Nieuwsbrief oudercommissie Ikke Ook

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief oudercommissie Ikke Ook"

Transcriptie

1 Jaargang 5, editie 3, oktober 2016 Nieuwsbrief oudercommissie Ikke Ook En het is weer herfst... We hebben een heerlijke nazomer gehad, maar nu laten de bomen toch echt hun blaadjes vallen. Het is weer tijd voor een warme jas! Desondanks vertellen de groepen graag nog het één en ander over de zomerthema's. Als OC zijn wij vóór de zomer druk bezig geweest met het organiseren van de jaarlijkse Ikke Ook-dag. Het was weer een gezellige, geslaagde dag! Prettig om zo diverse ouders te spreken en verhalen te delen. Verder, niet geheel onbelangrijk, gaan er wat veranderingen plaatsvinden bij de oudercommissie, wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden! Vergadering OC Op 26 september heeft de oudercommissie vergaderd. Hieronder volgt de agenda: - Welkom - Evaluatie Ikke Ook-dag/leidsterdag - Notulen vorige vergadering 9 mei Enquête onder de ouders - Bespreken van notulen overkoepelende OC-vergadering van 21 juni Ingekomen post/mail en w.v.t.t.k. - Rondvraag - Nieuwe vergaderdatum De volgende vergadering staat gepland op 14 november Wil je de notulen digitaal toegestuurd krijgen, laat het ons weten via: ocikkeook@hotmail.nl. Gezocht: nieuwe leden voor de OC! Verschillende OC-leden zijn aan het eind van hun termijn van vier jaar en daarnaast wisselen de kinderen van een lid van locatie, zodat ook zij de OC gaat verlaten. Derhalve zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe leden!

2 Heb je interesse om je stem te laten horen ten aanzien van het beleid van Ikke Ook en de stem van de ouders te vertegenwoordigen in het overleg met de directie, dan horen wij het graag van jou! Aanmelden kan via: Nieuws van de groepen Babygroep De hele zomer zijn wij bezig geweest met het thema onderwaterwereld, Wij hebben allemaal verschillende activiteiten gedaan. Eerst maken de kinderen kennis met de onderwaterwereld. Op ons dienblad staan verschillende dieren: een krab, een kreeft, een zeeleeuw en een octopus. Ook ligt er schelpenzand en een schelp in. Alles bekijken en er aan voelen. Dan gaan wij met water spelen. De vissen gaan in het water. Met crêpepapier maken de kinderen het water blauw. Om beurten mogen de kinderen eendjes vangen, deze zwemmen ook in het water. Er worden ook verschillende knutselwerkjes gemaakt. Zo zijn er allemaal schildpadden en krabben te vinden op de babygroep. Ook hangen er vissen en octopussen, gemaakt van ballonnen. De kinderen hebben ook nog lekker dingen gegeten die bij het thema passen: zelfgemaakte pizza met tonijn, visnuggets en vissticks. Willen jullie op de volgende dingen letten: - Voldoende luiers voor de hele dag in het mandje. Vier luiers zijn niet altijd genoeg voor de hele dag. - Namen in jassen, laarzen en schoenen. Verjaardagen: 13 juli Thomas 1 jaar 2 augustus Maud 2 jaar 27 augustus Nina 2 jaar 2 september Lynn 2 jaar 3 oktober Lucas 2 jaar 3 oktober Roos 2 jaar De volgende kinderen zijn over gegaan naar de peutergroep: Nina, Maud en Lynn. Op onze groep zijn er ook weer nieuwe baby s. Wij wensen ze veel speelplezier. Pam, Otto, Pepijn, Tumi, Ramses en Lotte. Jammer genoeg hebben wij afscheid moeten nemen van Tessa. Per september werkt zij op onze andere locatie, De Zonnewende, gaan werken. Wij danken Tessa voor de fijne samenwerking en de goede zorgen voor de kinderen. Heel veel plezier en succes met je nieuwe plekje. Sanne komt ons team op de babygroep versterken. In verband met haar zwangerschap zal zij drie halve dagen werkzaam zijn.

3 Peutergroep Hiep, hiep, hoera, Thea heeft een zoontje Tijmen genaamd! Alles is goed met moeder en kind, nu kan ze lekker genieten van haar verlof. Sharon is ook zwanger, zij gaat eind november/begin december met verlof. Wij hebben twee nieuwe leidsters erbij; Amber en Katelijne. Ook is er voor dit schooljaar een nieuwe stagiaire; Joëlle. Zij is er op maandag, dinsdag en donderdag. Wij gaan het thema onderwaterwereld afronden en zijn op dit moment bezig met observeren voor een nieuwe thema. Nieuwe kinderen die zijn overgekomen van de babygroep zijn: Lynn, Nina, Maud en Rein. Kinderen die weg zijn gegaan naar school zijn Lola, Rienus, Isa, Nora, Wies, Aafje, Sara en Teun. Wij wensen ze veel plezier op school! Dax heeft ook afscheid genomen en is naar een ander kinderdagverblijf gegaan. Verjaardagen: 16 augustus Sara 4 jaar 22 augustus Teun 4 jaar 16 september Wout 3 jaar 21 september Thea 30 jaar 4 oktober Elijf 4 jaar 10 oktober Joris 3 jaar 20 oktober Nikki vb 3 jaar 25 oktober Pim 4 jaar 29 oktober Sharon 32 jaar Voor alle ouders: - Graag voldoende luiers in het mandje. - Warmere kleding nu het weer wat kouder is geworden. Hieronder stelt Katelijne zich voor: Ik ben Katelijne Robben en vanaf eind september ga ik de peuter- en peuterplusjuffen van Ikke en Ikke Ook workshops geven om yoga aan te leren bieden aan de peuters. We zullen hier onder andere aandacht besteden aan het begroeten van de zon, rustgevende en actieve oefeningen, stimuleren van de zintuigen, dierenyoga en themalessen. Ik maak gebruik van materiaal van Marjolein Tiemstra en Helen Purperhart. Ook zal ik zelf per september gaan werken op de peutergroep van Ikke Ook waar ik ontzettend veel zin in heb! Per oktober gaan we dan in alle peuter- en peuterplusgroepen van Ikke en Ikke Ook yoga aanbieden aan de peuters. De yogales is van uur en mocht u het fijn vinden als uw peuter meedoet aan de yogales, dan is het belangrijk dat hij/zij voor 9.00 uur op de groep gebracht is. Hartelijke groet, Katelijne

4 Nieuwe kinderen Met ingang van het nieuwe schooljaar mogen we een paar nieuwe kinderen verwelkomen: Rienus (broertje van Vicky) en Sara (zusje van Ruben) zijn doorgestroomd vanuit de kinderopvang, leuk! Terugblik op de zomervakantie Afgelopen zomervakantie zijn we voor het eerst de hele vakantie bij onze locatie Het Bos geweest. Zowel binnen als buiten meer ruimte dan bij de Beuken, zodat enerzijds de activiteiten beter aansluiten en anderzijds de kinderen meer ruimte (en zo nu en dan wat rust) hebben. We hebben hier veel positieve reacties op mogen ontvangen, fijn! De hele vakantieperiode stond in het teken van water. De daarop aansluitende uitjes en activiteiten zijn geslaagd te noemen: De uitjes naar het Watermuseum, naar de Uiterwaarden, waterbeestjes vangen in de Goffert en t Floddertje. In de laatste week stond het Bouwdorp, met het thema Olympische Spelen, op het programma en hebben we een te gekke hut gebouwd met z n allen! Eigenlijk hadden we drie afzonderlijke hutten, maar hebben we er door een brug uiteindelijk één grote van weten te maken. Vanwege het thema is er ook een zwembad met duikplank gebouwd, waar kinderen vanaf konden springen. Ook de waterbaan bleek weer een spetterend succes! Vooruitblik op de herfstvakantie De zomervakantie is nog maar net afgelopen en we zijn al een programma aan het samenstellen voor de herfstvakantie. In tegenstelling tot de zomervakantie, vangen we de kinderen zoveel mogelijk op eigen locatie op. Dit ligt echter wel aan het aantal aan- of afmeldingen en of er toch ruimte is om samen te voegen bij de Beuken of Het Bos. Het programma van de herfstvakantie heeft iedereen inmiddels ontvangen. Het lijkt er op dat er veel kinderen aanwezig zijn, leuk! Waar we wanneer precies verblijven, bij De Beuken of Het Bos, ontvangt iedereen nog tijdig per mail.

5 Personeel bij de Groene BSO Met ingang van de zomervakantie tot aan nu hebben jullie verschillende nieuwe gezichten gezien. Dit heeft te maken met een aantal redenen en veranderingen: In de zomervakantie zijn er twee nieuwe medewerkers gestart: Eelke en Valma. Onze locatie Het Bos groeit, wat betekent dat er meer personeel nodig is. Eelke wordt dan ook hoofdzakelijk ingezet bij locatie Het Bos, maar is soms ook bij De Beuken te zien. Helaas heeft Valma na de zomervakantie een ander aanbod gekregen en is met ingang van oktober elders werkzaam. Om die reden is met ingang van oktober Renske bij de Zonnebloem gestart. Niet Valma, maar Renske zal Chantal opvolgen, daar haar contract half november afloopt. In verband met haar studie, is Ypke helaas niet meer inzetbaar op dinsdag en woensdag. Dit betekent dat zij momenteel alleen op maandag en donderdag werkzaam is en zal zij vanaf half november ook op vrijdagen bij De Beuken werkzaam zijn, in plaats van Chantal. Op dinsdag werkt momenteel Eelke in haar plaats. Omdat de kindaantallen opgelopen zijn bij De Zonnebloem, zijn we vanaf oktober op woensdag weer apart geopend. Deze opsplitsing betekent een extra medewerker. Miron zal de woensdagen niet meer bij De Beuken maar bij De Zonnebloem werken. Daarnaast is Bob minder werkzaam op de groep, maar is hij wel hoofdzakelijk bij de Kerkstraat te vinden. Om die reden is ook Grietje in oktober gestart. Zij zal Bob vervangen op de groep op dinsdag en donderdag en ook is zij op woensdagen te zien, in plaats van Miron. Annemiek mogen we feliciteren met haar zwangerschap! De zwangerschap brengt vanzelfsprekend ook verlof met zich mee. Deze zal vanaf half november plaats vinden. Door haar afwezigheid kan het zijn dat jullie medewerkers van onze andere BSO-locaties zullen zien, maar loopt er momenteel ook een sollicitatie ter vervanging van haar. Tevens zal eind december het contract van Miron aflopen, wat met zich mee brengt dat ze ons zal verlaten. Al met al dus op korte termijn een hoop veranderingen voor zowel jullie en de kinderen, als voor ons zelf. We proberen dit allemaal zo soepel en vlekkeloos te laten verlopen, zodat met name voor de kinderen de veranderingen gemakkelijk(er) zijn. Indien jullie vragen of opmerkingen hebben, kun je deze richten aan Bob. Trek hem aan mouw of stuur hem een mailtje: Groetjes en tot ziens, het BSO-team. Info Ikke Ook Bij vragen aan Evelien en Rudy bij voorkeur dit adres gebruiken: Je kunt ook een briefje afgeven bij de leidsters of bellen naar Ikke Ook ( ) zodat Evelien of Rudy je kunnen terugbellen.

6 Info oudercommissie Voor vragen, mededelingen en/of klachten kan je en naar: Wij behartigen de belangen van ouders en horen het graag als wij iets voor jullie kunnen betekenen. Christel Hemstede (voorzitster) Annet van Merode Margreet van Nimwegen Ingrid van Dinther-Ritzer (nieuwsbrief)

Nieuwsbrief oudercommissie Ikke Ook

Nieuwsbrief oudercommissie Ikke Ook Jaargang 5, editie 1, januari 2016 Nieuwsbrief oudercommissie Ikke Ook Wij wensen iedereen een sprankelend, gezond en liefdevol 2016 Vergadering OC Op 11 januari heeft de oudercommissie vergaderd. Hieronder

Nadere informatie

Zonnebloem NIEUWS. Voor wekelijkse updates, like ons op Facebook: December Contact Groene BSO

Zonnebloem NIEUWS. Voor wekelijkse updates, like ons op Facebook: December Contact Groene BSO December 2016 Zonnebloem NIEUWS Contact Groene BSO kasper@degroenebso.com bob@degroenebso.com Contact Kinderopvang de Zonnebloem: katelijne@kinderopvangikke.nl Contact Oudercommissie: OCIkkeookZonnewende@gmail.com

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Contact kinderopvang. Contact BSO. Contact OC. Nieuws van de oudercommissie. Even voorstellen

NIEUWSBRIEF. Contact kinderopvang. Contact BSO. Contact OC. Nieuws van de oudercommissie. Even voorstellen Nieuws van de oudercommissie NIEUWSBRIEF Contact kinderopvang Katelijne Robben katelijne@kinderopvangikke.nl 024-3737588 06-57745384 Contact BSO Bob Maassen bob@degroenebso.com 024-3737588 Even voorstellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Contact kinderopvang. Contact BSO. Contact OC. Nieuws van de oudercommissie

NIEUWSBRIEF. Contact kinderopvang. Contact BSO. Contact OC. Nieuws van de oudercommissie Nieuws van de oudercommissie NIEUWSBRIEF Contact kinderopvang Katelijne Robben katelijne@kinderopvangikke.nl 024-3737588 06-57745384 Contact BSO Bob Maassen bob@degroenebso.com 024-3737588 Kasper Steenhorst

Nadere informatie

Woord vooraf van onze voorzitter

Woord vooraf van onze voorzitter Woord vooraf van onze voorzitter Beste ouders, Hierbij de nieuwe editie van de OC-Special. Het OC-jaar loopt van april 2012 tot en met maart 2013 In deze special wordt de OC aan jullie voorgesteld; we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Ienie Mienie. Peuterspeelzaal. Nieuwsbrief september Pag 1 Start nieuwe schooljaar Pag 2 Verjaardagen. Pag 3 Deelnemen oudercommisie en tips

Ienie Mienie. Peuterspeelzaal. Nieuwsbrief september Pag 1 Start nieuwe schooljaar Pag 2 Verjaardagen. Pag 3 Deelnemen oudercommisie en tips Peuterspeelzaal Ienie Mienie Nieuwsbrief september 2016 Pag 1 Start nieuwe schooljaar Pag 2 Verjaardagen Pag 3 Deelnemen oudercommisie en tips Pag 4 Vacature P&O Pag 5 Terugkoppeling tevredenheidsonderoek

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk Maandag 17 sept. Don

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Inleiding Hallo allemaal, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar waarin de nieuwe Wet IKK is ingegaan en ook de nieuwe Privacywet (AVG) welke

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Mei 2014

Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Inleiding In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode, over de uitstapjes in de meivakantie, het voorstellen van de nieuwe gezichten op de BSO en diverse

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer Noach s nieuws 3e editie 2oktober 2017 Christelijke Kinderdagverblijf Noach Wisselspoor 6 2908 AC Capelle aan den IJssel Tel: 06-38326230 Info@kinderdagverblijf-noach.nl Genesis 6:8 Maar Noach vond genade

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws april 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: september 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 8 NUMMER 1 12 OKTOBER 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Algemeen. Kindplanner:

Algemeen. Kindplanner: Algemeen Kindplanner: Vanaf 1-1-19 werken we nu officieel met de kindplanner. Als het goed is, heeft u als ouder een account aangemaakt en kunt u via dit account wijzigingen etc doorgeven. Ook kunnen de

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Nieuw op school Canel is 4 geworden en mag nu elke dag naar school. Canel wij wensen jou veel plezier bij ons op school.

Nieuw op school Canel is 4 geworden en mag nu elke dag naar school. Canel wij wensen jou veel plezier bij ons op school. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 25 mei 2014 Baby geboren Hiep hiep hoera, Demi uit groep1 is een grote zus geworden. Afgelopen week is

Nadere informatie

Woord vooraf van onze voorzitter

Woord vooraf van onze voorzitter Woord vooraf van onze voorzitter Beste ouders, Voor u ligt de nieuwe editie van de OC-Special; het lijfblad van de Oudercommissie van Stichting Kinderopvang Roerstreek. In april is het nieuwe OC-jaar van

Nadere informatie

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen

augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Isabella Jennifer Augustus 2015, Nieuwsbrief 20 Grote vakantie Nieuwe kinderen Oude kinderen augustus 2015 Nieuwsbrief 20 Grote vakantie De grote vakantie is begonnen, wat zeg ik is al weer bijna half voorbij. In deze nieuwsbrief blikken we terug op het laatste gedeelte van schooljaar en vertellen

Nadere informatie

Maart 2016 Nieuwsbrief 23

Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Lente in aantocht De klok is weer verzet en aan de bloeiende krokussen zien we dat de lente in aantocht is. Door de lentekriebels hebben we bij het kindercentrum weer van alles

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Januari Agenda. Toegangsdruppel

Januari Agenda. Toegangsdruppel Januari 2018 Het is zover, de eerste nieuwsbrief van Dribbel Kinderopvang. Deze zullen wij eens per 2 maanden uitbrengen om jullie op de hoogte te houden van de laatste agendapunten en overige belangrijke

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Eindhoven Beste ouders,

Eindhoven Beste ouders, Eindhoven 22-10-2018 Beste ouders, Wat hebben we een geweldige zomer achter de rug, veel buiten gespeeld, lekker met water geknoeid en volop gegroeid. We kunnen nu ook vertellen dat we als Spilcentrum

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 kinderopvang 0-4 en buitenschoolse opvang Beste ouder(s)/verzorger(s), De lente is begonnen!!! Bij de kinderopvang is de lente 1 van de favoriete thema s

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Dit is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van de Morgenster en De Morgenzon!

Dit is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van de Morgenster en De Morgenzon! Nieuwsbrief derde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van de Morgenster/zon, Dit is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief van de Morgenster en De Morgenzon! Dit jaar is de overgang van de

Nadere informatie

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok!

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 11 nummer 3 Maart 2019 Hallo Maart! De maand februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben een jaar achter de rug met veel veranderingen die een positieve invloed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Bij het schrijven van deze nieuwsbrief schijnt er een heerlijk voorjaarszonnetje. Lente kom maar op! De afgelopen periode hebben we af en toe mogen proeven van de winter. Een klein

Nadere informatie

Zomervakantie nieuwsbrief 2014

Zomervakantie nieuwsbrief 2014 Zomervakantie nieuwsbrief 2014 Hoera het is bijna zomervakantie! Het laatste schoolweekje is aangebroken en dan... zes weken buiten spelen, vissen, varen, zonnen, dagjes uit en misschien wel op vakantie

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke FJuli 20 17 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2017 1 Nieuws van Kleine-Ikke 1 Kantoortijden 2 Facebook 2 Modderdag 2 Nieuws van de groepen 3/4 Oudercommissie 4/5 Personeel 5/6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat..

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat.. . Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december Mededelingen: 1. Sluitingstijden Kerst en oud en nieuw. Wij gaan de dag voor kerst, vrijdag 24 december en op oudejaarsdag, vrijdag 31 december dicht

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Heeft u vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief? Wij horen het graag! Oktober 2014 Beste ouders, Afgelopen maand hebben we de 700 ste aanmelding bij Voor dag en Dou ontvangen! Ruben Koops is met zijn aanmelding voor de kinderopvang in Appelscha het 700 ste kind dat gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Beste ouders/verzorgers, Dagje strand In deze nieuwsbrief vindt u informatie en vooral veel foto s van activiteiten van BSO de Zeester en de Neptunus. Algemeen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief:

Peuterspeelzaal Pinkeltje. Wilhelminastraat BA Angeren Telefoon: Datum: 21 februari Nieuwsbrief: Wilhelminastraat 4 6687 BA Angeren Telefoon: 06-81860001 Datum: 21 februari 2017 Peuterspeelzaalwerk Polseweg 13 Postbus 42 6852 AA HUISSEN Tel. 026-3179933 peuterspeelzaalwerk@delinge.nl Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom oktober 2017, nummer 2 Inhoud Nieuwsbrief 1 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 3 Nieuws vanuit de 5 school Nieuwsbrief 2 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie