Algemene Handelsvoorwaarden De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Handelsvoorwaarden De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest."

Transcriptie

1 Algemene Handelsvoorwaarden De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest. Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties tussen De Bever B.V., handelend onder de naam Blue Wonder!, gevestigd te Uitgeest, hierna te noemen: Blue Wonder! enerzijds en degene met wie zij contracteert anderzijds, doch met de uitbreiding dat deze voorwaarden ook steeds aan derden kunnen worden tegengeworpen. 1.2 Een verwijzing door de afnemer naar de eigen handelsvoorwaarden wordt door Blue Wonder! uitdrukkelijk van de hand gewezen, tenzij het tegendeel vooraf door Blue Wonder! schriftelijk is bevestigd. Wijzigingen in de overeenkomsten met Blue Wonder! zullen slechts van kracht zijn, indien zij uitdrukkelijk en schriftelijk door Blue Wonder! zijn bevestigd. Artikel 2: Aanbiedingen, aanvaardingen, totstandkoming overeenkomst. 2.1 Alle aanbiedingen en/of offertes zijn vrijblijvend, tenzij deze een termijn voor aanvaarding bevatten. Indien een aanbieding een vrijblijvend aanbod bevat en dit wordt aanvaard door de wederpartij, heeft Blue Wonder! het recht het aanbod binnen twee werkdagen na ontvangst van de aanvaarding te herroepen. 2.2 Te allen tijde geldt, dat eerst nadat Blue Wonder! een bestelling van haar wederpartij heeft ontvangen, en deze door Blue Wonder! schriftelijk (per post, e- mail of fax) is aanvaard, een overeenkomst tussen partijen tot stand is gekomen. Te allen tijde geldt, dat wanneer de bestelling van de wederpartij van Blue Wonder! in enig opzicht afwijkt van de offerte van Blue Wonder!, een overeenkomst eerst tot stand kan komen, wanneer Blue Wonder! uitdrukkelijk schriftelijk heeft bericht met deze afwijking van de offerte in te stemmen. 2.3 De opgegeven prijzen gelden voor levering af bedrijf of magazijn van Blue Wonder!, zonder korting en exclusief BTW of andere rechten of belastingen en exclusief kosten voor pallets en/of emballage.

2 2.4 Indien na de overeenkomst de prijzen van lonen, sociale lasten, omzetbelastingen en dergelijke worden verhoogd, ook al geschieden deze verhogingen ingevolge reeds bij de aanbieding voorzienbare omstandigheden, dan kunnen deze door Blue Wonder! aan haar wederpartij worden doorberekend. Artikel 3: Levering 3.1 De bestellingen worden door Blue Wonder! uit voorraad en franco uitgevoerd, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Behoudens voor zover uit deze algemene handelsvoorwaarden blijkt dat van eigendomsbehoud sprake is, gaat het eigendom van en het risico van de goederen op de afnemer van Blue Wonder! over bij levering. 3.2 De opgegeven levertijden zijn niet te beschouwen als fatale termijnen, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen. 3.3 Niet tijdige aflevering door Blue Wonder! geeft de afnemer in ieder geval geen recht op ontbinding van de overeenkomst, tenzij er sprake is van ruime overschrijding van de levertijd. Alvorens zich te beroepen op ontbinding moet de afnemer Blue Wonder! schriftelijk in gebreke stellen en daarbij nog een redelijke termijn van minimaal vijf werkdagen in acht nemen, gedurende welke Blue Wonder! kan nakomen. De afnemer heeft nimmer het recht op ontbinding wegens niet tijdige aflevering door Blue Wonder!, indien dit laatste te wijten is aan overmacht aan de zijde van Blue Wonder!. 3.4 Indien om welke reden ook de afnemer van Blue Wonder! niet in staat is de goederen op het overeengekomen tijdstip in ontvangst te nemen en deze gereed zijn voor verzending, zal Blue Wonder!, als haar opslagmogelijkheden dat toestaan, op verzoek van de afnemer van Blue Wonder! de goederen bewaren, beveiligen en alle redelijke maatregelen treffen om achteruitgang in kwaliteit te voorkomen, tenzij deze goederen reeds bij de afnemer van Blue Wonder! bezorgd zijn. De afnemer van Blue Wonder! is verplicht aan Blue Wonder! de opslagkosten volgens het bij Blue Wonder! gebruikelijke tarief en bij gebreke daarvan, volgens het in de branche gebruikelijke tarief, te vergoeden vanaf het tijdstip dat de goederen voor verzending gereed zijn, dan wel, indien dat een later tijdstip is, vanaf de in de overeenkomst overeengekomen leveringsdatum.

3 3.5 Elk gedeeltelijke levering, waaronder mede wordt verstaan de levering van goederen van een samengestelde order, kan aan de afnemer worden gefactureerd; in een dergelijk geval moet betaling plaatsvinden door de afnemer van Blue Wonder! overeenkomstig het bepaalde in artikel 5 onder het kopje betaling. Artikel 4: Verpakking 4.1 Afnemer is verplicht, tenzij schriftelijk anders overeengekomen, alle door Blue Wonder! in het verkeer gebrachte artikelen uitsluitend aan te bieden, te doen aanbieden, te verkopen, te doen verkopen, te leveren, of te doen leveren in de originele van Blue Wonder! afkomstige verpakking, zonder enige verandering daaraan, welke dan ook. Blue Wonder! verbindt zich de goederen behoorlijk te verpakken (tenzij de aard van de goederen zich daartegen verzet) en op zodanige wijze te beveiligen, dat ze bij normaal vervoer hun bestemming in goede staat bereiken. Blue Wonder! draagt zorg voor een gebruikelijke transportverzekering. De goederen zullen door Blue Wonder! bezorgd worden op, dan wel ter bezorging worden verzonden naar de overeengekomen plaats of plaatsen op de wijze als in de order is bepaald of naderhand schriftelijk is overeengekomen. Wanneer Blue Wonder! voor de verpakking en transport pallets, kisten, containers of kratten, etc. ter beschikking heeft gesteld, of door een derde al dan niet tegen voldoening van statiegeld of een waarborgsom ter beschikking heeft doen stellen, is de afnemer van Blue Wonder! verplicht (tenzij het om een eenmalige verpakking gaat) deze pallets, etc. in overleg terug te leveren dan wel indien overeengekomen de kostprijs, statiegeld of waarborgsom te vergoeden. Artikel 5: Betaling 5.1 Afnemer is verplicht, ook zonder dat een aanmaning of ingebrekestelling is verstuurd, binnen 14 dagen na factuurdatum het factuurbedrag te betalen, zonder aftrek van enige korting of zonder enige compensatie toe te passen. 5.2 Steeds blijft Blue Wonder! gerechtigd contante betaling voor aflevering van de zaken te verlangen. Eveneens is Blue Wonder! gerechtigd, wanneer bij haar gerede twijfel bestaat omtrent de betalingscapaciteit van de afnemer, de bezorging van de goederen uit te stellen tot afnemer hetzij contant heeft betaald,

4 hetzij genoeg zekerheid voor de betaling heeft verschaft. Indien afnemer niet tijdig betaald, is hij/zij zonder dat een ingebrekestelling of aanmaning benodigd is rente verschuldigd over het factuurbedrag voor elke maand of een gedeelte daarvan, dat hij met zijn betaling in gebreke is. Deze rente bedraagt 1,25% per maand of, indien er geen sprake is van een hele maand, 0,3% per week. Indien de wederpartij van Blue Wonder! niet tijdig aan zijn/haar betalingsverplichting voldoet en evenmin gevolg geeft aan een ingebrekestelling met een termijn van 7 dagen, is Blue Wonder! bevoegd de koopovereenkomst zonder rechtelijke tussenkomst als ontbonden te beschouwen. In dat geval is de wederpartij van Blue Wonder! aansprakelijk voor de door Blue Wonder! geleden schade, ondermeer bestaande uit winstderving, uit transportkosten en uit de kosten van de ingebrekestelling. Tevens komen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten aan incasso verbonden voor zijn/haar rekening. De buitengerechtelijke kosten worden gefixeerd op 15% van de hoofdsom of zoveel meer als deze in werkelijkheid blijkens aan Blue Wonder! in rekening gebrachte of te brengen bedragen in verband met onder andere rechtshulp, belopen. Onverminderd het elders in deze algemene handelsvoorwaarden bepaalde, wordt de overeenkomst met de wederpartij van Blue Wonder! ontbonden zonder rechtelijke tussenkomst na schriftelijke verklaring op het tijdstip waarop de wederpartij van Blue Wonder! in staat van faillissement wordt verklaard, voorlopige surseance van betaling aanvraagt of door in beslaglegging, onder curatele stelling of anderszins de beschikkingsbevoegdheid over zijn/haar vermogen of delen daarvan verliest, tenzij de curator of de bewindvoerder de uit deze overeenkomst voortvloeiende verplichting als boedelschuld erkent of zekerheid voor de betaling stelt. Artikel 6: Aansprakelijkheid 6.1 Blue Wonder! is nimmer aansprakelijk en verplicht tot vergoeding van minnelijk of niet minnelijk geleden schade, geleden door het niet voldoen aan de overeengekomen specificaties of hoedanigheden van de zaken en/of door een vertraging in de levering. Blue Wonder! is slechts aansprakelijk voor schade wegens opzet of grove schuld van de directie van Blue Wonder!

5 Artikel 7: Overmacht 7.1 Leveringstermijnen worden verlengd met een periode gedurende welke Blue Wonder! door overmacht verhinderd is aan haar verplichtingen te voldoen. Van overmacht aan de zijde van Blue Wonder! is sprake is indien Blue Wonder! na het sluiten van de overeenkomst verhinderd wordt aan haar verplichtingen uit de overeenkomst of aan de voorbereiding daarvan te voldoen ten gevolge van oorlog, oorlogsgevaar, burgeroorlog, oproer, mollest, brand, waterschade, overstroming, werkstaking, bedrijfsbezetting, uitsluiting, in- en uitvoerbelemmeringen, overheidsmaatregelen, defecten aan machinerieën, storingen in de levering van energie, alles zowel in het bedrijf van Blue Wonder! als bij derden van wie Blue Wonder! de benodigde materialen, goederen of grondstoffen geheel of gedeeltelijk moet betrekken evenals bij opslag of gedurende transport al dan niet in eigen beheer en voorts door alle overige oorzaken, buiten de schuld of de risicosfeer Blue Wonder! ontstaan. 7.2 Indien door overmacht de levering meer dan twee maanden vertraagd wordt, zijn zowel Blue Wonder! als de wederpartij van Blue Wonder! bevoegd de overeenkomst als beëindigd te beschouwen. In dat geval heeft Blue Wonder! slechts recht op vergoeding van de door haar gemaakte kosten. Indien de overmacht intreedt, terwijl de overeenkomst reeds ten dele is uitgevoerd, heeft de wederpartij van Blue Wonder! indien door overmacht resterende levering meer dan twee maanden vertraagd wordt, de bevoegdheid om hetzij het reeds afgeleverde gedeelte van de goederen te behouden en de daarvoor verschuldigde koopsom te voldoen, hetzij de overeenkomst ook voor het reeds uitgevoerde gedeelte als beëindigd te beschouwen onder verplichting hetgeen hem/haar reeds geleverd was naar Blue Wonder! terug te zenden voor rekening en risico van de wederpartij van Blue Wonder!, indien de wederpartij van Blue Wonder! kan aantonen dat de reeds afgeleverde gedeelte van de goederen door de wederpartij van Blue Wonder! niet meer doeltreffend kan worden gebruikt ten gevolge van het niet afleveren van de resterende goederen.

6 Artikel 8: Reclame 8.1 De afnemer van Blue Wonder! is verplicht terstond na de levering van de goederen deze grondig te inspecteren op gebreken en bij aanwezigheid daarvan, Blue Wonder! terstond schriftelijk op de hoogte te brengen. Indien de wederpartij van Blue Wonder! niet binnen acht dagen na de dag van levering Blue Wonder! wijst op gebreken, die bij grondig onderzoek konden worden opgemerkt, dan wordt de wederpartij van Blue Wonder! geacht met de staat waarin de goederen ten tijde van de levering zich bevonden in te stemmen en vervalt ieder recht op reclame. 8.2 Blue Wonder! dient in staat te worden gesteld om ingediende reclames/klachten met betrekking tot de door haar geleverde goederen bij de wederpartij van Blue Wonder! te controleren. Bij overeenstemming zal een schriftelijke verklaring worden opgesteld die door beide partijen dient te worden ondertekend. 8.3 Indien de klachten van de wederpartij van Blue Wonder! naar het oordeel van Blue Wonder! en/of de onafhankelijke deskundige juist zijn, dan zal Blue Wonder! hetzij een billijke schadevergoeding betalen tot ten hoogste de factuurwaarde van de geleverde goederen, hetzij de geleverde goederen gratis vervangen na terugzending daarvan in de originele toestand. Blue Wonder! is in deze gevallen niet verplicht tot vergoeding van verdere schade of kostenvergoeding hoe dan ook genaamd. Artikel 9: Reclame-uitingen met betrekking tot de producten van Blue Wonder! 9.1 De afnemers van Blue Wonder! mogen geen advertenties of aankondigingen van misleidende inhoud, of met misleidende strekking, of die aan de reclame van Blue Wonder! afbreuk kunnen doen, plaatsen, verspreiden, of doen verspreiden, noch hetzij direct, hetzij indirect misleidende aanbiedingen doen in verband met de verkoop van de goederen van Blue Wonder!. Artikel 10: Garantie 10.1 Blue Wonder! stelt zich tegenover haar wederpartij aansprakelijk voor schade aan en door de goederen optredende binnen twee maanden na aflevering door Blue Wonder! aan haar wederpartij als gevolg van materiaal- en/of fabricagefouten.

7 Blue Wonder! is niet aansprakelijk voor schade indien deze het gevolg is van het feit dat een koper of een afnemer de goederen gebuikt in strijd met de daarbij verstrekte gebruiksaanwijzing of anderszins bij het gebruik een fout maakt. De aansprakelijkheid van Blue Wonder! is ten alle tijden beperkt tot kosteloos herstel van een gebrekkig goed of tot vervanging van dat goed of van een onderdeel ervan een en ander ter beoordeling van Blue Wonder!. Artikel 11: Eigendomsvoorbehoud 11.1 De eigendom van de door Blue Wonder! geleverde goederen gaat eerst op de afnemer over wanneer deze aan zijn verplichtingen jegens Blue Wonder! van welke aard ook, en ter zake van de onderhavige transactie, integraal heeft voldaan. Zolang Blue Wonder! geen volledige betaling inzake van een overeenkomst tot levering van goederen heeft ontvangen, blijven de geleverde goederen, eigendom van Blue Wonder! Blue Wonder! heeft het recht deze goederen terug te vorderen en tot zich te nemen, indien de nalatige afnemer zijn verplichtingen niet nakomt, indien hij liquideert, surseance van betaling aanvaardt of heeft verkregen, in staat van faillissement wordt verklaard of beslag op goederen wordt gelegd Alle daden met betrekking tot verkochte en geleverde goederen, zijn de afnemer van Blue Wonder! verboden, zolang hij/zij niet aan zijn/haar betalingsverplichting heeft voldaan Wanneer Blue Wonder! goederen van haar afnemer onder zich heeft, is zij gerechtigd deze goederen onder zich te houden tot voldoening van alle kosten die zij besteed heeft bij uitvoering van de opdracht van diezelfde opdrachtgever, tenzij de opdrachtgever voor de kosten genoegzame zekerheid heeft gesteld. Artikel 12: Toepasselijk recht en bevoegde rechter 12.1 Alle geschillen voortvloeiende uit aanbiedingen en leveringen, alsmede uit overeenkomsten van koop/verkoop en dergelijke zijn onderworpen aan het oordeel van de rechtbank te Haarlem Op alle transacties met Blue Wonder! of op alle handelingen van, met of jegens Blue Wonder! is Nederlands recht van toepassing.

8

van het veld Sedumdirect ( ) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv

van het veld Sedumdirect ( ) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv Sedumdirect (20-7-2015) Algemene verkoopvoorwaarden Sedumkwekerij Sedumdirect bv 1. Algemeen 1.1. Met betrekking tot onze verkopen gelden uitsluitend de hierna volgende voorwaarden. Andersluidende voorwaarden

Nadere informatie

Toepasselijkheid Algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst

Toepasselijkheid Algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden van Instruct B.V. gevestigd te Bodegraven, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 29048575. Algemeen 1.1 In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Onder 'koper' dient te worden verstaan de afnemer van verkoper in welke zin dan ook.

Onder 'koper' dient te worden verstaan de afnemer van verkoper in welke zin dan ook. ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID EN DEFINITIES Onder 'verkoper' dient te worden verstaan Bedopmaat.nl te Tilburg. Onder 'koper' dient te worden verstaan de afnemer van verkoper in welke zin dan ook. Op alle

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Van Corpus Health gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven onder KvK nr. 27277262 te Zoetermeer Artikel 1: Toepasselijkheid en Definities Artikel 2: Totstandkoming

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden VisserDesign Expo Styling

Algemene leveringsvoorwaarden VisserDesign Expo Styling Algemene leveringsvoorwaarden VisserDesign Expo Styling Algemeen artikel 1 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder expo styling ieder die diensten verricht onder toepasselijkheidsverklaring

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide SJ te Helmond

Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide SJ te Helmond Algemene Voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide 6 5709 SJ te Helmond Artikel 1 Definities a. Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DBO energie BV DEFINITIES. Artikel 1.

Algemene Voorwaarden DBO energie BV DEFINITIES. Artikel 1. DEFINITIES Artikel 1. 1. In onderhavige voorwaarden wordt met opdrachtnemer aangeduid DBO Energie BV. Met opdrachtgever wordt de partij aangeduid die een goed of een dienst bij opdrachtnemer afneemt of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties die plaatsvinden tussen Quality Line International en haar klanten. In die gevallen waar (ten dele) wordt afgeweken van deze

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van HOLLAND ETIKETTEN SERVICE gevestigd te Veghel en aldaar kantoorhoudende aan de Coevering 10, in de hierna volgende bepalingen ook aan te duiden als H.E.S.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: A. YouMagine: gevestigd en kantoorhoudende te Emmen aan de Bargies 25. B. Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties die plaatsvinden tussen Paint Seal Solutions, hierna (PSS) te noemen, en haar klanten. In die gevallen

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold Betaling Bij vooruitbetaling van het totale bedrag, dient u het bedrag zoals vermeld op de orderbevestiging, de volgende werkdag (er kan nog een correctie volgen, bv andere prijs, niet leverbaar enz.)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PBS BIKE LEATHERS

ALGEMENE VOORWAARDEN PBS BIKE LEATHERS ALGEMENE VOORWAARDEN PBS BIKE LEATHERS Offertes en overeenkomsten 1.1. Alle offertes vinden plaats onder toepasselijk verklaring van deze algemene reparatie, leveringen betalingsvoorwaarden, zowel op de

Nadere informatie

Keuken-& interieurmontage groep, gevestigd aan de Tom Mandersstraat 82, 7558 MR Hengelo.

Keuken-& interieurmontage groep, gevestigd aan de Tom Mandersstraat 82, 7558 MR Hengelo. Algemene Voorwaarden Keuken-& interieurmontage groep, gevestigd aan de Tom Mandersstraat 82, 7558 MR Hengelo. Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN EERLIJK TROPISCH HOUT B.V. GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR MIDDEN- NEDERLAND dossiernummer 30266434

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN EERLIJK TROPISCH HOUT B.V. GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR MIDDEN- NEDERLAND dossiernummer 30266434 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN EERLIJK TROPISCH HOUT B.V. GEDEPONEERD BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR MIDDEN- NEDERLAND dossiernummer 30266434 1 Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden BioComp

Leveringsvoorwaarden BioComp 1. Algemene toepasselijkheid 1.1 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor alle aanbiedingen, orderbevestigingen, leveringen van goederen en materialen van BioComp bv, hierna te noemen

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door Respons Medical gevestigd te Boxmeer, hierna te noemen: Respons, aangegaan.

1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door Respons Medical gevestigd te Boxmeer, hierna te noemen: Respons, aangegaan. Respons Medical, postbus 28, 5831 AA, Boxmeer Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door Respons Medical gevestigd te Boxmeer, hierna

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Safestyle

Algemene voorwaarden Safestyle Algemene voorwaarden Safestyle Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door Safestyle, gevestigd te Schijndel, hierna te noemen Safestyle,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Inhoudsopgave Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst

Inhoudsopgave Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst Algemene Voorwaarden Puur PaardEnMens Inhoudsopgave Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Wijzigingen in de overeenkomst Artikel

Nadere informatie

ALGEMEEN Artikel 1. -----------

ALGEMEEN Artikel 1. ----------- Algemene Levering- en betalingsvoorwaarden F.J.L.M. van Heteren h.o.d.n. General Bikes Beemsterstraat 69 1023 TK AMSTERDAM Hierna verder te noemen General Bikes -- ALGEMEEN Artikel 1. -- 1. Alle orders

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN 1. Toepassing Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen, zijn deze contractvoorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten tussen Brink Recycling B.V. (hierna

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand Artikel 1: begripsomschrijving Ideavelop B.V.: wederpartij: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Ideavelop B.V. op enigerlei

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01

Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01 Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01 Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33278891)

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van de besloten vennootschap STEENSMA B.V., gevestigd te Leeuwarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Leeuwarden op 26 januari 2015. Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

1.1.3 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zijn alle bepalingen van deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden tussen partijen van kracht.

1.1.3 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zijn alle bepalingen van deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden tussen partijen van kracht. Algemene leveringsvoorwaarden. ALGEMENE LEVERINGS EN BETALINGS VOORWAARDEN Caresse Hair Care. Artikel 1 Algemeen 1.1.1 Deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle door Caresse

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BUSKOOP SCHILDERS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BUSKOOP SCHILDERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BUSKOOP SCHILDERS B.V. Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op en vormen één geheel met alle door Buskoop te sluiten overeenkomsten. 1.2 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Real Telecom, gevestigd te Sneek, hierna te noemen Real Telecom.

1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Real Telecom, gevestigd te Sneek, hierna te noemen Real Telecom. Algemene Voorwaarden Real Telecom 01-01-2002 KvK 01086027 Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Real Telecom, gevestigd

Nadere informatie

Toepasselijkheid Algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst

Toepasselijkheid Algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst Algemene voorwaarden van Instruct B.V. gevestigd te Bodegraven, zoals gedeponeerd bij de Ka Rijnland onder nummer 29048575. Algemeen 1.1 In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever:

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

vorderingen wegens tekortschieten in de nakoming van de overeenkomst, blijven de zaken voor risico van de wederpartij en blijven zij ons eigendom.

vorderingen wegens tekortschieten in de nakoming van de overeenkomst, blijven de zaken voor risico van de wederpartij en blijven zij ons eigendom. ALGEMENE VOORWAARDEN van G. Bosman Dakwerken, Prins Clausstraat 4, 5951 AR Belfeld. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder nummer 12066049 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP -EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP -EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP -EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes, aanbiedingen en verkoopovereenkomsten door HomeGrass Group V.o.F., gevestigd te Oss aan de Gasstraat-Oost 36 (hierna:

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

-1 - 1-2 De opdracht of bestelling van de opdrachtgever geldt als acceptatie van Zwaans zijn algemene voorwaarden.

-1 - 1-2 De opdracht of bestelling van de opdrachtgever geldt als acceptatie van Zwaans zijn algemene voorwaarden. -1 - Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten door Zwaans Kartonnage BV, gevestigd te Ravenstein, hierna te noemen

Nadere informatie

D o c u m e n t t i t e l

D o c u m e n t t i t e l Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden van Thermostar I Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door ons gedane aanbiedingen en gesloten overeenkomsten voorzover daarvan niet schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden:

Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden: Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden: Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426.

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarde Eat the Lemon 2015

Algemene voorwaarde Eat the Lemon 2015 Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die EAT the LEMON met een opdrachtgever sluit; offertes, opdrachten, diensten, overeenkomsten van (ver)koop en leveringen,

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 06051984) zijn van

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht.

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. ALGEMENE VOORWAARDEN Zonweringspaleis Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES

Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden V.M.D. B.V.

Algemene voorwaarden V.M.D. B.V. Algemene voorwaarden V.M.D. B.V. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door V.M.D. B.V., gevestigd te Leek. 1-2 Bijzondere,

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft. De opdrachtgever

Nadere informatie

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Trendy meubelverhuur, onderdeel van Q2r VOF, hierna te noemen TMV. De voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV

Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Zijlstra Beroepskleding BV

Algemene verkoopvoorwaarden Zijlstra Beroepskleding BV Algemene verkoopvoorwaarden Zijlstra Beroepskleding BV Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tevens op alle toekomstige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE. Algemeen en Toepasselijkheid. Artikel 1

Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE. Algemeen en Toepasselijkheid. Artikel 1 Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden

Algemene Verkoopvoorwaarden Algemene Verkoopvoorwaarden 1. Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen verkoopt Metaalhandel Broersen B.V. uitsluitend onder de voorwaarden, zoals die hierna zijn geformuleerd. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Martin & Co.

Algemene Voorwaarden Martin & Co. 1 Algemene Voorwaarden Martin & Co. Artikel 1: Definities - Martin & Co.: eenmanszaak Martin & Co., gevestigd te Amsterdam. - Overeenkomst: de overeenkomst tussen Partijen waarop deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Artikel 2 Algemene voorwaarden van contractpartners en/of derden

Artikel 2 Algemene voorwaarden van contractpartners en/of derden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten door AV-Outlet.nl 2. Afwijkende bepalingen zijn slechts

Nadere informatie

1-2 Bijzondere van de voorwaarden van Zorgdrager afwijkende bepalingen zijn slechts bindend van de indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1-2 Bijzondere van de voorwaarden van Zorgdrager afwijkende bepalingen zijn slechts bindend van de indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Firma R. Zorgdrager Parallelweg 1 4121 KR Everdingen KvK : 30178640 Algemene voorwaarden Firma R. Zorgdrager ARTIKEL 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Quantore B.V.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Quantore B.V. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Quantore B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten, verkopen en leveringen van zaken en

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARES INTERNATIONAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ARES INTERNATIONAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ARES INTERNATIONAL B.V. Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1. Ten behoeve van deze algemene voorwaarden gelden onderstaande definities: a. Ares International B.V.: de besloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zeno-Protect B.V.

Algemene voorwaarden Zeno-Protect B.V. Algemene voorwaarden Zeno-Protect B.V. Deze algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden zijn op 30 juni 1997 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Amsterdam onder nummer 938. De onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ria s keuken, gevestigd te Zwanenburg, Wilgenlaan 7 D

Algemene voorwaarden van Ria s keuken, gevestigd te Zwanenburg, Wilgenlaan 7 D Algemene voorwaarden & Annuleringsvoorwaarden Algemene voorwaarden van Ria s keuken, gevestigd te Zwanenburg, Wilgenlaan 7 D Ria s keuken stelt voorop dat zij zich altijd zal inspannen om haar hoogwaardige

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden

Algemene verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden LEVERINGSVOORWAARDEN Algemene verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden I ALGEMEEN Johannes Bosboomstraat 13 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Rokafast Apeldoorn B.V., hierna te noemen:

Nadere informatie

1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics.

1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics. Z&Z Logistics Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid/Algemeen 1.1 Al onze offertes, overeenkomsten en dienstverlening worden beheerst door deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zullen van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Artikel 3. PRIJZEN De door Verkoper vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Ze gelden in EURO S.

Artikel 3. PRIJZEN De door Verkoper vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Ze gelden in EURO S. Algemene voorwaarden Artikel 1. OFFERTES Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Opdrachten en bestellingen zijn eerst definitief wanneer deze schriftelijk door Verkoper zijn bevestigd. Artikel 2. PRIJSVERHOGINGEN

Nadere informatie

Algemene Inkoopvoorwaarden

Algemene Inkoopvoorwaarden Algemene Inkoopvoorwaarden 1. Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen koopt Metaalhandel Broersen B.V. uitsluitend onder de voorwaarden, zoals die hierna zijn geformuleerd. Deze algemene inkoopvoorwaarden

Nadere informatie