Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september 2013.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september 2013."

Transcriptie

1 Wedstrijdreglement Filmpjeswedstrijd Sunparks ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center Parcs Europe N.V. met statutaire zetel te Rivium Boulevard 213, 2909 LK Capelle aan den IJssel, Nederland met KvK (hieronder genoemd de Organisator ), zet online een actie uit op met de naam "Sunparks mooiste momenten" online op haar blog vakantieinbelgie.com en stelt deze ter beschikking, met als doel het delen van filmpjes door personen die bijzondere herinneringen hebben aan één van de Sunparks parken en organiseert een filmpjeswedstrijd zonder aankoopverplichting. (hieronder genoemd de filmpjeswedstrijd ). Deelname aan de filmpjeswedstrijd is gratis. De filmpjes wedstrijd begint op 9 augustus 2013 en loopt af op 30 september De filmpjeswedstrijd kan worden geraadpleegd op de volgende website vakantieinbelgie.com. De door de deelnemer meegedeelde gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor de uitbating van de filmpjeswedstrijd. ARTIKEL 2 - DEELNEMINGSVOORWAARDEN Deelname aan deze filmpjeswedstrijd staat open voor ieder natuurlijk persoon ouder dan 18 jaar (hierna de Deelnemer ), met uitzondering van: - medewerkers van de Organisator of aan haar gelieerde ondernemingen; Er geldt een maximum van één inzending per deelnemer. Deelnemer die meerdere adressen aanmaakt met hetzelfde adres en dezelfde naam zal gediskwalificeerd worden en kan geen aanspraak maken op de prijs die hem mogelijk werd toegewezen. Inschrijvingen ( + postgegevens) die onvolledig, vervalst of in strijd zijn met onderhavig reglement brengen de diskwalificatie van de deelnemer met zich mee. Het filmpje in zijn geheel, moet een werk van origineel materiaal zijn, genomen door de deelnemer. Door mee te doen aan de filmpjeswedstrijd verklaart, erkent en garandeert de deelnemer dat het ingestuurde filmpje een origineel werk is, volledig en alleen gemaakt door de deelnemer, en dat het niet de rechten, handelsmerken, morele rechten, privacy rechten of intellectuele rechten van enkele persoon of entiteit schendt, en dat geen enkele andere partij enig recht, titel, aanspraak of belang in het filmpje de foto heeft. De ingestuurde filmpje mag geen aanstootgevende, provocerende, lasterlijke, seksueel getinte of andere bezwaarlijke of ongepaste inhoud bevatten.

2 Door mee te doen aan de filmpjeswedstrijd, geeft iedere deelnemer toestemming aan de organisator om de filmpje te reproduceren, distribueren, vertonen en te gebruiken, in ieder medium, inclusief, maar niet uitsluitend: vertoning op de Facebook pagina, publicatie op de website van de organisator of publicatie in een volgende brochure van de organisator. Het vertonen van een ingezonden filmpje op één van de websites van de organisator betekent niet dat die film geselecteerd is als winnaar. Als het filmpje enig materiaal of element bevat waarvan de inzender niet de eigenaar is, of waar derde partijen rechten op hebben, en/of als er personen op het filmpje voorkomen, is de deelnemer verantwoordelijk voor het vergaren, voorafgaand aan het insturen van het filmpje, van alle overdracht en toestemming om het filmpje te publiceren. Als een persoon op het filmpje minderjarig is, is een handtekening van één van zijn/haar ouders noodzakelijk. Op verzoek van de organisator is iedere deelnemer verplicht om binnen zeven dagen na het ontvangst van het verzoek alle ondertekende verklaringen van alle personen op het filmpje te overhandigen, en/of van de eigenaar van enig materiaal op het ingestuurde filmpje, toestemming gevend aan de organisator om de film te reproduceren, distribueren, vertonen en te gebruiken. De niet-naleving van de deelnemingsvoorwaarden uit onderhavig reglement brengt de nietigheid van de deelname met zich mee. ARTIKEL 3 - WIJZE VAN DEELNAME De deelname is alleen toegankelijk via de blog of facebook pagina van Sunparks. Bijdragen per post of fax worden niet geaccepteerd. De filmpjeswedstrijd is toegankelijk voor iedereen die voldoet aan de in artikel 2 gestelde voorwaarden en die tussen 9 augustus en 30 september ervoor zorg draagt dat het filmpje bij Sunparks is ontvangen. Filmpjes die in strijd zijn met de goede zeden en de openbare orde, die duidelijk in strijd zijn met het beeldrecht en/of die geen verband houden met het merk "Sunparks" zullen door een moderator verwijderd worden. De moderator zal de filmpjes, die in strijd zijn met de goede zeden en de openbare orde en/of een manifeste inbreuk vormen op het portretrecht, verwijderen. Daarnaast verklaart iedere Deelnemer over alle noodzakelijke rechten te beschikken die de publicatie van zijn filmpje mogelijk maken en de toestemming te hebben bekomen van iedere persoon die zichtbaar is op zijn filmpje om op die manier de organisator te vrijwaren van mogelijke aanspraken in het kader van onderhavige wedstrijd. ARTIKEL 4 - SPELVERLOOP De filmpjeswedstrijd begint op 9 augustus Het principe van de filmpjeswedstrijd is als volgt: van 9 augustus 2013 tot en met 30 september 2013 worden de Deelnemers uitgenodigd om hun bij Sunparks gemaakte filmpjes in te sturen.

3 Aan het einde van de filmpjeswedstrijd selecteert de Jury, bestaande uit werknemers van de organisator, de beste 5 filmpjes uit. De eigenaars van deze filmpjes worden aangeduid als finalisten. Uit deze 5 filmpjes kiest de Jury eveneens een winnaar onder de Finalisten (hierna: de Grote Winnaar ). In totaal zijn er 4 Finalisten en 1 Grote Winnaar, hierna gezamenlijk de Winnaars. Tijdens haar selectie houdt de Jury rekening met het geheel van filmpjes die door de deelnemers werden verstuurd en toegankelijk blijven gedurende de looptijd van de filmpjeswedstrijd. De Jury geniet een absolute oordeelsvrijheid met betrekking tot het kiezen van de beste filmpjes, die ten minste aan volgende criteria moeten voldoen: het filmpje moet betrekking hebben tot het thema waarin de filmpje opgestuurd is, originaliteit, emotie, visuele impact. De beslissingen van de Jury zijn niet vatbaar voor beroep. De Filmpjeswedstrijd zal op 30 september 2013 gesloten worden. De 4 Finalisten en de Winnaars zullen bekendgemaakt worden op 15 oktober 2013, en krijgen bericht. Nadien worden de Finalisten en Grote Winnaar Winnaars per gecontacteerd. ARTIKEL 5 PRIJZEN De filmpjeswedstrijd op de blog (vakantieinbelgie.com) van Sunparks Belgium bevat de volgende prijzen: - Prijs 1: Een weekverblijf op één van de Sunparks parken. Prijs 1 zal worden toegekend aan de Grote Winnaar van het Spel. De Grote Winnaar is diegene wiens inzending door de Jury wordt uitgekozen als beste filmpje van de filmpjeswedstrijd. Het verblijf omvat uitsluitend de accommodatie het onderdak en toegang tot de Aquafun. Alle overige prestaties zoals toeristenbelasting, vervoer, transfers, eten en drinken en bijkomende prestaties komen geheel voor rekening van de Grote Winnaar. Het verblijf dient te worden geboekt en opgenomen binnen de termijn van één jaar, te rekenen vanaf de datum die vermeld staat op de reserveringsvoucher. Het verblijf als de kan enkel gebruikt worden buiten de Belgische schoolvakanties en feestdagen en is afhankelijk van de beschikbare data. en configuratie van de domeinen. - Prijs 2:

4 Een weekendverblijf op één van de Sunparks parken. Prijs 2 zal toegekend worden aan de 4 Finalisten. Onder Finalist wordt verstaan: de Deelnemer wiens inzending uitgekozen wordt als beste filmpje binnen het geselecteerde thema, m.u.v. de Grote Winnaar. De Grote Winnaar heeft geen recht op deze prijs. Het verblijf omvat uitsluitend de accommodatie en toegang tot de Aquafun. Alle overige prestaties zoals toeristenbelasting, vervoer, transfers, eten en drinken en bijkomende prestaties komen geheel voor rekening van de winnaars. Het verblijf dient te worden geboekt en opgenomen binnen de termijn van één jaar, te rekenen vanaf de datum die vermeld staat op de reserveringsvoucher. Het verblijf als de kan enkel gebruikt worden buiten de Belgische schoolvakanties en feestdagen en is afhankelijk van de beschikbare data. De cadeaubon dient te worden geboekt en opgenomen binnen de termijn van één jaar, te rekenen vanaf de datum die vermeld staat op de reserveringsvoucher. De cadeaubon kan enkel gebruikt worden voor verblijven buiten de Belgische schoolvakanties en feestdagen. De kortingsvoucher kan gebruikt worden in combinatie met andere acties en voordelen. De winnaars en zijn begunstigden nemen de reiskosten van hun woonplaats naar het park van verblijf alsmede de kosten voor de terugreis naar hun woonplaats en alle overige tijdens hun verblijf gemaakte reiskosten voor hun rekening. De prijzen kunnen niet worden gecumuleerd, overgedragen of terugbetaald, indien zij niet worden opgenomen, noch kunnen zij worden opgenomen in vervanging of combinatie van verblijven die door de winnaars reeds werden geboekt bij de organisator Sunparks. De aansprakelijkheid van de organisator beperkt zich tot het aanbieden van verblijven en hij kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor enig incident dat zich zou voordoen tijdens dit verblijf en de reizen in verband daarmee. ARTIKEL 6 AANDUIDING VAN DE WINNAARS De filmpjeswedstrijd zal op 30 september 2013 om uur gesloten worden. De winnaars winnen de voor hun bestemde prijzen. De deskundige jury zal zijn keuze maken op 15 oktober 2013 vanaf uur. Dezelfde dag krijgen de 5 winnaars bericht. Nadien ontvangen de winnaars een , waarin hen gevraagd wordt hun volledige gegevens (naam, voornaam, postadres) over te maken. De reserverings- of korting voucher wordt verstuurd naar het adres dat door de winnaars wordt meegedeeld. Alle prijzen zullen binnen een termijn van 12 weken na de datum waarop de winnaar is aangewezen, rechtstreeks worden toegezonden naar iedere winnaar, op voorwaarde dat de voornoemde winnaar op geldige wijze zijn postgegevens aan de organisator heeft overgemaakt.

5 Bij weigering van de gewonnen prijs door de deelnemer vervalt deze aan de organisator Sunparks. Het volledige reglement van deze wedstrijd kan worden geraadpleegd op de website ARTIKEL 7 AANSPRAKELIJKHEID De organisator zal alle mogelijke maatregelen nemen met het oog op de naleving van onderhavig reglement en kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld, indien hij bij overmacht of gebeurtenissen die buiten zijn wil plaatsvinden of door noodzaak gerechtvaardigd zijn ertoe gedreven wordt de filmpjeswedstrijd stop te zetten, in te korten, te verlengen, uit te stellen of de voorwaarden ervan te wijzigen. Hij behoudt zich in ieder geval het recht voor om de duur van de deelname te verlengen. De organisator is niet aansprakelijk voor problemen inzake de verzending van gegevens via het internet die de deelname in het gedrang kunnen brengen. De organisator wijst met name elke aansprakelijkheid af voor het geval de website niet beschikbaar zou zijn tijdens de looptijd van de filmpjeswedstrijd of voor het geval de door de deelnemers verstrekte gegevens vernietigd mochten worden door een hem niet verwijtbare oorzaak. De organisator is niet aansprakelijk voor problemen met de verzending van informatie via het internet die inzendingen zouden kunnen wijzigen (slechte verbinding, onderbreking van het netwerk etc). De deelname aan de filmpjeswedstrijd impliceert de kennis en aanvaarding van de kenmerken en beperkingen van het internet en de onzekerheden die inherent zijn aan communicaties op het internet, met name voor wat betreft de technische prestaties, de wachttijden voor het raadplegen, opvragen of overmaken van gegevens, het risico op onderbrekingen en meer. ARTIKEL 8 BESCHERMING VAN GEGEVENS De deelnemers machtigen de oganisator om hun foto's, de filmpjes, namen en woonplaatsen te publiceren op alle informatiedragers (en met name, maar niet alleen: kranten & tijdschriften, mailings, affiches, uitgaven, audiovisuele middelen, internet, bioscoop, enz.) voor de duur van 5 jaar. De bekendmaking van de naam, woonplaatsgegevens en/of de filmpjes van de winnaars onder de hiervoor bedoelde voorwaarden geeft hun geen enkel recht op een financiële tegenprestatie, behalve de overhandiging van hun prijs/prijzen. De organisator behoudt zich dan ook het recht voor om de namen en de filmpjesfoto's online of offline te publiceren, alsmede de door de Winnaars gewonnen prijzen, zonder dat dit hun enig ander recht geeft dan overhandiging van de prijzen. De deelnemers geven toestemming voor alle controles met betrekking tot hun identiteit, leeftijd en adresgegevens. Elke valse verklaring, indicatie van identiteit of vals adres leidt tot onmiddellijke verwijdering van de deelnemer en indien van toepassing terugbetaling van de reeds toegezonden prijzen.

6 De organisator zal ervoor zorg dragen dat de persoonsgegevens van de deelnemers met zorg worden behandeld en zal passende technische en organisatorische maatregelen treffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en te verwerken in overeenstemming met Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Elke deelnemer beschikt over een recht tot toegang, rechtzetting en schrapping van zijn persoonlijke gegevens, waarbij hij dit recht ten aanzien van de organisator kan laten gelden middels een eenvoudige schriftelijke aanvraag die gericht is tot de voornoemde vennootschap via onderstaand adres in Artikel 9. ARTIKEL 9 - AANVAARDING VAN HET WEDSTRIJDREGLEMENT EN BETWISTING VAN DE FOTOWEDSTRIJD De deelname aan de filmpjeswedstrijd impliceert de volledige aanvaarding van onderhavig reglement. Elke betwisting of klacht met betrekking tot de filmpjeswedstrijd dient te worden gericht tot de organiserende Vennootschap op onderstaand adres en zal in overweging worden genomen binnen een termijn van 1 maand te rekenen vanaf de afsluiting van de Filmpjeswedstrijd. Center Parcs Europe N.V. (Belgium) Dienst Sociale Media Lambroekstraat 5A 1831 Diegem (België) Op het reglement is uitsluitend de Belgische wet van toepassing en alle geschillen inzake de geldigheid of interpretatie van onderhavig reglement of de uitvoering van de filmpjeswedstrijd zullen onderworpen worden aan de bevoegdheid van de Belgische rechtbanken.

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Center Parcs Europe N.V. ("Center Parcs"), gevestigd aan de Rivium Boulevard 213, 2909 LK Capelle

Center Parcs Europe N.V. (Center Parcs), gevestigd aan de Rivium Boulevard 213, 2909 LK Capelle ALGEMENE VOORWAARDEN / WEDSTRIJDREGLEMENT 50 JAAR CENTER PARCS Wat leuk dat je mee wilt doen of meedoet aan onze fotowedstrijd! Dit jaar bestaat Center Parcs 50 jaar! En om dit te vieren hebben we weer

Nadere informatie

SPELREGLEMENT CENTER PARCS - HET SPEL, VILLAGE NATURE PARIS

SPELREGLEMENT CENTER PARCS - HET SPEL, VILLAGE NATURE PARIS SPELREGLEMENT CENTER PARCS - HET SPEL, VILLAGE NATURE PARIS ARTIKEL 1 / ORGANISATOR De naamloze vennootschap CENTER PARCS EUROPE NV gevestigd aan Rivium Boulevard 213, 2909 LK Capelle aan den IJssel, ingeschreven

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto 5

Reglement wedstrijd - Auto 5 Reglement wedstrijd - Auto 5 Elke Wedstrijd die door Auto 5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto 5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

2. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de Deelnemer over een account te beschikken die publiek is op Twitter en/of Instagram en/of Facebook

2. Om deel te nemen aan de wedstrijd dient de Deelnemer over een account te beschikken die publiek is op Twitter en/of Instagram en/of Facebook WEDSTRIJDREGLEMENT #DELHAIZECOLORS Artikel 1 : Organisator De wedstrijd "#delhaizecolors wordt georganiseerd van 25/06/2015-7h tot en met 15/07/2015 18h door Delhaize Group SA ( de Organisator ), waarvan

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF

WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF Artikel 1: Inleiding 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door BergHOFF Worldwide, met statutaire zetel te 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES - WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES ARTIKEL 1: ALGEMEEN Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Funny sandwich

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT BELGIË

ACTIEREGLEMENT BELGIË ACTIEREGLEMENT BELGIË 1. De actie wordt georganiseerd door Viyo International nv, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Ijzerenpoortkaai 3, met KBO- nummer 0894.380.679 (hierna

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

De wedstrijd speelt zich af op het grondegebied van het Vlaams Gewest.

De wedstrijd speelt zich af op het grondegebied van het Vlaams Gewest. Wedstrijdreglement Indevuilbak.be LEES DIT WEDSTRIJDREGLEMENT ZORGVULDIG. HET BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE WEDSTRIJD VERKLAART DE DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSING VAN DEZE

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Alpro Pur Enjoy (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door

Nadere informatie

REGLEMENT Win een universele oplader op zonne energie WATT s UP- WEDSTRIJD GEORGANISEERD DOOR VORMELEK vzw

REGLEMENT Win een universele oplader op zonne energie WATT s UP- WEDSTRIJD GEORGANISEERD DOOR VORMELEK vzw REGLEMENT Win een universele oplader op zonne energie WATT s UP- WEDSTRIJD GEORGANISEERD DOOR VORMELEK vzw Artikel 1 De wedstrijd Win een universele oplader op zonne energie wordt georganiseerd door Vormelek

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De firma t Kastels Broodje, Turnhoutsebaan 40, B-2460 Kasterlee met ondernemingsnummer BE0629.583.646, RPR Turnhout (hierna: t Kastels Broodje ), organiseert een wedstrijd onder de benaming

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN?

WEDSTRIJDREGLEMENT ARTIKEL 1 WIE MAG DEELNEMEN? WEDSTRIJDREGLEMENT De heer Yuri Hellyn Tjampensstraat 10, 8573 Tiegem (hierna: Talktoo ) en ondernemingsnummer BE0839350205, organiseert een wedstrijd onder de benaming TalkToo verkiezing meest klantgerichte

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Tekenwedstrijd (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk

WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar XIU graag graffitiwerk WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2018-2019 XIU graag graffitiwerk Inleiding Het XIU graag graffitiwerk is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen proberen op

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd JAZZ apple brengt je in beweging (hierna: Wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip De onderneming L Oréal Nederland b.v., Divisie Cosmetique Active, gevestigd te 2132 LR Hoofddorp, Scorpius

Nadere informatie

Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom nv.

Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom nv. WEDSTRIJDREGLEMENT Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom nv. Deelnemers worden geacht de inhoud van dit reglement te kennen.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Artikel 1 Organisator en context De myshopi wedstrijd wordt georganiseerd door de N.V. Barilla BELGIUM, hierna vernoemd als de Organisator, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BALADE: 25 jaar genieten met een licht gevoel.

Wedstrijdreglement BALADE: 25 jaar genieten met een licht gevoel. Wedstrijdreglement BALADE: 25 jaar genieten met een licht gevoel. Artikel 1: De organisatie en de communicatie Het bedrijf CORMAN nv gevestigd te Route de la Gileppe 4 in 4834 Goé (hierna genoemd het organiserende

Nadere informatie

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels!

Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! Wedstrijdreglement EK-voetbalactie: win een gesigneerd shirt van een van de Rode Duivels! 1. Voorwerp Rode Kruis-Vlaanderen, deel uitmakend van het Belgische Rode Kruis, instelling van openbaar nut, met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND)

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND) ALGEMENE SPELVOORWAARDEN WINX NATIONALE WEDSTRIJD (NEDERLAND) 1. Algemeen 1.1 De vennootschap naar vreemd recht Rainbow srl gevestigd te (60025) Loreto (Italië) aan de Via Brecce snc, wiens contactgegevens

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media

Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media Reglement Wedstrijd verbonden aan de bevraging naar het gebruik van sociale media 2016-2017 1. Algemeen kader Om een idee te krijgen van welke mediakanalen de land- en tuinbouwers vandaag gebruik maken,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een authentieke Cornet riddertafel

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een authentieke Cornet riddertafel WEDSTRIJDREGLEMENT Win een authentieke Cornet riddertafel 1. Deelname aan de wedstrijd Win een authenthieke Cornet riddertafel is voorbehouden aan alle Belgen, vanaf 18 jaar met uitsluiting van de personeelsleden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland - 2019 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie.

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie. Wedstrijdreglement «Hotel de Elderschans». Artikel 1: Organisator van het spel De vennootschap Groupon International Travel GmbH, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in de Freier Platz 10, 8200

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale

WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale WEDSTRIJDREGLEMENT: Weekend in the City Ford Vignale ARTIKEL 1 ORGANISERENDE ONDERNEMING De naamloze vennootschap FORD MOTOR COMPANY (BELGIUM), later FORD of de Organiserende Onderneming genoemd, waarvan

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy

Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy Wedstrijdreglement Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules Trophy Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Lantmännen Unibake Win a breakfast Hercules

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een vuurkorf

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een vuurkorf WEDSTRIJDREGLEMENT Win een vuurkorf 1. Deelname aan de wedstrijd Win een vuurkorf is voorbehouden aan alle inwoners van BelgIë, Frankrijk en Nederland, vanaf 18 jaar met uitsluiting van de personeelsleden

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Algemeen Wedstrijdreglement

Algemeen Wedstrijdreglement Algemeen Wedstrijdreglement SUEZ R&R Belgium NV (hierna SUEZ of Organisator genoemd), met maatschappelijke zetel gelegen aan de Keizer Karellaan 548/7, 1082 Sint-Agatha- Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG

WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJD VADERDAG De N.V. ICI PARIS XL (hierna: Organisator ), met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 499 (België) en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT foto Verjaardag Tom&Co

WEDSTRIJDREGLEMENT foto Verjaardag Tom&Co WEDSTRIJDREGLEMENT foto Verjaardag Tom&Co Artikel 1: Inleiding 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door ANISERCO NV ( de Organisator ), waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1080 Sint Jans Molenbeek,

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING

Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen WIN AAN SPONSORING Wedstrijdreglement Dixan Vlekkenkampioen 2017-2018 WIN 2.500 AAN SPONSORING Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Henkel Belgium NV, gevestigd te 1020 Brussel,

Nadere informatie

WEDSTRIJD CINéART. Bericht aan alle liefhebbers van de zevende kunst: CINÉART, de Belgische filmdistributeur, viert in 2015 zijn 40ste verjaardag.

WEDSTRIJD CINéART. Bericht aan alle liefhebbers van de zevende kunst: CINÉART, de Belgische filmdistributeur, viert in 2015 zijn 40ste verjaardag. 0 WEDSTRIJD CINéART Bericht aan alle liefhebbers van de zevende kunst: CINÉART, de Belgische filmdistributeur, viert in 2015 zijn 40ste verjaardag. Al 40 jaar vertegenwoordigen we regisseurs die hun vinger

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub

WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub WEDSTRIJDREGLEMENT Lotus Suzy komt naar jouw sportclub ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL Artikel 1 ORGANISATIE ANDREAS STIHL NV, met maatschappelijke zetel te Veurtstraat 117, 2870 Puurs en met KBOnr. 0427.714.768 (hierna STIHL ) organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement My Colourful Resolutions

Wedstrijdreglement My Colourful Resolutions ARTIKEL 1: Organisator Wedstrijdreglement My Colourful Resolutions Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd #MyColourfulResolutions ( de Wedstrijd ) georganiseerd door Akzo Nobel Paints

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept ARTIKEL 1: Organisator IKEA Belgium NV/SA, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19 en ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer

Nadere informatie

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS*

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* Artikel 1. De wedstrijd en het wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd *Win een plooifiets*, hierna genoemd de Wedstrijd.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Belgetarische recepten is een wedstrijd zonder aankoopverplichting en wordt georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA Artikel 1 De wedstrijd COMME CHEZ BADOIT wordt georganiseerd door NV Danone Waters Benelux SA met zetel te Jules

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel ARTIKEL 1 Organiserende vennootschap The Grapevine BVBA, handeldrijvende onder de handelsnaam "The Insiders, (hierna de Organiserende Vennootschap ), beheerder van

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT ARTIKEL 1 Onderwerp 1.1. De naamloze vennootschap NISSAN BELUX, gevestigd te BIST 12, 2630 Aartselaar, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 403.433

Nadere informatie

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF

Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF Reglement betreffende online promotieacties KERSTCAMPAGNE VIKTOR & ROLF De onderneming L Oréal Belgilux nv, Luxe Divisie, gevestigd te Keizer Karellaan 584 te 1082 Brussel, ingeschreven bij de Kruispuntbank

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017'

WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' WEDSTRIJDREGLEMENT 'WEEKEND VAN DE KLANT 2017' 1. ORGANISATIE 1.1. De UNION DES CLASSES MOYENNES-NATIONAL vzw, afgekort UCM National, met maatschappelijke zetel in de Kolonel Bourglaan 123-125 te 1140

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT FOTOWEDSTRIJD #GRUMPFIE

WEDSTRIJDREGLEMENT FOTOWEDSTRIJD #GRUMPFIE WEDSTRIJDREGLEMENT FOTOWEDSTRIJD #GRUMPFIE ARTIKEL 1. ORGANISATOR De ouwe Egberts Retail Belgium BVBA, gedomicilieerd te Potaarde z/n, 1850 Grimbergen, ingeschreven in het RPR Brussel onder het nummer

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg

Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Reglement Go For Zero wedstrijd Samen hertekenen we de weg Artikel 1 De wedstrijd Samen hertekenen we de weg wordt georganiseerd door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid vzw, met maatschappelijke

Nadere informatie