Zeker onthouden. Een ster aan de hemel. Vrije lagere school Berkenbos. Kerem Cevik is op 22 januari overleden. Laat het ons weten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeker onthouden. Een ster aan de hemel. Vrije lagere school Berkenbos. Kerem Cevik is op 22 januari overleden. Laat het ons weten."

Transcriptie

1 Zeker onthouden Vrije lagere school Berkenbos SPRINGTOUWEN : Donderdag 23 februari 17 DIKKETRUIENDAG : Vrijdag 17 februari 17 DONDERDAG 23 Kinderviering opfebruari Kerstdag 17 om half 12 in de parochiekerk. Springtouwen Zing je graag? Ben je bereid mee te zingen in een koortje op Breng je springtouw mee, lang kerstdag? of kort. Hoe vaak kan jij Dan ben je welkom elke springen Kan je dit ook met Dinsdag?en donderdag 2,3,4 of 10? Laat donderdag tijdens de middagpauze We februari 23 oefenen dan zien al de watliedjes. je al kan! Lezers worden verwacht op dinsdag 20 en donderdag 22 december tijdens de middagpauze. Nieuwsbrief 5 : februari 2017 Een ster aan de hemel Kerem Cevik is op 22 januari overleden. Hierbij willen wij als school ons diepste medeleven betuigen aan alle familieleden. Wij hopen dat Semih en zijn ouders de kracht vinden om dit verlies zo goed mogelijk te dragen en elkaar de nodige steun en moed geven om het heengaan van Kerem te verwerken. Winnaars SAMdag : IK KOM OP WOENSDAG met de fiets of te voet naar school en draag mijn fluohesje! Julia (1S), Indra (6M), Josef (5A), Mithat (4J), Eray (2A), Matina (5 K) en Rune (3J) Gelieve je prijsje af te halen op het secretariaat. In de lente gaan de kinderen op school van start met een moestuinproject GEZOCHT/GEVRAAGD : tuingereedschap houten planken zaaibakjes plantenpotjes planten op overschot hulp van ouders Kan jij ons helpen? Laat het ons weten. HUISWERK voor ouders : TEVREDENHEIDSONDERZOEK invullen! In december 2016 namen we een onderzoek rond welbevinden af bij al de kinderen. Deze resultaten zijn toegevoegd bij deze nieuwsbrief. Aansluitend hierop willen we ook bij de ouders een tevredenheidsenquête afnemen. Hierbij roepen wij jullie op om massaal deel te nemen, zodat de resultaten een goede weergave van het welbevinden van ouders weergeven.

2 Januari door de ogen van Ruben Maes, onze preventie-adviseur, over sociale media Beste ouders, Tijdens de personeelsvergadering van januari gaf ik de leerkrachten meer info over de impact van sociale media op school. Met deze brief hoop ik dat ook u als ouders samen met uw kind zich meer bewust wordt van de ontwikkelingen en nadelen van sociale media. Uw kind en sociale media, hoe houdt u dit onder controle? De nadelen van sociale media : Tips voor ouders : Praat openlijk over sociale media.. Sociale media stopt niet aan de schoolpoort : moeilijk controleerbaar.. Wie schrijft die blijft! Alles wat je doet wordt geregistreerd. Plaats van de computer, tablet, GSM :. in een controleerbare omgeving - living - keuken. niet laten meenemen om te slapen Ga niet licht over meldingen heen: controleer het, luister naar je kind,... Kinderen zijn beter in sociale media : durf hulp te vragen! Gevaren van sociale media :. Men denkt anoniem te zijn.. Je weet nooit met wie je spreekt. Iedereen kan je iets voorliegen op het internet MAAR : men weet wel wie jij bent!. Wat je doet op het internet kan tegen je gebruikt worden! TIPS voor je KIND Geef nooit je persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer. Denk steeds : Wil mijn oma dit zien van me? Houd wachtwoorden en inloggegevens altijd geheim: ook voor je beste vriend(inn)en. En verander regelmatig van wachtwoord. Niet schelden en geen mensen kwetsen, dat zou je in het echt ook niet doen! Wist je dat. je een melding kan maken wanneer je kind te maken heeft met negatieve media ervaringen. Denk daarbij aan cyberpesten, stalking, grooming of misbruik. Aangifte bij de lokale politie.

3 Sfeerfoto s tijdens IN VUUR en VLAM! Een bercky burger, friet, lekker koek of smoutebollen alles was uitverkocht! DANK JE WEL jongens en meisjes voor de mooie optredens! WAT EEN TALENT! DANK JE WEL ouders voor al het lekkers! Dit straattheatergezelschap probeerde de aanwezigen te amuseren met allerlei trucjes. DANK JE WEL ouders en juffen om onze kinderen zo mooi te schminken. DANK JE WEL kinderen voor het maken van deze mooie knutselwerkjes of lekkernijen. DANK JE WEL leerlingenparlement voor de organisatie van deze verkoop.

4 Zij genoten!!! Wij ook!!! DANK JE! Bedankt ouders, voor de gezelligheid, WEL voor alle hulp, voor het genieten en vooral voor het samenzijn! Het was een geslaagde avond vol warme contacten en met veel vuur en lachende kindergezichten. Bedankt aan de werkgroep die vele avonden hebben gewerkt om dit allemaal mogelijk te maken. Bedankt oudercomité. Leuke activiteiten op school! Bij het thema beroepen kregen de kinderen uit 2A enkele enthousiaste ouders op bezoek Kijk en geniet maar mee. Dank je wel aan de ouders voor ons even mee te nemen in hun leefwereld. Het waren zeer boeiende en leerrijke momenten voor onze kinderen Zie jij wat onze 4 de klassers hebben gekleid? Een haan ingekleurd als Mondriaan. Een hagedis zoals Gaudi er maakte.

5 Taal = WIJ allemaal! Bij de start van de taalgroep in februari kropen de ouders van de taalgroep eerst in de pen en schreven enkele gedichtjes rond taal. Elfjes rond TAAL Taal Allemaal woorden Elkaar goed verstaan Maakt het leven mooi ONTMOETEN Taal Iedereen spreekt Een mooie samenleeftaal Maakt het leven gemakkelijk DOEN! Moedertaal Iedereen verschillend Turks of Nederlands Dat maakt niet uit VRIENDEN! Nederlands Elkaar begrijpen Soms wel moeilijk Ik probeer het wel BELANGRIJK! Nederlands Samen praten Jij en ik Wij helpen onze kinderen TOEKOMST! Taal Is gezellig Je leert ervan Heb zo veel vrienden FIJN! WIJ willen jullie prikkelen door een taalbutton mee te geven! Na de krokusvakantie ontvangt elk kind een taalbutton met een boodschap op! Spel deze button op de boekentas of op de jas van je kind of een andere belangrijke plaats en praat met je kind over hetgeen erop vermeld staat. Als je veel leest, kom je vanzelf veel woorden tegen. Moedig je kind aan om ook thuis boeken te lezen. Werk vinden? NEDERLANDS = belangrijk! Veel voorlezen heeft vooral bij jonge kinderen een positief effect voor de woordenschatontwikkeling. Wij denken dat elke ouder die hier een toekomst voor zijn/haar kinderen wil opbouwen het belangrijk vindt dat de kinderen het Nederlands goed beheersen. Heb jij ook interesse om mee te denken in de taalgroep? Dan ben je welkom donderdag 9 maart om in de lagere school.

6 Vergeet-me-nietjes nuttige informatie.. SCHOOLTOELAGE Wie de schooltoelage nog niet heeft aangevraagd, gelieve dit zo snel mogelijk nog te doen! U helpt de school er mee door dit formulier in te vullen! Heb je hulp nodig, spring dan even binnen bij de directie of maak een afspraak. INFOAVOND rond LEZEN : ma 20 februari van tot voor de ouders van het 1 ste leerjaar Wij nodigen de ouders van het 1 ste leerjaar uit op een infoavond rond lezen. Zij maken kennis met verschillende leesvormen. Zij krijgen tips over leren lezen en leesplezier. Zij maken kennis met het tutorlezen, de nieuwe AVI en Ralfilezen. Noteer de datum alvast in je agenda. INSCHRIJVING KLEUTERSCHOOL PAGADDER Voor ouders die een kindje hebben dat geboren is in 2015 en al een broer of zus aan onze scholen (Vrije kleuterschool Pagadder of Vrije lagere school Berkenbos), kunnen hun kindje inschrijven tussen maandag 13 februari 2017 en vrijdag 24 februari Schrijf je je kind niet in tijdens de voorrangsperiode voor broers en zussen, dan verlies je deze voorrang. SCHOOLVOORSTELLING Echte heksen! Noteer de datum van de schoolvoorstelling alvast in uw agenda s, beste ouders en grootouders. Onze kleuters en lagere schoolkinderen dompelen jullie op vrijdag 24 maart om en op zaterdag 25 maart om volledig onder in de sprookjeswereld Echte heksen!. Het decor is bijna klaar. De kinderen van het 6 de leerjaar verzorgen de gesproken teksten. Zij zijn al volop aan het oefenen. Ook is er een zanggroepje samengesteld met enkele kinderen uit verschillende klassen. Maar niet getreurd al de kleutertjes en lagere schoolkinderen komen op het podium. OUDERAVOND EERSTE COMMUNIE : dinsdag 7 maart 2017 van half tot voor de ouders van de eerste communicanten Tijdens deze eerste ouderavond maken de ouders van de eerste communicanten kennis met het communieproject en de verwachtingen naar ouders worden hieromtrent toegelicht door Pater Frans, Pitjoe, juf Sonja en juf Laura. BEBAT-actie : batterijen inzamelen Verzamelt u thuis ook lege batterijen? Breng ze dan zeker mee naar school! Wij verdienen daarmee punten waarmee we nuttige zaken voor de school kunnen aanschaffen en in januari telt elke gespaarde kilo dubbel!!! Dus meebrengen maar die batterijen

7 AGENDA ACTIVITEITEN februari 2017 Do 2 febr. VM TOBO-project Raketmobiel voor 3O en 3J Do 2 febr Taalgroep voor ouders Vr 3 febr. VM/NM Geluklessen voor 2A Vr 3 febr. NM 3J brengt een bezoek aan rusthuis Berckenbosch Ma 6 febr Bieb bieb hoera voor 3J Di 7 febr Oudercomité in de lagere school. Do 9 febr Geluklessen voor 1L Vr 10 febr Geluklessen voor 4S Geluklessen voor 4J Ma 13 febr MOGELIJKHEID TOT AFHALEN VAN HUISVUILZAKKEN IN ONTMOETINGSCENTRUM ONS HUIS. Ma 13 febr. VM Brandpreventie- en EHBO-lessen voor 5A en 5K Ma 13 febr Biebbezoek 1 luistert mee voor de kinderen en ouders van het 1 ste leerjaar. Di 14 febr. VM Workshop wetenschapskoffers voor 6M en 6L Wo 15 febr Vormelingen brengen een bezoek aan t Weyerke (met de fiets). Vertrek om half 2 aan de kerk. Do 16 febr. VM TOBO-project Slingeraar voor 5A Do 16 febr Leerlingenparlement Do 16 febr Schoolraad Vr 17 febr. DIKKETRUIENDAG. De verwarming wordt een graadje lager gezet. Ma 20 febr Infoavond Op naar het secundair onderwijs voor de ouders van 6L en 6M (gegeven door school en CLB) Ma 20 febr Infoavond rond lezen voor de ouders van het 1 ste Do 23 febr. leerjaar. GEEN wieltjesdag. themaspeeltijd SPRINGTOUWEN Do 23 febr. VM TOBO-project De slingeraar voor 5K VM Trefbaltornooi voor 4S en 4J Vr 24 febr. Ik mag verkleed naar school komen!!! Ma 27 febr. KROKUSVAKANTIE Noteer alvast in je agenda : Lokale verlofdag : vrijdag 28 april Schoolvoorstelling : vrijdag 24 maart om en zaterdag 25 maart 2017 om

8 AGENDA ACTIVITEITEN maart 2017 Ma 6 maart Middagpauze START netbaltornooi voor 5 en 6. Ma 6 maart LAATSTE ZWEMLES VOOR 4 Di 7 maart Ouderavond eerste communie Di 7 maart VM 6L en 6M brengen een bezoek aan SFC en volgen lessen STV en economie. Di 7 maart Oudercomité Wo 8 maart VM 6L en 6M brengen een bezoek aan het technisch instituut Don Bosco Helchteren. Do 9 maart VM NM Astronautenworkshop voor 6L en 6M Vr 10 maart NM 3J brengt een bezoek aan rusthuis Berckenbosch Vr 17 maart PYJAMADAG tvv Bednet. Vr 17 maart VM TOBO-project voor 6M : lego mindstorms uitbreiding. Di 21 maart A brengt een bezoek aan de bieb in kader van de jeugdboekenweek. Vr 24 maart Schoolvoorstelling Echte heksen in ontmoetingscentrum Ons Huis Za 25 maart Schoolvoorstelling Echte heksen in ontmoetingscentrum Ons Huis Woe 29 maart VM Netbaltornooi voor 6L en 6M Do 30 maart VM Netbaltornooi voor 5A en 5K Do 30 maart Naschools Rapportbespreking voor alle ouders. Vr 31 maart Ganse dag TALENTENDAG MET OUDERS 1 april DE PAASVAKANTIE BEGINT!

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17 Zeker onthouden Sportdag : Donderdag 29 juni 17 Schooljaar 2017-2018 Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 7 : juni 2017 OPENKLASDAG Herfstvakantie : 30/10/17-03/11/17 Kerstvakantie : 25/12/17 05/01/18

Nadere informatie

Winnaars kleurwedstrijd EETDAG. Shelsey (1), Celine (1), Edanur (1), Axl, Chiara, Cedric (6A) en Goele

Winnaars kleurwedstrijd EETDAG. Shelsey (1), Celine (1), Edanur (1), Axl, Chiara, Cedric (6A) en Goele Zeker onthouden Schoolvoorstelling Vrijdag 11 maart om 18.00 Zaterdag 12 maart om 15.00 Kom op voor Kerem! Enkele kinderen uit het 5 de leerjaar hebben de handen in elkaar gestoken. Zij houden van 1 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Lokale verlofdagen : Maart april 2018

Nieuwsbrief. Lokale verlofdagen : Maart april 2018 Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018 Lokale verlofdagen : Woensdag 14 maart 18 Maandag 30 april 18 Pyjamadag Vrijdag 9 maart 18 Wij doen mee!!! Door mee te doen, tonen we dat we de zieke kinderen en jongeren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

Activiteitenplanning Maart 2018

Activiteitenplanning Maart 2018 Activiteitenplanning Maart 2018 Do 1 Jeugdboekenmaand (thema: Eureka, wetenschap en techniek ) Complimentendag Genk- Zuid, Bijlkestraat 18) Vrij 2 Besteldag soep Za 3 Zo 4 Ma 5 Voorleesweek VM: Bibliotruck

Nadere informatie

Zeker onthouden. Vrije lagere school Berkenbos !!!! OPROEP AAN DE HELPENDE HANDEN!!!! NIEUWS VAN HET OUDERCOMITE :

Zeker onthouden. Vrije lagere school Berkenbos !!!! OPROEP AAN DE HELPENDE HANDEN!!!! NIEUWS VAN HET OUDERCOMITE : Zeker onthouden WIELTJESDAG : Dinsdag 20 december 16 SCHAATSEN: Woensdag 14 december 16 Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 4 : december 2016 Kinderviering op Kerstdag om half 12 in de parochiekerk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2019

NIEUWSBRIEF maart 2019 NIEUWSBRIEF maart 2019 Lieve ouders, Na de vakantie schijnt het zonnetje s morgens al vaker. De lente lonkt. Een extra stimulans om vroeg uit de veren te kruipen. Ideaal om op tijd op school te geraken.

Nadere informatie

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag 1. Maandplanning MAART 2018 Do 1 maa 09.30-15u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag 09.30-15u Europa Direct muziek op de sport project : Bornem drijft 1235groep56 voor de lagere school

Nadere informatie

Augustus. September. Oktober = missiemaand

Augustus. September. Oktober = missiemaand Schoolkalender 2018-2019 KS = kleuterschool LS = lagere school BS = basisschool (kleuter- + lagere school) Augustus vr 31/08 BS: openklasdag van 14.00-15.00 u. Maak alvast kennis met je nieuwe juf of meester

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand.

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand. Beste ouders, Sinterklaas is in het land! Kinderen hebben overal hun schoentjes klaargezet voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Joepie!!! Na 6 december nemen we onze aanloop naar de eindejaarsfeesten. Een

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November december Beste ouders, Schooljaar Elastieken.

Nieuwsbrief. November december Beste ouders, Schooljaar Elastieken. Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van de herfstvakantie en zijn de batterijen weer voldoende opgeladen om opnieuw aan het werk te gaan. November december

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Milieules P 1 Technopolis P 2 Wafelslag P 2 Openklasdag kleuters

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2018

Activiteitenplanning April 2018 Activiteitenplanning April 2018 Zo 1 Pasen Pasen Ma 2 Paasvakantie Paasmaandag Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 Za 14 Zo 15 Ma 16 Instap nieuwe kleuters (ten laatste geboren

Nadere informatie

Activiteitenplanning december 2014

Activiteitenplanning december 2014 Activiteitenplanning december 2014 Kleuterschool Ma 1 Voedselinzameling Sint- Vincentius (t.e.m. 19/12) Di 2 VM: gezinsleren Basiseducatie (Leeuwtjes + Olifantjesklas) VM + NM: Medisch onderzoek op het

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

Zeker onthouden : Vrije lagere school Berkenbos. Schrijf je tijdig in via het secretariaat BEHENDIG OP DE FIETS SCHOOLONKOSTEN

Zeker onthouden : Vrije lagere school Berkenbos. Schrijf je tijdig in via het secretariaat BEHENDIG OP DE FIETS SCHOOLONKOSTEN Zeker onthouden : Wieltjesdag : vrijdag 27 mei en 24 juni 16 MET DE FIETS of TE VOET naar school! We nodigen jullie uit om van 23 mei tot en met 10 juni (3 weken lang) met z n allen samen 1500 keer veilig

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 7 MAART 2015 JEUGDBOEKENWEEK 2015 De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen

Nadere informatie

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering Activiteitenkalender De Klimtoren Oktober 2013 Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : klimtoren@scarlet.be Website : www.vks-klimtoren.be

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

Februari Carnaval! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Februari Carnaval! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 8/2014-2015 In dit nummer: Carnaval 1 Inschrijvingen geboren in 2013 Afwezige leerkachten Interessante informatie: Vrijdag 13 februari is het niet alleen carnaval. Het

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 11/2012-2013 Energieweek Klimaatschool Op maandag 18 februari start onze ENERGIE- WEEK! Tijdens deze week werken wij met onze kinderen rond energie. Welke

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Zeker komen. Vrije lagere school Berkenbos. Beste ouders, Gespreksavond met ouders : donderdag 19 november 15 om 20.

Zeker komen. Vrije lagere school Berkenbos. Beste ouders, Gespreksavond met ouders : donderdag 19 november 15 om 20. Zeker komen Gespreksavond met ouders : donderdag 19 november 15 om 20.00 in de eetzaal Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 3 : november - december 2015 Beste ouders, Hopelijk heeft iedereen kunnen

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 Op de kalender 22/03 CLB consult K1 met ouders op school 25/03 Jeugdauteur L6 28/03 Soep door oudercomité 29/03 Rapport 3 01/04 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken

Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken 28/11/12 Vrij voor de leerlingen Pedagogische Studiedag voor de juffen!!! Klaverbladje Oktober 2012 Verkeer: Aandachtspunt van de maand: Veilig oversteken Maa 1 okt Don 4 okt Vrij 5 okt Maa 8 okt Dins

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie.

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie. Nieuwsbrief M I L L E K E M O L Jaargang 19, nr 6 Februari 2018 Brrr Het laatste koudeoffensief hebben we nu (hopelijk) bijna achter de rug. Nog iets te vroeg wellicht om je winterkledij definitief weg

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2017

Nieuwsbrief september - oktober 2017 Nieuwsbrief september - oktober 2017 Kalender september 30 augustus KS 19u30 Infoavond voor de kleuterschool 1 september school WELKOM! 4 september L4 19u00 Infoavond voor de ouders van L4 5 september

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018 Op de kalender 14/12 Kerstmarkt van 15.30 uur tot 20 uur 21/12 Kerstfeest op school 21/12 Rapport 2 22/12 tot en met Kerstvakantie

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Zeker onthouden. Vrije lagere school Berkenbos. Beste ouders, Schoolfotograaf : donderdag 29 oktober 15. Samen sterker op de klasvloer bij juf Sonja.

Zeker onthouden. Vrije lagere school Berkenbos. Beste ouders, Schoolfotograaf : donderdag 29 oktober 15. Samen sterker op de klasvloer bij juf Sonja. Zeker onthouden Vrije lagere school Berkenbos Schoolfotograaf : donderdag 29 oktober 15 Nieuwsbrief 2 : oktober 2015 Beste ouders, We kunnen alweer genieten van het unieke herfstkleurenpalet. Warme kleuren,

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Activiteitenplanning Februari 2017

Activiteitenplanning Februari 2017 Woe 1 Activiteitenplanning Februari 2017 Instap nieuwe kleuters: (ten laatste geboren op 01.08.14) Do 2 15.00 u.-16.00 u.: Multimove Vrij 3 VM: zwemmen 4E, 4H, 3R, 3N, 5PJ (Sportcentrum Genk, met bus)

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

februari 2019

februari 2019 1. Nieuwe zonnekindjes Een nieuwe maand, een nieuw begin Zo ook voor Julia-Rose en Léon die op 1 februari voor het eerst naar school komen! Welkom in K0 en hopelijk voelen ze zich snel thuis in hun klasje!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 5/

NIEUWSBRIEF november 5/ NIEUWSBRIEF november 5/ 2017-18 Spaghettifeest allen daarheen! Zaal Holvenia 2440 Geel!!! Graag herinneren we jullie eraan dat de inschrijvingen voor het spaghettifeest nu maandag 13 november in ons bezit

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba.

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba. V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 PARELTJES directeur@vekba.be www.vekba.be www.facebook.com/vekbaschool Kalender 2015-2016 Niemand

Nadere informatie

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus.

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Kalender oktober 5 do Saved by the bell / dag van

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen!

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen! Nieuwsbrief 7 januari 2013 Beste ouders en kinderen Schooljaar 2012-2013 (Paul Van Oers) Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief februari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be P1: Krokusvakantie P6: Naar het rusthuis P2: Bib P6: Ouderavond P2:

Nadere informatie

Activiteitenplanning December 2016

Activiteitenplanning December 2016 Activiteitenplanning December 2016 Do 1 10.30-11.30 u.: Voor het eerst naar de bibliotheek Leesmicroben bij Pieter Gaudesaboos Uiltjesklas (met schoolbus, ouders ook welkom in de bib van Genk!) 15.00 u.-16.00

Nadere informatie

Hoe de juiste verdeling gebeurt wordt nog tijdig meegedeeld. Denk er ook nu weer aan om voldoende draagtassen mee te brengen.

Hoe de juiste verdeling gebeurt wordt nog tijdig meegedeeld. Denk er ook nu weer aan om voldoende draagtassen mee te brengen. Agenda Ma 06/11 L1 + L2 + L3: Toneel Miss Wifi L3 + L4: Zwemmen Di 07/11 Ma 13/11 Di 14/11 Ma 20/11 L5: Oudercontacten L5 + L6: Zwemmen K1A + K1B: Toneel Kast-eel K2 + K3A + K3B: Toneel Licht L3 + L4:

Nadere informatie

5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag. 11 di ICT lessen voor 2de en 3de graad. 13 do grootoudersfeest. 16 zon 11 uur aperitiefoptreden

5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag. 11 di ICT lessen voor 2de en 3de graad. 13 do grootoudersfeest. 16 zon 11 uur aperitiefoptreden Nieuwsbrief 30 september 2016 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 4 di Mondiale dag voor L4 5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag 7 vrij

Nadere informatie

t Klavernest presenteert in de Zandfluiter

t Klavernest presenteert in de Zandfluiter t Klavernest presenteert in de Zandfluiter Kleutermusical : Het Kidseritsebos Lagere schoolmusical : Sprookjeshutsepot Woensdag 3 april om 9.30u en 18.30u Donderdag 4 april om 13.30u en 18.30u We wensen

Nadere informatie

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3 Nieuwsbrief 9/2016-2017 In dit nummer: Carnaval 1 Dikke truiendag 1 Vanuit de zorgwerking 2 Complimentendag 2 Nieuws vanuit de OR 2 Wij leven mee 3 Website 3 Vraagje vanuit 3KO 3 Helm op fluo top 3 Op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 14 december 2018 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 14 december 2018 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 14 december 2018 BASISSCHOOL WIJNVERKOOP: AFSLUITEND WEEKEND Vanavond en morgen staan de bestellingen van onze wijnverkoop klaar in onze kleuterschool. Volgende week zullen in alle klassen

Nadere informatie

16 de jaargang nr. 3 vrijdag, 16 september 2016

16 de jaargang nr. 3 vrijdag, 16 september 2016 16 de jaargang nr. 3 vrijdag, 16 september 2016 LS-> Afwezigheden De leerlingen van de lagere school kregen de ziektebriefjes voor dit schooljaar reeds mee naar huis. Er staat bovenaan nog het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. december 2016

Nieuwsbrief. december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Beste ouders Na het afhalen van het rapport, na de kerstfeestjes in de klas en het afwerken van de knutselwerkjes staat een welverdiende vakantie voor de deur. Wij maken als Bieske-team

Nadere informatie