Aanvraag omgevingsvergunning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraag omgevingsvergunning"

Transcriptie

1 Aanvraag omgevingsvergunning Strijdigheid met Ruimtelijke Ordening Kappen Rij- en werkstroken bij dijken en kunstwerken Ruimte voor de Rivier project, Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld 23 januari 2012

2 Aanvraaggegevens: Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Referentiecode - Ingediend op Nog nader te bepalen Projectomschrijving Zie bijlage 1 Gefaseerd indienen Nee

3 Aanvrager bedrijf: Bedrijf KvK Vestigingsnummer: Statutaire naam: Waterschap Veluwe Handelsnaam: Waterschap Veluwe Contactpersoon Naam: Functie: adres: P. Spaan Secretaris-directeur Vestigingsadres bedrijf Postcode: 7324 AX Huisnummer: 10 Straatnaam: Steenbokstraat Woonplaats: Apeldoorn Adres: Steenbokstraat AX Apeldoorn Correspondentieadres Adres: Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn Contactgegevens Telefoonnummer: Fax: adres:

4 Locatie: Adres Diverse adressen in de gemeenten Heerde nabij projectgebied Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld, zie de kaarten op bijlage 2. Kadastraal perceelsnummer Burgerlijke gemeente: Heerde Kadastrale gemeente: Heerde, Veessen Sectie en perceelsnummer: Zie de kaart op bijlage 2 Eigendomssituatie Eigendomssituatie: Belang bij aanvraag: Geen eigendom aanvrager Deze gronden zijn nodig voor de aanleg van de hoogwatergeul Veessen-Wapenveld. Zie toelichting bijlage 1. In eerste instantie wordt geprobeerd met de betreffende grondeigenaren overeenstemming te bereiken over het tijdelijk gebruik van de gronden. Voor het geval dat niet lukt zal er op grond van de Waterwet een gedoogplicht worden opgelegd, die ertoe strekt dat de eigenaar het tijdelijke werk moet dulden. Het besluit tot oplegging van de gedoogplicht wordt gecoördineerd met onder andere het rijksinpassingsplan (RIP) en de omgevingsvergunning waar deze aanvraag voor wordt ingediend.

5 Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening: Met welke regels zijn de voorgenomen werkzaamheden in strijd? De voorgenomen werkzaamheden, het aanleggen van rij- en werkstroken bij de aan te leggen dijken en kunstwerken welke benodigd zijn voor de aanleg van de hoogwatergeul Veessen-Wapenveld, zijn in strijd met 4 bestemmingsplannen, te weten: RIP Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld Heerde, bestemmingsplan Agrarisch gebied Heerde, bestemmingsplan Uiterwaarden Heerde, bestemmingsplan Hoorn, Veessen en Vorchten Het RIP is nog niet in werking getreden. De voorgenomen werkzaamheden zijn al wel aan dit RIP getoetst omdat het RIP op grond van de Wet ruimtelijke ordening wordt gecoördineerd met onder andere de omgevingsvergunning waar deze aanvraag voor wordt ingediend (artikel 3.30, derde lid, gelezen in samenhang met artikel 3.35, zevende lid, van de Wet ruimtelijke ordening). Beschrijf hoe en in welke mate de voorgenomen werkzaamheden in strijd zijn met de regels voor ruimtelijke ordening: Voor de realisatie van de PKB maatregel Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld is een RIP Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld opgesteld. In het kader van de realisatie van deze maatregel, de aanleg van een hoogwatergeul, zijn tijdelijke rij- en werkstroken bij de aan te leggen dijken en kunstwerken benodigd. Zie ook de toelichting in bijlage 1. Er wordt voor deze tijdelijke bestemmingen een omgevingsvergunning aangevraagd op grond van artikel 2.1 lid 1 sub c. juncto artikel 2.12 lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De vergunning voor deze tijdelijke bestemmingen wordt aangevraagd voor een periode van 5 jaar, vanaf 1 september 2012 tot 1september De aanleg van de hoogwatergeul dient bij voorkeur gereed te zijn in Voor mogelijke uitloop en afrondende werkzaamheden wordt de mogelijkheid tot het strijdig gebruik tot 1 september 2017 aangevraagd.

6 Beschrijf het huidige gebruik van de gronden of het bouwwerk De tijdelijke rij- en werkstroken bij de aan te leggen dijken en kunstwerken zijn gelegen binnen verschillende bestemmingsplannen en bestemmingen. Dit is hieronder weergegeven per bestemmingsplan. RIP Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld Agrarisch Agrarisch Agrarisch bedrijf Natuur Verkeer Fietspad Water Heerde, bestemmingsplan Agrarisch gebied Woondoeleinden Kwekerij Agrarisch gebied met landschapswaarde Agrarisch gebied met natuurwaarde Agrarisch gebied Houtopstanden Natuurgebied Water Verkeersdoeleinden, Hoogspanningsleiding (dubbelbestemming) Heerde, bestemmingsplan Uiterwaarden Agrarische doeleinden met landschappelijke en natuurwetenschappelijke waarde Natuur Woondoeleinden Water Waterkering Waterstaatsdoeleinden (dubbelbestemming)

7 Heerde, bestemmingsplan Hoorn, Veessen en Vorchten Agrarisch Agrarisch-Bouwblok Agrarisch-landschappelijke waarde, Tuin Archeologisch waardevol gebied Molenbeschermingszone Beschrijf het beoogde gebruik van de gronden of het bouwwerk Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd voor gebruik van: Rij- en werkstroken Toelichting op deze activiteiten is te vinden in het Uitvoeringsplan Veessen- Wapenveld Hoogwatergeul (Bijlage 4): paragraaf Uitvoeringsvarianten bij de subkoppen Transport per as en Keuze transportmethode paragraaf Tijdelijke voorzieningen voor uitvoering. Beschrijf de gevolgen van het beoogde gebruik voor de ruimtelijke ordening De gevolgen van het beoogde gebruik voor de ruimtelijke ordening staan beschreven in de Onderbouwing en beschrijving effecten loswallen, bouwwegen en rij- en werkstroken (Bijlage 1). Aanvullende informatie is te vinden in het MER Hoogwatergeul Veessen- Wapenveld (Bijlage 3 paragraaf 5.4 en 5.5) en het uitvoeringsplan Veessen- Wapenveld Hoogwatergeul (bijlage 4). Wordt er afgeweken van het exploitatieplan? Voor de gronden waarop de werkzaamheden zijn voorgenomen, geldt op dit moment geen exploitatieplan. Evenmin wordt ten behoeve van het RIP een exploitatieplan opgesteld.

8 De maatregel Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld vormt een onderdeel van de PKB Ruimte voor de Rivier. De financiële middelen die nodig zijn om de maatregelen van Ruimte voor de Rivier uit te voeren, worden beschikbaar gesteld door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft de totale projectkosten binnen het programmabudget voor dit project gereserveerd. De economische uitvoerbaarheid is hiermee gewaarborgd. Gezien het feit dat de investeringslasten en de schadeloosstellingen van particuliere huiseigenaren zijn opgenomen in de Rijksbegroting, en het verhaal van kosten op die manier is verzekerd en geen kosten worden verwacht in verband met bouwplannen als bedoeld in artikel Bro is besloten, met toepassing van het bepaalde in art lid 2 Wro, geen exploitatieplan vast te stellen. Gelet op het voorgaande wordt niet afgeweken van het exploitatieplan, omdat voor de gronden geen exploitatieplan geldt of zal gelden.

9 Kappen Beschrijf wat u gaat doen Voor het gebruik van de gronden als werkstrook zoals toegelicht in bijlage 1 is het nodig een aantal bomen te kappen. Om hoeveel houtopstanden gaat het? Zie hiervoor bijlage 6 Beschrijf per houtopstand om welke soort houtsopstand het gaat Zie hiervoor bijlage 6 Beschrijf per houtopstand de locatie op het voor-, zij-, of achtererf. Locaties van de bomen zijn weergegeven op bijlage 5, nummering komt overeen met gegevens van bomen op bijlage 6 Geef per houtopstand de diameter van de stam in centimeter, gemeten op 1,30 m boven het maaiveld. Zie hiervoor bijlage 6. Beschrijf per houtopstand of er een mogelijkheid is tot herbeplanten en, zo ja, of u dat van plan bent. Geef in het geval van herbeplanten aan op welke locatie en met welke soorten u dat wilt gaan doen. Er wordt niet voorzien in herplant van de bomen na afronding van de werkzaamheden.

10 Handelingen met gevolgen voor beschermde plant- en diersoorten In een apart aangevraagde Flora- en Fauna ontheffing voor project Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld zijn deze handelingen meegenomen.

11 Handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden Deze handelingen zijn meegenomen in een aparte aanvraag voor een vergunning in het kader van de Natuurbeschermingswet 1998 voor project Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld.

12 Bijlagen 1. Onderbouwing en beschrijving effecten loswallen, bouwwegen en rij- en werkstroken 2. Kadastrale situatietekening Rij- en werkstroken dijken en kunstwerken (bestaande uit 4 delen) 3. MER Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld 4. Uitvoeringsplan Veessen-Wapenveld Hoogwatergeul 5. Kadastrale kaart locaties te kappen bomen 6. Gegevens te kappen bomen NB. De bijlagen worden apart bijgevoegd.

Strijdigheid met Ruimtelijke Ordening Kappen Bouwwegen en laad- en loswal Breeweg

Strijdigheid met Ruimtelijke Ordening Kappen Bouwwegen en laad- en loswal Breeweg Aanvraag omgevingsvergunning Strijdigheid met Ruimtelijke Ordening Kappen Bouwwegen en laad- en loswal Breeweg Ruimte voor de Rivier project, Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld 23 januari 2012 Aanvraaggegevens:

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 988751. Ingediend op 11-09-2013. Gefaseerd. Kosten openbaar maken

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 988751. Ingediend op 11-09-2013. Gefaseerd. Kosten openbaar maken Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 988751 Aanvraagnaam Uw referentiecode Dijkversterking Hoeksche Waard

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning Duivenhorst Den Dolder. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning Duivenhorst Den Dolder. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1096185 Aanvraagnaam Kapvergunning Duivenhorst Den Dolder Uw referentiecode

Nadere informatie

Formulierversie Aanvraaggegevens

Formulierversie Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Gouda Referentienummer Datum ontvangst 2011.01 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 223937 Aanvraagnaam Tielweg 5, scholen Uw referentiecode - Ingediend op 21-10-2011 Soort procedure

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente H ad M. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente H ad M. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2068731 Aanvraagnaam Uw referentiecode Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Stationsstraat Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Stationsstraat Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2941875 Aanvraagnaam Stationsstraat 41-47 Uw referentiecode VvE Erker Ingediend op

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer PAS-gebied Lonnekermeer - Enschede. Uw referentiecode 7645

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer PAS-gebied Lonnekermeer - Enschede. Uw referentiecode 7645 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2834623 Aanvraagnaam PAS-gebied Lonnekermeer - Enschede Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2219951 Aanvraagnaam Uw referentiecode Dijkversterking Dijkring 59 Traject

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4138303 Aanvraagnaam melding kappen bomen Orveltersluis, Oranjekanaal Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3464893 Aanvraagnaam Herenstraat bouwkavel - aanvraag kapvergunning

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1905353. Kap bomen groenstrook nabij Paardenveld. Ingediend op 23-07-2015.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1905353. Kap bomen groenstrook nabij Paardenveld. Ingediend op 23-07-2015. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1905353 Aanvraagnaam Kap bomen groenstrook nabij Paardenveld Uw referentiecode

Nadere informatie

Formulierversie Aanvraaggegevens

Formulierversie Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Rotterdam Referentienummer Datum ontvangst 2011.01 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 254091 Aanvraagnaam Weenapoint - Diergaardesingel Uw referentiecode - Ingediend op 23-11-2011

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning 's Gravelandseweg. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning 's Gravelandseweg. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3302499 Aanvraagnaam Uw referentiecode Kapvergunning 's Gravelandseweg Kapvergunning

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 3877731 Aanvraagnaam Verbetering Regionale Keringen deelgebied Midden

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn 2e cluster gemeente Peel en Maas. Uw referentiecode C01041.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn 2e cluster gemeente Peel en Maas. Uw referentiecode C01041. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2156235 Aanvraagnaam Stroomlijn 2e cluster gemeente Peel en Maas Uw

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1966561 Aanvraagnaam Uw referentiecode Vg Wabo uitv werk tijd voorz IJDZ overkoepelend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Telefoonnummer:

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Telefoonnummer: Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1901995 Aanvraagnaam Uw referentiecode Aanvraag vergunning werken en

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Populierenbossen park Oudegein. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Populierenbossen park Oudegein. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1297615 Aanvraagnaam Populierenbossen park Oudegein Uw referentiecode

Nadere informatie

Gegevens bevoegd gezag BEM1500105. Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1605039. Ingediend op 06-01-2015.

Gegevens bevoegd gezag BEM1500105. Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1605039. Ingediend op 06-01-2015. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst BEM1500105 gemeente Steenbergen Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1605039 Aanvraagnaam Assumburgweg

Nadere informatie

Formulierversie Aanvraaggegevens

Formulierversie Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Beesel Referentienummer Datum ontvangst 2011.01 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 181293 Aanvraagnaam Uw referentiecode Planologie gasleiding Odiliapeel - Melick I.010854.01

Nadere informatie

Behorend bij besluit met zaaknummer: / Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer

Behorend bij besluit met zaaknummer: / Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst BIJLAGE OMGEVINGSVERGUNNING Behorend bij besluit met zaaknummer: 699517/732214 20-9-2018 Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente Bergen. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente Bergen. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2068249 Aanvraagnaam Uw referentiecode Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Otjespark Heuvelaar 3 Koestraat Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Otjespark Heuvelaar 3 Koestraat Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 13-3-2018 Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3537843 Aanvraagnaam Otjespark

Nadere informatie

Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2015.03 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2047519 Aanvraagnaam realiseren extra parkeerplaatsen Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning park Quatre Bras. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning park Quatre Bras. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2549529 Aanvraagnaam Kapvergunning park Quatre Bras Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Realisatie ontsluiting Nijskens. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Realisatie ontsluiting Nijskens. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst hoort bij besluit van college van Brummen BESLUIT_2015-2928_aanvraagformulier.pdf Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4084211 Aanvraagnaam Gerjo Nijman Uw referentiecode - Ingediend op 10-12-2018 Soort

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1901947 Aanvraagnaam Uw referentiecode Aanvraag vergunning uitvoeren

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 3315223 Aanvraagnaam Uw referentiecode Herinrichting n224 N224 gelderland

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Vg Wabo kap IJDZ deel 2. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Vg Wabo kap IJDZ deel 2. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1911943 Aanvraagnaam Vg Wabo kap IJDZ deel 2 Uw referentiecode VER-00170

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Sluitstukkaden Maasdal Cluster B.

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Sluitstukkaden Maasdal Cluster B. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 2058623 Aanvraagnaam Uw referentiecode Sluitstukkaden

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Ingediende aanvraag/melding. Zaaknummer: Z Hoofd a f d e l i n g P u b l i e k s z a k e n

Aanvraaggegevens. Formulierversie Ingediende aanvraag/melding. Zaaknummer: Z Hoofd a f d e l i n g P u b l i e k s z a k e n Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Zaaknummer: Z14.00254 Aanvraagnummer 1572451 Mij bekend, Hoofd a f d e l i n g P u b l i e k s z a k

Nadere informatie

hoort bij besluit van college van Brummen BESLUIT aanvraagformulier.pdf Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer

hoort bij besluit van college van Brummen BESLUIT aanvraagformulier.pdf Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst hoort bij besluit van college van Brummen BESLUIT-2018-0585-aanvraagformulier.pdf Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer herinrichting Mgr. C. Veermanlaan. Ingediend op Gefaseerd.

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer herinrichting Mgr. C. Veermanlaan. Ingediend op Gefaseerd. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2716103 Aanvraagnaam herinrichting Mgr. C. Veermanlaan Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode C Ingediend op Gefaseerd.

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode C Ingediend op Gefaseerd. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 3876591 Aanvraagnaam Zonnepark Landgraaf Uw referentiecode C05057.000164 Ingediend op

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente Venlo. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn Maas 1e cluster gemeente Venlo. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2065943 Aanvraagnaam Uw referentiecode Stroomlijn Maas 1e cluster

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding:

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding: Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2402599 Aanvraagnaam aanvraag kap 2 essen voor aanleg beschoeiing Uw

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning Isotpenweg 3 Utrecht. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kapvergunning Isotpenweg 3 Utrecht. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2785944 Aanvraagnaam Kapvergunning Isotpenweg 3 Utrecht Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Gasleiding Itteren - Meerssen. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Gasleiding Itteren - Meerssen. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2058815 Aanvraagnaam Uw referentiecode Gasleiding Itteren - Meerssen I.012323.01 Ingediend

Nadere informatie

Mil Aanvraaggegevens 2 7 OKT 2014 ZK Gem. STEENBERGEN. Formulierversie Behoort bij beschikking. d.d.

Mil Aanvraaggegevens 2 7 OKT 2014 ZK Gem. STEENBERGEN. Formulierversie Behoort bij beschikking. d.d. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst n r Behoort bij beschikking d.d. 30-01-2015 ZK14000967 Mil 1405329 Juridisch b e l e i d s m e d e w e r k e r P u b l i e k s z a k e n I v e r

Nadere informatie

Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding

Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij de beschikking namens het dagelijks Aanvraag ontvangen Datum: 8 december 2016 1 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Kosten openbaar maken.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Kosten openbaar maken. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Behorend bij besluit: OLO3520079 Datum: 05 februari 2019 Namens het College van B&W van de gemeente Woerden: Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag vergunning voor kappen. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag vergunning voor kappen. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij het besluit van het College van Heusden van 3 februari 2016 Mij bekend, manager Cluster Omgevingsvergunningen Formulierversie Aanvraaggegevens

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1480359. Aanvraagnaam Kapvergunning Oude IJsselstreek 12. Ingediend op 06-11-2014

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 1480359. Aanvraagnaam Kapvergunning Oude IJsselstreek 12. Ingediend op 06-11-2014 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2014.01 Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1480359 Aanvraagnaam Kapvergunning Oude IJsselstreek 12 Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2034039 Aanvraagnaam Uw referentiecode Aanleg 4" gasleiding thv de

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Kapvergunning Oude IJsselstreek 21. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Kapvergunning Oude IJsselstreek 21. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2014.01 Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1480511 Aanvraagnaam Kapvergunning Oude IJsselstreek 21 Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Omgevingsvergunning Tijdelijke Slaper. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Omgevingsvergunning Tijdelijke Slaper. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2069499 Aanvraagnaam Uw referentiecode Omgevingsvergunning Tijdelijke Slaper VER-00031

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, From: "" ; Sent: wo, 13 jan 2016 20:50:44 +01:00 To: "" ; Subject: Verzoek tot behandeling van de aanvraag Aanvraag kappen eik verbreden inrit - 2143165

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3806315 Aanvraagnaam Bomen zagen Uw referentiecode - Ingediend op 16-07-2018 Soort

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2367447 Aanvraagnaam St nsbeek afwijking bestemmingsplan Nieuwstraat

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2430205 Aanvraagnaam Renovatie en nieuwbouw scope te Alphen a/d Rijn Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Zonnepark Leeuwenhorster Hoek. Ingediend op Gefaseerd Ja, fase 1

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Zonnepark Leeuwenhorster Hoek. Ingediend op Gefaseerd Ja, fase 1 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3996575 Aanvraagnaam Zonnepark Leeuwenhorster Hoek Uw referentiecode - Ingediend op

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Kap 2 bomen Rotsoord 32. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Kap 2 bomen Rotsoord 32. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3068033 Aanvraagnaam Kap 2 bomen Rotsoord 32 Uw referentiecode m.bouwmeester

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer kappen van 1boom in de ligusterstraat. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer kappen van 1boom in de ligusterstraat. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2014637 Aanvraagnaam kappen van 1boom in de ligusterstraat Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer VTA Kap 2 bomen speeltuin de Torteltuin. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer VTA Kap 2 bomen speeltuin de Torteltuin. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2733177 Aanvraagnaam Uw referentiecode VTA Kap 2 bomen speeltuin de

Nadere informatie

Formulierversie Aanvraaggegevens

Formulierversie Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Waterland Referentienummer Datum ontvangst 2011.01 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 270045 Aanvraagnaam Parkeren W. v/d Voetstraat Uw referentiecode - Ingediend op 09-12-2011

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2015.03 Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1908013 Aanvraagnaam Zuiderpark Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn cluster 3 Beesel. Uw referentiecode C01041.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Stroomlijn cluster 3 Beesel. Uw referentiecode C01041. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2403981 Aanvraagnaam Stroomlijn cluster 3 Beesel Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Hooghiemstraplein 52. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Hooghiemstraplein 52. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4064931 Aanvraagnaam Hooghiemstraplein 52 Uw referentiecode - Ingediend op 29-11-2018

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2984727 Aanvraagnaam Boom kappen Groenedijk Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Waterwinning Dennenkamp Z Ingediend op Gefaseerd.

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Waterwinning Dennenkamp Z Ingediend op Gefaseerd. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2682845 Aanvraagnaam Waterwinning Dennenkamp Z-16-21098 Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Boom rooien Irisstraat 84.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Boom rooien Irisstraat 84. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3323529 Aanvraagnaam Boom rooien Irisstraat 84 Uw referentiecode ALLnov1 Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Dijkversterking dijkring 74 Neer. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Dijkversterking dijkring 74 Neer. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2629781 Aanvraagnaam Dijkversterking dijkring 74 r Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Sluitstukkaden cluster B- Maaseikerweg.

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Sluitstukkaden cluster B- Maaseikerweg. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 2110671 Aanvraagnaam Sluitstukkaden cluster B-

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer kappen van 4 dode en slechte bomen.

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer kappen van 4 dode en slechte bomen. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2015.03 Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 2125037 Aanvraagnaam kappen van 4 dode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Weghalen bomen Prelaatweg 65. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Weghalen bomen Prelaatweg 65. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1602677 Aanvraagnaam Weghalen bomen Prelaatweg 65 Uw referentiecode -

Nadere informatie

FW: met bijlage (attachment): Blokhoeve9Tek, Ingediende aanvraagmelding Blokhoeve Bossen, PopulierenbossenRapport, 2014BosBlokhoeveHoev

FW:  met bijlage (attachment): Blokhoeve9Tek, Ingediende aanvraagmelding Blokhoeve Bossen, PopulierenbossenRapport, 2014BosBlokhoeveHoev oundcube Webmail :: FW: E-mail met bijlage (attachment): Blokhoe... http://wijzijnelkaarsburen.nl/roundcube/?_task=mail&_action=print&_... 1 van 1 20-5-2014 20:19 Onderwerp Afzender Ontvanger FW: E-mail

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Aanvraag kapvergunning Pr. Clausstraat 4. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Aanvraag kapvergunning Pr. Clausstraat 4. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst BEM1305350 gemeente Steenbergen Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1061249 Aanvraagnaam Aanvraag kapvergunning

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag tbv baggerwerkzaamheden Lopik. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag tbv baggerwerkzaamheden Lopik. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1163453 Aanvraagnaam Aanvraag tbv baggerwerkzaamheden Lopik Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kappen Eik en Tamme Kastanje. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Kappen Eik en Tamme Kastanje. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2174683 Aanvraagnaam Kappen Eik en Tamme Kastanje Uw referentiecode - Ingediend op

Nadere informatie

Aanvraaggegevëns \ -1 AUS urn. Formulierversie Let op. vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer.

Aanvraaggegevëns \ -1 AUS urn. Formulierversie Let op. vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer. Gegevens bevoegd gezag Referenöenummer Datum ontvangst urn \ -1 AUS. 2017 Aanvraaggegevëns Let op. vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Uw referentiecode Ingediend op

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Fietsdoorsteek Kasteelhof Julius Caesarpad. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Fietsdoorsteek Kasteelhof Julius Caesarpad. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2299767 Aanvraagnaam Fietsdoorsteek Kasteelhof Julius Caesarpad Uw

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3170657 Aanvraagnaam Dobbelaar Uw referentiecode - Ingediend op 13-09-2017

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding:

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding: Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 765317 Aanvraagnaam natuurontwikkeling en waterberging HOWABO/NNP Uw

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag kapvergunning mevr Paping. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag kapvergunning mevr Paping. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3377139 Aanvraagnaam Aanvraag kapvergunning mevr Paping Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2037787. Ingediend op 30-10-2015. Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2037787. Ingediend op 30-10-2015. Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij besluit van Burgem eester en Wethouders d a t u m : 5 november 2015 r eg.n r. : Z-HZ_WABO-2015-02915 b esl u i t : Toegekend Nam ens

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1755315 Aanvraagnaam Uw referentiecode RvR Meinerswijk plaatsen hoogwatervluchtvoorziening

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gemeente Leiden

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gemeente Leiden Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 302973 Aanvraagnaam Heleen Sangers Uw referentiecode - Ingediend op

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3200651 Aanvraagnaam aanvraag oprit het Slag8 Uw referentiecode - Ingediend op 15-09-2017

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1171585 Aanvraagnaam Uw referentiecode afwijken bestemmingsplan gebruik

Nadere informatie

TEAM ZAAK NR.: DOC NR.: Aanvraaggegevens. Lef op: vu\ het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

TEAM ZAAK NR.: DOC NR.: Aanvraaggegevens. Lef op: vu\ het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst -ZAAK NR.: I^LA^ GEMEENTE SINT-OEDENRODE ^ DOC. NR.: TEAM INGEK. 2 8 AUG 20U ZAAK NR.: Formulierversie 2013.01 DOC NR.: Aanvraaggegevens Lef op:

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Herinrichting Venlose Molenbeek. Uw referentiecode

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Herinrichting Venlose Molenbeek. Uw referentiecode Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2104629 Aanvraagnaam Herinrichting se Molenbeek Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1901359 Aanvraagnaam Kap bomen langzame verkeersroute Wassenaarseweg

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 706077. Aanvraagnaam Aanvraag rietmoeras fase 0. Uw referentiecode 1210105

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 706077. Aanvraagnaam Aanvraag rietmoeras fase 0. Uw referentiecode 1210105 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 706077 Aanvraagnaam Aanvraag rietmoeras fase 0 Uw referentiecode 1210105

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Dierenartspraktijk balijelaan Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Dierenartspraktijk balijelaan Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3626113 Aanvraagnaam Dierenartspraktijk balijelaan 17-19 Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Opmerking.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Opmerking. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3264289 Aanvraagnaam Kapvergunning Woon-zorg Boerderij Nooitgedacht Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Behorend bij besluit: OLO3520079 Datum: 05 februari 2019 Namens het College van B&W van de gemeente Woerden: Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer realisatie E-fabriek Sleeuwijk. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer realisatie E-fabriek Sleeuwijk. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 3864503 Aanvraagnaam realisatie E-fabriek Sleeuwijk Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Projectomschrijving. Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Projectomschrijving. Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1002077 Aanvraagnaam P.020460.45 verlegging gasfabriek Feijenoord Uw

Nadere informatie

Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding

Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst 1 Behoort bij de beschikking namens het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost Kenmerk: HZ-WABO-2013-005269 Aantal pagina's: 9 Formulierversie Aanvraaggegevens

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer. Kapaanvraag 2 Monumentale kastanje bomen

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer. Kapaanvraag 2 Monumentale kastanje bomen Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2018.02 Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Uw referentiecode 4264248

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer Uw referentiecode C Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer Uw referentiecode C Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 2529491 Aanvraagnaam Zonnepark Bemmel - Kronos Uw referentiecode C05058.000205 Ingediend op 10-03-2017 Soort procedure

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 724945. Aanlegvergunning Arsenaal Woerden.

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 724945. Aanlegvergunning Arsenaal Woerden. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 724945 Aanvraagnaam Aanlegvergunning Arsenaal

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, From: "" ; Sent: zo, 21 aug 2016 18:15:30 +02:00 To: "" ; Subject: Verzoek tot behandeling van de aanvraag kapvergunning - 2512641 Attachments: Ingediende

Nadere informatie