De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: Januari Hierbij al weer de derde editie van de nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: Januari Hierbij al weer de derde editie van de nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel."

Transcriptie

1 De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: Januari 2017 Inhoud: Nieuwe nieuwsbrief Nieuws van het bestuur Technische Commissie Activiteiten Commissie Nieuwe leden Verjaardagen Mededelingen Contact informatie Nieuwe nieuwsbrief Hierbij al weer de derde editie van de nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel. Wil je zelf iets melden of heb je een mededeling te doen, neem dan contact op met de redactie! We zorgen er dan voor dat je boodschap in de volgende editie wordt geplaatst. De redactie behoudt zich wel het recht voor teksten in te korten of te redigeren. Dit omwille van leesbaarheid en kwaliteit. Schroom dus niet en toon je schrijverstalent!!

2 Nieuws van het bestuur Het jaar komt ten einde en we mogen terugkijken naar een mooi sportief jaar. Tijdens de Kerstvakantie niet getraind, maar vanaf maandag 9 januari gaan we weer vol aan de bak. De activiteiten commissie heeft dan voor onze jeugdleden een stormbaan in het water liggen, terwijl de ouders en volwassenenleden in het ZuiderpoortCafé een drankje namens de vereniging aangeboden krijgen. Het bestuur van Zwem- en Poloklub Budel wil iedereen fijne feestdagen en een sportief gelukkig 2017 toewensen. Technische Commissie Nieuwe clubrecords!!! Op zondag 18 december jl zijn er weer een aantal clubrecords gesneuveld: Oud Clubrecord: * Niet eerder gezwommen bij ZPK Budel Nieuw Clubrecord: * Meisjes 9 jaar: 200m vrijeslag in 3:20.46 door Marie Schuurmans. Oud Clubrecord: * Jongens 7 jaar: 25m rugslag in door Stef van Mierlo. Nieuw Clubrecord:

3 * Jongens 7 jaar: 25m rugslag in door Stef van Mierlo. Oud Clubrecord: * Jongens 7 jaar: 25m vrijeslag in door Stef van Mierlo Nieuw Clubrecord: * Jongens 7 jaar: 25m vrijeslag in door Stef van Mierlo Allen van harte gefeliciteerd!!! 6 Nieuw officials bij ZPK Budel Eindelijk is het ons dan toch gelukt om de cursus tijdwaarneming 4 naar onze vereniging te halen. Na 4 avonden in de vergaderruimte en één praktijkavond aan de bad rand, volgde afgelopen woensdagavond het examen. Na deze succesvol verlopen cursus, zijn John vd Moosdijk, Elly Scheepers, Cindy Duisters, Judith vd Heijden, Jasper Thielens en Robert Veraart geslaagd. Wij willen hun van harte feliciteren met het behalen van deze cursus. Mede door jullie inzet kunnen nu vele wedstrijden hun doorgang vinden, en dit zal door zowel de jeugd als de Masters heel erg gewaardeerd worden. Ben je 16 jaar op ouder en wil je ook een belangrijke bedrage leveren tijdens de wedstrijden, neem dan contact op met de Technische Commissie.

4 Trainingen tijdens Sinterklaas en Kerst!!! Vanaf maandag 25 december t/m zaterdag 7 januari zijn er geen trainingen. Maandag 9 januari 2017 zal de eerste training van het nieuwe jaar beginnen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe. Aanstaande wedstrijden Kinderen/senioren: 7 en 8 januari e deel Brabantse Winter Kampioenschappen (Eindhoven). 14 en 15 januari e deel Brabantse Winter Kampioenschappen (Eindhoven). 22 januari 2017 Swimkick/Minioren circuit deel 3 (Best) Masters: Van 19 t/m 22 januari 2017 wordt de Open Nederlands Masters Kampioenschappen korte baan gehouden in het Geusseltbad te Maastricht. OCZK 2017 Op zaterdag 25 maart 2017 vinden weer de Open Cranendonckse Zwemkampioenschappen plaats in ons zwembad in Budel. Deze laagdrempelige wedstrijd gaat inmiddels de 4e editie in.

5 Dus een oproep aan alle zwemmertjes van ZPK Budel. Deze wedstrijd is vooral voor jullie Papa's en Mama's. Dan kunnen zij een keer laten zien wat hun eigen zwemprestaties zijn. Dus zorg er voor dat jullie ouders zich inschrijven voor deze leuke wedstrijd. Het is een super gezellige avond waarbij sport en plezier samen gaan. Naast natuurlijk de zwemwedstrijd, zal er ook voor entertainment gezorgd worden. Dit alles onder muzikale begeleiding van een DJ. OCZK 2017 (Oproep) Wie van de kinderen kunnen op zaterdag 25 maart 2017 weer komen helpen bij de wedstrijd? Net als voorgaande jaren draaien we het een keer om, waar normaal de ouders helpen bij wedstrijden gaan nu onze kinderen dit doen. We zoeken kinderen vanaf 10 jaar oud, die mogen helpen vanaf 16:00 in de middag tot uiterlijk 21:30 in de avond. Wil je die avond komen helpen, meld je dan aan via Activiteiten Commissie Nieuwe voorzitter Activiteitencommissie! Na ruim twee jaar als voorzitter van de huidige Activiteitencommissie te hebben gefungeerd, heeft Carola Hompes het stokje op 9 december 2016 overgedragen aan het nieuwste lid van de Activiteitencommissie: Debby Lukken. Debby is voor de meesten van jullie bekend als een van de trainers van

6 de Instroom. Daarnaast heeft ze zelf ook drie zwemmende kinderen: Lisa, Sanne en Stijn. Debby kijkt er naar uit om weer een aantal nieuwe leuke activiteiten voor onze leden te gaan organiseren! Carola blijft overigens wel lid in de Activiteitencommissie. Zij zal de taak van secretaris / penningmeester op zich nemen. Andere leden van de Activiteitencommissie zijn: Matthijs Heijmans, Joyce Raemaekers en Thijs van Tongerloo. Ook interesse in de vacature van Lid Activiteitencommissie? Neem dan contact op met Edward van Nijmweegen of stuur een naar vacatures@zpkbudel.nl. Maandag 9 januari: Nieuwjaarsborrel/Nieuwsjaarsduik Van zondag 25 december t/m zondag 8 januari gaan we met Kerstvakantie. De eerste duik in het nieuwe jaar kan worden genomen vanaf maandag 9 januari. Voor de jeugdleden zal die avond tijdens hun reguliere trainingsuur de stormbaan in het water liggen. De aanwezige volwassenen in het ZuiderpoortCafé krijgen het eerste drankje van ons aangeboden. Zaterdag 25 februari: Carnavalszwemmen Op zaterdag 25 februari laten we de trainingen voor onze jeugdleden even een keer voor wat het is en gaan we met z n allen gezellig Carnavalszwemmen. Dus haal je leukste Carnavalsoutfit uit de kast (let op: door het chloor kan de kleding mogelijk verkleuren) en ga los op de vrolijke Carnavalsmuziek. Voor degenen die het mooist verkleed zijn, ligt een prijsje klaar.

7 Verjaardagen in januari (2e) Quint van Rixtel (2e) Martijn Ras (3e) Annie van Zon-Govers (4e) Janneke Donders (7e) Henk Boonen (8e) Marina Driesen (9e) Zeyneb Sahinkaya (10e) Koos Verbeek (10e) Frans van de Gevel (14e) Rian Mathijssen (16e) Beppie Staals (17e) Tiny Jaspers-De Laat (18e) Ger Stevens-Jacobs (19e) Annabel Vluggen (21e) Stef van Mierlo (22e) Lennie Steenbakkers (22e) Carolien Mox (24e) Ria Nouwen-Jacobs (27e) Chiara Alvaro (28e) Nicoline van Rixtel-Gorris (28e) Sanne van Rooij (28e) Carola Meuwissen (31e) Franca van der Heijden Allen van harte gefeliciteerd!!

8 Contact informatie Bestuur: Voorzitter: Yvan Segers Secretaris: Marleen Rabijns Penningmeester: Marleen Rabijns Technische Commissie: Edward van Nijmweegen Ledenadministratie: Hilde Verslegers Sponsoring: Edward van Nijmweegen (vacature) Technische Commissie: Voorzitter: Edward van Nijmweegen Wedstrijdsecretariaat Jeugd: Guido Kauffmann Wedstrijdsecretariaat Masters: Edward van Nijmweegen Vrijwilligers: Edward van Nijmweegen (vacature) Activiteiten Commissie: Voorzitter: Debby Lukken Lid: Carola Hompes Lid: Joyce Raemaekers Lid: Thijs van Tongerloo Lid: Matthijs Heijmans Nieuwsbrief: Samenstelling en eindredactie: Edward van Nijmweegen Vacature(s) Mededelingen Ledenadministratie Alle aanpassingen op uw lidmaatschap graag doorgeven aan of op één van de volgende pagina's: Adres wijziging Opzeggen

9 Vrienden die lid willen worden kun je verwijzen naar proefzwemmen of lid worden. LET OP!! Mensen die om wat voor reden dan ook het lidmaatschap willen stoppen dienen dit op tijd te doen, anders blijf je nog een half jaar lid. Let op vóór 30 december 2017!!!! Wij zijn verplicht om voor ieder lid een bijdrage te doen aan de KNZB en als wij dus te laat afmelden moeten we deze kosten toch betalen. Kleding in de kleedhokjes Voor diegene die zich omkleden in de kleine kleedhokjes of in één van de drie familie kleedhokjes, willen wij vragen om na het omkleden, de kleding aan de centrale kapstok te hangen, zodat ook groepen na ons zich kunnen omkleden. De trainers zullen hier op toezien en de kleding verwijderen indien nodig. Bedankt voor jullie medewerking. Vacatures Technische Commissie: Officials Vrijwilligers coördinatie Helpende handen bij wedstrijden Communicatie: Nieuwsbrief redacteur Activiteiten Commissie Lid (klik voor meer info) Wil je een van deze functies invullen of heb je vragen, neem dan contact op met Edward van Nijmweegen of stuur een mail naar

10 Enkele van onze sponsoren: Wij zijn onze sponsoren heel dankbaar. Dankzij hun zijn wij in staat om onze activiteiten mogelijk te maken. Heeft u zelf een bedrijf en wil u ook onze vereniging steunen klik dan hier voor meer informatie.

11

De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: December Hierbij al weer de tweede editie van de nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel.

De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: December Hierbij al weer de tweede editie van de nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel. De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: December 2016 Inhoud: Nieuwe nieuwsbrief Nieuws van het bestuur Technische Commissie Activiteiten Commissie Nieuwe leden Verjaardagen Mededelingen Contact

Nadere informatie

De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: November 2016

De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: November 2016 De nieuwsbrief van Zwem- en Poloklub Budel Uitgave: November 2016 Inhoud: Nieuwe nieuwsbrief Nieuws van het bestuur Technische Commissie Activiteiten Commissie Nieuwe leden Verjaardagen Mededelingen Contact

Nadere informatie

Oranje wedstrijd 2015 Budel, 26/4/2015. Programmanr. 1 Dames, 200m rugslag Senioren Open 26/04/ :00 Resultaten

Oranje wedstrijd 2015 Budel, 26/4/2015. Programmanr. 1 Dames, 200m rugslag Senioren Open 26/04/ :00 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 200m rugslag Senioren Open 26/04/2015-14:00 Resultaten Senioren 1. Loes Mennen ZPC Nederweert 2:40.90 199502394 2:40.87 415 50m: 36.21 100m: 1:15.77 150m: 1:57.68 200m: 2:40.87 Programmanr.

Nadere informatie

Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen Programmanr. 1 25m rugslag jaar 26/03/ :05 Resultaten

Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen Programmanr. 1 25m rugslag jaar 26/03/ :05 Resultaten Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen 2016 Programmanr. 1 25m rugslag 18-94 jaar 26/03/2016-18:05 Resultaten 1. Joyce Raemaekers 18.97 AFGEM Jill Adams Masters 30+, Dames 1. Linda van Leuken 22.50 2.

Nadere informatie

Programmaboekje ZPK Budel OCZK 2015 Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen

Programmaboekje ZPK Budel OCZK 2015 Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen Programmaboekje ZPK Budel OCZK 2015 Open Cranendonckse Zwem Kampioenschappen Uw gastheer: ZPK Budel, een bloeiende zwemvereniging Zwem- en Poloklub Budel (ZPK Budel) is een zwemvereniging uit het Noord-

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat.

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat. Vraag Waarom is er een nieuwe zwemvereniging opgericht Bestuurlijke verschillen van inzicht over de technische zaken van wedstrijdzwemmen (trainingen en wedstrijden) en de inbedding van wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 5 D E C E M B E R 2 0 1 5 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week Pupil van de week Sporten met griep Surprise Kangoeroeklup Hart voor

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging December 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Beste Leden en Ouders, We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014.

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014. Nieuwsbrief Uitgave: April 2014. We doen het als vereniging over de hele breedte goed en daar kunnen we best trots op zijn. Maar dat succes komt niet zomaar; daarvoor hebben mensen zich ingespannen. Tijdens

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Deel 4 KNZB zwemcompetitie district klasse Gemert, Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m wisselslag Dames Senioren Open :00 Resultaten

Deel 4 KNZB zwemcompetitie district klasse Gemert, Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m wisselslag Dames Senioren Open :00 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m wisselslag Dames Senioren Open 9.3.08-14:00 Resultaten 1. ZV Hydra 1 ZV Hydra 5:06.78 5:10.82 Rijkers Yoerike 92 1:20.54 Kuijpers Els 88 Janssen Joyce 93 Janssen Daisy 91

Nadere informatie

deel 4 tilburg De Dokkelaers Tilburg

deel 4 tilburg De Dokkelaers Tilburg deel 4 tilburg De Dokkelaers Tilburg 22-3-2015 Deel 4 Nationale zwemcompetitie regio klasse - zondag 22 maart 2015 om 14:00u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:30u 2. 4x50m wisselslag dames 1. ZPK

Nadere informatie

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN JAARPLAN AFDELING Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Wedstrijd zwemmen STELLER: Ed Laar DATUM: 01-09-2013 INLEIDING De Omnizwemvereniging Nieuwe

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Programmanr. 1 Dames, 200m rugslag Senioren Open 01/05/ :00 Resultaten

Programmanr. 1 Dames, 200m rugslag Senioren Open 01/05/ :00 Resultaten Programmanr. 1 Dames, 200m rugslag Senioren Open 01/05/2016-14:00 Resultaten Junioren 1 1. Emma Verhofstad Swimteam Helden~Mosa 3:12.49 200403620 2:49.76 353 50m: 39.18 39.18 100m: 1:22.58 43.40 200m:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl DATUM: september 2013 NIEUWSBRIEF Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Het seizoen weer gestart,

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

Herendag KC Toernooi In dit nummer:

Herendag KC Toernooi In dit nummer: Nieuwsbrief 7 Juli 2017 In dit nummer: Herendag 2017 KC toernooi 2017 Osse Tennis Kampioenschappen 2017 Kusters Open Jeugdtoernooi 2017 TOZ Anita Boeijen geslaagd voor eindexamen HACCP! Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel # juli/augustus 2018 Inhoud: Jarig in juli/augustus Seizoenafsluiting Activiteitencommissie Clubkampioenschappen 17/18 Open Water zwemmen Verslag van de

Nadere informatie

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming.

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming. 26-28 februari 17 april Swimming Meets UITNODIGING Beste zwemvrienden, In het seizoen 2015/2016 organiseert The Hague Swimming (SG) in samenwerking met Den Haag Topsport en vele andere partners wederom

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen )

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen ) Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen 2016-2017) Bestuur Secretaris Binnen het bestuur is er een vacature voor de functie van secretaris. Tot de taken behoren o.a. het beheren en verspreiden

Nadere informatie

De eerste nieuwsbrief van 2015! Ik wens iedereen een mooi zwemjaar toe!! Uitslag Limietwedstrijd Dordrecht

De eerste nieuwsbrief van 2015! Ik wens iedereen een mooi zwemjaar toe!! Uitslag Limietwedstrijd Dordrecht De eerste nieuwsbrief van 2015! Ik wens iedereen een mooi zwemjaar toe!! Uitslag Limietwedstrijd Dordrecht 28-12-2014 Baars Jessica 50 vrije slag 30.83 30 100 vrije slag 1:07.35 200 vrije slag 8 2:23.24

Nadere informatie

deel 4 tilburg Tilburg, Programmanr. 2 Dames, 4 x 50m wisselslag Dames Senioren Open Resultaten

deel 4 tilburg Tilburg, Programmanr. 2 Dames, 4 x 50m wisselslag Dames Senioren Open Resultaten Programmanr. 2 Dames, 4 x 50m wisselslag Dames Senioren Open 1. ZPK Budel 1 ZPK Budel 2:27.37 2:30.80 Joyce Raemaekers 91 35.35 Jonie Meurkens 01 Carola Hompes 88 Kirsten Lenders 03 2. Eozc 1 E.O.Z.C.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Leesmij Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Mededelingen van de school Eerste rapport Het eerste rapport gaat a.s. vrijdag (17 februari) mee naar huis. De ouderavonden zijn op maandag 20 en

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de zeventiende muis van het hockeyseizoen 2015 2016 In deze Muis: Zaterdag 2 april: weer een hapdag! Teams MC3, MB1 en MB2: allemaal zaalhockeykampioenen!!!

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Van de redactie. Rest ons nog jullie allemaal een mooie feestdagen te wensen en een heel gezond en spetterend 2017! De redactie.

Van de redactie. Rest ons nog jullie allemaal een mooie feestdagen te wensen en een heel gezond en spetterend 2017! De redactie. Van de redactie Van de voorzitter De grote clubactie Van de penningmeester Wij zoeken vrijwilligers! Nieuwe shirts IJZ&PC Nieuws vanuit de... Serious Swim & Dive 2016 Verjaardagen Van de redactie Op je

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden In deze editie Welkomswoordje Indeling en overgangen zwemschool Open water kampioenen Uitslagen jeugdwedstrijden Uitslagen masterwedstrijden Mededelingen Kalender 2016 Clubblad van de Lokerse zwemvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het Unitedkamp. Juni/Juli Jaargang 10

Nieuwsbrief. Het Unitedkamp. Juni/Juli Jaargang 10 Nieuwsbrief Juni/Juli 2016 Jaargang 10 Sander Aerts Frans Binner Pim Heeman Vincent Tan Wesley Vullings Jolie Stakenborg Patrick Pijpers Maud Jacobs Ellen Meuwissen Marvin Janssen Glen Brinkhaus Reinhard

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen. NOVEMBER 2012 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Op maandag 5 november j.l. vond onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

52 e HEADswimming De Bosbaan Amsterdam, Stichting Open Water Zwemmen OEZA

52 e HEADswimming De Bosbaan Amsterdam, Stichting Open Water Zwemmen OEZA 52 e HEADswimming De Bosbaan Amsterdam, Stichting Open Water Zwemmen OEZA wedstrijddatum zondag 18 augustus 2019 wedstrijdlocatie Bosbaan 4, Amstelveen wedstrijdorganisatie OEZA baanlengte/vorm baan rechte

Nadere informatie

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw

Nieuwsflits VIDEOLESSEN. Geen lessen: * 21 en 22 mei (in verband met opbouw concours) * Kerst * Oud en nieuw Nieuwsflits Activiteiten kalender Carnavals lessen: 12 en 13 februari Videolessen: 26 en 27 maart Jaarvergadering: woensdag 8 april Concours Hippique: zaterdag 23 en zondag 24 mei (Pinksteren) Ponykamp:

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Marsmanplein DV Haarlem Beste zwemvrienden,

Wedstrijdsecretariaat Marsmanplein DV Haarlem Beste zwemvrienden, Wedstrijdsecretariaat Marsmanplein 128 2025 DV Haarlem 06-52315233 dwtwedstrijdsecretariaat@gmail.com Beste zwemvrienden, DWT wenst jullie een heel sportief 2016 en trapt het jaar af met een uitnodiging

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Competitieronde Asten, Programmanr. 1 Jongens, 4 x 50m wisselslag Jongens Jeugd 2 en later :00 Resultaten

Competitieronde Asten, Programmanr. 1 Jongens, 4 x 50m wisselslag Jongens Jeugd 2 en later :00 Resultaten Programmanr. 1 Jongens, 4 x 50m wisselslag Jongens Jeugd 2 en later 17-4-2016-14:00 Resultaten 1. ZPK Budel 1 ZPK Budel 2:08.66 2:10.74 Neel Steensels 01 33.81 Ruben Smit 00 Tom de Haas 01 Jasper Thielens

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Beste leden, 2015 is in zicht dus tijd voor wat nieuws. Het afgelopen jaar is het me niet gelukt om regelmatig een clubblad uit te geven, redenen waarom zijn er genoeg maar een

Nadere informatie

Herenselectie kookt Italiaans dit jaar

Herenselectie kookt Italiaans dit jaar Nieuwsbrief waterpolo, december 2016 Bekijk via de browser Beste Jaap, De website in een nieuw jasje, nu onze nieuwsbrief. En dat op het nippertje van 2016. Heb je zelf iets sportiefs te melden? We horen

Nadere informatie

AMSTERDAM TALENT CUP 2013

AMSTERDAM TALENT CUP 2013 De Dolfijn organiseert op zondag 3 maart 2013 voor de derde keer de Amsterdam Talent Cup. Als erkend Talent Centrum nodigen wij graag alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes

Nadere informatie

Jaarvergadering 17 november 2014

Jaarvergadering 17 november 2014 Z.O.N./Sport & Spel Heerlen Jaarvergadering 17 november 2014 Periode: september 2013 - augustus 2014 Agenda Jaarvergadering 2014-2015 Secretariaat algemeen Leszwemmen en snorkelen Onderwaterhockey Waterpolo

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Juli 2013 1 Voorwoord Beste zwemmer/ouder, Je bent al enige tijd lid van zwemvereniging de Watervogels en je hebt aangegeven dat je wedstrijden wilt gaan

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Uitnodiging. Wedstrijd: Zomerkring Kampioenschappen 2017

Uitnodiging. Wedstrijd: Zomerkring Kampioenschappen 2017 Uitnodiging Wedstrijd: Zomerkring Kampioenschappen 2017 Datum: Zaterdag 27 mei Datum: Zondag 28 mei Progr. nrs. 19 t/m 27 Progr. nrs. 28 t/m 36 ` Zwembad: Sloterparkbad President Allendelaan 3 1064 GW

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Openingswoord van de voorzitter Geachte lezer, Hierbij onze 2e nieuwsbrief van de EHBO vereniging Westerbork. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten die geweest zijn en die

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Budel. December. Nummer 12

Nieuwsbrief BC Budel. December. Nummer 12 December Nummer 12 NIEUWSBRIEF 1 BC Budel 2016 BC Budel Ut Shuttelke BC Budel Wat hebben we deze keer. Vacatures Van de redactie Vacatures Oude Bekers Wie weet waar Stelt zich voor Speelavond Standen competitie

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam

Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 26 Juli 2018 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, De afgelopen maanden is er weer veel gebeurd op onze vereniging. Zo zijn we al weer een aantal maanden aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Van de secretaris, Beste leden, ouders, vrijwilligers, begeleiders, sponsoren en belangstellenden,

Van de secretaris, Beste leden, ouders, vrijwilligers, begeleiders, sponsoren en belangstellenden, Van de secretaris, Beste leden, ouders, vrijwilligers, begeleiders, sponsoren en belangstellenden, Per 25 mei 2018 is de zogenaamde Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent

Nadere informatie

SPEEDO TALENT CUP 2016

SPEEDO TALENT CUP 2016 De Dolfijn organiseert op zondag 28 februari 2016 voor de zesde keer de Speedo Talent Cup. Graag nodigen wij alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes minioren 5 uit om mee

Nadere informatie

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.)

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.) AANMELDINGSFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwem- en Waterpolovereniging MOSA~regio. VOORLETTERS ROEPNAAM... ACHTERNAAM GEBOORTEDATUM GESLACHT MAN/VROUW NATIONALITEIT:. NAAM VADER * NAAM MOEDER

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g Van de voorzitter. Beste hondenliefhebber (ster) 1 ste kwartaal 2014 Het nieuwe jaar is alweer 2 maanden oud. De lessen zijn weer in

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie