1ste uitgave. selected by nature preferred by professionals. In dit nummer: sept

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1ste uitgave. selected by nature preferred by professionals. In dit nummer: sept"

Transcriptie

1 1ste uitgave sept nieuwsbrief Stone Olsene Grote Steenweg Olsene-Zulte T Stone Londerzeel Autostrade Londerzeel T In dit nummer: Stone opent 2 vernieuwde toonzaal Nieuw platenmagazijn 2 in opbouw Lithotheek: 4 combineren naar hartelust Project in de kijker: 4 Shoes Or No Shoes Stone Expo: 6 het relaas Spotlight: Focus 9 Collega in de kijker 5 selected by nature preferred by professionals Eind vorig jaar werd onze compleet vernieuwde showroom te Londerzeel geopend. Dit natuursteen - kenniscentrum is een investering ten dienste van onze klanten en het grote publiek. Een uitgebreid verslag op de volgende pagina.

2 Voor elk budget en profiel een gepaste natuursteen Stone opent vernieuwde toonzaal Na 50 jaar dienst was het noodzakelijk om de showroom te Londerzeel aan te pakken. Wat begon als een opfrissing eindigde uiteindelijk met een complete renovatie. Onafgezien van het originele geraamte (wat ooit dienst deed op expo 58), werd alles vernieuwd. De toonzaal kreeg een feestelijke opening gespreid over twee dagen. Hier kwamen maar liefst een 1000-tal nieuwsgierige klanten de nieuwe toonzaal bewonderen. Bij de vernieuwing werd de oppervlakte van de toonzaal met de helft vergroot, met uitzonderlijke aandacht voor het element licht. Dag- en kunstlicht bepalen immers de looks van het materiaal en zijn kritisch bij het keuzeproces van de klant. Want daarvoor is deze infrastructuur bedoeld: het is opgezet als kenniscentrum, waar we elke klant de weg wijzen in de wondere wereld van natuursteen. Rond natuursteen leven immers nog steeds veel vooroordelen (duur, moeilijk te onderhouden, ) welke onze ervaren mensen kunnen weerleggen. Ons motto is: voor elk budget en profiel bestaat een gepaste natuursteen!. Naast vloertoepassingen tonen we ook trappen, maatwerk voor badkamer en keuken, muurbekleding etc. Ook niet te vergeten is de buiten expositie (1700m²!) voor wie een oplossing zoekt voor zijn/haar exterieur. Beide vestigingen beschikken ook over een natuursteen-bibliotheek, de lithoteek genaamd. Hierin kunnen verschillende steensoorten naast elkaar gecombineerd worden. Voor iedere uitdaging een oplossing! Verder in deze uitgave meer daarover. Iedereen welkom in onze nieuwe toonzaal: Autostrade 30 te Londerzeel.

3 Project in de kijker MUSEUM Shoes Or No Shoes Centraal was de aandacht voor de landelijke omgeving, waaruit het besluit voorvloeide om te werken met natuurlijke materialen. Aan de voet van de Vlaamse Ardennen ligt het idyllische dorp Kruishoutem. Midden in het glooiende landschap werd in het vroegere pand van Galerie Emile Veranneman een museum ondergebracht, Shoes Or No Shoes, kortweg SONS. Het idee om een museum te starten met een uitzonderlijke collectie schoenen, ontstond mede door Dirk Verschueren. Schoenenliefhebber en eigenaar van Cortina, één van Europa s grootste schoenen leveranciers. Samen met de Nederlander Willem Habraken startte hij dit project en bracht hij de grootste collectie etnische schoenen samen In dit bijzondere museum kan je zowel schoenen van gekende designers terugvinden als een verzameling etnografische schoenen en kunstwerken rond het thema schoenen. De site zelf is een architecturaal pareltje. Voor de ontwikkeling van het gebouw werd beroep gedaan op architect Lode Uytterschaut. Het was een hele uitdaging om een bestaand gebouw op zo n bijzondere locatie een uitstraling te geven alsof het een volledig nieuw project was. Centraal daarbij was de aandacht voor de landelijke omgeving, waaruit het besluit voortvloeide om te werken met natuurlijke materialen. De architect had het idee om steeds dezelfde tinten te gebruiken en koos daarbij voor donkere materialen. Het merendeel van de gevelbekleding werd opgetrokken in lood. Voor de gebouwdelen die buiten het hoofdvolume vallen, werd gekozen voor een donkere, Braziliaanse leisteen, Mustang Black. Deze heeft dezelfde patine als de loden oppervlakken aan de gevel. De daarbij aansluitende trappen werden uitgewerkt in Palladio Dark, een Chinese donkere basalt, in gevlamde afwerking. In het verlengde hiervan werd zwarte siergrind, Nero Afrika, gebruikt om het drainagesysteem te camoufleren. De weg- en wandelpaden omheen de site werden aangelegd in Indische basaltkasseien. Doordat deze kasseien konisch gekapt werden, liggen deze als een doek omheen het glooiende landschap. Meer informatie over de site en het museum kan u terugvinden op

