Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Welkom Vorige week hebben we alle leerlingen van de Dorpsschool weer mogen begroeten op school. De eerste week van het schooljaar besteden we veel aandacht aan de band tussen de leerkrachten en kinderen, zodat er het gehele schooljaar lang een fijne sfeer in de groep op de school is. Het is een basis voor het werken in de groepen. De kinderen leren elkaar beter kennen, waardoor ze meer begrip voor elkaar krijgen en leren omgaan met, en respecteren van, verschillen. De groepen maken o.a. positieve groepsafspraken. De kinderen doen dit samen met de leerkrachten. Voorbeelden zijn elkaar helpen, vragen stellen, goed luisteren en vriendelijk zijn. Deze afspraken komen zichtbaar in het lokaal en zijn regelmatig onderwerp van gesprek. Voor de nieuwe leerlingen hopen wij dat zij zich ook snel thuis zullen voelen op De Dorpsschool. Wij willen daarnaast ook onze nieuwe leerkrachten van harte welkom heten. Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken! Halen en brengen Aan het begin van dit nieuwe schooljaar vragen wij u er een gewoonte van te maken op tijd op school te komen. Voor de leerkrachten en de wel op tijd aanwezige leerlingen, zijn onderbrekingen erg storend. De groepen 1/2 op de Egmondstraat mogen vanaf 8.10 uur naar binnen en beginnen om 8.20 uur. Voor de groepen 3 t/m 8 gaat om 8.25 uur de eerste bel en mogen zij naar binnen. Om 8.30 uur gaat de tweede bel en moet iedereen in de klas aanwezig zijn. Wij verzoeken alle ouders/ verzorgers de leerlingen op tijd naar school te laten gaan of te brengen! Ouders van de groepen 1/2 brengen de kinderen in de groepen. Kinderen van groep 3 bouwen dit brengen in de groep af en leren zij zelfstandig hun klas binnen te gaan. Leerlingen vanaf groep 4 gaan normaal gesproken alleen naar hun klas om daar rustig met de inloop te starten en zelfstandig te worden. Voor belangrijke mededelingen kunt u uiteraard even mee naar binnen lopen, maar wij willen voorkomen er een gewoonte van te maken in het belang van de rust in de school. september nr t/m 16 september Vlielandkamp gr september OR vergadering 21 september Informatieavond 26 september schoolfotograaf 27 september MR vergadering 28 september Start verkoop Kinderpostzegel 3 en 6 oktober Startgesprekken ouders groep 1 t/m 6 en 8 3 en 4 oktober Startgesprekken ouders groep 7 4 oktober Dierendag 5 oktober Start kinderboeken week GMR vergadering 6 oktober Nieuwsbrief 14 oktober Studiedag gr. 1 t/m 8

2 Welke in/uitgang Zoals ieder schooljaar hanteren wij vaste ingangen op de Steenhoek voor de groep 3 t/m 8. We gaan de volgende ingangen gebruiken: De hoofdingang wordt gebruikt door de leerlingen uit groep 6 en 8 B. De leerlingen van groep 3 en 4 gebruiken de zij-ingang aan de kant van de Jagermeesterlaan De groepen 5, 7 en 8A gebruiken de zij- ingang bij de basketbalring. Cursussen Team Op donderdag 1 en 2 september hebben de leerkrachten de eerste cursussen al gevolgd. Zo namen wij deel aan een cursus werken met Snappet, want iedere leerling vanaf groep 5 werkt nu met een eigen tablet. Op die tablet staat het programma Snappet. Tijdens de informatieavond krijgt u hier meer informatie over. De andere cursus ging over werken met Windows Office 365. Met Office 365 hebben wij overal de toegang tot onze bestanden en kunnen deze eventueel eenvoudig delen met de overige scholen binnen onze Scholengroep. De hier aangekoppelde nieuwe mailadressen kunt u vinden in de jaarkalender die u heeft mogen van uw zoon/dochter. Heeft u deze gemist, wat het ons dan even weten. Klassenouders Misschien heeft u al een oproep van de leerkracht van uw zoon/dochter gehad, maar ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar een klassenouder per groep. De klassenouder is het aanspreekpunt voor overige ouders en groepsleerkracht als het gaat om klassenactiviteiten. De klassenouder heeft een aantal keren per jaar contact met de eigen groepsleerkracht. Het is niet de bedoeling dat de klassenouder álle taken zelf gaat uitvoeren. De klassenouder kan, net zoals alle andere ouders, zich opgeven als het gaat om activiteiten. Een klassenouder is geen probleemoplosser voor specifieke (klas)problemen. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de groepsleerkracht. Wij gaan weer naar school Komt u uw kind(eren) halen en brengen, denk dan aan de volgende punten: * geef altijd het goede voorbeeld * rij de juiste route om de school * denk aan de fietsers * gebruik de Kiss en Ride zone voor in en uitlaten * parkeer niet wanneer er pilonnen staan(i.v.m. de gymbus) * houdt rekening met de buurtbewoners Hiermee willen wij de veiligheid van alle gebruikers zo goed mogelijk realiseren. Wij rekenen op uw medewerking!. Foto (website) en video opnames We vragen het elk jaar weer: als u er bezwaar tegen heeft dat uw kind gefilmd en/of gefotografeerd wordt, wilt u dit dan opnieuw doorgeven aan de directie? Regelmatig worden er op school namelijk opnames gemaakt voor de website of intern gebruik. De ene keer om kritisch naar ons eigen lesgeven te kijken, de andere keer tijdens de verschillende schoolactiviteiten.

3 Vanuit de groepen 1/2 Vanaf dit schooljaar zal er geen aparte Themabrief meer van de groepen 1/2 komen, maar kunt u alle informatie terug vinden in onze gezamenlijke maandelijkse Nieuwbrief. De komende 4 weken gaan wij werken over het thema Thuis uit de methode Kleuterplein. Hierbij komt de inrichting van het huis ter sprake. Wij zouden het fijn vinden wanneer u een foto maakt van de slaapkamer van uw kind en deze meegeeft naar school. Daarnaast mag elk kind 1 ding meenemen dat het huis knus en gezellig maakt. Voor het knutselen kunnen de groepen 1/2 melkpakken gebruiken, die goed omgespoeld en kurkdroog zijn. Helpt u mee sparen? Tijdens de Engelse lessen besteden we aandacht aan The Body, waarna de kinderen verschillende lichaamsdelen in het Engels kunnen benoemen. Op weg naar de gym lopen de kinderen langs een huis met een bord Te Koop in de tuin. Ook dit jaar mogen wij op woensdagmorgen weer gebruik maken van de gymzaal bij onze collega school Daalhuizen. Meester Benjamin (onderwijsassistent) loopt mee en helpt met veters strikken. Denkt u aan makkelijke kleding op woensdag, zodat de kinderen zich zelfstandig kunnen aan- en uitkleden! Mocht u nog geen gymschoenen (voorzien van naam) hebben meegegeven, wilt u dit dan alsnog doen, zodat alle leerlingen zijn voorzien van gymschoenen. Een van de leerlingen vraagt aan de leerkracht of de prijs erop staat, waarop de leerkracht zegt: Nee. De leerling reageert vervolgens met: Dan is het vast Gratis. Nieuwe juffen en meester Wij zijn blij met de komst juf Zamira, juf Eveline en onderwijsassistent meester Benjamin. Juf Zamira zal op woensdag en vrijdagmorgen in groep 1/2A aanwezig zijn en juf Eveline op de dinsdag en woensdag in groep 7. Op maandag, dinsdag en donderdagmorgen zal meester Benjamin aanwezig zijn op de Steenhoek en op woensdagmorgen bij de groepen 1/2 op de Egmondstraat. Meester Benjamin zal individuele leerlingen of kleine groepjes hulp bieden bij b.v. lezen of rekenen, observeert leerlingen, signaleert eventuele problemen of helpt de leerkrachten bij het opruimen van de klassen. Wij wensen ze allemaal een hele fijne tijd op de Dorpsschool.

4 Vanuit de Ouderraad OR * Ouderraad * OR * Ouderraad * OR Eerste schooldag Beste allemaal! Het schooljaar is al weer helemaal begonnen, zo voorbij de helft van de eerste week. Dankzij de leerkrachten was er een geslaagde koffieochtend maandagmorgen. Zo n eerste schooldag na de zomervakantie is en blijft speciaal! Van de OR kregen alle kinderen s middags een lekker ijsje. Schoolfotograaf Maandag 26 september komt de schoolfotograaf weer om alle leerlingen te fotograferen. Opgeven voor broers/zussen foto s kan via or.dorpsschool@gmail.com. Voor die gezinnen waarbij er kinderen op de Egmondstraat op school zitten zal de broer/zus foto aan de Egmondstraat gemaakt worden vanaf 08:00. Verdere info volgt. Kleedjesmarkt Mogelijk hebben jullie de kleedjesmarkt het afgelopen jaar gemist. Dat klopt want de kleedjesmarkt is verplaatst naar deze maand! De precieze info volgt nog. Misschien wel handig om eventuele overtollige spulletjes thuis nog even vast te houden en nog niet weg te geven. Ouderraad en Jaarvergadering De samenstelling van de ouderraad is weer wat veranderd. Z.s.m. maken en tonen wij onze groepsfoto bij deze nieuwsbrief. Aspirant OR leden zijn altijd welkom om eens mee te kijken, dus als je interesse hebt, kom dan de ouderraadsvergadering bijwonen van 12 september, of de jaarvergadering (voor alle ouders interessant!) op 20 oktober (datum kan evt nog worden bijgesteld). Bijdrage lief en leed Voor de duidelijkheid brengen wij jullie allen op de hoogte van wat voor vele ouders onbekend is: het OR-potje met geld voor lief en leed. Voor (klassen-)ouders handig om te weten: bijvoorbeeld bij een bloemetje voor de leerkracht ivm zijn/haar verjaardag, kan op ons een beroep worden gedaan voor de vergoeding (tot 20 euro per geschenk). Ouderbijdrage Begin je het schooljaar helemaal goed? Betaal dan alvast de ouderbijdrage van euro 40 per kind! Op rekeningnummer: NL64 INGB , t.n.v. Ouderraad Dorpsschool Rozendaal (ING bank, Velp). Graag met vermelding van de naam van je kind en de groep waar hij/zij in zit. Hartelijke groeten, Teresa, Teatske, Hendrika, Esther, Linda, Erica en Mirel or.dorpsschool@gmail.com We gaan samen werk maken van een mooi schooljaar ! Een dank je wel Ouderraad, het was heerlijk! Van alle leerlingen en Team Dorpsschool Rozendaal.

5 Beste ouders, verzorgers, Per 5 september 2016 zijn wij met een pilot gestart op de groepen 1 en 2 van de tussen schoolse opvang. Na het brood eten, wordt er aan alle kinderen fruit en groente aangeboden. De kinderen hebben hier afgelopen week al heerlijk van gegeten. Mocht dit goed lopen bij de onderbouw, dan gaan we dit ook aanbieden bij de groepen 3 t/m 8. Hartelijke groet, Fris! Kinderdagverblijven Bianca van Balken

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari nr. 5

Nieuwsbrief. Januari nr. 5 Nieuwsbrief Nieuwjaar Een nieuwjaar is begonnen. We hebben genoeg plannen en gaan er met de kinderen en u samen, een mooi jaar van maken. DE BESTE WENSEN VOOR 2017! Januari nr. 5 Cito toetsen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas.

Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Welkom in groep 1-2 Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Dit boekje gaat over onze school, dan weet je alvast een beetje wat er allemaal gebeurt. Kijk

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN KLEUTER INFORMATIE BULLETIN Het kleuterinfo-bulletin wordt aan ouders van nieuwe kleuters meegegeven. Het bulletin bestaat uit de volgende onderdelen: Algemeen gedeelte Over de dagelijkse gang van zaken

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Info groep 8 20 september 2016

Info groep 8 20 september 2016 Info groep 8 20 september 2016 Algemeen Wat zijn we weer lekker gestart! De eerste drie weken zitten er op. We hebben veel activiteiten gedaan uit de Vreedzame school. Wat voor groep willen wij zijn, welke

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

ayoub Hadith Vasten tijdens de maand Muharram

ayoub Hadith Vasten tijdens de maand Muharram ayoub Islamitische basisschool Ayoub 26-09 - 2016 Nieuwsbrief 1 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: 035 6468899 E-mail: Ayoub.basisschool@gmail.com Eid feest Op vrijdag 16 september hebben wij feest

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen!

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen! 31 augustus 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 We zijn weer begonnen! De eerste vijf dagen van dit schooljaar zitten er alweer op. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid!

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid! Beste ouders, Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid! Ouderbijeenkomst van afgelopen woensdag 9 januari De ouderbijeenkomst

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie