Algemene Voorwaarden Stichting Artikelbeheer Gebra (STAG)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden Stichting Artikelbeheer Gebra (STAG)"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Stichting Artikelbeheer Gebra (STAG) 1. Definities STAG: Stichting Artikelbeheer Gebra. Het bestuur van de stichting wordt benoemd door het bestuur van brancheorganisatie Gebra. De stichting is statutair gevestigd in Zoetermeer. De stichting is eigenaar van het platform artikelbeheer en van de artikelbestanden die aan het platform artikelbeheer worden aangeboden, dan wel door het platform artikelbeheer zijn gecreëerd. Artikelbestand: Een digitaal bestand waarin kenmerken van een artikel in dat bestand worden vastgelegd conform een vastgelegd informatiemodel. Hierdoor is het mogelijk om gegevens uit het bestand uit te wisselen tussen informatiesystemen zoals bijvoorbeeld een ERP-systeem van een leverancier en een kassasysteem van een detaillist. Platform artikelbeheer: Een digitaal platform dat via internet benaderd kan worden door iedereen die daartoe bevoegd is en waar gevalideerde en gestandaardiseerde artikelgegevens worden gecombineerd en geïntegreerd tot één centraal artikelbestand. Gebruiker: Dit is de onderneming die artikelbestanden aanlevert, dan wel een centraal artikelbestand gebruikt. Leverancier: De onderneming die artikelen levert aan de detaillist en tevens gebruiker is. Daarbij geldt als leverancier de onderneming die voor de geleverde artikelen factureert aan de detaillist. Detaillist: De onderneming die artikelen afneemt van de leverancier ten behoeve van verkoop in de (online) winkel aan de eindgebruiker of consument én die tevens gebruiker is. Lid: Ondernemingen die lid zijn van Vereniging Gebra te Zoetermeer. 2. Overeenkomst a. De leverancier of detaillist die gebruiker wil worden van het platform artikelbeheer sluit daartoe een overeenkomst met STAG. b. Indien in de overeenkomst is afgeweken van deze voorwaarden, dan prevaleert hetgeen in de overeenkomst is vastgelegd.

2 c. Als de overeenkomst is gesloten, ontvangt de gebruiker een unieke code die toegang geeft tot het platform artikelbeheer. d. STAG bepaalt per gebruiker welke rechten aan de toegangscode zijn verbonden. Gedurende de looptijd van de overeenkomst is STAG bevoegd de rechten die aan de toegangscode zijn verbonden, te wijzigen. e. De overeenkomst tussen STAG en de gebruiker is niet overdraagbaar. 3. Duur en opzegging a. De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode van een kalenderjaar. b. Als de overeenkomst gedurende het kalenderjaar wordt gesloten, dan geldt deze tot het einde van het kalenderjaar. c. Als de overeenkomst niet is opgezegd, dan wordt deze stilzwijgend verlengd voor de duur van één kalenderjaar. d. Opzegging van de overeenkomst geschiedt schriftelijk. De opzegging dient uiterlijk vóór 1 oktober te zijn ontvangen. Degene die opzegt dient te bewijzen dat de schriftelijke opzegging vóór 1 oktober is ontvangen. Dat kan door overlegging van een bewijs waaruit blijkt dat de opzegging aangetekend is verzonden, dan wel een schriftelijke bevestiging van ontvangst door de partij aan wie de opzegging is gericht. e. De overeenkomst eindigt per direct indien: - surseance van betaling is aangevraagd door de gebruiker; - de gebruiker in staat van faillissement is; - de gebruiker is overleden; - de gebruiker is toegelaten tot de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp). Alleen in geval van overlijden wordt naar rato de betaalde bijdrage gerestitueerd over de periode van de dag van overlijden tot het einde van het kalenderjaar. f. De overeenkomst eindigt voorts per direct indien: - de gebruiker artikelbestanden verstrekt aan derden ongeacht de vraag of daarvoor al dan niet een vergoeding wordt gevraagd; - de gebruiker zijn toegangscode ter beschikking stelt aan derden. In deze gevallen is STAG niet verplicht tot restitutie van een betaalde bijdrage voor deelname aan het platform artikelbeheer onverminderd het recht volledig schadevergoeding te vorderen. De schade bedraagt minimaal de kosten die de derde(n) zou(den) hebben moeten betalen indien ze gebruiker zijn. 4. Prijzen a. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. b. De jaarlijkse vergoeding die gebruikers betalen, wordt geïndexeerd op basis van de CBS consumentenprijsindex (2015 = 100), alle bestedingen.

3 c. STAG is gerechtigd met een hoger percentage als bedoeld onder b. te indexeren. In dat geval heeft de gebruiker het recht tussentijds op te zeggen zonder inachtneming van een opzegtermijn. 5. Betaling a. Betaling geschiedt altijd binnen 14 dagen na de factuurdatum. b. Als een betaling niet binnen de betalingstermijn is ontvangen, heeft STAG het recht de toegang tot het platform artikelbeheer op te schorten totdat volledig aan de betalingsverplichting is voldaan. c. Als na schriftelijke herinnering niet is betaald binnen de termijn die in de herinnering is genoemd dan worden vanaf de datum waarop deze termijn afloopt wettelijke rente en buitengerechtelijke kosten in rekening gebracht overeenkomstig het Besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten. De schriftelijke herinnering geldt als ingebrekestelling overeenkomst artikel 6:82 van het Burgerlijk Wetboek. d. Als na de termijn bedoeld onder c. niet of niet volledig is betaald, dan is de debiteur in verzuim en is de vordering terstond opeisbaar. 6. Aansprakelijkheid a. rol van het platform artikelbeheer Het platform artikelbeheer is slechts een digitale schakel tussen de leverancier en de detaillist. Uiteenlopende leveranciers leveren artikelbestanden aan bij het platform artikelbeheer en detaillisten kunnen deze bestanden in één bestand downloaden ten behoeve van hun kassa- en voorraadsysteem. b. fouten in artikelgegevens STAG is nimmer aansprakelijk voor fouten in de bestanden die door gebruikers zijn aangeleverd. De gebruiker (leverancier) die artikelbestanden aanlevert, is volledig verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens. c. aansprakelijkheid STAG Indien STAG door een gebruiker aansprakelijk wordt gesteld voor geleden schade, dan kan, als de aansprakelijkheid door de rechter is vastgesteld of door STAG is erkend, de schadevergoeding nooit hoger zijn dan de vergoeding die de gebruiker aan STAG heeft betaald in het jaar waarin de aansprakelijkstelling plaatsvindt. d. vrijwaring Gebruikers vrijwaren STAG voor aansprakelijkheid indien ten aanzien van artikelen die in het platform artikelbeheer zijn geplaatst, bepaalde rechten worden geschonden van derden, bijvoorbeeld inbreuk op rechten van intellectuele eigendom, zoals auteursrechten, beeldrechten, reprorechten, naburige rechten, enz. e. computervirussen, enz. Gebruikers dienen zich altijd te vergewissen dat gebruikmaking van het platform artikelbeheer er niet toe leidt dat het platform door computersystemen van de gebruiker of van degene die namens de gebruiker op het platform is ingelogd, wordt besmet met computervirussen, wormvirussen, Trojaanse paarden en alle andere software die kennelijk is bedoeld het platform te beschadigen dan wel onrechtmatig te gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor het is bedoeld.

4 Indien vaststaat dat het platform door toedoen van het computersystem van een gebruiker is beschadigd dan zijn de kosten van herstel van het platform voor rekening van deze gebruiker. Deze aansprakelijkheid geldt eveneens indien de gebruiker niet wist dat deze schade door zijn toedoen is ontstaan. f. toegangscode Indien STAG meent dat een toegangscode onrechtmatig wordt gebruikt, dan kan de code van deze gebruiker terstond worden geblokkeerd. STAG kan nimmer aansprakelijk worden gesteld indien de gebruiker hierdoor geen gebruik kan maken van het platform artikelbeheer. g. uitval Het platform artikelbeheer kan door zeer uiteenlopende oorzaken niet of niet naar behoren functioneren dan wel onbereikbaar blijken. STAG kan daarvoor nimmer aansprakelijk worden gesteld, tenzij sprake is van opzet of grove schuld van STAG een en ander met inachtneming van het bepaalde onder c. 7. Bevoegdheden van de gebruiker a. autorisatie door leverancier Leveranciers die artikelbestanden uploaden bepalen welke gebruikers die artikelbestanden mogen ontvangen. De leverancier is zelf verantwoordelijk voor autorisatie van gebruikers. Indien gebruiker abusievelijk door de leverancier is geautoriseerd, kan dat STAG niet worden verweten. b. niet-geautoriseerde gebruiker De detaillist die artikelbestanden wenst te ontvangen van een leverancier die de detaillist niet heeft geautoriseerd, kan geen beroep doen op STAG teneinde autorisatie te verkrijgen. STAG is in dat verband geen partij in de rechtsverhouding tussen detaillist en leverancier. 8. Privacy a. Voor de promotie van het platform is het voor STAG van belang dat potentiële gebruikers weten welke gebruikers al op het platform artikelbeheer zijn aangesloten. STAG maakt dan uitsluitend de bedrijfsnaam bekend en niet de persoonsgegevens van degene die namens de gebruiker de toegangscode heeft ontvangen, tenzij bedrijfsnaam en de naam van de persoon dezelfde zijn. b. Het verstrekken van (data)gegevens van een gebruiker aan derden of het publiceren daarvan is uitsluitend toegestaan na toestemming van de gebruiker. c. Geaggregeerde gegevens mogen slechts aan derden worden verstrekt of gepubliceerd worden indien hieruit geen gegevens zijn te herleiden tot een individuele gebruiker, tenzij deze individuele gebruiker hiertegen geen bezwaar heeft. 9. Verstrekken en wijzigen algemene voorwaarden a. Deze voorwaarden worden op verzoek gratis verzonden per mail aan degene die daarom vraagt. De voorwaarden worden ook in het platform artikelbeheer gepubliceerd. b. Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit van de overeenkomst die STAG sluit met de gebruiker die een overeenkomst sluit met STAG.

