Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 januari 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben de teams van beide locaties een studiedag. In de ochtenduren gaan we met beide teams aan de slag om de voortgangsgesprekken of rapportgesprekken nieuwe stijl voor te bereiden. Samen met Marjolein van Dijk van Onderwijs Advies kijken we naar de theorie achter het voeren van deze gesprekken, gaan we gesprekken oefenen en voorbereiden. In de middag gaat het team van de locatie Wilhelmina aan het werk met de groepsplannen. Op de Daltonlocatie besteden we in de middag aandacht aan het onderwijs in de toekomst. Dit laatste hebben we begin december ook al op een woensdagmiddag opgepakt met het team van de locatie Wilhelmina. De wereld om ons heen verandert snel automatisering, robottechnieken, social media, beroepen, enz... hebben hier veel invloed op. In het onderwijs wordt erg nagedacht over hoe we als scholen hier mee om kunnen gaan en op kunnen inspelen om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst en een plekje in de maatschappij in deze 21e eeuw.

2 Oudergesprekken/Rapportgesprekken Dit schooljaar zijn we gestart met een andere wijze van het voeren van gesprekken met u als ouders, verzorgers (het startgesprek aan het begin van het schooljaar het voortgangsrapportgesprek begin maart en het afsluitende gesprek/rapportgesprek eind juni). Verder krijgen de kinderen vanaf dit schooljaar twee rapporten. Het eerste rapport geven we aan de kinderen op 24 februari mee. Los van deze gesprekken willen wij u er graag op wijzen dat wanneer u vragen heeft over de voortgang van uw kind of zich misschien zorgen maakt, u niet hoeft te wachten tot de genoemde momenten met het stellen van uw vragen of het bespreken van uw zorg. Neemt u contact op met de leerkracht en dan is een afspraak zo gemaakt. En zo willen we het dus niet! Juf Marjan Willemsen en juf Liesbeth vd Heuvel steeds meer aan het werk Het gaat goed met zowel juf Marjan als juf Liesbeth. Beide leerkrachten zijn alweer voor hun volledige aantal uren aan het werk op school en staan ook steeds meer voor de klas. Na de voorjaarsvakantie zullen zij ook weer volledig het werk in de groep gaan overnemen. Voor Liesbeth betekent dat op woensdag, donderdag en vrijdag groep 5 op de Daltonlocatie. Marjan Willemsen zal na de voorjaarsvakantie één dag per groep 4 lesgeven en gaat zij op maandag en dinsdag groep 7 lesgeven op de Daltonlocatie. Welke dag het gaat worden in groep 4 is nog niet bekend, maar de andere vier dagen is zoals nu juf Yvonne aanwezig. Dit betekent voor groep 3/4 op de Daltonlocatie dat juf Evalien en juf Nelleke samen dit schooljaar deze groep onder hun hoede houden. Met de terugkeer van Marjan en Liesbeth moeten we dan ook afscheid gaan nemen van Lisanne van Heijningen die deze beide dames de afgelopen tijd op een prima wijze heeft vervangen.

3 Agenda locatie Wilhelmina vrij 27 jan. Extra gymles voor groep 5 Speelgoedmiddag voor de kleuters ma 30 jan. Groep 7 naar WNME Kreekboerderij ( s middags) di 31 jan. Open huis voor ouders nieuwe leerlingen. Van 9.00 tot u. en van u. tot u. Voorstelling Fieperdefiep voor peuters en begeleiders vrij 3 feb. Studiedag voor het hele team; alle leerlingen zijn vrij zo 5 feb Start aanmelding voortgangsgesprekken via Digiduif di 7 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum Amsterdam do 9 feb. Nieuwsbrief nr. 11 vrij 10 feb. Einde toetsperiode CITO-LVS Extra gymles voor groep 7 di 14 feb. Groepen 7 & 8 gaan schaatsen op de Uithof Groep 5 naar de Schilpen in Maasland vrij 17 feb. Extra gymles voor groep 6 zo 19 feb Einde aanmelding startgesprekken via Digiduif do 23 feb. Nieuwsbrief nr. 13 vrij 24 feb. Extra gymles voor groep 5 Rapport groep 2 t/m 8 In vogelvlucht (WNME-) les voor groep 7 Wij zijn aan de beurt voor de les In vogelvlucht (voorheen de uilenles) op het WNME de Kreekboerderij in s Gravenzande. De les op maandag 30 januari start om uur en is om uur afgelopen. Er is ook een buiten activiteit. Graag dus passende kleding voor de kinderen tijdens de buitenopdracht. Denk aan regenkleding en warme kleding. Laarzen zijn niet nodig, want ze blijven op de straat. De les is om afgelopen. We lopen dan met z'n allen terug naar school. We zullen rond weer op school zijn. U kunt uw zoon of dochter eventueel ook bij de Kreekboerderij ophalen.

4 Digiduif en voortgangsgesprekken Eén van de vele mogelijkheden van Digiduif is dat u als ouder zelf het voortgangsgesprek van uw kind kunt inplannen. Op dinsdag 7 maart en donderdag 9 maart houden wij deze gesprekken van u. tot u. en van u. tot u. Vanaf 2 februari ontvangt u een berichtje via Digiduif met instructies over het aanmelden. Deze voortgangsgesprekken zijn een vervolg op de startgesprekken die begin oktober hebben plaatsgevonden. Ook zal het rapport van vrijdag 24 februari onderwerp van gesprek zijn. Voor deze gesprekken hebben wij 15 minuten uitgetrokken. De ouders van kleuters die nog geen rapport krijgen worden nadrukkelijk wel uitgenodigd voor deze gesprekken. Groep 7 naar het stedelijk museum Op dinsdag 7 februari gaat groep 7 naar Amsterdam voor een bezoek aan het Stedelijk Museum. We gaan hier per bus naar toe. De kinderen zijn gewoon om 08:30 u. op school. De bus vertrekt kort daarna van school. De les zelf duurt van 10:30 u. tot 12:00 u.. Om 12:15 u. vertrekt de bus weer vanuit Amsterdam richting school waar deze rond 13:45 u. zal aankomen. De schooldag duurt dan gewoon tot u. Op de terugweg zullen we in de bus ons lunchpakketje verorberen. De tassen en jassen kunnen tijdens de les niet in de bus blijven en moeten door de kinderen worden meegenomen naar het museum. Voor deze dag zoeken we nog twee hulpouders die ons willen ondersteunen. Mocht u dit graag willen dan vragen wij u dit te en naar s.vleij@obsdedriekleur.nl. Verteltassen kleuters Vanaf maandag 23 januari zijn we weer begonnen met het uitlenen van de verteltassen (2 tassen per klas). In onze verteltassen staat een prentenboek centraal. In deze tas zitten allemaal spelletjes gerelateerd aan het prentenboek die de taalontwikkeling bevorderen. Het is de bedoeling dat u samen met uw kind het boek leest en de spelletjes doet. U mag de verteltas 4 dagen lenen. U kunt intekenen op de lijsten op de klasdeur. Wilt u er wel voor zorgen dat de tas weer compleet terugkomt op school? Dus graag alles natellen met behulp van de inhoudskaart in de handleiding. Veel leesplezier!

5 Gratis Peutervoorstellingen uiteraard ook voor hun ouders! Net als voorgaande jaren organiseert het openbaar onderwijs Westland voorstellingen op al haar scholen voor peuters en hun (groot)ouders. Dus ook op De Driekleur. Dit jaar zal het ook weer een echte voorstelling voor peuters zijn. Naast het opdoen van kennis, leren omgaan met jezelf en de ander in een veilige en uitdagende sfeer met een duidelijke structuur, willen we leerlingen ook cultuur bieden. In s-gravenzande nodigen wij als obs. De Driekleur kinderen in de leeftijd van tweeënhalf tot vier jaar samen met hun (groot)ouders uit om gratis te komen kijken en te genieten van deze voorstelling. Daltonlocatie: maandag 30 januari u. en u. Locatie Wilhelmina: dinsdag 31 januari u. en u Groep 5 naar de Schilpen in Maasland Op dinsdagochtend 14 februari willen we met de groep een bezoek brengen aan museum De Schilpen in Maasland. Dit omdat dit museum en wat de kinderen daar kunnen leren en ervaren heel goed aansluit bij onze geschiedenislessen van dit moment.we vertrekken om 9.00 uur van school en hopen tussen en uur weer op school te zijn. De gymles vervalt deze ochtend. Elk kind neemt wel een pauzedrankje en -hapje mee. Het liefst in een tas. Voor dit uitstapje zijn we op zoek naar ouders die willen rijden naar Maasland. Alleen héén, of alleen terug, maar héén én terug mag uiteraard ook. Als u kunt rijden, geeft u zich dan op bij de klassenouder? Alvast bedankt. Mochten er vragen zijn, dan kunt u terecht bij de leerkracht Juf Mieke en juf Kristy Kleuterzwemmen Er zijn op dit moment nog voldoende plaatsen voor het kleuterzwemmen op de woensdagochtend van 8:30-9:00 uur, dus wilt u gebruik maken van deze unieke mogelijkheid om onder schooltijd uw kleuter kennis te laten maken met zwemlessen, meldt u hem/haar dan nu aan! Zie voor verdere informatie de bijgestuurde informatiebrief, de schoolgids en de website

6 Schaatsen op de Uithof voor groep 7 en 8 Ieder jaar gaan de kinderen uit groep 7 en 8 van beide locaties op kosten van de ouderraden schaatsen op de Uithof in Den Haag. We zullen gaan schaatsen op: dinsdag 14 februari a.s. Om uur vertrekken we per bus naar de Uithof. Voor de bus vragen wij een bijdrage van 4,00 Bij de Uithof is er een mogelijkheid om schaatsen te huren. De kosten zijn voor:. hockey-, kunstschaatsen en combinoren 3.25 Als uw kind daarvan gebruik wil maken moet hij/zij dit uiterlijk maandag 6 februari aan de groepsleerkracht opgeven. Daarbij moet de schoenmaat worden vermeld en het bedrag contant en gepast worden betaald We schaatsen van uur tot ongeveer uur. We gaan dan weer met de bus naar s-gravenzande en zijn rond uur bij school terug. Het dragen van handschoenen is om veiligheidsredenen verplicht. Zonder handschoenen mag uw kind het ijs niet op! Voetballen groep 5 t/m 8 Vanaf februari starten we in het kader van het groene schoolplein op de Driekleur (locatie Wilhelmina) met voetbaltraining. Dit houdt in dat er dit schooljaar op een aantal woensdagmiddagen trainingen voor groep 5 t/m 8 zullen worden gegeven door meester Max. Het voetballen vindt plaats van uur tot uur op het nieuwe Pannaveldje. En natuurlijk is er ook tijd voor een partijtje! Er is plaats voor 20 kinderen en voor elke training geldt een nieuwe inschrijving. Er kan per kind voor maximaal twee trainingen worden ingeschreven. Gelieve bij je aanmelding de datum van de betreffende middag op te geven. Voor materialen (ballen, lintjes, pionnen etc.) zorgt de school. De woensdagen waar je uit kunt kiezen: 1 februari 15 februari 29 maart 19 april 31 mei 28 juni Wil je je opgeven, stuur dan een mail naar m.vander.sar@obsdedriekleur.nl.

7 Facebook, website en foto s Vorige week hebben wij u in een brief gevraagd al dan geen toestemming te geven voor het gebruik van foto s in diverse media. De meesten van u hebben dit formulier weer ingeleverd. Als u dat nog niet heeft gedaan, vragen wij dit zo snel mogelijk te doen. Soms zijn er activiteiten waarbij ook ouders foto s van kinderen maken. Wilt u daar terughoudend mee zijn met het plaatsen hiervan op bijv. Facebook? In verband met het recht op privacy mogen niet altijd foto s worden geplaatst. Wilt u daar rekening mee houden? Studiedag team 3 februari In maart vinden de voortgangsgesprekken plaats. Als team willen wij ons daar graag goed op voorbereiden. Vrijdag 3 februari zullen wij onder leiding van mevr. M. van Dijk van OnderwijsAdvies hier een studieochtend over houden. Na de lunch zullen beide teams op de eigen locatie met diverse onderwerpen, waaronder de groepsplannen, bezig zijn. Wijzigingen van gegevens Als er zich in de loop van het schooljaar wijzigingen in adresgegevens, mailadressen en telefoonnummers. voordoen, dan kunt u deze het beste rechtstreeks aan onze administratie doorgeven. Het mailadres is: administratie@obsdedriekleur.nl

8 Kent u nog ouders van peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar? Het zou fijn zijn wanneer u hen op onze open dagen wijst.

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 9 januari 2017

Nieuwsbrief 9. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 9 januari 2017 Nieuwsbrief 9 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 9 januari 2017 Agenda di 9 jan. Nieuwsbrief 9 vrij 12 jan. Extra gymles voor groep 6 di 16 jan. Inloopspeeluur voor peuters Adviesgesprekken groep 8 (middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 De Driekleur Dalton 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8 De Driekleur Dalton 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur Dalton 17 januari 2019 21 jan. Start CITO-periode 22 jan. Samenwerkdag 25 jan. Bezoek Floracollege, groep 8 28 jan. Weerbaarheidsles gr. 5 en 5/6 31 jan. Nieuwsbrief 8 5 feb.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 februari 2017 Voorwoord Nieuwe vorm oudergesprekken, vervolg Dit schooljaar zijn we gestart met een andere wijze van het voeren van gesprekken met u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina Vrij 1 feb. Extra gymles voor groep 8 Di 5 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum in Amsterdam Vrij 8 feb. Extra gymles voor groep 5 Zo 10 feb. 11.00 u. Start intekenen voortgangsgesprekken Social Schools

Nadere informatie

Nieuwsbrief. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina Nieuwsbrief OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina Voorwoord Een nieuw jaar, een nieuwe start! Namens het team van obs De Driekleur wil ik u een goed, voorspoedig en gelukkig 2016 wensen. Wij zullen ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 januari 2017

Nieuwsbrief 9 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 januari 2017 Nieuwsbrief 9 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 januari 2017 AGENDA 10 jan. Weerbaarheidsles groepen 4/5 en 6 Luizenpluizen 15 jan. Deze week adviesgesprekken groep 8 16 jan. Peuterinloop van 10-11 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 Daltonlocatie

Nieuwsbrief 9 Daltonlocatie Nieuwsbrief 9 Daltonlocatie Voorwoord Een nieuw jaar, een nieuwe start! Namens het team van obs De Driekleur wil ik u een goed, voorspoedig, gelukkig en vooral een gezond en veilig 2017 wensen. Wij zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 1 OBS De Driekleur Daltonlocatie 29 augustus 2017 Agenda Daltonlocatie Di 29 aug Weerbaarheidstraining groep 8 Do 31 Aug Eerste zwemles groep 6 Di 5 Sept Weerbaarheidstraining groep 5 Wo 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord Nieuwsbrief 7 Voorwoord Wij zijn erg verheugd over het feit dat inmiddels meer dan 70 % van de ouders/verzorgers zich heeft aangemeld op www.digiduif.nl/aanmelden Wij hopen dat de laatste kleine 30% dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 23 februari 2017 Agenda Daltonlocatie 23 feb Rapport groep 2 t/m 8 27 feb Start voorjaarsvakantie 6 maart Weer naar school Geen melk/optimel 7 maart Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 20 februari 2018

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 20 februari 2018 Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 20 februari 2018 21 febr. Voortgangsgesprekken JGZ-les, groep 7 23 febr. Studiedag, kinderen vrij! 26 febr. Start voorjaarvakantie 5 maart Weer naar school

Nadere informatie

Obs. De Driekleur

Obs. De Driekleur Obs. De Driekleur - Voor u ligt de locatiegids van de Daltonlocatie van o.b.s. De Driekleur. In deze gids treft u praktische informatie die voor het schooljaar - van belang is. Zoals de namen van de leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 De Driekleur Daltonlocatie 4 april 2019

Nieuwsbrief 13 De Driekleur Daltonlocatie 4 april 2019 Nieuwsbrief 13 De Driekleur Daltonlocatie 4 april 2019 Te laat komen en leerplicht Westland Vorige week was het de dag van de leerplicht. Hier werd door leerplicht Westland ook aandacht besteed aan het

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 12 september2017

Nieuwsbrief 2 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 12 september2017 Nieuwsbrief 2 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 12 september2017 Voorwoord De school draait weer volop, de informatieavonden zijn geweest en deze week vinden de startgesprekken plaats. U heeft vorige

Nadere informatie

De Driekleur Daltonlocatie

De Driekleur Daltonlocatie Locatiegids De Driekleur Daltonlocatie Voor u ligt de locatiegids van de Daltonlocatie van o.b.s. De Driekleur. In deze gids treft u praktische informatie die voor het schooljaar 2016-2017 van belang is.

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle 190204 Juffrouw Annemarie Na een warm afscheid van juffrouw Monique is vandaag juffrouw Annemarie Vink gestart als nieuwe collega op OBS Goejanverwelle. We heten haar van

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 23-3 maart Met deze week: Op bezoek naar de bibliotheek - Start van het nieuwe thema: Bouwen aan Talent.nl - Reminder excursie gevangenismuseum

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

AGENDA ORGANISATIE. Juf Jojanneke gaat onze school verlaten. Zij heeft per 1 februari een baan geaccepteerd op het ROC Twente.

AGENDA ORGANISATIE. Juf Jojanneke gaat onze school verlaten. Zij heeft per 1 februari een baan geaccepteerd op het ROC Twente. VOORAF De komende weken wordt u als ouder(s)/verzorger(s) door ons uitgenodigd om de voortgang van uw kind op school te bespreken. We doen dit naar aanleiding van het rapport en ook van de evaluatie van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent)

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Werkdagen: Bart: maandag dinsdag donderdag vrijdag Marjon:

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Een berichtje van meester Michael... Volg ons ook

Een berichtje van meester Michael... Volg ons ook , augustus 2016 OBS De Kyckert Lange Spruit 88 2291 LC Wateringen tel. 0174 29 31 16 info@dekyckert.nl www.dekyckert.nl Volg ons ook op: @DEKYCKERT WWW.FACEBOOK.COM/DEKYCKERT AUGUSTUS 2016 M D W Do V Z

Nadere informatie

Obs. De Driekleur, daltonlocatie

Obs. De Driekleur, daltonlocatie Voor u ligt de locatiegids van de Daltonlocatie van o.b.s. De Driekleur. In deze gids treft u praktische informatie die voor het schooljaar - van belang is. Zoals de namen van de leerkrachten, de schooltijden,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Donderdag 21 september 13.30 14.45 uur Gouden

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/ verzorgers, De Citotoets-periode is achter de rug of bevindt zich voor

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA Nieuwsbrief 5 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA vrij 3 nov. Extra gymles voor groep 7 do 9 nov. Les over brandveiligheid voor groep 6 vrij 10 nov. Extra gymles voor groep 8 wo 15 nov.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief De Nieuwe Haven pc basisonderwijs

Oudernieuwsbrief De Nieuwe Haven pc basisonderwijs Oudernieuwsbrief 7 2017-2018 locaties hoofdgebouw en IKC Beste ouders/ verzorgers, OPROEP betalen schoolfonds Graag ontvangen wij van u, zo spoedig mogelijk, het schoolfonds. Deze vrijwillige bijdrage

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2016-2017 Nijmegen, juli 2016 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 12 vrijdag 10 maart 2017 Beste ouders, De werkzaamheden aan het schoolplein zijn bijna afgerond. De natuur moet nu verder zijn

Nadere informatie

PRIKBORD 1 5 oktober 2018

PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 3 september 2014 PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Agenda 7 oktober Leerlingen / leraren vertrekken naar Letland 12 oktober Leerlingen om 12.00 uur uit 15 okt./19 okt. Herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht juni AVG. website klik hier Met ingang van het nieuwe schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht juni AVG. website klik hier Met ingang van het nieuwe schooljaar 31 mei 2018 website klik hier Met ingang van het nieuwe schooljaar Overzicht juni AVG 1 juni Studiedag, alle kinderen vrij 11 juni Schoolreis 15 juni Zomerfeest 15.00 17.00 uur 18 en 19 juni 10- minuten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 Rotterdam, juli 2018 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 4 oktober Voorwoord

Nieuwsbrief 3. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 4 oktober Voorwoord Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Daltonlocatie 4 oktober 2018 Voorwoord (on) Nut van de Luizenzakken Op beide locaties gebruiken we de zogenaamde luizenzakken. Het nut van deze zakken om de besmetting met

Nadere informatie

OBS de Straap Twentehof KG Helmond

OBS de Straap Twentehof KG Helmond Augustus 2018 De klassenverdeling 1/2a Juf Richelle en Juf Manon 1/2b Juf Els en Juf Chantal 1/2nt2 Juf Mariëtte en Juf Ilja 3 Juf Noortje en Juf Chantal 4a Juf Astrid en Juf Manon 4b Juf Marlies en Juf

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b Nieuwsbrief 23 02-03-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 28 februari en 9 maart Rapportgesprekken groepen 1 t/m 7 Week 9,10,11,12

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 6 februari 2018

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 6 februari 2018 Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 6 februari 2018 7 febr. Inleveren boeken Boekenruilmarkt 11 febr. start aanmelding voortgangsgesprekken (digiduif) 13 febr. Museumbezoek groep 7 14 febr. Boekenruilmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Schooljaar januari 2016

Nieuwsbrief 9. Schooljaar januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 15 16 12 januari 2016 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is in gegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie