Spectral.DNC-N. Hair Labs Website: Optimale haarbehandeling op basis van Nanoxidil 5% Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spectral.DNC-N. Hair Labs Website: Optimale haarbehandeling op basis van Nanoxidil 5% Uitsluitend voor uitwendig gebruik."

Transcriptie

1 Spectral.DNC-N Optimale haarbehandeling op basis van Nanoxidil 5% Uitsluitend voor uitwendig gebruik Speerpunten De eerste formule met Nanoxidil 5% ter wereld Baanbrekende innovatie van de leider in biotechnisch onderzoek Topresultaat voor een uitwendig te gebruiken oplossing Klinisch bewezen krachtige ondersteuning voor gezond haar Omschrijving Spectral.DNC-N onderhoudt de kwetsbare haarfollikels van de hoofdhuid in de gezondst mogelijke toestand voor de productie van optimaal haar in iedere levensfase. Spectral.DNC-N is de eerste behandeling die Nanoxidil %5 toepast, een nieuwe stof die werd ontwikkeld als alternatief voor minoxidil. Het wordt gecombineerd met Aminexil, adenosine, procyanidine-b2, citrulline, koperpeptiden, T-flavanone en andere haarondersteuners. Research Als product van hoogstaande research gebruikt de formule uitsluitend de meest effectieve werkzame stoffen, bewezen door klinische tests. Het bereikt de hoogst mogelijke effectiviteit voor een uitwendig te gebruiken oplossing, en combineert heilzame moleculen op een manier die de gewenste resultaten versterkt en die ongewenste bijwerkingen tegengaat. DS Laboratories DS Laboratories is momenteel toonaangevend in de biologische wetenschap van het haar, en doet voortdurend diepgravend onderzoek naar de pathologische eigenschappen ervan. Een groot deel van de aandacht is daarbij gevestigd op samenstellingen die de vier factoren van de haargroeicyclus beïnvloeden: epitheelcellen, het perifere zenuwstelsel, het immuunsysteem en het vaatsysteem. Evenveel aandacht wordt geschonken aan absorptie-eigenschappen, omdat sommige samenstellingen gunstige effecten hebben op specifieke delen van de hoofdhuid, zoals op de huidpapillen aan de basis van de haarzakjes, maar geen effect sorteren op het oppervlak van de hoofdhuid. Nanosomen Om de werking te optimaliseren wekt deze formule met microbolletjes Nanosomen die actieve moleculen in de oplossing verbinden. Deze samenstelling verbeteren en versterken de werking van de afzonderlijke ingrediënten, resulterend in een sterk verbeterd resultaat. Nog een belangrijk aspect van het onderzoek dat DS Laboratories doet is het vasthouden van de werkzaamheid over een langere periode, want deze neemt doorgaans snel af bij een uitwendig te gebruiken behandeling.

2 De formule bevat ingrediënten die uitvoerig zijn getest in klinische onderzoeken en op basis van informatie die werd verzameld door menselijke proefpersonen. Middelen die na een dubbelblinde placebotest als niet effectief werden bestempeld werden uitgesloten. Kort samengevat Spectral.DNC-N is een krachtig wapen in de strijd tegen dunner wordend of uitvallend haar. Het biedt diverse unieke voordelen: het werkt sneller en beter dan andere, algemene oplossingen, met vergelijkbare bijwerkingen. Het zorgt voor gezond haar met een normale dikte en kan zelfs werken voor mensen bij wie de standaardmiddelen geen effect (meer) hebben. Algemeen Zoals met alle uitwendig te gebruiken middelen tegen dunner wordend haar geldt dat het belangrijk is om vroegtijdig met behandeling te beginnen. De technologie is erop gericht om slapende haarzakjes te stimuleren. Hoe langer deze hebben geslapen, hoe lastiger het is om ze te revitaliseren. Spectral.DNC-N kan haaruitval veroorzaakt door hypothyreoïdie, chemotherapie of andere ziektes die littekenvorming op de hoofdhuid veroorzaken niet verhinderen of ongedaan maken. Ook het gebruik van sommige medicijnen maakt dat Spectral.DNC-N zijn werkzaamheid verliest. Voor het beste resultaat brengt u het middel tweemaal daags direct op de hoofdhuid aan. Sla geen behandeling over. Spectral.DNC-N kan huidirritatie veroorzaken. Als die aanblijft of verergert moet u de behandeling stoppen en contact opnemen met uw huisarts. Resultaten verschijnen doordaags na twee maanden, alhoewel sommigen pas na 3 of meer maanden resultaat zien, omdat normaal haar met slechts 1 tot 1,5 centimeter per maand groeit. Bij het begin van de behandeling kan de haaruitval gedurende twee weken tijdelijk verergeren, ter voorbereiding op de groei van nieuwe haren. Houdt de verergerde haaruitval aan, stop dan de behandeling en consulteer uw huisarts. Als uw dunner wordende of uitvallende haar het gevolg is van erfelijkheid, dan is doorlopend gebruik van Spectral.DNC-N noodzakelijk. Wordt het veroorzaakt door andere factoren, dan kunt u de behandeling na verloop van tijd bij bereikt resultaat stoppen of afbouwen. Om ongewenst gezichtshaar te voorkomen, laat Spectral.DNC-N goed drogen alvorens naar bed te gaan om uitsmeren te voorkomen.

