Uw incasso partner in de fashion, show en entertainment industrie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw incasso partner in de fashion, show en entertainment industrie!"

Transcriptie

1 Uw incasso partner in de fashion, show en entertainment industrie!

2 1: Wie zijn wij? 2: De incasso procedure 3: Gratis incassodiensten, hoe kan dat? 4: Wat als uw factuur niet geïncasseerd kan worden? 5: Facturatie service 6: Pre incasso 7: Gerechtelijke procedure 8: Contact

3 Dutch Fashion Incasso is het incasso- en facturatie bureau voor de Nederlandse fashion, show en entertainment industrie. Dankzij onze unieke en effectieve werkwijze weten wij ons te onderscheiden als incassobureau en kunnen wij u op tal van manieren bijstaan om uw debiteurenbeheer en uw cashflow te optimaliseren. Een 100% gratis incassobureau: geen rekening voor u als klant, geen verborgen kosten en geen abonnement waar u aan vast zit. Dat is Dutch Fashion Incasso ten voeten uit! Transparant en duidelijkheid, dat is ons motto. De oprichters van Dutch Fashion Incasso hebben allereerst de incassomarkt zorgvuldig onderzocht en gekeken naar de negatieve punten van incassobureaus waar menig schuldeiser tegen aan loopt. Na veel gesprekken met ondernemers kwamen er een paar negatieven vaak naar voren: Incassobureaus rekenen hoge kosten voor hun diensten; Door een agressieve benadering wordt de relatie met uw klant onder druk gezet; Men wordt niet op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen; Vragen blijven onbeantwoord; Zelfs bij niet incasseren worden er hoge kosten in rekening gebracht; De oprichters van DFI vonden dat dit anders moest kunnen en hebben de DFI methode ontwikkeld. Alle negatieve punten hebben zij omgedraaid naar het positieve. Geen kosten voor u als klant, de debiteur dient met respect en professionaliteit te worden behandeld om daar waar mogelijk de band tussen klant en debiteur veilig te stellen, dankzij het online systeem kunt u 24/7 uw dossiers inzien en vragen worden binnen 24 uur beantwoord (dit geldt voor zowel klant als debiteur). Dankzij de unieke en effectieve werkwijze weet Dutch Fashion Incasso zich te onderscheiden als incassobureau en veelal sneller te incasseren. Maar er zijn nog meer voordelen. Omdat wij zeker zijn van onze zaak werken wij niet alleen gratis, maar ook zonder contract. Indien u niet tevreden bent de geleverde diensten zit u dus nergens aan vast, wel zo prettig. Daarnaast betalen wij wekelijks uit en sparen gelden dus niet op, het is immers uw geld en u heeft al lang genoeg moeten wachten op betaling. Een leuke bijzonderheid, wij incasseren meer dan 95% van onze dossiers zonder tussenkomst van de rechter. Een ander groot voordeel is dat Dutch Fashion Incasso aanwezig is op vele shows, evenementen en beurzen. Veelal lopen we een van onze debiteuren tegen het lijf. Erg handig voor onze opdrachtgevers wanneer debiteuren geen reactie geven. Onze klanten hebben een groot voordeel. Wij begrijpen de branche, spreken de taal en kennen de mensen. Daarnaast weten wij hoe we specifieke bedrijven en debiteuren moeten aanschrijven en benaderen. Opvallend is dat we veelal dezelfde debiteuren tegenkomen, onderzoeken zijn dan vaak al ten uitvoer gebracht en we weten hoe en waar we deze debiteuren kunnen vinden en aanspreken. Een ontzettend groot voordeel, want u wilt uw geld zo snel mogelijk ontvangen!

4 Wat doet u als uw debiteur niet betaald? Het heeft geen zin om herinneringen en aanmaningen te blijven sturen als uw debiteur daar niet op reageert. Om uw factuur alsnog te kunnen incasseren heeft u meer inzicht nodig in de achtergronden. Waarom betaald uw debiteur niet en hoe zet u uw debiteur aan toe om alsnog op kort termijn te gaan betalen? Bij het buitengerechtelijke traject geeft u de vordering uit handen aan Dutch Fashion Incasso. Wij benaderen uw debiteur persoonlijk, uit naam van Dutch Fashion Incasso, op de juiste toon en respect voor uw debiteur/klant. Het persoonlijke contact geeft ons inzicht in de financiële situatie van uw debiteur. Zo leren wij direct wat ons te doen staat als er ondanks onze aansporingen niet betaald word. Als specialist binnen de mode, show en entertainment industrie zorgen we bij elke opdracht voor een doelgerichte aanpak, toegespitst op uw branche, regio en type vordering. We weten met argumenten om te gaan en denken mee met uw debiteur om te zoeken naar een gepaste oplossing. Om dit laatste krijgen wij veel respect en een gun factor wat inhoud dat wij sneller uw geld weten te incasseren. Wij incasseren meer dan 95% van onze dossiers zonder tussenkomst van een rechter. Dit heeft voor onze opdrachtgevers veel voordelen. De reden dat wij veel en snel incasseren heeft alles te maken met onze unieke werkwijze. Niet alleen zullen wij uw debiteur aanschrijven per brief, benaderen per sms en per , maar zullen wij in gesprek treden om tot een oplossing te komen. Wanneer een debiteur een vordering betwist, duurt het geen weken voordat we reageren. We vernemen de betwisting, onderzoeken het dossier en vaak ligt onze reactie al binnen 48 uur op de mat. Op deze wijze heeft het welbekende 'tijd rekken' van uw debiteur dus absoluut geen enkele zin en zijn we al dicht bij de oplossing. Wij verhogen uw vordering met de incassokosten volgens de wet (WIK: Wet Incassokosten) en de wettelijke rente. Betaald uw debiteur het volledige bedrag dan krijgt u uw hoofdsom + de wettelijke rente uitgekeerd. Zodoende is onze incassoprocedure geheel kosteloos!

5 Dutch Fashion Incasso werkt gratis voor haar klanten, maar hoe kan dat? Van potentiële klanten krijgen wij hier verreweg de meeste vragen over. Veelal kan men zich niet voorstellen dat wij een dergelijk arbeidsintensief traject volledig gratis ten uitvoer brengen. Toch is dit wel degelijk het geval. In het buitengerechtelijke traject brengen wij onze incassokosten in rekening bij uw debiteur. Wij rekenen incassokosten zoals de wet (WIK: Wet Incassokosten) dat voorschrijft, in het kort komt dit er op neer dat wij zodoende dus geen onredelijk hoge incassokosten rekenen. Veel incassobureaus doen dit wel, waardoor de drempel voor uw debiteur feitelijk nog hoger zal worden en betaling lang op zich zal laten wachten. Uw debiteur betaalt dus de kosten, pas als uw debiteur overgaat tot betaling krijgen wij onze kosten vergoed. Onze motivatie om uw debiteur tot betaling te dwingen is dus optimaal.

6 Wij incasseren meer dan 95% van al onze dossiers in het buitengerechtelijke traject. Maar mocht het zo zijn dat uw debiteur, ondanks onze inspanningen, blijft weigeren te betalen dan is het tijd voor de gerechtelijke procedure, hier zullen wij u in dit stadium een zorgvuldig advies in geven. De procedure vervolgens verder afgehandeld worden door onze gerechtsdeurwaarder. Wilt u dit liever niet? Dan zijn er verschillende stappen welke we kunnen ondernemen. Zo kunnen we het dossier in bewaking stellen om zo periodiek uw debiteur te benaderen, dit kan bijvoorbeeld effectief zijn bij een slechte financiële situatie van uw debiteur waardoor we deze blijven monitoren. Wanneer u het dossier liever wilt sluiten dan zullen wij dit kosteloos doen, u krijgt dus geen factuur voor geleverde diensten. Wij zijn zeker van onze zaak, vertrouwen op onze vakkundigheid en zijn overtuigt van onze werkwijze. Om die reden durven wij niet alleen onze diensten gratis aan te bieden, maar werken wij tevens zonder contract of abonnement. Bij Dutch Fashion Incasso zit u niet vast aan een lastig op te zeggen of onduidelijk contract. Wij zijn van mening dat wanneer wij ons werk goed doen en uw vorderingen incasseren, u trouw blijft aan onze diensten. Waarom zou u immers naar een ander bureau overstappen als wij uw opdrachten uitstekend en zonder kosten uitvoeren?

7 Natuurlijk, u kunt uw facturatie zelf behandelen. De inspanning welke dit vergt kunt u echter ook uit handen geven aan Dutch Fashion Incasso. Niet alleen dragen wij zorg voor de opmaak en verzending van uw factuur, we monitoren het betalingstermijn nauwkeurig en zullen bij overschrijding van dit termijn direct zorg dragen voor de verzending van de herinneringen. Op deze manier kunt u zich 100% bezig houden met uw vak en laat u het veiligstellen van uw cashflow volledig aan een vakkundig partner over. Werkwijze: Allereerst ontvangen wij uw factuur opgave, u kunt deze 24/7 bij ons indienen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij uw factuur opmaken en versturen aan uw klant (debiteur), dit gaat per gewone post. Wij monitoren het betalingstermijn nauwkeurig en zullen bij overschrijding van deze termijn direct zorg dragen voor de verzending van de herinneringen. Uw debiteur krijgt een betalingstermijn van 14 of 30 dagen (andere termijnen zijn ook mogelijk). Mocht uw factuur niet binnen dit termijn worden voldaan dat volgt de herinnering en vervolgens de aanmaning. Dit hele proces gaat volledig automatisch en u hoeft hier dus niets voor te doen. Met uw inloggegevens kunt u op elk gewenst moment de status van uw facturen inzien. Op deze manier kunt u zich 100% bezig houden met uw vak en laat u het veiligstellen van uw cashflow volledig aan een vakkundig partner over. De kosten van ons (standaard) facturatie proces zijn 9,95 excl. btw per factuur. Zodra de factuur door uw debiteur is voldaan ontvangt u van ons het factuurbedrag verminderd met 9,95 excl. btw binnen één week op uw bank- of girorekening. Abonnement Wanneer u regelmatig facturen wilt versturen is het afsluiten van een abonnement een stuk voordeliger voor u. Een abonnement loopt 1 jaar en geeft u de mogelijkheid om nog voordeliger gebruik te maken van onze facturatie service. Ook voor de kleine ondernemers hebben wij een passend abonnement. Wij sturen voor u de factuur en wanneer uw debiteur deze niet tijdig voldoet verzenden wij de herinnering en de aanmaning (uiteraard kan dit naar wens aangepast worden). Hoe hoger uw abonnement, hoe meer facturen u binnen het abonnement kunt opgeven. In verhouding wordt de prijs per factuur lager, naarmate het abonnement hoger wordt. Een uitzondering hierop is het voordeligste abonnement van 9,95 per maand. Dit abonnement is speciaal voor de kleine ondernemers. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

8 De voordelen op een rijtje: - De facturatie service bespaart veel tijd! - Uw facturen worden sneller voldaan! - U heeft geen omkijken meer naar betalingstermijnen! - U komt nog professioneler over! - Geen onvoorziene portokosten meer! - Geen/minder emotie! - Bij niet tijdige betaling automatisch over naar het incasso proces! Aantal Facturen per jaar Gemiddeld per maand Maandelijkse kosten excl. BTW Kosten per factuur excl. BTW Losse factuur 9,95 Geen ,95 4,98 1 jaar ,95 5,59 1 jaar ,95 4,96 1 jaar ,95 4,76 1 jaar ,95 4,20 1 jaar ,95 3,90 1 jaar Duur abonnement Het abonnement is, net als de verzending van een losse factuur, inclusief alle door ons te maken kosten (porto, papier, werkzaamheden etc.). Het facturatie abonnement van Dutch Fashion Incasso kan met uw bedrijf mee groeien. De kosten per factuur zijn genoemd ter voorbeeld van het goedkoper worden per factuur binnen de verschillende abonnementen.

9 Het is altijd moeilijk om uw vordering uit handen te geven aan een incassobureau. Enerzijds wilt u het geld waar u recht op heeft zo snel mogelijk ontvangen maar anderzijds wilt de relatie met u en uw klant niet onder druk zetten. Indien u aan het worstelen bent met deze vraag is pre incasso wellicht de oplossing voor u. Met pre incasso geeft u uw debiteur nog een allerlaatste kans om tot betaling over te gaan alvorens u de vordering uit handen geeft aan het incassobureau. Met pre incasso kunt u het uit handen geven van uw vordering voorkomen, wij bieden u verschillende vormen van pre incasso welke u kunt inzetten om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te geven. De aanmaning: Wij versturen voor u de aanmaning (7 of 14 dagen) nadat u uw debiteur de factuur (en wellicht) herinneringen heeft verstuurd. Dit word gedaan op ons briefpapier in opdracht van u. Hierin staat vermeld wat men nog moet betalen, binnen welk termijn en de risico s van niet tijdig betalen. De laatste kans: Wij versturen na uw (eigen) aanmaning uw debiteur nog een maal een brief op ons briefpapier. Hierin staat dat onze opdrachtgever (u) de band met u (debiteur) niet wil kapot maken en zodoende nog een maal de kans krijgt om zonder extra kosten de factuur te voldoen. Over het algemeen word deze vorm van pre incasso verstuurd met een betalingstermijn van 3 dagen. De voordelen op een rijtje: - U factuur/aanmaning word sneller voldaan! - Geen/minder emotie! - Kom professioneler over! - Bij niet tijdige betaling automatisch over naar het incasso proces! De kosten voor een pre incasso bedragen 13,95 excl. BTW.

10 Met trots mogen we zeggen dat we zelden tot nooit een gerechtelijke procedure hoeven te starten. De reden hiervan is dat we meer dan 95% van onze vorderingen incasseren in het buitengerechtelijke traject. Echter, mocht het wel zover komen dan heeft Dutch Fashion Incasso diverse één op één samen werkingen met gerechtsdeurwaarders en juristen. De tegenpartij dagvaarden De dagvaarding is het eerste processtuk in het gerechtelijke traject en vermeld de inhoud van de zaak en op welke gronden de eis berust. In de dagvaarding wordt de gedaagde partij schriftelijk opgeroepen om voor het gerecht te verschijnen. De tegenpartij meldt zich niet Indien de tegenpartij zich niet meldt, concludeert de rechtbank dat de gedaagde erkent dat hij het gevorderde bedrag verschuldigd is. Normaliter wordt de eis van de eiser door de rechter overgenomen en moet de gedaagde de kosten van de procedure betalen. Het eindvonnis is dan ook het einde van de procedure bij de rechtbank. Het eindvonnis levert een executoriale titel op waarmee het vonnis door de gerechtsdeurwaarder ten uitvoer kan worden gebracht. De tegenpartij meldt zich wel Als de gedaagde zich wel meldt (schriftelijk), krijgt hij de gelegenheid verweer te voeren. Binnen een vastgestelde termijn kan hij doormiddel van een Conclusie van Antwoord schriftelijk op de dagvaarding reageren. Na ontvangst van dit verweer wordt in overleg met u een passend antwoord geformuleerd. De rechtbank heeft nu twee opties. Partijen melden zich fysiek bij de rechtbank en doen hun betoog mondeling (comparitie van partijen) of de rechtbank besluit tot nog een ronde waarbij beide partijen zich schriftelijk kunnen verdedigen. Schikking Gedurende de hele procedure is het mogelijk de zaak te schikken. Een schikking is een afspraak tussen de twee partijen om van een rechtszaak af te zien. Mocht er niet geschikt worden, dan beslist de rechter door middel van een tussenvonnis hoe de procedure voortgezet wordt. Vonnis Is de rechtbank van mening dat alle feiten en omstandigheden voldoende zijn belicht, dan volgt er een eindvonnis. Zo niet dan volgt er een tussenvonnis en bepaalt zij welke proces handelingen zij wenselijk acht.

11 U heeft een eindvonnis, hoe nu verder? Nadat de rechter vonnis heeft gewezen en u in het gelijk heeft gesteld, heeft u nog niet uw geld. Een gerechtsdeurwaarder kan met het eindvonnis op verschillende manieren uw geld invorderen. Denk hierbij aan loonbeslag, bankbeslag, derden beslag, beslag op auto s, boedel etc. Alvorens de executiefase start wordt het vonnis eerst betekend om te bepalen welke executie mogelijkheden het meest geschikt zijn voor uw dossier. Wie betaalt de juridische en buitengerechtelijke kosten? De rechter kan de partij die ongelijk heeft gekregen veroordelen de kosten van de tegenpartij te betalen. Wanneer geen van de partijen volledig gelijk heeft gekregen betaalt ieder zijn eigen kosten. Onder de kostenveroordeling kunnen de kosten voor rechtsbijstand vallen, maar ook de kosten van getuigen, deskundigen, reis- en verblijfkosten en verdere buitengerechtelijke kosten. Uiteraard is iedere gerechtelijke procedure anders en is het voor ons onmogelijk om u op voorhand het precieze traject kenbaar te maken en/of zekerheid te geven omtrent de uitspraak van de rechter.

