Welkom bij watersportcamping Aquactief. Genieten van watersport, rust en ruimte. Home

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij watersportcamping Aquactief. Genieten van watersport, rust en ruimte. Home"

Transcriptie

1 Home Welkom bij watersportcamping Aquactief Genieten van watersport, rust en ruimte Gelegen aan het Markermeer en net buiten Almere-Stad ligt watersportcamping Aquactief. De vele mogelijkheden die Aquactief haar gasten biedt, maken een vakantie op camping Aquactief onvergetelijk. In het seizoen kunt u boten huren en hiermee het Markermeer bevaren. Het is echter ook mogelijk om uw eigen boot mee te nemen en deze aan te meren op een van de 120 steigers in onze haven. Aquactief biedt verscheidene mogelijkheden om watersporten als zeilen, windsurfen en wakeboarden te leren en/of uit te oefenen. U kunt op onze camping fietsen huren en per fiets de polder verkennen. Sportvisliefhebbers kunnen op Aquactief hun hart ophalen en keer op keer hun hengel uitwerpen. Met steden als Almere-Stad en Amsterdam in de buurt, zijn er genoeg opties voor een dagje uit. Natuurlijk kunt u op de camping ook lekker luieren en genieten van de rust en ruimte die de polder en het Markermeer te bieden hebben. Kortom: Op watersportcamping Aquactief kunt u genieten van watersport, rust en ruimte. Voor meer informatie: Watersportcamping Aquactief Westerhoek PE Almere tel: , fax: info@aquactief.nl

2 > Op ons 28 hectare groot terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Aquactief beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag direct aan het water of heeft u liever een beschut plekje? De keuze is aan u. Alle plaatsen hebben een aansluiting voor stroom. Seizoensplaatsen Wilt u voor een langere periode op Aquactief verblijven, dan kunt u een seizoensplaats reserveren. Voorseizoensplaats: tot Seizoensplaats: tot Naseizoensplaats: tot De prijzen voor een seizoensplaats vindt u in de prijslijst. Om een campingplaats te reserveren kunt u het Reserveringsformulier camping invullen. Ook kunt u contact met ons opnemen. Bij de reservering kunt u aangeven dat u tevens een steiger in onze haven wilt huren, indien u beschikt over een eigen boot.

3 > All-in kampeertarieven van 1-4 tot 1-10 Standaard Comfort Plaatstarief 1 of 2 personen 22,00 23,50 Plaatstarief 3 personen 26,50 28,00 Plaatstarief 4 personen 31,00 32,50 Plaatstarief 5 personen 35,50 37,00 Prijzen zijn inclusief caravan of tent, bijzettent, auto, gebruik douches en buitenzwembad. Exclusief toeristenbelasting en milieuheffing totaal 0,75 p.p.p.n. Maximaal één gezin per plaats. Comfortplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom, CAI-aansluiting, riool en water. Seizoensplaatsen 1-4 tot 1-10 Seizoensplaats 1465,- Voorseizoensplaatsen 1-4 tot Caravan + auto, incl. elektra en pers. eigen gezin 450,- Comfortplaats 495,- Ligplaats boot 110,- Hond 25,- Toeristenbelasting 37,62 Extra Extra persoon per dag 4,50 Extra bijzettent per dag 1,85 Extra auto per dag 3,50 Extra auto per week 12,50 Ligplaats boot 3,50 Huisdier (max. 1 per plaats) per dag 4,00 2 personen + tent/boot 13,50 2e auto parkeerkaart 50,- Extra Toeristenbelasting tot 3 pers. per seizoen 75,- Toeristenbelasting meer dan 3 pers. per seizoen 94,- Huisdier (max. 1 per plaats) 60,- Ligplaats boot 185,- Naseizoensplaats 1-9 tot 1-10 Caravan + auto, incl. elektra en pers. eigen gezin 175,- Comfortplaats 195,- Ligplaats boot 50,- Hond 15,- Toeristenbelasting 12,54 Onder eigen gezin verstaan wij: ouders en thuiswonende kinderen onder 21 jaar. Maken andere personen gebruik van uw tent/caravan, dan zijn deze het normale kampgeld p.p.p.n. verschuldigd. Betaling 50% bij reservering en 50% uiterlijk vier weken voor aankomst. Prijzen zijn inclusief BTW. In het hoogseizoen is de minimale reserveringsperiode per plaats één week. Als u een speciale kampeerplaats heeft gereserveerd, kunnen wij geen volledige garantie geven dat deze plaats beschikbaar zal zijn. Er kunnen omstandigheden zich voordoen waarvoor wij een voorbehoud moeten maken. Daarvoor vragen wij uw begrip.