3 Gebruiksaanwijzing Breng tweemaal daags tien pompjes (circa 1 ml) Sprectral.DNC-N aan rechtstreeks op het dunner wordende haar. Verspreid de vloeistof gelijkmatig over het gehele gebied. Was uw handen na gebruik zorgvuldig met water en zeep. Uw haren niet afspoelen. Spectral.DNC-N kan op zowel gewassen als ongewassen haar worden toegepast. Als u een behandeling heeft gemist, haal deze dan niet in maar hervat de behandeling op het volgende vaste moment. Bij langere onderbreking van de behandeling kan er verlies in voortgang of verergerd haarverlies optreden. Verhoog de aangeraden dosis niet. Het zal de werking van het middel niet verbeteren of versnellen, maar wel de kans op bijwerkingen vergroten. Spectral.DNC-N mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Contra-indicatie Het product niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Deze formule wordt afgeraden voor personen die in het verleden negatief hebben gereageerd op een of meerdere ingrediënten. Stop het gebruik als er bij toepassing van Spectral.DNC-N overgevoeligheid wordt opgemerkt.

4 FAQ Is Spectral.DNC-N veilig? Spectral. DNC-N bevat plantenextracten en vitamines die bij uitwendig gebruik geheel veilig zijn. De actieve bestanddelen zijn uitvoerig klinisch getest en bleken eveneens geheel veilig. Mag ik gel, mousse of haarspray gebruiken? Het gebruik van haarspray, gel en andere stylingproducten wordt door ons afgeraden, omdat ze de haarzakjes kunnen blokkeren. Wilt u echter toch een stylingproduct gebruiken, doet u dat dan zodra Spectral.DNC-N volledig is opgedroogd. Mag ik mijn haar kleuren of permanenten terwijl ik Spectral.DNC-N gebruik? Het kleuren of permanenten van haar raden wij over het algemeen af. Moet het toch, gebruik dan niet-irriterende en milde middelen. Het beïnvloedt de werking van Spectral.DNC-N niet. Is stress ook een oorzaak van haarverlies? Ja. Onder geestelijke of lichamelijke stress kan het immuunsysteem antilichamen aanmaken die de haarzakjes aanvallen, resulterend in kale plekken. Onderzoek in laboratoria heeft onlangs aangetoond dat onder stress bepaalde hormonen worden aangemaakt die direct invloed hebben op de kwaliteit van het haar. Mag ik zwemmen of in de regen lopen met Spectral.DNC-N? Voorkom minstens drie uur dat Spectral.DNC-N uit uw haar spoelt. Wilt u gaan zwemmen? Breng Spectral.DNC-N dan direct na het zwemmen aan op een droge hoofdhuid. Vermindert mijn libido door de behandeling? Nee. In tegenstelling tot oraal ingenomen behandelingen als finasteride heeft Spectral.DNC-N geen invloed op het libido. Wat moet ik doen als ik schilfertjes opmerk? Ongeveer 5 procent van de gebruikers constateren schilfervorming of huidirritatie tijdens het gebruik. Omdat Spectral.DNC-N retinol bevat, kan schilfering wijzen op versnelde huidvernieuwing. Als de irritatie langer dan een aantal weken aanhoud, kunt u wellicht het best de behandeling afbreken. Wat is de rol van DHT? Dihydrotestosteron (DHT) wordt verantwoordelijk gehouden voor het ontstaan van de mannelijke kaalheid. DHT ontstaat als testosteron in contact komt met oliekliertjes in de haarzakjes. DHT penetreert de haarzakjes en doet ze krimpen. Tegelijkertijd verdikt het de hoofdhuid, waardoor de doorbloeding naar de haarvaatjes afneemt. Geleidelijk aan veroorzaakt dit haarverlies. Mag ik mijn haar föhnen na het gebruik van Spectral.DNC-N Dat wordt afgeraden: door te föhnen zal een deel van de werkzame stof verdampen. U kunt Spectral.DNC-N natuurlijk wel aanbrengen ná het föhnen.

5 Welk resultaat mag ik verwachten? Na ongeveer twee weken moet de haarverdunning tot stilstand zijn gebracht, en duidelijke resultaten moeten binnen drie maanden zichtbaar zijn. Heeft u kleine plukken uitvallend haar, dan zou u snel resultaat moeten kunnen zien. In verder gevorderde stadia van haaruitval kan het wel 6 maanden duren voor resultaten zichtbaar zijn. Wie is de ideale gebruiker van Spectral.DNC-N? De ideale gebruiker van Spectral.DNC-N is iemand wiens haar sinds een korte periode over het algemeen dunner wordt of uitvalt. Als er gedurende een periode van meer dan 15 jaar een deel van de hoofdhuid zichtbaar is, dan zal Spectral.DNC-N geen optimaal effect meer hebben. Welke shampoo moet ik gebruiken? Was het haar met een hoge kwaliteit en milde shampoo. Wij adviseren shampoos die vrij zijn van natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat (SLS en SLES). Als u last heeft van roos, gebruik dan een anti-roosshampoo.

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil 2%

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil 2% BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil 2% Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS HOOFDROOS Schilfers op je donkere pak. Jeuk op je hoofd. Het is vervelend om roos te hebben. Veel mensen vinden het vies en sommigen zijn bang dat je er kaal van wordt. Roos kan hardnekkig zijn, maar met

Nadere informatie

For the thin that s never in.

For the thin that s never in. For the thin that s never in. Geavanceerde botanische oplossingen tegen dunner wordend haar, waarvan klinisch bewezen is dat het haar voller en gezonder wordt en er dikker uitziet 2 Eindelijk is er een

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten Finasteride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten Finasteride BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten Finasteride Propecia variatie II-21, versie 7 april 2011 Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

ketoconazol waarvan dit laatste ook een geregistreerd medicijn is.

ketoconazol waarvan dit laatste ook een geregistreerd medicijn is. Doel van het gebruik van Hairkeeper Hairkeeper is bedoeld en werkzaam tegen haaruitval bij zowel mannen als vrouwen en voor een betere haargroei met een langere haargroeifase. Ongeveer 70% van de mannen

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling Bij chemotherapie 2 U krijgt chemotherapie. Een bijwerking van chemotherapie is soms haaruitval. Deze haaruitval wordt veroorzaakt doordat de haarvormende cellen door de chemotherapie

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil NEOXIDIL BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Bijlage VMBO-KB 2005 BIOLOGIE CSE KB. tijdvak 2. 500040-2-651b

Bijlage VMBO-KB 2005 BIOLOGIE CSE KB. tijdvak 2. 500040-2-651b Bijlage VMBO-KB 2005 tijdvak 2 BIOLOGIE CSE KB 500040-2-651b HUID EN HAAR INFORMATIE 1 BOUW VAN DE HUID In de afbeelding is onder andere een stukje huid van de mens schematisch weergegeven. INFORMATIE

Nadere informatie

Pardinou haargroeimiddel

Pardinou haargroeimiddel Pardinou haargroeimiddel Veel mensen kampen met het probleem van haaruitval. Er zijn verschillende middelen in de handel die claimen hiertegen een remedie te hebben. Vaak met heel magere of helemaal geen

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling. Bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling Bij chemotherapie 2 U krijgt chemotherapie. Een bijwerking van chemotherapie is soms haaruitval. Deze haaruitval wordt veroorzaakt doordat de haarvormende cellen door de chemotherapie

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER XTLUIS 4% g/g oplossing voor cutaan gebruik Dimeticon Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

3. Verantwoordelijk voor het in de handel brengen van Regaine 2% in Nederland is: McNeil BV Dr. Paul Janssenweg 150, NL- 5026 RH Tilburg, Nederland

3. Verantwoordelijk voor het in de handel brengen van Regaine 2% in Nederland is: McNeil BV Dr. Paul Janssenweg 150, NL- 5026 RH Tilburg, Nederland REGAINE 2% Oplossing voor cutaan gebruik, 20 mg/ml Patiëntenbijsluiter 1. Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Ook als u Regaine 2% of een soortgelijk product

Nadere informatie

P A T I Ë N T E N I N F O R M A T I E

P A T I Ë N T E N I N F O R M A T I E Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie P A T I Ë N T E N I N F O R M A T I E 2 Inleiding Een chemotherapie kan haarverlies tot gevolg hebben. Veel patiënten ervaren dit als belastend. Door hoofdhuidkoeling

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Neoxidil 2% oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie

Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie Hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie Inleiding Een chemotherapie kan haarverlies tot gevolg hebben. Veel patiënten ervaren dit als belastend. Door hoofdhuidkoeling kan het haarverlies als gevolg van

Nadere informatie

1.Wat is Differin Gel en waarvoor wordt het gebruikt?

1.Wat is Differin Gel en waarvoor wordt het gebruikt? Lees deze bijsluiter zorgvuldig door voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel. Bewaar deze bijsluiter, het kan nodig zijn om deze nogmaals door te lezen. Heeft u nog vragen, raadpleeg dan uw

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Supplement informatiewijzer oncologie

Hoofdhuidkoeling. Supplement informatiewijzer oncologie Supplement informatiewijzer oncologie Hoofdhuidkoeling Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Reserveren van een haarwerk wanneer een patiënt hoofdhuidkoeling krijgt 3. Hoe werkt de hoofdhuidkoeler? 4. Bijwerkingen

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Acneryne 2% - 4% Gel Erythromycine

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Acneryne 2% - 4% Gel Erythromycine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Acneryne 2% - 4% Gel Erythromycine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken Dit geneesmiddel kunt u zonder voorschrift krijgen. Maar

Nadere informatie

2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING

2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING 1. NAAM VAN HET GENEESMIDDEL SELSUN 2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING SELSUN bevat 25 mg seleniumsulfide per ml. Voor een volledige lijst van hulpstoffen: zie rubriek 6.1. 3. FARMACEUTISCHE

Nadere informatie

BIJSLUITER. Differin Gel NL PIL v1.5 Pagina 1

BIJSLUITER. Differin Gel NL PIL v1.5 Pagina 1 BIJSLUITER Differin Gel NL PIL 01122014 v1.5 Pagina 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Differin Gel 1 mg/g, gel adapaleen Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. A.Vogel ArnicaforceMed forte gel. Arnica Montana L.

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. A.Vogel ArnicaforceMed forte gel. Arnica Montana L. Versie: Roundup ID46136 Pagina 1 van 5 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Arnica Montana L. Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

FARMACEUTISCHE VORM EN INHOUD

FARMACEUTISCHE VORM EN INHOUD Fagron Minoxil, lotion 2 g/100 ml Versie : 05 pil-nl Patientenbijsluiter ALGEMENE KENMERKEN BENAMING Minoxidil, lotion 2 g/100 ml SAMENSTELLING Minoxidil, lotion 2 g/100 ml bevat per ml lotion 20 mg minoxidil,

Nadere informatie

INFOBLAD: ALOPECIA AREATA

INFOBLAD: ALOPECIA AREATA Dr. E. SUYS Dr. K. SMET Dr. E. BAUWMANS Dr. M. BONNY Dermatologie Handelskaai 1 G 8500 Kortrijk 056/25.26.50 INFOBLAD: ALOPECIA AREATA Alopecia areata betekent pleksgewijze kaalheid. Alopecia areata is

Nadere informatie

Minoxidil Laboratoire BAILLEUL-BIORGA 2 % oplossing voor cutaan gebruik

Minoxidil Laboratoire BAILLEUL-BIORGA 2 % oplossing voor cutaan gebruik BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Minoxidil Laboratoire BAILLEUL-BIORGA 2 % oplossing voor cutaan gebruik Het werkzame bestanddeel is minoxidil, dit is aanwezig in een concentratie van 2 %.

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. BENZAC 5% Gel BENZAC 10% Gel Benzoylperoxide

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. BENZAC 5% Gel BENZAC 10% Gel Benzoylperoxide BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER BENZAC 5% Gel BENZAC 10% Gel Benzoylperoxide Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel kan zonder

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Finasteride Biorga 1 mg filmomhulde tabletten. finasteride

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Finasteride Biorga 1 mg filmomhulde tabletten. finasteride Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Finasteride Biorga 1 mg filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie

Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie Hoofdhuidkoeling bij chemotherapie Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Reserveren van een haarwerk als een patiënt hoofdhuidkoeling krijgt 3 3. Hoe werkt de hoofdhuidkoeler? 3 4. Bijwerkingen 4 5. Adviezen

Nadere informatie

Beleef de mooiste momenten van uw leven nog langer en intensiever met de gepatenteerde natuurlijke formule van Prelox

Beleef de mooiste momenten van uw leven nog langer en intensiever met de gepatenteerde natuurlijke formule van Prelox TO MAKE LOVE LONGER B ETTE R Beleef de mooiste momenten van uw leven nog langer en intensiever met de gepatenteerde natuurlijke formule van Prelox TM Prelox helpt u langer en intensiever van uw intieme

Nadere informatie

Voorwoord. Hans J. Diks, februari 2013. Meer info

Voorwoord. Hans J. Diks, februari 2013. Meer info Inhoudsopgave Registreer dit e-book! Volg ons op de sociale media Voorwoord Inleiding In dit boekje ontdek je Waarom dit boekje? 1. De oorzaken van haaruitval bij vrouwen De drie oorzaken van haaruitval

Nadere informatie

Samenvatting van de Productkenmerken

Samenvatting van de Productkenmerken Samenvatting van de Productkenmerken 1. NAAM VAN HET GENEESMIDDEL XT Luis 4% g/g oplossing voor cutaan gebruik 2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING Dimeticon 4% g/g Voor een volledige lijst van

Nadere informatie

WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT?

WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT? BIJSLUITER Lees de hele bijsluiter aandachtig door, omdat er voor u belangrijke informatie in staat. Dit geneesmiddel is zonder voorschrift verkrijgbaar. Desalniettemin dient u LORATADINE TEVA zorgvuldig

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER REGAINE 2 % oplossing voor cutaan gebruik REGAINE 2 % gel Minoxidil Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. Benzac Wash 5%, suspensie Benzoylperoxide

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER. Benzac Wash 5%, suspensie Benzoylperoxide BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Benzac Wash 5%, suspensie Benzoylperoxide Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel kan zonder

Nadere informatie

Ketoconazol shampoo 20 mg/g PCH ketoconazol

Ketoconazol shampoo 20 mg/g PCH ketoconazol 1.3.3 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Ketoconazol 20 mg/g PCH ketoconazol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Gerenvooieerde versie CALCIPOTRIOL 50 MICROGRAM/G ZALF PCH zalf

Gerenvooieerde versie CALCIPOTRIOL 50 MICROGRAM/G ZALF PCH zalf 1.3.1 : Productinformatie Bladzijde : 1 1. NAAM VAN HET GENEESMIDDEL Calcipotriol 50 microgram/g PCH,. 2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING Zalf: calcipotriol 50 microgram per gram. Hulpstoffen:

Nadere informatie

Healthypharm B.V., Etten-Leur, The Netherlands XT Luis 4% g/g, oplossing voor cutaan gebruik RVG Dimeticon

Healthypharm B.V., Etten-Leur, The Netherlands XT Luis 4% g/g, oplossing voor cutaan gebruik RVG Dimeticon 1.3.1.1 Summary of product characteristics 1.3.1.1-1 SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN 1. NAAM VAN HET GENEESMIDDEL XT Luis 4% g/g oplossing voor cutaan gebruik 2. KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING

Nadere informatie

NOSCAPINE HCL 1=1 PCH, stroop 1 mg/ml Noscapine

NOSCAPINE HCL 1=1 PCH, stroop 1 mg/ml Noscapine 1.3.3 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER NOSCAPINE HCL 1=1 PCH, 1 mg/ml Noscapine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat

Nadere informatie

PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten RVG 27397

PROPECIA 1 mg filmomhulde tabletten RVG 27397 Bijsluiter Pagina 1/5 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Propecia 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

Medische aspecten: Alopecia Areata en Alopecia Androgenetica: oorzaken en behandelingen. Alopecia areata

Medische aspecten: Alopecia Areata en Alopecia Androgenetica: oorzaken en behandelingen. Alopecia areata Medische aspecten: Alopecia Areata en Alopecia Androgenetica: oorzaken en behandelingen dr Marcel Pasch, dermatoloog, UMC St Radboud, Nijmegen Alopecia = haaruitval Areata = pleksgewijs Androgenetica =

Nadere informatie

Alles wat u moet weten over Dovobet zalf

Alles wat u moet weten over Dovobet zalf Alles wat u moet weten over Dovobet zalf www.qualitycare.nl Psoriasis vulgaris Verhoogde celdeling Betamethason Patiëntenverenigingen Gebruiksinstructies Persoonlijk advies Gebruik op lichaam Zalf www.dovobet.nl

Nadere informatie

Minoxidil Biorga 5 % oplossing voor cutaan gebruik

Minoxidil Biorga 5 % oplossing voor cutaan gebruik BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIK(ST)ER Minoxidil Biorga 5 % oplossing voor cutaan gebruik Het werkzame bestanddeel is minoxidil, dit is aanwezig in een concentratie van 5 %. Lees de hele bijsluiter

Nadere informatie

Adviesbundel tijdens en (tijdelijk) na kanker HAAR

Adviesbundel tijdens en (tijdelijk) na kanker HAAR Adviesbundel tijdens en (tijdelijk) na kanker HAAR INHOUD 1 Wanneer verlies je je haar?... 3 2 Welke medicatie heeft welke invloed?... 3 2.1 BORSTKANKER... 3 2.1.1 Bij chemotherapie... 3 2.1.2 Bij radiotherapie...

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER REGAINE 5 % oplossing voor cutaan gebruik Minoxidil Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Boots Pharmaceuticals Hoestdrank Noscapine HCl 1 mg/ml, stroop noscapine

Boots Pharmaceuticals Hoestdrank Noscapine HCl 1 mg/ml, stroop noscapine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Boots Pharmaceuticals Hoestdrank Noscapine HCl 1 mg/ml, stroop noscapine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke

Nadere informatie

Package Leaflet / 1 van 5

Package Leaflet / 1 van 5 Marketing 1.3.1.3 Package Leaflet 1.3.1.3 / 1 van 5 Antischimmelcrème HTP Miconazolnitraat 20 mg/g, Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. Dit geneesmiddel

Nadere informatie

Finasteride 1 mg Teva, Filmomhulde tabletten Finasteride

Finasteride 1 mg Teva, Filmomhulde tabletten Finasteride 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Finasteride 1 mg Teva, Filmomhulde tabletten Finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Nadere informatie

Summary of product characteristics

Summary of product characteristics 1 Summary of product characteristics 1 NAAM VAN HET GENEESMIDDEL Lamberts Valeriaan tabletten. 2 KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING Eén filmomhulde tablet bevat 300 mg droog extract van de wortel

Nadere informatie

Alopecia Areata. Dermatologie. Beter voor elkaar

Alopecia Areata. Dermatologie. Beter voor elkaar Alopecia Areata Dermatologie Beter voor elkaar 2 Alopecia Areata Wat is alopecia areata? Alopecia areata betekent pleksgewijze kaalheid. Het is een ziekte van de haarwortels die overal op het lichaam kan

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Finasteride Aurobindo 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Finasteride Aurobindo 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride 1.3.1 Bijsluiter Rev.nr. 1610 Pag. 1 van 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Finasteride Aurobindo 1 mg, filmomhulde tabletten finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel

Nadere informatie

"Stop & Grow" van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval!

Stop & Grow van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval! Presinformatie Stop&Grow /FP Graz, Maart 2018 "Stop & Grow" van Hairdreams de zeer effectieve methode tegen haaruitval! Graz: Menselijk haarspecialist Hairdreams heeft de industrie verrast met de introductie

Nadere informatie

ALOPECIA AREATA FRANCISCUS VLIETLAND

ALOPECIA AREATA FRANCISCUS VLIETLAND ALOPECIA AREATA FRANCISCUS VLIETLAND Wat is alopecia areata? Bij alopecia areata ontstaan plotseling kale plekken in huidgebieden waar haren groeien. Deze kale plekken hebben meestal een ronde of ovale

Nadere informatie

Xylometazoline HCl 0,5 mg/ml Teva, neusdruppels Xylometazoline HCl 1 mg/ml Teva, neusdruppels xylometazolinehydrochloride

Xylometazoline HCl 0,5 mg/ml Teva, neusdruppels Xylometazoline HCl 1 mg/ml Teva, neusdruppels xylometazolinehydrochloride 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde: 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Xylometazoline HCl 0,5 mg/ml Teva, Xylometazoline HCl 1 mg/ml Teva, xylometazolinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter want

Nadere informatie

1 LABIMA nv R CALM EMULSIE - BIJSLUITER p. 1

1 LABIMA nv R CALM EMULSIE - BIJSLUITER p. 1 1 LABIMA nv R CALM EMULSIE - BIJSLUITER p. 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER R Calm 20 mg/g emulsie voor cutaan gebruik difenhydramine hydrochloride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Livocab oogdruppels 0,5 mg/ml oogdruppels levocabastine

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Livocab oogdruppels 0,5 mg/ml oogdruppels levocabastine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Livocab oogdruppels 0,5 mg/ml oogdruppels levocabastine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien

Nadere informatie

ALOPECIA ANDROGENETICA (KAALHEID BIJ MANNEN)

ALOPECIA ANDROGENETICA (KAALHEID BIJ MANNEN) ALOPECIA ANDROGENETICA (KAALHEID BIJ MANNEN) WAT IS ALOPECIA ANDROGENETICA? Er zijn verschillende soorten van haarverlies en kaalheid. De meest bekende is de kaalheid van het mannelijke patroon die bij

Nadere informatie

BIJSLUITER. PIX LITHANTHRACIS 1,5% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 1% crème en zalf

BIJSLUITER. PIX LITHANTHRACIS 1,5% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 1% crème en zalf BIJSLUITER PIX LITHANTHRACIS 1,5% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 1% crème en zalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in

Nadere informatie

MODULE ZURE OORDRUPPELS MET HYDROCORTISON DMB 1% FNA

MODULE ZURE OORDRUPPELS MET HYDROCORTISON DMB 1% FNA MODULE 1.3.1.1 APPLICATION FORM SUMMARY OF PRODUCT CHARACTERISTICS ZURE OORDRUPPELS MET HYDROCORTISON DMB 1% FNA Regulatory Affairs February 2017 Page 1 of 6 SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN 1. NAAM

Nadere informatie

MODULE ZURE OORDRUPPELS MET TRIAMCINOLONACETONIDE DMB 0,1% FNA

MODULE ZURE OORDRUPPELS MET TRIAMCINOLONACETONIDE DMB 0,1% FNA MODULE 1.3.1.1 APPLICATION FORM SUMMARY OF PRODUCT CHARACTERISTICS ZURE OORDRUPPELS MET TRIAMCINOLONACETONIDE DMB 0,1% FNA Regulatory Affairs October 2016 Page 1 of 6 SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRETINOÏNE 0,1% crème

BIJSLUITER. TRETINOÏNE 0,1% crème BIJSLUITER TRETINOÏNE 0,1% crème Lees de hele bijsluiter goed voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later

Nadere informatie

purifying blend normalizing blend energizing blend

purifying blend normalizing blend energizing blend scalp care scalp care /// De eerste lijn van milk_shake die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Deze trichologische innovatie

Nadere informatie

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Door het succes van onze r-retinoate en om onze positie als experts in vitamine A te versterken, lanceert Medik8 een nieuwe r-retinoate Intense die

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 2% oplossing

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 2% oplossing BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 2% oplossing Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Kruidvat Hoestdrank Noscapine HCl 1 mg/ml, stroop Noscapine

Kruidvat Hoestdrank Noscapine HCl 1 mg/ml, stroop Noscapine 1.3.3 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Kruidvat Hoestdrank Noscapine HCl 1 mg/ml, stroop Noscapine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken,

Nadere informatie

Package leaflet / 1 van 5

Package leaflet / 1 van 5 1.3.1.3 Package leaflet 1.3.1.3 / 1 van 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Etos Hoestdrank, stroop Noscapine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat

Nadere informatie

Finasteride 1 mg Teva, Filmomhulde tabletten Finasteride

Finasteride 1 mg Teva, Filmomhulde tabletten Finasteride 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Finasteride 1 mg Teva, Finasteride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

PATIËNTENBIJSLUITER. CRESTOR (rosuvastatine) Lees deze bijsluiter zorgvuldig door voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel.

PATIËNTENBIJSLUITER. CRESTOR (rosuvastatine) Lees deze bijsluiter zorgvuldig door voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel. PATIËNTENBIJSLUITER CRESTOR (rosuvastatine) Lees deze bijsluiter zorgvuldig door voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel. Bewaar deze bijsluiter, het kan nodig zijn om deze nogmaals door te

Nadere informatie

NOSCAPINE HCl APOTEX 1 mg/ml, stroop Noscapine

NOSCAPINE HCl APOTEX 1 mg/ml, stroop Noscapine Version 2016_11 Page 1 of 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER NOSCAPINE HCl APOTEX 1 mg/ml, stroop Noscapine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat

Nadere informatie

Miconazolnitraat Mylan 20 mg/g, hydrofiele crème miconazolnitraat

Miconazolnitraat Mylan 20 mg/g, hydrofiele crème miconazolnitraat 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 Miconazolnitraat Mylan 20 mg/g, hydrofiele crème miconazolnitraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème BIJSLUITER LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

ACNÉPLUS, crème. Haverheidelaan, 9 B-9140 TEMSE, België. Laboratoria QUALIPHAR, N.V./S.A. Rijksweg 9 B-2880 BORNEM, België

ACNÉPLUS, crème. Haverheidelaan, 9 B-9140 TEMSE, België. Laboratoria QUALIPHAR, N.V./S.A. Rijksweg 9 B-2880 BORNEM, België Lees de hele bijsluiter aandachtig door, omdat er voor u belangrijke informatie in staat. Dit geneesmiddel is zonder voorschrift verkrijgbaar. Desalniettemin dient u ACNÉPLUS, crème zorgvuldig te gebruiken

Nadere informatie

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème BIJSLUITER CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion 100 g Versie 1.0

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion 100 g Versie 1.0 Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion Werking en toepassingen Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt? De werkzame stof in triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis

Nadere informatie

Xylometazoline HCl 0,5 mg/ml Teva, neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml Teva, neusspray xylometazolinehydrochloride

Xylometazoline HCl 0,5 mg/ml Teva, neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml Teva, neusspray xylometazolinehydrochloride 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Xylometazoline HCl 0,5 mg/ml Teva, Xylometazoline HCl 1 mg/ml Teva, xylometazolinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter, want

Nadere informatie

Finadyne Transdermaal

Finadyne Transdermaal UNIEKE TOEDIENING DAT IS HANDIG! Vriendelijk voor het dier, gemakkelijk voor u Snel, eenvoudig en effectief koortsverlagend - ontstekingsremmend - pijnstillend 3 SNELWERKEND 4 snel herstel 5 EFFECTIEF

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Dalacin-T 10 mg/ml, vloeistof voor cutaan gebruik Clindamycine

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. Dalacin-T 10 mg/ml, vloeistof voor cutaan gebruik Clindamycine BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Dalacin-T 10 mg/ml, vloeistof voor cutaan gebruik Clindamycine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

Kill Itchy Lice & Nits

Kill Itchy Lice & Nits Kill Itchy Lice & Nits INSTRUCTIEBOEKJE voor de strijd tegen luizen & neten Lees het instructieboekje zorgvuldig voordat u met de behandeling start. KIL&N is een medisch hulpmiddel van ID PHAR Atomveldstraat

Nadere informatie

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in DMSO crème 50% 40 en 100 g Versie 1.0

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in DMSO crème 50% 40 en 100 g Versie 1.0 Triamcinolonacetonide 0,1% in DMSO crème 50% Werking en toepassingen Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt? De werkzame stof in triamcinolonacetonide 0,1% in DMSO crème 50% is triamcinolonacetonide.

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. NIZORAL 20 mg/g shampoo. ketoconazol

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. NIZORAL 20 mg/g shampoo. ketoconazol BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER NIZORAL 20 mg/g shampoo ketoconazol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit middel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. Gebruik dit

Nadere informatie

Psoriasis Dermatologisch Dagbehandelingscentrum 1124

Psoriasis Dermatologisch Dagbehandelingscentrum 1124 Psoriasis Dermatologisch Dagbehandelingscentrum 1124 Inleiding Psoriasis is een veel voorkomende chronische huidaandoening, niet besmettelijk en niet te genezen. De behandeling is gericht op een vermindering

Nadere informatie

Clindamycinelotion 10 mg/ml FNA Fagron, oplossing voor cutaan gebruik. Bijsluiter: informatie voor de patiënt. Clindamycine hydrochloride hydraat

Clindamycinelotion 10 mg/ml FNA Fagron, oplossing voor cutaan gebruik. Bijsluiter: informatie voor de patiënt. Clindamycine hydrochloride hydraat Bijsluiter: informatie voor de patiënt Clindamycine hydrochloride hydraat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar

Nadere informatie

Vicks Hoestdrank noscapinehydrochloride 1 mg/ml, drank noscapinehydrochloride

Vicks Hoestdrank noscapinehydrochloride 1 mg/ml, drank noscapinehydrochloride 1.3.3 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Vicks Hoest noscapinehydrochloride 1 mg/ml, noscapinehydrochloride Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat

Nadere informatie

HOOFDHUIDKOELING tijdens chemotherapie

HOOFDHUIDKOELING tijdens chemotherapie HOOFDHUIDKOELING tijdens chemotherapie HOOFDHUIDKOELING tijdens chemotherapie De chemotherapie die u binnenkort zult krijgen, brengt haarverlies met zich mee. Hoewel haarverlies bijna altijd tijdelijk

Nadere informatie

Noscapine HCl Teva 1 mg/ml, stroop noscapine

Noscapine HCl Teva 1 mg/ml, stroop noscapine 1.3.1 : Bijsluiter Bladzijde : 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Noscapine HCl Teva 1 mg/ml, noscapine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor de behandeling met Revlimid (lenalidomide)

Patiënteninformatie voor de behandeling met Revlimid (lenalidomide) Patiënteninformatie voor de behandeling met Revlimid (lenalidomide) 1 Inhoud Informatie voor vrouwen die zwanger kunnen worden...3 Informatie voor vrouwen die niet zwanger kunnen worden...5 Informatie

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Inleiding Pagina 2. 1. Haaruitval / Kaalheid Pagina 3 Alopecia androgenetica. Pagina 3 Alopecia areata. Pagina 3 Andere oorzaken van haaruitval

Inleiding Pagina 2. 1. Haaruitval / Kaalheid Pagina 3 Alopecia androgenetica. Pagina 3 Alopecia areata. Pagina 3 Andere oorzaken van haaruitval Haarproblemen Inhoudsopgave Inleiding Pagina 2 1. Haaruitval / Kaalheid Pagina 3 Alopecia androgenetica Pagina 3 Alopecia areata Pagina 3 Andere oorzaken van haaruitval Pagina 4 2. Behandeling van kaalheid

Nadere informatie

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING.

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING. Technische fiche Beschadigd, droog en futloos haar? Het probleem is de aanhoudende beschadiging van de haarvezel door chemische behandelingen, de warmte van de droger en de leeftijd. Om dit proces tegen

Nadere informatie

Hoofdhuidkoeling. Dagbehandeling Oncologie

Hoofdhuidkoeling. Dagbehandeling Oncologie 00 Hoofdhuidkoeling Dagbehandeling Oncologie 1 Deze folder geeft u informatie over hoofdhuidkoeling tijdens chemotherapie. Door de hoofdhuid te koelen tijdens de therapie kan bij bepaalde chemokuren de

Nadere informatie

Bijsluiter: Informatie voor de gebruiker. Regaine 50mg/g, Schuim voor cutaan gebruik Minoxidil

Bijsluiter: Informatie voor de gebruiker. Regaine 50mg/g, Schuim voor cutaan gebruik Minoxidil Bijsluiter: Informatie voor de gebruiker Regaine 50mg/g, Schuim voor cutaan gebruik Minoxidil Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Mometasonfuroaat Auden 1 mg/g, crème

Mometasonfuroaat Auden 1 mg/g, crème BIJSLUITER: Informatie voor de patiënt Mometasonfuroaat Auden 1 mg/g, crème Mometasonfuroaat Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Zindaclin 1% Gel Clindamycine

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker. Zindaclin 1% Gel Clindamycine B. BIJSLUITER 1 Bijsluiter: informatie voor de gebruiker Zindaclin 1% Gel Clindamycine Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u

Nadere informatie

ETHYMAL 250 mg / 4 ml, siroop Ethosuximide

ETHYMAL 250 mg / 4 ml, siroop Ethosuximide Version 2014_02 Page 1 of 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER ETHYMAL 250 mg / 4 ml, siroop Ethosuximide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke

Nadere informatie

Boekje over de nieuwe orale anticoagulantia. Wat u moet weten voor het veilig gebruik ervan

Boekje over de nieuwe orale anticoagulantia. Wat u moet weten voor het veilig gebruik ervan Boekje over de nieuwe orale anticoagulantia Wat u moet weten voor het veilig gebruik ervan GEGEVENS PATIËNT Naam Adres Tel HUISARTS Naam Adres Tel SPECIALIST Naam Ziekenhuis Tel ANTISTOLLINGSMEDICATIE

Nadere informatie

RVG / Version 2017_06 Page 1 of 5. ETHYMAL 125 mg, capsules, zacht ETHYMAL 250 mg, capsules, zacht Ethosuximide

RVG / Version 2017_06 Page 1 of 5. ETHYMAL 125 mg, capsules, zacht ETHYMAL 250 mg, capsules, zacht Ethosuximide Version 2017_06 Page 1 of 5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER ETHYMAL 125 mg, capsules, zacht ETHYMAL 250 mg, capsules, zacht Ethosuximide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. miconazolnitraat. Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u.

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. miconazolnitraat. Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie voor u. BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Boots Pharmaceuticals Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20 mg/g, crème miconazolnitraat Lees deze bijsluiter zorgvuldig door, want deze bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Boots Pharmaceuticals Laxeerdrank Lactulose 667 mg/ml, stroop lactulose

Boots Pharmaceuticals Laxeerdrank Lactulose 667 mg/ml, stroop lactulose BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER Boots Pharmaceuticals Laxeerdrank Lactulose 667 mg/ml, stroop lactulose LEES DEZE BIJSLUITER ZORGVULDIG DOOR, WANT DEZE BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR U. Dit

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Nizoral 20 mg/g, crème ketoconazol

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Nizoral 20 mg/g, crème ketoconazol BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Nizoral 20 mg/g, crème ketoconazol Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken - Bewaar deze bijsluiter. Misschien heeft u hem later weer

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. BENZAC 5% Gel BENZAC 10% Gel Benzoylperoxide

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. BENZAC 5% Gel BENZAC 10% Gel Benzoylperoxide BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER BENZAC 5% Gel BENZAC 10% Gel Benzoylperoxide Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie in voor

Nadere informatie