12 Dutch Fashion Incasso Postbus AB EDE +31 (0) KVK nr * Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing*

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

Alles onder één dak. Alles onder één dak. Incassobureau Juristen Gerechtsdeurwaarders

Alles onder één dak. Alles onder één dak. Incassobureau Juristen Gerechtsdeurwaarders Alles onder één dak Alles onder één dak Incassobureau Juristen Gerechtsdeurwaarders Niets is zo vervelend als een relatie die zijn financiële verplichtingen niet nakomt en uw beleefde betalingsverzoeken

Nadere informatie

PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De minnelijke incassofase

PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De minnelijke incassofase PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De minnelijke incassofase 1 Preventie: maak eigen analyse wat kan beter? hanteer strakke procedure(s) gebruik onze incassosticker De minnelijke incassofase 1. Inleiding Als

Nadere informatie

WIK (Wet Incassokosten)

WIK (Wet Incassokosten) WIK (Wet Incassokosten) Per 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten (WIK) in werking getreden. Wat moet u weten? In de WIK wordt de verschuldigdheid van de incassokosten wettelijk vastgelegd. De rechter mag

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V.

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Deze tarieven gelden van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012. Zowel de wet als de executoriale titel (bijvoorbeeld een vonnis)

Nadere informatie

De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u?

De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u? De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u? Whitepaper Handvatten Incassokosten vanaf 2012 oktober 2015 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Wanneer is de nieuwe regeling van toepassing? 4 1.1 Consument

Nadere informatie

W e t I n c a s s o K o s t e n ( W I K )

W e t I n c a s s o K o s t e n ( W I K ) W e t I n c a s s o K o s t e n ( W I K ) Tot 1 juli 2012 was er wettelijk niets geregeld over de hoogte van incassokosten en aan welke voorwaarden moest worden voldaan om deze toegewezen te krijgen bij

Nadere informatie

Incasso-opdracht ingediend. En nu?

Incasso-opdracht ingediend. En nu? Incasso-opdracht ingediend. En nu? Brochure voor cliënten over de incassoprocedure April 2012 ten Hoeve & van der Horst Incasso v.o.f. Staalstraat 29C 3572 RG Utrecht www.hoevehorstincasso.nl info@hoevehorstincasso.nl

Nadere informatie

Incassobureau Oost Nederland

Incassobureau Oost Nederland Handleiding voorbeeldbrieven betalingsherinnering en aanmaning Onbetaalde factuur? Iedere ondernemer heeft wel eens met wanbetalers te maken. Het eerste wat u zelf kunt doen indien uw factuur niet wordt

Nadere informatie

De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u?

De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u? De Wet Incassokosten En wat betekent dit voor u? Handvatten Incassokosten vanaf 2012 Versie 1.3 oktober 2015 Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Wanneer is de nieuwe regeling

Nadere informatie

DE WET INCASSOKOSTEN (WIK) WAT BETEKENT DIT VOOR U?

DE WET INCASSOKOSTEN (WIK) WAT BETEKENT DIT VOOR U? DE WET INCASSOKOSTEN (WIK) WAT BETEKENT DIT VOOR U? 1 Inhoudsopgave Blz. 1. Inleiding 3 2. 14-dagen brief 3 3. Berekening incassokosten 3 4. Btw 4 5. Afwijkingen van de incassokosten berekening 4 6. Meerdere

Nadere informatie

Sneller je facturen betaald? 5 tips van onze incasso expert

Sneller je facturen betaald? 5 tips van onze incasso expert Sneller je facturen betaald? 5 tips van onze incasso expert Voorkom risicovol ondernemen Voor ondernemers is het opvolgen van facturen vaak niet het leukste klusje van de week... Het is tijdrovend werk

Nadere informatie

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 -

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - DIENSTEN ACM INCASSO 2014 ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - I N H O U D Over ACM Incasso 3 Services 4 Pre-Incasso:

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren van zakelijke vorderingen op zakelijke debiteuren. De incassovoorwaarden

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. Incassovoorwaarden voor incasso op zakelijke debiteuren (b2b) 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren

Nadere informatie

De Wet Incassokosten komt eraan En wat betekent dit voor u?

De Wet Incassokosten komt eraan En wat betekent dit voor u? De Wet Incassokosten komt eraan En wat betekent dit voor u? Handvatten Incassokosten 2012 Versie 1.1 oktober 2012 Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Wanneer is de nieuwe

Nadere informatie

Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade.

Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade. Incasso dienstverlening Incassade 2014 Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade.nl (0)888 444 111 Incassade Deurwaarders en

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Headline Headline Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers ARAG Incasso Verzekering Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat

Nadere informatie

INCASSODIENSTEN VOOR CONSUMENTEN EN MKB

INCASSODIENSTEN VOOR CONSUMENTEN EN MKB Wanneer moet ik een ingebrekestelling sturen? Hoe verloopt een incassotraject? INCASSODIENSTEN VOOR CONSUMENTEN EN MKB Wat moet ik aanleveren om een incasso traject te starten? Wat zijn de kosten van een

Nadere informatie

PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De gerechtelijke fase

PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De gerechtelijke fase PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De gerechtelijke fase 1 Een juridische procedure: is voor rekening en risico opdrachtgever kan een langdurig proces zijn wordt actieve inbreng van u verwacht De gerechtelijke

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening!

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! 1. Pre-incasso Indien er sprake is van een particuliere debiteur is een zogenaamde 14-dagen brief verplicht. Bij B2B incasso s niet, maar

Nadere informatie

De Kluijver Actief voor uw zaak

De Kluijver Actief voor uw zaak De Kluijver Actief voor uw zaak De Kluijver. Actief voor uw zaak Actie ondernemen op een factuur die te lang uitstaat? Dan wordt het tijd voor De Kluijver. De Kluijver in Alphen aan den Rijn is al vele

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers Sach-, ARAG Incasso Haftpflicht, Verzekering Kfz etc. Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat of niet betalen. En

Nadere informatie

Uw teamgenoot in creditmanagement

Uw teamgenoot in creditmanagement Uw teamgenoot in creditmanagement [een perfecte uitrusting] U heeft er als onderneming of overheidsinstelling ongetwijfeld mee te maken: klanten die niet op tijd betalen. Vervelend, want het kost veel

Nadere informatie

De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer

De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer Veel ondernemers besteden nauwelijks tot geen aandacht aan debiteurenbeheer. En dat terwijl de consequente opvolging

Nadere informatie

Informatie & Inspiratie. Solveon. Geld incasseren en je klanten behouden. Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie

Informatie & Inspiratie. Solveon. Geld incasseren en je klanten behouden. Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie Informatie & Inspiratie Solveon Geld incasseren en je klanten behouden Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie Agenda 1. Solveon 2. Wie zijn uw klanten 3. Hoe organiseert u een goed debiteurenbeheer

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

GEEN dossierkosten en provisie over hoofdsom

GEEN dossierkosten en provisie over hoofdsom GEEN dossierkosten en provisie over hoofdsom MediCas is een toonaangevend incasso- & juridisch adviesbureau in de (para)medische sector. MediCas is al meer dan 20 jaar voor veel praktijken een betrouwbare

Nadere informatie

Procederen voor de Kantonrechter

Procederen voor de Kantonrechter Procederen voor de Kantonrechter Versie.1 november 01 Inhoudsopgave 1 Inleiding Waarom een rechtszaak Dagvaarding Betekening 5 Rolzitting 6 Conclusies 7 Bijzondere zittingen 8 Vonnis 9 Betekening en Bevel

Nadere informatie

Nieuwe wet incassokosten

Nieuwe wet incassokosten Nieuwe wet incassokosten Op 01 juli jl. is de nieuwe wet betreffende de incassokosten in werking gegaan. Het doel van deze wet is enerzijds om de consument te beschermen tegen te hoge incassokosten en

Nadere informatie

Betalingsproblemen IN DE VVE? Incasso! Klik om de titelstijl van het model te bewerken

Betalingsproblemen IN DE VVE? Incasso! Klik om de titelstijl van het model te bewerken Betalingsproblemen IN DE VVE? Incasso! Klik om de titelstijl van het model te bewerken Jolanda /John Juridische Dienst Incassosupport VvE Belang Wilma/Danielle/Marjolein Incassospecialist / Gerechtsdeurwaarder

Nadere informatie

Tarievenblad Klant en Syncasso

Tarievenblad Klant en Syncasso Tarievenblad Klant en Syncasso TARIEVEN KLANT 1. Definities Opdrachtgever: Alle klanten, die niet vallen onder de omschrijving van Tussenpersonen, zoals bedoeld in de algemene voorwaarden van Syncasso.

Nadere informatie

DE WET INCASSOKOSTEN WAT BETEKENT DIT VOOR U?

DE WET INCASSOKOSTEN WAT BETEKENT DIT VOOR U? DE WET INCASSOKOSTEN WAT BETEKENT DIT VOOR U? 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 Blz. 2. Hoe is de situatie nu? 5 3. Wat houdt de nieuwe regeling in? 5 4. Hoe worden de buitengerechtelijke incassokosten berekend?

Nadere informatie

Wet Incassokosten (WIK)

Wet Incassokosten (WIK) WORKSHOP DEBITEURENBEHEER: ZELF DOEN! Beste Relatie. In mijn Workshop Debiteurenbeheer: zelf doen! geef ik achtergronden, processen, vaardigheden en hulpmiddelen om effectief debiteurenbeheer zelf binnen

Nadere informatie

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF Hoewel we het woord crisi niet meer in de mond zouden moeten nemen, is het nog steeds een feit dat er slecht betaald wordt door huurders. Ter facilitering biedt Bogaerts

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO-VOORWAARDEN CREDIFIN NEDERLAND B.V. 1.2 De bepalingen gesteld in deze algemene voorwaarden zijn bindend.

ALGEMENE INCASSO-VOORWAARDEN CREDIFIN NEDERLAND B.V. 1.2 De bepalingen gesteld in deze algemene voorwaarden zijn bindend. ALGEMENE INCASSO-VOORWAARDEN CREDIFIN NEDERLAND B.V. Artikel 1. Algemeen 1.1 Credifin Nederland gevestigd te Amstelveen aan de Bovenkerkerweg 41-4, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

LJN: BJ4855,Sector kanton Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336

LJN: BJ4855,Sector kanton Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336 LJN: BJ4855,Sector kanton Rechtbank Haarlem, zaak/rolnr.: 415843 / CV EXPL 09-1336 Datum uitspraak: 23-07-2009 Datum publicatie: 10-08-2009 Rechtsgebied: Civiel overig Soort procedure: Eerste aanleg enkelvoudig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Gebruikshandleiding en algemene informatie over algemene voorwaarden Versie 2013/2014 Legal-8 B.V. 3991 SZ Houten T: 088 88 3 8888 E: info@legal8.nl www.legal8.nl Legal8 algemene voorwaarden

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet

Nadere informatie

Zachte aanpak of...incasso met pit!

Zachte aanpak of...incasso met pit! Zachte aanpak of......incasso met pit! GERECHTSDEURWAARDERS I INCASSOSPECIALISTEN I JURISTEN Wij zijn Hofman s, Incassospecialisten en Juristen. Hofman s, Incassospecialisten en Juristen is een toonaangevend

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw.

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw. Tarieven en Algemene voorwaarden van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-07-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

Vragen? Mocht u na lezing van de toelichting nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. Onze contactgegevens treft u aan op pagina 7.

Vragen? Mocht u na lezing van de toelichting nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. Onze contactgegevens treft u aan op pagina 7. Betalings- en incassovoorwaarden inclusief toelichting Duidelijke betalingsafspraken voor snelle betaling Bij het zakendoen is het van belang duidelijke afspraken te maken. Ook ten aanzien van de betaling.

Nadere informatie

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren.

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren. Algemene Voorwaarden & Tarieven van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-08-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

Medicas. Een betrouwbare partner in debiteurenbeleid. incassojuristen

Medicas. Een betrouwbare partner in debiteurenbeleid. incassojuristen Een betrouwbare partner in debiteurenbeleid Medicas incassojuristen Medicas is een toonaangevend incasso- & juridisch adviesbureau in de (para)medische branche en is al 25 jaar voor veel zorgverleners

Nadere informatie

Nieuwe regeling voor buitengerechtelijke incassokosten Door M.H. Claringbould

Nieuwe regeling voor buitengerechtelijke incassokosten Door M.H. Claringbould Nieuwe regeling voor buitengerechtelijke incassokosten Door M.H. Claringbould Deze bijdrage richt zich geheel op de buitengerechtelijke incassokosten om de eenvoudige reden dat per 1 juli 2012 het Besluit

Nadere informatie

Dekking incassorechtsbijstand (zuivere incasso)

Dekking incassorechtsbijstand (zuivere incasso) Dekking (zuivere Middels deze clausule wordt op deze verzekering, in afwijking van de uitsluiting incasso van artikel 6.1.9 van de Bijzondere voorwaarden Bedrijfsrechtsbijstand, dekking verleend voor (zuivere.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013

Algemene Voorwaarden Bayar Incasso. Geldig vanaf 30 september 2013 Algemene Voorwaarden Bayar Incasso Artikel 1: Algemene Voorwaarden Bayar Incasso 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen tot het verlenen van diensten op het gebied

Nadere informatie

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen op debiteuren in het buitenland INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet incasseren,

Nadere informatie

Een aanzegging is een gerechtelijke mededeling. Voorbeelden zijn een aanzegging tot ontruiming en aanzegging openbare verkoop van roerende zaken.

Een aanzegging is een gerechtelijke mededeling. Voorbeelden zijn een aanzegging tot ontruiming en aanzegging openbare verkoop van roerende zaken. Begrippenlijst A Aanmaning Een aanmaning is een schriftelijke sommatie van de schuldeiser aan zijn schuldenaar (debiteur) om alsnog binnen een aangegeven termijn het verschuldigde bedrag te voldoen. Deze

Nadere informatie

1. Hoe betaalt u de huur?

1. Hoe betaalt u de huur? Huur betalen 1 Door het tekenen van de huurovereenkomst heeft u toegezegd dat u de verschuldigde huur per de eerste van elke maand aan ons zult betalen. Het kan echter voorkomen dat u de huur door bepaalde

Nadere informatie

Uw incassopartner bij faillissement. Faillissementsincasso, uw zaak, onze zorg

Uw incassopartner bij faillissement. Faillissementsincasso, uw zaak, onze zorg Uw incassopartner bij faillissement Faillissementsincasso, uw zaak, onze zorg Inning openstaande debiteuren Als curator behartigt u de belangen van de failliete boedel. U brengt het vermogen en de schulden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Incasso Network Company Lawyers

Incasso Network Company Lawyers INCASSO NETWORK COMPANY LAWYERS ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN. A. Algemeen: 1. Incasso Network Company Lawyers hierna ook te noemen opdrachtnemer, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig

Nadere informatie

Oefenbrief 3 bij training Oneerlijke incassopraktijken

Oefenbrief 3 bij training Oneerlijke incassopraktijken Oefenbrief 3 bij training Oneerlijke incassopraktijken Kansen & keuzes voor bedrijven en consumenten Aanmaningen van M&TM Magazine en Jurista Incasso Met deze oefenbrief gaan uw cursisten aan de slag met

Nadere informatie

STRAETUS DEBITEURENBEHEER & INCASSO

STRAETUS DEBITEURENBEHEER & INCASSO STRAETUS DEBITEURENBEHEER & INCASSO voor klantvriendelijk incasseren! debiteurenbeheer, kredietinformatie en incasso Presentatie; Janet Boxmeer-Bos Dennis Kuipers STRAETUS NEDERLAND Diensten Debiteurbeheer

Nadere informatie

Dekking incassorechtsbijstand (zuivere incasso)

Dekking incassorechtsbijstand (zuivere incasso) Clausule 230 Dekking incassorechtsbijstand (zuivere incasso) Middels deze clausule wordt op deze verzekering, in afwijking van de uitsluiting incasso van artikel 6.1.9 van de Bijzondere voorwaarden Bedrijfsrechtsbijstand,

Nadere informatie

RECHTVAARDIGHEID VOOR DE CREDITEUR

RECHTVAARDIGHEID VOOR DE CREDITEUR RECHTVAARDIGHEID VOOR DE CREDITEUR INCASSO ADVOCATEN www.bierensgroup.com INHOUD Welkom bij de Bierens Familie 3 Uw incasso s snel betaald 5 Onze diensten: van juridische kwesties tot creditmanagement

Nadere informatie

Medicas. GEEN dossierkosten en provisie over hoofdsom. incassojuristen

Medicas. GEEN dossierkosten en provisie over hoofdsom. incassojuristen GEEN dossierkosten en provisie over hoofdsom is een toonaangevend incasso & juridisch adviesbureau in de (para)medische sector. is al meer dan 20 jaar voor veel praktijken een betrouwbare partner in hun

Nadere informatie

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen Met DAS Zeker bent u verzekerd van betaling powered by + Zeer lage afschrijving op uw debiteuren dankzij de unieke samenwerking tussen Atradius en DAS

Nadere informatie

Online incasso-software

Online incasso-software Online incasso-software Incasseer uw openstaande vorderingen met het Debtic incasso-platform en ontvang zelf de incassokosten! Effectief Daadkrachtig Professioneel www.debtic.com www.debtic.com Online

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT BETREFFENDE INVORDERING VAN NIET-BETWISTE FACTUREN

OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT BETREFFENDE INVORDERING VAN NIET-BETWISTE FACTUREN OVEREENKOMST TUSSEN ADVOCAAT EN CLIËNT BETREFFENDE INVORDERING VAN NIET-BETWISTE FACTUREN 1. Partijen De overeenkomst is gesloten tussen: Advocatenkantoor CHRISTOFFELS ADVOCATEN, gevestigd te 3620 Lanaken,

Nadere informatie

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2017

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2017 REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2017 A. Onderscheid trajecten Flanderijn Om het verloop van het dossier voor de opdrachtgever inzichtelijk te houden, wordt onderscheid gemaakt tussen vier trajecten van dienstverlening:

Nadere informatie

de incassowerkzaamheden, het geven van adviezen, het verlenen van rechtskundige bijstand, het voeren van procedures enz.

de incassowerkzaamheden, het geven van adviezen, het verlenen van rechtskundige bijstand, het voeren van procedures enz. ALGEMENE VOORWAARDEN EN TARIEVEN van de besloten vennootschap Deurwaarderskantoor van Lith B.V., handelend onder de naam Van Lith Gerechtsdeurwaarders & Incasso, gevestigd en kantoorhoudende te Eindhoven.

Nadere informatie

Handleiding Deze handleiding stelt u in staat om de voorbeeldbrieven op een effectieve wijze in het kader van uw debiteurenbeheer te gebruiken.

Handleiding Deze handleiding stelt u in staat om de voorbeeldbrieven op een effectieve wijze in het kader van uw debiteurenbeheer te gebruiken. Handleiding voorbeeldbrieven betalingsherinnering en aanmaning Onbetaalde factuur? Iedere ondernemer heeft wel eens met wanbetalers te maken. Het eerste wat u zelf kunt doen indien uw factuur niet wordt

Nadere informatie

Help, mijn klant betaalt niet!!!

Help, mijn klant betaalt niet!!! Help, mijn klant betaalt niet!!! Tips voor uw debiteurenbeheer en incasso Inleiding Steeds meer ondernemers ondervinden hinder van oninbare vorderingen op en/of oplopende betalingsachterstanden bij hun

Nadere informatie

Amstel Incasso ALGEMENE VOORWAARDEN

Amstel Incasso ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid Amstel Incasso, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam aan het adres Olympiaplein 131, verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig onderhavige

Nadere informatie

Bedrijfsdocumentatie

Bedrijfsdocumentatie Bedrijfsdocumentatie 2 Contact Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders Contactgegevens Bezoekadres s-gravenzandseweg 4a 2291 PE Wateringen Postadres Postbus 19 2290 AA Wateringen Telefoon 0174-298540 Telefax

Nadere informatie

2.1 HNL Incassodiensten B.V. is gevestigd te Lelystad. 2.2 Cliënten zijn opdrachtgevers die HNL Incassodiensten B.V. een opdracht verstrekken.

2.1 HNL Incassodiensten B.V. is gevestigd te Lelystad. 2.2 Cliënten zijn opdrachtgevers die HNL Incassodiensten B.V. een opdracht verstrekken. Algemene voorwaarden van HNL Incassodiensten B.V. te Lelystad 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van HNL Incassodiensten B.V. zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte opdrachten tot het

Nadere informatie

Meesterlijk in de rechten en hands-on.

Meesterlijk in de rechten en hands-on. Hands-on! Meesterlijk in de rechten en hands-on. Onze missie is het behalen van maximale resultaten voor de klant op het gebied van incasso, juridische procedures en advisering. Daar gaan we voor. Onze

Nadere informatie

commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie

commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie : ruimte voor zakendoen Als ondernemer wilt u verder. Kansen benutten. Groeien als dat kan. Een interessante transactie niet laten

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad. 1. Toepassingsgebied

Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad. 1. Toepassingsgebied Algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. te Lelystad 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van HNL Debiteurenbeheer & Incasso C.V. zijn van toepassing op alle aan haar verstrekte

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN De economische crisis raakt ons allemaal, jong en oud. Misschien is uw arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd recent verlengd of omgezet in een vast dienstverband.

Nadere informatie

B&D Juristen abonnement met incasso voor een VvE

B&D Juristen abonnement met incasso voor een VvE Voorwaarden juridisch abonnement voor een VvE (09-2017) B&D Juristen abonnement met incasso voor een VvE Inhoudsopgave 1. B&D Juristen blz. 2 2. Begripsomschrijvingen blz. 2 3. Juridische dienstverlening

Nadere informatie

André Moerman. Manager sociaal raadslieden Rijnstad Voorzitter signaleringscommissie LOSR Eigenaar website www.schuldinfo.nl Docent executie en beslag

André Moerman. Manager sociaal raadslieden Rijnstad Voorzitter signaleringscommissie LOSR Eigenaar website www.schuldinfo.nl Docent executie en beslag Grenzen aan incasso André Moerman Manager sociaal raadslieden Rijnstad Voorzitter signaleringscommissie LOSR Eigenaar website www.schuldinfo.nl Docent executie en beslag Inhoud Incassokosten tot 1 juli

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die tussen partijen zijn gesloten; 1.

ALGEMENE VOORWAARDEN. De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die tussen partijen zijn gesloten; 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap C.W.M. Stam b.v. Gerechtsdeurwaarders en Incasso, gevestigd te Purmerend aan de Weerwal 11, verder te noemen STAM BV; De onderhavige voorwaarden zijn van

Nadere informatie

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2019

REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2019 REGLEMENT TARIEVEN FLANDERIJN 2019 A. Onderscheid trajecten Flanderijn Om het verloop van het dossier voor de opdrachtgever inzichtelijk te houden, wordt onderscheid gemaakt tussen vier trajecten van dienstverlening:

Nadere informatie

INCASSEREN MET BELEID

INCASSEREN MET BELEID INCASSEREN MET BELEID AFNEMENDE BETALINGSMORAAL Jammer genoeg neemt de betalingsmoraal ook in Nederland zienderogen af. Uit een jaarlijks onderzoek van incassobedrijven naar het betaalgedrag van bedrijven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer

Algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer Algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer 1. Toepassingsgebied De algemene voorwaarden van de maatschap Deurwaarderskantoor Hanemaayer & De Boer zijn van toepassing

Nadere informatie

ECLI:NL:RBNHO:2013:9371

ECLI:NL:RBNHO:2013:9371 ECLI:NL:RBNHO:2013:9371 Instantie Datum uitspraak 25-09-2013 Datum publicatie 11-10-2013 Zaaknummer 2113562 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Rechtbank Noord-Holland Civiel recht Eerste

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze algemene incasso voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met ALL-ROUND INCASSO tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Ons personeel is ervaren in het effectief behandelen van incasso-dossiers en werken vanuit een klantgerichte benadering. Wij achten het van

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Herculesplein 261, 3584 AA Utrecht Postbus 14015, 3508 SB Utrecht Telefoon : 030-21 22 165 Fax : 030-25 40 916 E-mail : info@proaccept.nl ProAccept

Nadere informatie

Zachte aanpak of...incasso met pit!

Zachte aanpak of...incasso met pit! Zachte aanpak of......incasso met pit! GERECHTSDEURWAARDERS I INCASSOSPECIALISTEN I JURISTEN Wij zijn Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten en Juristen. Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten

Nadere informatie

Van Arkel Incasso Wijzer

Van Arkel Incasso Wijzer VOOR ONDERNEMERS Van Arkel Incasso Wijzer Onbetaalde facturen en incasso 7 gouden tips om betalingsproblemen te voorkomen en meer Incasso Wijzer van 1 Van Arkel Incasso Wijzer Inhoud 1. Betalingstermijn

Nadere informatie

INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ]

INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ] INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ] Inhoud KNLTB EN INTRUM JUSTITIA 3 NATIONALE INCASSO-OVEREENKOMST VOOR KNLTB VERENIGINGEN 4 INCASSO OP DEBITEUREN 4 DE INCASSOPROCEDURE 5 a) Minnelijke incassofase 5

Nadere informatie

2. Certa Legal Interim & Services is een geregistreerde handelsnaam van Law Fathers B.V.

2. Certa Legal Interim & Services is een geregistreerde handelsnaam van Law Fathers B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Deze algemene voorwaarden van Law Fathers B.V. liggen ter inzage bij de receptie van het kantoor Law Fathers B.V. te Amsterdam (1017 ER) aan de Keizersgracht 620. Deze algemene

Nadere informatie

1. Toepassingsgebied 2. Definities 3. Aanvaarding

1. Toepassingsgebied 2. Definities 3. Aanvaarding Algemene voorwaarden van Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder en de aan haar gelieerde werkmaatschappijen, allen gevestigd te Harderwijk, hierna gezamenlijk dan wel individueel aan te duiden als Wittebrood

Nadere informatie

Voegen in het strafproces

Voegen in het strafproces Voegen in het strafproces Voegen in het strafproces april 2011 U bent slachtoffer geworden van een misdrijf of overtreding en u heeft daarbij schade geleden. Eén van de mogelijkheden om uw schade vergoed

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Alles in één hand: PROACCEPT i n c a s s o v a n d e n B e r g d e R i e & U y t e r l i n d e incasso - gerechtsdeurwaarders Herculesplein 261,

Nadere informatie

Versie 1.0 oktober 2013. De Wet Incassokosten

Versie 1.0 oktober 2013. De Wet Incassokosten Versie 1.0 oktober 2013 De Wet Incassokosten Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 3 4 6 7 8 14-dagen brief Hoogte van de kosten Kosten en btw Slim gebruik van de WIK Na de 14-dagen brief Uit handen geven Meerdere

Nadere informatie

TARIEVEN REGLEMENT. WIGGERS VAN MEGGELEN GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOKANTOOR B.V. te Zutphen. Versie A. Onderscheid trajecten.

TARIEVEN REGLEMENT. WIGGERS VAN MEGGELEN GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOKANTOOR B.V. te Zutphen. Versie A. Onderscheid trajecten. TARIEVEN REGLEMENT WIGGERS VAN MEGGELEN GERECHTSDEURWAARDERS & INCASSOKANTOOR B.V. te Zutphen. Versie - 2014 A. Onderscheid trajecten. Om het verloop van het dossier voor de opdrachtgever inzichtelijk

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie