Inhoudsopgave 1 VOORWOORD 3 2 VOORZORGSMAATREGELEN 3 3 IN DE DOOS 5 4 VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudsopgave 1 VOORWOORD 3 2 VOORZORGSMAATREGELEN 3 3 IN DE DOOS 5 4 VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave 1 VOORWOORD 3 2 VOORZORGSMAATREGELEN 3 3 IN DE DOOS 5 4 VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE 6 5 INSTALLATIETEKENINGEN Sterkstroomverbinding Antenneverbinding SCART-verbinding YPbPr-verbinding S-Video-verbinding VGA(PC)-verbinding HDMI-verbinding AFSTANDSBEDIENING Instructies afstandsbediening in TV-stand Instructies afstandsbediening in TELETEKST-stand Instructies afstandsbediening in DVD-stand Instelling afstandsbediening BEDIENING VAN DE TV Eerste installatie TV-informatie VIDEO menuopties AUDIO menuopties Instelling menuopties Klok menuopties Functie menuopties

2 8 BEDIENING VAN DE DVD Basisbediening Afspelen van MP3/JPEG Functie-instellingen Algemene instellingen DVD-functie Systeeminstellingen Taalinstellingen Audio-instellingen Digitale instellingen PROBLEEMOPLOSSING EN ADVIES SPECIFICATIES 32

3 1. VOORWOORD Allereerst bedankt voor het aankopen van deze TV. Lees deze handleiding aandachtig door voor je begint met het bedienen van de TV. Verzeker je ervan dat de TV tijdens het transport niet beschadigd is. Mocht de TV beschadigd zijn installeer deze dan niet en neem contact op met je dealer. Controleer dat je alle accessoires die met het model overeenkomen in je bezit hebt. 2. VOORZORGSMAATREGELEN Plaats de TV op een stabiele ondergrond. Plaats geen objecten op de TV. Minimale afstanden Gebruik de TV nimmer met bevestingsmaterialen anders dan de materialen meegeleverd of aanbevolen door de fabrikant. De ventilatieopeningen van de TV dienen niet bedekt of geblokkeerd te worden. Als je gebruik maakt van een muurbevestiging verzeker je er dan van dat deze stevig is. De sterkstroomverbinding en kabels dienen correct bevestigd en beschermd te worden om te voorkomen dat mensen erop zouden kunnen gaan staan en de TV om zou kunnen vallen.

4 Houd de TV droog en stel deze niet bloot aan vochtigheid. Stel de TV niet bloot aan warmtebronnen. Verwijder de stekker uit het stopcontact alvorens de TV schoon te maken. Gebruik geen oplossingsmiddelen of vloeistoffen om de TV schoon te maken. Maak de TV alleen schoon met een zachte en droge doek. Gebruik in geval van problemen geen reserveonderdelen anders dan onderdelen aanbevolen door de fabrikant. Het gebruik van ongeschikte reserveonderdelen kan elektrische schokken, brand door kortsluiting en vergelijkbare incidenten ten gevolge hebben. Verwijder de stekker uit het stopcontact tijdens onweer en tijdens periodes dat de TV langdurig niet gebruikt wordt.

5 3. IN DE DOOS LCD TV-SET Afstandsbediening Gebruikshandleiding AAA-batterijen

6 4. VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE Vooraanzicht 1. Druk op SOURCE om de invoerbron te selecteren; 2. Druk op MENU om het hoofdmenu op het scherm weer te geven; 3. Druk op P+ of P- om de kanalen te doorzoeken; 4. Druk op V+ of V- om het volume harder of zachter te zetten; 5. AFSPELEN/PAUZE in de DVD-stand; 6. OPENEN/SLUITEN in de DVD-stand; 7. Druk op de POWER knop om de stand-by in en uit te schakelen; 8. VOEDINGINDICATOR: blauw in de stand-by stand, uit wanneer je TV aan staat of wanneer de voeding niet is aangesloten; 9. AFSTANDSSENSOR: infrarood sensor voor de afstandsbediening. Achteraanzicht en Besturingsverbindingen 1. HDMI: Verbind de HDMI-uitvoerplug van de DVD; 2. VGA(PC): Verbind de PC-RGB-uitvoerplug van de PC; 3. SCART: Verbind de SCART-plug van de VCR of DVD; 4. S-VIDEO: Verbind de S-VIDEO-uitvoerplug van de DVD of VCR; 5. YPbPr: Verbind de YPbPr-uitvoerplug van de DVD of VCR; 6. PC AUDIO: Verbind de Audio-uitvoerplug van de PC; 7. YPbPr/S-VIDEO AUDIO: Verbind de Audio-uitvoerplug van de DVD of VCR voor YPbPr/S-VIDEO; 8. RF IN: Verbind de antenne.

7 5. INSTALLATIETEKENINGEN Sterkstroomverbinding 1. Verbind de stroomkabel op de correcte wijze, als weergegeven. 2. Druk op de AAN/UIT-knop van je LCD TV om de LCD TV in te schakelen. De voedingsindicator aan de voorzijde van het paneel zal nu blauw oplichten. Antenneverbinding VHF ANTENNE UHF ANTENNE EXTERNE ANTENNE- VERSTERKER INTERNE ANTENNE- VERSTERKER 75 OHM ANTENNEPLUG VOEDINGSPLUG OF ANTENNE- VERSTERKER Om zeker te zijn van goed beeld en geluid dient het TV-antennesysteem geïnstalleerd te worden. Het antennesysteem als hierboven weergegeven kan verkregen worden bij winkels voor TV-apparatuur die assistentie kunnen verlenen voor een juiste installatie en verbinding. Steek na de installatie de 75 Ohm antenneplug in het antennecontactpunt, als hierboven weergegeven.

8 SCART-verbinding Verbind de SCART-verbinding van het externe videoapparaat met de SCART-verbinding van de set door gebruik te maken van een SCART-kabel. Selecteer de SCART-invoerbron door gebruik te maken van de SOURCE-knop. Achterzijd e TV SCARTkabel DVD of Achterzijde DVD of VCR YPbPr-verbinding Verbind de YPbPr-uitvoer van de DVD of VCR met de YPbPr-invoer van de set. De beeldkwaliteit wordt verbeterd in vergelijking met het verbinden van een normale VCR met de video-invoer. Verbind de Audio-uitvoer van de DVD of VCR met de Audio-invoerpluggen van de set door gebruik te maken van de RCA-kabel. Verbind de plugkleuren: Y is groen, Pb is blauw, Pr is rood, Audio links is wit en Audio rechts is rood. Selecteer de YPbPr-invoerbron door gebruik te maken van de SOURCE-knop. RCA Audiokabel RCA Achterzijde Achterzijde DVD of DVD of

9 S-Video-verbinding Verbind de S-VIDEO-uitvoer van de DVD of VCR met de S-VIDEO-invoer van de set. De beeldkwaliteit wordt verbeterd in vergelijking met het verbinden van een normale VCR met de video-invoer. Verbind de Audio-uitvoer van de DVD of VCR met de Audio-invoerpluggen van de set door gebruik te maken van de RCA-kabel. Selecteer de S-VIDEOinvoerbron door gebruik te maken van de SOURCE-knop. Audiokabel S-VIDEO-kabel Achterzijde Achterzijde DVD of DVD of VCR VGA(PC)-verbinding Verbind de RGB-uitvoer van de PC met de VGA-plug van de set. Verbind de AUDIO-uitvoer van de PC met de VGAplug van de set. Selecteer de PC-RGB-invoerbron door gebruik te maken van de SOURCE-knop. Stereo Audiokabel RGB-PC-uitvoer VGA(PC)-kabel Achterzijde

10 HDMI-verbinding HDMI-kabel Achterzijde Achterzijde DVD of DVD of VCR Verbind de HDMI-uitvoer van de DVD of VCR met de HDMI-invoerplug van de set. Selecteer de HDMI-invoerbron door gebruik te maken van de SOURCE-knop.

11 6. AFSTANDSBEDIENING Instructies afstandsbediening in TV-stand POWER Schakelt de LCD TV IN of UIT. MUTE Druk om het geluid te onderdrukken. Druk nogmaals of druk op V+ om het geluid van de TV opnieuw in te schakelen. SOURCE Druk om in de navolgende volgorde door de invoerbronnen te gaan: TV SCART S-VIDEO YPbPr VGA DVD HDMI PMODE Druk meerdere malen om door de beschikbare videobeeldstanden te gaan. SMODE Druk om door de verschillende geluidsinstellingen te gaan. AUDIO (I/II) Druk om de NICAM-standen te zoeken. SLEEP Hier kun je een bepaalde tijd instellen voordat je TV zichzelf automatisch uitschakelt. NUMMERKNOPPEN Druk op 0-9 om direct een TV-kanaal te selecteren terwijl je TV kijkt. Het kanaal wijzigt na 2 seconden. -/-- Druk op deze knop om een programmanummer voor meernummerige kanalen in te voeren, zoals 2-1, enz. Keer terug naar het voorlaatste bekeken kanaal. DISPLAY Druk om de bron- en kanaalinformatie weer te geven. DUIMKNOPPEN ( / / / / OK ENTER) Stelt je in staat om door de menu s op het scherm te bladeren en de systeeminstellingen aan te passen aan jouw voorkeuren. TV MENU Geeft het hoofdmenu van de TV weer op het scherm. EXIT Verlaat het hoofdmenu van de TV op het scherm. V+/V- Druk om het volume hoger en lager te zetten. P+/P- Druk om door de kanalen te gaan. SIZE Wijzig het beeldformaat. FAV+/FAV/FAV- Druk om je favoriete programma te verhogen en te verlagen in de TV-stand.

12 Instructies afstandsbediening in TELETEKST-stand NUMMERKNOPPEN Druk op 0-9 om een Teletekstpagina te selecteren. TEXT Druk om tussen Teletekst- en TV-stand te wisselen. P+/P- Pagina omhoog en pagina omlaag. KLEURKNOPPEN Selecteer 4 favoriete Teletekstpagina s. SUBTITLE Om de ondertiteling weer te geven. HOLD Zet het huidige beeld stil. SIZE Wijzig de beeldgrootte. REVEAL Geef de verborgen woorden weer of niet. MIX TV en TXT beelden worden beide afgebeeld in een transparante achtergrond. INDEX Vraag de indexpagina op wanneer de indexlink geldig is. SUBPAGE Teletekstsubpagina.

13 Instructies afstandsbediening in DVD-stand AUDIO (I/II) AUDIO-selectieknoppen in de DVD-stand. NUMMERKNOPPEN Nummerknoppen voor verschillende gegevens. PROGRAM Programmeer een disc afspelend in een gewenste volgorde. GOTO Het is mogelijk om tot elk punt toegang te verkrijgen door direct gebruik te maken van het GOTO -menu. Druk op GOTO om toegang tot het GOTO -menu te verkrijgen. DUIMKNOPPEN ( / / / / OK ENTER) Stelt je in staat om door de menu s op het scherm te bladeren en de systeeminstellingen aan te passen aan jouw voorkeuren. DVD SETUP Wordt gebruikt om programma s te selecteren. Kan ook gebruikt worden om instructies in te geven. A-B Deze knop stelt je in staat om een geselecteerd deel van de disc te herhalen. ANGLE Selecteer verschillende camerahoeken voor bepaalde scènes of delen van de DVD tijdens het afspelen. REPEAT Druk op REPEAT om door de afspeel-herhaalmogelijkheden te bladeren. SUBTITLE Selecteer een andere ondertitelingstaal (de DVD-disc dient de door jou geselecteerde ondertiteling aan te bieden). AFSPELEN/PAUZEREN in de DVD-stand. D.DIS Druk om de DVD-informatie van de DVD-stand weer te geven. SIZE Wijzig de beeldgrootte. D.MENU DVD-disc-menu, toegang tot het menu. ZOOM Druk tijdens het afspelen op ZOOM en de speler zoomt automatisch eenmaal op het beeld in. Ga naar het volgende en het vorige deel. DVD STOP Knop om snel voorwaarts en achterwaarts af te spelen. Om de disc uit te werpen.

14 Instelling afstandsbediening 1. Open het afschermkapje; 2. AAA-batterijen. Let bij het plaatsen van de batterijen op de juiste polariteit, dwz. + en - markeringen op de batterijen en in het batterijcompartiment; 3. Plaats het afschermkapje weer op zijn plaats. Om lekken van de batterijen, dat lichamelijk letsel of schade aan de afstandsbediening kan veroorzaken, te voorkomen: 1. Plaats alle batterijen op de juiste wijze, als aangegeven op de afstandsbediening; 2. Meng geen batterijen (OUDE en NIEUWE of KOOLSTOF en ALKALINE, enz.). Verwijder de batterijen als de afstandbediening lange tijd niet gebruikt wordt.

15 7. BEDIENING VAN DE TV In deze handleiding kan de OSD (On Screen Display Schermweergave) afwijken van die van je TV aangezien het hier slechts een voorbeeld voor het bedienen van de TV betreft. Eerste installatie Als dit de eerste keer is dat je de TV opent dan bevat het geheugen van de TV geen programma s, het First Time Installation (Eerste installatie) menu zal op het scherm verschijnen. Country (Land) Druk op de / knoppen en gebruik dan / om het land te selecteren. Language (Taal) Druk op de / knoppen en gebruik dan / om de OSD-taal te selecteren. Delete Program (Verwijder Programma) Druk op de / knoppen en gebruik dan / om alle programma s al dan niet te verwijderen. Program Search (Zoek Programma) Druk op de / knoppen en gebruik dan / om het zoeken naar de programma s te starten. Klik na het instellen van deze onderdelen op OK om de eerste installatie af te ronden of kies Cancel (Annuleren) om dit menu te verlaten. Als je tijdens de eerste installatie op Cancel drukt dan zul je gevraagd worden of je de eerste installatie de volgende keer wilt afronden.

16 TV-informatie Programma-informatie Druk op de DISPLAY- of de NICAM-knop om de programma-informatie weer te geven. 1. Het nummer van het huidige programma. 2. Het kleurensysteem van het huidige programma, je kunt dit selecteren in het Manual Tuning-menu (een optie in het SETUPmenu). 3. De naam van het huidige programma. 4. Het label van het huidige programma, je kunt het labellen in het Manual Tuning-menu (een optie in het SETUP-menu). 5. Het geluidssysteem van het huidige programma, je kunt het selecteren in het Manual Tuning-menu (een optie in het SETUPmenu). 6. De NICAM-stand van het huidige programma. Als het pictogram van de NICAM-stand rood is dan betekent dit dat het huidige programma meerdere NICAM-signalen verschaft en je kunt een selectie maken door op de NICAM-knop te drukken. De NICAM-standen en de respectievelijke pictogrammen:

17 VIDEO menuopties Druk op de MENU-knop aan de voorzijde van het paneel of op TV MENU op de afstandsbediening om het hoofdmenu weer te geven. 1. Druk op de / knoppen om in het hoofdmenu PICTURE te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om in het PICTURE-menu de optie die je wilt aanpassen te selecteren. 3. Druk op de / knoppen om aan te passen. 4. Als je tevreden bent met je aanpassingen druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het vorige menu of druk op de EXIT-knop om het hoofdmenu te verlaten. Picture Mode (Beeldstand) Selecteer Picture Mode in het PICTURE-menu. (Beschikbare beeldstanden: Standard, Personal, Movie, Sport, Mild, Game). Als je de waarden Contrast (Contrast), Brightness (Helderheid), Colour (Kleur), Tint (Tint), Sharpness (Scherpte) of Colour temperature (Kleurtemperatuur) aanpast in het PICTURE-menu dan zal de beeldstand automatisch op Personal gezet worden. Je kunt de beeldstand direct selecteren door op de PMODE-knop te drukken. TIP: Je kunt op de afstandsbediening op de PMODE-knop drukken om direct de Picture Mode te selecteren. Contrast (Contrast) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om het contrast van het beeld aan te passen. Als je de waarde naar wens hebt aangepast, druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het weergavemenu. Brightness (Helderheid) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om de helderheid van het beeld aan te passen. Colour (Kleur) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om de kleurverzadiging aan te passen. NB: Deze optie is niet geldig in de PC-stand en zal dan in grijs worden weergegeven. Tint (Tint) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om de klankkleur aan te passen als je systeem in NTSC staat. Sharpness (Scherpte) Druk op de / knoppen om de scherptestand van je TV te selecteren. (Beschikbare scherptestanden: Normal, Sharp, Sharpest, Softest, Soft). Colour temperature (Kleurtemperatuur) Selecteer een optimale kleurtemperatuurstand voor je ogen uit Normal, Warm en Cold. NB: Deze optie is alleen beschikbaar in de PC-stand. DNR (Digital Noise Reduction Digitale Ruisonderdrukking) Als het ontvangen uitzendsignaal te zwak is kun je de DNR-optie kiezen om het videoruisniveau te beperken met keuze uit Off, Low, Mid en High.

18 AUDIO menuopties Druk op de MENU-knop aan de voorzijde van het paneel of op TV MENU op de afstandsbediening om het hoofdmenu weer te geven. 1. Druk op de / knoppen om in het hoofdmenu SOUND te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om in het SOUND-menu de optie die je wilt aanpassen te selecteren. 3. Druk op de / knoppen om aan te passen. 4. Als je tevreden bent met je aanpassingen druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het vorige menu of druk op de EXIT-knop om het hoofdmenu te verlaten. Volume Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om het geluidsniveau aan te passen. Als je de waarde naar wens hebt aangepast, druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het weergavemenu. Sound Mode (Geluidstand) Selecteer Sound Mode in het SOUND-menu. (Beschikbare geluidstanden: Peraonal, Voice, Music, Theatre). Als je de waarden Bass (Bas) en Treble (Hoge tonen) aanpast in het SOUND-menu dan zal de geluidstand automatisch op Personal gezet worden. Je kunt de geluidstand direct selecteren door op de SMODE-knop te drukken. TIP: Je kunt op de afstandsbediening op de SMODE-knop drukken om direct de Sound Mode te selecteren. Bass (Bas) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om het niveau van de lage tonen te verhogen of te verlagen. Treble (Hoge tonen) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om het niveau van de hoge tonen te verhogen of te verlagen. Balance (Balans) Druk op de / knoppen en gebruik dan de / knoppen om de balans tussen de / luidsprekers aan te passen. Instelling menuopties

19 1. Druk op de / knoppen om in het hoofdmenu SETUP te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om in het SETUP-menu de optie die je wilt aanpassen te selecteren. 3. Druk op de / knoppen om aan te passen. 4. Als je tevreden bent met je aanpassingen druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het vorige menu of druk op de EXIT-knop om het hoofdmenu te verlaten. Country (Land) Met deze optie kun je het land selecteren. Auto tuning (Automatische afstelling) Met deze optie kun je de kanalen die automatisch ontvangen kunnen worden afstellen. NB: Voordat je begint met het automatisch afstellen dien je het land waar je je bevindt te selecteren via de COUNTRY-optie. Druk op ENTER om te starten. Je kunt op de TV MENU-knop drukken om de automatische afstelling te stoppen en het OSD-menu te sluiten. Manual tuning (Handmatige afstelling) Met deze optie kun je de Manual Tuning uitvoeren. NB: Voordat je begint met het handmatig afstellen dien je het land waar je je bevindt te selecteren via de COUNTRY-optie in het FUNCTION-menu. 1. Druk op de / knoppen om Manual Tuning in het SETUP-menu te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om je selectie uit te voeren, het Manual tuning-menu zal op het scherm weergegeven worden. Program (Programma) Het huidige programmanummer. Druk op de / knoppen om het hogere of lagere programma te selecteren. Sound System (Geluidssysteem) Druk op de / knoppen om een overeenkomend geluidssysteem te selecteren, zoals DK, L/L, BG, I.

20 Colour System (Kleursysteem) Druk op de / knoppen om een overeenkomend kleursysteem te selecteren, zoals Auto, PAL, SECAM. Program Label (Programmalabel) Met deze optie kun je een kanaal labellen, je kunt kanalen die je hebt gelabeld ook opnieuw labellen. 1. Selecteer een kanaal dat je wilt labellen. 2. Druk op de / knoppen en selecteer Program Label in het SETUP-menu. 3. Druk op de / knoppen om je selectie te maken. Het volgende programmalabel-menu zal nu verschijnen: 4. Druk op de nummerknoppen om de nummers direct in te voeren of druk op de / knoppen om de letters te selecteren. 5. Druk op de / knoppen om de cursor te bewegen. 6. Druk op de ENTER-, TV MENU- of EXIT-knop om te bevestigen en terug te keren naar het vorige menu. AFT (Auto Fine Tune Automatisch Fijne Afstelling) Vanwege zwakke signalen of een onjuiste antenneconfiguratie kunnen sommige kanalen niet afgesteld worden op de beste ontvangstconditie. De AFT-functie stelt je in staat om het geselecteerde kanaal fijn af te stellen (de kanaalfrequentie is om en nabij de waarde in de Manual Search-optie). Manual Search (Handmatig Zoeken) Deze optie heeft twee functies: 1. Het instellen van de kanaalfrequentie voor de AFT-optie. 2. Druk meer dan 3 seconden op de knop en de automatische afstelling start vanaf deze frequentie. Program Edit (Programmabewerking) Met deze functie kun je de TV-programma s als volgt naar eigen voorkeur sorteren: 1. Druk op de / knoppen om Progam Edit in het SETUP-menu te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om het submenu te openen, een lijst met kanalen wordt nu weergegeven. 3. Druk op de / knoppen om het kanaal in de lijst dat je wilt sorteren te selecteren. 4. Druk op de knop om je selectie te maken. 5. Druk op de / knoppen om de plaats waar je het kanaal wilt plaatsen te selecteren. 6. Druk op de knop om je selectie te maken. 7. Druk op TV MENU om terug te keren naar het vorige menu of druk op EXIT om het scherm te verlaten.

21 SETUP-menu van de VGA-invoer (voor het instellen van de PC-beeldpositie): SETUP-menu van de HDMI-invoer (voor het instellen van de HDMI-beeldpositie): SETUP-menu van de YPbPr-invoer (voor het instellen van de YPbPr-beeldpositie):

22 Klok menuopties Druk op de MENU-knop aan de voorzijde van het paneel of op TV MENU op de afstandsbediening om het hoofdmenu weer te geven. 1. Druk op de / knoppen om in het hoofdmenu TIMER te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om in het TIMER-menu de optie die je wilt aanpassen te selecteren. 3. Druk op de / knoppen om aan te passen. 4. Als je tevreden bent met je aanpassingen druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het vorige menu of druk op de EXIT-knop om het hoofdmenu te verlaten. Sleep Timer (Rustklok) Selecteer de rusttijd waarna de TV automatisch in de stand-by stand gezet moet worden. De klok kan op 0min, 15min, 30min, 45min, 60min, 75min, 90min,105min en 120min gezet worden. Je kunt de rusttijd ook selecteren door meerdere malen op de SLEEP-knop te drukken. OSD Timer (Schermweergave-klok) Je kunt de tijd selecteren waarna de OSD weergegeven wordt, bijv. 5Sec, 10Sec, 15Sec, 25Sec en 30Sec. Functie menuopties Druk op de MENU-knop aan de voorzijde van het paneel of op TV MENU op de afstandsbediening om het hoofdmenu weer te geven. 1. Druk op de / knoppen om in het hoofdmenu FUNCTION te selecteren. 2. Druk op de / knoppen om in het FUNCTION-menu de optie die je wilt aanpassen te selecteren. 3. Druk op de / knoppen om aan te passen. 4. Als je tevreden bent met je aanpassingen druk dan op de TV MENU-knop om terug te keren naar het vorige menu of druk op de EXIT-knop om het hoofdmenu te verlaten. Language (Taal) Druk op de / knoppen om de OSD-taal te selecteren. Video Size (Videogrootte) Met deze optie kun je de schermweergavestand selecteren die het beste overeenkomt met je kijkvereisten. NB: De beschikbare aspectstand kan wijzigen in geval van schillende invoersignalen.

23 Blue Screen (Blauw Scherm) Met deze optie kun je de blauwe achtergrond in- of uitschakelen. Indien ingeschakeld dan zal de achtergrond van het scherm blauw worden als er sprake is van geen of een zwakke signaalconditie. Child Lock (Kinderbeveiliging) Druk op ENTER of de knop om de kinderbeveiliging in te stellen. PIN Code (Pincode): Je moet de Pincode invoeren als de kinderbeveiliging ingeschakeld is en als de standaard Pincode leeg is kun je op de ENTER-knop drukken om direct toegang te verkrijgen. TIP: Het wachtwoord van de supergebruiker (beheerder) is Child Lock (Kinderbeveiliging) Druk op ENTER of op de knop om de kinderbeveiliging in te stellen. Key Lock (Sleutelbeveiliging) Druk op ENTER of op de knop om de sleutelbeveiliging in te stellen. Change PIN Code (Wijzig Pincode) Druk op de knop om het Change PIN Code-menu te openen. Old PIN Code (Oude Pincode) Druk op de 0-9 knoppen om de juiste oude pincode in te voeren, je kunt de pincode niet wijzigen als je een foutieve pincode invoert. New PIN Code (Nieuwe Pincode) Druk op de 0-9 knoppen om de nieuwe gewenste pincode in te voeren. Change PIN Code (Wijzig Pincode) Druk op de 0-9 knoppen om de pincode die je in het New PIN Code-menu hebt ingevoerd nogmaals in te voeren en de nieuwe pincode te bevestigen. First Time Installation (Eerste Installatie) Druk op de knop om het First Time Installation-menu te openen; de werking van dit menu vind je op pagina 3. Reset (Herstellen) Druk op ENTER of de. knop om de TV terug te zetten naar de standaardinstellingen.

24 8.Dvd-bediening Basisbediening 1. Druk op de knop Source (Bron) op de afstandsbediening om de dvd-invoerbron te selecteren. 2. Plaats de cd/dvd in de cd/dvd-sleuf. Instelmodus voor dvd In de Setup Mode (Instelmodus) hebt u toegang tot het configuratiemenu voor de pagina's General Setup (Algemene instellingen), Speaker Setup (Luidsprekerinstellingen), Video Setup (Video-instellingen) en Preference (Voorkeuren). U kunt items in het menu Setup (Instellingen) selecteren met de navigatiepijlen, de knop SETUP en de knop OK. Druk eerst op de knop SETUP, ga naar het menu SETUP (Instellingen) en druk vervolgens op de knop DIRECTION RIGHT (Pijltje rechts), waarna u naar het volgende submenu kunt gaan. Druk nogmaals op de knop SETUP om het menu Setup (Instellingen) te verlaten. MP3/JPEG-bestanden afspelen Nadat u de cd/dvd met MP3-/JPEG-bestanden hebt geladen, wordt eerst de inhoud van de cd/dvd weergegeven. Het scherm ziet er als volgt uit: MP3-bestanden afspelen: Foto's afspelen: Afspeeltijd: Resterende afspeeltijd: MP3-bitsnelheid: Volume Mapoverzicht Nummer / Foto \ Fotoresolutie: Voorbeeld: - Met de navigatieknoppen kunt u uw favoriete map selecteren en het eerste bestand afspelen of door de map bladeren. OPMERKING: - Druk op de nummertoetsen om de inhoud rechtstreeks te kiezen. Voor getallen hoger dan 10 drukt u eerst op de knop +10. (voor het bestand met nummer 15 drukt u bijvoorbeeld eerst op +10 en dan op 5.) - Wanneer u foto's afspeelt of onderbreekt, kunt u de navigatieknoppen gebruiken om de foto te spiegelen/draaien. Gebruik de knop om de foto horizontaal te spiegelen. Gebruik de knop om de foto verticaal te spiegelen. Gebruik de knop om de foto 90 linksom te draaien. Gebruik de knop om de foto 90 rechtsom te draaien. - De weergegeven JPEG-afbeeldingen mogen maximaal 1280 x 1024 groot zijn.

25 TV Display (Tv-weergave) r Wordt gebruikt om een van de verhoudingen 4:3/PS, 4:3/LB, 16:9 te selecteren. OSD Language (Schermtaal) Wordt gebruikt om de schermtaal te selecteren. De beschikbare talen zijn: Engels Frans Spaans Italiaans Russisch Nederlands Pools Screen Saver (Schermbeveiliging) Hiermee start u de schermbeveiliging, die wordt weergegeven wanneer de speler stopt of het beeld enkele minuten wordt stilgezet. Met de schermbeveiliging voorkomt u schade aan het beeldscherm. On (Aan) (De schermbeveiliging starten) Off (Uit) (De schermbeveiliging stoppen)

26 Last Memory (Laatste geheugen) Hiermee kunnen de items in het laatste geheugen worden in- of uitgeschakeld. Als u 'On' (Aan) selecteert voor de instellingen in het geheugen en het apparaat uitschakelt, wordt het apparaat daarna opnieuw opgestart met deze instellingen. U keert dan ongeveer terug naar de vorige tijd. Als u 'Off' (Uit) selecteert, keert het apparaat elke keer automatisch terug naar de standaardinstellingen. On (Aan) (Het laatste geheugen inschakelen) Off (Uit) (Het laatste geheugen uitschakelen). Speaker Setup (Luidsprekerinstellingen) Druk op de pagina Audio Setup (Audio-instellingen) op de knop ' ' om het item Speaker Setup (Luidsprekerinstellingen) te selecteren, druk op de knop OK ENTER of (Afspelen) om naar de pagina Speaker Setup (Luidsprekerinstellingen) te gaan. Downmix LT/RT Wanneer een schijf is opgenomen als soundtrack over meerdere kanalen, wordt het uitgangssignaal verwerkt via het linker- en rechterkanaal. Stereo Wanneer een schijf is opgenomen als soundtrack over meerdere kanalen, wordt het uitgangssignaal verwerkt als stereo.

27 Dual Mono (Dubbel mono) Wordt gebruikt om de opties Stereo, L-MONO, R-MONO en MIX-MONO te selecteren. Dynamic (Dynamisch) Deze optie wordt gebruikt om de compressieverhouding in te stellen, zodat het geluidscontrast (volume) kan worden geregeld. Als u de pagina Preference (Voorkeuren) wilt selecteren, moet u ervoor zorgen dat er zich geen schijf in de cd-speler bevindt. TV Type (Tv-type) PAL Selecteer deze optie wanneer de speler wordt aangesloten op een tv met een PAL-systeem. MULTI De speler stelt het tv-systeem in overeenkomstig de geplaatste schijf. NTSC Selecteer deze optie wanneer de speler wordt aangesloten op een tv met een NTSC-systeem.

28 Audio Als een van de onderstaande talen is opgenomen op de schijf, kunt u het geluid afspelen in die taal. Als dit niet het geval is, wordt de opgenomen taal gebruikt. Engels Frans Spaans Italiaans Russisch Nederlands Pools Subtitle (Ondertiteling) Als een van de onderstaande talen is opgenomen op de schijf, kunt u de ondertiteling weergeven in die taal. Als dit niet het geval is, wordt de opgenomen taal gebruikt. Engels Frans Spaans Italiaans Russisch Nederlands Pools Disc Menu (Schijfmenu) Als een van de onderstaande talen is opgenomen op de schijf, kunt u het menu weergeven in die taal. Als dit niet het geval is, wordt de opgenomen taal gebruikt. Engels Frans Spaans Italiaans Russisch Nederlands Pools

29 Parental (Ouderlijk) Wanneer u een schijf met een functie voor ouderlijk toezicht afspeelt, kunt u een leeftijdsklasse selecteren afhankelijk van de classificatie van de schijf en uw eigen voorkeuren. Als u bijvoorbeeld PG selecteert, kunnen video-dvd's die hoger zijn geclassificeerd dan de klasse PG, niet worden afgespeeld. De beschikbare klassen zijn: KID SAFE G PG PG 13 P GR R NC 17 ADULT Password (Wachtwoord) U kunt het wachtwoord wijzigen dat vereist is om de leeftijdsklasse van de functie voor ouderlijk toezicht te wijzigen. OPMERKING: (het standaardwachtwoord is ) Default (Standaard) U kunt de originele fabriekinstellingen laden door RESET (Opnieuw instellen) te kiezen en op de knop OK te drukken.

28 HD LED TV MODEL NR.:28LED1600

28 HD LED TV MODEL NR.:28LED1600 28 HD LED TV MODEL NR.:28LED1600 1 2 3 VOL+ VOL - MENU SOURCE 4 1 2 CH+ CH - 3 4 5 TV Buttons INPUT VIDEO R L OUTPUT VIDEO R L INPUT Y Pb Pr HDMI 6 DVD Set top boxen HDMI HDMI ingang aansluiting HDMI INPUT

Nadere informatie

40 FHD LED TV MODEL NR.:40LED1600

40 FHD LED TV MODEL NR.:40LED1600 40 FHD LED TV MODEL NR.:40LED1600 1 2 3 VOL+ VOL - MENU SOURCE 4 1 2 CH+ CH - 3 4 5 TV Buttons INPUT VIDEO R L OUTPUT VIDEO R L INPUT Y Pb Pr HDMI COAXIAL COAXIAL In verband met de spdif ontvangen 6 DVD

Nadere informatie

MCT Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177

MCT Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177 MCT-2177 21 Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177 1. Luidsprekers 2. Aan/uit knop 3. Infrarood sensor 4. Kanaal keuze toets 5. Volume knop 6. TV menu toets 7. TV/AV/DVD keuze toets 8. Openen/sluiten

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 INLEIDING VEILIGHEIDS- VOORZORGS- MAATREGELEN 3 IN DE VERPAKKING

Inhoudsopgave 1 INLEIDING VEILIGHEIDS- VOORZORGS- MAATREGELEN 3 IN DE VERPAKKING Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 VEILIGHEIDS- VOORZORGS- MAATREGELEN 3 3 IN DE VERPAKKING 5 4 AANSLUITINGEN EN BEDIENINGSELEMENTEN VOOR- EN ACHTERZIJDE 6 5 INSTALLATIE OVERZICHTEN Netsnoer aansluiting 7 Antenne

Nadere informatie

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking 81 Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding Deze nieuwe Genius TVGo A31 is het ideale medium om tv of video of naar uw TFT/LCD/CRT te kijken in tot 1280 x 1024 pixels. Met deze TV/Video-box kunt u om het even

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD met DVD. Overhead Monitor met DVD speler

15.4-Inch TFT LCD met DVD. Overhead Monitor met DVD speler 15.4-Inch TFT LCD met DVD Overhead Monitor met DVD speler Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. DVD-22675 Een USB-apparaat aansluiten 10. 1.MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.STOP-KNOP 1. OPEN/CLOSE: openen en sluiten van de disklade.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SWEEX TV023

Uw gebruiksaanwijzing. SWEEX TV023 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 VOORWOORD 3 2 VOORZORGSMAATREGELEN 3 3 IN DE DOOS 5 4 VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE

Inhoudsopgave 1 VOORWOORD 3 2 VOORZORGSMAATREGELEN 3 3 IN DE DOOS 5 4 VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE Inhoudsopgave 1 VOORWOORD 3 2 VOORZORGSMAATREGELEN 3 3 IN DE DOOS 5 4 VERBINDINGEN LCD VOOR- EN ACHTERZIJDE 6 5 INSTALLATIETEKENINGEN Sterkstroomverbinding Antenneverbinding SCART-verbinding YPbPr-verbinding

Nadere informatie

NEDERLANDSE INSTRUCTIES

NEDERLANDSE INSTRUCTIES MEDIA ER BEHUIZING CMP-MOB10 CMP-MOB30 NEDERLANDSE INSTRUCTIES Stap 2: Til voorzichtig de achterplaat op en schuif deze naar achteren. 1. Inhoud verpakking Voor CMP-MOB10: 1x Media player behuizing Draagtas

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS RC UNIVERS34 8-in-1 LCD afstandsbediening GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS www.hqproducts.com 2 De RC UNIVERS34 universele afstandsbediening bedient vrijwel alle merken TV s (TV), DVD spelers en DVR spelers

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO MES-221. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO MES-221 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

ATTENTIE: DEZE MOBIELE DVD SPELER IS EEN KLASSE 1 LASER PRODUCT. VERMIJD DIRECT OOGCONTACT MET DE LASER. GEBRUIK DE UNIT UITSLUITEND VOLGENS

ATTENTIE: DEZE MOBIELE DVD SPELER IS EEN KLASSE 1 LASER PRODUCT. VERMIJD DIRECT OOGCONTACT MET DE LASER. GEBRUIK DE UNIT UITSLUITEND VOLGENS ATTENTIE: DEZE MOBIELE DVD SPELER IS EEN KLASSE 1 LASER PRODUCT. VERMIJD DIRECT OOGCONTACT MET DE LASER. GEBRUIK DE UNIT UITSLUITEND VOLGENS VOORSCHRIFT. MAAK DE UNIT NOOIT ZELF OPEN. BEDIENING OF GEBRUIK

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LCD TV SET

Gebruiksaanwijzing LCD TV SET Gebruiksaanwijzing LCD TV SET Inhoud Introductie. Waarschuwing. Voorzichtigheid. Beschrijving van de LCD TV. Afstandsbediening. OSD basis instellingen. Specificaties. Probleem oplossing. 1 Introductie

Nadere informatie

DVB-T FTA17. Digitale Terrestische Ontvanger. Gebruiksaanwijzing voor de installatie en gebruik van de König DVB-T FTA17 terrestische ontvanger

DVB-T FTA17. Digitale Terrestische Ontvanger. Gebruiksaanwijzing voor de installatie en gebruik van de König DVB-T FTA17 terrestische ontvanger DVB-T FTA17 Digitale Terrestische Ontvanger Gebruiksaanwijzing voor de installatie en gebruik van de König DVB-T FTA17 terrestische ontvanger LEES DIT EERST! Deze gebruiksaanwijzing helpt u om vertrouwt

Nadere informatie

Quick Guide WEB EDITION

Quick Guide WEB EDITION RSE Quick Guide WEB EDITION REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM DUAL SCREEN Uw auto is voorzien van een exclusief multimediasysteem. Het Rear Seat Entertainment System (dat verder wordt aangeduid als het RSE-systeem)

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

STAS partout. 12V - systeem

STAS partout. 12V - systeem STAS partout 12V - systeem Montage instructies STAS partout Lees eerst altijd zorgvuldig de montage instructies! - Indien er een STAS multirail aanwezig is waar men de STAS partout aan wil monteren, controleer

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschriften

Veiligheidsvoorschriften Inhoud Veiligheidsvoorschriften 1 Verpakking 2 Belangrijkste Kenmerken 2 Veiligheidsvoorschriften Hartelijk dank voor de aankoop van uw draagbare DVD speler. Dit apparaat biedt u het beste van het beste

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

HANDLEIDING DUAL PORTABLE DVD SET. Model: DPX3270S+SSD70S

HANDLEIDING DUAL PORTABLE DVD SET. Model: DPX3270S+SSD70S HANDLEIDING DUAL PORTABLE DVD SET Model: DPX3270S+SSD70S LEES DEZE HANDLEIDING VOLLEDIG DOOR VOORDAT U DE SET AANSLUIT EN IN GEBRUIK NEEMT. BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK AFBEELDINGEN,

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

Lees alle instructies goed door voor u de TV gaat gebruiken en bewaar deze handleiding op een geschikte plaats voor nadere raadpleging.

Lees alle instructies goed door voor u de TV gaat gebruiken en bewaar deze handleiding op een geschikte plaats voor nadere raadpleging. GEBRUIKERSHANDLEIDING 24 LCD TV Model No.: TFT-2401 Lees alle instructies goed door voor u de TV gaat gebruiken en bewaar deze handleiding op een geschikte plaats voor nadere raadpleging. Voor informatie

Nadere informatie

Aansluiting voor het inkomende S-VIDEO signaal

Aansluiting voor het inkomende S-VIDEO signaal Productinformatie Aansluitingen Aansluiting VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Bedieningspaneel CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Nadere informatie

Quick Start Owner s Manual. De doos bevat het volgende DVD Speler Stroom Kabel RCA Video Kabel

Quick Start Owner s Manual. De doos bevat het volgende DVD Speler Stroom Kabel RCA Video Kabel Quick Start Owner s Manual De doos bevat het volgende DVD Speler Stroom Kabel RCA Video Kabel SNEL AANSLUITEN VAN DE dvd speler (Nederlands) Kijk na of alle vooraan in de gebruiksaanwijzing vermelde onderdelen

Nadere informatie

LED TV GEBRUIKERS HANDLEIDING MODEL NO.:65UHL2500. Belangrijk: Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat installeert en gebruikt.

LED TV GEBRUIKERS HANDLEIDING MODEL NO.:65UHL2500. Belangrijk: Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat installeert en gebruikt. LED TV GEBRUIKERS HANDLEIDING MODEL NO.:65UHL2500 Belangrijk: Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat installeert en gebruikt. Bewaar deze handleiding voor raadpleging Inhoud Voorbereiding

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player Inleiding Stel de Sweex Black Onyx MP4 Player niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van

Nadere informatie

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding BeoSound 9000 Bedieningshandleiding BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Inhoud van de bedieningshandleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met

Nadere informatie

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4)

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Hoofdstuk! 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1610 RC. Hiermee kunt u op eenvoudige

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

BeoSound Handleiding

BeoSound Handleiding BeoSound 3000 Handleiding BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Inhoud van de handleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met uw Bang & Olufsen-product.

Nadere informatie

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Magic Remote GEBRUIKERSHANDLEIDING

Magic Remote GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Magic Remote Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de afstandsbediening gebruikt en bewaar de handleiding om deze naderhand te kunnen raadplegen. AN-MR650A www.lg.com ACCESSOIRES

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LCD Televisie 15 inch SB15NB4212 EAN

Gebruiksaanwijzing LCD Televisie 15 inch SB15NB4212 EAN Gebruiksaanwijzing LCD Televisie 15 inch SB15NB4212 EAN 8718226350534 NL Lees voor het gebruik de gebruiksinstructies en vooral de veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen grondig door alvorens u het

Nadere informatie

Waterdichte BigSplash TV

Waterdichte BigSplash TV Waterdichte BigSplash TV Gebruikershandleiding 15 /17 /19 /20.1 /22 /26 /32 Serie Inhoudsopgave I. Veiligheidsinstructies...3 II. Accessoires...4 III. Aanzichten van de waterdichte BigSplash TV...5 1)

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING 2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies... 27 Beschrijving van onderdelen... 28 Afstandsbediening & installatie...

Nadere informatie

Bedankt voor het downloaden van deze handleiding.

Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. Over Megakeuze Megakeuze is opgericht in 2010 en is een vergelijkingswebsite op het gebied van consumentenelektronica. Elk product is professioneel gereviewd en beschikt over vele specificaties en duidelijke

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave 02 INHOUDSOPGAVE 03 INFORMATIE 04 OVERZICHT FRONTPANEEL 06 OVERZICHT ACHTERPANEEL 08 BEDIENING VAN DE R5 08 WEKKERINSTELLINGEN 09 SLEEP TIMER INSTELLINGEN 09 DIM 09

Nadere informatie

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1)

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1) Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE) Algemeen - Inhoud - 50 XGA Pioneer plasma monitor PDP-50MXE+ video card, in flight - VDE stroomkabel - afstandsbediening - zilveren grondsokkel voor plasma monitor

Nadere informatie

Snelstartgids. Registreer uw product op Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. SWW1800/12. Aansluiten.

Snelstartgids. Registreer uw product op  Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. SWW1800/12. Aansluiten. Registreer uw product op www.philips.com/welcome. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. SWW1800/12 Snelstartgids 1 2 3 Aansluiten Installeren Genieten SOURCE 1 SOURCE 2 SOURCE 3 SOURCE 4 1 2 3 4

Nadere informatie

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu VOORWOORD DANK Beste klant, Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de aankoop van deze speler.

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

BRAUN DigiFrame 1590 Gebruikshandleiding

BRAUN DigiFrame 1590 Gebruikshandleiding BRAUN DigiFrame 1590 Gebruikshandleiding BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Eigenschappen: 1. Ondersteunde fotoformaten: JPEG, BMP, PNG 2. Ondersteund audioformaat: MP3 3.

Nadere informatie

Lees alle instructies goed door voor u de TV gaat gebruiken en bewaar deze handleiding op een geschikte plaats voor nadere raadpleging.

Lees alle instructies goed door voor u de TV gaat gebruiken en bewaar deze handleiding op een geschikte plaats voor nadere raadpleging. GEBRUIKERSHANDLEIDING 24 LCD TV & DVB Model No.: TFT-2411 Lees alle instructies goed door voor u de TV gaat gebruiken en bewaar deze handleiding op een geschikte plaats voor nadere raadpleging. Voor informatie

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

HD-CVI Verkorte handleiding

HD-CVI Verkorte handleiding HD-CVI Verkorte handleiding model 5104D-5208D-5216D Version 2.0.0 2015 HDCVI DVR Verkorte handleiding Welkom Dank u voor de aankoop van onze DVR! Deze verkorte handleiding helpt u wegwijs met onze DVR

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Digital Photo Frame. Gebruikshandleiding

Digital Photo Frame. Gebruikshandleiding Digital Photo Frame NL Gebruikshandleiding Afb. Voorkant Afb. Achterkant Afb. Onderkant Scherm 8 ESC-knop USB-poort Lijst 9 ENTER-knop 5 5 V-gelijkstroomaansluiting Afstandsbedieningsontvanger 0 Luidspreker

Nadere informatie

web edition quick guide RSE

web edition quick guide RSE web edition quick guide RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM Uw auto is voorzien van een exclusief multimediasysteem. Het Rear Seat Entertainment System (dat verder wordt aangeduid als het RSEsysteem) breidt

Nadere informatie

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor WEKKERRADIO MET IPOD DOCK IPD-3500 Handleiding Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie. Voor informatie en

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Veiligheid. 3 Installatie TRUST TELEVIEWER 1600

1 Inleiding. 2 Veiligheid. 3 Installatie TRUST TELEVIEWER 1600 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1600. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze het monitorbeeld van uw computer omzetten naar TV-beeld. De Televiewer werkt volledig

Nadere informatie

Uw nieuwe Linn-afstandsbediening

Uw nieuwe Linn-afstandsbediening Uw nieuwe Linn-afstandsbediening Uw Linn-product werd geleverd met onze nieuwste afstandsbediening. Deze afstandsbediening is ontworpen met het oog op een nog eenvoudigere en intuïtievere bediening van

Nadere informatie

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger INHOUD Nog even en je kunt tv-kijken Stap 1: heb je alles? 4 Stap 2: de smartcard installeren 5 Stap 3: de antenne neerzetten 6 Stap

Nadere informatie

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER Gebruiksaanwijzing Content Productomschrijving 1.Handleiding 1 1.1 Voorzijde en toetsen 1 1.2 Power On/Off 3 1.3 Netvoeding & Batterij 3 2. Menu

Nadere informatie

Digitale TV met DPF DFT Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning bezoekt u: Technische Parameters

Digitale TV met DPF DFT Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning bezoekt u:   Technische Parameters Technische Parameters Paneelgrootte Resolutie 10.1 inches 800 x 3RGBx480 Schermgrootte modus 16 : 9 Modulatieformaat QPSK,16-QAM,64-QAM Bandbreedte Invoer Frequentie 6,7or8MHz Trans Modus 2k of 8k FFT

Nadere informatie

QUICK GUIDE - RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM VOLVO WEB EDITION

QUICK GUIDE - RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM VOLVO WEB EDITION VOLVO QUICK GUIDE - RSE WEB EDITION REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM Uw auto is voorzien van een exclusief multimediasysteem. Het Rear Seat Entertainment System (dat verder wordt aangeduid als het RSE-systeem)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

ResponseCard AnyWhere Display

ResponseCard AnyWhere Display ResponseCard AnyWhere Display ResponseCard AnyWhere Display-gebruiksaanwijzing Productoverzicht....................... 1 Technische vereisten.................... 2 Installatie in drie minuten................

Nadere informatie

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding.

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding. ATV Full HD TV Stick Gebruikershandleiding http://europe.mygica.com 1 Inhoud Snelle installatiehandleiding...3 Stroom en HDMI aansluiten...4 KR-34 afstandsbediening...4 Eerste gebruik...5 Deel 1: Inschakelen...5

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorzorgsmaatregelen...2. Inhoud van de verpakking...2. Installation instructions...3. De monitor monteren...3. De monitor losmaken...

Inhoudsopgave. Voorzorgsmaatregelen...2. Inhoud van de verpakking...2. Installation instructions...3. De monitor monteren...3. De monitor losmaken... Inhoudsopgave Voorzorgsmaatregelen...2 Inhoud van de verpakking...2 Installation instructions...3 De monitor monteren...3 De monitor losmaken...3 De hoek wijzigen...3 De apparaten aansluiten...3 De stroom

Nadere informatie

GOTO Druk tijdens het afspelen van MPEG-4, DVD of VCD op GOTO om het menu als volgt weer te geven: Voor DVD: Voor VCD: PBC Gebruik om zoekopties uit Titel, Hoofdstuk en Tijd te kiezen. Gebruik de nummertoetsen

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

3.5 Zak DVB-T TV. Model: TFT-370. Gebruikershandleiding

3.5 Zak DVB-T TV. Model: TFT-370. Gebruikershandleiding 3.5 Zak DVB-T TV Model: TFT-370 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Afbeelding van de draagbare TV...2 2 Basis Bediening...2 2.1 Apparaat aan/uit...2 2.2 Kanaal veranderen...3 2.3 2.4 Volume...3 Programmalijst...3

Nadere informatie

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: 1. Bedieningselementen en aansluitingen

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:   1. Bedieningselementen en aansluitingen Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren,

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

Waterdichte Draadloze SpeakerBal Waterdichte Draadloze SpeakerBal HANDLEIDING LEES VOOR GEBRUIK DEZE HANDLEIDING! INTRODUCTIE Deze drijvende waterdichte en draadloze SpeakerBal maakt gebruik van de nieuwste 863 Mhz draadloze technologie,

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing

Beknopte gebruiksaanwijzing LX7500R Beknopte gebruiksaanwijzing Meegeleverde Accessoires 1 1 1 1 Nederlands 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Uw DVD-recordersysteem wordt geleverd met 1 2 front-, 1 center- en 2 achterluidsprekers (zie

Nadere informatie

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van het Sweex Portable Media Center. Geniet op eenvoudige wijze op TV van films,

Nadere informatie

HP Media Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Media Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Media Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht

Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht Handleiding Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht Belangrijk Wanneer het product is ingeschakeld, ziet u de functie On Mode geactiveerd. Echter, wanneer het product is aangesloten op een extern

Nadere informatie

Meer informatie over dit product vind je op http://www.numark.com

Meer informatie over dit product vind je op http://www.numark.com SNEL AANSLUITEN VAN DE dvd speler (Nederlands) Kijk na of alle vooraan in de gebruiksaanwijzing vermelde onderdelen in de verpakking zitten. LEES DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN IN HET BIJGESLOTEN BOEKJE ALVORENS

Nadere informatie

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger.

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 Versie 160915 Instellen van de afstandsbediening Stap voor stap uw afstandsbediening instellen LED-lampje Bedien ook uw TV met de Stipte

Nadere informatie

Softwaregeschiedenis. OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen.

Softwaregeschiedenis. OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen. Softwaregeschiedenis OPMERKING: Elke versie bevat alle oplossingen voor problemen die in eerdere versies zijn opgenomen. In de nieuwste software worden de onderstaande problemen opgelost: Q5521_0.140.46.0

Nadere informatie

Model No.: AV-1000 Lees voor gebruik deze gebruiksaanwijzing aandachtig.

Model No.: AV-1000 Lees voor gebruik deze gebruiksaanwijzing aandachtig. 7 inch Dual Screen Portable Player Model No.: AV-1000 Lees voor gebruik deze gebruiksaanwijzing aandachtig. Pagina 1 Belangrijke Veiligheidsinstructies 1 2 Montage van de bevestiging riempjes 2 3 De DVD

Nadere informatie

Nederlands. Inhoud verpakking. Uw Camera. G-Shot D610. Voorzijde. Achterzijde -1-

Nederlands. Inhoud verpakking. Uw Camera. G-Shot D610. Voorzijde. Achterzijde -1- Nederlands G-Shot D610 Inhoud verpakking Controleer de verpakking op de volgende inhoud: CD-ROM (incl. Camera Driver) Camera hoes Pols band 2 x AA Alkaline Batterijen USB kabel TV OUT kabel Handleiding

Nadere informatie

Inhoud van de handleiding

Inhoud van de handleiding BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Inhoud van de handleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen zich vertrouwd te maken met uw Bang & Olufsen-product. De Het bedie- referentiehandboeningshandleiding

Nadere informatie

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing.

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing. Predia Soundbar Model: SP-81 Gebruiksaanwijzing www.predia.nl Bedankt dat u heeft gekozen voor onze Predia Soundbar. Daarmee kiest u voor een fris geluid, perfecte kwaliteit en een krachtige dynamische

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO SCD-37 USB http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822930

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO SCD-37 USB http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822930 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO SCD-37 USB. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO SCD-37 USB in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bediening van PVR. Introductie. Waarschuwing. Voorzichtig. Omschrijving apparaat. Afstandsbediening. Basis instellen OSD.

Inhoudsopgave. Bediening van PVR. Introductie. Waarschuwing. Voorzichtig. Omschrijving apparaat. Afstandsbediening. Basis instellen OSD. Inhoudsopgave Introductie Waarschuwing Voorzichtig Omschrijving apparaat Afstandsbediening Basis instellen OSD DTV-functies USB-functies Bediening van PVR Specificaties Problemen oplossen 1 Introductie

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten AAN/UIT-KNOP 2.DVD-LADER 3.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.STOP-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.

Een USB-apparaat aansluiten AAN/UIT-KNOP 2.DVD-LADER 3.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.STOP-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. NM659HDMI Een USB-apparaat aansluiten 10. 1.AAN/UIT-KNOP 2.DVD-LADER 3.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 4.USB 5.STOP-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.PREV-KNOP 8.NEXT-KNOP 7 8 9 5.1 kanaals video-uitgang S-Video-uitgang

Nadere informatie

DF Digitale fotolijst

DF Digitale fotolijst DF-1031 10 Digitale fotolijst Hoofdstuk 1: Productiestandaard 1.1 Functielijst...2 1.2 Parameterlijst...3 1.3 Problemen oplossen...3 1.4 Aansluitingen...4 1.5 Accessoires...4 1.6 Temperatuur en vochtigheid.4

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave----------------------------------------------------------------------------------------- 1 Belangrijk Veiligheid instructie------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten 10. 1. STANDBY-KNOP 2. DVD-LADER 3. USB 4. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR

Een USB-apparaat aansluiten 10. 1. STANDBY-KNOP 2. DVD-LADER 3. USB 4. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR DVD-1103HDMI Een USB-apparaat aansluiten 10. 1. STANDBY-KNOP 2. DVD-LADER 3. USB 4. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5. PREV-KNOP 6. AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. NEXT-KNOP 8. OPEN/SLUITEN-KNOP` 1. OPEN/CLOSE: openen

Nadere informatie

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren, Select / Enter) (3)

Nadere informatie

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

8. VIDEO OUT 9. Bedieningsknoppen 10. POWER indicatie 11. PAL indicatie 12. Kanaalkeuze schakelaar 13. VIDEO IN. PC Transmitter

8. VIDEO OUT 9. Bedieningsknoppen 10. POWER indicatie 11. PAL indicatie 12. Kanaalkeuze schakelaar 13. VIDEO IN. PC Transmitter Product informatie RECEIVER. Antenne 2. VGA OUT 3. VGA IN 4. AUDIO IN 5. S-VIDEO 6. voedingspanning 7. Besturingstoetsen 8. VIDEO OUT 9. Bedieningsknoppen 0. POWER indicatie. PAL indicatie 2. Kanaalkeuze

Nadere informatie

LCD -TFT 15" / 19" / 22" GEBRUIKERSHANDLEIDING (NL) ZORGVULDIG DOORLEZEN VOOR GEBRUIK

LCD -TFT 15 / 19 / 22 GEBRUIKERSHANDLEIDING (NL) ZORGVULDIG DOORLEZEN VOOR GEBRUIK LCD -TFT 15" / 19" / 22" GEBRUIKERSHANDLEIDING (NL) ZORGVULDIG DOORLEZEN VOOR GEBRUIK BELANGRIJKE VEILIGSHEIDSINSTRUCTIES Dit symbool geeft aan dat dit produkt gevaarlijke voltage heeft wat een risiko

Nadere informatie