5 10. Geschillen a. Het Nederlands Recht is van overeenkomstige toepassing op deze voorwaarden en de overeenkomsten die gebruikers sluiten met STAG. b. In geval van een geschil tussen STAG enerzijds en gebruiker of gebruikers anderzijds zijn partijen verplicht door middel van mediation te trachten tot een oplossing te komen alvorens zich tot de rechter te wenden. Deze verplichting geldt niet indien het de betaling van een geldsom waarvan de betalingstermijn is verstreken betreft. c. De kosten van de mediator worden gelijkelijk over de partijen verdeeld. De mediator is ingeschreven in het register van MfN. Indien partijen niet tot overeenstemming komen over de keuze van de mediator dan kan ieder der partijen de directeur van het MfN vragen een mediator aan te wijzen. Deze aanwijzing is bindend voor partijen. d. Indien de mediation niet leidt tot een oplossing kunnen partijen zich richten tot de onafhankelijke rechter. Zoetermeer, 11 november 2016

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in Spring House, De Ruijterkade 128, 1011 AC te Amsterdam. Eigenaar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2018

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2018 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2018 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in SpringHouse, De Ruijterkade 128, 1011 AC te Amsterdam. Eigenaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Tot stand gekomen op 3 augustus 2017. Algemene Voorwaarden Rijschoolvinden.nl, gevestigd aan De Weer 194, 1503WN, te Zaandam, ingeschreven bij de KvK onder nummer 60167017. Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V.

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. D.O.e.N. BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.O.e.N. B.V. gevestigd

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018:

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Account: de persoonlijke digitale omgeving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo.

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo. Algemene voorwaarden Versie September 2014 IMEZO 1 Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: iedere (rechts-)persoon die met IMEZO een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar De Hoop, vertegenwoordigd door Recep Ermis.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar De Hoop, vertegenwoordigd door Recep Ermis. Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar De Hoop, vertegenwoordigd door Recep Ermis. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan Mantelzorgmakelaar De Hoop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar Corinne van der Linden, vertegenwoordigd door Corinne van der Linden.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar Corinne van der Linden, vertegenwoordigd door Corinne van der Linden. Algemene voorwaarden van Mantelzorgmakelaar Corinne van der Linden, vertegenwoordigd door Corinne van der Linden. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Deelneming Stichting Adiona AV2018

Algemene Voorwaarden Deelneming Stichting Adiona AV2018 Algemene Voorwaarden Deelneming Stichting Adiona AV2018 De Algemene Voorwaarden zijn op 17 september 2018 vastgesteld door het bestuur van Stichting Adiona en van toepassing op de Deelneming. Artikel 1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden So Vie

Algemene voorwaarden So Vie Algemene voorwaarden So Vie Artikel 1 Definities 1. So Vie: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Regenboog 31, 3824ED te Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Buitengewoon Thuis, Willemstraat 10 te Son en Breugel, vertegenwoordigd door Bertine van Ruremonde

Algemene voorwaarden van Buitengewoon Thuis, Willemstraat 10 te Son en Breugel, vertegenwoordigd door Bertine van Ruremonde Algemene voorwaarden van Buitengewoon Thuis, Willemstraat 10 te Son en Breugel, vertegenwoordigd door Bertine van Ruremonde Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Zorgadvies van de Plas Kapelstraat 22, 5741CE Beek en Donk, vertegenwoordigd door Corien van de Plas.

Algemene voorwaarden van Zorgadvies van de Plas Kapelstraat 22, 5741CE Beek en Donk, vertegenwoordigd door Corien van de Plas. Algemene voorwaarden van Zorgadvies van de Plas Kapelstraat 22, 5741CE Beek en Donk, vertegenwoordigd door Corien van de Plas. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Dorien Dullaert Mantelzorgmakelaar. Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem.

Algemene voorwaarden van Dorien Dullaert Mantelzorgmakelaar. Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem. Algemene voorwaarden van Vertegenwoordigd door: Dorien Dullaert, Nijhoffstraat 61, 6821 BH Arnhem. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan heeft gegeven.

Nadere informatie

H K 6 T

H K 6 T Algemene voorwaarden van Regelzus, Hondstraat 6, 5476KT Vorstenbosch, vertegenwoordigd door H.G.A. (Erna) van den Elsen Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2017

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2017 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2017 Definities - NCDO/ONEWORLD: Centrum voor Mondiale Burgerschap, met kantoor in Amsterdam: Piet Heinkade 181-H, 1019 HC. Eigenaar en uitgever van OneWorld. - Overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden Roburmarketing B.V. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag Nederland onder nummer 62617869 met handelsnamen: Rubix Marketing, Rubix Media, Kiss

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen, Polderweg 5 Oostwold, vertegenwoordigd door Petra Brantsma.

Algemene voorwaarden van Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen, Polderweg 5 Oostwold, vertegenwoordigd door Petra Brantsma. Algemene voorwaarden van Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen, Polderweg 5 Oostwold, vertegenwoordigd door Petra Brantsma. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gerriët Reinders Mantelzorgmakelaar (MZM ), vertegenwoordigd door G Reinders Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden van Gerriët Reinders Mantelzorgmakelaar (MZM ), vertegenwoordigd door G Reinders Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden van Gerriët Reinders Mantelzorgmakelaar (MZM ), vertegenwoordigd door G Reinders Artikel 1 Definities 1. 1.Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan Gerriët Reinders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgkompas, Schoolstraat 35, 5124 RM Molenschot, vertegenwoordigd door Ineke Verhagen.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgkompas, Schoolstraat 35, 5124 RM Molenschot, vertegenwoordigd door Ineke Verhagen. Algemene voorwaarden van Mantelzorgkompas, Schoolstraat 35, 5124 RM Molenschot, vertegenwoordigd door Ineke Verhagen. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden")

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de Algemene Voorwaarden) ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden") Artikel 1. Definities EPAC: EPAC Property Counselors B.V., statutair gevestigd te Bilthoven, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN XS 2 Knowledge B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen XS 2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Laergo B.V. per 1 januari 2015

Algemene Voorwaarden van Laergo B.V. per 1 januari 2015 Algemene Voorwaarden van Laergo B.V. per 1 januari 2015 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Laergo: Laergo B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar Kerkakkers 29, 6923 BX Groessen, vertegenwoordigd door Elise Lentjes-Klutman.

Algemene voorwaarden van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar Kerkakkers 29, 6923 BX Groessen, vertegenwoordigd door Elise Lentjes-Klutman. Algemene voorwaarden van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar Kerkakkers 29, 6923 BX Groessen, vertegenwoordigd door Elise Lentjes-Klutman. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met Algemene voorwaarden van BTW & OG B.V., verder BTW & OG, gevestigd aan de Edisonstraat 86 te 7006 RE Doetinchem, de dato 18 oktober 2011, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Zutphen. Artikel 1

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Autobedrijf Keurmerk B.V.

Algemene voorwaarden Autobedrijf Keurmerk B.V. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Autobedrijf Keurmerk B.V. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst c.q aanbieding tussen Autobedrijf Keurmerk B.V. nader te noemen

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

[Algemene voorwaarden]

[Algemene voorwaarden] [Algemene voorwaarden] PivvenIT Wederik 50 3401 LZ IJsselstein 26 maart 2015 2/8 Algemene voorwaarden Artikel 1 - Begripsbepaling PivvenIT: PivvenIT V.O.F. te IJsselstein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SmartPhort

Algemene voorwaarden SmartPhort Algemene voorwaarden SmartPhort Artikel 1 Definities 1. SmartPhort: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan J.F. Kennedylaan 19F, 5555XC te Valkenswaard, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Mantelzorgzaken, vertegenwoordigd door C. Hoevers Prins.

Algemene voorwaarden van Mantelzorgzaken, vertegenwoordigd door C. Hoevers Prins. Algemene voorwaarden van Mantelzorgzaken, vertegenwoordigd door C. Hoevers Prins. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de werkzaamheden aan Mantelzorgzaken heeft gegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging

Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging Algemene voorwaarden van MantelZorgOndersteuning Kennemerland (hierna genoemd: MZOK) Meerweidenlaan 31, 1951 BV Velsen-Noord, vertegenwoordigd door Ingrid Zoer Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KLACHTENREGELING.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KLACHTENREGELING.NL ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING KLACHTENREGELING.NL Algemene bepalingen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - Stichting: Stichting Klachtenregeling.nl gevestigd te Oss, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

1.3. Alle door SocialDipping gedane offertes en/of aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij daaruit anders blijkt.

1.3. Alle door SocialDipping gedane offertes en/of aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij daaruit anders blijkt. Artikel 1. Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en offertes met of van SocialDipping gevestigd

Nadere informatie

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN FITNESS & GEZONDHEIDSCENTRUM ELST De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-8-2012 1. Algemeen 1.1. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen A. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en / of overeenkomst tussen Pedicure W.J.R. van Hunen- Brouwers, hierna te

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam Lamar communicatie Veemarkt 125 1019 CB Amsterdam www.lamarcommunicatie.nl Datum 17.06.2016 Onderwerp Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden Gedeponeerd op 12 februari 2016 bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Mantelzorgpraktijk, Annie M.G. Schmidtweg 56, 1321 JH Almere, vertegenwoordigd door Magda van Gestel MA.

Algemene voorwaarden van De Mantelzorgpraktijk, Annie M.G. Schmidtweg 56, 1321 JH Almere, vertegenwoordigd door Magda van Gestel MA. Algemene voorwaarden van De Mantelzorgpraktijk, Annie M.G. Schmidtweg 56, 1321 JH Almere, vertegenwoordigd door Magda van Gestel MA. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever: degene die de opdracht voor de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 11 februari 2008

Algemene Voorwaarden Versie 11 februari 2008 Algemene Voorwaarden Versie 11 februari 2008 1. Definities 1.1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Effect Webdesign wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden.

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. De onderneming ten behoeve waarvan deze Algemene voorwaarden zijn opgesteld: W.J. Oostwouder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bizz Assistant 2015

Algemene Voorwaarden Bizz Assistant 2015 Algemene Voorwaarden Bizz Assistant 2015 Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst die tussen Opdrachtgever en de Virtueel Assistent (hierna te noemen: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

Artikel 4 Opdracht en uitvoering Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging

Artikel 4 Opdracht en uitvoering Artikel 5 Wijziging overeenkomst Artikel 6 Opschorting, ontbinding en opzegging Algemene voorwaarden van de maatschap Zeeuwse Mantelzorgmakelaars, Lindemansweg 14, 4474NJ Kattendijke, vertegenwoordigd door Hellen Slager, Jolanda Bogaert en Ilona Vermare. Artikel 1 Definities 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. Gebruiker: de gebruiker van de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F.

Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F. Algemene voorwaarden Tirimba Balloons & Magic V.O.F. Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REVPAR MANAGER SEPTEMBER 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN REVPAR MANAGER SEPTEMBER 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN REVPAR MANAGER SEPTEMBER 2013 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65;

Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65; Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting.

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting. ALGEMENE VOORWAARDEN RVDB INTERIM 1. Definities RvdB of RaymakersvdBruggen: onderdeel van de besloten vennootschap RaymakersKayser Personeel en Organisatie BV, gevestigd te Weesp kantoorhoudende aldaar

Nadere informatie

Raamwerkovereenkomst GS1 Keurmerk. voor Data Management Services levensmiddelen en drogisterij

Raamwerkovereenkomst GS1 Keurmerk. voor Data Management Services levensmiddelen en drogisterij voor Data Management Services levensmiddelen en drogisterij Versie 1.0, 27 juni 2016 Samenvatting Documenteigenschap Naam Waarde Raamwerkovereenkomst GS1 Keurmerk Datum 27 juni 2016 Status Beschrijving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Op al onze offertes, aanbiedingen, opdrachten en andere verbintenissen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Op al onze offertes, aanbiedingen, opdrachten en andere verbintenissen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Algemene Voorwaarden Op al onze offertes, aanbiedingen, opdrachten en andere verbintenissen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klas Juridisch Advies & Bijstand, Postbus 8168, 1186 LD Amstelveen,

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING Algemene voorwaarden van de eenmanszaak 'TOM Incasso & Bemiddeling', gevestigd te Uden en kantoorhoudende te (5405 NB) Uden aan Loopkantstraat 11-B. Gedeponeerd bij de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Skytz gevestigd aan de Papierbaan 9 te Winschoten. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie