Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur of gelijkgesteld (rang A2) of een hogere rang binnen het agentschap Onroerend Erfgoed.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur of gelijkgesteld (rang A2) of een hogere rang binnen het agentschap Onroerend Erfgoed."

Transcriptie

1 SELECTIEREGLEMENT DIRECTEUR 3 directeurs afdeling Onderzek en Bescherming - Directeur nderzek buwkundig erfged - Directeur nderzek archelgie - Directeur nderzek landschap 2 directeurs afdeling Infrmatie en Cmmunicatie - Directeur infrmatie - Directeur cmmunicatie 1 directeur afdeling Beheer - Directeur back ffice beheer Agentschap Onrerend Erfged Graad Directeur (leidinggevende lpbaan) Rang A2 Standplaats: Kning Albert II-laan 19, 1210 Brussel 1. DEELNEMINGSVOORWAARDEN De deelnemingsvrwaarden zijn een abslute vrwaarde vr deelname aan de bevrdering en er dient aan vldaan te zijn p de uiterste inschrijvingsdatum 13/01/2015. Via hrizntale mbiliteit Je werkt als statutair ambtenaar in de graad van directeur f gelijkgesteld (rang A2) f een hgere rang binnen het agentschap Onrerend Erfged. Via bevrdering binnen het niveau Je bent tewerkgesteld als statutair ambtenaar, vastbenemd f in preftijd, in een graad van de rang A1 binnen het agentschap Onrerend Erfged f je bent tewerkgesteld als cntractueel persneelslid, betaald in een salarisschaal van rang A1, binnen het agentschap Onrerend Erfged en geslaagd vr een bjectief wervingssysteem met algemene bekendmaking (VPS Art.VI 32 en Art. III Hfdstuk 2); Je hebt geen functineringsevaluatie die beslten werd met "nvldende"; Je bevindt je in een administratieve testand waarin men aanspraken p bevrdering kan den gelden. Ervaring Je hebt minstens 6 jaar relevante berepservaring m.b.t. het merendeel van de resultaatgebieden uit de functiebeschrijving van de vacature waarvr je slliciteert en minimum 1 jaar ervaring in het aansturen van een team. Vrijstelling Kandidaten die al geslaagd zijn in de generieke selectie van een prcedure N-2 f N-1 en de geschikt bevnden kandidaten vr een N-functie f vr een functie van algemeen directeur, bekmen een vrijstelling vr de interne en externe ptentieelinschatting. Aan deze vrijstelling is een geldigheidsduur van 7 jaar verbnden. (VPS art. VI 2)

2 Kandidaten die geslaagd zijn in de Externe Ptentieelinschatting van N-2 f N-1 hebben een vrijstelling vr 7 jaar vr de Externe Ptentieelinschatting van N-2 (VPS art. VI 2). Veg bij je kandidaatstelling een dcument waaruit blijkt dat je ver een vrijstelling beschikt. 2. ONTVANKELIJKHEIDSTOETS (week van 12 januari 2015.v.) Aan de hand van de sllicitatiefrmulieren wrdt nagegaan f de kandidaten vlden aan de gevraagde vrwaarden. Deze tetsing van de ntvankelijkheid van de kandidaturen gebeurt dr de MOD, in verleg met het afdelingshfd van de afdeling waar de vacature zich situeert, die een vrstel frmuleert aan de administrateur-generaal. De administrateurgeneraal beslist f de kandidaat aan de vrwaarden vldet. De tetsing gebeurt p basis van vlgende criteria: deelnemingsvrwaarden gevraagde ervaring (zals mschreven nder het luik vaktechnische cmpetenties van elke specifieke functiebeschrijving) vrwaarden vermeld in de vacature (cf. VPS art VI 22 ; art VI 34) In geval de ervaring werd pgedaan buiten de Vlaamse verheid kan bij nduidelijkheid bijkmende infrmatie f de ndige attesten pgevraagd wrden. Vr cntractuele persneelsleden bepaalt Jbpunt Vlaanderen f de selectie waarp het cntractuele persneelslid zich berept vldet aan de vrwaarden m als een bjectief wervingssysteem beschuwd te wrden. Bij een negatief besluit van Jbpunt Vlaanderen kan de kandidaat niet deelnemen aan de prcedure.de Vlaamse verheid wil de samenleving waarvr zij zich inzet z ged mgelijk weerspiegelen. Je wrdt geselecteerd p basis van je kwaliteiten en vaardigheden, ngeacht je geslacht, afkmst, leeftijd f handicap. Indien de kandidatuur niet vldet aan de vrwaarden, dan eindigt de kandidaatstelling. De betrkken kandidaat wrdt schriftelijk verwittigd na de beslissing samen met de mtivatie vr de niet-selectie. 3. SELECTIEPROCEDURE 1. Vrselectie (week van 12 januari 2015.v.) Indien na de ntvankelijkheidstets meer dan 5 kandidaten verblijven, kan er vrafgaand aan de test van de generieke cmpetenties een vrselectie gerganiseerd wrden. Vlgende elementen wrden getetst aan de hand van een gesprek met jury: mtivatie begrip van de functie inpasbaarheid binnen de cntext van de rganisatie en binnen de functie een eerste aftetsing m.b.t. de kennis van de resultaatgebieden van de functie cmmunicatieve vaardigheden De jury bestaat uit minimum 2 juryleden, waarnder het afdelingshfd van de betrkken afdeling van de vacante functie en een selectiedeskundige. Deze fase is eliminerend. Het resultaat van de vrselectie is binair en luidt vldende f niet vldende ten aanzien van de bvenvermelde punten.

3 2. Berdeling van de generieke geschiktheid (week van 19 januari 2015.v.) De fase mvat het in kaart brengen f de kandidaat ver de vlgende persnsgebnden cmpetenties beschikt: Verantwrdelijkheid nemen niveau 2 Richting geven niveau 2 Cachen niveau 1 Innveren niveau 1 Ordeelsvrming niveau 2 Klantgerichtheid niveau 2 De generieke screening gebeurt d.m.v. een interne ptentieelinschatting en een externe ptentieelinschatting: 1. Een interne ptentieelinschatting pgemaakt dr je direct leidinggevende, gevalideerd dr de administrateur-generaal p basis van de generieke cmpetenties mschreven in de functiebeschrijving. 2. De externe ptentieelinschatting gebeurt dr een extern selectiebureau p basis van het generiek prfiel. U ntvangt hiervr een uitndiging. De interne en externe ptentieelinschatting spreken een rdeel uit ver de cmpetenties van de kandidaat (de kandidaat behaalt duidelijk niet het vereiste niveau, de kandidaat behaalt niet het vereiste niveau, de kandidaat behaalt het vereiste niveau, de kandidaat behaalt meer dan het vereiste niveau, de kandidaat behaalt beduidend meer dan het vereiste niveau). De resultaten van de interne en externe ptentieelinschatting wrden samengebracht, waarna het directieteam een advies geeft aan de administrateur-generaal ver de generieke geschiktheid. Het resultaat van dit advies is binair en luidt je beschikt ver de ndige generieke cmpetenties f je beschikt mmenteel niet ver de ndige generieke cmpetenties met mtivering. De kandidaten wrden schriftelijk in kennis gesteld van dit advies en krijgen vanaf de kennisgeving 15 kalenderdagen tijd m een bezwaarschrift in te dienen f te vragen m gehrd te wrden. Indien de kandidaat geschikt wrdt berdeeld (beslissing administrateur-generaal) gaat de kandidaat dr naar de berdeling van de functiespecifieke cmpetenties. Wanneer de berdeling van de generieke cmpetenties negatief is, kan de kandidaat niet deelnemen aan het verdere verlp van de selectieprcedure. 3. berdeling functiespecifieke cmpetenties: (week van 9 februari 2015.v.) De functiespecifieke berdeling gebeurt d.m.v. een selectiegesprek m.i.v. een praktijkgerichte case met de jury, bestaande uit minimum 2 juryleden waarnder het betrkken afdelingshfd van de afdeling van de vacante functie en een selectiedeskundige. Tijdens het selectiegesprek kmen vr elke vacature.a. vlgende elementen aan bd: Mtivatie Visie p de functie Bespreking van de visienta

4 Bespreking van de case Vaktechnische cmpetenties en de functiespecifieke gedragscmpetentie(s) (zie functiebeschrijving) De jury spreekt een rdeel uit ver de kandidaat m.b.t. de functiespecifieke cmpetenties (beschikt ver de functiespecifieke cmpetenties/beschikt niet ver de functiespecifieke cmpetenties). Op basis van de berdeling van de functiespecifieke cmpetenties adviseert het directieteam de administrateur-generaal wie van de kandidaten vldet aan de vereiste functiespecifieke cmpetenties. De kandidaten wrden schriftelijk in kennis gesteld van dit advies en krijgen vanaf de kennisgeving 15 kalenderdagen tijd m een bezwaarschrift in te dienen f te vragen m gehrd te wrden. Hierna neemt de administrateur-generaal een beslissing en maakt zijn keuze uit de geschikte kandidaten. 3. SALARISSCHAAL Je wrdt na een psitieve preftijd (VPS Art. VI 53) vergeplaatst f bevrderd in de graad van directeur (rang A2) met de bijbehrende salarisschaal A HOE SOLLICITEREN De start van de bevrderingsprcedure wrdt aangekndigd via mail, de website van Jbpunt en de VDAB. Alle dcumenten (selectiereglementen en functiebeschrijvingen) vr de penstaande bevrderingsfuncties zijn hierp beschikbaar. Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature slliciteer dan nline p Gebruik de knp werk zeken m naar de vacature te gaan en dien je kandidaatstelling in via de knp slliciteer nu. Als je ng geen kandidatenprfiel hebt, met je dit eerst aanmaken via Meld je aan. Slliciteren kan tt uiterlijk 13/01/2015. Daarnaast dien je ten laatste p 19/01/2015 k een visienta (visie p de functie (inhudelijk en leidinggeven) van 4 à 5 pagina s in. Je stuurt deze naar bart.lippens@rw.vlaanderen.be. Je kandidatuur is enkel geldig als je alle velden vlledig hebt ingevuld en je je bewijs van vrijstelling (indien je hierver beschikt) hebt pgeladen vr 13/01/2015 en je visienta hebt ingediend hebt vr 19/01/ AANPASSINGEN AAN DE SELECTIEPROCEDURE VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP Indien je ten gevlge van een handicap gebruik wenst te maken van aanpassingen m te kunnen deelnemen aan deze selectieprcedure, met je dit in het standaard cv aangeven. De selectieverantwrdelijke zal dan cntact met ju pnemen m verdere afspraken te maken. 6. FEEDBACK Je kan binnen de 3 maanden die vlgen p de kennisgeving van je resultaat feedback vragen.

5 7. RESERVE EN GELDIGHEID Er wrdt naar aanleiding van deze selectie een wervingsreserve (znder rangschikking) aangelegd die bestaat uit de lijst van geschikten. Deze reserve heeft een geldigheidsduur van 2 jaar vanaf de datum van de kennisgeving van je resultaat. Desgevallend kan de lijnmanager beslissen m de geldigheidsduur van deze reserve te verlengen. De entiteit kan je gedurende deze peride vrstellen m in dienst te kmen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen uitgendigd wrden vr een bijkmend gesprek met de wervende entiteit.

SELECTIEREGLEMENT Selectienummer: VOR Je hebt geen functioneringsevaluatie die besloten werd met "onvoldoende"

SELECTIEREGLEMENT Selectienummer: VOR Je hebt geen functioneringsevaluatie die besloten werd met onvoldoende SELECTIEREGLEMENT Selectienummer: VOR15006 1 bevrdering tt DEPARTEMENTSHOOFD COLLECTIES (M/V) Beleidsdmein Ecnmie, Wetenschap en Innvatie Graad: wetenschappelijk directeur (leidinggevende lpbaan) Rang/salarisschaal:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zekt een cmmissaris vastgedtransacties

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevrderingsprcedure binnen het niveau Sprt Vlaanderen zekt een cördinatr

Nadere informatie

3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING

3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): 3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING Afdeling:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Innveren en Ondernemen zekt een Directiesecretaresse Secretariaat

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 3 adjuncten van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI)

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Afdeling Scholen Basisonderwijs, CLB en Deeltijds Kunstonderwijs Functiefamilie middenkader 1. Kandidatuurstelling

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevrderingsprcedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zekt een

Nadere informatie

4 STUDIE-INGENIEURS STABILITEIT

4 STUDIE-INGENIEURS STABILITEIT Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): 4 STUDIE-INGENIEURS STABILITEIT Afdeling:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

TERREINTECHNICUS HIC

TERREINTECHNICUS HIC Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): TERREINTECHNICUS HIC Afdeling: Beleidsdmein:

Nadere informatie

Medewerker secretariaat afgevaardigd bestuurder

Medewerker secretariaat afgevaardigd bestuurder Vacature Het GO! nderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse penbare instelling belast met de rganisatie van het nderwijs van de Vlaamse verheid en streeft naar maximale, gelijke nderwijskansen.

Nadere informatie

TECHNISCH EXPERT HOMOLOGATIE

TECHNISCH EXPERT HOMOLOGATIE Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): TECHNISCH EXPERT HOMOLOGATIE Afdeling: Beleidsdmein:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Cnsulent lket kinderpvang (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

MOBILITEITSBEGELEIDER ANTWERPEN/MECHELEN

MOBILITEITSBEGELEIDER ANTWERPEN/MECHELEN Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): MOBILITEITSBEGELEIDER ANTWERPEN/MECHELEN Afdeling:

Nadere informatie

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016 Reglement Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeurs Onderzeksbeurs & Uitwisseling 2016 In 2016 kennen de Vlaamse en Nederlandse verheid pnieuw de Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeur(zen) (VNJB) te aan Nederlandse

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider dagelijks beheer SLAC (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige (digitale) cmmunicatie (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Departement Werk en Sciale Ecnmie zekt een Dssierbeheerder Dienst

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Jbcach (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr. Dhr. Vrnaam:

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden)

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden) Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 deskundige met een cntract van bepaalde duur (6 maanden) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit : Agentschap

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven Sllicitatiefrmulier Beleidsadviseur Tegankelijkheid (cntractueel, PC 389 - L1) aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevrderingsprcedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zekt een

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER COÖRDINATOR ADR

BELEIDSMEDEWERKER COÖRDINATOR ADR Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband (cntract nbepaalde duur): BELEIDSMEDEWERKER COÖRDINATOR ADR Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Vlaams

Nadere informatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht.

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht. Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): ICT-SPECIALIST Afdeling: Beleidsdmein: Niveau:

Nadere informatie

TECHNISCH RAADGEVER COÖRDINATOR TECHNISCHE KEURING

TECHNISCH RAADGEVER COÖRDINATOR TECHNISCHE KEURING Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband (cntract nbepaalde duur): TECHNISCH RAADGEVER COÖRDINATOR TECHNISCHE KEURING Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER FIETSBELEID

BELEIDSMEDEWERKER FIETSBELEID Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): BELEIDSMEDEWERKER FIETSBELEID Afdeling: Beleidsdmein:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Wnen-Vlaanderen zekt een ICT - tepassingsbeheerder Statutair Niveau:

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/VERV/SSO

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/VERV/SSO Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Onthaalmedewerker Terisme Leuven stad Leuven (statutair, weddenschaal C1-C3) Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL (cntractueel, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Adviseur digitale cmmunicatie (statutair, weddenschaal A1-A3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Ingenieur gebuwtechnieken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Informaticus (M/V) SELECTIEREGLEMENT

Informaticus (M/V) SELECTIEREGLEMENT SELECTIEREGLEMENT Informaticus (M/V) Agentschap Jongerenwelzijn, afdeling Strategie en Ondersteunende Diensten Selectieprocedure via horizontale mobiliteit en via graadverandering naar de graad van informaticus

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V)

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Landmeter-expert (knelpuntberep, statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een vakexpert bouw Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: A Rang: A Graad: TPAD (Technisch pedagogisch adjunct

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt twee Administratief medewerkers

Nadere informatie

COÖRDINATOR INVESTERINGSPROGRAMMA (MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN)

COÖRDINATOR INVESTERINGSPROGRAMMA (MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN) Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband (cntract nbepaalde duur): COÖRDINATOR INVESTERINGSPROGRAMMA (MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN) Afdeling: Beleidsdmein: Niveau:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige publiekswerving (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Prjectdeskundige erfged (cntractueel, 50%, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b INFORMATIEBERICHT Directeur vltijdse statutaire functie graad A4a-A4b Het stadsbestuur van Sint-Truiden gaat ver tt een aanwerving van een vltijdse statutaire functie van directeur graad A1a-A2a (m/v),

Nadere informatie

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/SBC

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/SBC Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Animatr lkaal dienstencentrum Graad C1-C3 Het OCMW van Zttegem gaat ver tt de aanwerving van een (m/v) animatr - graad C1-C3 halftijdse cntractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Overheidspersoneel zoekt een Teamverantwoordelijke (HR-)

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider debiteuren (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. 1. Persnlijke gegevens EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. Mevr.

Nadere informatie

SELECTIEVERANTWOORDELIJKE HR CONSULENT

SELECTIEVERANTWOORDELIJKE HR CONSULENT Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): SELECTIEVERANTWOORDELIJKE HR CONSULENT Afdeling:

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/SBDC

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/SBDC Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

TEKENAAR/TECHNISCH ONTWERPER

TEKENAAR/TECHNISCH ONTWERPER Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband (cntract nbepaalde duur): TEKENAAR/TECHNISCH ONTWERPER Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Expertise

Nadere informatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband (cntract nbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Expertise Betn en Staal

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Sprtclubndersteuner (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie 2015/01 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van tijdelijke medewerkers ten beheve van verschillende diensten met aanleg van een werfreserve. 1. Aard van de aanstelling - Een aanstelling

Nadere informatie

IT MEDEWERKER. 1. Functiecontext. 2. Je takenpakket

IT MEDEWERKER. 1. Functiecontext. 2. Je takenpakket MDK Het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AMDK): IT MEDEWERKER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau:

Nadere informatie

WERFINGENIEUR-TOETSCOÖRDINATOR

WERFINGENIEUR-TOETSCOÖRDINATOR Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het beleidsdmein Mbiliteit en Openbare Werken): WERFINGENIEUR-TOETSCOÖRDINATOR

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/ICT

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/ICT Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

De VMSW zoekt een adjunct van de directeur communicatie - woordvoerder

De VMSW zoekt een adjunct van de directeur communicatie - woordvoerder functiebeschrijving en selectiereglement interne vacature voor VMSW-personeelsleden /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De VMSW zoekt een adjunct

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Diensthfd burgerzaken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: Adjunct van de directeur. data- en applicatiebeheer

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: Adjunct van de directeur. data- en applicatiebeheer Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur data- en applicatiebeheer Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in cntractueel dienstverband (cntract nbepaalde duur): STUDIE-INGENIEUR Afdeling: Beleidsdmein: Niveau: Graad: Standplaats: Expertise Betn en Staal

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie VDAB zoekt een consulent HRM Statutair Niveau: B Rang: B1 Graad: Deskundige Met standplaats: Centrale Dienst Keizerslaan 11 te

Nadere informatie

Registratie na opleiding in het buitenland

Registratie na opleiding in het buitenland Registratie na pleiding in het buitenland Beleidsregel Uitwerking van de bepalingen inzake de registratie als verpleegkundig specialist na het vlgen van een pleiding in het buitenland, zals vastgelegd

Nadere informatie

NAUTISCH DIENSTHOOFD ZEEBRUGGE

NAUTISCH DIENSTHOOFD ZEEBRUGGE Het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor personeelsleden van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust): NAUTISCH DIENSTHOOFD

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Administratief medewerker (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Reglement dé Gentse student-ondernemer. Artikel 1: Doel

Reglement dé Gentse student-ondernemer. Artikel 1: Doel Reglement dé Gentse student-ndernemer Artikel 1: Del Startersfabriek VZW en Gentrepreneur stimuleren ndernemingszin & ndernemerschap en willen van de regi een bleiend innvatief ndernemerslandschap maken.

Nadere informatie

Vacature deskundige vorming (B1-B3)

Vacature deskundige vorming (B1-B3) Vacature deskundige vrming (B1-B3) Brandweer Zne Antwerpen blijft verder greien! We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid vr nze burgers, bedrijven en andere verheidsdiensten. Om deze pdracht

Nadere informatie

Neutrale vacatureberichten Infofiche. Meer werkzoekenden uit de kansengroepen bereiken

Neutrale vacatureberichten Infofiche. Meer werkzoekenden uit de kansengroepen bereiken Neutrale vacatureberichten Inffiche Meer werkzekenden uit de kansengrepen bereiken Dienst Diversiteitsbeleid Agentschap Overheidspersneel, Vlaamse verheid Budewijnlaan 30 bus 50-1000 Brussel diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

Nadere informatie

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers.

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers. SELECTIEREGLEMENT Dossierbehandelaar (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Antwerpen Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij Selectienummer

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Adviseur Communicatie en PR (M/V) statutaire functie, rang A2 graad adviseur met standplaats Merelbeke Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) Selectienummer JPV09066/ILVO

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Zrg en Gezndheid zekt een Administratief ndersteuner infectieziekte

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar:

De stad Aarschot is op zoek naar: VACATUREBERICHT De stad Aarscht is p zek naar: EEN COORDINATOR (m/v) vr de CEL OVERHEIDSOPDRACHTEN niveau A (A1a-A3a) - vltijds in cntractueel verband vr nbepaalde duur (brutmaandsalaris aan huidige index

Nadere informatie

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma Deel 1. Prcedure vr het indienen van een schakelprgramma Waarm een schakelprgramma? Vr telating tt de pstinitiële master pleiding Kwaliteit en veiligheid in de patiëntenzrg is een geaccrediteerd master

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt 2 projectverantwoordelijken

Nadere informatie

24 april 2012 Sgr ATO 2 betrekkingen Verzamelstaat per school aan directie bezorgen

24 april 2012 Sgr ATO 2 betrekkingen Verzamelstaat per school aan directie bezorgen Persneelsbeleid schlengrep Rivierenland persneelsbewegingen 1 januari 2013 Prcedure en tijdschema: Prcedure datum Wie waar inhud Verzending Nazicht RL1 met betrekking tt persneelsbewegingen 1 januari 2013.

Nadere informatie

WEGENTOEZICHTER ANTWERPEN

WEGENTOEZICHTER ANTWERPEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): WEGENTOEZICHTER ANTWERPEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Binnenlands Bestuur zekt een straffe beleidsmedewerker Vlaamse

Nadere informatie

COÖRDINATOR LEERLINGENVERVOER (V/M)

COÖRDINATOR LEERLINGENVERVOER (V/M) Het departement Onderwijs en Vrming werft aan in cntractueel dienstverband een COÖRDINATOR LEERLINGENVERVOER (V/M) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Departement Onderwijs en Vrming Afdeling

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Zrg en Gezndheid zekt een Administratief ndersteuner infectieziekte

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Assistent-tezichter (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT ////////////////////////////////////////////////// Het Departement EWI zoekt een ICT-ontwikkelaar en databeheerder via de horizontale mobiliteit Statutair Niveau: A Rang: A1 Graad: adjunct van de directeur

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Departement EWI zoekt een

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zekt een Back-up sectrverantwrdelijke cntractueel

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een advies- en dossierbehandelaar natuurbeheerplannen

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Natuur en Bos zoekt

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Audit Vlaanderen zekt een straffe Stafmedewerker Statutair Niveau:

Nadere informatie

Allround communicatiemedewerker

Allround communicatiemedewerker Vacature Het GO! nderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse penbare instelling belast met de rganisatie van het nderwijs van de Vlaamse verheid en streeft naar maximale, gelijke nderwijskansen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract Huishudelijk reglement berdelingscmité Starterscntract Gedgekeurd in de gemeenteraad van 22 maart 2010 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015 Bekendgemaakt p 25 maart 2010 en 15 december 2015

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een medewerker schoonmaak in Zeebrugge Statutair Niveau: D Rang: D1 Graad: Assistent Met standplaats: VDAB Zeebrugge

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Personeelsmedewerker Statutair

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een Administratief medewerker Statutair

Nadere informatie

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken.

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken. SELECTIEREGLEMENT Medewerker personeel (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Brussel Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed Afdeling Management Ondersteunende

Nadere informatie