4 > Wasserette Wij beschikken over een wasserette met wasmachines, droogtrommels, centrifuge en strijkgelegenheid. Munten voor deze machines zijn verkrijgbaar bij de receptie. Supermarkt Op de camping vindt u een ruimgesorteerde supermarkt. Hier kunt u verschillende verse producten kopen, zoals warme broodjes, vlees, groenten, fruit, melk en kaas. Ook (camping)gasflessen zijn hier verkrijgbaar. Elke ochtend is er vers brood van de warme bakker. Sanitair Aquactief beschikt over vier sanitairgebouwen. De nieuwe gebouwen hebben twee speciale babywascabines. Het douchen is bij de kampeerprijs inbegrepen. voor invaliden Er zijn speciale voorzieningen voor invaliden getroffen. De camping beschikt over een invalidentoilet, -douche en -wastafel. Centrumgebouw Ons uitgebreide centrumgebouw ligt op een schitterende locatie direct aan het water. Hier vindt u ons à la carte restaurant Aquarest, met een groot terras aan het water. Wilt u iets minder uitgebreid eten, dan kunt u terecht in ons gezellige eetcafé Aquadrome. Voor een eenvoudige smaakvolle maaltijd en/of diverse snacks bieden wij u onze eat- en snackcorner De Actieveling. 's Avonds kunt u in de gezellige en sfeervol ingerichte scheepsbar onder het genot van een drankje nagenieten van een fijne vakantiedag. In het hoofdgebouw bevindt zich tevens een Grand Theater, een schitterende zaal voor 400 gasten. In het hoogseizoen worden hier diverse activiteiten uitgevoerd door ons eigen recreatieteam, zoals een mini-playbackshow, kindermodeshows en bioscoopfilms. De horeca is geopend vanaf 1 april.

5 >

6 > Wij hanteren de standaardvoorwaarden van de Recron. vaste plaatsen Download seizoenplaatsen Download toeristische plaatsen Download De directie kan een ieder de toegang tot het terrein verbieden of ontzeggen.

7 Cursussen In juli en augustus worden er zeillessen gegeven op Aquactief. Onze enthousiaste, gediplomeerde zeilinstructeurs zullen proberen u alle kneepjes van het vak bij te brengen. Het is verstandig de zeillessen al voor aankomst te reserveren in verband met beschikbaarheid. Klik hier voor meer informatie. In juli en augustus organiseert het recreatieteam ook wakeboard-, kitesurf, waterski- en windsurfcursussen. U kunt het cursusprogramma afhalen bij de receptie. Gevorderde watersporters kunnen materiaal huren bij de receptie. Onze medewerkers kunnen u hierover meer informatie verschaffen. Horeca In het centrumgebouw vindt u diverse eetgelegenheden, zoals snackcorner De Actieveling, eetcafé Aquadrome, à la carte restaurant Aquarest en onze gezellige scheepsbar. De openingstijden van het centrumgebouw worden ter plaatse aangegeven. De horeca is geopend vanaf 1 april. Speeltuin Voor de kinderen is er een grote speeltuin met onder andere een klim- en klauterkasteel, een glijbaan en een zandbak. Ook staan er tafeltennistafels. Verspreid over de camping zijn losse speeltoestellen te vinden. Tennisbaan/sportvelden Aquactief biedt u veel mogelijkheden tot sporten. U kunt gebruikmaken van de tennisbaan; tennisballen en -rackets zijn te huur bij de receptie. In het hoogseizoen wordt bovendien een volleybalveld opgebouwd en is er de mogelijkheid om vlakbij de camping op een open veld te voetballen. Groot zwembad met superglijbaan en peuterbad Het verwarmde openluchtzwembad is vanaf Hemelvaartsdag tot eind september elke dag geopend van 8.00 tot uur. team In de zomervakantie worden er allerlei activiteiten voor de gasten georganiseerd door het recreatieteam. U kunt het programma afhalen bij de receptie. Fietsverhuur Het gebied rond Aquactief is ideaal om er met de fiets op uit te trekken. Bij de receptie van Aquactief zijn verschillende fietsroutes verkrijgbaar. Indien u zelf geen fietsen heeft meegebracht, kunt u deze op de camping huren. Helaas is het niet mogelijk de fiets langer dan een dag te huren. Het kan verstandig zijn om een paar dagen van tevoren een fiets te reserveren bij onze medewerkers van de receptie. Mountainbike 16,50 Hybride fiets (21 versnellingen) 12,- De borg bedraagt 40,-. Dit bedrag krijgt u terug bij het inleveren van de fietsen. Het is tevens mogelijk om boten te huren waarmee u het Markermeer kunt verkennen. Klik hier voor meer informatie.

8 Er zijn verschillende mogelijkheden om bij Aquactief boten te huren. Aquactief beschikt over een moderne vloot, in verschillende soorten en maten. Voor specifieke informatie over de te huren boten kunt u terecht bij de receptie. Hieronder kunt u zien welke boten te huur zijn. De gemotoriseerde boten worden zonder benzine geleverd. 7 speedboten 15 gemotoriseerde vletten 12 roeiboten 12 rubberboten met buitenboordmotor 15 polyvalken 8 optimisten 11 waterfietsen 18 kajaks 20 kano's 12 jetski's Wegens grote belangstelling voor de te huren boten, is het verstandig om de boot die u wilt huren bijtijds te reserveren. Dit kan persoonlijk of telefonisch bij de receptie, maar u kunt ook het Reserveringsformulier boothuur gebruiken.

9 > Boottypen Boottypen Roeiboot Een roeiboot is een boot die wordt voortbewogen door middel van roeiriemen. Er zijn twee soorten roeiboten: De ene soort wordt als reddingsboot of als plezierboot gebruikt, de andere soort wordt bij wedstrijden gebruikt. De tweede soort is langer en smaller dan de eerste soort. Aquactief beschikt over 12 roeiboten die bestemd zijn voor de verhuur. Sloep Een sloep is een klein vaartuig, wat vaak op schepen werd gebruikt om passagiers en goederen van en naar het schip te brengen. Ook werd het gebruikt om in tijd van nood de bemanning te redden (reddingssloep). Tegenwoordig worden sloepen vaak voor de pleziervaart gebouwd en gebruikt. Een sloep wordt ook wel een vlet genoemd. Aquactief beschikt over 15 gemotoriseerde sloepen, die allemaal voor de verhuur bestemd zijn. Speedboot Een speedboot is een boot die ontworpen is om snel te varen. De romp is gestroomlijnd en licht gebouwd. De boot is meestal van een krachtige motor voorzien. Er zijn verschillende soorten en maten speedboten op markt. Op Aquactief zijn 7 speedboten te huur. Waterfiets Een waterfiets is een vaartuig waarbij men door middel van het trappen op pedalen zich op het water voortbeweegt. De voortstuwing geschiedt meestal met een schoepenrad. De schoepen duwen het water naar achteren, waardoor de waterfiets vooruit gaat. De waterfiets wordt voornamelijk voor recreatieve doeleinden gebruikt. Aquactief beschikt over 11 verschillende soorten waterfietsen die allemaal voor de verhuur bestemd zijn. Rubberboot Een rubberboot is een van rubber gemaakte boot. Door de lucht die in de boot geblazen wordt, blijft de boot drijven. De rubberboot wordt meestal gebruikt voor recreatieve doeleinden. Er zijn rubberboten met buitenboordmotor en er zijn rubberboten die voortbewogen moet worden met roeispanen of peddels. Rubberboten worden ook wel opblaasboten genoemd. Aquactief verhuurt 12 rubberboten, die allemaal over een buitenboordmotor beschikken.

10 > Boottypen Open zeilboot Een zeilboot is een boot die wordt voortbewogen door de windkracht. De boot komt vooruit door gebruik te maken van grote zeilen waar de wind in blaast. Een open zeilboot is een zeilboot zonder kajuit. Een kajuit is een hut/kamer op het scheepsdek. Vele verschillende boten, zoals de valk en de optimist, vallen onder de categorie open zeilboot. Aquactief gebruikt voor de zeilcursussen twee typen open zeilboten, namelijk de optimist en de polyvalk. De optimist is een stuk kleiner dan een polyvalk en daarom erg geschikt om kinderen te leren zeilen. Deze twee typen zijn ook te huur. Aquactief beschikt over 15 polyvalken en 8 optimisten. Kajuit zeiljacht Een kajuit zeiljacht is een zeilboot met kajuit. Een kajuit is een hut/kamer op het scheepsdek. Verschillende boten vallen onder de categorie 'kajuit zeiljacht'. Ze zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn simpele, maar ook hele luxe zeiljachten. Helaas is het niet mogelijk om op camping Aquactief zeiljachten te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om uw eigen zeiljacht mee te nemen en aan te meren in onze jachthaven. Kajuit motorjacht Een kajuit motorjacht is een categorie boten die allen gemotoriseerd zijn en op het scheepsdek een hut/kamer hebben. Er zijn vele verschillende soorten, van hele simpele tot hele luxe boten. Helaas is het niet mogelijk om op camping Aquactief motorjachten te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om uw eigen motorjacht mee te nemen en aan te meren in onze jachthaven. Catamaran Een catamaran is een vaartuig met twee drijvende delen, die boven het water parallel aan elkaar gemonteerd zijn. Een catamaran wordt vaak voortbewogen door de windkracht en is dan een zeilboot. Helaas is het niet mogelijk om op camping Aquactief catamarans te huren. Uiteraard is het wel mogelijk om uw eigen catamaran mee te nemen en aan te meren in onze jachthaven. Jetski Een jetski wordt ook wel waterscooter genoemd. Een jetski is een vaartuig dat door een motor wordt voortbewogen. De berijder zit of staat op de jetski. De meeste jetski's zijn ontworpen voor één of twee personen. Aquactief beschikt over 12 jetski's, die allemaal te huur zijn.

11 > Boottypen Kano Een kano is een smalle boot die in principe met peddels voortbewogen wordt. Vaak wordt met het woord kano een 'open kano' bedoeld. Hierbij is de bovenkant van de boot helemaal open, in tegenstelling tot een kajak. Bij camping Aquactief zijn 20 kano's te huur. Kajak Een kajak is een smalle boot, die met peddels voortbewogen wordt. Een kajak lijkt op een kano, maar is van boven bijna helemaal dicht. Er zit een opening in het midden, waar je in moet zitten om te kunnen peddelen. Het is mogelijk om bij Aquactief kajaks te huren, wij beschikken over 18 stuks.

12 > Speedboten Hoogseizoen* Laagseizoen Gemotoriseerde sloepen Hoogseizoen* Laagseizoen Halve dag 110,- 80,- Halve dag 37,- 30,- Hele dag 200,- 170,- Hele dag 47,- 37,- Midweek 615,- 585,- Midweek 160,- 130,- Week 1190,- 1160,- Week 195,- 150,- Roeiboten Hoogseizoen* Laagseizoen Rubberboten met buitenboordmotor Hoogseizoen* Laagseizoen Halve dag 15,- 10,- Halve dag 37,- 30,- Hele dag 28,- 18,- Hele dag 47,- 37,- Midweek 90,- 65,- Midweek 160,- 130,- Week 175,- 150,- Week 195,- 150,- Polyvalken Hoogseizoen* Laagseizoen Optimisten Hoogseizoen* Laagseizoen Halve dag 50,- 35,- Halve dag 20,- 17,- Hele dag 70,- 45,- Hele dag 30,- 25,- Midweek 160,- 130,- Midweek 85,- 65,- Week 280,- 215,- Week 105,- 95,- Waterfietsen 2 pers. Hoogseizoen* Laagseizoen Kajaks 1 pers. Hoogseizoen* Laagseizoen Halve dag 20,- 15,- Halve dag 20,- 15,- Hele dag 30,- 20,- Hele dag 30,- 20,- Midweek 80,- 50,- Midweek 80,- 45,- Week 150,- 120,- Week 120,- 90,- Kano's 3 pers. Hoogseizoen* Laagseizoen Jetski's Hoogseizoen* Laagseizoen Halve dag 30,- 25,- Halve dag 90,- 75,- Hele dag 40,- 30,- Hele dag 170,- 150,- Midweek 90,- 55,- Midweek 380,- 350,- Week 130,- 100,- Week 800,- 750,- Voor 1,50 per dag of 5,- per week zijn zwemvesten te huur. Bij gebruik van het online reserveringsformulier geldt het volgende: Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 50% van de huursom binnen 14 dagen overgemaakt te worden. Het restant dient binnen 1 maand voor aankomst voldaan te zijn. De reserveringen worden op volgorde van binnenkomst geboekt. Bij reserveren bij de receptie geldt het volgende: Na het doen van de reservering dient 50% van de huursom betaald te worden. Het restant dient op de dag van afhalen voldaan te zijn. * = juli t/m augustus, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren

13 > Bij het huren van een boot bent u verplicht een eenmalige machtiging te tekenen met een maximum van 250,-. De machtiging wordt in werking gesteld als u schade toebrengt aan het gehuurde vaartuig of aan derden en eventuele vermissing van inventaris. De machtiging komt te vervallen als het gehuurde op tijd, schoon en zonder schade op de overeengekomen plaats is overgedragen aan de verhuurder. Bij annulering van de boot is men de volledige huursom verschuldigd. (Regen is geen reden tot annuleren.) Voor inlevering dienen de boten van binnen en buiten schoongemaakt en uitgehoosd te zijn. Boten worden alleen geleverd na ondertekening van een inventarisatielijst door de huurder. Alle reserveringen voor boothuur kunt u regelen via de receptie van Aquactief. U kunt echter ook het Reserveringsformulier boothuur gebruiken. Uitgebreide huurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij de receptie. Mankementen die binnen vier uur gerepareerd kunnen worden, geven geen recht op restitutie. N.B. Schrijf- en drukfouten voorbehouden!

14 In de maanden juli en augustus worden er zeillessen gegeven op Aquactief. Onze enthousiaste, gediplomeerde zeilinstructeurs kunnen u alle kneepjes van het vak bijbrengen. Voor kinderen We geven cursussen in optimisten, dit zijn ideale zeilbootjes voor jeugd tot en met 12 jaar. De basisprincipes van het zeilen worden de kinderen bijgebracht: peddelen met zwaard, sturen, optuigen boot, aanleggen, omslaan enzovoort. De cursus bestaat uit vier dagdelen van twee uren; 's morgens van tot uur of 's middags van tot uur. Er doen maximaal zes boten mee in de cursus. In elke optimist zitten twee kinderen en er zijn twee instructeurs aanwezig. De zeillessen gaan altijd door, ook bij regen of slecht weer, eventueel wordt er dan theorieles gegeven. Zwemdiploma en het dragen van regenkleding is noodzakelijk en dus verplicht. Vanaf 12 jaar Vanaf 12 jaar en ouder geven wij cursussen in polyvalken. Deze zijn gaffelgetuigd en hebben een zeiloppervlakte van 16m 2. De valk is 6.65m lang en 2.00m breed en heeft een diepgang van 0.85m. Het zijn zeer stabiele, veilige instructieboten. De cursus bestaat uit vier dagdelen van drie uren; 's morgens van 9.00 tot uur of 's middags van tot uur. Er zitten vier cursisten en een instructeur in een boot. Het dragen van zwemvesten en regenkleding is tijdens de cursus verplicht. Tijdens de valkcursussen worden de cursisten de basisprincipes van het zeilen geleerd: optuigen, aanleggen, sturen, zeilstanden etc. Privéles Tevens is het mogelijk om privéles van een zeilinstructeur te krijgen. De prijzen voor de privéles zijn per uur en exclusief een boot. U kunt een boot huren om zeilles te krijgen, u kunt echter ook een eigen boot meenemen. Prijzen cursussen Optimisten zeilles (4 x 2 uur) Valk zeilles (4 x 3 uur) Privéles per uur (excl. boot) 95,- p.p. 130,- p.p. 25,- p.p.

15 Op camping Aquactief zult u zich geen moment vervelen. Maar ook de schitterende omgeving van Aquactief biedt u volop mogelijkheden voor plezier of een dagje uit. Wij geven u enkele tips. Fietsen U kunt bij de receptie fietsroutes verkrijgen en fietsen huren en per fiets het polderlandschap verkennen. Klik hier voor meer informatie. Markermeer Eveneens kunt u boten huren en hiermee het Markermeer verkennen. Klik hier voor meer informatie. Wandelen De omgeving rondom camping Aquactief leent zich ook bijzonder goed voor een wandeling. Wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Almere-Stad Almere-Stad ligt op een steenworp afstand van camping Aquactief. Deze stad is een bezoekje meer dan waard. U kunt er winkelen, musea bezoeken, een hapje eten of een filmpje pakken. Voor meer informatie over Almere kunt u kijken op Steden Vanwege de gunstige ligging van camping Aquactief bent u binnen afzienbare tijd in steden als Amsterdam, Hilversum of Utrecht. U vindt hier volop mogelijkheden voor vertier, winkelen, cultuur of een avondje uit.

16 Ga naar het Reserveringsformulier camping om een campingplaats te reserveren. Boothuur Ga naar het Reserveringsformulier boothuur om boothuur te reserveren.

17 Adresgegevens Watersportcamping Aquactief Westerhoek PE Almere tel: , fax: info@aquactief.nl Routebeschrijving Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u graag naar Routenet.nl. Hiermee kunt u altijd de weg naar Aquactief vinden, waar u ook vandaan komt. Ga naar Routenet.nl

18 Reserveringsformulier camping Vul onderstaand formulier in om uw reservering aan ons door te geven. Vragen gemerkt met een * zijn verplicht. Naam:* Dhr. Mevr. * Telefoon vast* Adres* Mobiel nummer Postcode* * Woonplaats* Geboortedatum* Ik ken uw camping van (gebruik de ctrl-toets om meerdere opties te selecteren): ANWB ASCI Internet Reservering* Tent Camper Caravan Aankomstdatum dd/mm/jj (na 13:00 uur)* Vertrekdatum dd/mm/jj (voor 11:00 uur)* Aantal personen* (gebruik de ctrl-toets om meerdere opties te selecteren) Hond* ja nee Veld Nummer Comfortplaats* ja nee Ligplaats in haven voor eigen boot nodig* ja nee Opmerkingen Verstuur formulier Reset formulier

19 Reserveringsformulier boothuur Vul onderstaand formulier in om uw reservering bij ons door te geven. Vragen gemerkt met een * zijn verplicht. Naam* Dhr. Mevr. * Telefoon* Adres* Mobiel nummer Postcode* * Woonplaats* Geboortedatum* Reservering Watersport* Afhaaldatum (v.a. 09:00 uur)* Terugbrengdatum (voor 17:00 uur)* Opmerkingen Verstuur formulier Reset formulier

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2020.

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2020. CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2020. Kampeer Tarieven 2020 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,50 25.00 20,50 1 pers. 16.50 20.00 16.50 Kortingskaart ACSI/CKE/Bestdeal 16.00

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 Kampeer Tarieven 2019 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,00 24.45 20,00 1 pers. 16.00 19.50 16.00 Prijzen zijn inclusief kampeermiddel,

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Hieronder vindt u de tarieven van 2017 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 18,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Hieronder vindt u de tarieven van 2016 vanaf 25 maart tot 1 oktober. Het tarief is 17,50 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,50 p.n.

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,50 p.n. Kampeertarieven 2018 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,50 p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n.

18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n. Kampeertarieven 2018 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen Voor 19,00*

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen Voor 19,00* Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2019 Hieronder vindt u de tarieven van 2019 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 21,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,- p.n.

19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,- p.n. Kampeertarieven 2019 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 19,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 5,- p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00 TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEREN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers. 0,00,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00 Iedere

Nadere informatie

SAILWISE AANVULLENDE VOOR- WAARDEN Individuele boekin

SAILWISE AANVULLENDE VOOR- WAARDEN Individuele boekin SAILWISE AANVULLENDE VOOR- AANVULLENDE VOORWAARDEN SAILWISE PRIJSLIJST VERHUUR ZEILBOTEN 2018 WAARDEN Individuele boekin Deze folder is met alle zorg samengesteld. SailWise aanvaardt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Tarieven Comfortplaatsen. Privé sanitair plaatsen. Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins

Tarieven Comfortplaatsen. Privé sanitair plaatsen. Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins Tarieven Comfortplaatsen Privé sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins Kampeerkalender erklaring kleuren in de kampeerkalender Laagseizoen iddenseizoen Hoogseizoen Recreatieteam

Nadere informatie

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond.

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. Reserveren BEACHSPOT Zijn de tentplaatsen

Nadere informatie

TOERISTISCH RESERVEREN

TOERISTISCH RESERVEREN TOERISTISCH RESERVEREN WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. BEACHSPOT Zijn

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Tarieven 2018 Watersportcentrum

Tarieven 2018 Watersportcentrum Tarieven 2018 Watersportcentrum CURSUSSEN EN LESSEN (zeilen, windsurfen) Proefles (minimaal 3 deelnemers) 2 uur volwassene (incl. alle benodigde materialen) 37,50 2 uur jeugd (incl. alle benodigde materialen)

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Verhuur (zeil)boten - It Sailhûs

Verhuur (zeil)boten - It Sailhûs Verhuur (zeil)boten - It Sailhûs Het is mogelijk om bij het appartement een (zeil)boot te huren om zelfstandig mee het water op te gaan. Deze boten zijn alleen beschikbaar voor huurders van de appartementen

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings 1. RESERVERING BestCamp is een organisatie die bemiddeld tussen de consument en de aangesloten recreatiebedrijven

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

ZOOVER beoordeling 8.4. ANWB beoordeling 8.9. Camping It Wiid: Beleef, Ontdek en Geniet

ZOOVER beoordeling 8.4. ANWB beoordeling 8.9. Camping It Wiid: Beleef, Ontdek en Geniet ANWB beoordeling 8.9 ZOOVER beoordeling 8.4 Camping It Wiid: Beleef, Ontdek en Geniet Vakantie op It Wiid is vakantie in het hart van Friesland. Kamperen Vakantiehuizen Watersport Zeillessen Openlucht

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt.

Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt. Veel gestelde vragen Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt. Ik heb gereserveerd vanaf hoe

Nadere informatie

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K w w w. f l e v o n a t u u r. n l Blootgewoon genieten... een verademing voor naturisten. Kom en zie, er is bij Flevo-Natuur van alles mogelijk. Wie naturistisch

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Kampeerarrangementen Kampeertarieven per overnachting Overige tarieven. Alle kampeerprijzen zijn inclusief:

Kampeerarrangementen Kampeertarieven per overnachting Overige tarieven. Alle kampeerprijzen zijn inclusief: Kampeertarieven per overnachting 20 Periode Voor- en naseizoen 23-03- tot 27-04- 01-05- tot 09-05- 14-05- tot -05-22-05- tot 07-07- 01-09- tot 28-10- Tussenseizoen 27-04- tot 01-05- 07-07- tot 21-07- 25-08-

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2017 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp.

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. 4 Kampeerders let op! Altijd opbouwen rechts van uw plaatsnummer. Stacaravanplaats Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. Camperplaats Standaardplaats 4 amp. (D16-D28 geen CAI) Plaats met sanitaircabines

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2019 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014

TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014 TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014 Toeristische kampeertarieven 2014 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen, 1 kampeermiddel, voor kinderen één bijzettentje (tot 4

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer!

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer! Van: Camping Estartit Datum: 26 december 2012 16:49 Onderwerp: RE: Reservatie duikvakantie diepzeeduikschool Torpedo België Aan: marijke pasteels

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW VEILIGE THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE!

Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW VEILIGE THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! 4-sterren-jachthaven met moderne faciliteiten bekroond met de Blauwe Vlag (milieuonderscheiding) direct gelegen aan Nationaal Park De

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2018 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN:

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN: TARIEVEN 2014 TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: 2 of 3-4-5 personen (zoals vermeld), plaats voor kampeermiddel, elektra (10 amp.), watertappunt, riolering, CAI, gratis douchen, plaats voor eigen bijzettentje

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Algemene informatie Het gebruik van onze faciliteiten zoals binnen en buitenzwembad, speeltuin, trapveld, multifunctioneel speelveld, tennisbaan en de

Nadere informatie

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10 KAMPEERTARIEVEN 2017 Overnachting is: per nacht Aankomst na 14.00 en vertrek voor 11.00 uur. Passant op doortocht (fietsers of wandelaars): een kleine tent en fiets 1 pers. 10,00 2 pers. 13,00 Kampeertarief:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos?

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos? ---- Samen varen, samen doen----------- Laatst was mijn kleinzoon voor de eerste keer aan boord van mijn motorboot, een jochie van net anderhalf jaar. Het eerste wat hij deed, was draaien aan het stuurwiel.

Nadere informatie

TARIEVEN Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal!

TARIEVEN Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! TARIEVEN 2016 Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

Kom je ook? Kampeertarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Kampeertarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kampeertarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met z n tweetjes, familie

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal!

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde terrascamping,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Kampeerarrangementen 2017

Kampeerarrangementen 2017 Kampeerarrangementen 2017 naam van tot prijs hond Voorseizoen ** 31/03 24/06 710 38 Voorseizoen plus *** 31/03 08/07 820 38 Pasen (1) 14/04 18/04 120 per nacht Meiweek 21/04 01/05 295 38 Pasen/Meiweek

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016

TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016 TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016 Toeristische kampeertarieven 2016 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen,

Nadere informatie

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10 KAMPEERTARIEVEN 2019 Overnachting is: Per nacht Aankomst na 14.00 en vertrek voor 11.00 uur. Passant op doortocht (fietsers of wandelaars): Kleine tent en fiets 1 pers. 10,50 2 pers. 13,50 Kampeertarief:

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN Camping de Waps TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEPKEYS RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN Wij maken graag

Nadere informatie

Een camping waar je helemaal tot rust komt!

Een camping waar je helemaal tot rust komt! Een camping waar je helemaal tot rust komt! 2019 Prachtige camping gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving Onze camping is gelegen in het achtkastelendorp Vorden, in de prachtige Achterhoek.

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

openingsdatum 17 april tot 26 oktober

openingsdatum 17 april tot 26 oktober 2014 openingsdatum 17 april tot 26 oktober welkom grenzeloos gastvrij Van harte welkom Rustig gesitueerd op een markante plek aan de rand van het Mergelland, vlakbij de bruisende stad Maastricht en het

Nadere informatie

Informatie & prijzen 2010

Informatie & prijzen 2010 Informatie & prijzen 2010 Camping de Oude Molen Wylerbaan 2a 6561 KR Groesbeek 024 397 17 15 camping@oudemolen.nl www.oudemolen.nl Camping De Oude Molen Camping De Oude Molen is een gezellige viersterren

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Data Periode Standaard Standaard Plus Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 10 ampère incl. 1 persoon en 4 personen.

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

TARIEVEN 2015 Geopend: vrijdag 3 april tot woensdag 23 september 2015

TARIEVEN 2015 Geopend: vrijdag 3 april tot woensdag 23 september 2015 TARIEVEN 2015 Geopend: vrijdag 3 april tot woensdag 23 september 2015 Toeristische kampeertarieven 2015 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen, 1 kampeermiddel, voor kinderen één bijzettentje (tot 4

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

openingsdatum 2 april tot 1 november

openingsdatum 2 april tot 1 november 2015 openingsdatum 2 april tot 1 november welkom grenzeloos gastvrij Van harte welkom Rustig gesitueerd op een markante plek aan de rand van het Mergelland, vlakbij de bruisende stad Maastricht en het

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen.

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. ( vrijdag t/m zondag) 900,- voor 15 personen. Elke persoon extra is 40,-. ( vrijdag t/m maandag) 1100,- voor 15 personen. Elke persoon

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

KAMPEER TARIEVEN. Arrangement

KAMPEER TARIEVEN. Arrangement TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEER TARIEVEN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers.,00 0,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

algemene info en extra's CHALET Basic 6 CHALET Basic 4 7 nachten 10% korting 4 nachten 5% korting Chalet Basic 4 pers. Chalet Basic 6 pers.

algemene info en extra's CHALET Basic 6 CHALET Basic 4 7 nachten 10% korting 4 nachten 5% korting Chalet Basic 4 pers. Chalet Basic 6 pers. algemene info en extra's Aankomst vanaf :00 uur. Vertrek voor 0:00 uur. U betaalt vooraf een borg van 0,00. Deze krijgt u, na controle van het chalet, binnen dagen per bank retour, indien de accommodatie

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST

PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 DE HAEGHEHORST CAMPING EN BUNGALOWPARK. BEST PLATTEGROND EN TARIEVEN 2017 CAMPING EN BUNGALOWPARK DE HAEGHEHORST BEST www.ardoer.com/haeghehorst KAMPEREN 2017 KAMPEERTARIEVEN Verblijfskosten korting op verblijfskosten bij langer verblijf dan Periodes

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018

Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018 Prijslijst kamperen vanaf 29 maart t/m 27 oktober 2018 Data Periode Standaard Standaard Plus Steenoven Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 6 ampére incl. 10 ampère incl.

Nadere informatie

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast,

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom in onze stacaravan!! We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie in deze brochure op te nemen. Als je je aangemeld hebt op het park bij aankomst,

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie