Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang november 2015 nummer 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang november 2015 nummer 6"

Transcriptie

1 Jaargang november 2015 nummer 6 Agenda Vrijdag 4 december Sinterklaas op school Dinsdag 15 december Kerstviering op Jan v.d. W. Donderdag 17 december Kerstviering Polderheem in Ontmoetingskerk Vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari 2016 Kerstvakantie Vrijdag 18 december Kinderen om uur uit. Mocht dit een probleem zijn voor u dan horen wij dat graag. Nieuwsbrief Feest vieren Ook dit jaar vieren we weer het Sinterklaasfeest. Een feest van cadeaus en zoete hapjes. Al decennia lang is het een traditie in Nederland. Een traditie die in de afgelopen 30 jaar al duidelijk veranderd is. Een Sinterklaas die van streng en dogmatisch een ware kindervriend is geworden. En pieten die in alle soorten en maten (en kleuren) de Sint helpen als wegwijspiet, sleutelpiet en pakjespiet. Het Sinterklaasjournaal draagt zeker bij aan het vorm geven aan de traditie. Het is de kunst om met elkaar de balans te vinden in vernieuwing of aanpassing en behoud van de gewoontes en gebruiken bij het Sintfeest. Ik denk en hoop dat we die balans op De Brug met elkaar hebben gevonden. De discussies over zwarte piet verbleken bij het wereldnieuws dat opeens zo dichtbij komt: aanslagen in Parijs, noodsituatie in Brussel. Op school hebben we met elkaar stil gestaan bij de gebeurtenissen in Parijs. Het meest erge is nog wel dat deze gebeurtenissen elders in de wereld schering en inslag zijn. Hoe wrang en afschuwelijk kan het zijn. Des te meer reden om tegenover dit oneindige verdriet en de enorme spanning het sinterklaasfeest voor de kinderen ook echt feest te laten zijn! En Met elkaar gaan we de adventsweken in: Op school steken we iedere week een adventskaars aan: Teken van geloof, hoop en liefde. Teken van het Licht dat komen gaat. Personeel Meester Fop Meester Fop heeft onlangs een bezoek gebracht aan onze scholen! Dat hebben we erg gewaardeerd. Ook meester Fop deed het goed om de kinderen weer te zien. In afwachting van de chemokuur (die waarschijnlijk begin december gaat starten) probeert meester Fop nu zo veel mogelijk aan te sterken. Ook vanaf hier wensen wij hem veel sterkte toe. Juf Hanny Juf Hanny ter Keurs is de juf van de plusklas. Lang niet iedereen op De Brug kent haar. De kinderen en de ouders van de plusklas natuurlijk wel. Afgelopen maandag 23 november is zij geopereerd. Ze is nu herstellende van deze operatie. Ook juf Hanny wensen we veel sterkte toe. Conciërge Na 2 maanden mag een basisschool een conciërge aanstellen op basis van ziekte. Op dit moment zijn de gesprekken met kandidaten lopende.

2 Brede School Jan v.d. Wijngaard De deelnemende partijen: Hoera Geboren: Daantje broertje van Noortje en Guusje Basisschool Paulusschool Basisschool De Brug, Jan v.d. Wijngaard Lisa zusje van Lucas, Aron en Ruben Bijlage groep 5 Van harte gefeliciteerd! Peuterspeelzaal Poortdijk Buitenschoolse Opvang Update: Over ongeveer 2 (of 3) jaar zullen alle leerlingen van de Jan v.d. Wijngaard over gaan naar een geheel nieuw gebouw. Met drie lokalen gaan we naar een compleet nieuw ingerichte school. (De huidige school zal worden afgebroken. Hoogstwaarschijnlijk komen op deze plek woningen.) Oud Papier Actie De container staat op Woensdag 6 en donderdag 7 januari 2016 weer bij de school! En u weet: Hoe meer papier, des te beter voor de school Wanneer uw kind een tas brengt met oud papier / container vol dan krijgt hij / zij een lootje mee! Er zullen meer scholen en organisaties in datzelfde gebouw een plek vinden. Daarom noemen we het een Brede School. De Paulusschool (die samengaat met basisschool De Opstap) zal daar inwonen, de peuterspeelzaal van Stichting Pulse verhuist mee en er zal plek zijn voor de buitenschoolse opvang verzorgd door de BSO IJsselstein. Op dit moment zijn de betrokken partijen in gesprek gegaan met diverse architecten. Uit dit aanbod zal een architectenbureau gekozen worden. Met hen zal een uiteindelijk ontwerp opgezet worden. In januari 2016 hopen we hieraan een vervolg te kunnen gaan geven. We houden u over deze ontwikkelingen op de hoogt. Kinderen vrijdag 18 december uur uit De kinderen zijn vrijdag 18 december a.s. om uur vrij. Dit staat niet in onze jaaragenda. Mocht opvang van uw kind een probleem zijn, dan horen wij dit graag van u terug.

3 Ouderavond Identiteit Kijkt u ook op onze site? Daar staan o.a. onlangs geplaatste Dinsdagavond 17 november jl. organiseerde de school in samenwerking met de MR een tweede identiteitsavond in dit kalenderjaar. Net als de eerste avond in het voorjaar was ook nu dhr. Dick den Bakker van Verus uitgenodigd. Misschien was de stormachtige avond debet aan de geringe opkomst van totaal 12 personen. Na een korte introductie door Dick den Bakker zijn we met vijf ouders en zeven leerkrachten uiteen gegaan in gespreksgroepen. Daar hebben we met elkaar gesproken over identiteit aan de hand van een aantal stellingen. Bij de terugkoppeling hebben we met elkaar gezegd dat wij als christelijke school vanuit de kern, de bron van de onvoorwaardelijke liefde van God in Jezus willen blijven handelen. Daarbij hebben we geconstateerd dat er onderlinge verschillen zijn in het beleven van het geloof. De leerkrachten ervaren dit ook in de groepen. Juist de houding die we bij de kinderen zien, namelijk ontvankelijk en open staan naar elkaar toe, blijft belangrijk. Hoewel we met een kleine groep waren kijken we terug op een goede en zinvolle avond. foto s van het circusfeest Kijkt u ook op onze site? Ook dit jaar weer op beide locaties pietengym! Week van de mediawijsheid. De afgelopen week stond in het teken van de mediawijsheid. Uit onderzoek blijkt dat veel jongeren (met name meisjes) te lang op sociale media zitten. Dit heeft invloed op schoolprestaties en concentratie. In groep 8 van meester Rick is onlangs een protocol opgesteld hoe de kinderen met elkaar om willen gaan met Whatsapp. Het is belangrijk om daar goede en heldere afspraken over te maken. De week werd actief geopend met een activiteit georganiseerd door Stichting Pulse. De bus van All you need is love stond op de parkeerplaats voor Polderheem. Een aantal kinderen uit groep 8 werden in de bus geïnterviewd over hun ervaringen met sociale media.

4 Afsluiting IPC Vrijdag 20 november jl. hield de bovenbouw de afsluiting van IPC voor de ouders. In het speellokaal en in het lokaal van meester Rick gaven alle kinderen na elkaar presentaties over het thema: Migratie. Zo zagen we een schimmenspel, een filmpje, een dans en meer expressieve vormen. Onderwerpen IPC De afgelopen periode hebben we op school aan de volgende IPC onderwerpen gewerkt. Ouderavonden in 2016: Maandag 11 januari 2016, uur over gedragsmatige processen in de klas Maandag 20 juni 2016, uur Over formatie en Werkwijze rapportage De onderbouw heeft de afgelopen periode gewerkt over Sinterklaas. Zowel reken- als taalactiviteiten stonden in het teken van de sinten zijn pieten. Na 5 december gaat de onderbouw aan het werk over kerst. De middenbouw werkte de afgelopen periode over Luchthaven en vervoer. Alles wat met transport te maken heeft kwam aan de orde. Bij drama bijvoorbeeld werd in een spelvorm een vlucht nagespeeld. De komende periode gaat de middenbouw aan de slag met het thema Gebouwen. De bovenbouw had het thema migratie. (Zie hierboven en de foto hieronder.) De komende periode zal gewerkt worden aan Hoe wordt het nieuws gemaakt.

5 Hoofdluis Jan v.d. Wijngaard Graag zouden we op locatie Jan v.d. Wijngaard een groepje ouders hebben die geregeld alle kinderen controleren op hoofdluis. Wie wil hierbij meehelpen? U kunt zich aanmelden bij de leerkracht of de directie. Bijbelrooster Week 49: 30 november t/m 4 december 2015 Licht in het donker, Jesaja 9:1-6 Overal vrede, Jesaja 11:1-10 Een weg door de woestijn, Jesaja 40:1-11 Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het lied van Maria, Lucas 1:46-55 Week 51: 14 t/m 18 december 2015 Jozef en Maria gaan naar Betlehem, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-15 De herders komen in de stal, Lucas 2:16-20 Parkeren bij Jan v.d. Wijngaard Nu het weer donker en kouder wordt, zien we dat steeds meer kinderen met de auto naar school gebracht worden. Helaas is de parkeerruimte direct voor de school beperkt. Er wordt dan ook geregeld dubbel geparkeerd. Voor de kinderen die met de fiets komen, levert dit gevaarlijke situaties op. Wij vragen alle ouders om, voor de veiligheid van alle leerlingen, te parkeren in de vakken eventueel iets verder in de straat. Voorbereidingen Sinterklaas De voorbereidingen voor het sinterklaasfeest zijn in volle gang. De kinderen hebben al hun schoentje mogen zetten. Op woensdag 25 november hadden we pietengym op Polderheem. Op dinsdag 1 december hebben we met alle groepen van de Jan v.d. Wijngaard pietengym in de gymzaal aan de Poortdijk. Op 4 december zal Sint de beide scholen vereren met een bezoek. Het belooft een fijne dag te worden. Voorbereidingen kerstfeest De voorbereidingen voor de kerstviering zijn ook al gestart. De liedjes en het kerstspel worden geoefend. Binnenkort krijgt u meer informatie over de kerstactiviteiten via de leerkracht of de schoolmail. Kerstsfeer op Jan v.d. Wijngaard Op 4 december tussen en uur zal de school in kerstsfeer worden gebracht. Hiervoor hebben zich al enkele enthousiaste ouders gemeld. Wanneer u ook wilt helpen, kunt u dit doorgeven aan de leerkracht. Kerstsfeer op Polderheem Als de Sint weer vertrokken is naar Spanje, willen we de school graag weer in Kerstsfeer brengen. Om dit te realiseren hebben we uw hulp hard nodig. Maandagavond, 7 december a.s., willen we de school gaan versieren, Het zou fijn zijn als u ons kunt komen helpen. We willen beginnen met versieren om u tot ongeveer uur. Aanmelden kunt u zich bij de leerkracht van uw kind. Alvast onze dank voor uw hulp. Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 18 december a.s.

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang januari 2016 nummer 8. Inspirerender klinkt: Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang januari 2016 nummer 8. Inspirerender klinkt: Kan ik je helpen? Jaargang 2015-2016 29 januari 2016 nummer 8 Nieuwsbrief Samen Samen is het thema van dit schooljaar op onze school. Samen met ouder en leerkracht ons inspannen voor onze kinderen. De bekende driehoek.

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Jaargang november 2016 nummer 5 Volg ons op Agenda

Jaargang november 2016 nummer 5 Volg ons op Agenda Jaargang 2016-2017 25 november 2016 nummer 5 Nieuwsbrief Facebook @christelijkebasisschooldebrug Vanaf deze week is onze school ook op Facebook te vinden! We vinden het belangrijk om ook via dit medium

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: ,

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: , Agenda de Postduif jaargang 17 / 18 nr. 5 7 december 2017 Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl 12 december: landelijke stakingsdag

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Kerstprogramma. op donderdag17 december. 17.00-17.45 uur: Kerstmarkt

Kerstprogramma. op donderdag17 december. 17.00-17.45 uur: Kerstmarkt 2015-2016 nummer 5, 7 december 2015 Verder heeft juf Charlena de Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Een nieuwsbrief met voornamelijk mededelingen over de kerstmarkt en kerstviering. Aan het eind van deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016 Jade 41 3893 EB Zeewolde tel. 036-5358000 Locatie In de Lichtkring Naarderweg 2 3891 DK Zeewolde Tel. 06-47 54 3133 hetmozaiek@codenz.nl www.mozaiekzeewolde.nl t Mozaakje Jaargang 2016-2017 - Nr.8 Vrijdag

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 7,

Nieuwsbrief. Nummer 7, Vanuit de directie (3) Advent De adventstijd begint vier zondagen voor Kerst. Dit begint aanstaande zondag 3 december. De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest; de tijd waarin de komst

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Beste ouders, we zijn bezig met een nieuwe stijl. Tot dat moment verschijnt Het Evenaartje in een wat kale sobere uitvoering)

Beste ouders, we zijn bezig met een nieuwe stijl. Tot dat moment verschijnt Het Evenaartje in een wat kale sobere uitvoering) HET EVENAARTJE ZESTIENDE JAARGANG NR. 13, blok 2 Maandag 5 december 2011 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar Jupiterstraat 139 1562 WP Krommenie, tel. 075 6 21 61 67 Tel. Serooskerkestraat: 075 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek Jaargang 2015-2016 2 oktober 2015 nummer 4 Agenda Feestweek Maandag 12 oktober 8.30-14.00 (gewone schooltijden) Iedereen op eigen locatie Schoolfotograaf op Jan v.d. W. Dinsdag 13 oktober Circusdag 8.30-14.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI. Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF JANUARI. Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF JANUARI Beste ouders en verzorgers, De laatste weken van 2015 breken aan en 2016 staat voor de deur. Ook in 2016 willen we op de Kersenboom een omgeving nastreven om aan ieder kind een fijne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BY DE BOARNE 4 DECEMBER 2015: NR. 228

NIEUWSBRIEF BY DE BOARNE 4 DECEMBER 2015: NR. 228 NIEUWSBRIEF BY DE BOARNE 4 DECEMBER 2015: NR. 228 Agenda 4 december Sinterklaas op school Groep 1-4 om 12.00 uur vrij Groep 5-8 om 13.00 uur vrij 5 december Sinterklaas jarig 7 december Weekopening Advent

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6 . Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6 Burg. Garreltsweg 31 9946 PM Woldendorp Tel. 0596 601477 www.woldrakkers.nl obsdewoldrakkers@marenland.org Directeur: J. Duut Geachte Ouders/Verzorgers, 9 december 2016 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 november/december schooljaar

Nieuwsbrief 4 november/december schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 november/december schooljaar 2016-2017 AGENDA 5 december de Sint op school. 13 december Teamvergadering. 21 december

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 13-25 november Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord Nieuwsbrief Bilderdijklaan 2 2985 XB Ridderkerk T 0180-422567 I www.obsdenoord.nl Email: directie@obsdenoord.nl Jaargang 2 nummer 11 5 december 2014 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 1 december 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 1 december 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 1 december 2016 Nieuwe inrichting hal Goed nieuws!! Met de invoering van ons nieuwe onderwijssysteem

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor Jaargang 2014-2015 26 september 2014 nummer 2 Agenda Donderdag 2 oktober: Studiedag, kinderen vrij Woensdag en donderdag 15 en 16 oktober Oud Papier container Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8 nieuwsbrief 7 Datum: 23-11-2018 www.voorhofvianen.nl Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecursus groepen 6 t/m 8 4. Start 3D printer bouwen met groep 8 5.

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Agenda

Nieuwsbrief 16 november Agenda Nieuwsbrief 16 november 2018 Agenda 22 november: Schoentje zetten 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november: Theatervoorstelling Het Mysterie van Alkmaar voor groep 5 t/m 8 in de Grote Kerk

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014

VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014 VOLG DE FANPAGE CBS het Stroomdal Zwolle op Facebook!! Brede school Elk kind is een belofte Nieuwsbrief, vrijdag 12 december 2014 Agenda Donderdag 18 december Kerstviering samen met kinderen en ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 21 december 2018 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

31 OKTOBER 2014 AGENDA:

31 OKTOBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang zijn voor de bouw,

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie