Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925"

Transcriptie

1 Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei Informatieboekje

2 BESTUUR Voorzitter: Alber Verduin Penningmeester: Monique van der Linden Secretaris: Petra Langendijk Algemene leden: Miriam Schilder Carin van Gerwen ADRESSEN Postadres: Vermeerstraat BG Sint Maartensvlotbrug Website: LEIDING Kleuteryoga Eugenie Kant Keurturnen: Jessica de Bruijn Recreatie gymnastiek: Petra Langendijk Clipdance: Nathalie Brommer Powerdance: Nathalie Brommer Aerobics: Lia Raat Meer bewegen voor ouderen: Anne cathy Pfeiffer

3 VOORWOORD Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u de 87 e jaargang van ons informatieboekje voor het seizoen De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat we weer aan ons normale ritme beginnen. Daar hoort natuurlijk voldoende ontspanning en beweging bij. Voldoende beweging is belangrijk voor jong én oud. Weet u al welke sport u gaat beoefenen? Of wilt u een keer iets nieuws proberen? S.S.S. & D.I.N.D.U.A. (Sport Staalt Spieren & Door Inspanning Nuttig, Door Uitspanning Aangenaam)is opgericht in 1925 en telt de laatste jaren een gemiddelde van zo n 120 leden. Alhoewel onze verenigingsnaam voor hedendaagse begrippen, een wat ouderwetse klank heeft, zijn wij dat zeker niet.! Wekelijks genieten de leden, ieder op zijn of haar eigen niveau, van een gezellig uurtje sporten of meerdere uren serieus trainen. Onze vereniging is dan ook al vele jaren een begrip in de gemeente Zijpe en Harenkarspel en daarbuiten, met recht een vereniging om trots op te zijn. Onze vereniging bruist van enthousiasme en heeft een lesaanbod voor jong en oud. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen plezier in sporten te bieden door een gevarieerd aanbod aan lessen te geven. Bij voorkeur doen we dat dicht bij de mensen, dus in de buurt waar men woont. Daar ligt de essentie van de gymnastiek van oudsher. Kortom het bewegingsaanbod is van wezenlijk belang voor een gezond en vitaal leven. S.S.S. & D.I.N.D.U.A. wil daar graag een steentje aan bijdragen. Ons leidinggevend kader zijn gediplomeerd om les te mogen geven. Alle leden zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, zodat iedereen is verzekerd. De KNGU voert daarvoor een gedegen licentiebeleid zodat u als lid zeker weet, dat er kwaliteit geboden wordt. De vereniging richt zich op een brede doelgroep in de leeftijdscategorie van jong tot oud. Ook dit jaar kunnen wij u weer een sportief programma aanbieden, waarin voor bijna alle leeftijden wel iets te vinden is. Van recreatiegym, aerobics en keurturnen tot clipdance.

4 Komend seizoen starten we met Kleuter- en Kinderyoga en Meer bewegen voor ouderen. De proeflessen die we hiervoor hebben gehouden bleken een succes. Heeft u ook zin om wekelijks lekker te sporten of vindt u het belangrijk dat uw kind lekker sportief bezig is, kom dan eens kijken en volg een paar gratis proeflessen. U bent van harte welkom! Het bestuur bestaat uit een aantal gedreven vrijwilligers. Zij zetten de grote lijn uit voor de vereniging en zorgen ervoor dat het financieel in goede banen geleid wordt. Wij kunnen altijd versterking gebruiken. Heeft u interesse neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. Met sportieve groeten van het bestuur, Alber, Monique, Petra, Miriam en Carin.

5 Het lesaanbod van S.S.S. en D.I.N.D.U.A. Kleuteryoga- o.l.v. Eugenie Kant Kinderen bevinden zich in een levensfase waarin ze heel veel opnemen. Prikkels van buitenaf hebben een enorme invloed. Kinderyoga leert kinderen spelenderwijs wat spanning en ontspanning is, de ander te vertrouwen en zelf betrouwbaar te zijn, waar hun grenzen liggen en die van anderen te respecteren. Hierdoor kunnen ze beter aangeven wat ze wel en niet prettig vinden. Het helpt bij het ontwikkelen van een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde, omgaan met spanning, angsten en prestatiedruk. Door bewust bezig te zijn met de ademhaling verbetert ook de lichaamshouding. Tijdens de les gaan de kinderen mee op avontuur. In dit avontuur zijn de yoga oefeningen verwerkt, waarbij actieve en rustige oefeningen elkaar afwisselen. Verder is er ruimte voor dans en liedjes. Lestijden Kleuteryoga, 4 tot 6 jaar: op maandag van15:30-16:15 uur Kinderyoga, 6 tot 8 jaar: op maandag van uur De lessen worden gegeven in het dorpshuis in Sint Maartensbrug Voor de yoga wordt een groep van maximaal 8 kinderen aangehouden dus vooraf graag aanmelden bij de leidster Eugenie kant. Recreatiegym- o.l.v. Petra langendijk Vind je het leuk om te koprollen, radslagen en handstanden te maken, of wil je graag weten hoe het is om op de balk te lopen of wil je lekker trampoline springen en aan de ringen zwaaien, kom dan eens langs op de gym. We werken veel met de turntoestellen maar er is ook tijd voor een spelletje. Je mag gewoon een paar keer meedoen om te kijken of je het leuk vind. Het is voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Er worden ook wedstrijden georganiseerd, waaronder een springwedstrijd in groepsverband. Kom dus gewoon een paar keer lekker meedoen om te zien of het wat voor je is. De lessen zijn op dinsdag in het dorpshuis van St. Maartensbrug. Voor de kinderen tot 10 jaar van uur tot uur. De oudere kinderen van uur tot uur. Keurturnen-o.l.v. Jessica de Bruijn Voor kinderen met talent hebben we ook de wedstrijdgroep turnen. Dit seizoen starten we deze keurturn lessen onder leiding van een nieuwe, enthousiaste en ervaren trainster. Deze training wordt gegeven op maandag avond van tot uur.

6 Clipdance-o.l.v. Nathalie brommer Altijd al lekker hebben willen dansen op nummers van de top 40, gave dans moves leren en aan het einde van het seizoen een spetterende show geven. Dit kan op donderdag avond, we hebben twee verschillende dansgroepen. De eerste groep is voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar oud, deze les begint om tot uur in het dorpshuis in Sint Maartensbrug. Daarna volgt de tweede groep met de leeftijden vanaf 11 jaar oud van tot uur. Kom gerust een keertje langs om te kijken en drie gratis proeflessen te volgen. Powerdance o.l.v. Nathalie brommer Lekker dansen zonder dat je in de gaten hebt dat je calorieën verbrandt en je spieren traint, wie wil dan nou niet. Tijdens de powerdance les dansen we op verschillende soorten muziek zoals; salsa, rock and roll, top 40 en nog veel meer. De powerdance les vindt elke donderdag plaats van tot uur (minimum leeftijd 16 jaar). Kom snel een keertje meedoen je mag drie gratis proeflessen volgen. Aerobics-o.l.v. Lia Raat Deze les bestaat uit een warming up met herhaal oefeningen op muziek, zodat de spieren kunnen wennen aan een bepaalde beweging. Het is de bedoeling om iedere les alle spiergroepen van top tot teen aan te pakken. Naarmate de les vordert worden de bewegingen actiever en sneller met `n afwisseling naar iets rustiger, zodat je aan je conditie werkt. Verder worden er wat pilatus oefeningen gegeven (speciale oefeningen voor de opbouw en controle over je eigen spieren). De les wordt afgesloten met wat ontspanningsoefeningen, zodat je met een voldaan en relaxt gevoel weer huiswaarts gaat. Aerobic les is op dinsdag avond van tot uur in het dorpshuis in Sint Maartensbrug. Meer bewegen voor ouderen-o.l.v. Anne cathy Pfeiffer: Actieve ontspanning samen met leeftijdsgenoten (60+), gericht op het behoud van gezondheid en conditie. Zowel mannen en vrouwen zijn welkom. U kunt ook meedoen als u slecht ter been bent. Vele oefeningen kunnen ook op een stoel uitgevoerd worden. De oefeningen worden veelal op muziek gedaan en er wordt gewerkt met verschillende materialen. De les is op donderdag van 9.30 tot uur in het dorpshuis in Sint Maartensbrug.

7 EXTRA AKTIVITEITEN Spelletjesavond: Verenigingskampioenschap (onderlinge wedstrijden): Uitvoering door alle clipdancegroepen: Strandwandeling (afsluiting seizoen voor de volwassen leden): Competitie voor de keurturngroep: Miniwedstrijden voor overige jeugd VAKANTIES De lessen starten na de zomervakantie weer vanaf maandag 3 september Het keurturnen begint 10 september i.v.m. kermis Verder worden er geen gymlessen gegeven tijdens de schoolvakanties CONTRIBUTIE De contributie per seizoen (van september tot en met juni) bedraagt: Kleuter en kinderyoga 125,00 Gymnastiek 110,00 Clip Dance 120,00 Aerobics en Powerdance 130,00 Toeslag keurturngroep 100,00 Meer bewegen voor ouderen 120,00 Nieuwe leden kunnen tijdens het seizoen lid worden en betalen bovengenoemde contributie naar rato van de tijd dat zij lid zijn. Leden die hun lidmaatschap opzeggen betalen tot het einde van het seizoen.

8 LEDENADMINISTRATIE Aanmelding nieuwe leden: Nieuwe leden moeten zich schriftelijk aanmelden middels het indienen van een ingevuld inschrijvingsformulier volgens het model op de volgende pagina bij de ledenadministratie. De ledenadministratie is bereikbaar via het postadres en adres vermeld op pagina 1. Opzegging lidmaatschap: Opzegging van het lidmaatschap dient men schriftelijk te doen vóór 1 juni bij de ledenadministratie en bij de leiding. De ledenadministratie is bereikbaar via het postadres en adres vermeld op pagina 1.

9 Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. LESROOSTER Dorpshuis De Uijtkijk St. Maartensbrug Maandag uur kleuteryoga 4/5 jaar Eugenie Kant Maandag uur Kinderyoga 6/8 jaar Eugenie Kant Dinsdag uur Recreatie j/m groep 1 Petra Langendijk Dinsdag uur Recreatie j/m groep 2 Petra Langendijk Dinsdag uur Aerobics Lia Raat Donderdag uur Meer bewegen voor ouderen Anne Cathy Pfeiffer Donderdag uur Clipdance groep 1 Nathalie Brommer Donderdag uur Clipdance groep 2 Nathalie Brommer Donderdag uur Powerdance Nathalie Brommer Dorpshuis De Klimop St. Maarten Maandag uur Keurturnen Jessica de Bruijn

10 Voor- en Achternaam Wijzigingsformulier LIDMAATSCHAP GYMNASTIEKVERENIGING S.S.S. & D.I.N.D.U.A. St. Maartensbrug / St. Maarten Adres Postcode + woonplaats Telefoon ... Geboortedatum Meldt zich als lid AAN / AF (omcirkel de keuze) voor de volgende lessen: (omcirkel de keuze) Meer bewegen voor ouderen Recreatiegym Clipdance Powerdance Aerobics Kleuteryoga Wijzigingsdatum Handtekening (indien minderjarig van ouder/verzorger)

11

Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl

Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl Informatieboekje 2011-2012 VOORWOORD Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u de 86 e jaargang

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Sport Vereent

Gymnastiekvereniging Sport Vereent Gymnastiekvereniging Sport Vereent www.sportvereent.nl 1 nl Inhoud Welkom bij Sport Vereent.................. 3 Locaties lessen........................... 4 Ledenadministratie....................... 4

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

Kleutergym. Algemeen. Vakanties. Gym Vereniging Koudekerke.

Kleutergym. Algemeen. Vakanties. Gym Vereniging Koudekerke. Algemeen - In verband met concentratie, onrust en veiligheid hebben we graag geen toeschouwers in de - Iedereen mag gratis 2x meedoen met de les. Tijdens deze proefl essen zijn ouders/verzorgers van harte

Nadere informatie

Informatieboekje Gymnastiekvereniging. O.K.K. Gorinchem

Informatieboekje Gymnastiekvereniging. O.K.K. Gorinchem Informatieboekje Gymnastiekvereniging O.K.K. Gorinchem Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1 O.K.K. Gorinchem... 4 1.1 Gymnastiekvereniging... 4 2 Accommodaties... 4 2.1 Adressen... 4 3 Bestuurlijke informatie...

Nadere informatie

Bewegen voor Senioren

Bewegen voor Senioren Bewegen voor Senioren Cursusinformatie ContourdeTwern actief in Heusden ContourdeTwern is actief in de gemeente Heusden op vele terreinen binnen het gemeentelijk welzijnsbeleid. Uitgangspunt in het werk

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2017

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2017 Informatieboekje 2017 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2017 Algemene informatie voor nieuwe leden. De vereniging heeft als naam "Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht" en is gevestigd te Ridderkerk,

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

Informatieboekje Gymnastiekvereniging

Informatieboekje Gymnastiekvereniging Informatieboekje 2018 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2018 Algemene informatie voor nieuwe leden. De vereniging heeft als naam "Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht" en is gevestigd te Ridderkerk,

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u 1 2 Beste gymnasten en ouders, Woensdag 31 mei 2017 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op vrijdag 23 juni 2017. ORIËNTATIEGROEP OPGELET!!!:

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Leidraad voor gymnastiek

Leidraad voor gymnastiek Leidraad voor gymnastiek Versie februari 2015 Voorwoord Welkom bij Gymnastiekvereniging D.G.V!! Bij D.G.V. kun je recreatie turnen/gymnastiek, selectie turnen, sportfit, kleutergymnastiek en freerunning

Nadere informatie

Het Turnerke. Mei 2019

Het Turnerke. Mei 2019 1 Het Turnerke 2 Beste gymnasten en ouders, Zondag 2 juni 2019 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op zaterdag 22 juni 2019. ORIËNTATIEGROEP

Nadere informatie

Informatie boekje www.ssshelden.nl

Informatie boekje www.ssshelden.nl Informatie boekje www.ssshelden.nl 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Organisatie SSS Algemene organisatie Contributie Productgroep informatie/presentatie alle sportmogelijkheden Inzetbaarheid 2 Voorwoord Voor

Nadere informatie

TURNVERENIGING FIT AMSTELVEEN //

TURNVERENIGING FIT AMSTELVEEN  // Welkom! Bij deze heten wij je van harte welkom bij Turnvereniging FIT! Dé turnvereniging in Amstelveen, met een groot lesaanbod voor iedereen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw manier van bewegen.

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u elke

Nadere informatie

Sportfit Sportfit Plus Sportief wandelen Wandel Bootcamp Gymnastiek/Turnen Volleybal recreatie Zaalvoetbal recreatie. Nov.2017

Sportfit Sportfit Plus Sportief wandelen Wandel Bootcamp Gymnastiek/Turnen Volleybal recreatie Zaalvoetbal recreatie. Nov.2017 Nov.2017 Sportfit Sportfit Plus Sportief wandelen Wandel Bootcamp Gymnastiek/Turnen Volleybal recreatie Zaalvoetbal recreatie Inhoud INLEIDING... 2 BESTUURSLEDEN... 2 COÖRDINATOREN/LEIDING... 2 LIDMAATSCHAP...

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Leidraad voor freerunning

Leidraad voor freerunning Leidraad voor freerunning versie februari 2015 Voorwoord Welkom bij Gymnastiekvereniging D.G.V!! Bij D.G.V. kun je naast freerunning recreatie turnen, selectie turnen, sportfit en kleutergymnastiek beoefenen.

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-09-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kinderboekenweek 2018 thema Vriendschap Van

Nadere informatie

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN!

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN! Tervuren, 27 mei 2016 Beste turners en ouders, Zondag 29 mei 2016 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen AGD en tumbling eindigt het turnseizoen op donderdag 23 2016. Het

Nadere informatie

Doorlopende machtiging SEPA

Doorlopende machtiging SEPA Doorlopende machtiging SEPA Naam AAC 1899 Gymnastiek Adres mr JM de Kempenaersingel 56 PC woonplaats 6836 MH ARNHEM Incassant ID NL33ZZZ091009060000 Kenmerk machtiging Contributie Door ondertekening van

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

SPONSORPLAN GYMNASTIEKVERENIGING UDI NAALDWIJK

SPONSORPLAN GYMNASTIEKVERENIGING UDI NAALDWIJK SPONSORPLAN GYMNASTIEKVERENIGING UDI NAALDWIJK 2013-2016 Voorwoord UDI telt bijna 200 Udianen die wekelijks met heel veel plezier en gedrevenheid gym- en turnles hebben. Maar om deze groeiende groep lekker

Nadere informatie

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u!

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u! Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten Ook voor u! 1 2 Inleiding Bewegen is natuurlijk goed voor lichaam en geest, maar betekent ook gezelligheid en veel sociale contacten. Bewegen is ook goed als je een

Nadere informatie

Sport - instuif De Haveling

Sport - instuif De Haveling Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Telefoon 0181-661330 Sport - instuif De Haveling 17 en 19 oktober 2011 In de komende herfstvakantie organiseert het bestuur van het SGKa (De Haveling) in samenwerking

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

Cursusaanbod 2014-2015

Cursusaanbod 2014-2015 Cursusaanbod 2014-2015 Cursus Engels voor op reis Voor wie? Voor iedereen die graag basiskennis wil opdoen van de Engelse taal. Werkwijze: In de lessen wordt aandacht besteed aan het spreken en de grammatica

Nadere informatie

DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID!

DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID! DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID! Het nieuwe sportieve seizoen gaat voor onze vereniging en haar leden binnenkort weer van start. Ook dit seizoen hebben we weer een veelzijdig en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief Augustus 2016 Nieuwsbrief Augustus 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek

Nadere informatie

Balletschool De Dansacker

Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker Informatieboekje seizoen 2014-2015 Welkom bij Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun

Nadere informatie

Sportkaart Zelhem INFORMATIE

Sportkaart Zelhem INFORMATIE Sportkaart Zelhem INFORMATIE INTRODUCTIE KLEURPLAAT Beste ouders, verzorgers en kinderen van t Loo, Naar het idee van korfbalvereniging S.E.V Zelhem gaan we in Zelhem starten met een Sportkaart. Door deze

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast/danser die de vaardigheden

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Revalidatie training voor ex-hartpatiënten Sport- en spelgroepen

Revalidatie training voor ex-hartpatiënten Sport- en spelgroepen Revalidatie training voor ex-hartpatiënten Sport- en spelgroepen Inleiding Zonder enige twijfel kunnen we vaststellen dat een hartinfarct of hartaandoening het ó zo gewone leven erg verandert. Echter u

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 19, 20, 21 en 22 oktober In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...4

DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...4 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE...1 2 INLEIDING...3 3 MISSIE DGC...3 4 DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...4 4.1 GYMNASTIEK...4 4.2 TURNEN...4 4.3 OVERIGE SPORT DGC...4 4.4 MOGELIJKE NIEUWE DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...5

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje voor het seizoen 2017-2018. In dit informatieboekje kunt u algemene informatie vinden over de vereniging, maar ook specifieke

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Informatieboekje

Informatieboekje Informatieboekje 2018-2019 Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), SSV Oud-Charlois Dit boekje is bedoeld om u te informeren over SSV Oud-Charlois. Welke sporten wij aanbieden, locaties, tijden en kosten.

Nadere informatie

DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID!

DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID! DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID! Het nieuwe sportieve seizoen gaat voor onze vereniging en haar leden binnenkort weer van start. Ook dit seizoen hebben we weer een veelzijdig en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud TOEZICHT EN VERANTWOORDELIJKHEID WEDSTRIJDEN EN ACTIVITEITEN VAKANTIEPERIODE CONTACTGEGEVENS SPONSOREN...

Inleiding. Inhoud TOEZICHT EN VERANTWOORDELIJKHEID WEDSTRIJDEN EN ACTIVITEITEN VAKANTIEPERIODE CONTACTGEGEVENS SPONSOREN... Inhoud INLEIDING... 2 BESTUURSLEDEN... 3 COÖRDINATOREN/LEIDING... 3 ONZE TROTS... 3 LIDMAATSCHAP... 3 CONTRIBUTIE... 4 SPORTEN... 5 LESOVERZICHT 2017-2018... 5 1. SPORTFIT 40+... 6 2. SPORTFIT PLUS 50+...

Nadere informatie

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen)

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen) 1. Sport na school voor groep 1 en 2 (max. 35 kinderen) Iedere dinsdag vanaf 13 januari tot aan de zomervakantie van 15.30 uur tot 16.30 uur Deze inschrijving is geldig voor blok 3, 4 en 5!!! Samen met

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

Informatieboekje Seizoen 2013 2014

Informatieboekje Seizoen 2013 2014 Informatieboekje Seizoen 2013 2014 Welkom bij VIRTO Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. We gaan er vol energie weer tegenaan. Een korte terugblik op vorig seizoen laat zien dat: - het ons eindelijk

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast die de vaardigheden en het

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen?

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Altijd al willen beginnen met sporten, maar u weet niet hoe u dit op een verantwoorde wijze kunt doen? MEDISCHE

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Lidnummer : Debiteurnummer :

Lidnummer : Debiteurnummer : U dient het inschrijfformulier uit te printen en te voorzien van de benodigde en juiste gegevens. Vergeet niet uw handtekening in verband met de automatische afschrijving van de contributie. Maak een kopie

Nadere informatie

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven

INFOBROCHURE Turnkring Olympia Zonhoven INFOBROCHURE 2018-2019 Turnkring Olympia Zonhoven Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie-

Nadere informatie

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014 Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 21 en 23 oktober 2014 In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

Sporten maakt gelukkiger

Sporten maakt gelukkiger D.O.S. De Vogelweide Merellaan 5, 2872 AM Schoonhoven DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar + extra uitgaven OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER Naam :.. Voornamen :...m/v Geboortedatum :.. Adres :.. Postcode :.. Telefoonnr. : Mobielnr. :.... E-mail :.. (Post-) bankrekening :.. Ten name van :... Is lid / komt op de wachtlijst*

Nadere informatie

SCHOOLREGLEMENT TURNSCHOOL ALIANZA WAALWIJK

SCHOOLREGLEMENT TURNSCHOOL ALIANZA WAALWIJK Versie 04 26 januari 2012 SCHOOLREGLEMENT TURNSCHOOL ALIANZA WAALWIJK Inhoudsopgave Schoolreglement. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Visie. Artikel 3 Doelstelling. Artikel 4 Beleid. Artikel 5 Aanmelden.

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

Informatie boekje

Informatie boekje Informatie boekje www.ssshelden.nl 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Organisatie SSS Algemene organisatie Contributie Productgroep informatie/presentatie alle sportmogelijkheden Inzetbaarheid 2 Voorwoord Voor

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Staalt Spieren

Nieuwsbrief Sport Staalt Spieren Zomervakantie SSS van 11 juli tot en met 28 augustus Let op de fit 50+ begint in september 2016 We zien jullie graag terug bij gymnastiek, freerunnen, (rhönrad)turnen of bij de lessen van de senioren.

Nadere informatie

Jaana Kaismo. Prototype

Jaana Kaismo. Prototype Jaana Kaismo Prototype Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Mijn onderneming 3 Doelgroep 4 Inleiding prototype 5 Voorbereiding 6 De training 7 Resultaat 8 Begroting 9 Toekomstperspectief 10 Mijn onderneming Mijn

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

Meer Bewegen Voor Ouderen

Meer Bewegen Voor Ouderen Kom ook in beweging en houdt uzelf fit Meer Bewegen Voor Ouderen In beweging blijven kan op allerlei manieren. In deze folder vindt u een overzicht van al onze activiteiten op dit gebied. Meer Bewegen

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren Westwoud. Seizoen 2018/2019

Gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren Westwoud. Seizoen 2018/2019 Gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren Westwoud Seizoen 2018/2019 Gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren Westwoud In dit seizoensboekje van GVSSS kunt u alle informatie vinden over onze gymvereniging.

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

Reglement keur turnen

Reglement keur turnen Reglement keur turnen G.V. Turnlust Middenmeer is een vereniging waarbij de sporten kleutergym, recreatiegym, keur turnen, steps, streetdance en trampoline springen worden beoefend. Kinderen die op recreatief

Nadere informatie

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen Onze werking Met een 35 tal trainers en 7 bestuursleden zetten wij ons jaarlijks in om op een evenwichtige en pedagogisch verantwoorde manier te zorgen voor de persoonlijke ontplooiing en de fysieke training,

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Nunspeet

Gymnastiekvereniging Nunspeet Gymnastiekvereniging Nunspeet Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 1 - september 2016 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester:

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Yoga/Pilates training

Yoga/Pilates training Beweging De Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) gaat over (voldoende) bewegen. Iemand beweegt voldoende als er minimaal 5 dagen in de week 30 minuten matig intensief wordt bewogen. Deze NNGB wordt ook

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

Infoboekje ALBLASSERDAMSE GYMNASTIEKVERENIGING KRACHT DOOR OEFENING

Infoboekje ALBLASSERDAMSE GYMNASTIEKVERENIGING KRACHT DOOR OEFENING Infoboekje ALBLASSERDAMSE GYMNASTIEKVERENIGING KRACHT DOOR OEFENING Opgericht 1 september 1909 Koninklijk goedgekeurd 12 december 1914 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Onderscheiden

Nadere informatie

Informatieboekje JO5 seizoen

Informatieboekje JO5 seizoen Informatieboekje JO5 seizoen 2017 2018 Algemene informatie Peutervoetbal 2017-2018 Peutervoetbal = JO5 = Jeugd onder 5 jaar Trainingsdag en tijden: Zaterdag 10:15u aanwezig 10:30u 11:30u training Trainers:

Nadere informatie

V&L informatie boekje 2015

V&L informatie boekje 2015 V&L informatie boekje 2015 Inhoudsopgave 01. Voorwoord 02. Samenstelling bestuur 03. Samenstelling leiding 04. Lesschema 05. Contributie 06. Sportkleding 07. Vakanties en afwezigheid 08. Overige informatie

Nadere informatie

Turn(st)ers G.V. Hercules

Turn(st)ers G.V. Hercules Informatieboekje Turn(st)ers G.V. Hercules Aldeboarn-Akkrum-Nes 2017-2018 oktober 2017 Voorwoord Dit is het informatieboekje van G.V. Hercules, afdeling turnen. G.V Hercules, opgericht in 1913, is aangesloten

Nadere informatie