WJZ / De Minister van Economische Zaken,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WJZ / De Minister van Economische Zaken,"

Transcriptie

1 WJZ / Deze bijlage behoort als Bijlage 2 bij artikel 8 van de Regeling van de Minister van Economische Zaken van, nr. WJZ / , houdende aanwijzing van categorieën productie-installaties voor de stimulering van duurzame energieproductie in het jaar 2009 (Regeling aanwijzing categorieën duurzame energieproductie 2009). De Minister van Economische Zaken,

2 Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Aanvraagformulier fotovoltaïsche zonnepanelen (Zon-PV) Versie 2009 Dit formulier is te vinden op Dit formulier is verstrekt door en moet worden ingediend bij: SenterNovem Postbus GB Zwolle Telefoon Bezoekadres SenterNovem Dokter van Deenweg BK Zwolle Elektronisch aanvragen Wilt u de aanvraag voor subsidie elektronisch bij SenterNovem indienen? Kijk op voor meer informatie.

3 Toelichting Dit formulier is bedoeld om subsidie aan te vragen voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie in één van de volgende twee categorieën: - Zon-PV met een opgesteld vermogen groter dan 0,6 kwp (kilowatt-piek) en kleiner of gelijk aan 15 kwp - Zon-PV met een opgesteld vermogen groter dan 15 kwp (kilowatt-piek) en kleiner of gelijk aan 100 kwp De categorieën en eisen voor de installaties die in aanmerking kunnen komen voor SDE-subsidie staan omschreven in een ministeriële regeling ( Regeling aanwijzing categorieën duurzame energieproductie 2009 ). Deze regeling kunt u vinden op Een gebundelde aanvraag indienen Dit formulier is bedoeld om subsidie aan te vragen voor één Zon-PV-installatie. Voor het indienen van een gebundelde aanvraag voor meerdere Zon-PV-installaties is een apart formulier beschikbaar. Kijk op voor meer informatie. Elektronisch aanvragen Wilt u de aanvraag voor subsidie elektronisch bij SenterNovem indienen? Kijk op voor meer informatie.

4 1A. Gegevens particuliere aanvrager (alleen invullen indien u een particuliere aanvrager bent) a. Naam: (m/v) b. Adres: c. Postcode en plaats: d. Land: e. Telefoonnummer: f. adres: g. Burger Service Nummer: h. Giro- of bankrekeningnummer: i. Naam rekeninghouder: j. Plaats rekeninghouder: 1B. Gegevens niet-particuliere aanvrager (alleen invullen indien u een niet-particuliere aanvrager bent) a. Naam organisatie: b. Ondernemingsvorm: c. Contactpersoon: (m/v) d. Adres: e. Postcode en plaats: f. Postbusnummer: g. Postcode en plaats: h. Land: i. Telefoonnummer: j. adres: k. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: l. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te: m. Giro- of bankrekeningnummer: n. Naam rekeninghouder: o. Plaats rekeninghouder: 2. Gegevens contactpersoon (indien afwijkend van de onder 1 ingevulde gegevens) a. Naam organisatie: b. Naam contactpersoon: (m/v) c. Adres: d. Postcode en Plaats: e. Land: f. Telefoonnummer(s): g. adres:

5 3. Locatiegegevens van de Zon-PV-installatie (indien afwijkend van de onder 1 ingevulde gegevens) a. Adres: b. Postcode: c. Plaats: In geval van nieuwbouw is het mogelijk dat u nog geen adres kunt opgeven. In dit geval vult u hieronder de kadastrale aanduiding en/of het bouwnummer van de locatie in. d. Kadastrale aanduiding en/of bouwnummer: 4. Vermogen van de Zon-PV-installatie Wat is het vermogen van de Zon-PV-installatie waarvoor u SDE aanvraagt? kwp (kilowatt-piek) 1 In 2009 zijn er twee categorieën Zon-PV waarvoor u een aanvraag kunt indienen. - Zon-PV met een opgesteld vermogen groter dan 0,6 kwp (kilowatt-piek) en kleiner of gelijk aan 15 kwp - Zon-PV met een opgesteld vermogen groter dan 15 kwp (kilowatt-piek) en kleiner of gelijk aan 100 kwp Kijk voor meer informatie over deze categorieën op N.B. Indien het vermogen dat u invult bij vraag 4 niet valt binnen één van bovenstaande categorieën, dan zal uw aanvraag worden afgewezen. Vraagt u subsidie aan voor een Zon-PV-installatie met een opgesteld vermogen van maximaal 15 kwp, ga dan verder met vraag 6. Vraagt u subsidie aan voor een Zon-PV-installatie met een opgesteld vermogen groter dan 15 kwp, ga dan verder met vraag Plaatsing Wordt de Zon-PV-installatie geplaatst op of tegen een gebouw? O ja O nee 1 één kilowatt-piek (kwp) is gelijk aan duizend Watt-piek (Wp)

6 6. Algemene gegevens van het project a. Wat is de beoogde datum van ingebruikname van uw Zon-PV-installatie? (dd-mm-jjjj) b. Wat is de beoogde datum waarop u de subsidie wilt laten starten? (dd-mm-jjjj) (De subsidieperiode vangt altijd aan op de eerste van de maand) c. Is de Zon-PV-installatie eerder gebruikt? O ja O nee d. Wordt de Zon-PV-installatie geplaatst naast een al bestaande Zon-PV-installatie? O ja O nee Heeft u één van de bovenstaande vragen met ja beantwoord? Geef hieronder dan aan wat de aard en omvang is van de toepassing van gebruikte materialen en/of de uitbreiding. 7. Opmerkingen Zijn er nog andere gegevens, die voor de aanvraag van belang kunnen zijn? O nee O ja, namelijk:

7 8. Ondertekening U verklaart door het ondertekenen van dit aanvraagformulier: a. dat u per productie-installatie waarvoor u SDE-subsidie aanvraagt in dezelfde aanvraagperiode maar één aanvraag indient; b. dat u bij SenterNovem onverwijld schriftelijk melding zult doen van de indiening bij de rechtbank van een verzoek tot verlening van surséance van betaling of tot verzoek faillietverklaring of wanneer een verzoek is ingediend voor de schuldsaneringregeling natuurlijke personen of andere zaken die van invloed zijn op de subsidieverstrekking; c. dat u bij SenterNovem onverwijld schriftelijk melding zult doen van essentiële wijzigingen: gewijzigde datum van ingebruikname gewijzigde aanvangsdatum van subsidieperiode uitbedrijfname of langdurige stilstand wijzigingen van de technische specificatie van de installatie wijzigingen in de gegevens van de aanvrager etc; d. dat u bekend bent met de inhoud van de voor deze aanvraag relevante verplichtingen en bepalingen uit het besluit Stimulering Duurzame Energieproductie en de Ministeriële Regelingen; e. dat u akkoord gaat met het uitwisselen van alle noodzakelijke gegevens voor subsidieverstrekking tussen SenterNovem en de garantiebeheerinstantie en de netbeheerder; f. dat u bekend bent met het feit dat op grond van afspraken tussen de EU-landen er grenzen zijn gesteld aan het verlenen van subsidies aan bedrijven. Deze zijn vastgelegd in de Communautaire kaderregeling inzake staatssteun ten behoeve van het milieu (2001/C/3703). Hierin staat hoeveel subsidie maximaal is toegestaan voor uw project. Indien u voor uw project naast de SDE en de Energie-investeringsaftrek (EIA) nog andere vormen van overheidssteun ontvangt of gaat ontvangen kan het zijn dat u meer subsidie krijgt dan toegestaan. Circa een jaar na datum van ingebruikname van de Zon-PV-installatie zal SenterNovem dan een cumulatietoets uitvoeren. Op dat moment zijn de investeringskosten bekend en is duidelijk hoeveel overheidssteun u ontvangt. Indien blijkt, dat u teveel steun ontvangt of zal ontvangen zal het aantal MWh dat over de totale subsidieperiode in aanmerking komt voor subsidie worden beperkt. Dit geldt niet voor particulieren; g. dat u dit formulier juist, volledig en waarheidsgetrouw heeft ingevuld.

8 Dit formulier moet worden ondertekend door de aanvrager. Indien dit formulier wordt ondertekend door een ander dan de aanvrager moet een machtiging van de aanvrager worden bijgevoegd. Vraagt u aan namens een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap of een maatschap? Dan moet u een machtiging meesturen waarin alle vennoten / maten (niet de eventuele commanditair) de ondertekenaar machtigen tot het doen van de aanvraag. Aldus naar waarheid ingevuld, Naam ondertekenaar: (m/v) Plaats: Datum: Handtekening: Bij dit aanvraagformulier moet u in de volgende gevallen een bijlage meesturen: Een machtiging indien dit formulier is ondertekend door een ander dan de aanvrager. Indien sprake is van een VOF, CV of Maatschap: een machtiging of ondertekening van alle maten of vennoten (niet van de eventuele commanditair). Controleer voordat u de aanvraag verstuurt of: het formulier volledig is ingevuld; het formulier is ondertekend met een originele handtekening; alle benodigde bijlagen zijn bijgevoegd.

9 SenterNovem SenterNovem stimuleert duurzame ontwikkeling en innovatie door een brug te slaan tussen markt en overheid. Op professionele wijze voert SenterNovem overheidsbeleid uit rond innovatie, energie en klimaat en milieu en leefomgeving. Bedrijven, instellingen en overheden kunnen bij SenterNovem terecht voor het realiseren van maatschappelijke doelstellingen op deze terreinen, nationaal en internationaal. SenterNovem is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken. Meer informatie: De Stimuleringsregeling duurzame energieproductie wordt door SenterNovem uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken. Hoewel deze publicatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan SenterNovem geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele fouten. Bij publicaties van SenterNovem die informeren over subsidieregelingen geldt dat de beoordeling van subsidieaanvragen uitsluitend plaatsvindt aan de hand van de officiële publicatie van het besluit in de staatscourant.

Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Voorschotformulier

Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Voorschotformulier Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Voorschotformulier Dit formulier is verstrekt door en moet worden ingediend bij: SenterNovem Postbus 10073 8000 GB Zwolle Telefoon 038 455 34 50 Bezoekadres

Nadere informatie

Vaststellingsformulier

Vaststellingsformulier Vaststellingsformulier Bijlage 4 behorende bij artikel I, onderdeel O, van de Regeling van de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie van nr. WJZ/12001505, houdende wijziging van de Algemene

Nadere informatie

Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Aanvraagformulier

Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Aanvraagformulier Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Aanvraagformulier Dit formulier is verstrekt door en moet worden ingediend bij: SenterNovem Postbus 10073 8000 GB Zwolle Telefoon 038 455 34 50 Bezoekadres

Nadere informatie

CONCEPT. Besluit: 1 Stcrt. 2003, 249; gewijzigd bij ministeriële regeling van 27 januari 2005 (Stcrt. 25). 2 Stcrt. 2004, 126.

CONCEPT. Besluit: 1 Stcrt. 2003, 249; gewijzigd bij ministeriële regeling van 27 januari 2005 (Stcrt. 25). 2 Stcrt. 2004, 126. Regeling van de Minister van Economische Zaken van., nr..., houdende wijziging van de Regeling subsidiebedragen milieukwaliteit elektriciteitsproductie 2005, de Regeling subsidiebedragen milieukwaliteit

Nadere informatie

Bijlage 6 behorende bij artikel 7e, eerste lid van de Algemene uitvoeringsregeling stimulering duurzame energieproductie.

Bijlage 6 behorende bij artikel 7e, eerste lid van de Algemene uitvoeringsregeling stimulering duurzame energieproductie. Verzoek tot vaststelling van de geschiktheid van een productieinstallatie voor de opwekking van hernieuwbare warmte en mededeling van meetgegevens van hernieuwbare warmte Bijlage 5 behorende bij artikel

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Subsidieregeling stimulering projecten sociale huur Fryslân Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidie Voortoets Drainagebuizen en Beregeningsputten

Aanvraagformulier Subsidie Voortoets Drainagebuizen en Beregeningsputten Aanvraagformulier Subsidie Voortoets Drainagebuizen en Beregeningsputten Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor de verplichte voortoets die nodig is bij het aanleggen van drainagebuizen of beregeningsputten,

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Nr. Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. 962 25 januari 2010 Regeling van de Minister van Economische Zaken van 14 januari 2010, nr. WJZ/9218768, houdende aanwijzing

Nadere informatie

Voor 2012 is per adres een maximale subsidie van 5.000,- beschikbaar.

Voor 2012 is per adres een maximale subsidie van 5.000,- beschikbaar. AANVRAAGFORMULIER Versie april 2012 Doelstelling De gemeente Utrecht stimuleert het gebruik van elektrische voertuigen en stelt in het kader van de stimuleringsmaatregelen voor schoon vervoer een bedrage

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Nr. Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. 20345 29 december 2009 Regeling van de Minister van Economische Zaken van 16 december 2009, nr. WJZ/9194006, houdende

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.1 Grootschalige sportevenementen Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s)

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s) 1. Uw gegevens Deze gegevens heeft ACM nodig om te bepalen wie de aanvrager is. Met deze gegevens kan ACM efficiënt contact met u als aanvrager opnemen. Let op: Het gaat om de gegevens zoals u momenteel

Nadere informatie

Formulier wijziging subsidieontvanger organisaties. 1 Gegevens huidige subsidieontvanger. 2 Gegevens nieuwe subsidieontvanger

Formulier wijziging subsidieontvanger organisaties. 1 Gegevens huidige subsidieontvanger. 2 Gegevens nieuwe subsidieontvanger Formulier wijziging subsidieontvanger organisaties Met dit formulier kunt u een verzoek doen tot wijziging tenaamstelling dan wel overdracht van de subsidiebeschikking. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Nadere informatie

Festivals in Fryslân

Festivals in Fryslân Aanvraagformulier 2018 Festivals in Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.6 Festivals Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidies

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen Dit formulier kunt u sturen naar: SenterNovem Afdeling Duurzame Warmte Postbus 10073 8000 GB ZWOLLE Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,-

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160034 Deel A: Algemene informatie 1. Vult

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot ,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot ,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160035 Deel A: Algemene informatie

Nadere informatie

1 Gegevens huidige subsidieontvanger

1 Gegevens huidige subsidieontvanger Verzoek tot wijziging subsidieontvanger (OV-)MEP Met dit formulier kunnen organisaties een verzoek doen tot wijziging tenaamstelling dan wel overdracht van de subsidiebeschikking. Agentschap NL kan het

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen

Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen Bijlage als bedoeld in artikel 5, eerste lid, van de Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Uitkoop theater en muziek

Uitkoop theater en muziek Aanvraagformulier Uitkoop theater en muziek Hoofdstuk 3, paragraaf 3.5 Uitkoop theater en muziek Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Aanvraagformulier Dutch Dairy Centre

Aanvraagformulier Dutch Dairy Centre Aanvraagformulier Dutch Dairy Centre Subsidieregeling Dutch Dairy Centre Fryslân 2018 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie :

AANVRAAGFORMULIER. Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie : AANVRAAGFORMULIER Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie : Paraaf ontvangst: Maatregel/Regeling: Projectnaam: Datum ontvangstbevestiging provincie: Datum ontvangst bij DLG-betaalorgaan:

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 20221 8 oktober 2012 Beleidsregel van de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie van 25 september 2012,

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s)

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s) Voor u start Via dit formulier kunt u uw eigen nummers opzeggen. 1. Welke situatie is op u van toepassing? * Bedrijf ingeschreven in KvK register Bedrijf ingeschreven in buitenlands handelsregister Particulier

Nadere informatie

Toelichting bij het aanvraagformulier t.b.v. beleidsregels subsidieverstrekking bijzondere transitiekosten Jeugdwet Deel 1

Toelichting bij het aanvraagformulier t.b.v. beleidsregels subsidieverstrekking bijzondere transitiekosten Jeugdwet Deel 1 Deze toelichting neemt stap voor stap alle onderdelen door van deel 1 van het aanvraagformulier t.b.v. een subsidieaanvraag bij het ministerie van VWS onder de Jeugdwet. Heeft u na het lezen van deze toelichting

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER: Subsidieregeling agrarische bedrijfsverplaatsing Groningen (VGAB)

AANVRAAGFORMULIER: Subsidieregeling agrarische bedrijfsverplaatsing Groningen (VGAB) AANVRAAGFORMULIER: Subsidieregeling agrarische bedrijfsverplaatsing Groningen (VGAB) Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie : Paraaf ontvangst: Maatregel/Regeling: Projectnaam: Datum

Nadere informatie

Vragen? Kijk op www.kvk.nl of bel de Kamer van Koophandel als u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over het invullen van dit formulier.

Vragen? Kijk op www.kvk.nl of bel de Kamer van Koophandel als u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over het invullen van dit formulier. 18 Aanvulling op andere handelsregisterformulieren print wis Waarom dit formulier? Dit formulier gebruikt u wanneer de inschrijvings- of wijzigingsformulieren onvoldoende ruimte bieden om de gevraagde

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 60 60 27 27maart 2009 Regeling van de Minister van Economische Zaken van 16 maart 2009, nr. WJZ / 9050852, tot wijziging

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen Dit formulier kunt u sturen naar: AgentschapNL Afdeling Duurzame Warmte Postbus 10073 8000 GB ZWOLLE Alleen volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internationale Marktverkenningsactiviteiten

Aanvraagformulier Internationale Marktverkenningsactiviteiten Aanvraagformulier Internationale Marktverkenningsactiviteiten Paragraaf 2.1 Internationale Marktverkenningsactiviteiten Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden)

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) De criteria die door waaraan uw aanvraag moet voldoen

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 - Bepalingen Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014

Hoofdstuk 2 - Bepalingen Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014 Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014 Zakelijk Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Doel van de regeling Doelstelling van deze subsidieregeling is om het gebruik van zonnepanelen te

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03

AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 AANVRAAGFORMULIER WADDENFONDS behorend bij subsidieregeling advieskosten waddenfonds 2018/03 t.b.v. tegemoetkoming in advieskosten voor volledige aanvraag op grond van subsidieregeling waddenfonds 2018/02

Nadere informatie

Versie: 28 januari 2014

Versie: 28 januari 2014 Versie: 28 januari 2014 Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014 - Particulier Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Doel van de regeling Doelstelling van deze subsidieregeling is om het

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt:

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt: Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Voor vragen, begeleiding en advies kun u contact opnemen met uw gemeente of met het projectbureau in uw regio. Het provinciale Iepen Mienskipsfûns

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE SOCIAAL DOMEIN Alphen-Chaam

AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE SOCIAAL DOMEIN Alphen-Chaam AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE SOCIAAL DOMEIN Alphen-Chaam 2020 1 Aanvragen activiteitensubsidie Het ingevulde aanvraagformulier kunt u per post of e-mail sturen naar: Gemeente Alphen-Chaam Cluster

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC)

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC) Uw gegevens 1. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Paraaf ontvangst:

AANVRAAGFORMULIER. Paraaf ontvangst: AANVRAAGFORMULIER Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie : Maatregel/Regeling: Projectnaam: Datum ontvangstbevestiging provincie: Datum ontvangst bij DLGbetaalorgaan: Paraaf ontvangst:

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de subsidie Doorrijden op Groen Gas

Aanvraagformulier voor de subsidie Doorrijden op Groen Gas Aanvraagformulier voor de subsidie Doorrijden op Groen Gas Dit is het aanvraagformulier voor de subsidies in het kader van de subsidieregeling Doorrijden op Groen Gas van de provincie Groningen. Wij vragen

Nadere informatie

Jaarlijkse rapportage duurzaamheid biomassa

Jaarlijkse rapportage duurzaamheid biomassa Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE) Jaarlijkse rapportage duurzaamheid biomassa Dit formulier is te vinden op www.agentschapnl.nl/sde Dit formulier is verstrekt door en moet worden ingediend

Nadere informatie

Aanvraag subsidie stimuleringsregeling BBL printmedia 2017

Aanvraag subsidie stimuleringsregeling BBL printmedia 2017 Aanvraag subsidie stimuleringsregeling BBL printmedia 2017 2 Aanvraag subsidie stimuleringsregeling BBL printmedia 2017 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor BBL leer- werktrajecten die door

Nadere informatie

Aanvraag subsidie van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan

Aanvraag subsidie van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan Aanvraag subsidie van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan 2016-2017 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor begeleidingstrajecten van-werk-naar-werk zoals die in het sectorplan Grafimedia zijn

Nadere informatie

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân 2017-2018 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v.

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012

Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012 Aanvraagformulier voor subsidie zonne-energie Dalfsen 2012 Bijlage I Dit is het aanvraagformulier van de subsidieverordening zonne-energie Dalfsen 2012 (bijlage I, zie artikel 5 lid 1). Met dit formulier

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag subsidie Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie 1 Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Aanvraa gformulier Progra m m a Landelijk Gebied

Aanvraa gformulier Progra m m a Landelijk Gebied Aanvraa gformulier Progra m m a Landelijk Gebied Zorg ervoor dat het formulier volledig is ingevuld, ondertekend en dat alle noodzakelijke bijlagen zijn bijgevoegd, een incomplete subsidieaanvraag kan

Nadere informatie

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente De Marne. Algemeen De gemeente De Marne subsidieert activiteiten van uiteenlopende instellingen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 00 8900 HM

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.1 Friestalige literatuur

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.1 Friestalige literatuur Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Proeftuinen duurzame mobiliteit: Rijden op biogas en hogere blends biobrandstoffen

Aanvraagformulier Subsidieregeling Proeftuinen duurzame mobiliteit: Rijden op biogas en hogere blends biobrandstoffen Aanvraagformulier Subsidieregeling Proeftuinen duurzame mobiliteit: Rijden op biogas en hogere blends Stuur het ingevulde formulier met bijlagen naar: Agentschap NL NL Energie en Klimaat/ secretariaat

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie

Aanvraagformulier subsidie Aanvraagformulier subsidie Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschapsbeheer Fryslân 2016, Formulier schriftelijk retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen HO&S/116459 Bijlage Aanvraagformulier als bedoeld in artikel 12 van de Subsidieregeling Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen Voor toelichting bij het aanvraagformulier: - websites: www.senternovem.nl

Nadere informatie

Overnameformulier Deelnemersovereenkomst

Overnameformulier Deelnemersovereenkomst PAGINA 1 VAN 8 Met dit formulier kunnen organisaties en particulieren een verzoek doen tot wijziging tenaamstelling dan wel overdracht van de bij CertiQ. Dit is bijvoorbeeld nodig bij de overdracht van

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Nummerreeks

Formulier Nummerbureau: Nummerreeks Uw gegevens 1. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. 1 Subsidie aanvragen Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld af van

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagformulier is bedoeld voor een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wordt verleend voor een eenmalige activiteit of ander incidenteel

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidie Activiteiten gebiedsontwikkeling N381 Drachten Drentse grens

Aanvraagformulier Subsidie Activiteiten gebiedsontwikkeling N381 Drachten Drentse grens Met dit formulier vraagt u subsidie aan voor één of meerdere onderdelen, namelijk: 1) Erfbeplanting: het opstellen van een ontwerp voor erfbeplanting, en/of de aanschaf van plantmateriaal voor de uitvoering

Nadere informatie

Aanvraagformulier SUBSIDIEREGELING AGRARISCHE BEDRIJFSVERPLAATSING FRYSLÂN. t.a.v. Subsidiezaken Postbus HM LEEUWARDEN

Aanvraagformulier SUBSIDIEREGELING AGRARISCHE BEDRIJFSVERPLAATSING FRYSLÂN. t.a.v. Subsidiezaken Postbus HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier SUBSIDIEREGELING AGRARISCHE BEDRIJFSVERPLAATSING FRYSLÂN Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Voor subsidievragen: Voor inhoudelijke vragen: Gedeputeerde Staten van de Provincie

Nadere informatie

2 Gegevens subsidieaanvraag Dag Maand Jaar. Aanvraagformulier subsidie 2019 Regeling palliatieve terminale zorg

2 Gegevens subsidieaanvraag Dag Maand Jaar. Aanvraagformulier subsidie 2019 Regeling palliatieve terminale zorg BIJLAGE I Aanvraagformulier PTZ 2019 Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Aanvraagformulier t.b.v. een subsidieverstrekking 2019 in het kader van de Regeling palliatieve terminale zorg PTZ2019

Nadere informatie

Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013

Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013 Aanvraagformulier Tender 2013 Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/tender2013. Uiteraard kunt u ook telefonisch

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC)

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC) 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.2 Vertalen van literatuur Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme 2016-2019 provincie Utrecht Voor het indienen van uw subsidieaanvraag gebruikt u dit formulier. De aanvragen

Nadere informatie

Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder Fryslân Fernijt IV Tweede tender 2014

Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder Fryslân Fernijt IV Tweede tender 2014 Machtigingsformulier Fryslân Fernijt IV Tweede Tender 2014 Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder Fryslân Fernijt IV Tweede tender 2014 Dit formulier is bedoeld voor de partners in een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Aanvraag subsidie mobiliteit / duurzame inzetbaarheid sectorplan 2014 2015

Aanvraag subsidie mobiliteit / duurzame inzetbaarheid sectorplan 2014 2015 Aanvraag subsidie mobiliteit / duurzame inzetbaarheid sectorplan 2014 2015 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor trajecten zoals die in het sectorplan Grafimedia zijn opgenomen: begeleidingstrajecten

Nadere informatie

Aanvraagformulier Fair Fryslân

Aanvraagformulier Fair Fryslân Aanvraagformulier Fair Fryslân Subsidieregeling economie, recreatie en toerisme Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 7 (Fairtrade-activiteiten) Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier Nummerreeks

Aanvraagformulier Nummerreeks Uw gegevens (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Bijlage(n) 1 Op 4 oktober 2016 heb ik uw SDE-subsidieaanvraag ontvangen. Ik heb besloten voor uw project subsidie te verlenen.

Bijlage(n) 1 Op 4 oktober 2016 heb ik uw SDE-subsidieaanvraag ontvangen. Ik heb besloten voor uw project subsidie te verlenen. n/a > Retouradres Postbus 10073, 8000 GB Zwolle nr. Correspondentieadres Hanzelaan 310 8017 IK Zwolle Postbus 10073 8000 GB Zwolle www.rvo.nl Gemeente Utrechtse Heuvelrug T.a.v. Mevr. ir. B de Wit Postbus

Nadere informatie

Aanvraagformulier Nummers voor toegang tot ondernemingen en instellingen (Bedrijfsnummers)

Aanvraagformulier Nummers voor toegang tot ondernemingen en instellingen (Bedrijfsnummers) Aanvraagformulier Nummers voor toegang tot ondernemingen en instellingen (Bedrijfsnummers) Algemene toelichting Wat kunt u doen met dit formulier? U kunt met dit formulier nummers voor toegang tot ondernemingen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voor*beeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

Activiteitenbudget Cultuur Vragen? Invulinstructie

Activiteitenbudget Cultuur Vragen? Invulinstructie Activiteitenbudget Cultuur 2013-2016 Met het Activiteitenbudget Cultuur geven wij uitvoering aan de Cultuurnota Het Verhaal van Groningen 2013 2016. Met dit budget wil de Provincie Groningen de volgende

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

1. Aanvrager. Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer. vestigingsnummer. statutaire naam. handelsnaam.

1. Aanvrager. Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer. vestigingsnummer. statutaire naam. handelsnaam. 1. Aanvrager Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer vestigingsnummer statutaire naam handelsnaam adres Is de rechtspersoon BTW-plichtig? Ja, het nummer is nee 2. Contactpersoon

Nadere informatie

Op 30 september 2014 heb ik uw SDE-subsidieaanvraag ontvangen. Ik heb besloten voor uw project subsidie te verlenen tot een maximum van C ,00.

Op 30 september 2014 heb ik uw SDE-subsidieaanvraag ontvangen. Ik heb besloten voor uw project subsidie te verlenen tot een maximum van C ,00. Gemeente Geldermalsen Afd./nr Rijksdienst voor Ondernemend 14.017511 n/a > Retouradres Postbus 10073, 8000 GB Zwolle Gemeente Geldermalsen T.a.v. de heer R. van Os Kuipershof 2 4191 KH GELDERMALSEN ľľ'i'lii'h'ľii'iľ-iľ

Nadere informatie

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning bouwen

Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning bouwen Bezoekadres Brabantlaan 1 s-hertogenbosch Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Bibob-eenheid Vragenformulier Wet Bibob Aanvraag omgevingsvergunning bouwen Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Nr. Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. 957 22 januari 2010 Regeling van de Minister van Economische Zaken van 14 januari 2010, nr. WJZ/9221242, houdende wijziging

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

Aanvraag sectorplan subsidie voor BBL-opleiding

Aanvraag sectorplan subsidie voor BBL-opleiding Aanvraag sectorplan subsidie voor BBL-opleiding Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor een BBL-opleiding voor de instroom van nieuw intredende werknemers. Dit document bestaat uit vier delen:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad 2016-2018 - Het ondertekende aanvraagformulier inclusief alle noodzakelijke bijlagen dient verzonden te worden aan: Gemeente Nijmegen

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Postbus HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN. Tel. nr.:

Aanvraagformulier. Postbus HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN. Tel. nr.: Bijlage III: aangepaste aanvraag- en invulformulieren voor kavelinrichtingswerkzaamheden van kavelruilen binnen de zgn. witte gebieden (excl. kavelruilen binnen Provinciale gebiedsontwikkelingsprojecten

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.nl/rig. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactpersoon inhoudelijk:

Nadere informatie

Verantwoordingsformulier Tijdelijke subsidieregeling stimuleren leeftijdsbewust beleid Aanvraagronde

Verantwoordingsformulier Tijdelijke subsidieregeling stimuleren leeftijdsbewust beleid Aanvraagronde Verantwoordingsformulier Tijdelijke subsidieregeling stimuleren leeftijdsbewust beleid Aanvraagronde 2004-2005 Aanvraagtijdvak 1 juni tot en met 31 juli 2005 Bijlage 2, als bedoeld in artikel 11 van de

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Internationale signaleringspuntcode (ISPC)

Formulier Nummerbureau: Internationale signaleringspuntcode (ISPC) 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/rig. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren

Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren In het kader van de subsidieregeling Groene daken en muren Het geheel ingevulde formulier, voorzien van alle benodigde bijlagen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier registratie buitenschoolse opvang

Aanvraagformulier registratie buitenschoolse opvang Aanvraagformulier registratie buitenschoolse opvang DECEMbEr 2009 Datum ontvangst door gemeente Gegevens van de houder U kunt hieronder het formulier digitaal invullen en daarna uitprinten Gegevens van

Nadere informatie

A 2004 N 65 PUBLICATIEBLAD

A 2004 N 65 PUBLICATIEBLAD A 2004 N 65 PUBLICATIEBLAD MINISTERIELE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 13 de september 2004 ter uitvoering van artikel 12, tweede lid, onder a, 2º, en vierde lid, van de DE MINISTER VAN VERKEER

Nadere informatie