Aan de leerlingen van onze nieuwe brugklassen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de leerlingen van onze nieuwe brugklassen"

Transcriptie

1 Aan de leerlingen van onze nieuwe brugklassen Geachte ouders, verzorgers, Uw zoon of dochter gaat in het nieuwe schooljaar werken met een ipad. De leermiddelen hiervoor dienen voor de zomervakantie via internet besteld te worden op (zie hiervoor ook de bijgaande folder van Van Dijk Educatie). U kunt op 2 manieren bestellen: direct: vul het pakketnummer in: 5.208/10148 of selecteer je school- en klasgegevens. Als u voor 20 juli 2015 de leermiddelen bestelt, wordt dit door VDE in de zomervakantie, kosteloos, wanneer het boeken betreft, op het opgegeven huisadres Bijgaand treft u een folder aan van VDE waarin een en ander nog verduidelijkt wordt. Verreweg de meeste leermiddelen worden door het Emmauscollege betaald. Wat valt er onder 'gratis schoolboeken'? leerboeken; werkboeken; projectboeken en tabellenboeken; voorgeschreven examentrainingen en examenbundels; eigen leermateriaal van de school; de licentiekosten van digitaal lesmateriaal; cd's en dvd's met lesmateriaal. Gratis schoolboeken betekent overigens niet dat het onderwijs geheel kosteloos is voor ouders. Zaken die meerdere jaren meegaan of geen informatiedragers zijn, moeten ouders nog steeds zelf betalen, zoals agenda, schriften, tekendoos, multomappen, pennen, rekenmachine, sportkleding, usb-stick, atlas, woordenboeken, lees- en literatuurboeken, de kosten van ICT applicaties e.d.. Werkboeken De eventuele werkboeken worden door de school verstrekt voor meerjarig gebruik. Dit betekent dat hierin niet mag worden geschreven. De docenten zullen bij de start van de lessen aangeven of de werkboeken voor hun vak wel of niet beschreven mogen worden. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u uiteraard contact opnemen via telefoonnummer: Met vriendelijke groet, R. Majewski, afdelingsconrector brugklassen

2 Aan de leerlingen en hun ouders van (nu nog) klas 1 en 2 Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je bevorderd wordt naar de 2e of 3e klas: Je kunt je boekenpakket voor het nieuwe schooljaar bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via internet: De juiste pakketnummers staan hieronder vermeld. 2 HAVO: 5.208/ Atheneum: 5.208/ Gymnasium: 5.208/ HAVO: 5.208/ Atheneum: 5.208/ Gymnasium: 5.208/10142 Voor leerlingen van de toekomstige 2e klassen: Voor leerlingen van de toekomstige 3 Havo-klassen: Voor leerlingen van de toekomstige 3 Vwo-klassen: Bijgaand ontvang je ook een instructie hoe het bestellen met internet gaat. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

3 Aan de leerlingen van (nu nog) klas 3 havo en hun ouders Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je bevorderd wordt naar 4 HAVO: Je kunt je boekenpakket voor 4 HAVO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via internet: Bijgaand ontvang je een instructie hoe het bestellen met het internet gaat. Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 4 HAVO is: 5.208/ Om een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken te zien: 1. Ga je op de website naar de Z button. Je komt op de startpagina van het Zermelo Roostermakers Portal terecht. Log hier in met je leerlingnummer en wachtwoord. 2. Klik linksonder op Mijn keuzepakket. 3. Vervolgens klik je aan de rechterkant op Pakket bekijken. Met dit vakkenpakket sta je bij ons geregistreerd. Controleer dit goed. Als er een fout in staat moet je je op donderdag 9 juli tussen en uur bij Mw. Bles van het decanaat (achter in de mediatheek) melden. Let op: pas als je definitief weet dat je een extra vak (of vakken) gaat volgen, bestel dan de boeken die horen bij het extra vak(ken). Je krijgt deze boeken dan binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Op dit overzicht komen vakken voor, die in 4 HAVO nog niet worden aangeboden (maatschappijleer en levensbeschouwing). Voor deze vakken heb je in 4 HAVO dus nog geen boeken nodig. Maatschappijwetenschappen is wel een keuzevak in 4 HAVO. Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je niet bevorderd wordt naar 4 HAVO (doubleren 3 HAVO): Je kunt je boekenpakket voor 3 HAVO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via internet: Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 3 HAVO is: 5.208/ Bestellen van boeken voor alle overige situaties (b.v. als je gericht bevorderd bent) Neem contact op met je conrector en vraag naar de juiste instructies voor het bestellen. Steeds voor alle leerlingen geldt: gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

4 Aan de leerlingen van (nu nog) klas 3 vwo en hun ouders Aanwijzingen bij het bestellen van boeken als je bevorderd wordt naar 4 VWO: Je kunt je boekenpakket voor 4 VWO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 4 VWO is: 5.208/ Om een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken te zien: 1. Ga je op de website naar de Z button. Je komt op de startpagina van het Zermelo Roostermakers Portal terecht. Log hier in met je leerlingnummer en wachtwoord. 2. Klik linksonder op Mijn keuzepakket. 3. Vervolgens klik je aan de rechterkant op Pakket bekijken. Met dit vakkenpakket sta je bij ons geregistreerd. Controleer dit goed. Als er een fout in staat moet je je op donderdag 9 juli tussen en uur bij Mw. Bles van het decanaat (achter in de mediatheek) melden. Let op: pas als je definitief weet dat je een extra vak (of vakken) gaat volgen, bestel dan de boeken die horen bij het extra vak(ken). Je krijgt deze boeken dan binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Op het overzicht komen maatschappijleer en algemene natuurwetenschappen voor, vakken die niet in 4 VWO wordt aangeboden. Voor deze vakken heb je in 4 VWO dus nog geen boeken nodig. Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je niet bevorderd wordt naar 4 VWO (doubleren 3e klas): Je kunt je boekenpakket voor 3 atheneum of 3 gymnasium bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via internet: Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 3 atheneum is: 5.208/ Voor 3 gymnasium is dit nummer: 5.208/ Bestellen van boeken voor alle overige situaties (b.v. als je gericht bevorderd bent): Neem contact op met je conrector en vraag naar de juiste instructies voor het bestellen. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis) afgeleverd

5 Aan de leerlingen van (nu nog) klas 4 vwo en hun ouders Aanwijzingen bij het bestellen van boeken als je bevorderd wordt naar 5 VWO: Je kunt je boekenpakket voor 5 VWO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 5 VWO is: 5.208/ Om een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken te zien: 1. Ga je op de website naar de Z button. Je komt op de startpagina van het Zermelo Roostermakers Portal terecht. Log hier in met je leerlingnummer en wachtwoord. 2. Klik linksonder op Mijn keuzepakket. 3. Vervolgens klik je aan de rechterkant op Pakket bekijken. Met dit vakkenpakket sta je bij ons geregistreerd. Controleer dit goed. Als er een fout in staat moet je je op donderdag 9 juli tussen en uur bij Mw. Bles van het decanaat (achter in de mediatheek) melden. Als je nu al weet dat je een vak laat vallen (en dat dit mogelijk is), dan bestel je voor dit vak geen boeken. Aanwijzingen bij het bestellen van boeken als je niet bevorderd bent naar 5 VWO (doubleren 4 VWO): Je kunt je boekenpakket voor 4VWO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via internet: Bijgaand ontvang je een instructie hoe het bestellen met internet gaat. Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 4 VWO is: 5.208/ Daarnaast ontvang je op naam een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken. Op het overzicht komen maatschappijleer en algemene natuurwetenschappen voor, vakken die niet in 4 VWO wordt aangeboden. Voor deze vakken heb je in 4 VWO dus nog geen boeken nodig. Bestellen van boeken voor alle overige situaties (b.v. als je gericht bevorderd bent) Neem contact op met je conrector en vraag naar de juiste instructies voor het bestellen. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

6 Aan de leerlingen van (nu nog) klas 4 havo en hun ouders Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je bevorderd bent naar 5 HAVO: Je kunt je boekenpakket voor 5 HAVO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 5 HAVO is: 5.208/ Om een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken te zien: 1. Ga je op de website naar de Z button. Je komt op de startpagina van het Zermelo Roostermakers Portal terecht. Log hier in met je leerlingnummer en wachtwoord. 2. Klik linksonder op Mijn keuzepakket. 3. Vervolgens klik je aan de rechterkant op Pakket bekijken. Met dit vakkenpakket sta je bij ons geregistreerd. Controleer dit goed. Als er een fout in staat moet je je op donderdag 9 juli tussen en uur bij Mw. Bles van het decanaat (achter in de mediatheek) melden. Als je nu al weet dat je een vak laat vallen (en dat dit mogelijk is), dan bestel je voor dit vak geen boeken. Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je niet bevorderd bent naar 5 HAVO (doubleren 4 HAVO): Je kunt je boekenpakket voor 4HAVO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 4 HAVO is: 5.208/ Daarnaast ontvang je op naam een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken. Op dit overzicht komen vakken voor, die in 4 HAVO nog niet worden aangeboden (maatschappijleer en levensbeschouwing). Voor deze vakken heb je in 4 HAVO dus nog geen boeken nodig. Maatschappijwetenschappen is wel een keuzevak in 4 HAVO. Bestellen van boeken in alle overige situaties (b.v. als je gericht bevorderd bent) Neem contact op met je conrector en vraag naar de juiste instructies voor het bestellen. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

7 Aan de leerlingen van (nu nog) klas 5 vwo en hun ouders Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je bevorderd bent naar 6 VWO: Je kunt je boekenpakket voor 6 VWO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 6 VWO is: 5.208/ Om een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken te zien: 1. Ga je op de website naar de Z button. Je komt op de startpagina van het Zermelo Roostermakers Portal terecht. Log hier in met je leerlingnummer en wachtwoord. 2. Klik linksonder op Mijn keuzepakket. 3. Vervolgens klik je aan de rechterkant op Pakket bekijken. Met dit vakkenpakket sta je bij ons geregistreerd. Controleer dit goed. Als er een fout in staat moet je je op donderdag 9 juli tussen en uur bij Mw. Bles van het decanaat (achter in de mediatheek) melden. Er komt het vak ANW uit het gemeenschappelijke deel voor op voor dat niet meer in 6VWO wordt aangeboden, je hebt hiervoor in 6 VWO dus geen boeken nodig. Als je nu al weet dat je een vak laat vallen (en dat dit mogelijk is), bestel je voor dit vak geen boeken. Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je niet bevorderd bent naar 6 VWO (doubleren 5 VWO): Je kunt je boekenpakket voor 5 VWO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 5 VWO is: 5.208/ Daarnaast ontvang je op naam een overzicht van de door jou gekozen vakken, zoals je bij ons geregistreerd staat. In 5 VWO wordt het vak ANW niet aangeboden, je hebt hiervoor dus in 5 VWO geen boeken nodig. Als je nu al weet dat je een vak laat vallen (en dat dit mogelijk is), dan bestel je voor dit vak geen boeken. Bestellen van boeken in alle overige situaties (b.v. als je gericht bevorderd bent) Neem contact op met je conrector en vraag naar de juiste instructies voor het bestellen. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis) Alle bij van Dijk Educatie bestelde boeken en materialen worden in de zomervakantie op je huisadres

8 Aan de leerlingen die instromen in 4 havo en hun ouders 29 juni 2015 Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je instroomt in 4 HAVO: Je kunt je boekenpakket voor 4 HAVO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 4 HAVO is: 5.208/ Daarnaast ontvang je op naam een overzicht van je profiel en de door jou gekozen vakken. Met dit vakkenpakket sta je bij ons geregistreerd. Controleer dit goed. Als er een fout in staat neem dan direct contact op met afdelingsconrector de heer Smale. Voor aardrijkskunde moet je over een Bosatlas 54 e druk beschikken Let op: pas als je van de heer Smale gehoord hebt dat je een extra vak (of vakken) gaat volgen, bestel dan pas de boeken die horen bij het extra vak(ken). Je krijgt deze boeken dan binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Steeds voor alle leerlingen geldt: Je kunt pas bestellen als je zeker weet dat bent toegelaten op het Emmauscollege. Je moet je bestelling uiterlijk 20 juli 2015 gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

9 Aan de leerlingen die instromen in klas 5 havo en hun ouders Juli 2015 Aanwijzingen voor het bestellen van boeken 5 HAVO: Je kunt je boekenpakket voor 5 HAVO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 5 HAVO is: 5.208/ Daarnaast ontvang je op naam een overzicht van de door jou gekozen vakken. Controleer dit overzicht zorgvuldig. Neem direct contact op met de heer Smale als er iets niet klopt. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

10 Aan de leerlingen die instromen in klas 5 vwo en hun ouders Juli 2015 Aanwijzingen bij het bestellen van boeken 5 VWO: Je kunt je boekenpakket voor 5 VWO bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via Het pakketnummer van het Emmauscollege voor 5 VWO is: 5.208/ Daarnaast ontvang je op naam een overzicht van de door jou gekozen vakken, zoals je bij ons geregistreerd staat. Controleer dit overzicht zorgvuldig, neem direct contact op met de heer Rethans als er iets niet klopt. Als je nu al weet dat je een vak laat vallen (en dat dit mogelijk is), dan bestel je voor dit vak geen boeken. gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis) afgeleverd

11 Aan de leerlingen en hun ouders die instromen in de 2 e en 3 e klassen juli 2015 Aanwijzingen voor het bestellen van boeken als je bevorderd wordt naar de 2e of 3e klas: Je kunt je boekenpakket voor het nieuwe schooljaar bestellen bij Van Dijk Educatie. Je doet dit het beste via internet: Bijgaand ontvang je ook een instructie hoe het bestellen via internet gaat. Het pakketnummer van het Emmauscollege is voor: 2 HAVO: 5.208/ Atheneum: 5.208/ Gymnasium: 5.208/ HAVO: 5.208/ Atheneum: 5.208/ Gymnasium: 5.208/10142 Voor leerlingen van de toekomstige 2e klassen: Voor leerlingen van de toekomstige 3 Havo-klassen: Voor leerlingen van de toekomstige 3 Vwo-klassen: gedaan hebben. In dat geval worden je boeken op tijd (thuis)

Dinsdag 27 augustus Je wordt om 8.45 uur op school verwacht voor de introductiedag. Op de roosterborden komt te staan in welk lokaal je moet zijn.

Dinsdag 27 augustus Je wordt om 8.45 uur op school verwacht voor de introductiedag. Op de roosterborden komt te staan in welk lokaal je moet zijn. Oog voor elkaar! Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 quintus@dr.nassaucollege.nl www.dr.nassaucollege.nl Aan de leerlingen die nieuw

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen leerjaar 2. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen leerjaar 2. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen leerjaar 2 Ons kenmerk: Knr/jpo/B-1718.196 Datum: 20 maart 2018 Onderwerp: Definitief keuzepakket schooljaar 2018-2019 Inlichtingen bij: 036 845 23 00 Geachte

Nadere informatie

Boeken bestellen? vandijk.nl

Boeken bestellen? vandijk.nl Boeken bestellen? vandijk.nl Gratis schoolboeken Bestellen Gratis schoolboeken De schoolboeken voor het schooljaar 2009-2010 worden gratis. Scholen betalen de boeken uit een vergoeding die zij van de overheid

Nadere informatie

www.dr.nassaucollege.nl/quintus_assen/info_schooljaar_2013-2014 staat, opgehaald worden.

www.dr.nassaucollege.nl/quintus_assen/info_schooljaar_2013-2014 staat, opgehaald worden. Oog voor elkaar! Aan de leerlingen die nieuw op Quintus komen in klas 4, 5 of 6 Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 quintus@dr.nassaucollege.nl

Nadere informatie

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Kenmerk : A1718202.spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar 2018-2019 Graag informeren wij u over de start van het komend schooljaar. Eerste schoolweek: In

Nadere informatie

Bepaal je eigen ruimte!

Bepaal je eigen ruimte! Bepaal je eigen ruimte! Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 fax (0592) 333 134 quintus@dr.nassaucollege.nl www.dr.nassaucollege.nl

Nadere informatie

Inleveren boeken in C-gebouw

Inleveren boeken in C-gebouw Inleveren boeken in C-gebouw examenkandidaten alle andere leerlingen dinsdag 25 juni: inleveren boeken van Iddink en boeken van school - hiervoor zijn 2 aparte inleverpunten in het C-gebouw! - de boeken

Nadere informatie

Het invoeren van een voorlopige keuze is voor iedere leerling in leerjaar 2 verplicht. Ook voor leerlingen uit leerjaar 2 met havo potenties.

Het invoeren van een voorlopige keuze is voor iedere leerling in leerjaar 2 verplicht. Ook voor leerlingen uit leerjaar 2 met havo potenties. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 Ons kenmerk: Knr/Oaea/B-1819.150 Datum: 18 december 2018 Onderwerp: Voorlopig vakkenpakket schooljaar 2019-2020 Inlichtingen bij: 036 845 23

Nadere informatie

De Regeling. Lesmaterialen. van [ het/de ] [ naam school ]

De Regeling. Lesmaterialen. van [ het/de ] [ naam school ] De Regeling Lesmaterialen van [ het/de ] [ naam school ] Juni 2010, actualisatie april 2014 De Regeling Lesmaterialen van de scholen van de Alliantie V.O. 1. Inleiding In dit document wordt een globale

Nadere informatie

1 van 7. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van havo 3 en mavo 4

1 van 7. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van havo 3 en mavo 4 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van havo 3 en mavo 4 Ons kenmerk: Knr/Oaea/B-1819.152 Datum: 18 december 2018 Onderwerp: Voorlopig vakkenpakket schooljaar 2019-2020 Inlichtingen bij: 036

Nadere informatie

Kaders Ouderbijdrage het Bouwens per 1-8-2014

Kaders Ouderbijdrage het Bouwens per 1-8-2014 Kaders Ouderbijdrage het Bouwens per 1-8-2014 Vastgesteld door: het ouderdeel van de Medezeggenschapsraad Vastgesteld in de vergadering van 24 april 2014 Kernpunten van de wet 1. Toelating tot het onderwijs

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen leerjaar 2, havo 3 en mavo 4. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen leerjaar 2, havo 3 en mavo 4. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen leerjaar 2, havo 3 en mavo 4 Ons kenmerk: Hsm/jpo/B-1718.105 Datum: 20 december 2017 Onderwerp: Voorlopig keuzepakket schooljaar 2018-2019 Inlichtingen bij:

Nadere informatie

Beste. In concreto betekent dit:

Beste. In concreto betekent dit: Beste U schreef uw zoon/dochter in voor het schooljaar 2018-2019. Om de lessen te kunnen volgen hebben ze werkschriften nodig. Deze werkschriften dient u zelf te bestellen bij de firma Iddink België. Wat

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

U kunt de keuze vanaf 13 maart a.s. tot en met 3 april 2017 invoeren. Het portal sluit op 4 april 2017.

U kunt de keuze vanaf 13 maart a.s. tot en met 3 april 2017 invoeren. Het portal sluit op 4 april 2017. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2, havo 3 en mavo 4 Ons kenmerk: Knr/jpo/B-1617.222 Datum: 13 maart 2017 Onderwerp: Definitief keuzepakket schooljaar 2017-2018 Inlichtingen

Nadere informatie

10 Financiële zaken. Boeken en leermiddelen. Ouderbijdrage. Kluisjes

10 Financiële zaken. Boeken en leermiddelen. Ouderbijdrage. Kluisjes SCHOOLGIDS 2015-2016 10 Financiële zaken Boeken en leermiddelen De school verstrekt de volgende boeken en leermiddelen gratis aan de leerlingen: leerboeken, werkboeken, project- en tabellenboeken, eigen

Nadere informatie

Beste. In concreto betekent dit:

Beste. In concreto betekent dit: Beste U schreef uw zoon/dochter in voor het schooljaar 2017-2018. Om de lessen te kunnen volgen hebben ze werkschriften nodig. Deze werkschriften dient u zelf te bestellen bij de firma Iddink België. Wat

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2018-2019 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal?

voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? voor leerlingen Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? Hoe krijg ik toegang tot het digitale lesmateriaal? In deze folder vind je een stap-voor-stap uitleg over het inloggen in Schoolwise

Nadere informatie

Afronding van het schooljaar (24.6.2014)

Afronding van het schooljaar (24.6.2014) Afronding van het schooljaar (24.6.2014) Onderstaand vinden jullie alle informatie betreffende de afwikkeling van het schooljaar 2013-2014. Donderdag 3 juli: Diploma-uitreiking Op 3 juli vinden de diploma-uitreikingen

Nadere informatie

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar Castricum, juli 2018 Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar 2018-2019 Start nieuwe cursusjaar: De betaling van de materiaalbijdrage, leermiddelen en schoolactiviteiten

Nadere informatie

De jaargids voor het schooljaar 2014-2015 kunt u t.z.t. vinden via een link op de site van de school (www.zwijsencollege.nl).

De jaargids voor het schooljaar 2014-2015 kunt u t.z.t. vinden via een link op de site van de school (www.zwijsencollege.nl). Kennismakingsbijeenkomst Brugklassen Juni 2014 WELKOM Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Beste bijna brugklasleerling, Met de kennismakingsmiddag begint het leven op het Zwijsen College al wat dichterbij

Nadere informatie

HORN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Horn. VMBO-theoretisch HAVO Atheneum Gymnasium

HORN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Horn. VMBO-theoretisch HAVO Atheneum Gymnasium HORN Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Horn VMBO-theoretisch HAVO Atheneum Gymnasium Postadres: Postbus 4728 6085 ZG HORN Schooladres: Bergerweg 21 6085 AS HORN Telefoon: 0475-582121 Telefax: 0475-582591

Nadere informatie

Betreft: startklaar met ipad voor komend schooljaar. Rotterdam, 1 juli 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Betreft: startklaar met ipad voor komend schooljaar. Rotterdam, 1 juli 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Betreft: startklaar met ipad voor komend schooljaar Rotterdam, 1 juli 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Voorafgaand aan het nieuwe schooljaar kunt u via VanDijk.nl de leermiddelen voor komend jaar bestellen.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE START SCHOOLJAAR 2013-2014. 1 e JAARS MAVO HAVO VWO GYMNASIUM

INFORMATIEBOEKJE START SCHOOLJAAR 2013-2014. 1 e JAARS MAVO HAVO VWO GYMNASIUM INFORMATIEBOEKJE START SCHOOLJAAR 2013-2014 1 e JAARS MAVO HAVO VWO GYMNASIUM Meridiaan College Vestiging Het Nieuwe Eemland Daam Fockemalaan 12 3818 KG Amersfoort Postbus 151 3800 AD Amersfoort Tel. 033-461

Nadere informatie

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn:

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn: Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2019-2020 Den Haag, juli 2019 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Nr 10 - Extra uitgave juni 2011 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkosten, ouderbijdrage en extra (buitenles) activiteiten OMO SG De Langstraat

Schoolkosten, ouderbijdrage en extra (buitenles) activiteiten OMO SG De Langstraat Schoolkosten, ouderbijdrage en extra (buitenles) activiteiten OMO SG De Langstraat De overheid vindt het belangrijk dat kinderen in het voortgezet onderwijs goed opgeleid worden en neemt de meeste kosten

Nadere informatie

Mededelingen van het Boekenfonds Meerssen. Tijdelijk nieuw mailadres voor het boekenfonds. Werkboeken voor eenmalig gebruik

Mededelingen van het Boekenfonds Meerssen. Tijdelijk nieuw mailadres voor het boekenfonds. Werkboeken voor eenmalig gebruik Mededelingen van het Boekenfonds Meerssen Tijdelijk nieuw mailadres voor het boekenfonds Door een technische storing hebben we helaas geen toegang tot boekenfondsmeerssen@stellamariscollege.nl. Voorlopig

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr.

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr. Einde schooljaar 2017-2018 - 1 - Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Zwolle Cursusjaar 2015-2016

Zwolle Cursusjaar 2015-2016 Zwolle Vooraf gids Cursusjaar 2015-2016 1 Index Vooraf 1 1. Eerste schooldag 2 2. Boeken bestellen 3 3. Dagindeling 3 4. Wat verwachten we op school van elkaar? 4 5. Bankpas 4 6. Gebruik portaal in zomervakantie

Nadere informatie

Informatiebulletin Schooljaar 2015-2016

Informatiebulletin Schooljaar 2015-2016 0 Aan de ouder(s) / verzorger(s) van onze leerlingen Castricum, juli 2015 Informatiebulletin Schooljaar 2015-2016 Dit bulletin bevat belangrijke informatie over: - Start schooljaar - Leer- en werkboeken

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 088 0232 507 e-mail

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2017-2018 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELLEN Op VanDijk.nl bestel je alles met een paar klikken; je gratis boekenpakket al je schoolspullen en nog veel meer

Nadere informatie

HEYTHUYSEN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen. VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader)

HEYTHUYSEN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen. VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader) HEYTHUYSEN Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader) Postadres: Postbus 3016 6093 ZG HEYTHUYSEN Schooladres: Tienderweg 101 6093

Nadere informatie

Haal meer uit Schoolwise

Haal meer uit Schoolwise Haal meer uit Schoolwise Deze folder is bedoeld voor docenten die gebruik maken van het online platform Schoolwise. Ontdek de mogelijkheden die Schoolwise biedt! In deze folder leest u hoe u toegang krijgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Personeel Aan het eind van dit schooljaar hebben we in verband met pensionering afscheid genomen van: Mevr. N. van de Wege, dyslexiecoördinator Dhr. J. van der Wielen, docent wiskunde/rekenen

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

Beste. In concreto betekent dit:

Beste. In concreto betekent dit: Beste U schreef uw zoon/dochter in voor het schooljaar 2015-2016. Om de lessen te kunnen volgen hebben ze werkschriften nodig. Deze werkschriften dient u zelf te bestellen bij de firma Iddink België. Wat

Nadere informatie

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) -

Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie  Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Aan: Alle leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Datum 23 mei 2018 Contactpersoon Referentie E-mail info@heerbeeck.nl Onderwerp gang van zaken einde schooljaar Bijlage(n) - Geachte ouder, verzorger, beste

Nadere informatie

B. Boeken en werkboeken worden aangeschaft via de firma Iddink (zie daarvoor bestelformulier). De agenda (verplicht) wordt via school aangeschaft.

B. Boeken en werkboeken worden aangeschaft via de firma Iddink (zie daarvoor bestelformulier). De agenda (verplicht) wordt via school aangeschaft. Aan de ouder(s) / verzorger(s) van Klas: Niveau: Mentoren: Datum: 10 juni 2015 Betreft: introductie schoolbenodigdheden S1 Hendrik Staetslaan 54 5622 HN Eindhoven postadres: Postbus 1281 5602 BG Eindhoven

Nadere informatie

Informatiebulletin Schooljaar 2014-2015

Informatiebulletin Schooljaar 2014-2015 Aan de Ouders / Verzorgers van onze leerlingen Castricum, juli 2014 Informatiebulletin Schooljaar 2014-2015 Dit bulletin bevat informatie over: - Start schooljaar Leer- en werkboeken Let op: inclusief

Nadere informatie

KEUZEBEGELEIDING KLAS 3

KEUZEBEGELEIDING KLAS 3 KEUZEBEGELEIDING KLAS 3 2013-2014 Afdelingsleiders Decanen dhr. drs. G.C. Zijlstra (vwo) en dhr. R de Boef (havo) mw. E. de Neef en mw. drs. A.C.R.I. Govaarts Mentoren 3A mw. E.A.M. van Veen 3GA dhr.

Nadere informatie

Handleiding Schoolboeken op je ipad

Handleiding Schoolboeken op je ipad Handleiding Schoolboeken op je ipad Leerlingenversie 1.1 augustus 2015 Voor de start van de lessen zet je je digitale schoolboeken op je ipad. Hoe je dat doet is afhankelijk van de uitgever van het schoolboek.

Nadere informatie

Informatiebulletin Schooljaar

Informatiebulletin Schooljaar Aan de ouder(s) / verzorger(s) van onze leerlingen Castricum, juni 2019 Informatiebulletin Schooljaar 2019-2020 Dit bulletin bevat belangrijke informatie over: - Start schooljaar - Leer- en werkboeken

Nadere informatie

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar

Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar Castricum, juli 2019 Aan de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor alle klassen voor het schooljaar 2019-2020. Start nieuwe cursusjaar: Hierbij ontvangt u informatie over: - nieuwe dagindeling blz.

Nadere informatie

Brochure. boeken en financiële zaken

Brochure. boeken en financiële zaken Brochure boeken en financiële zaken Inhoudsopgave I Inhoudsopgave...1 1. De gratis boeken en leermiddelen...2 1.1 Algemene informatie...2 1.2 De medewerkers van het boekenfonds...2 1.3 Reglement Boekenfonds...2

Nadere informatie

Emmauscollege, samen op weg! Schooljaar 2015-2016

Emmauscollege, samen op weg! Schooljaar 2015-2016 Emmauscollege, samen op weg! Schooljaar 2015-2016 Wie zijn wij? Wie zijn wij? Het Emmauscollege is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Wij verzorgen onderwijs in één mooi ingericht gebouw. We

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE START SCHOOLJAAR e JAARS MAVO HAVO VWO GYMNASIUM

INFORMATIEBOEKJE START SCHOOLJAAR e JAARS MAVO HAVO VWO GYMNASIUM INFORMATIEBOEKJE START SCHOOLJAAR 2012-2013 1 e JAARS MAVO HAVO VWO GYMNASIUM Meridiaan College Vestiging Het Nieuwe Eemland Daam Fockemalaan 12 3818 KG Amersfoort Postbus 151 3800 AD Amersfoort Tel. 033-461

Nadere informatie

Voorafgids Cursusjaar

Voorafgids Cursusjaar Voorafgids Cursusjaar 2017-2018 Index Vooraf 3 1. Aanvang nieuw cursusjaar 4 2. Leermiddelen 4 3. Dagindeling 6 4. Wat verwachten we op school van elkaar? 6 5. Informatie voor ouders 7 6. Contactgegevens

Nadere informatie

overzicht vrijwillige meerdaagse reizen

overzicht vrijwillige meerdaagse reizen Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 013 547 84 72 e-mail

Nadere informatie

Aanvullende materialen schooljaar 2013-2014 tvwo/atheneum/havo

Aanvullende materialen schooljaar 2013-2014 tvwo/atheneum/havo Aanvullende materialen schooljaar 2013-2014 tvwo/atheneum/havo Voor alle leerjaren en studies geldt dat het volgende moet worden aangeschaft als je dit nog niet hebt. Woordenboeken moeten aangeschaft worden

Nadere informatie

Nederlands. Engels. Frans. ROC Nijmegen Team Vavo VWO Boekenlijst 2011-2012. Boeknr. Titel Auteur Uitgever Druk ISBN Prijs Boeknr.

Nederlands. Engels. Frans. ROC Nijmegen Team Vavo VWO Boekenlijst 2011-2012. Boeknr. Titel Auteur Uitgever Druk ISBN Prijs Boeknr. Nederlands 16 Nieuw Nederlands 5/6 VWO WN 9789001704308 ja 76,10 16 Een boek uit de serie Lijsters.Wordt door school besteld. 4,75 Iedere student dient over een goed Nederlands woordenboek te beschikken.

Nadere informatie

CHRISTELIJKE SCHOLENGEMEENSCHAP VINCENT VAN GOGH. Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen. Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen 2014 2015 1

CHRISTELIJKE SCHOLENGEMEENSCHAP VINCENT VAN GOGH. Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen. Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen 2014 2015 1 CHRISTELIJKE SCHOLENGEMEENSCHAP VINCENT VAN GOGH 2014 2015 Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen 2014 2015 1 Christelijke Scholengemeenschap Vincent van Gogh

Nadere informatie

Eind schooljaar 2014-2015

Eind schooljaar 2014-2015 Schiedam, juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s) en leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert weer met rasse schreden. Hieronder treft u informatie aan omtrent het afronden van het schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Schoolkosten, Boekenfonds en Leermiddelen 2013-2014. CS Vincent van Gogh

Schoolkosten, Boekenfonds en Leermiddelen 2013-2014. CS Vincent van Gogh SALLAND LARIKS Schoolkosten, Boekenfonds en Leermiddelen 2013-2014 CS Vincent van Gogh Administratie Salland 2a, 9405 GM Assen 0592-390290 Gebouw Salland (vmbo) Salland 4, 9405 GM Assen 0592-390290 Gebouw

Nadere informatie

Informatie eind schooljaar / begin schooljaar

Informatie eind schooljaar / begin schooljaar Informatie eind schooljaar 2018-2019 / begin schooljaar 2019-2020. Geachte ouder(s), verzorger(s) en leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert weer met rasse schreden. Hieronder treft u informatie

Nadere informatie

Hartelijk welkom. Ouderavond profielkeuze klas 3 4 november 2015

Hartelijk welkom. Ouderavond profielkeuze klas 3 4 november 2015 Hartelijk welkom Ouderavond profielkeuze klas 3 4 november 2015 Programma van deze avond: Welkom door Daphne Profielkeuze door Renske Keuzebegeleiding door Renske Uiteen met de mentoren: Keuzeweb en vragen

Nadere informatie

Monique Lugthart, afdelingsleider mavo Tieske-Anne Hagenbeek, afdelingsleider klas 1 en 2 havo/vwo

Monique Lugthart, afdelingsleider mavo Tieske-Anne Hagenbeek, afdelingsleider klas 1 en 2 havo/vwo Amsterdam, 10 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, In deze brief staan praktische zaken die van belang zijn voor een goede start op het Berlage Lyceum. Wij vragen u de brief goed door

Nadere informatie

Zwolle Voorafgids Cursusjaar

Zwolle Voorafgids Cursusjaar Zwolle Voorafgids Cursusjaar 2018-2019 Index Vooraf 3 1. Eerste schooldag 4 2. Leermiddelen 5 3. Dagindeling 5 4. Wat verwachten we op school van elkaar? 5 5. Fietsenstalling 6 6. Bankpas 6 7. Gebruik

Nadere informatie

Informatiebulletin Schooljaar

Informatiebulletin Schooljaar Aan de ouder(s) / verzorger(s) van onze leerlingen Castricum, juli 2017 Informatiebulletin Schooljaar 2017-2018 Dit bulletin bevat belangrijke informatie over: - Start schooljaar - Leer- en werkboeken

Nadere informatie

Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar Start schooljaar

Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar Start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar 2016-2017 Start schooljaar2017-2018 Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

INFORMATIE INLEVEREN EN OPHALEN SCHOOLBOEKEN

INFORMATIE INLEVEREN EN OPHALEN SCHOOLBOEKEN INFORMATIE INLEVEREN EN OPHALEN SCHOOLBOEKEN Baarn, 23 juni 2017 Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, Met deze brief informeren wij u graag over de manier waarop hoe uw zoon/dochter de schoolboeken

Nadere informatie

Let op: Lesvrije dag. Toneelvoorstellingen. Assembly B1/IG1. Laatste lesdag. pagina 1 van 5. de leerlingen van leerjaar 1 en mavo-2

Let op: Lesvrije dag. Toneelvoorstellingen. Assembly B1/IG1. Laatste lesdag. pagina 1 van 5. de leerlingen van leerjaar 1 en mavo-2 Aan: Ter kennis aan: Betreft: de leerlingen van leerjaar 1 en mavo-2 de ouders / verzorgers einde schooljaar Rotterdam, 12 juni 2018 Beste leerling, Geachte ouders / verzorgers, Het einde van dit schooljaar

Nadere informatie

Instructie Zermelo. Inhoud

Instructie Zermelo. Inhoud Instructie Zermelo Inhoud Instructie voor het inloggen in Zermelo...2 App...2 Ouders en leerlingen in Zermelo...3 Het bekijken van je rooster...4 Het rooster van een collega of leerling bekijken...5 Zoek

Nadere informatie

Zwolle Voorafgids Cursusjaar

Zwolle Voorafgids Cursusjaar Zwolle Voorafgids Cursusjaar 2017-2018 Index Vooraf 3 1. Eerste schooldag 4 2. Leermiddelen 5 3. Dagindeling 5 4. Wat verwachten we op school van elkaar? 5 5. Fietsenstalling 6 6. Bankpas 6 7. Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Personeel Aan het eind van dit schooljaar hebben we afscheid genomen van: Mw. J. Elling, docent handvaardigheid Mw. J. Boertien, docent Engels Dhr. A. de Haan, docent aardrijkskunde/geschiedenis

Nadere informatie

BESTELGIDS 2013 ALLES OVER HET BESTELLEN VAN JE BOEKEN EN SCHOOLSPULLEN

BESTELGIDS 2013 ALLES OVER HET BESTELLEN VAN JE BOEKEN EN SCHOOLSPULLEN VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELGIDS 2013 ALLES OVER HET BESTELLEN VAN JE BOEKEN EN SCHOOLSPULLEN BESTEL VOOR 20 JULI EN WIN JE VAKANTIE! KLAAR VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR Ben je al klaar voor het

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Starten met Magister 6

Starten met Magister 6 Starten met Magister 6 Om de vorderingen van uw zoon/dochter te volgen, kunt u het programma Magister gebruiken. Magister 6 op uw computer of laptop U logt in via de startpagina van de website van het

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

Magister blijft op dit moment leidend voor wat betreft roosterwijzigingen!

Magister blijft op dit moment leidend voor wat betreft roosterwijzigingen! Beste leerling, Vanaf nu kun je je actuele rooster ook bekijken via het Zermelo Portal. Het Zermelo Portal is een online website met jouw rooster inclusief roosterwijzigingen, lokaalwijzigingen, activiteiten

Nadere informatie

Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 23 juli 2015. Betreft: start schooljaar 2015-2016

Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 23 juli 2015. Betreft: start schooljaar 2015-2016 Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 23 juli 2015 Betreft: start schooljaar 2015-2016 Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie is inmiddels

Nadere informatie

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt.

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 29 juni 2016 Kenmerk: Onderwerp: Start schooljaar Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s), In deze brief vinden jullie/vindt

Nadere informatie

Hartelijk dank voor het aanvragen van een demo-account voor bettermarks wiskunde.

Hartelijk dank voor het aanvragen van een demo-account voor bettermarks wiskunde. Beste mevrouw/meneer, Hartelijk dank voor het aanvragen van een demo-account voor bettermarks wiskunde. In deze handleiding vindt u de belangrijkste informatie om meteen aan de slag te gaan. Mocht u vragen

Nadere informatie

ALBERDINGK THIJM COLLEGE OVERGANGSNORMEN ONDERBOUW

ALBERDINGK THIJM COLLEGE OVERGANGSNORMEN ONDERBOUW ALBERDINGK THIJM COLLEGE OVERGANGSNORMEN ONDERBOUW 2014-2015 VOORWOORD Beste ouders, verzorgers, Op het Alberdingk Thijm College vinden we het belangrijk dat iedere leerling het maximale uit zichzelf haalt.

Nadere informatie

HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS

HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS Open de Internet browser en ga naar het volgende adres: http://www.metzocollege.nl/ Klik op het volgende logo: Bij de eerste keer inloggen word je gevraagd om een Silverlight

Nadere informatie

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO klas 1 2College Cobbenhagenlyceum 2013 SCHOOLJAAR 2014 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO VWO TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen

Nadere informatie

Kennismaken op het Varendonck College

Kennismaken op het Varendonck College Kennismaken op het Varendonck College VWO-HAVO Dit boekje is van: Naam: Klas: Mentor: Voorwoord... 3... 3 1. Informatie voor leerlingen... 4 1.1 Materialenlijst VWO-HAVO leerjaar 1... 4 1.2 Schoolboeken

Nadere informatie

Digitale boeken

Digitale boeken Digitale boeken 2019-2020 Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig installeren van je boeken. In de brugklas zullen we je daar in de eerste lesweek natuurlijk bij helpen. Natuurlijk kun je pas bij

Nadere informatie

Brochure. boeken en financiële zaken. Schooljaar 2015 2016

Brochure. boeken en financiële zaken. Schooljaar 2015 2016 Brochure boeken en financiële zaken Schooljaar 2015 2016 Inhoudsopgave I Inhoudsopgave... 1 1. De gratis boeken en leermiddelen... 2 1.1 Algemene informatie... 2 1.2 De medewerkers van het boekenfonds...

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LEERJAAR 2 EN HOGER 2015-2016

AANMELDINGSFORMULIER LEERJAAR 2 EN HOGER 2015-2016 AANMELDINGSFORMULIER LEERJAAR 2 EN HOGER Geef het schooltype en leerjaar aan waarvoor u uw zoon / dochter wilt aanmelden. vmbo basisberoepsgericht, leerjaar: 2 3 4, evt thema BOB vmbo kaderberoepsgericht,

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Instromen in 3 en 4 mavo 2018

Instromen in 3 en 4 mavo 2018 Instromen in 3 en 4 mavo 2018 1 Introductie Beste ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Om ervoor te zorgen dat u en uw kind een weloverwogen keuze maken voor een profiel in de mavo, ontvangt u dit keuzeboekje.

Nadere informatie

SCHOOLKOSTEN, BOEKENFONDS EN LEERMIDDELEN

SCHOOLKOSTEN, BOEKENFONDS EN LEERMIDDELEN 2015 2016 SCHOOLKOSTEN, BOEKENFONDS EN LEERMIDDELEN Schoolkosten, boekenfonds en leermiddelen 2015 2016 1 Christelijke Scholengemeenschap Vincent van Gogh voor vmbo, (tweetalig) havo, vwo & gymnasium Postbus

Nadere informatie

Aanvullende materialen schooljaar tvwo/atheneum/havo

Aanvullende materialen schooljaar tvwo/atheneum/havo Aanvullende materialen schooljaar 2017-2018 tvwo/atheneum/havo Voor alle leerjaren en studies geldt dat het volgende moet worden aangeschaft als je dit nog niet hebt. Woordenboeken moeten aangeschaft worden

Nadere informatie

Algemene Ouderavond Klas 3 Schooljaar 2015-2016

Algemene Ouderavond Klas 3 Schooljaar 2015-2016 Algemene Ouderavond Klas 3 Schooljaar 2015-2016 Programma van de avond Inleiding Rector: Tomas Oudejans Keuzebegeleiding (door decaan) Pauze (koffie/thee) Kennismaking met de mentor Einde ± 22.00u Klassen

Nadere informatie

KEUZEBEGELEIDING & PROFIELKEUZE KLAS 3

KEUZEBEGELEIDING & PROFIELKEUZE KLAS 3 KEUZEBEGELEIDING & PROFIELKEUZE KLAS 3 2014-2015 Belangrijke data i.v.m. profielkeuze schooljaar 2014 2015 9 dec. Ouderavond 10 dec. Mentoravond 26-30 jan. Elke derde klas gaat één dag op keuzedag 2 feb

Nadere informatie

Digitale boeken

Digitale boeken Digitale boeken 2018-2019 Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig installeren van je boeken. In de brugklas zullen we je daar in de eerste lesweek natuurlijk bij helpen. Let op: je kunt pas via naar

Nadere informatie

Aanvullende materialen schooljaar 2015-2016 tvwo/atheneum/havo

Aanvullende materialen schooljaar 2015-2016 tvwo/atheneum/havo Aanvullende materialen schooljaar 2015-2016 tvwo/atheneum/havo Voor alle leerjaren en studies geldt dat het volgende moet worden aangeschaft als je dit nog niet hebt. Woordenboeken moeten aangeschaft worden

Nadere informatie

Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 16 juli Betreft: start schooljaar

Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 16 juli Betreft: start schooljaar Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 16 juli 2014 Betreft: start schooljaar 2014-2015 Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie is inmiddels

Nadere informatie

OVERGANGSNORMEN PER LEERJAAR. en doorstroming/instroming per schooljaar

OVERGANGSNORMEN PER LEERJAAR. en doorstroming/instroming per schooljaar OVERGANGSNORMEN PER LEERJAAR en doorstroming/instroming per schooljaar 2014-2015 Algemeen Een leerling heeft niet het recht om in twee opeenvolgende leerjaren van dezelfde afdeling te doubleren. Vanuit

Nadere informatie

Betreft: startklaar met ipad voor komend schooljaar. Rotterdam, 17 juni 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Betreft: startklaar met ipad voor komend schooljaar. Rotterdam, 17 juni 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Betreft: startklaar met ipad voor komend schooljaar Rotterdam, 17 juni 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Voorafgaand aan het nieuwe schooljaar kunt u via VanDijk.nl de leermiddelen voor komend jaar bestellen.

Nadere informatie

Echten s Contact Editie mavo, havo en vwo

Echten s Contact Editie mavo, havo en vwo Echten s Contact Editie mavo, havo en vwo Julianastraat model voor fotowedstrijd De nieuwbouw in het Bentinckspark is begonnen. Nog een jaar en dan verlaten we onze locatie Julianastraat. Daar kijken we

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO TWEETALIG HAVO ATHENEUM GYMNASIUM TWEETALIG VWO Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 013

Nadere informatie