch gevuld.

6 WIA-module VerzuimSignaal biedt de mogelijkheid werknemers te monitoren, ook na 2 jaar ziekte middels de WIA/WGAmodule. Deze module maakt het mogelijk om vanaf de beschikking (flexibele) WIA/WGA-protocollen te starten en te volgen. Daarnaast kunt u budgetten toevoegen en besparingen op dit gebied inzichtelijk maken via onze kosten-baten & interventiemodule. Voor WIA-volmachten bieden wij naast voornoemde ook het genereren van start- stopbrieven en UPO s en het vastleggen van verschillende polissen.zoals benchmarking, verzuimanalyses en schadelastrapporten. Triage-Expert Zoekt u houvast voor uw leidinggevenden of verzuimmanagers? Met veel kwaliteit zorgen voor grip op verzuim kan met ondersteuning door de applicaties van TriageExpert. Wij hebben de diverse applicaties van TriageExpert (Verzuim-, Fml-, en Re-integratieTriage) geïntegreerd in VerzuimSignaal. Zo weet u snel met wat voor soort verzuim u te maken heeft en kunt u direct actie ondernemen bij problematisch, complex verzuim.

7

8 Diensten Er worden voortdurend nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Om op de hoogte te blijven van nieuwe functionaliteiten en de mogelijkheden van onze applicaties optimaal te kunnen gebruiken zijn speciale trainingsprogramma s ontwikkeld. Daarnaast biedt i-signaal interactieve workshops aan over wet- en regelgeving. Het hoe en waarom van alles wat met verzuim te maken heeft leidt tot een groeiende vraag naar verdiepende kennis over wet- en regelgeving. De trainingen en workshops worden zowel Incompany als via open inschrijving verzorgd. Koppeling met extern systeem Onze data-exchange tool is een zeer geavanceerde tool waardoor wij in staat zijn alle mogelijke klantsystemen te koppelen aan VerzuimSignaal. Tevens geeft de data-exchange tool op een gebruiksvriendelijke manier volledig inzicht in alle onderdelen van de koppeling. Trainingen Onze consultants hebben ruime kennis van VerzuimSignaal die wij graag met u delen! Is er binnen uw organisatie behoefte aan verdieping van de kennis van VerzuimSignaal dan kunt u door het invullen van uw gegevens een inhouse training aanvragen. De inhoud van de training wordt zo veel mogelijk afgestemd op de interne processen en de knelpunten waar u als organisatie in de praktijk mee te maken heeft. Naast deze inhouse trainingen verzorgen wij inlooptrainingen met open inschrijving. Overige diensten i-signaal is meer dan een softwareleverancier. Naast het leveren van diensten welke rechtstreeks gerelateerd zijn aan onze applicatie VerzuimSignaal leveren wij ook adviseurs op het gebied van verzuim. Deze personen/instellingen kunnen u adviseren over uw verzuimbeleid, het uitfaseren van uw verzuimbeleid of wij leveren personen welke uw servicedesk ondersteunen.

9 Bezoekadres Argonstraat 1b 7463 PD Rijssen Postadres Postbus ZH Enter T F E info@i-signaal.nl

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten.

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. Wij zijn i-signaal Een dynamische organisatie, waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

plannings agenda De overkoepelende agenda voor arbodiensten, bedrijfsartsen en (verzuim-) dienstverleners.

plannings agenda De overkoepelende agenda voor arbodiensten, bedrijfsartsen en (verzuim-) dienstverleners. Uw totale planningsproces in één online portaal 24 uur per dag, 7 dagen per week in staat afspraken te boeken! De overkoepelende agenda voor arbodiensten, bedrijfsartsen en (verzuim-) dienstverleners.

Nadere informatie

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management Optimale controle Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Verzuimmanagement Efficiënter werken met Talent & Salaris In de module ziekteverzuim registreert u wie wanneer ziek is geweest.

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

Verzuimbeleid MBO Amersfoort Colofon

Verzuimbeleid MBO Amersfoort Colofon Verzuimbeleid MBO Amersfoort Colofon Uitgave : MBO Amersfoort Instemming OR : 12 december 2012 Vastgesteld College van Bestuur : 8 januari 2013 Kenmerk CvB vastgesteld : 20130142/CvB Afkomstig van : afdeling

Nadere informatie

Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket

Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Inhoud 1. Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket 2. Verzuimverzekering Uitgebreid 3. Arbodienstverlening 4. DGA/ondernemer meeverzekeren 5. WIA-Bodemverzekering 6.

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal Lite

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal Lite HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL Versie t.b.v. VerzuimSignaal Lite INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk: 1. Algemeen blz. 3 1.1. Inleiding blz. 3 1.2. Inloggen blz. 3 1.3. Systeemeisen blz. 3 1.4. Servicedesk blz. 3 Hoofdstuk:

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Domeinen binnen Unit4 VerzuimSignaal t.b.v.

Domeinen binnen Unit4 VerzuimSignaal t.b.v. Domeinen binnen Unit4 VerzuimSignaal t.b.v. - Werkgever Arbodienst Bedrijfsarts Verzekeraar In business for people. Inhoud 3 Inleiding 4 Doel van deze whitepaper 5 Werkgevers domein 7 Arbodiensten domein

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant Plus

Tarievenbrochure Garant Plus Tarievenbrochure Garant Plus Vanaf 12,80 p.m.p.m BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Plus De regie op het verzuimproces wordt volledig door ons verzorgd Voor

Nadere informatie

Keuzegids arbodienstverlening

Keuzegids arbodienstverlening Keuzegids arbodienstverlening Keuzegids arbodienstverlening Turien & Co. Assuradeuren biedt werkgevers zoveel mogelijk keuzevrijheid in de verzuimbegeleiding. Juist door deze ruime keuzevrijheid is het

Nadere informatie

DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING

DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING Wie is BeeActive? BeeActive levert diensten op het gebied van personeelszaken en verzuimmanagement. Met onze korte lijnen en betrokken aanpak zorgen wij voor snelle en

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5.

1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5. 1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5.1 MUTATIE INDIENSTTREDING... 10 5.2 MUTATIE PERSOONLIJKE GEGEVENS...

Nadere informatie

Beheerdershandleiding. VerzuimSignaal. DOCUMENT Beheerdershandleiding VerzuimSignaal, versie 1.0

Beheerdershandleiding. VerzuimSignaal. DOCUMENT Beheerdershandleiding VerzuimSignaal, versie 1.0 Beheerdershandleiding VerzuimSignaal DOCUMENT, versie 1.0 DATUM 21-10-2013 AUTEUR I-Signaal Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 In- en uitloggen... 4 Hoofdstuk 2 Beheerderspagina... 4 Hoofdstuk 3 Stamgegevens...

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Domeinen binnen Unit4 VerzuimSignaal t.b.v.

Domeinen binnen Unit4 VerzuimSignaal t.b.v. CONCEPT WHITEPAPER Domeinen binnen Unit4 VerzuimSignaal t.b.v. - Werkgever Arbodienst Verzekeraar Bedrijfsarts In business for people. Inhoud 3 Inleiding 4 Doel van deze whitepaper 5 Werkgevers domein

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Risk Solutions Health & Benefits Corporate Wellness Krijg grip op verzuim Aon verzuimadvies Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Tarievenlijst Ontzorgdesk Ontzorg abonnement 2015

Tarievenlijst Ontzorgdesk Ontzorg abonnement 2015 Tarievenlijst Ontzorgdesk Ontzorg abonnement 2015 Algemeen Ontzorgdesk is een allround dienstverlener op gebied van personeelszaken waarbij het zwaartepunt ligt op het beheersen van verzuim. Hiervoor maken

Nadere informatie

WE VANGEN DE KRACHT WE PAKKEN DE ENERGIE

WE VANGEN DE KRACHT WE PAKKEN DE ENERGIE ARBODIENSTVERLENING WE VANGEN DE KRACHT WE PAKKEN DE ENERGIE zorgt voor arbeidskracht WE ZIEN HET DOEL WE ZORGEN VOOR RESULTAAT Ik ben trots op mijn mensen. En zuinig op mijn tijd. Ik wil een arbodienst

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

A2Campus; de eerste stap naar online leren

A2Campus; de eerste stap naar online leren A2Campus; de eerste stap naar online leren Wie zijn wij Waarom A2? Het is een klein bedrijf, de lijnen zijn kort. Er wordt snel gehandeld. En we wilden een eenvoudig, maar functioneel systeem. Hermine,

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Hewitt Krijg grip op verzuim Aon verzuimadvies Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat u uw verzuimproces goed heeft ingericht.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. BeZaVa-Protocol. DOCUMENT Gebruikershandleiding BeZaVa-protocol, versie 1.00

Gebruikershandleiding. BeZaVa-Protocol. DOCUMENT Gebruikershandleiding BeZaVa-protocol, versie 1.00 Gebruikershandleiding BeZaVa-Protocol DOCUMENT, versie 1.00 DATUM 01-10-2014 AUTEUR I-Signaal Inhoud Inleiding... 3 Hoofdstuk 1 De registratie van eigen risicodrager dossiers (ERD)... 4 1.1 Nieuw contractsoort...

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant Basis

Tarievenbrochure Garant Basis Volledig eigen regie Vanaf 1,40 p.m.p.m Tarievenbrochure Garant Basis BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Basis Naadloos aansluitend op kennis en ervaring bij

Nadere informatie

Abonnement Verrichtingen van WorkingStyle

Abonnement Verrichtingen van WorkingStyle Abonnement Verrichtingen van WorkingStyle U hebt weinig verzuim en u weet zelf heel goed wat verzuimbegeleiding inhoudt en daarvoor wilt u alles zelf regelen. Ook wilt u voldoen aan de wettelijke eisen

Nadere informatie

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking 5 goede redenen Papierloze administratie Altijd en overal beschikbaar Manager & Employee Self Service (ESS/MSS) Waterdichte beveiliging

Nadere informatie

Zorg- en verzuimmanagement

Zorg- en verzuimmanagement Zorg- en verzuimmanagement Regie op verzuim en arbeidsongeschiktheid Vanuit een integraal perspectief Gezonde werknemers, weinig verzuim Uw belang is onze drijfveer Vitaliteit en weinig verzuim, dat is

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

BFBN Verzuim Totaaloplossing. Een unieke combinatie van verzuimverzekering WGA Eigenrisicodragen en Arbodienstverlening

BFBN Verzuim Totaaloplossing. Een unieke combinatie van verzuimverzekering WGA Eigenrisicodragen en Arbodienstverlening BFBN Verzuim Totaaloplossing Een unieke combinatie van verzuimverzekering WGA Eigenrisicodragen en Arbodienstverlening Gemak, ontzorging en besparing In elk bedrijf kan het gebeuren: een werknemer meldt

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ

Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ Ziek zijn overkomt je, hoe je hiermee omgaat, is gedrag. Gedrag is grotendeels beïnvloedbaar. Er is altijd een keuzemoment om met klachten (beperkingen) te

Nadere informatie

Arbodienstverlening Keerpunt 2019

Arbodienstverlening Keerpunt 2019 Informatiekaart Arbodienstverlening 2019 Ziekte van een werknemer is niet prettig; niet voor uw werknemer, maar ook niet voor u. Zeker niet wanneer er sprake is van langdurig verzuim. U en uw werknemer

Nadere informatie

VERZUIMBEGELEIDING Capability wérkt voor u en uw medewerker!

VERZUIMBEGELEIDING Capability wérkt voor u en uw medewerker! VERZUIMBEGELEIDING Capability wérkt voor u en uw medewerker! Minder verzuim Verbeterde inzetbaarheid Hoger bedrijfsresultaat WILT U OOK EEN LAGER VERZUIM BINNEN UW ORGANISATIE? Capability is uw sparringpartner

Nadere informatie

Tarievenlijst Ontzorgdesk Basis abonnement 2015

Tarievenlijst Ontzorgdesk Basis abonnement 2015 Tarievenlijst Ontzorgdesk Basis abonnement 2015 Algemeen Ontzorgdesk is een allround dienstverlener op gebied van personeelszaken waarbij het zwaartepunt ligt op het beheersen van verzuim. Hiervoor maken

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over gegevensuitwisseling verzekeraars, werkgevers, werknemers en arbodiensten

Vragen en antwoorden over gegevensuitwisseling verzekeraars, werkgevers, werknemers en arbodiensten Vragen en antwoorden over gegevensuitwisseling verzekeraars, werkgevers, werknemers en arbodiensten 1. Welke informatie mag een arbodienst Een arbodienst mag een verzekeraar alleen administratieve gegevens

Nadere informatie

Verzuimoplossing Apotheken

Verzuimoplossing Apotheken Verzuimoplossing Apotheken Informatie voor de werkgever Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing tegen een aantrekkelijk tarief Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing

Nadere informatie

Moduleoverzicht Moduleoverzicht Scorion Datum: 9 april 2008 1 Parantion 2008

Moduleoverzicht Moduleoverzicht Scorion Datum: 9 april 2008 1 Parantion 2008 Moduleoverzicht Datum: 9 april 2008 1 Parantion 2008 Scorion: het instrument Scorion ondersteunt professionals bij de persoonlijke professionele ontwikkeling op basis van competenties. Scorion stelt een

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Release notes VerzuimSignaal. Versie: VS In business for people.

Release notes VerzuimSignaal. Versie: VS In business for people. Release notes VerzuimSignaal Versie: VS.2.047.00 In business for people. Unit4 VerzuimSignaal Telefoon 074-2455444 Postbus 313 Fax 074-2455445 7550 AH Hengelo Internet http://www.unit4.com/nl/software/hr/unit4-verzuimsignaal

Nadere informatie

Een andere kijk op werken kanker en re-integratie

Een andere kijk op werken kanker en re-integratie Een andere kijk op werken kanker en re-integratie human support grensverleggend mensenwerk Kanker wordt steeds meer een chronische ziekte, dus krijgen organisaties en werkgevers in toenemende mate te maken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Bedrijfsarts. DOCUMENT Gebruikershandleiding Bedrijfsarts, versie 1.02

Gebruikershandleiding. Bedrijfsarts. DOCUMENT Gebruikershandleiding Bedrijfsarts, versie 1.02 Gebruikershandleiding Bedrijfsarts DOCUMENT, versie 1.02 DATUM 6-8-2014 AUTEUR I-Signaal Copyright 2014 i-signaal B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software,

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, Wij geloven dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan betere & veiligere zorg. The Patient Safety Company TPSC levert al meer

Nadere informatie

Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket

Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Klap Persone orgeloos Pakke Inhoud 1. Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket 2. Verzuimverzekering 3. Arbodienstverlening 4. WIA-Bodemverzekering 5. Verhaalsrechtsbijstand 6. WGA-gat verzekering met Basisdekking

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal. versie 2

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal. versie 2 HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL Versie t.b.v. VerzuimSignaal 1/ 14 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk: 1. Algemeen blz. 3 1.1. Inleiding blz. 3 1.2. Inloggen blz. 3 1.3. Systeemeisen blz. 3 1.4. Servicedesk blz. 3 Hoofdstuk:

Nadere informatie

SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL

SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Inloggen...3 Werknemer zoeken...3 Werknemer toevoegen...3 Ziekmelden...3 Hersteld melden...4 Overige protocollen...4 Dossiers...4 Taken...4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Casemanager. Versie: Januari In business for people.

Gebruikershandleiding Casemanager. Versie: Januari In business for people. Gebruikershandleiding Casemanager Versie: Januari 2017 In business for people. Unit4 VerzuimSignaal Telefoon 074-2455444 Postbus 313 Fax 074-2455445 7550 AH Hengelo Internet http://www.unit4.com/nl/software/hr/unit4-verzuimsignaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Casemanager. DOCUMENT Gebruikershandleiding Casemanager, versie 1.0

Gebruikershandleiding. Casemanager. DOCUMENT Gebruikershandleiding Casemanager, versie 1.0 Gebruikershandleiding Casemanager DOCUMENT, versie 1.0 DATUM 25-4-2014 AUTEUR I-Signaal Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen... 4 1.1 In- en uitloggen... 4 1.2 Openingsscherm... 4 1.3 Ondersteuning bij het

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Dienstverlening Ziektewet-eigenrisicodragerschap

Dienstverlening Ziektewet-eigenrisicodragerschap 1 Dienstverlening ENgage Ziektewet-eigenrisicodragerschap Dienstverlening Ziektewet-eigenrisicodragerschap De Wet Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters (kortweg Bezava, maar ook

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Hou de vaart erin. Met verzuimspecialist Gezond Transport.

Hou de vaart erin. Met verzuimspecialist Gezond Transport. Hou de vaart erin. Met verzuimspecialist Gezond Transport. Gezond Transport: dé verzuimspecialist voor transport en logistiek. Uw bedrijf werkt op het gebied van transport en logistiek en u bent op zoek

Nadere informatie

ENgage dienstverlening. bij 12-jaarsverantwoordelijkheid

ENgage dienstverlening. bij 12-jaarsverantwoordelijkheid ENgage dienstverlening bij 12-jaarsverantwoordelijkheid ENgage Werkgeversadvies ENgage voor uw organisatie ENgage adviseert vanuit een visie gericht op het beperken van bestaande, vaak onbekende kosten.

Nadere informatie

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015

Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015 Informatie werkgevers fullservice verzuimbegeleiding 2015 Contactgegevens: WorkingStyle BV Lierseschans 13 3432 ET NIEUWEGEIN Telefoonnummer: (030) 606 29 29 Mailadres: info@workingstyle.nl of verzuim@workingstyle.nl

Nadere informatie

Absentiemanager Release 3.5: verbeterde en toegevoegde functionaliteit

Absentiemanager Release 3.5: verbeterde en toegevoegde functionaliteit Absentiemanager Release 3.5: verbeterde en toegevoegde functionaliteit Met trots kondigen wij hierbij de beschikbaarheid aan van Absentiemanager Release 3.5. Ook deze release biedt u aanpassingen en verbeteringen

Nadere informatie

Wie kiest voor continuïteit, kiest voor Gezondernemen. Gemak, Eenvoud en Zekerheid

Wie kiest voor continuïteit, kiest voor Gezondernemen. Gemak, Eenvoud en Zekerheid Wie kiest voor continuïteit, kiest voor Gezondernemen Gemak, Eenvoud en Zekerheid Het Gezondernemingsplan is een combinatie van verzuimverzekeringen en verzuimmanagement van SFS Verzekeringen en het ArboFlexiPlan

Nadere informatie

Beheerdershandleiding. Signalen. DOCUMENT Beheerdershandleiding Signalen, versie 1.00

Beheerdershandleiding. Signalen. DOCUMENT Beheerdershandleiding Signalen, versie 1.00 Beheerdershandleiding Signalen DOCUMENT, versie 1.00 DATUM 11-8-2014 AUTEUR I-Signaal Copyright 2014 i-signaal B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden.

financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden. financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden. Verzuimspecialist Wij helpen risico s te beheersen en helpen uw bedrijf gezond

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Rapportages

Gebruikershandleiding Rapportages Gebruikershandleiding Rapportages DOCUMENT DATUM 8-9-2014 AUTEUR I-Signaal Copyright 2014 i-signaal B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van:

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: Arbo bijlage 04 A Programma van eisen thuiszorginstelling Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: een plan van aanpak voor het contracteren van een Arbo-dienst

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET

Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET Zorg Exclusief Dienstverlening Flexibele inzet van een vaste bedrijfsarts - op vaste dagdelen per week op

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. versie t.b.v. Werkgever

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. versie t.b.v. Werkgever HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL versie t.b.v. Werkgever Samenvatting Document titel: Auteur(s): Eindgebruiker Dhr. H. Smeijers Dhr. S.J.W. te Wierik Dhr. F.J. Schuurkamp Bestandsnaam: Handleiding Eindgebruiker.doc

Nadere informatie

Releasenotes VerzuimSignaal. Versie: VS In business for people.

Releasenotes VerzuimSignaal. Versie: VS In business for people. Releasenotes VerzuimSignaal Versie: VS.2.057.00 In business for people. Unit4 VerzuimSignaal Telefoon 074-2455444 Postbus 313 Fax 074-2455445 7550 AH Hengelo Internet http://www.unit4.com/nl/software/hr/unit4-verzuimsignaal

Nadere informatie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL Versie t.b.v. eindgebruiker - 1 -/18 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk: 1. Algemeen blz. 3 1.1. Inleiding blz. 3 1.2. Inloggen blz. 3 1.3. Systeemeisen blz. 3 1.4. Helpfunctie blz. 3 1.5.

Nadere informatie

Tarievenbrochure Garant

Tarievenbrochure Garant Tarievenbrochure Garant Vanaf 4,25 p.m.p.m BASISCONTRACT ARBODIENSTVERLENING BrinQer Intergaal Garant gezondheidsmanagement Het meest gekozen basispakket met eerstelijns ondersteuning Voor klanten die

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

De MKB-ondernemer en de zieke werknemer. Kees Boer MBA RMiA Rccm

De MKB-ondernemer en de zieke werknemer. Kees Boer MBA RMiA Rccm De MKB-ondernemer en de zieke werknemer Kees Boer MBA RMiA Rccm Uitgangspunt van denken en doen Directeur/eigenaar van Lukassen & Boer in Papendrecht Mede-oprichterNoordeloos Groep (NLG) Directeur NLG

Nadere informatie

Home MUTSAERS & SLOOT. Zelfstandige bedrijfs- en verzekeringsartsen. Langvennen Oost DR Oisterwijk Tel:

Home MUTSAERS & SLOOT. Zelfstandige bedrijfs- en verzekeringsartsen. Langvennen Oost DR Oisterwijk Tel: Home MUTSAERS & SLOOT Zelfstandige bedrijfs- en verzekeringsartsen Langvennen Oost 147 5061 DR Oisterwijk Tel: 013-5210488 e-mail: info@mutsaers-sloot.nl Mutsaers & Sloot - Langvennen Oost 147-5061 DR

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Opleidingsaanbod Enkwest Academie (versie januari 2010)

Opleidingsaanbod Enkwest Academie (versie januari 2010) Opleidingsaanbod Enkwest Academie (versie januari 2010) Enkwest Academie is een opleidingsinstituut, gespecialiseerd in wet en regelgeving én verzekeringsoplossingen rond ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. versie t.b.v. eindgebruiker

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. versie t.b.v. eindgebruiker HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL versie t.b.v. eindgebruiker Samenvatting Document titel Auteur(s) : Handleiding VerzuimSignaal Eindgebruiker : Dhr. H. Smeijers Dhr. S.J.W. te Wierik Dhr. F.J. Schuurkamp Bestandsnaam

Nadere informatie

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer?

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? DRV Salaris Online Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? Uw salarisadministratie bevat een schat aan informatie. Maar, welke informatie is voor

Nadere informatie

Een hart voor mensen en een scherp oog voor cijfers!

Een hart voor mensen en een scherp oog voor cijfers! Een hart voor mensen en een scherp oog voor cijfers! 2014 Verzuimland Vermelde prijzen zijn gebaseerd op het prijsniveau van 2014 De klant centraal Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf op het gebied

Nadere informatie

Maatwerk in verzuimbegeleiding

Maatwerk in verzuimbegeleiding Maatwerk in verzuimbegeleiding Verzuimpakket Compleet, Basis en Eigen Regie SAZAS dé verzuimspecialist Maatwerk in verzuimmanagement Als één van uw werknemers ziek wordt is dat vervelend. U bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Totale aanpak voor verzuim. Uw zieke medewerkers snel en gezond weer terug op de werkvloer!

Totale aanpak voor verzuim. Uw zieke medewerkers snel en gezond weer terug op de werkvloer! Totale aanpak voor verzuim Uw zieke medewerkers snel en gezond weer terug op de werkvloer! Uw voordelen Scherpe tarieven Goede condities Deskundigheid Een vaste contactpersoon Snelle, duidelijke en tijdige

Nadere informatie

TRS (Ticket Reserverings Systeem)

TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP Reserveringssystemen B.V. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 LVP - introductie LVP 25 jaar gespecialiseerd in ontwikkeling en ondersteuning van event

Nadere informatie

Verzuimbalie. Besteedt u de verzuimbegeleiding liever uit aan uw arbodienst?

Verzuimbalie. Besteedt u de verzuimbegeleiding liever uit aan uw arbodienst? Verzuimbalie Besteedt u de verzuimbegeleiding liever uit aan uw arbodienst? Expereans B.V. Hoofdkantoor : Papland 9b, 4206 CK in Gorinchem Postbus : Postbus 70, 4200 AB in Gorinchem Telefoon : 0183-699400

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! Solide VoIP oplossing ClearVox; noem het gerust dé Nederlandse softwarespecialist van VoIP oplossingen. Wij combineren opensource-technologie met eigen ontwikkelde software

Nadere informatie

arbocare arboadviescentrum

arbocare arboadviescentrum arbocare arboadviescentrum Het Arboadviescentrum Hoe gezonder uw werknemers, hoe gezonder uw bedrijf. En dus uw winst. Helaas hebben we die gezondheid niet altijd in de hand. Eén hevige weersomslag en

Nadere informatie

Wij zijn Keerpunt. Inzetten op inzetbaarheid.

Wij zijn Keerpunt. Inzetten op inzetbaarheid. Wij zijn Keerpunt Inzetten op inzetbaarheid. Ook als het even niet meer werkt. In cijfers 8,3 Werkgevers geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening. Daar zijn we trots op! 46.000 Wij werken voor 46.000

Nadere informatie

Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen

Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen menu Samen aan tafel? Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen smaak. Met een gastvrije service voor kleine

Nadere informatie

Score Ram Mobile Data BV

Score Ram Mobile Data BV Score Ram Mobile Data BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen

Nadere informatie

Releasenotes Verzuimsignaal. Versie: VS In business for people.

Releasenotes Verzuimsignaal. Versie: VS In business for people. Releasenotes Verzuimsignaal Versie: VS.2.048.00 In business for people. Unit4 Verzuimsignaal Telefoon 074-2455444 Postbus 313 Fax 074-2455445 7550 AH Hengelo Internet http://www.unit4.com/nl/software/hr/unit4-verzuimsignaal

Nadere informatie

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Zorgdragen voor adequaat beheer en onderhoud van systemen en applicaties, voor tijdige en effectieve ondersteuning van en kennisontwikkeling

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie