14 Dagen China Round Trip Budget

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "14 Dagen China Round Trip Budget"

Transcriptie

1 14 Dagen China Round Trip Budget In dit bundel vind je alle informatie over de nieuwe 14-daagse rondreis China Round Trip Budget Mei/Juni Droom je reeds lange tijd van een rondreis in China en reis je graag budgetvriendelijk? Wel, onze 14-daagse begeleide rondreis "China Round Trip Budget" is dan vast en zeker iets voor jou. Programma : China Round Trip Budget - 14 dagen Afreisdatum : 28/05/ e dag Brussel - vlucht tot Shanghai : Internationale vlucht Brussel tot Shanghai. Aankomst Dag 2 voormiddag in Shanghai. Uitvoering met Hainan Airlines (via Beijing) of met Air China (via Munchen of Frankfurt). 2 e dag Aankomst Shanghai (L, Welkomstdiner): Aankomst in de loop van de voormiddag in Shanghai. Verwelkoming en transfer service. Lichte lunch in een lokaal restaurant en aansluitend transfer naar 3* Zhong Xiang Hotel Shanghai. Rustmoment en gelegenheid om geld te wisselen en andere praktische zaken te regelen. Welkomstdiner. Avondwandeling met lokale gids en YYTbegeleider over de Bund en Nanjing Road. Vrije tijd Nanjing Road en aansluitend retour naar het hotel. Overnachting in 3* Zhong Xiang Hotel Shanghai, ideaal gelegen aan metro- en treinstation. 3 e dag Shanghai (B, L): Vandaag zijn ontbijt en lunch inbegrepen. Stadsverkenning Shanghai samen met lokale gids en YYTbegeleider. Verplaatsingen met lokaal transport zoals metro, bus,... Tour Pudong met bezoek aan de Pareltoren van het Oosten en bijhorend Historisch Stadsmuseum Shanghai (incl.). Durf jij op het glazen platform van de Pareltoren? Daarna gaat het per metro terug naar Puxi kant via Nanjing Road en de Bund tot omgeving Old China Town met de prachtige Yu Tuinen. Lunch vlakbij Yu Garden. Bezoek aan de Yu Tuinen (incl.) en aansluitend vrije tijd in Old China Town Shanghai. Optioneel : Plezierboottocht over de Huangpu. Ter plaatse na te vragen bij onze YYT-reisleider. Overnachting in Shanghai.

2 4 e dag Shanghai - Waterstad Zhujiajiao - Shanghai (B, L): Vandaag zijn ontbijt en lunch inbegrepen. Transport met Express Bus en per metro. Samen met de lokale gids en de YYT-reisleider bezoek je het romantische waterstadje Zhujiajiao. Ten zuiden van de grootstad Shanghai en op anderhalf uur rijden ligt het pittoreske waterstadje. Door de stad loopt een wirwar van kanaaltjes met prachtige bruggen en oude statige huizen. Optioneel : Een gondeltocht in het waterstadje Zhujiajiao is absoluut de moeite waard! In Zhujiajiao zie je oude Chinese mannen en vrouwen kuieren doorheen de smalle steegjes. Het geheel heeft een middeleeuws sfeertje. Uiteraard is er voldoende vrije tijd voorzien om Zhujiajiao op eigen tempo te verkennen. Lunch met enkele typische streekgerechten. Retour naar Shanghai en vrije tijd. Overnachting Shanghai. 5 e dag Shanghai - Suzhou - Shanghai (B): Na het ontbijt reis je per hogesnelheidstrein naar Suzhou. Tijdens deze geleide dagtrip Suzhou bezoek je twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: Suzhou Museum en de bekendste en tevens grootste tuin van Suzhou, de Tuin van de Nederige Administrateur (entreegelden inclusief). Per metro bezoek je de historische site Ping Jiang. Lunch is vandaag op vrije basis. Later op de dag retour per CRH of Hogesnelheidstrein naar Shanghai. Laatste vrije avond in Shanghai. Waarom geen bezoek aan het hippe wijkje Xintiandi? Onze lokale gids en YYT-begeleider helpen je graag verder. Vrije tijd. Overnachting in Shanghai. 6 e dag Shanghai - Xian (B) per softsleeper nachttrein : Rustige ochtend en ontbijt. Check-out en baggage blijft in het hotel. Per metro gaat het naar Tianzifang, dit is de voormalige Franse Concessie en vandaag de dag een gezellige buurt in Shanghai. Bij Tianzifang zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor een vrije lunch. Nadien tijd voor shopping of een terrasje op Nanjing Road. Hier vind je werkelijk alles, van grote Apple Stores tot winkels met de allerbekendste kledingmerken. Maar je kan er ook verpozen en simpel genieten van de gezellige drukte in de verkeersvrije winkelstraat of een keer proeven van de lekkere Chinese Dim Sum. Later in de namiddag transfer naar het spoorwegstation van Shanghai voor de nachttrein naar Xian, de oude hoofdstad van China. We reizen steeds in softsleeper, de beste klasse op de nachttrein.

3 7 e dag Xian : Aankomst in de late ochtend in Xian. Transfer service van het treinstation van Xian naar het 4* Aurum International Hotel in Xian. Na verpozing maak je samen met de lokale begeleiding en je YYT-reisleider een walking tour doorheen het stadscentrum van Xian met de kalligrafie- of antiekstraat, de oude stadsmuur(fietsverhuur is optioneel) en het altijd bruisende kwartier van de Hui bevolking of het moslimkwartier. Vandaag zijn er geen maaltijden inbegrepen dus heb je alle gelegenheid om van het lokale eten van Xian downtown te proeven. Vrije avond en overnachting in het zeer goed gelegen 4* Aurum International Hotel in Xian. Gelegenheid om gebruik te maken van het binnenzwembad van ons hotel. 8 e dag Xian - Beijing (B, L) per softsleeper nachttrein : In het Aurum Int. Hotel geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, zowel westers als Chinees. Nadien Check-out en baggage blijft aan de receptie van het hotel. Transfer per Express Bus richting Terracotta Site. Begeleiding door de Engelssprekende Chinese gids en de YYT-reisleider. Bezoek aan de Terracotta Soldaten en de prachtige strijdwagens van Keizer Qin, de 1ste Keizer van China. Het golfkarretje op de site vh Terracotta Leger is inclusief en je start het bezoek altijd met de 360 Cinema op de site. Het Terracotta Leger van Keizer Qin is het 8ste Wereldwonder. Lokale lunch buiten de Terracotta Site is vandaag eveneens inbegrepen. In de namiddag per publieke tourbus terug naar Xian downtown. Vrije tijd in de winkelstraat om inkopen te doen voor de treinreis naar Beijing. Afhalen van de bagage en boarden voor de nachttrein in softsleeper naar Beijing. 4 pers./couchette. Softsleeper is de beste klasse. 9 e dag Beijing (B): Aankomst in Beijing. Verwelkoming door de lokale begeleiding en transfer naar 3* Dong Fang Hotel voor ontbijt en opfrissing. Aansluitend City Tour Beijing met lokale Chinese gids en YYT-reisleider. Verplaatsingen gebeuren op de snelst mogelijk manier in Beijing namelijk met de Metro. Je wandelt over Tiananmen of het Plein van de Hemelse Vrede en bezoekt aansluitend de Verboden Stad, het grootste paleizencomplex ter wereld. Indrukwekkend! Nadien per lokale bus naar Wangfujing Shopping Street, de ideale plek in Beijing voor vrije tijd. Vergeet zeker geen kijkje te nemen in de beroemde zijstraat met allerlei exotische eetwaren op stokjes zoals schorpioenen, zeepaardjes, krekels,... noem maar op. Retour naar het hotel. Vrije avond Beijing en overnachting. 10 dag Beijing (B): Ontbijtbuffet in het hotel. Bezoek aan de Grote Chinese Muur en we doen dit op de GoGo Beijing manier :

4 we ervaren optimaal het lokale leven! Samen met de Chinese begeleiding en de YYT-reisleider neem je de Metro naar treinstation Beijing Noord. Daar neem je de S Trein voor een rit naar de Grote Chinese Muur bij Badaling. Je hebt uitgebreid de tijd om te wandelen over de Chinese Muur (kabellift is optioneel). Vrije lunch aan de Chinese Muur. Er is KFC, Subway en er zijn voldoende Chinese restaurants vlakbij de toegang tot de Chinese Muur. Inclusief vandaag is Metro, S Trein, lokale Beijing gids en toegang tot de Grote Chinese Muur van Badaling. 11 dag Beijing (B, Speciale Lunch bij lokale Hutongfamilie): Ontbijt in het hotel. Nieuwe dag Beijing. Per Metro naar het Domein van de Tempel van de Hemel waar je lokale mensen aan ochtendgymnastiek ziet doen. Bezoek complex van de Tempel vd Hemel. Nadien per Metro naar de Drum- en Beltoren en je bezoekt een familie in de Hutongs van Beijing. Speciale Lunch bij deze familie inclusief! Daarna maak je een wandeling en een tocht per rickshaw doorheen de legendarische Hutongsteegjes waar Beijing zo om gekend is. Retour naar het hotel en vrije avond Beijing. Optioneel : Zin om de Shaolin Kung Fu Show van Beijing of Beijing Opera een keer live mee te maken? Bespreek het met uw YYT-reisleider en hij regelt uw tickets! 12 dag Beijing (B): Ontbijtbuffet in het hotel. Nieuwe City Tour Beijing per Metro : Culture explore! Begin van de dag met transfer per metro naar de Lama Tempel van Beijing. Aankomst in de Lama Tempel. Bezoek aan het Yong He Paleis (= Lama Tempel), de Confucius Tempel en de site van de Oude Koninklijke Academie. Alle gebouwen bevinden zich binnen de originele Hutongs. Tijd voor een lichte en vrije lunch met korte verpozing nadien. Aansluitend per Metro naar de Nan Luo Gu Xiang, de Yan Dai Xie Jie Hutong en daarna naar het Houhai Meer. Op al deze plekken heerst een gezellige drukte en je kan er de leukste souvenirs aanschaffen. Einde van de sightseeing en per Metro terug naar het hotel. Wens je 's avonds een keertje per Metro of per Taxi de Olympische Site van Beijing met het Vogelneststation en de Water Cube te bezoeken, dan vraag je dat even aan de YYTreisleider. Hij/Zij helpt je graag verder. 's Avonds wordt het Vogelnest & de Water Cube mooi verlicht. De moeite waard! 13 dag Beijing (B, Speciaal Afscheidsdiner met wijn inclusief) - Retour naar Brussel : Na het ontbijt check je uit en baggage blijft in het hotel.

5 Je trekt er opnieuw een dagje met lokale gids en YYTreisleider op uit. De dag begin je met een bezoek aan Beijing Zoo en dat doe je vooral om een keer de Reuzenpanda te zien. Maar Beijing Zoo is veel meer dan enkel de Reuzenpanda (Entree Zoo met Panda's is inclusief - het Aquarium is exclusief en dus optioneel). Per Metro gaat het dan nadien richting Wangfujing of Qianmen zodat je de allerlaatste souvenirtjes voor thuis kan aankopen. Rond 18u00 samenkomst aan het hotel. Onze bagage gaat op de bus en we maken de transfer naar het restaurant voor het afscheidsdiner. Ofwel dineren we in het Laoshe Teahouse dat gekend is om zijn rijke geschiedenis en gelegen vlakbij Tiananmen. Of we opteren voor een Beijing Duck diner bij Quanjude aan het Houhai Meer. Keuze is afhankelijk van beschikbaarheid. Wijn is sowieso inclusief tijdens het afscheidsdiner. Later op de avond transfer naar de Internationale luchthaven van Beijing voor de retourvlucht naar België met Hainan Airlines of Air China. 14 dag Aankomst Brussel : Aankomst in de voormiddag op luchthaven Zaventem Hotel-info Al onze verblijfshotels behoren tot de betere 3* en 4* categoriehotels in de normen van het land. Hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden, waarbij wij streven naar dezelfde categorie. Ze bieden alle wenselijk comfort, zowel voor de kamers als de accommodaties. Logies : 1A: standaard éénpersoonskamer 2A: standaard tweepersoonskamer (dubbel of twin) Overzicht hotels : Shanghai : 3* Zhong Xiang Hotel Xian : 4* Aurum International Hotel (binnenzwembad) Beijing : 3* Dong Fang Hotel Al onze hotels zijn gekozen rekening houdend met goede ligging tov. Metro, Bus- en Treinstations.

6 Zwembad en inkomhal 4* Aurum Int. Hotel Xian 14-DAAGSE BEGELEIDE RONDREIS CHINA BUDGET AFREISDATUM PRIJS PER PERSOON IN TYPE 2A BASIS VOLGENS PROGRAMMA (B:BREAKFAST, L:LUNCH, D:DINER) 28/05/ ,- TOESLAG : 1A : 325,- INBEGREPEN : internationale vluchten Brussel tot Shanghai (Heen) en Beijing tot Brussel (Retour); luchthaventaksen, brandstoftoeslag en speciale veiligheidstaksen (gekend op 27/10/16); softsleeper nachttrein voor de trajecten Shanghai- Xian en Xian-Beijing; alle transfers zoals vermeld in het programma (luchthaven-hotel-treinstation); excursies zoals vermeld in het programma met lokale Engelstalige gidsen én Belgische YYT-reisleider; begeleiding YYT (Ned., Eng. en Chineestalig) van bij vertrek tot einde in Brussel; al het vermelde openbaar vervoer met Metro, S Train, Express Bus en golfcar (Terracotta) bij uitvoering programma; alle vermelde bezoeken en toegangsgelden, tenzij aangegeven als optioneel (zie programma); alle overnachtingen in de vermelde hotels; maaltijden zoals opgegeven in de programmabeschrijving B: Breakfast, L: Lunch, SL: Special Lunch, D: Diner, SD: Special Diner; 1 lokaal bier, cola of mineraal water bij de inbegrepen maaltijden; welkomstdiner; afscheidsdiner met wijn inclusief; Speciale Lunch bij lokale familie in de Hutongwijken van Beijing

7 NIET INBEGREPEN : activiteiten die in het programma vermeld staan als optioneel (vb fietsverhuur Oude Stadsmuur Xian); persoonlijke uitgaven; overige maaltijden; transfer luchthaven heen en terug; visumkost (vrijblijvend via YYT); annulatieen/of reisbijstandsverzekering (vrijblijvend via YYT); verplichte Fooi voor lokale gidsen, chauffeurs en rickshaw : 40,- pp. (in Euro te regelen met YYT-reisleider bij vertrek) REISFORMALITEITEN : Geldig internationaal paspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China verplicht. De visumaanvraag wordt indien u dit wenst door YYT geregeld. Prijs visumregeling via YYT: ca. 155,- per visum (onder voorbehoud van wijziging). Wens je visumaanvraag China zelf te regelen, dan kan dit uiteraard. Netto-kost dd. 27/10/16 bedraagt 126,50 indien je dit zelf regelt. YYT kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien u de reis niet kan meemaken wegens problemen rond visa China indien u de aanvraag zelf ingediend heeft. Visumkosten vallen nooit onder de annulatiedekking. Bij reservatie officiële namen zoals vermeld op het paspoort en geboortedatum doorgeven! Het programma kan gewijzigd worden door onverwachte omstandigheden. REISVERZEKERING Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te vertrekken. Via YYT kan je vrijblijvend een reisverzekering (tijdelijk of op jaarbasis) van Allianz Global Assistance onderschrijven. De Polisvoorwaarden van Allianz Global Assistance zijn terug te vinden op onze website of contacteer YYT voor meer info. GROEPSREIS : Minimum 8 deelnemers vereist. Maximum 16 deelnemers. Indien het min. aantal van 8 deelnemers voor afreis 28/05/17 niet gehaald wordt, dan heeft YYT het recht deze afreis te annuleren of om een nieuwe prijsopgave voor te stellen gebaseerd op het effectief aantal ingeschreven deelnemers. Als klant heeft u in dit geval de keuze om al dan niet deel te nemen aan de rondreis indien de basisprijs per persoon dient te worden gewijzigd.

8 Deze reis kan eveneens het volledige jaar door uitgevoerd worden als privé-reis of als groepsreis. Vraag naar onze tarieven!! YING YING TRAVEL bvba Honkersven 33 B-2440 Geel, Belgium Tel: +32 (0) Mob: +32 (0) BTW BE

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

16 Dagen China Round Trip First Class

16 Dagen China Round Trip First Class 16 Dagen China Round Trip First Class In dit bundel vind je alle informatie over de nieuwe 16-daagse rondreis China Round Trip First Class oktober-november 2017. Naast onze begeleide "Budget" (mei/juni)

Nadere informatie

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur.

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Archidays, architectuur reis voorgesteld door Architectenkrant Vanaf vrijdag 13 t/m zondag 22 juli 2018 China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Technische organisatie : Travex NV - Drievuldigheidsvoorplein

Nadere informatie

China Beijing & Shaolin Kung Fu

China Beijing & Shaolin Kung Fu China Beijing & Shaolin Kung Fu Tijdens deze 10-daagse reis Beijing met extensie Shaolin maken we uitgebreid kennis met China s hoofdstad. Beijing of vrij vertaald noordelijke hoofdstad biedt een brede

Nadere informatie

Chinareis Dit programmaboekje is van:

Chinareis Dit programmaboekje is van: In geval van nood kun je de docenten bereiken op de volgende nummers: Meneer Van den Berg: +316 55737567 Meneer Klomp: +316 16683905 Meneer Waalen: +316 23326937 David Shen: +316 30029618 Indien geen van

Nadere informatie

China Easter Tour. China Easter Tour - 14 dagen Afreisdatum : 03/04/2015

China Easter Tour. China Easter Tour - 14 dagen Afreisdatum : 03/04/2015 China Easter Tour Uiteraard reist Ying Ying Travel tijdens de paasperiode naar China! Rond deze tijd van het jaar is het er ideaal, niet te warm en niet te koud. Ying Ying stelde een programma samen dat

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

9 20 oktober 2010 12 dagen

9 20 oktober 2010 12 dagen XIAN / HANGZHOU / SUZHOU / SHANGHAI 9 20 oktober 2010 12 dagen Dag 1 zaterdag 09 oktober Brussel- Beijing - A Samenkomst te Brussel Zaventem. Aankomst en check-in op de luchthaven. 13h50 : vertrek met

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

18 Dagen China for Kids met strandverblijf Beihai & Weizhou Island

18 Dagen China for Kids met strandverblijf Beihai & Weizhou Island 18 Dagen China for Kids met strandverblijf Beihai & Weizhou Island De nieuwe 18-daagse YYT-rondreis "China for Kids" is helemaal klaar! Nieuw is het strandverblijf in Beihai. De stad is beroemd om haar

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

VERENIGING VAN BOUWKUNST TILBURG CHINA EXCURSIE 9 t/m 23 MEI 2009

VERENIGING VAN BOUWKUNST TILBURG CHINA EXCURSIE 9 t/m 23 MEI 2009 Vertrek: Zaterdag 9 mei 2009 Vlucht KL 0897 AMS 18:30 uur PEK 09:50 uur Retour: Zaterdag 23 mei 2009 Vlucht KL0896 PVG 12:50 uur AMS 18:35 uur USA GDP: 11,750 $ Pop 2006: 299 million Pop 2030: 350 million

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 10-18 Augustus 2013 Hotel Stadion Praktisch! Paspoort Een geldig nationaal paspoort, met minimum twee lege bladzijden voorbehouden voor visa, met

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Shanghai Expo 2010 en Beijing

Shanghai Expo 2010 en Beijing Shanghai Expo 2010 en Beijing 15 oktober 23 oktober 2010 9 dagen / 6 nachten Dag 1 BRUSSEL SHANGHAI maaltijden aan boord Samenkomst te Brussel Zaventem en check-in. 13u50 : vertrek met Hainan Airlines

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

IH Xi'an. Talenschool ten zuiden van de stad. TEN ZUIDEN VAN XI'AN. Vanaf: - De stad die 13 dynastieën heeft meegemaakt.

IH Xi'an. Talenschool ten zuiden van de stad. TEN ZUIDEN VAN XI'AN. Vanaf: - De stad die 13 dynastieën heeft meegemaakt. IH Xi'an Talenschool ten zuiden van de stad. WEP-o-meter Vanaf: - IH Xi'an De talenschool International House van Xi'an ligt net ten zuiden van de historische binnenstad, in een prachtig gebouw van twee

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai 9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai voor apothekers en artsen 20 accreditatiepunten 31 augustus t/m 9 september 2019 Inhoud studiereis Laat uw team excelleren! Maximale efficiency en top adviseurs

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

China Classic Tour. China Classic Tour - 18 dagen Afreisdatum : 11/06/2015

China Classic Tour. China Classic Tour - 18 dagen Afreisdatum : 11/06/2015 China Classic Tour China Classic is zonder meer dé ideale rondreis China voor zij die het land voor het eerst bezoeken. Ying Ying Travel stelde daarom een gevarieerde en exclusieve rondreis samen. Tijdens

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Mandarin House Beijing

Mandarin House Beijing - TAALREIS - PEKING, CHINA - TAALREIS - PEKING, CHINA Peking (Beijing) de stad die geen uitdaging uit de weg gaat. Het is niet alleen de hoofdstad van China maar ook het cultureel en politiek centrum.

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Begeleide groepsreis Essential China

Begeleide groepsreis Essential China 1 Begeleide groepsreis Essential China Essential China Exclusieve groepsreis Walter & Co met vertrek op 28 oktober 2012 12 daagse zeer complete & exclusieve rondreis doorheen 4 buitengewone regio s van

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

2013 BOSTON marathon

2013 BOSTON marathon 1 2013 BOSTON marathon The Boston marathon is the world s oldest annual marathon and ranks as one of the world s most prestigious road races events. Basisprogramma: Reis van vrijdag 12 tot woensdag 17

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

Chinareis Dit programmaboekje is van:

Chinareis Dit programmaboekje is van: Chinareis 2017 Dit programmaboekje is van: Vluchtgegevens 15/04 08.15 uur bus naar Zaventem vanaf school Heenreis Vliegmaatschappij Hainan Airlines 15/04 13.40 uur vlucht HU492 Brussel Beijing Vliegtijd:

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

REISPROGRAMMA >> DE KRACHT VAN CHINA, VERLEDEN & TOEKOMST DAG 1. DAG 2 - Beijing

REISPROGRAMMA >> DE KRACHT VAN CHINA, VERLEDEN & TOEKOMST DAG 1. DAG 2 - Beijing REISPROGRAMMA >> DE KRACHT VAN CHINA, VERLEDEN & TOEKOMST 10 daagse reis naar China: Beijing Chongqing Shanghai van 20 oktober t/m 29 oktober 2012 by newdirections DAG 1 We vliegen in de vroege avond van

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie