Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'"

Transcriptie

1 Deze update Voor inkopers Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Anonieme koper Vanaf nu worden de instellingen van de anonieme inkoper (bij overige opties) gekopieerd naar percelen, ook al zijn deze percelen daarvoor al aangemaakt. Vrijgave personen instellen (en regels) Omtrent het instellen van personen die vrijgave dienen te verlenen over een bepaalde handeling (in Tender opties), zijn een aantal dingen verbeterd. De persoon en actie is nu specifiek in te stellen per perceel vanuit de hoofdtender (of in het perceel zelf). Daarnaast komen er een tweetal regels beschikbaar in het geval van meerdere personen: of-regel: de actie wordt door één van deze personen vrijgegeven en-regel: alle ingestelde personen dienen vrijgave te verlenen voordat de actie kan worden uitgevoerd. De vrijgave omtrent publicatie is vanaf nu gericht op de inhoud van het publicatieformulier. Deze kan dus wel al ingevuld worden, maar pas na goedkeuring daadwerkelijk worden verstuurd. Datzelfde geldt voor het versturen van uitnodigingen. Deze kunnen wel vast klaargezet worden. Het wijzigen van de persoon is ook uitgebreid: Is deze persoon ingesteld vanuit een template, dan kan enkel de organisatiebeheerder dit nog wijzigen in de tender. Is dit niet ingesteld vanuit een template, dan kan hij de persoon altijd nog wijzigen of verwijderen. Rapportmanager De rapportmanager is uitgebreid met de mogelijkheid om ook kwalificaties mee te exporteren, zodat duidelijk is aan welke kwalificatie een tender is gekoppeld als nadere uitvraag. Verder is het mogelijk rapportages klaar te zetten voor een gebruiker individueel, in plaats van direct voor de gehele organisatie. Reeds bestaande rapportages zijn nu standaard gedeeld en eigenaar van de organisatiebeheerder. Het is ook makkelijker een perceel te identificeren in het rapport. Een optionele kolom is erbij gekomen om dit duidelijk te maken. Dit is ook aanwezig in de 'Alle tenders' export.

2 Vraag & Antwoord module Het is nu tevens mogelijk om een document gekoppeld bij een antwoord van een collega, met één klik mee te kopiëren in het te publiceren antwoord. In de export van de gepubliceerde vragen & antwoorden is de kolom 'Gesteld door' weggehaald. Hier stond namelijk altijd de inkopende organisatie. Publicatie Tenders die zijn aangemaakt als nadere uitvraag hebben nu de mogelijkheid om via een F03 formulier te worden afgemeld. Daarnaast is een klein issue met de overname van de korte beschrijving in het F01 formulier verholpen. Deelnemerspagina bij percelen tenders Wanneer in een tender met percelen de Leadbuyer gewijzigd wordt in de hoofdtender, is er nu ook de keuze zijn dit direct door te voeren in de percelen. Het is daarmee niet meer mogelijk om de Leadbuyer van één perceel als deelnemer uit de hoofdtender te verwijderen. Uitnodigingen aan inkopers Het opnieuw versturen van een uitnodiging naar een inkopende collega is makkelijker gemaakt. Binnen het overzicht van de verstuurde uitnodigingen naar inkopende collega's, is er nu een knop om direct een uitnodiging opnieuw te versturen. Proces verbaal De exports voor het proces verbaal van opening en opdrachtverlening zijn nu in alle volgende fases ook nog steeds met één klik te exporteren. Dit was nu enkel dan nog mogelijk via de zip-export. Evaluaties Het aantal te evalueren vragen was niet altijd up-to-date bij meerdere vragen zonder antwoord met beoordeling. Dit is verholpen. De Leadbuyer heeft nu een extra knop binnen evalueren om te schakelen tussen het wel of niet zien van de namen van de inschrijvers. Dit kan handig zijn wanneer de Leadbuyer met zijn beoordelingsteam samen naar de evaluaties kijkt, terwijl de beoordelaars het recht niet hebben de namen te zien van de inschrijvers. Vergelijk & Selecteer: doorzetten naar verificatiefase Het is mogelijk binnen Vergelijk & Selecteer een offerte door te zetten naar een verificatiefase, ook al is deze reeds gestart. Daarbij kunnen partijen in de verificatiefase goedgekeurd of afgewezen worden. Kan een aanbieder niet verifiëren? Dan kan de inkoper deze eenvoudig afwijzen en de volgende uitnodigen. Layout De tekstuele verwijder knop achter een gekoppeld document binnen bijvoorbeeld vraagdetails en bij de ingestelde organisatiebeheerders is vervangen door rood icoon. De preview in de vragenlijst gaf de opgemaakte toelichting niet goed weer. Dit is gecorrigeerd.

3 De export van de vragenlijst zorgt er nu voor dat elke nieuwe vragenlijst of vragengroep in elk geval op een nieuwe pagina start. Voor contractbeheerders en -managers Export alle contracten In de export wordt niet enkel meer de eigen subcategorie getoond van een contract, maar ook de bovenliggende. Mijn Documenten: contractmap Net als in de tender module, wordt nu bij het openen van Mijn Documenten via het rechter menu vanuit een contract, direct de relevante contractmap geopend. Toevoegen deelnemers aan herinneringen via snellere dropdown Voor het instellen van herinneringen is er de bekende meerkeuze dropdown ingevoerd, zodat het makkelijker is meerdere gebruikers tegelijk toe te voegen. Raamovereenkomst Het is nu mogelijk om vanuit een nadere overeenkomst net zo eenvoudig naar de raamovereenkomst te navigeren, als nu al andersom geldt. Voor aanbieders ZIP-export Binnen stap 1 Informatie is er nu een complete ZIP-export functie beschikbaar gemaakt voor aanbieders. Terugblik op de vorige update In de vorige update zijn eveneens een aantal zaken verbeterd. Lees ze hieronder terug. Voor een uitgebreidere omschrijving verwijzen wij u graag naar de bijbehorende Release Notes op onze Instructies pagina. Voor contractmanagers en -beheerders Herinneringen aanmaken Deelnemers met het recht een contract te wijzigen kunnen vanaf nu ook herinneringen aanmaken en wijzigen in een contract. Voor inkopers Tender opties: nieuw tabblad

4 Binnen Tender opties in een tender is er nieuw tabblad geïntroduceerd. Hier kunnen eigen velden worden gedefinieerd bestaande uit twee verschillende types: tekstvelden en waardevelden. Daar bovenop kunnen er ook regels worden vastgelegd om het gedrag van deze velden te bepalen: verplichte invoer, voorgeschreven format, een bereik of zichtbaarheid. Tip: dit tabblad en de velden kunnen worden vastgelegd in een tender template, waardoor deze daarna voor een tender specifiek zijn in te vullen. Uiteraard zijn deze gegevens nooit zichtbaar voor de inschrijvers. De Leadbuyer binnen een tender of een collega met het recht Tender opties beheren, kan deze bewerken. Gunningscommunicatie Binnen de gunningscommunicatie zijn er twee dingen veranderd. Allereerst zal er bij een door aanbieders gestarte offerte geen standaard beantwoording meer toegevoegd aan de naam van de offerte. Dit leidde soms tot onduidelijkheden vanwege een te lange offertenaam. Daarnaast is het tabblad Gunningscommunicatie nu ook te definiëren in de tender templates, waardoor deze eenduidiger kan worden vastgelegd voor alle tenders vanuit eenzelfde template. Evalueren Binnen het tabblad Evalueren zijn nu ook de headers zichtbaar die zijn gebruikt in de vragenlijsten. Deze zijn daardoor ook terug te zien in de PDF-export. Mijn Berichten: notificaties De notificatie van een bericht op het platform is uitgebreid door de onderwerpregel van het bericht ook weer te geven als onderwerpregel van de notificatie per mail. Verwijderen van een tender Het verwijderen van een tender heeft een extra verificatie gekregen door na het klikken op de verwijder knop een pop-up te tonen. In deze pop-up zal de gebruiker het woord DELETE moeten typen om het verwijderen definitief te bevestigen. Let op: het verwijderen van een tender is onomkeerbaar. Toevoegen andere inkopende organisatie Een toegevoegde inkopende organisatie is vanaf heden standaard onzichtbaar voor inschrijvers. Planning: toelichting toevoegen Het is mogelijk nu bij de planning een toelichting toe te voegen, net zoals bij de prijslijst. Vraag & Antwoord module Met de volgende update zal het mogelijk worden meerdere vragen tegelijk te publiceren, zonder antwoord. Verplichte velden De lay-out van verplichte velden op het platform is sterk verbeterd. Voorheen waren deze geel gekleurd en was het na het opslaan van de pagina vaak niet direct duidelijk waar er verplichte informatie mist. Dit is verbeterd door deze rood te omlijnen en er een melding bij tonen wanneer er

5 informatie mist. De pagina scrolt automatisch naar de locatie van het veld, zodat het meteen duidelijk is waar de gebruiker iets moet invullen. Tender archiveren: tabblad Contract en Dossier Het tabblad Contract en Dossier blijven ook zichtbaar na het archiveren van een tender. Tips om de update optimaal te ontvangen Het wissen van cache en cookies kan bijdragen aan een optimale weergave van verbeterde functionaliteiten. Dit kan door in uw browser op Crtl+Shift+Delete te drukken en de opties te selecteren die tijdelijke internetbestanden en cookies bevatten. Na het herstarten van de browser is de verwijdering voltooid en kunt u weer inloggen. Voor meer informatie over het verwijderen van deze gegevens kunt u contact opnemen met onze Servicedesk. Negometrix behoudt zich het recht voor bepaalde items uit de update te laten, indien daar gegronde redenen voor zijn. U kunt in uw profiel aangeven of u geïnformeerd wilt worden over technische wijzigingen in het platform. U kunt dit instellen door op Negometrix in te loggen en vervolgens bij Mijn Profiel aan te geven welke berichten u wel of niet wenst te ontvangen.

Release Notes Nieuw telefoonnummer en Evaluatiegeschiedenis'

Release Notes Nieuw telefoonnummer en Evaluatiegeschiedenis' Release Notes Nieuw telefoonnummer en Evaluatiegeschiedenis' Nieuw telefoonnummer De kans is groot dat u het al gezien heeft op onze website en het platform: Negometrix heeft een nieuw nummer voor de servicedesk.

Nadere informatie

Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten'

Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten' Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten' De software van Negometrix wordt continu verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten.

Nadere informatie

Update 28 september 2015

Update 28 september 2015 Release Notes September 2015 Selecteer alle vragen De software van Negometrix wordt continue verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze Release Notes

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Release Notes Oktober 2015 Imports en exports

Release Notes Oktober 2015 Imports en exports Release Notes Oktober 2015 Imports en exports De software van Negometrix wordt continu verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze Release Notes informeert

Nadere informatie

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden.

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Om te zorgen dat dit ook bij u goed gaat werken is het noodzakelijk dat alle aanbieders,

Nadere informatie

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah)

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Pleegzorg 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe

Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588?

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588? Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze pagina (of kopieer https://platform.negometrix.com/registration.aspx

Nadere informatie

Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen

Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen Shared Service Centrum SSC Provinciehuis Luttenbergstraat 2 Postbus 538 8000 AM Zwolle Telefoon (038) 498 5189 Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen Digitaal contracteren in Negometrix

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer

Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland

Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland transformatie jeugdhulp Shared Service Centrum SSC Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland Digitaal contracteren in Negometrix Deze handleiding is voor aanbieders. Stap voor

Nadere informatie

Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp SO Jeugd ZHZ

Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Instructie Open House overeenkomst Jeugd GGZ SO Jeugd ZHZ

Instructie Open House overeenkomst Jeugd GGZ SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Jeugd GGZ 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Instructie inschrijven op Zorgprofielen SO Jeugd ZHZ

Instructie inschrijven op Zorgprofielen SO Jeugd ZHZ Instructie inschrijven op Zorgprofielen 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020 via het

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Release notes September 2017

Release notes September 2017 Release notes September 2017 ibabs Inhoud VOORWOORD 3 WIJZIGINGEN VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER 4 PRULLENBAK VOOR GEBRUIKERS 4 NOTIFICATIE BIJ WIJZIGEN MAILADRES 4 WIJZIGING IN WACHTWOORDBEHEER 5 VERWIJDEREN

Nadere informatie

Evalueren, gunnen, archiveren en exporteren. Gerrike van Ommen

Evalueren, gunnen, archiveren en exporteren. Gerrike van Ommen Evalueren, gunnen, archiveren en exporteren Gerrike van Ommen Over mij Naam: Gerrike van Ommen Functie: Accountmanager / Consultant & Sales Werkzaam bij Negometrix sinds maart 2013 Achtergrond: Social

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Werkinstructie Vraag & Antwoord Nota van Inlichtingen 2019

Werkinstructie Vraag & Antwoord Nota van Inlichtingen 2019 Werkinstructie module Vraag & Antwoord Werkinstructie Vraag & Antwoord Nota van Inlichtingen 2019 Inhoudsopgave Vraag & Antwoord 3 1. Leeswijzer 3 2. De werkwijze 3 3. Vragen en opmerkingen 4 4. Het stellen

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

Aanbesteden-omgeving

Aanbesteden-omgeving Release juni 2014 (2.96) Aanbesteden-omgeving Op vrijdag 13 juni is release 2.96 van Aanbestedingskalender.nl geïnstalleerd. Deze release biedt aanbestedende diensten de mogelijkheid niet alleen onderhandse,

Nadere informatie

Tijdwinst Release. 10 oktober 2017

Tijdwinst Release. 10 oktober 2017 Tijdwinst Release 10 oktober 2017 Inhoud Algemeen... 3 Automatisch tijd registreren... 3 Bestandstype.xlsm en.xlsb... 3 Aplaza... 3 AFD berichten direct verwerken... 3 Communicatie... 4 Campagne manager...

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Werkinstructie Vraag & Antwoord Negometrix3 Nota van Inlichtingen 2020

Werkinstructie Vraag & Antwoord Negometrix3 Nota van Inlichtingen 2020 Werkinstructie Vraag & Antwoord Negometrix3 Nota van Inlichtingen 2020 Inhoudsopgave Vraag & Antwoord 3 1. Leeswijzer 3 2. De werkwijze 3 3. Vragen en opmerkingen 4 4. Het stellen van een vraag 5 5. Nota

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Gastenboek creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020

Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020 Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020 Inhoudsopgave Inschrijving 3 1. Aanleveren van gegevens 3 2. De werkwijze 4 3. Stap 1: Aanmaken digitale inschrijving 5 4. Stap 2: Vragenlijsten

Nadere informatie

Handleiding de BouwApp

Handleiding de BouwApp Handleiding de BouwApp 25-01-2018 Inhoudsopgave 1. De BouwApp (voor volgers)... 2 2. Beheer de BouwApp (voor projectbeheerders)... 2 3. Mijn gegevens beheren... 2 4. Projecten beheren... 3 5. Projecten

Nadere informatie

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017.

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017. RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI 2017 Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017 Versie: 1 VendorLink B.V. Vendelier 4 VII 3905 PA Veenendaal T 0318 70 13 71 1 Inhoud Inleiding...

Nadere informatie

Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding. 07 september 2016

Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding. 07 september 2016 Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding 07 september 2016 Inhoud Nieuwe grafische aanpassingen... 3 Aanpassing e-mail tekstverwerker in dossier... 3 Brieven en formulieren... 3 Overzichtspagina...

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

GDPR. e2e N.V. Bruiloftstraat Gent België Tel.: +32 (0) Fax: +32(0) Website:

GDPR. e2e N.V. Bruiloftstraat Gent België Tel.: +32 (0) Fax: +32(0) Website: GDPR e2e N.V. Bruiloftstraat 127-9050 Gent België Tel.: +32 (0)9 267 64 70 Fax: +32(0)9 267 64 80 E-mail: info@e2e.be Website: http://www.e2e.be 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Introductie...

Nadere informatie

Instructiedocument prijslijsten

Instructiedocument prijslijsten Indien u een prijs of prijzen wilt uitvragen bij de aanbieders kunt u dat doen onder de tab Prijslijst. In Negometrix wordt er onderscheidt gemaakt tussen twee soorten prijslijsten: Een gedetailleerde

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...4 1.1 Ingelogd blijven...5 1.2 Wachtwoord vergeten...6 2 Applicatie keuzescherm...7 2.1 De beheeromgeving openen...8 3

Nadere informatie

1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software Wilhelminapark EC Tilburg

1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software Wilhelminapark EC Tilburg Release Notes MobiliteitsNET 2017-3 1 Release Notes MobiliteitsNET Euphoria Software 2017-3 Wilhelminapark 36 5041 EC Tilburg T: +31(0)13 460 92 80 info@cabman.nl www.cabman.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier Handleiding PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier De agenda in PlanCare 2 De agenda kent verschillende invalshoeken of benaderingswijzen. Centraal staat de Cliëntagenda waar alle afspraken en

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Hoofdmenu > Algemeen > Toegangsbeheer. Voor de ervaren gebruikers :

Hoofdmenu > Algemeen > Toegangsbeheer. Voor de ervaren gebruikers : Pag 1 Voor de ervaren gebruikers : De instelmogelijkheden voor Toegangsbeheer zijn fundamenteel uitgebreid zodat de individuele rechten van gebruikers nauwkeuriger kunnen worden vastgesteld en dat niettoegestane

Nadere informatie

Home Documenten... 2 POP Mijn CV Bevoegdheden Notities Evaluaties Evaluatie activeren... 5

Home Documenten... 2 POP Mijn CV Bevoegdheden Notities Evaluaties Evaluatie activeren... 5 Bekwaamheidsdossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft twee extra menu-items: Evaluaties activeren: voor meerdere personen

Nadere informatie

Bekwaamheidsdossier mijn dossier

Bekwaamheidsdossier mijn dossier Bekwaamheidsdossier mijn dossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft wat meer opties dan een teamlid. Medewerker: Een medewerker

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

CD Online. quick guide voor de relatie

CD Online. quick guide voor de relatie CD Online quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CD Online - quick guide voor de relatie Hoofdstuk

Nadere informatie

Handleiding Gravity Forms

Handleiding Gravity Forms Handleiding Gravity Forms Deze handleiding gaat in op het maken van formulieren via Gravity Forms binnen WordPress. Ter voorbeeld wordt een formulier gemaakt voor het inzenden van hulp vragen voor Gravity

Nadere informatie

Handleiding Online dossier beheerportaal

Handleiding Online dossier beheerportaal 1 HANDLEIDING ONLINE DOSSIER BEHEER U gaat gebruik maken van het verzenden van documenten aan uw cliënten via Online dossier (DP) van Van Brug Software. U kunt via de software van Van Brug Software (Codex

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Layout HRM-Reviews Reviews heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. De navigatiebalk is grijs met witte letters en heeft altijd de volgende knoppen

Nadere informatie

Algemeen Inlogscherm Agenda scherm Product zoeken Zoeken in Dossiers Laboratoriumuitslagen...

Algemeen Inlogscherm Agenda scherm Product zoeken Zoeken in Dossiers Laboratoriumuitslagen... Inhoudsopgave Algemeen... 3 1 Inlogscherm... 3 2 Agenda scherm... 4 3 Product zoeken... 5 4 Zoeken in Dossiers... 6 5 Laboratoriumuitslagen... 6 6 Bijsluitertab... 6 7 Proforma Facturen... 7 8 Tab enter

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie.

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Inleiding Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Algemene werking notificaties Notificaties worden

Nadere informatie

Instructie Negometrix t.b.v. Dagbesteding

Instructie Negometrix t.b.v. Dagbesteding Contact Shared Service Centrum SSC Provinciehuis Luttenbergstraat 2 Postbus 538 8000 AM Zwolle Telefoon (038) 498 5189 www.zwolle.nl Instructie Negometrix t.b.v. Dagbesteding Digitaal contracteren in Negometrix

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

Instructie Vraag & antwoord (Leadbuyer)

Instructie Vraag & antwoord (Leadbuyer) Instructie Vraag & antwoord (Leadbuyer) Introductie De vraag & antwoord module in Negometrix biedt de mogelijkheid om de Nota van Inlichtingen geïntegreerd in uw tender te verweven. De vraag & antwoord

Nadere informatie

Handleiding Joomla! 1.5

Handleiding Joomla! 1.5 Handleiding Joomla! 1.5 Versie :0.1 2/20 Inhoud 2. Aanmelden... 4 3. Artikelbeheer... 5 3.1 Nieuw artikel toevoegen... 5 3.2 Bestaand artikel wijzigen/verwijderen... 6 3.2.1 Front end editing... 7 4. Sectie

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

EDUscope Dossier Werken met Journalen

EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope versie 3.7.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Individueel leerlingjournaal... 3 3.1 Journaalregels toevoegen:... 3 3.2

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Zorgvraag aanmelden bij KindKans

Zorgvraag aanmelden bij KindKans Zorgvraag aanmelden bij KindKans Ga naar tabblad Leerling in ParnasSys Zoek naar de leerling die het betreft en open deze Klik op het tabblad Begeleiding > KindKans > Nieuwe zorgvraag invoeren Kies bij

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

HaNDleiDiNG. portal. Versie Timebutler B.V. Kerkstraat HH Bussum

HaNDleiDiNG. portal. Versie Timebutler B.V. Kerkstraat HH Bussum HaNDleiDiNG portal Versie 1.00.1 Timebutler B.V. Kerkstraat 10 1404 HH Bussum portal timebutler Door een eenvoudig en overzichtelijk managerportal beheert u eenvoudig alle functionaliteiten van Timebutler.

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

RIE Vragenlijst Editor

RIE Vragenlijst Editor Handleiding RIE Vragenlijst Editor Versie 1.0 Datum: 29 oktober 2015 IT&Care B.V. Inhoudsopgave 1. INLEIDING EN VERANTWOORDING... 3 2. OVERZICHT RIE VRAGENLIJSTEN... 4 3. AANMAKEN VAN EEN NIEUWE VRAGENLIJST...

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5

Orbis Software. Portal4U. Release Notes1.5. Dit document bevat de Release Notes van Portal4U V1.5 Orbis Software ortal4u Release Notes1.5 Dit document bevat de Release Notes van ortal4u V1.5 Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 Belangrijkste nieuwe functionaliteiten Zoekschermen voor formuliervelden toevoegen

Nadere informatie

Stappenplan publiceren van zakelijke mededeling in de Staatscourant via de GVOP applicatie

Stappenplan publiceren van zakelijke mededeling in de Staatscourant via de GVOP applicatie Stappenplan publiceren van zakelijke mededeling in de Staatscourant via de GVOP applicatie Versie: 0.1 Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 27-5-2015 Initiële versie Pieter Lammers

Nadere informatie

ManageWare Pro Postbus 568 3700AN Zeist Tel.: 030-692 5701 Fax: 084-718 8468. Documentenbeheer

ManageWare Pro Postbus 568 3700AN Zeist Tel.: 030-692 5701 Fax: 084-718 8468. Documentenbeheer Documentenbeheer Inleiding ConsultManager heeft nu een professionele module om documenten te archiveren, te koppelen aan cliënten, artsen, etc., en te beheren. Het was al mogelijk om externe documenten

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen:

Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen: Dashboard 2.0 Bij het nieuwe dashboard is het uitgangspunt dat het een scherm moet zijn waar alle relevante informatie vanuit het inhoudelijk dossier overzichtelijk en volledig teruggevonden wordt. Daarnaast

Nadere informatie

Basiscursus SharePoint 2013 V1.0. Kim Snellink & Daan Legrand Fontys Hogescholen

Basiscursus SharePoint 2013 V1.0. Kim Snellink & Daan Legrand Fontys Hogescholen Basiscursus SharePoint 2013 V1.0 Kim Snellink & Daan Legrand Fontys Hogescholen SharePoint 2013 Basiscursus: Praktijk Werken met SharePoint Welkom bij de basiscursus voor SharePoint 2013! Voor we beginnen

Nadere informatie

Real-time rapportages. De vernieuwde Campaign Manager. Design. Campagne flow. Uitgebreide controle van campagnes. Release februari 2016:

Real-time rapportages. De vernieuwde Campaign Manager. Design. Campagne flow. Uitgebreide controle van campagnes. Release februari 2016: Release februari 2016: De vernieuwde Campaign Manager Design Meer gebruiksgemak Campagne flow Richt campagnes nog eenvoudiger in Uitgebreide controle van campagnes Slimme controles Real-time rapportages

Nadere informatie

Handleiding Project aanmaken

Handleiding Project aanmaken Handleiding Project aanmaken U vindt in deze handleiding: 1. Project aanmaken... 2 1.1 Projecten overzicht... 2 1.2 Nieuw project aanmaken... 3 2. Type procedures... 5 2.1 Openbare procedure... 5 2.2 Meervoudig

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Handleiding NotFound CMS

Handleiding NotFound CMS Handleiding NotFound CMS 1 Inleiding Met het CMS kan je jouw website beheren en wijzigingen aanbrengen. De meeste inhoud van de pagina kan je via het CMS wijzigen Het adres van het CMS is: www.naamvanjouwwebsite.nl/admin

Nadere informatie

Digitaal factureren instellen

Digitaal factureren instellen 1 / 5 Digitaal factureren instellen Met e-captain is het mogelijk om facturen te e-mailen in plaats van te versturen per post. Voordat u digitaal (per email) facturen kunt sturen dient u wat instellingen

Nadere informatie

Studieplan. Permissie toekennen Beheer studieplan formulieren

Studieplan. Permissie toekennen Beheer studieplan formulieren Studieplan Om studenten inzicht te geven in de opbouw en inhoud van hun opleiding, wordt het Studieplan ingezet. Docenten verdelen vakken/modules over de periodes en studiejaren, vinken relevante kerntaken

Nadere informatie