4 LONDERZEEL NIEUWE PLATENHAL Een centraal verdeelpunt van platen natuursteen. Stone is tevreden met het succesvol afronden van de renovatie en herinrichting van de toonzaal in Londerzeel. De woorden van Rinaldo Castelli op het openingsfeest waren nog niet koud, of hij startte al aan een volgend project: de bouw van een gloednieuwe platenhal op dezelfde site. Stone wil de uitstekende ligging van haar domein langs de A12 voor honderd procent benutten. In ons land is er immers een grote vraag naar een centraal verdeelpunt van platen natuursteen. Ondertussen is de bouw van het magazijn afgerond en is de invulling ervan volop gestart. Er is werk gemaakt van een nieuw gamma, met bewuste keuzes in natuursteen en het eigen composietmerk, Quarella. Meer over ons nieuw platenmagazijn in de volgende editie! Vind de perfecte match voor uw project. Een lithotheek betekent letterlijk bibliotheek voor steen. Bij de vernieuwing van de toonzaal, zowel in Olsene als in Londerzeel, werd speciale aandacht besteed aan de inplanting van een dergelijke kennishoek. De toonzalen zijn weliswaar ruim, maar kunnen nooit de honderden natuursteensoorten in hun verschillende afwerkingen tentoonstellen. In de lithotheken echter, vindt u deze honderden soorten met hun eigen kleur, structuur en karakteristieken terug, telkens in alle mogelijke afwerkingen. Sinds ze bestaan wordt er dagelijks gebruikt van gemaakt, in de eerste plaats door architecten en particulieren op zoek naar een perfecte match voor hun project. De stalen kunnen naar hartenlust gecombineerd worden, niet alleen met elkaar maar zeker ook met andere materialen uit uw gebouw waarvan u een monster bij hebt (hout, gevelsteen, dakbedekking, muurbekleding, etc.). Er werd ook een volledig rek gewijd aan granito en compact materialen van zusterfirma Bomarbre. Stone lithotheek combineren naar hartelust Kom zelf uw ideale combinatie maken in Olsene of Londerzeel!

5 Spotlight Focus een garantie voor een geslaagd effect Focus: neutraal grijs, natuurlijk en niet duur! Focus is een grijze, Indische zandsteen met lichte groene kleurnuances. Het materiaal is gekend als kassei onder de noemer Kandla Grey. Echter, bij Stone is het gamma veel uitgebreider met ook grote tot zeer grote tegels, accessoires (bloktreden, palissades, ) platen voor maatwerk (gekloven en geschuurde afwerking) en een gamma binnentegels. In het gamma kasseien strekt het kleurenpallet iets wijder, van grijs-groen tot lichtbruin. Typisch voor dit product is ook de sporadische roestkleur. In grotere formaten is het materiaal veel egaler, zacht grijs. Focus is het ideale materiaal voor oprit, terrassen en paden. Deze natuursteen biedt het een mooi alternatief op het zo gekende blauwsteen gamma: het is neutraal grijs, heeft een heel natuurlijk gevoel en is bovendien niet duur! Laat u verrassen door de ongeziene mogelijkheden van dit materiaal!

6 Stone Expo 2010 Naar tweejaarlijkse gewoonte vond in januari Stone Expo plaats in Flanders Expo te Gent. Deze ontspannen beurs trok dit jaar niet de grote massa, maar wel professionelen met een gemeende interesse in onze materialen. Door het ruime aanbod van keramisch materiaal konden de bezoekers een beperkte aanwezigheid van natuursteengroothandels zeker waarderen. Op onze stand kreeg iedereen de kans om rond te kuieren in de gecreëerde wandelgangen en kon men de nieuwe materialen, afwerkingen en kleuren niet alleen bewonderen maar ook voelen in de toonbanken. Met bestaande klanten en nieuwe contacten kon rustig worden nagepraat aan de bar bij een hapje en een drankje. Collega in de kijker Arjan Klifman De mooiste kunst komt nog steeds van de natuur zelf! Wat is je functie juist bij Stone? Ik werk nu een klein jaar voor Stone, waar ik verantwoordelijk ben voor de platenverkoop. Ik ben betrokken bij alle facetten van de platenafdeling, maar het grootste deel van mijn tijd gaat naar het bezoeken van klanten. Het is een grote uitdaging, zeker gezien de grote investeringen die Stone heeft gedaan. Naast de nieuwe platenhal, zijn er namelijk ook grote inspanningen geleverd op vlak van ingangscontrole en informatisering. Op die manier kunnen we vooral onze kwaliteit verscherpen, want dit staat voor ons op de eerste plaats. Wat is jouw grootste uitdaging in de nabije toekomst? We hebben platen van topkwaliteit beschikbaar, en we willen dit ook zo houden. Tegelijkertijd moeten we blijven uitkijken naar nieuwe materialen. Met deze benadering hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen aanspreken. Als afsluiter, wat zijn je favoriete materialen? Ook al beschikt ons composietmerk Quarella over een aantal zeer mooie kleuren, toch hou ik zelf vooral van de echte natuurstenen. Het valt mij op hoe sommige materialen gekend zijn voor betegeling, maar nog veel te weinig voor maatwerk! Met Mustang Black bijvoorbeeld kun je fantastische dingen realiseren. Uniek zijn onze Mustang Black XXL platen, met een lengte van 280 cm (!) en meer. Graag maak ik ook reclame voor de diepgrijze tot zwarte kleur die typisch is voor de Mustang Black van Stone. Wanneer ik door onze depot wandel gaat mijn hart sneller slaan bij exclusievere soorten zoals de Roman Stone, Shiraz of Opera Fantastico. De mooiste kunst komt nog steeds van de natuur zelf! Helemaal mee eens! Bedankt en veel succes! cayman.be Stone Olsene Grote Steenweg 13 B Olsene-Zulte T Stone Londerzeel Autostrade 30 B Londerzeel T Contacteer ons elke.goethals@stone.be katrien.leyman@stone.be

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. World Trade Company B.V. levert diverse soorten natuursteen voor binnen en buiten in bijna elke gewenste maat. Het overzicht geeft dan ook alleen een beeld van de te bestellen soorten natuursteen en kleuren.

Nadere informatie

2de uitgave. selected by nature preferred by professionals. atenopendeurdagen maart platenopendeurdagen maart plat

2de uitgave. selected by nature preferred by professionals. atenopendeurdagen maart platenopendeurdagen maart plat 2de uitgave maart 2011 www.stone.be nieuwsbrief Stone Olsene Grote Steenweg 13 9870 Olsene-Zulte T +32 9 388 91 11 Stone Londerzeel Autostrade 30 1840 Londerzeel T +32 52 31 76 00 In dit nummer: Stone

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER TEGEL deze FOLdER IS ACTIES GELdIG GELdIG van TOT 1 OKTOBER EN MET 30 T.E.M. APRIL 2011 31 OKTOBER 2013 budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd Siland 60x60 cm N-R GREY of SMoKE

Nadere informatie

STEENIMEX. natuursteen met karakter

STEENIMEX. natuursteen met karakter STEENIMEX natuursteen met karakter W e l k o m tm At w m d e r i w e n h i urn m i u u r d e m Welkom in de intrigerende wereld van natuursteen. Natuursteen is al eeuwen de grondstof bij uitstek voor de

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. Van der Gucht. Makkelijk in onderhoud M 2. INcl.btw. Bouw.Punt Van der Gucht Eurolaan 3

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. Van der Gucht. Makkelijk in onderhoud M 2. INcl.btw. Bouw.Punt Van der Gucht Eurolaan 3 TEGEL deze folder is acties geldig geldig van tot 1 oktober EN MET 30 t.e.m. april 2011 31 oktober 2013 BUDGETVRIENDELIJK! Italiaanse topkwaliteit Makkelijk in onderhoud Siland 60x60 cm N-R GREY of SMOKE

Nadere informatie

TERRAS. dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL. André Celis. Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... LEUVEN. Bouw.

TERRAS. dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL. André Celis. Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... LEUVEN. Bouw. TERRAS dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... Bouw.Punt klinker unieke prijs OPENINGSUREN TIJDENS DE TERRASDAGEN IN LEUVEN maandag T.E.M. VRIJDAG

Nadere informatie

XXL TEGELS. GROOTFORMAAT TEGELS in beton

XXL TEGELS. GROOTFORMAAT TEGELS in beton XXL TEGELS GROOTFORMAAT TEGELS in beton XXL TEGELS KWALITATIEVE GEWAPENDE GROOTFORMAATTEGELS IN GEGOTEN BETON Moderne strakke betontegels die passen in elke eigentijds tuin, dat zijn de XXL tegels van

Nadere informatie

De eigenzinnige NATUURSTEEN

De eigenzinnige NATUURSTEEN NATUURSTEEN De eigenzinnige Weinig materialen hebben zoveel karakter en uitstraling als natuursteen. Blauwe hardsteen, marmer, graniet, leisteen, travertin en andere marmerstenen creëren elk op hun eigen

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. De Doncker. Makkelijk in onderhoud M 2 AFFLIGEM NINOVE. INcl.btw

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. De Doncker. Makkelijk in onderhoud M 2 AFFLIGEM NINOVE. INcl.btw TEGEL deze folder is acties geldig geldig van tot 1 oktober EN MET 30 t.e.m. april 2011 31 oktober 2013 BUDGETVRIENDELIJK! Italiaanse topkwaliteit Makkelijk in onderhoud Siland 60x60 cm N-R GREY of SMOKE

Nadere informatie

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels!

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! l a v i t s LENTEfe Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! 2014 Creyns Bouwmaterialen & Tegels Industrieweg-Noord 1123 3660 Opglabbeek T/089 85 45 29 F/089 85 64 33 info@creyns.be www.creyns.be

Nadere informatie

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30 Tijdloze natuursteen 30 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 31 MATERIALEN Natuursteen doorstaat probleemloos de tijd zonder aan

Nadere informatie

Warm wonen IN EEN STATIG HERENHUIS

Warm wonen IN EEN STATIG HERENHUIS 142 binnenkijken 143 XXL binnenkijken 9 Warm wonen IN EEN STATIG HERENHUIS DERDE KEER GOEDE KEER, LUIDT HET GEZEGDE, MAAR VOOR KURT EN PETRA WERD HET VIERDE KEER GOEDE KEER. HET IS IMMERS DE VIERDE MAAL

Nadere informatie

S c h e p e r s L a n d e n. ^ [EXTRA_bijlage_schans-_en_muurkorven]

S c h e p e r s L a n d e n. ^ [EXTRA_bijlage_schans-_en_muurkorven] S c h e p e r s L a n d e n ^ [EXTRA_bijlage_schans-_en_muurkorven] SCHANSKORVEN [Stockproduct] v.a. 34,50 btw in. LAKE: - Elegante korven, kleine maas - lengte 180/120/60/30 cm - diepte 30 cm - hoogte

Nadere informatie

Mix & Match je eigen terras

Mix & Match je eigen terras Mix & Match je eigen terras duostone is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je (dak)terras, balkon, veranda of patio te verwerken. Mix en match er

Nadere informatie

44,95 59,35 PROMO. Opruiming restanten stock Bluestone. Villeroy & Boch. Crossover grey lapatto / rect. Villeroy & Boch Frame grey 1ste keuze

44,95 59,35 PROMO. Opruiming restanten stock Bluestone. Villeroy & Boch. Crossover grey lapatto / rect. Villeroy & Boch Frame grey 1ste keuze Opruiming restanten stock Bluestone. Opruiming: diverse restpartijen Oosterse Bluestone aan liquidatie prijzen. Op = Op Tegels vanaf 13,50 /m2 btw incl. Ook laatste stuks en/of licht beschadigde accessoires,

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Bouwmaterialenhandel met ambitie, ook in het hogere segment

Bouwmaterialenhandel met ambitie, ook in het hogere segment Interview Toonzaal(inrichting) Bouwmaterialenhandel met ambitie, ook in het hogere segment 38 De huidige investeringsronde -met onder andere een nieuwe façade, 600m 2 extra showroom en de bouw van een

Nadere informatie

Cassia, de gevelsteen met twee verrassende gezichten

Cassia, de gevelsteen met twee verrassende gezichten Cassia, de gevelsteen met twee verrassende gezichten Ruwe gebroken zijde Boeiende licht- en kleurnuances Geschaafde zijde Extra lang formaat 2 Wisselend uiterlijk, blijvend karakter _ De Cassia gevelsteen

Nadere informatie

Natuurlijke elegantie

Natuurlijke elegantie NATUURSTEEN 1 Natuursteen speelt nog altijd een belangrijke rol in de interieurdecoratie. Fabrikanten en ontwerpers benutten graag deze rijke keuze aan beschikbare variëteiten en al hun kleurschakeringen.

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

Rustica, de charme van warmte

Rustica, de charme van warmte Rustica, de charme van warmte Retro charme, hedendaagse kwaliteit Getrommelde steen Pure klei Ruw oppervlak Zachte cementsluier Afgeronde hoeken 2 Zichtbaar oud, zeker nieuw _ De retrostijl voor gevelstenen

Nadere informatie

Imperium, klassieke kracht

Imperium, klassieke kracht Imperium, klassieke kracht Romeins formaat traditioneel metselen, dunmetselen of lijmen Iluzo traditioneel metselen met de look van gelijmd Lang en smal 2 steunvoetjes geven extra steun Bruine basissteen

Nadere informatie

Aquaral, het wonder van water

Aquaral, het wonder van water Aquaral, het wonder van water Onbezand Contrastrijke combinaties Pure klei voor een volle baksteen Unieke textuur en onregelmatige randen Ontmald met water Een spel van elementen _ De Aquaral heeft zijn

Nadere informatie

NATUURSTEEN COLLECTIE 2014. Stone base. exclusive natural stone products

NATUURSTEEN COLLECTIE 2014. Stone base. exclusive natural stone products NATUURSTEEN COLLECTIE 2014 Stone base exclusive natural stone products 1 2 natuursteen EENVOUD, SCHOONHEID EN KRACHT VAN DE NATUUR FUNCTIONEEL, DUURZAAM, DIVERS, LEVENDIG, ONDERHOUDSVRIENDELIJK, KLEURECHT

Nadere informatie

keukenbeurs te brugge donderdag KIES UW beursactie FORNUIS FORNUIS win deze dagen uw vespa scooter Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

keukenbeurs te brugge donderdag KIES UW beursactie FORNUIS FORNUIS win deze dagen uw vespa scooter Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis VOOR INSPIRATIE, MAAK KENNIS MET ONZE RECENTE COLLECTIES EN TRENDS win deze dagen uw vespa scooter te brugge donderdag 28 FEBRUARI vrijdag 1 zaterdag 2 batibouw condities zondag 3 10-18u 10-18u 10-18u

Nadere informatie

Basia, natuurlijke kleuren uit pure klei

Basia, natuurlijke kleuren uit pure klei Basia, natuurlijke kleuren uit pure klei Natuurlijk intens kleurenpalet Handgevormd & uitgepuurd _ Basia zijn handvormstenen met een generfde uitstraling. De focus ligt bij deze collectie op de pure en

Nadere informatie

MATERIALEN. Vloeren & wanden

MATERIALEN. Vloeren & wanden MATERIALEN Vloeren & wanden Sommige traditionele materialen gaan wonderwel samen met hedendaags meubilair en sanitair. Neem bijvoorbeeld deze badkamer, geïnstalleerd op een gerenoveerde oude parketvloer.

Nadere informatie

21 MAART T.E.M. 2 APRIL

21 MAART T.E.M. 2 APRIL TERRAS dagen VAN 21 MAART T.E.M. 2 APRIL Bouw.Punt is dé specialist voor uw oprit, terras en tuinpad... Bouw.Punt klinker unieke prijs Costermans ESSEN Kalmthout KWALITATIEF HOOGWAARDIGE klinker Geef toe

Nadere informatie

Rustica, de charme van warmte

Rustica, de charme van warmte Rustica, de charme van warmte Retro charme, hedendaagse kwaliteit Handvormsteen Pure klei Ruw oppervlak Zachte cementsluier Afgeronde hoeken 2 Zichtbaar oud, zeker nieuw _ De retrostijl voor gevelstenen

Nadere informatie

3. Deze wandbekleding bestaat uit een mozaïek van cirkelvormige witte marmerplaatjes in verschillende formaten die willekeurig zijn aangebracht om

3. Deze wandbekleding bestaat uit een mozaïek van cirkelvormige witte marmerplaatjes in verschillende formaten die willekeurig zijn aangebracht om MATERIALEN Mozaïeken, Marokkaanse zelliges, natuurstenen tegeltjes, keramische tegels in trendy kleuren, met natuurlijke tinten, textuureffecten en de meest uiteenlopende motieven... De wereld van de badkamertegels

Nadere informatie

Metropolis, verfijnd gelijnd

Metropolis, verfijnd gelijnd Metropolis, verfijnd gelijnd Beperkte breedte Lange, strakke en smalle steen Glad tot licht ruw oppervlak Eco-brick formaat: win woonruimte of isoleer meer _ De Metropolis stenen behoren tot het Eco-brick

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Uw eigen keuken, toilet & badkamer.

Uw eigen keuken, toilet & badkamer. Landelijk wonen met alle voorzieningen op loopafstand, dat is wonen in Zuid-Beijerland. Uw eigen keuken, toilet & badkamer. Printdatum: 03-09-2015 www.woneninzuidbeijerland.nl facebook.com/woneninkorendijk

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie de vtwonen tegelcollectie! Omdat je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft. Omdat je deze overal kunt toepassen, óók in de badkamer en keuken.

Nadere informatie

OVH: authentiek en veelzijdig

OVH: authentiek en veelzijdig Dakoplossingen OVH: authentiek en veelzijdig De kracht van het Hollandse dak Blijvend mooi 30 jaar garantie Uitgebreid assortiment De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Dakoplossingen 2 Vrijheid

Nadere informatie

Newskrant december 2009

Newskrant december 2009 Newskrant december 2009 Geachte klant, Welkom op onze Newskrant van december 2009. INHOUD Kerastar - het dubbelwandig systeem met een hart van keramiek Nieuwe verwarmingsketel - vernieuwde schoorsteen

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

NATUURSTEEN COLLECTIe. Stone base. exclusive natural stone products

NATUURSTEEN COLLECTIe. Stone base. exclusive natural stone products NATUURSTEEN COLLECTIe Stone base exclusive natural stone products 1 DE BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN Duurzaam Natuursteen is één van de meest duurzame bouwproducten. Het werd door de geschiedenis heen al gebruikt

Nadere informatie

Typische schade bij foutief geplaatste terrassen.

Typische schade bij foutief geplaatste terrassen. TERRAS RENOVATIE TERRAS RENOVATIE is uw terras aan vernieuwing toe? Typische schade bij foutief geplaatste terrassen. Al tijdens uw eerste bezoek aan de showroom krijgt u bij Steylaerts een gedetailleerde

Nadere informatie

Pagus, de natuur in een steen

Pagus, de natuur in een steen Pagus, de natuur in een steen Traditionele formaten traditioneel metselen, dunmetselen of verlijmen Iluzo traditioneel metselen met de look van gelijmd Natuurlijke intense kleurschakeringen 2 steunvoetjes

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. zondag SEPTEMBER. ACTIE te waregem. gratis FORNUIS

MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. zondag SEPTEMBER. ACTIE te waregem. gratis FORNUIS verjaardagsactie MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 6 steeds 7 open op 8 zondag reeds jaar 39! ACTIE te waregem 6 toestellen FORNUIS bij aankoop van een

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

KANTORENPARK ARENA HILVERSUM

KANTORENPARK ARENA HILVERSUM KANTORENPARK ARENA HILVERSUM Buitenruimte veranderd in representatieve en goed gebruikte verblijfsruimte. Een kantoorpand is meer dan een gebouw. Het terrein direct rond het pand bijvoorbeeld, de buitenruimte,

Nadere informatie

Badkamer. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Badkamer. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Badkamer www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis Geweldig Welkom bij Mijn Thuis. Nu de zomer voorbij is, verplaatst

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Wasserstrich Special: ruwe elegantie

Wasserstrich Special: ruwe elegantie Wasserstrich Special: ruwe elegantie Onbezand Elegant lang en slank formaat Wasserstrich Special: ruwe klasbak(steen) _ Natuurlijke klei Met Wasserstrich Special straalt uw gevel ruwe elegantie uit. Want

Nadere informatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie DE ONE-STOP SHOP voor je woning binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie Buildsmart is dé specialist voor een kwalitatieve, smaakvolle binnenafwerking van je woning. Buildsmart richt zich vooral op de

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME REPORTAGE Huis MET KLASSIEKE CHARME Met oprecht respect voor oude materialen, stijlen en tradities kun je schitterende, hedendaagse projecten realiseren. Dat is wat het trendsettende bouwbedrijf Vlassak-Verhulst

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Gemeenteraad Rotterdam beslist: Museum van de toekomst

Gemeenteraad Rotterdam beslist: Museum van de toekomst 21 december 2018, 12:31 (CET) Gemeenteraad Rotterdam beslist: Museum van de toekomst Rotterdam, 21-12-2018: De Rotterdamse gemeenteraad heeft afgelopen nacht besloten om Museum Boijmans Van Beuningen ambitieus

Nadere informatie

Residentie Kiezelhof. Immafra NV ontwikkelt en bouwt vastgoedprojecten in eigen beheer.

Residentie Kiezelhof. Immafra NV ontwikkelt en bouwt vastgoedprojecten in eigen beheer. Heusden Zolder Groen Heusden Zolder is zeker bekend voor zijn goed uitgebouwd fietsroutenetwerk en is hierdoor ook een echt fietsparadijs. Aan het circuit van zolder vind je zelfs De Vlaamse Wielerschool

Nadere informatie

Prijslijst Kwartaal 4 met actieprijs Keramiek G684

Prijslijst Kwartaal 4 met actieprijs Keramiek G684 Prijslijst 2014 Kwartaal 4 met actieprijs Keramiek G684 Bonus Om klanten extra te belonen op de al zeer scherpe prijzen geldt het onderstaande bonusschema voor elke klant. Omzet 2014 25.000,- t/m 74.999,-

Nadere informatie

Landelijke stijl DE HELDERE RUST VAN EEN INTERIEUR

Landelijke stijl DE HELDERE RUST VAN EEN INTERIEUR INTERIEUR DE HELDERE RUST VAN EEN Landelijke stijl Een nieuw huis neerzetten nadat je oude huis werd afgebroken en resoluut kiezen voor een unieke, lichtjes Franse, landelijke stijl. Dat is wat Ann deed

Nadere informatie

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften PROJECTFICHE POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER AFWERKING Samen met u en de architect streven wij

Nadere informatie

Caracterra, stoer met karakter

Caracterra, stoer met karakter Caracterra, stoer met karakter Pure klei Strengperssteen Ruwe look Onbezand Rustieke accenten 2 Stoer karakter _ Een strakke vormgeving én een traditionele uitstraling. Door deze combinatie krijgt Caracterra

Nadere informatie

Eén moment van genieten verdrijft honderd zorgen. (Confucius)

Eén moment van genieten verdrijft honderd zorgen. (Confucius) Eén moment van genieten verdrijft honderd zorgen. (Confucius) Ook buiten thuis Terrasdagen van 22 april tot 15 mei 2010 natuursteen Natuursteen: ideaal voor oprit en terras. Onderhoudsvrij en duurzaam

Nadere informatie

garden guide Black Beauty naturel met decortegel Ivory Blend kalksteen Blue Moon boomtegel Chinees hardsteen 1 Decortegel Ivory Blend kalksteen

garden guide Black Beauty naturel met decortegel Ivory Blend kalksteen Blue Moon boomtegel Chinees hardsteen 1 Decortegel Ivory Blend kalksteen garden guide Black Beauty naturel met decortegel Ivory Blend kalksteen Blue Moon boomtegel Chinees hardsteen 1 2 3 4 5 1 Decortegel Ivory Blend kalksteen 6 7 8 2 Decortegel Nero Eleganto basalt 3 Inox

Nadere informatie

DE BADKAMER VAN NU. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Krachtige kleuren. Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest!

DE BADKAMER VAN NU. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Krachtige kleuren. Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest! Een nieuwe badkamer in 5 stappen Slim advies van de specialist Krachtige kleuren Durf jij voor een koperen wasbak te kiezen? Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest! DE BADKAMER VAN NU. SLIM!

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

INTERIEUR. Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69

INTERIEUR. Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69 INTERIEUR Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69 Je kunt het huis van je dromen vinden en meer dan genoeg ideeën hebben om dat huis te herstellen in de

Nadere informatie

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving!

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! Onze unieke vloerdelen zijn verantwoord recyclebaar. De keuze voor een PURE ALLURE LOCKING vloer is een duurzame keuze. Deze milieuvriendelijk geproduceerde

Nadere informatie

Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Uw eigen keuken, toilet & badkamer.

Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Uw eigen keuken, toilet & badkamer. Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Uw eigen keuken, toilet & badkamer. BASIS KEUZEMOGELIJKHEDEN UW TOILET VOLLEDIG VAN DEZE TIJD Tegels Basis Voor de keuze van het tegelpakket

Nadere informatie

Innovations. Collection. nederlands

Innovations. Collection. nederlands Innovations 2 0 1 4 Collection nederlands Inhoud INNOVATIONS Collection 2014 3 4 6 8 12 15 Voorwoord infinito moderno Infinito lavato infinito naturo infinito tela Waarom kiezen voor infinito s van Marlux?

Nadere informatie

Uw wensen. Onze handen.

Uw wensen. Onze handen. Uw wensen. Onze handen. keukens badkamers meubelen inbouwkasten winkelinterieurs kantoorinrichting 3D ontwerpen Wij maken wat u voor ogen heeft. U heeft uw eigen ideeën over het interieur van uw nieuwe

Nadere informatie

Afmeting (cm) Afwerking 15 x 15 x 5.0 Geschuurd Gezaagd 20 x 20 x 1.5 Vintage

Afmeting (cm) Afwerking 15 x 15 x 5.0 Geschuurd Gezaagd 20 x 20 x 1.5 Vintage PRODUCTENLIJST 2019 Afwerking TEGELS 10 x 10 x 2.5 Getrommeld 15 x 15 x 2.0 Getrommeld 15 x 15 x 2.0 Vinh Blue Getrommeld 15 x 15 x 2.5 Getrommeld 15 x 15 x 2.5 15 x 15 x 2.5 Ghotic 15 x 15 x 4.0 15 x

Nadere informatie

Wasserstrich Special: ruwe elegantie

Wasserstrich Special: ruwe elegantie Wasserstrich Special: ruwe elegantie Onbezand Elegant lang en slank formaat Natuurlijke klei Engobes: meer nuance De witte, opaalwitte, grijswitte en kwartsgrijze stenen kregen ook een matte engobe. Dat

Nadere informatie

COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN. Wat zou Rembrandt kiezen?

COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN. Wat zou Rembrandt kiezen? COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN Wat zou Rembrandt kiezen? Dakpannen maken is een oud ambacht. De productie van onze klassieke dakpannen is nog steeds deels handwerk. Klassieke inspiratie nodig? Kies uit

Nadere informatie

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7.

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7. Persbericht Nieuw op LivingKitchen Hall 4.2, stand B10, van 16 tot 22 januari 2017 Als geen ander weet TEAM 7 natuurlijk hout, design en techniek te combineren in unieke keukens die een leven (en langer)

Nadere informatie

Mengeling van gele, grijze en bruine kleurnuanceringen

Mengeling van gele, grijze en bruine kleurnuanceringen Toepassingen Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen Terrassen Opritten Eigenschappen Buitengewoon duurzame Indische zandsteen. Uitzonderlijke hard Natuurlijke gekloven oppervlak Kegelvormige gekloven

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Vesting van Delden - bouwnummer 05 - A Delden 07 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- v.o.n.

Vesting van Delden - bouwnummer 05 - A Delden 07 oktober 2017 Vraagprijs: ,-- v.o.n. Vesting van Delden - bouwnummer 05 - A Delden 07 oktober 2017 Vraagprijs: 329.500,-- v.o.n. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Muren alsof de tijd en geschiedenis ècht haar sporen hebben

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD!

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! beleef uw keuken KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! We zorgen van bij het binnenkomen tot het verlaten van onze toonzaal voor een leuke sfeer en een ontspannen gesprek. Ons doel is het waarmaken

Nadere informatie

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6)

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6) MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I (lot 3-4 - 5-6) AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. ZEKER WONEN Als algemeen aannemer

Nadere informatie

* het hoekelement bestaat uit 2 stukken: 1 lang stuk en 1 kort stuk die samen 550 mm lang zijn

* het hoekelement bestaat uit 2 stukken: 1 lang stuk en 1 kort stuk die samen 550 mm lang zijn Toepassingen Wandbekleding voor tuinmuren, muren en wanden Eigenschappen Originele lineaire natuursteenpanelen voor gevelbekleding uit kwartsiet, zandsteen of leisteen Beschikbaar in 8 verschillende kleuren

Nadere informatie

MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP

MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP Galgenveldstraat 16 8700 Tielt T 051 401 404 W www.vanhullebouw.be E Info@vanhullebouw.be 2 VAN HULLE Bouwservice VAN HULLE Bouwservice 3 6 MODERN 10

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DESIGNED BY THOMAS MEUNIER WINSOL EXCLUSIEF Thomas Meunier DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DE DESIGNER IN THOMAS MEUNIER Van jongs af aan heb ik altijd al van tekenen gehouden. Er was zelfs een periode waarin

Nadere informatie

BOUWMATERIALEN MÉT ADVIES

BOUWMATERIALEN MÉT ADVIES BOUWMATERIALEN MÉT ADVIES BOUWMATERIALEN DAK - ISOLATIE - HOUT BINNENAFWERKING AFWATERING - SANITAIR GEREEDSCHAPPEN - DIY TEGELS SIERBESTRATING Buitenbestrating Bezoek ons buitenpark in alle Gedimat vestigingen!

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100%

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100% De nieuwste vloeren collectie Vintage eiken - New Hampshire 8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat LAMINAAT Vintage eiken - New Hampshire HOUT VINYL Vintage eiken - New

Nadere informatie

FOTO21 BREDEVOORT. Aflopende exposities. Nieuwe Exposities. Exploring Architectural Worlds Fotografie van Michiel Hageman

FOTO21 BREDEVOORT. Aflopende exposities. Nieuwe Exposities. Exploring Architectural Worlds Fotografie van Michiel Hageman FOTO21 BREDEVOORT Nieuwsbrief maart 2017 actuele informatie over tentoonstellingen Aflopende exposities Burried Dreams Willem van Dijke, te zien t/m 26 maart Huis & Habitat Peter van Tuijl, te zien t/m

Nadere informatie

DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN KORTRIJK

DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN KORTRIJK DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN KORTRIJK WONINGWANDELING IN KORTRIJK ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 OVERZICHT OPENGESTELDE WONINGEN WONING 1 Wat: rijwoning/eengezinswoning slopen en herbouwen van de woning

Nadere informatie

DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN.

DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN. binnenkijken 139 NIEUW EN TOCH AUTHENTIEK DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN. DAT RESULTEERDE IN EEN KNUS

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Nuva Keukens Heerlen I In de Cramer 148a T: I nuvakeukens.nl. Projectbrochure ZouwdalVeste Maastricht

Nuva Keukens Heerlen I In de Cramer 148a T: I nuvakeukens.nl. Projectbrochure ZouwdalVeste Maastricht Projectbrochure ZouwdalVeste Maastricht Wonen met een keuken van Nuva Wonen in ZouwdalVeste wordt dagelijks genieten met een keuken van Nuva Keukens. Wij van Nuva Keukens hebben een voorbeeld-keuken ontworpen

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

Vakantie op het terras

Vakantie op het terras TERRASSEN Vakantie op het terras Waar dichtbij huis genieten van de buitenlucht? Op het terras natuurlijk! Bij de eerste lentewarmte is dit vaak ook onze eerste uitstap: het terras wordt schoongeveegd,

Nadere informatie

BUITENLEVEN. Terras met

BUITENLEVEN. Terras met BUITENLEVEN 1 2 3 5 4 Terras met 18 Terrassen worden tegenwoordig steeds beter geïntegreerd in het groen rondom. Men wil een harmonieuze band met de tuin en de natuur en kiest in functie daarvan aangepaste

Nadere informatie

NAZARETH. Project KAPEL

NAZARETH. Project KAPEL 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften v v ZEKER WONEN Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 reeds heel wat ervaring en know-how opgebouwd.

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

Artiza, pure expressie

Artiza, pure expressie Artiza, pure expressie Artisanaal gebakken Handvormsteen Pure klei Rijke kleurnuances Bezand oppervlak 2 Artisanaal expressief _ Artiza zijn gevelstenen met een levendige look. Door de zorgvuldig geselecteerde,

Nadere informatie

Nuva Keukens Heerlen I In de Cramer 148a T: I nuvakeukens.nl. Projectbrochure ZouwdalVeste Maastricht

Nuva Keukens Heerlen I In de Cramer 148a T: I nuvakeukens.nl. Projectbrochure ZouwdalVeste Maastricht Projectbrochure ZouwdalVeste Maastricht Wonen met een keuken van Nuva Wonen in ZouwdalVeste wordt dagelijks genieten met een keuken van Nuva Keukens. Wij van Nuva Keukens hebben een voorbeeld-keuken ontworpen

Nadere informatie