Glazen pendeldeuren DOCUMENTATIE PENDEL EN TAATSDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Glazen pendeldeuren DOCUMENTATIE PENDEL EN TAATSDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site:"

Transcriptie

1 Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gelaagd, gehard of gelaagd gehard, dus veilig! Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: DOCUMENTATIE PENDEL EN TAATSDEUREN 1 Glazen pendeldeuren Glass Inside heeft veel ervaring op het gebied van glazen pendeldeuren en levert meerdere mogelijkheden in pendelsystemen. Het voordeel van een pendel- of taatsdeuren is dat ze twee kanten op scharnieren, voor een betere doorstroom en hoger gebruiksgemak. 2 Glazen pendeldeuren worden gemonteerd zonder kozijn, wat zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk 1. De draaipunten bij pendel en taatsdeuren zijn of scharnieren met uitsparingen aan de lange zijde van de deur of bij taatsdeuren met het draaipunt aan de onder en bovenhoek 2. Dit draaipunt kan of op de normale afstand zitten of verlegd indien de deur breder is dan ca mm. Het is zelfs mogelijk zonder zichtbaar beslag te werken. Het beslag is meestal vervaardigd van RVS of aluminium en is afgewerkt met een RVS- of verchroomde look. Het gebruikte glas is meestal enkel 10 mm gehard veiligheidsglas. In de lichtere systemen kan ook 8 mm glas worden gebruikt. Het glas is of blank (transparant) of geëtst (mat) of blank glas voorzien van gezandstraalde banen. Ook gekleurd glas of gelaagd met speciale folie bestaat tot de mogelijkheden.

2 BTS 75 BTS 80 BTS Standaard deuren, smal of breed, DIN-links en DINrechts of dubbelwerkend, de universele vloerveren DORMA BTS 80 en BTS 75 V zijn ontworpen voor nagenoeg alle deurtypen. Een uitgebreid programma onderdelen maakt aanpassing aan verschillende deurconstructies en vloerafwerkingen mogelijk. DORMA BTS 80 en 75V90 vloerveren voldoen dankzij de vele individuele gebruiksfuncties aan de meest uiteenlopende eisen en beschikken over maximale betrouwbaarheid door de hoogste kwaliteit. Gecertificeerd naar ISO 9001 De voordelen punt voor punt... voor de architect: Optisch perfect door onzichtbare inbouw Alle belangrijke functies zijn geïntegreerd Beproefde en robuuste constructie voor deuren tot max. 300 kg (BTS 80)... voor de gebruiker/beheerder: Constante en temperatuuronafhankelijke sluitbeweging. Gemakkelijke deurbediening dankzij hoge mechanische effectiviteit.

3 RTS Ideaal voor die situaties dat geen vloerveer te plaatsen is. RTS is toepasbaar op zowel pendeldeuren als aanslagdeuren. Elegant, veelzijdig, praktisch en in hoge kwaliteit. Met de DORMA RTS 85 is de wens naar een onzichtbaar in de kozijn- en deurconstructie integreerbare deursluiter werkelijkheid geworden. Voorwaarde voor plaatsing is wel, dat het kozijn en de deurconstructie zijn berekend op de afmetingen van het veerhuis en de speunarm. De DORMA RTS 85 een deursluiter voor pendeldeuren, van uitmuntende kwaliteit is met speciale speunen ook geschikt voor aanslagdeuren. Gecertificeerd naar ISO De voordelen puntsgewijs Voor de architect: Esthetisch overtuigende oplossing met name bij gehard glazen deuren. Ideaal voor deuren. Voor de gebruiker: Geen afbreuk aan de optische werking van deur en vloer. Openingsdemping en begrenzing voorkomen beschadigen van deur en wand. Rustig sluiten dankzij instelbare sluitdemping.

4 VISUR Volglazen pendeldeuren zonder enig zichtbaar beslag? Het antwoord heet VISUR. Dit voor DORMA gepatenteerde systeem houdt volglazen pendeldeuren volledig vrij van visueel storende functionele elementen. VISUR toont de deur in volkomen transparantie. De beslagelementen verschijnen niet meer in het zuiver afgelijnde deurblad, maar werden ingewerkt in de omliggende structuren. Deze absolute visuele vereenvoudiging maakt dat de volglazen pendeldeur zich perfect inpast in elk interieur. De duurzaamheidstest met gerealiseerde bewegingscycli spreekt ook voor de hoge kwaliteitsnorm ook dat is 100 % DORMA. worden in een openingshoek van 90. Glastongen boven en onderaan het deurblad vormen de verbinding met het deurbeslag. De onderste lagerkom met het draailager wordt ingewerkt in de vloer met een draaipuntsafstand van 65mm. De inbouwdiepte bedraagt 64mm bij een diameter van 125mm voor de lagerkom. De geïntegreerde kozijndorpeldeursluiter DORMA RTS zorgt er niet alleen voor dat de deur na elke opening opnieuw sluit, maar beschermt ze ook via een speciaal dempingssysteem tegen te heftig openen. Met de standaard ingebouwde vastzetting, kan de deur bovendien vastgezet

5 UNICA UNICA doet zijn naam eer aan. Unica is een innovatief taatsdeursysteem waarbij de hydraulische remming in het beneden scharnierpunt is opgenomen. Dus geen sparingen meer maken in de vloer zodat het systeem vrijwel overal toepasbaar is. De hydraulische remming in het benden scharnier zorgt voor een aanpasbare sluitsnelheid terwijl het scharnier slechts 56 mm hoof is. Tevens zorgt het scharnierpunt voor de vastzetinstelling op 90 graden. He scharnier boven is qua draaipunt vergelijkbaar met het BTW systeem. UNICA is geschikt voor glazen deuren van 8 mm tot gelaagd glas van 13,5 mm dik, met een maximaal gewicht van 80 kg. Doordat nagenoeg geen inbouwdiepte nodig is, is het product eenvoudig te monteren.

6 BILOBA De BILOBA serie is een representatie van de evolutie en samensmelting van automatische pendelscharnieren en deurdrangers op de markt. Doordat de scharnieren alleen aan de wand en in de deur zijn bevestigd, hoeven er geen mechanismen boven of onder de deur te worden geplaatst. Hierdoor zweeft de deur als het ware in zijn opening en behoud zijn vermogen tot automatische sluiting. De hydraulisch remmende scharnieren van BILOBA zijn uitvoerbaar in een glas-wand en een glas-glas variant. Het scharnierpunt zorgt voor de vastzetinstelling op 90 graden. De sluitsnelheid is aanpasbaar en veilig, omdat de deur geen weerstand biedt tegen onbedoeld agressief gebruik. De deur is met succes intensief getest in meer dan een miljoen testcycli. BILOBA scharnieren zijn alleen op een wand toepasbaar mits de wand voldoende stevigheid biedt. Beton, hout en staal bieden deze stevigheid. Gipswanden en blokken zijn niet geschikt om een BILOBA scharnier aan te monteren.

7 KARL LOGGEN KARL LOGGEN is een kwalitatief hoog pendeldeursysteem voorzien van een automatische sluiterfunctie, alleen bruikbaar voor huis- of laag frequent kantoorgebruik. Het systeem is alleen toepasbaar voor deuren welke beide kanten op draaien. Dus niet te gebruiken als aanslagdeurscharnier. KARL LOGGEN pendeldeurscharnieren zijn verkrijgbaar in drie verschillende types: Zonder een stopperfunctie in een geopende situatie. Met een stopperfunctie in een geopende situatie van 90. Met een stopperfunctie in een geopende situatie van 85. Voor gebruik in zwembaden, sauna s of zoutwater ruimtes, maar ook in een situatie waarin het scharnier veelvuldig gebruikt wordt is overleg noodzakelijk.

8 TENSOR TENSOR zet een nieuwe standaard, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. TENSOR pendelscharnieren worden rechtstreeks op de vaste wand gemonteerd of in een vlak kozijn. Bij de "glas-glas"-variant wordt de pendeldeur aan een vast glazen zijpaneel gemonteerd. Aantrekkelijk vanuit elke hoek: het design van de TENSOR met een licht convexe boogvorm en de markante inzet met DORMA logo, harmonieus geïntegreerd in de zijdeglanzende aluminium scharnieren. Deze inzet wordt geleverd in drie kleurvarianten en kan naar keuze worden toegepast in een harmonieuze kleur of als bewust contrast met de afwerking van de scharnieren. Tegelijk dient deze inzet ook als aanslag voor het scharnierblad en voorkomt beschadiging van het oppervlak van de scharnierbasis bij opening tot 90. Netjes verstopt onder de inzet zit de kern van de techniek: de eenvoudige en nauwkeurige nulpuntsinstelling, de belangrijkste voorwaarde voor een precies sluitende pendeldeur. Bij 90 opening houdt TENSOR de deur veilig vast. Zodra de deur gesloten wordt, doet het veermechanisme van de TENSOR vanaf een hoek van 80 al het werk: de deur sluit snel en veilig. En reeds vanaf een openingshoek van 2 volstaat het beschikbare draaimoment van 10 Nm om de deur comfortabel gesloten te houden. GSF Glass Inside Schoepenweg PX Lelystad Tel: Fax:

ZELFSLUITENDE PENDELDEURSCHARNIEREN praktisch en pendelend

ZELFSLUITENDE PENDELDEURSCHARNIEREN praktisch en pendelend Pendeldeuren Aanslagdeuren Deursluiters Toegangscontrole Deurgrepen Douchedeurbeslag ZELFSLUITENDE PENDELDEURSCHARNIEREN praktisch en pendelend Vitrinebeslag Diversen 66 Pendeldeurscharnieren 86 Artikelnummer

Nadere informatie

DORMA BTS 80 BTS 75 V

DORMA BTS 80 BTS 75 V Vloerveren DORMA BTS 80 BTS 75 V DORMA BTS 80 DORMA BTS 75 V Vloerveren Universele toepassingsmogelijkheden, individuele functies, gegarandeerde kwaliteit Standaard deuren, smal of breed, DIN-links en

Nadere informatie

RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer

RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer www.santensmetaalwaren.be DORMA RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer De attractieve, onzichtbaar in te bouwen deursluiter Ideaal voor deuren in verplaatsbare scheidingswanden.

Nadere informatie

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

Badkamer DOCUMENTATIE BADKAMER. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.nl

Badkamer DOCUMENTATIE BADKAMER. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.nl Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

BTS 80 BTS 75 V Vloerveren

BTS 80 BTS 75 V Vloerveren BTS 80 BTS 75 V Vloerveren www.santensmetaalwaren.be DORMA BTS 80 DORMA BTS 75 V Vloerveren Universele toepassingsmogelijkheden, individuele functies, gegarandeerde kwaliteit Standaard deuren, smal of

Nadere informatie

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren Vloerveren / UNIVERSELE TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN, INDIVIDUELE FUNCTIES, GEGARANDEERDE KWALITEIT Standaard deuren, smalle of brede deuren, DIN-links/DINrechts of dubbelwerkend, de universele vloerveren

Nadere informatie

Balustrades. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: PRODUCTINFORMATIE BALUSTRADES.

Balustrades. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: PRODUCTINFORMATIE BALUSTRADES. Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

Hydraulische kozijndorpelveer DORMA RTS 85

Hydraulische kozijndorpelveer DORMA RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer DORMA RTS 85 DORMA RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer De aktraktieve, onzichtbaar in te bouwen deursluiter Ideaal voor deuren in verplaatsbare scheidingswanden. Toepasbaar

Nadere informatie

RTS 85. Hydraulische kozijndorpelveer

RTS 85. Hydraulische kozijndorpelveer RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer Kontrollll-PDF. 06. 05 DE ATTRACTIEVE, ONZICHTBAAR IN TE BOUWEN DEURSLUITER Ideaal voor deuren in verplaatsbare scheidingswanden. Toepasbaar op zowel pendeldeuren als

Nadere informatie

Glazen schuifdeuren DOCUMENTATIE SCHUIFDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.

Glazen schuifdeuren DOCUMENTATIE SCHUIFDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside. Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET. Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET.   Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur PRODUCTSHEET SCHUIFDEUREN Specialist op het gebied van glas in elk interieur Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM 3

hidden perfection SYSTEM 3 hidden perfection TOEPASSINGEN System 3 is uitermate geschikt voor 360º draaiende deuren: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 06 Perfectie rondom 09 Gemaakt voor het leven 1 0 Overzicht systemen

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM ONE

hidden perfection SYSTEM ONE hidden perfection TOEPASSINGEN System One is uitermate geschikt voor 30º draaiende deuren en deuren met aanslag: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 0 Voor het zware werk 09 Gemaakt voor

Nadere informatie

BTS 80 F/EMB/FLB/BSR. Vloerveer

BTS 80 F/EMB/FLB/BSR. Vloerveer BTS 80 F/EMB/FLB/BSR Vloerveer /EMB/FLB/BSR SYSTEEM VOOR 1- EN 2-VLEUGELIGE DEUREN Het vloerveersysteem BTS 80 beantwoordt aan alle praktische comfort- en veiligheidswensen, is visueel nauwelijks aanwezig

Nadere informatie

technische documentatie

technische documentatie FritsJurgens Taatsdeursysteem technische documentatie fritsjurgens MPDS-S0 RVS F9000-SERIE 1 inhoud 4 productbeschrijving inhoud scharnierpakket instelmogelijkheden 15 mm 11 14 technische tekeningen optionele

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM M

hidden perfection SYSTEM M hidden perfection TOEPASSINGEN System M is uitermate geschikt voor pendeldeuren en deuren met aanslag. INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 De perfectie voorbij 06 Verborgen perfectie 09 Gemaakt voor het leven

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM M

hidden perfection SYSTEM M hidden perfection TOEPASSINGEN System M is uitermate geschikt voor pendeldeuren en deuren met aanslag. INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 De perfectie voorbij 06 Verborgen perfectie 09 Gemaakt voor het leven

Nadere informatie

Technische documentatie

Technische documentatie Technische documentatie INNOVATIEVE OPLOSSINGEN FritsJurgens MPDS-S80 RVS F9000-SERIE inhoud 4 7 productbeschrijving inhoud scharnierpakket instelmogelijkheden 8 11 14 technische tekeningen optionele producten

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET. Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET.  Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur PRODUCTSHEET SCHUIFDEUREN Specialist op het gebied van glas in elk interieur Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende

Nadere informatie

BTS 80 F - EMB - FLB - BSR. Vloerveer

BTS 80 F - EMB - FLB - BSR. Vloerveer BTS 80 F - EMB - FLB - Vloerveer DORMA BTS 80 F-EMB-FLB- Vloerveer Vloerveersysteem voor 1- en 2-vleugelige deuren Het vloerveersysteem BTS 80 beantwoordt aan alle praktische comfort- en veiligheidswensen,

Nadere informatie

TS 97. Glijarm-deurdranger in Contur Design

TS 97. Glijarm-deurdranger in Contur Design TS 97 Glijarm-deurdranger in Contur Design DORMA TS 97 Glijarm-deurdranger De perfecte verbinding van vorm en functie Met de TS 97 biedt DORMA een ceer kleine glijarm-deurdranger in het object-design segment.

Nadere informatie

Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluitkracht en openingsdemping

Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluitkracht en openingsdemping Deurdranger Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluitkracht en openingsdemping Eenvoudige, snelle montage, gegarandeerde kwaliteit. Goedgekeurd volgens EN 1154 Speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

TS 90 Impulse EN 3/4. Glijarmdeurdranger

TS 90 Impulse EN 3/4. Glijarmdeurdranger TS 90 Impulse EN 3/4 Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger High-Tech voor de globale markt. De DORMA TS 90 Impulse combineert superieure technische eigenschappen met een excellent rendement

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

Automatische hydraulische scharnieren

Automatische hydraulische scharnieren JENSZ Pendeldeuren Automatische hydraulische scharnieren JENSZ Biloba JENSZ Unica JENSZ T riloba Met de pendeldeuren van JENSZ is de installatie van vloerveren of deursluiters niet nodig, terwijl het voordeel

Nadere informatie

GLASDEURSCHARNIEREN RVS

GLASDEURSCHARNIEREN RVS GLASDEURSCHARNIEREN RVS GLASDEURSCHARNIEREN Z-10190 Uitvoering Glas / Wand. Voor aanslagdeuren. (Schroeven aandraaien met max. 6 Nm). Bestelnr. Afmeting Glasdikte Materiaal Max. gewicht Max. deurbreedte

Nadere informatie

Deurdranger TS73V DORMA. x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies

Deurdranger TS73V DORMA. x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies Deurdranger DORMA TS73V x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies DORMA TS 73 V Deurdranger Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluitkracht en openingsdemping Eenvoudige, snelle

Nadere informatie

Deurdrangers DEURDRANGERS

Deurdrangers DEURDRANGERS Deurdrangers DEURDRANGERS catalogus glasdeurbeslag 4.1 Deurdrangers Dorma TS73V Deurdranger speciaal ontwikkeld voor binnendeuren. Dankzij de vlakke en compakte vorm zeer montagevriendelijk. Eén model

Nadere informatie

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 DEUR- TECHNIEK Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 INHOUDSOPGAVE DEURSLUITERS MET GLIJARM 7 TS 93 N... 7 Systeemdeurdranger met glijarm in standaard uitvoering. 7 TS 93 RF... 7 Systeemdeurdranger met vastzetglijarm

Nadere informatie

Vloerveer voor brandwerende deuren. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit

Vloerveer voor brandwerende deuren. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit DORMA BTS 80 F - EMB - FLB Vloerveer Vloerveer voor brandwerende. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit Baanbrekende ontwikkelingen in samenwerking met belangrijke deskundigen

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 8 Comfort-deurdranger TS 8 MET ZELFREGULERENDE OPENINGSDEMPING Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deur dranger voor vrijwel alle deur breedten en toepassingen. De TS 8 voldoet aan de

Nadere informatie

TS 92 TS 91. Glijarm-deurdranger in Contur Design

TS 92 TS 91. Glijarm-deurdranger in Contur Design TS 92 TS 91 in Contur Design Universele deurdrangers voor standaarddeuren getest conform DIN EN 1154 De deurdrangers TS 92 en TS 91 zijn speciaal voor binnendeuren ontworpen en vormen de ideale aanvulling

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 83 Comfort-deurdranger DORMA TS 83 Comfort-deurdranger Comfort-deurdranger met meedenkende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deurdranger voor vrijwel alle deurbreedtes

Nadere informatie

De ideale oplossing voor deuren tot 1100 mm getest conform DIN EN 1154

De ideale oplossing voor deuren tot 1100 mm getest conform DIN EN 1154 TS 7 Deurdranger DORMA TS 7 Deurdranger De ideale oplossing voor deuren tot 1100 mm getest conform DIN EN 1154 De voordelen punt voor punt... voor de vakhandel Eén en hetzelfde model voor alle standaarddeuren

Nadere informatie

Overige kenmerken gelijk model DC700. Technische gegevens Variabel instelbare sluitkracht EN 3-6 Deurbreedte tot max.

Overige kenmerken gelijk model DC700. Technische gegevens Variabel instelbare sluitkracht EN 3-6 Deurbreedte tot max. ASSA ABLOY DC700 elocktron Deurdranger met Cam-Motion technologie en in hoogte verstelbare glijarm G195 of standaard glijarm G193 Gecertificeerd volgens EN 1154, maat 3-6 Geschikt voor brand- en rookwerende

Nadere informatie

Glijarmdeurdranger DORMA TS 92 TS 91

Glijarmdeurdranger DORMA TS 92 TS 91 Glijarmdeurdranger DORMA TS 92 TS 91 DORMA TS 92 DORMA TS 91 Glijarmdeurdranger Universele deurdrangers voor de standaarddeuren getest conform DIN EN 115 De deurdrangers DORMA TS 92 en TS 91 zijn speciaal

Nadere informatie

SYSTEM M. hidden perfection EXPERT IN DEUR- EN MEUBELBESLAG

SYSTEM M. hidden perfection EXPERT IN DEUR- EN MEUBELBESLAG hidden perfection EXPERT IN DEUR- EN MEUBELBESLAG TOEPASSINGEN System M is uitermate geschikt voor pendeldeuren en deuren met aanslag. INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 System M 06 Ultimate smoothness 09 Designed

Nadere informatie

Glijarmdeurdranger. DORMA TS 90 Impulse EN 3/4

Glijarmdeurdranger. DORMA TS 90 Impulse EN 3/4 Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse EN 3/4 DORMA TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger High-Tech voor de globale markt. De DORMA TS 90 Impulse combineert superieure technische eigenschappen met een excellent

Nadere informatie

Technische gegevens Variabel instelbare sluitkracht EN 1-4 Deurbreedte tot max.

Technische gegevens Variabel instelbare sluitkracht EN 1-4 Deurbreedte tot max. 1 Productinformatie Deurdranger met Cam-Motion technologie en in hoogte verstelbare glijarm G195 of standaard glijarm G193 Voldoet aan de eisen voor obstakelvrije gebouwen (DDA/ CEN TR 15894) Gecertificeerd

Nadere informatie

GewoonGers. Inleiding

GewoonGers. Inleiding PRODUCTINFORMATIE Inleiding De producten van zijn volledig vrij in te delen. Verder laten wij ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Hiermee geven

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN SGD-7G - GLAZEN DEURBLAD 06/2018 SGD - DEURBLADSAMENSTELLING Het SGD deurblad van ANYWAY doors heeft als basis een glasplaat van 10mm gehard veiligheidsglas

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

TS 73 V. Deurdranger

TS 73 V. Deurdranger Deurdranger DORMA Deurdranger Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluit kracht en openings demping Eenvoudige, snelle montage, gegarandeerde kwaliteit. Goedgekeurd volgens EN 1154 Speciaal

Nadere informatie

TS 73 V. Deurdranger

TS 73 V. Deurdranger TS 73 V Deurdranger DORMA TS 73 V Deurdranger Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluit kracht en openings demping Eenvoudige, snelle montage, gegarandeerde kwaliteit. Goedgekeurd volgens

Nadere informatie

TOTAL GLAS PENDELDEUREN

TOTAL GLAS PENDELDEUREN TOTAL GLAS PENDELDEUREN 1 2 TOTAL GLAS pendeldeuren bieden maximale transparantie. De deuren zijn bij grote hoogten, stabiel en eenvoudig te bedienen. www.metaglas.nl TOTAL GLAS PENDELDEUREN 3 4 Esthetisch

Nadere informatie

Deurdranger TS73V DORMA. x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies

Deurdranger TS73V DORMA. x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies Deurdranger DORMA TS73V x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies DORMA TS 73 V Deurdranger Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluitkracht en openingsdemping Eenvoudige, snelle

Nadere informatie

Deurdranger DORMA TS 72

Deurdranger DORMA TS 72 Deurdranger DORMA TS 72 DORMA TS 72 Deurdranger De ideale oplossing voor deuren tot 1100 mm getest conform DIN EN 1154 De voordelen punt voor punt... voor de vakhandel 2 Eén en hetzelfde model voor alle

Nadere informatie

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos Charon tourniquets Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos In representatieve entrees, VIP-ruimtes of bij de toegang tot de directiekamer regelen de Charon tourniquets met motoraandrijving

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 8 TS 8 met zelfregulerende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deur dranger voor vrijwel alle deur breedten en toepassingen. De TS 8 voldoet aan de hoogste eisen op gebied

Nadere informatie

Geran deursluiter "FP4I/FP4Z"

Geran deursluiter FP4I/FP4Z Geran deursluiter "FP4I/FP4Z" De deursluiter voor toegangshekken De GERAN deursluiter FP4I/FP4Z is de prijsgunstige oplossing om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijvoorbeeld (kleuter-)scholen

Nadere informatie

DICTATOR deursluiter "DIREKT"

DICTATOR deursluiter DIREKT DICTATOR deursluiter "DIREKT" De deursluiter voor toegangshekken De DICTATOR deursluiter DIREKT is de prijsgunstige oplossing om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijvoorbeeld (kleuter-)scholen

Nadere informatie

Einsteinstraat 17, 6227 BS Maastricht - Heer, telefoon: 043-361 01 99, e-mail: info@aartsglas.nl, website: www.aartsglas.nl

Einsteinstraat 17, 6227 BS Maastricht - Heer, telefoon: 043-361 01 99, e-mail: info@aartsglas.nl, website: www.aartsglas.nl * Levering en herstellen van alle soorten glas * Glas in lood en gebrandschilderd glas * Dubbelwandig glas * Hardglazen deuren * Douche- en badwanden * Spiegels * Schilderij-lijsten * Ontspiegeld glas

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT

V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING EENVOUDIG TRANSPARANT UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR Eenvoud en transparantie, 2 kernwoorden die ons wandsysteem kenmerken. Het systeem

Nadere informatie

DORMA BTS 80 F -EMB -FLB

DORMA BTS 80 F -EMB -FLB Vloerveer DORMA BTS 80 F -EMB -FLB DORMA BTS 80 F - EMB - FLB Vloerveer Vloerveer voor brandwerende. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit Baanbrekende ontwikkelingen

Nadere informatie

DICTATOR deursluiter "DIREKT"

DICTATOR deursluiter DIREKT DICTATOR deursluiter "DIREKT" De deursluiter voor toegangshekken De DICTATOR deursluiter DIREKT is de prijsgunstige oplossing om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijvoorbeeld (kleuter-)scholen

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DOOR Het JB DOOR deurgeheel is een droog afbouwsysteem met een beperkt

Nadere informatie

Vloerveer WAB 180. Vloerveren. voor zware aanslagdeuren tot ca. 600 kg. Technische gegevens

Vloerveer WAB 180. Vloerveren. voor zware aanslagdeuren tot ca. 600 kg. Technische gegevens Vloerveer WAB 180 voor zware aanslagdeuren tot ca. 600 kg De DICTATOR WAB 180 vloerveer heeft zich in de loop der jaren bewezen zeer geschikt te zijn voor toepassing op, met name op zware toegangsdeuren

Nadere informatie

HSW EASY Safe. Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie.

HSW EASY Safe. Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie. HSW EASY Safe HORIZONTALE SCHUIFWAND Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie. HORIZONTALE SCHUIFWAND Horizontale schuifwand Inhoud Meer veiligheid

Nadere informatie

Voor iedere situatie een passende deur

Voor iedere situatie een passende deur COMPLEET ASSORTIMENT Industriële binnendeuren collectie Voor iedere situatie een passende deur Toepasbaar als draai-, schuif- of taatsdeur Glasdeuren en bijpassende dichte modellen Direct uit voorraad

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN SKD75-7G - GLAZEN KADERDEURBLAD MET 75MM PROFIEL 06/2018 SKD75 - DEURBLADSAMENSTELLING Het SKD75 deurblad van ANYWAY doors bestaat uit een glasplaat die rondom

Nadere informatie

Inloopdouches Inox Project

Inloopdouches Inox Project Inloopdouches Inox Project Inox Project Inox Project bestaat uit 3 series inloopdouches: Freestyle Freeline Freedom De inloopdouches van de Inox Project kunnen in een nis/hoek of geheel vrijstaand gemonteerd

Nadere informatie

DC700 Lichtlopend, voor intensief gebruik van enkele en dubbele, binnen- en buitendeuren

DC700 Lichtlopend, voor intensief gebruik van enkele en dubbele, binnen- en buitendeuren 18 Deursluiters Lichtlopend, voor intensief gebruik van enkele en dubbele, binnen- en buitendeuren Abloy OY PO Box 108 10 80101 Joensuu,Finland 12-CPD-0464 EN 14:1996+A1:2002 3 8 6 3 1 1 4 DA Abloy Oy,

Nadere informatie

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DOOR Het JB DOOR deurgeheel is een droog afbouwsysteem met een beperkt

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 83 Comfort-deurdranger DORMA TS 83 Comfort-deurdranger Comfort-deurdranger met zelfregulerende openingsdemping Voordelen punt voor punt Voor de architekt 2 Compacte sluitervorm en solide vlakke arm.

Nadere informatie

Roto AluVision T600 Het topmodel voor grote aluminium ramen

Roto AluVision T600 Het topmodel voor grote aluminium ramen Roto AluVision T600 Het topmodel voor grote aluminium ramen Durch bearbeitete Vorlage ersetzen Raam- en deurtechnologie 2 AluVision T600 Uiterst functioneel. Perfecte look Roto: toonaangevend in de aluminiumsector.

Nadere informatie

DICTATOR buisdeursluiter RTS

DICTATOR buisdeursluiter RTS DICTATOR buisdeursluiter RTS De "onzichtbare" deursluiter De DICTATOR buisdeursluiter RTS wordt in de deur ingebouwd en is op deze manier praktisch onzichtbaar. Alleen bij een geopende deur is de flexibele

Nadere informatie

D E U R S L U I T E R S D E U R P O M P E N DEURSLUITERS DEURPOMPEN DORMA DEURPOMPEN GEZE DEURPOMPEN ASSA ABLOY DEURPOMPEN BKS TOEBEHOREN DEURPOMPEN

D E U R S L U I T E R S D E U R P O M P E N DEURSLUITERS DEURPOMPEN DORMA DEURPOMPEN GEZE DEURPOMPEN ASSA ABLOY DEURPOMPEN BKS TOEBEHOREN DEURPOMPEN DEURSLUITERS DEURPOMPEN GEZE DEURPOMPEN ASSA ABLOY DEURPOMPEN BKS TOEBEHOREN DEURPOMPEN 239 DEURSLUITERS Deurveren Spiraaltrekveer 'HV 320' Spiraaltrekveer in staal vernikkeld. - met stelplaatje L x HV

Nadere informatie

Komfortdeurdranger DORMA TS 83

Komfortdeurdranger DORMA TS 83 Komfortdeurdranger DORMA TS 83 DORMA TS 83 Komfort-deurdranger Komfort-deurdranger met méé-denkende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deurdranger voor vrijwel alle deurbreedten

Nadere informatie

Lichtlopende deursluiter voor binnendeuren

Lichtlopende deursluiter voor binnendeuren 24 Deursluiters Lichtlopende deursluiter voor binnendeuren Abloy Oy, PO Box 108 80101 Joensuu Finland EN 14:1996/A1:2002/AC:2006 21-CPR-AD5241 Dangerous substances: None 8 4 1 1 1 Optionele armen wordt

Nadere informatie

DC500 Deurdranger met Cam-Motion technologie en in hoogte verstelbare glijarm G195 of standaard glijarm G193

DC500 Deurdranger met Cam-Motion technologie en in hoogte verstelbare glijarm G195 of standaard glijarm G193 1 Productinformatie Deurdranger met CAM-technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator voor dubbele deuren Productbeschrijving standaard glijarm G193 Gecertificeerd volgens EN 1154, maat

Nadere informatie

Comfortdeurdranger TS83 DORMA. x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies

Comfortdeurdranger TS83 DORMA. x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies Comfortdeurdranger DORMA TS83 x Kleinere afmetingen x Geoptimaliseerde functies DORMA TS 83 Comfort-deurdranger Comfort-deurdranger met zelfregulerende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in

Nadere informatie

ASSA ABLOY DC700 met G462 / G464

ASSA ABLOY DC700 met G462 / G464 1 Productinformatie Productbeschrijving Deursluiter met Cam-Motion technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator en twee elektromechanische vastzettingen voor dubbele deuren Gecertificeerd

Nadere informatie

ASSA ABLOY deurdrangers

ASSA ABLOY deurdrangers ASSA ABLOY deurdrangers Geluidloos en zeker sluiten: de Close-Motion 2 Deurdranger met Geluidloos en zeker sluiten: de innovatieve Dichtslaande deuren zorgen voor veel overlast. Overlast die met de innovatieve

Nadere informatie

Voor aluminium aanslagdeuren

Voor aluminium aanslagdeuren Toebehoren voor vloerveren Aluminium aanslagen Voor aluminium aanslagen Aluminium onderspeun 2 Voor vlakliggende aanslagen met diverse profielsystemen 2 Deurbreedtes tot 1200 mm, gewicht tot 120 kg 2 Voor

Nadere informatie

DC475 Lichtlopende vloerveer voor zware deuren tot 1400 mm

DC475 Lichtlopende vloerveer voor zware deuren tot 1400 mm 148 Deursluiters Lichtlopende vloerveer voor zware deuren tot 1400 mm ASSA ABLOY Vloerveer met regelbare kracht voor brede en zware deuren Gecertificeerd volgens EN 1154, kracht EN 3-6 Geschikt voor rook-

Nadere informatie

TOTAL GLAS PUIEN, DEUREN EN WANDEN

TOTAL GLAS PUIEN, DEUREN EN WANDEN TOTAL GLAS PUIEN, DEUREN EN WANDEN 1 2 Wilt u een uitnodigende winkelpui, een flexibel indeelbaar kantoor of een transparante entree? Het is allemaal mogelijk met TOTAL GLAS puien, wanden en deuren van

Nadere informatie

DC477 Lichtlopende vloerveer voor middelzware deuren tot 1100 mm

DC477 Lichtlopende vloerveer voor middelzware deuren tot 1100 mm 14 Deursluiters Lichtlopende vloerveer voor middelzware deuren tot 10 mm ASSA ABLOY Vloerveer met regelbare kracht voor brede en zware deuren Gecertificeerd volgens EN 114, kracht EN 2-4 Geschikt voor

Nadere informatie

Versie Hang- en sluitwerk. Van Vuuren. Voor deurconcepten.

Versie Hang- en sluitwerk. Van Vuuren. Voor deurconcepten. Versie 1.0.04.2019 Hang- en sluitwerk Van Vuuren. Voor deurconcepten. Van Vuuren hang- en sluitwerk Sloten en beslag Deurscharnieren Valdorpels Deurdrangers Deurnaalden Deurspionogen Inhoudsopgave Loopslot

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

Glijarmdeurdranger DORMA. TS 90 Impulse

Glijarmdeurdranger DORMA. TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse DORMA TS 90 Impulse Glijarm-deurdranger High-Tech voor de wereldmarkt. De DORMA TS 90 Impulse koppelt superieure techniek aan een uitstekend economisch rendement,

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN SGD-7G - GLAZEN DEURBLAD 06/2018 SGD - DEURBLADSAMENSTELLING Het SGD deurblad van ANYWAY doors heeft als basis een glasplaat van 10mm gehard veiligheidsglas

Nadere informatie

TOTAL GLAS PUIEN MET METINOX DESIGN BESLAG

TOTAL GLAS PUIEN MET METINOX DESIGN BESLAG MET METINOX DESIGN BESLAG 1 2 Metinox puien worden toepast bij ontwerpen met eigentijdse puien die een strakke en moderne uitstraling hebben. De designline maakt het mogelijk grote glazen constructies

Nadere informatie

Horizon. the new design in single glazed walls

Horizon. the new design in single glazed walls Horizon the new design in single glazed walls Ultieme combi van design, toegankelijkheid en privacy Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische

Nadere informatie

Toebehoren voor vloerveren. BTS Toebehoren NL

Toebehoren voor vloerveren. BTS Toebehoren NL BTS Toebehoren Toebehoren voor vloerveren Toebehoren voor vloerveren Aluminium aanslagdeuren Voor aluminium aanslagdeuren Aluminium onderspeun 2 Voor vlakliggende aanslagdeuren met diverse profielsystemen

Nadere informatie

V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT

V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB 4000 Eenvoud en transparantie, 2 kernwoorden die ons JB 4000 wandsysteem

Nadere informatie

argenta opening doors

argenta opening doors invisidoor Onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren invisidoor - Onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren Dankzij de invisidoor, een onzichtbaar aluminium kader voor binnendeuren dat ingepleisterd

Nadere informatie

PRODUCTEN INTERIEUR. Glazen balustraden

PRODUCTEN INTERIEUR. Glazen balustraden Glazen balustraden Glazen balustraden verhogen het transparante karakter van een ruimte en vergroten het doorzicht van binnen naar buiten zodat een heldere en ruimtelijk gevoel ontstaat. Glazen balustrades

Nadere informatie

Type Type 1 Type 2 Type 1 Type 2. Nominale dikte 17 ± 2 mm 21 ± 2 mm 25 ± 2 mm 29 ± 2 mm. Niet blootstellen aan UV

Type Type 1 Type 2 Type 1 Type 2. Nominale dikte 17 ± 2 mm 21 ± 2 mm 25 ± 2 mm 29 ± 2 mm. Niet blootstellen aan UV Promat SYSTEMGLS PROMT SYSTEMGLS Transparante brandveiligheid, gepatenteerd systeem Promat SYSTEMGLS 0 - type - 0 min. - Totale dikte: mm Promat SYSTEMGLS 0 - type - 0 min. - Totale dikte: mm Floatglass,

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SKD59 - GLAZEN KADERDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SKD59 - GLAZEN KADERDEUREN PRODUCTINFORMATIE SKD59 - GLAZEN KADERDEUREN SKD59-7G - GLAZEN KADERDEURBLAD MET 59MM PROFIEL 06/2018 SKD59 - DEURBLADSAMENSTELLING Het SKD59 deurblad van ANYWAY doors bestaat uit een aluminium kader waarop

Nadere informatie

BTS TOEBEHOREN. Toebehoren voor vloerveren

BTS TOEBEHOREN. Toebehoren voor vloerveren BTS TOEBEHOREN Toebehoren voor vloerveren VOOR ALUMINIUM AANSLAGDEUREN Aluminium onderspeun.. Voor vlakliggende aanslagdeuren met diverse profielsystemen.. Deurbreedtes tot 1200 mm, deurgewicht tot 120

Nadere informatie

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust Draaideuren voor bedrijfsruimten maatwerk in elke wandconstructie robuust B o u w e n m e t K e n n i s v a n c o n d i t i e s Draaideuren BDD Robuust en onderhoudsvrij Roma-bedrijfsdraaideuren zijn robuust

Nadere informatie

VOLG ONS OP: MARVO 600 KITLOZE VOLGLAZEN SCHEIDINGSWAND MARVO WAND. glaswand oplossingen

VOLG ONS OP: MARVO 600 KITLOZE VOLGLAZEN SCHEIDINGSWAND MARVO WAND. glaswand oplossingen VOLG ONS OP: MARVO 600 KITLOZE VOLGLAZEN SCHEIDINGSWAND MARVO WAND glaswand oplossingen 2 VOLG ONS OP: MARVO 600 VOLGLASWAND GLASHELDER Marvo biedt je een overtuigend antwoord op de eisen van vandaag:

Nadere informatie

DICTATOR buisdeursluiter RTS

DICTATOR buisdeursluiter RTS DICTATOR buisdeursluiter RTS De "onzichtbare" deursluiter De DICTATOR buisdeursluiter RTS wordt in de deur ingebouwd en is op deze manier praktisch onzichtbaar. Alleen bij een geopende deur is de flexibele

Nadere informatie

Dit innoverend en vernieuwend product is een kwalitatief alternatief op alle naadloze deursystemen reeds aanwezig op de markt.

Dit innoverend en vernieuwend product is een kwalitatief alternatief op alle naadloze deursystemen reeds aanwezig op de markt. Dit innoverend en vernieuwend product is een kwalitatief alternatief op alle naadloze deursystemen reeds aanwezig op de markt. Wij bieden deuren die: naadloos met de muur verweven worden ingekast zijn

Nadere informatie

Hang- en sluitwerk Van Vuuren

Hang- en sluitwerk Van Vuuren Hang- en sluitwerk Van Vuuren Versie 1.0.02.2019 Van Vuuren hang- en sluitwerk Sloten en beslag Deurscharnieren Valdorpels Deurdrangers Deurnaalden Deurspionogen Inhoudsopgave Loopslot Deurbeslag voor

Nadere informatie

ASSA ABLOY DC860 met G881 Inbouw deursluiter met CAM-technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator voor dubbele deuren

ASSA ABLOY DC860 met G881 Inbouw deursluiter met CAM-technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator voor dubbele deuren 1 Productinformatie Productbeschrijving coördinator voor dubbele deuren Gecertificeerd volgens EN 1158, kracht EN 3-6 Deursluiter is gecertificeerd volgens EN 1154, kracht EN 1-5 Voldoet aan de eisen voor

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie