Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 11/11/ Hoboken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 11/11/ Hoboken"

Transcriptie

1 Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 11/11/ Hoboken Op zondag 11 november 2012 vonden in Hoboken (Antwerpen) de Vlaamse Jeugdkampioenschappen plaats. Hierbij spelen de 2 beste jeugdspelers in iedere leeftijdscategorie van alle Vlaamse provincies tegen elkaar. In totaal werden we tweedes met slechts 5 punten na Antwerpen. Zo goed als alle Oost-Vlamingen hebben gepresteerd op hun waarde of zelfs beter en ik denk dat we dan ook terecht fier mogen zijn op het resultaat! Maura Heyndrickx en clubgenoot Olav Kosolosky, werden Vlaams Kampioen in hun reeks bij de jongens préminiemen. Twee winnaars van dezelfde leeftijd in dezelfde club, een opsteker voor TTC Kruibeke met bezieler Gunter Janssens. Ook bij de benjamins meisjes kwam de winnaar uit Oost-Vlaanderen, namelijk Anouk Beniers van TTC Stekene. Bij de jongens benjamins haalden we zilver en brons met Lucas Van Hauwermeiren van TTC Stekene en Ibe Mertens van TTC Flyer Ninove. Bij de meisjes préminiemen werd ook nog de tweede plaats weggekaapt door Jitske Geerts van Sint-Niklase TTC. Één en al glorie dus voor de provincie in de jongste leeftijdscategorieën. Ik ben als provinciale trainer van de -12 jarigen heel trots op dit resultaat en ik kijk uit naar de toekomst van onze beloftevolle préminiemen en benjamins! We zien ook dat de doorstroming zijn werk begint te doen met een bronzen medaille bij de jongens miniemen en cadetten door respectievelijk Sebastien Van Acker van TTC Rooigem Gent en Pieter-Jan Corteel van TTC Crawford Gent. Om zelfs meer te zeggen, met de uitgeweken +12 jarige jeugdspelers erbij, stonden we wellicht al op het hoogste schavotje! Maar dat hoort er nu eenmaal bij, dus proficiat aan Antwerpen die voor de tweede maal op rij dit kampioenschap op zijn naam mag schrijven!

2 MEISJES Benjamin Beniers Anouk, D6, Stekene Coach: Yves Van Stappen Anouk was in haar poule de hoogst geklasseerde benjamin. Het doel was dan ook om hier als winnaar uit te komen. En ze miste haar start niet! Anouk won haar eerste partijen telkens vrij vlot met 3-0. Met aanvallend spel en haar vastberadenheid gunde ze de tegenstand slechts 2 sets over de 8 gespeelde matchen. Een meer dan verdiende overwinning! Hiermee benadrukt ze nog maar eens dat ze eigenlijk met het niveau van de preminiemen mee kan. Gevaert Sophie, NG, Crawford Coach: Kristof Van Lersberghe Sophie kwam naar de Jeugdbeker als nieuweling. Als beginneling eigenlijk, want dit is haar eerste seizoen dat ze tafeltennis doet en speelt dus nog maar enkele maanden. Ze had nog nooit een tornooi gespeeld laat staan één als dit! Het begin was dan ook wat nerveus en overweldigend, maar na enig verloop kwam ze toch beter voor de dag. Voor sommige tegenstandsters was ze misschien nog niet goed genoeg maar ze kon het hen toch altijd moeilijk maken. Ze won één wedstrijd met 3-0, verloor er eentje met 2-3 en pakte onderweg nog een paar mooie sets tegen speelsters die duidelijk al langer speelden dan zij zelf. Ze vond het zelf ook heel leuk en leerrijk. Het was nieuw voor haar maar zeker motiverend. Ze heeft het super gedaan! Proficiat en doe zo voort! Pre-miniem Geerts Jitske, D6, St-Niklase Coach: Theo Klomp Jitske heeft een mooi parcours gelopen. Eén verlieswedstrijd op 8 wedstrijden is natuurlijk niet onoverkomelijk. Ze heeft hele goede dingen laten zien. De verlieswedstrijd was een onnodige verlieswedstrijd, maar ze pakte de draad nadien weer goed op en won dan ook van Sofie Van Meerbeek op een zeer gedegen manier, met goed tafeltennis, goede instelling. Dit is waar een coach op hoopt na een accident de parcours.

3 Heyndrickx Maura, D6, Kruibeke Coach: Gunter Janssens Maura Heyndrickx heeft zich dit jaar al zeer hoog kunnen kwalificeren op het nationaal jeugdcriterium te LLN waar ze zich kon plaatsen in de hoogste poule bij de meisjes PM. Na fase 1 bevestigde ze dat nog eens door in de eerste poule stand te houden. Op de Vlaamse Jeugdkampioenschappen stond ze toch voor enkele kleppers waar ze dit jaar al van verloren had, o.a. Van Meerbeek Sofie, maar Maura was mentaal zeer sterk en had haar zenuwen thuis gelaten met het resultaat dat ze zeer goed speelde en iedereen wist te verslaan en zo voor een aangename verrassing zorgde. Proficiat Maura met deze prachtige prestatie en 1e plaats. Miniem Beniers Jolien, D6, Stekene Coach: Sam De Bock Jolien startte dit jaar in een hogere leeftijdscategorie en vooraf werden Jolien toch podiumkansen toegedicht. Het is echter niet eenvoudig om tegen meisjes te spelen die een jaartje ouder zijn en Jolien had het dan ook knap lastig. In enkele wedstrijden kon Jolien goed meespelen, maar het ontbrak haar toch aan scherpte en concentratie op de belangrijke momenten. Mooie punten werden te vaak afgewisseld met onnodige foutjes en mede door verkrampt spelen zorgde dit ervoor dat Jolien uiteindelijk slechts drie matchen kon winnen. Zo eindigde Jolien haar Vlaamse Jeugdkampioenschappen op een ietwat teleurstellende zesde plaats. Niet getreurd: volgend jaar zal Jolien er weer staan en zal men serieus rekening moeten houden met deze meid. Rousseau Justine, D6, Sint-Niklase Coach: Stefaan Mertens Justine kon ondanks de sterke tegenstand toch een paar matchen winnen. Ze heeft heel sportief gespeeld en mooie dingen laten zien. Ze heeft geprobeerd om de raad van haar coach op te volgen. Tegen Annabel en Brit van Vlaams-Brabant en Jona van West-Vlaanderen haalde ze de bovenhand. Verder wist ze hier en daar ook nog een setje af te snoepen. Justine speelt nog niet zo erg lang voor haar leeftijd en kan dus nog veel doorgroeien.

4 Cadet Van Bostraeten Sara, C6, Merelbeke Coach: Bjorn Neirinck Sara mocht deelnemen in de zwaarst bezette reeks, meisjes cadetten. Met 1 A-speelster en 2B0 en die eigenlijk ook op A niveau spelen wisten we al meteen dat een podiumplaats veel te hoog gegrepen was. Toch kon Sara tegen 2 van de 3 toppers mooi weerwerk bieden en verdiende ze zeker 2 maal een setje. Alle andere speelster waren eigenlijk van eenzelfde niveau. Dus wou Sara strijden voor een 4de plaats, maar daarvoor was ze een beetje te wisselvallig. Ze begon heel zenuwachtig tegen Livia, maar naargelang de dag vorderde maakte ze progressie en keerde de rust in haar spel terug. Hierdoor kon ze totaal 3 wedstrijden winnend afsluiten met een al bij al mooie 6de plaats tot gevolg. De rust bewaren, losjes spelen en het spel positief zien zal in de toekomst Sara tot nog betere prestatie leiden. De Schepper Sarah, D6, Stekene Coach: Gunter Janssens Sarah De Schepper speelde bij de cadetten en was op één na de laagst geklasseerde speler. Maar dat was er niet aan te merken, was het een A-speler of een B-speler, het maakte haar allemaal niet uit, ze ging er gewoon altijd voor. Zo dwong ze zelfs matchpunten af bij een C-speler maar het geluk zat aan de andere zijde. Sarah won één match. Ondanks het hoge niveau in haar poule heeft ze zich toch goed geweerd. Sarah je inzet, sportiviteit en drive sieren je. Proficiat. Junior De Schepper Laura, D4, Stekene Coach: Yves Van Stappen Laura zat, als D4 zijnde, in een poule met enkele kleppers van B-spelers en een paar hoog geklasseerde C-spelers. Nochtans deed ze vrij goed mee tegen deze hoog geklasseerde dames. Met haar vast contra spel bracht ze de tegenstand meermaals in de problemen. Mits wat meer variatie had er zeker meer ingezeten. Maar ze maakte haar middag ruimschoots goed door een D6 en een D0 aan haar palmares toe te voegen. De progressie is zichtbaar (winst tegen D0) en zal, met de nodige trainingsarbeid, in de toekomst enkel maar vergroten!

5 Janssens Tessa, C2, Kruibeke Coach: Theo Klomp Tessa heeft een behoorlijk tornooi gespeeld. Omwille van haar studies traint ze minimaal en dat merk je ook. JONGENS Benjamin Ibe Mertens, NG, Flyer Ninove De vastheid was niet wat het moest zijn, maar toch slaagde ze erin om degelijk weerwerk te bieden en verraste ze iedere wedstrijd met een aantal zeer mooie punten. Wat ze bijna in iedere wedstrijd heeft laten blijken is de wil te winnen, terug te vechten bij een achterstand. Met een beetje meer trainingsarbeid had ze een wedstrijd of twee meer kunnen winnen, maar studies gaan nu eenmaal voor. Coach: Wesley Van Den Noortgate Ongetwijfeld de grootste verrassing van de dag werd gebracht door Ibe Mertens. Hij is nog zes jaar, gezien hij pas verjaart in december. Het is algemeen geweten dat spelers die laat in het jaar verjaren een nadeel ervaren t.o.v. hun leeftijdsgenootjes, maar het hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Ibe verbaasde voornamelijk door zijn houding aan de tafel. In tegenstelling tot oudere spelertjes die hier en daar uitbarsten in tranen, hield Ibe het hoofd steeds koel in alle omstandigheden. Hij kon zo zijn laatste en tevens beslissende wedstrijd voor het podium tegen Ticho De Winter vanuit een achterstand ombuigen tot een glansrijke overwinning. Het is niet velen gegeven op deze leeftijd om mentaal zo sterk te blijven. Bovendien valt het op dat deze jongeman ook nadenkt over zijn manier van spelen. Voor eens kon de coach luisteren naar het inzicht van zijn speler in plaats van hem alles te moeten voorkauwen en dat vond hij helemaal niet erg Van Hauwermeiren Lucas, NG, Stekene Coach: Sam De Bock Voor Lucas was het, voor zijn jonge leeftijd, reeds de tweede deelname aan de prestigieuze Vlaamse Jeugdkampioenschappen. Na de eerste kennismaking vorig jaar, werd er dit jaar gehoopt op enkele winstmatchen daar Lucas het voorbije jaar toch heel wat progressie heeft kunnen boeken op technisch en tactisch vlak. Het werd echter een topdag met maar liefst zeven overwinningen en slechts één nederlaag (tegen de latere Antwerpse eindwinnaar). Lucas eindigde dus op de tweede plaats en mocht met zijn zilveren medaille terecht fier pronken op het podium.

6 Pre-miniem Kosolosky Olav, E2, Kruibeke Coach: Wesley Van Den Noortgate Wegens de kloof die er momenteel is tussen Olav en de andere Vlaamse préminiemen, was hij de gedoodverfde titelkandidaat. Reeds 2 keer op rij werd Olav Vlaams Kampioen en hij wist met succes zijn titel te verdedigen. Vorig jaar was dit een kleine verrassing, gezien hij nog eerstejaars was in een vrij sterke generatie PM met o.a. Nick, Sacha en Karel. Dit jaar was het een walk in the park, maar dat is alleen te danken aan zijn ijzersterke wil om te verbeteren, zowel in training als op wedstrijd. Hij liet niets aan het toeval over door er 100% voor te gaan, al hing er rond de wedstrijd tegen zijn belangrijkste concurrent Beau Devos toch een speciaal amusant sfeertje. De twee jongens kunnen goed opschieten met elkaar en dat was te merken, al moet hij hier toch mee opletten dat dit niet ten koste gaat van het niveau van de wedstrijd. Deze keer viel het nog goed mee onder invloed van het toeziend oog van de coach. Een geslaagde dag dus voor Olav met zijn derde titel. Hij won alle wedstrijden met 3-0. Van Hove Jens, NG, Stekene Coach: Tessa Janssens Jens Van Hove speelde bij de preminiemen. Deze reeks bestond uit geklasseerde en niet-geklasseerde spelers. Hoewel de dag voor Jens stroef begon - hij verloor zijn eerste drie matchen - gaf hij zich niet gewonnen. Naarmate de dag vorderde, voelde Jens zich beter en beter, zodoende won hij de volgende vijf matchen. Door deze sterke prestatie behaalde hij de vierde plaats in deze reeks en speelde zo 7 belangrijke punten bij elkaar voor onze provincie. Proficiat. Miniem Van Acker Sebastien, E0, Rooigem Coach: Bjorn Neirinck Sébastien mocht aantreden in de reeks jongen miniemen. Zijn eerste wedstrijd was tegen Nick Blokken (net zoals Sébas een podium kandidaat). Sébas speelde echter zijn minste wedstrijd van de dag met 1-3 verlies tot gevolg. Vaak wou hij teveel forceren op de eerste bal. Nochtans heeft Sébas meer dan balgevoel genoeg om de rally verstandig op te bouwen. Opening op de eerste bal was dus duidelijk een werkpunt die dag. Sébas begon beter te spelen en liet enkele tegenstanders verbaasd kijken door zijn staaltjes balgevoel. Het hoogtepunt

7 van de dag was ongetwijfeld de wedstrijd tegen Robin Beliën (D2 maar momenteel al een kaart voor C2). Sébas kwam 2-0 voor maar moest tot het laatste puntje in de belle vechten om zeker te zijn van de 3-2 winst. Op het einde van de dag mocht Sébas fier terugkijken op 6 gewonnen wedstrijden en huiswaarts keren met een bronzen medaille!!! Aneca Basten, E4, Rooigem Coach: Koen Vandecaveye Basten Aneca van TTC Rooigem startte de dag schitterend bij de miniemen met een zege tegen podiumkandidaat Karel Descheemaeker, EO. Na de performance ging het minder en minder met Basten, de inzet was er steeds zoals we hem kennen maar die ultieme afmaakslag zit er nog niet in. Meer in de bal spelen in plaats van te wachten op de bal wordt een werkpunt! Hij kon zijn deelname aan de jeugdbeker toch nog mooi afsluiten met een E4 te winnen uit Vlaams-Brabant. Conclusie 2 gewonnen matchen, wisselend niveau maar grote inzet! Cadet Corteel Pieter-Jan, B6, Crawford Coach: Van Lersberghe Pieter-Jan kwam naar de Jeugdbeker met veel vertrouwen. Wetende dat hij nog progressie maakte de laatste maanden en op de Jeugdbeker alles mogelijk is. Het klassement in zo een Jeugdbeker wil niks zeggen! Hij begon tegen Dries Steensels C6 uit Limburg. Dat bleek een taaie brok te zijn maar door sterke concentratie, het rustig blijven en op belangrijke punten zijn beste spel boven te halen wist hij deze zware opwarmer toch te winnen met 3-1. Daarna verliep het heel vlot in de volgende 2 matchen tegen een E0 uit Vlaams Brabant en een D0 uit Antwerpen. Om dan na een 2-1 voorsprong en goed spel te verliezen in de laatste set van Wout Jacobs C0. Die, moet gezegd worden, wel heel sterk speelde tegen Pieter-Jan. Maar Pieter-Jan herpakte zich heel sterk door de match erna te winnen in de laatste set van Matthias Janssens B4. Daarna won hij nog de toch wel sterke D4 van Vlaams Brabant, speelde hij een super match tegen Vincent B2, ook al was het 1-3, en won hij in zijn laatste match heel vlot tegen Stef Vervaeke D4. Al bij al een sterke dag voor Pieter-Jan die ervoor zorgde, samen met een toch ook sterke Jeroen uiteraard, dat de kadetten jongens uit Oost-Vlaanderen 2e werden na Antwerpen. Wat toch wel sterk is. Proficiat jongens!

8 Van Hoecke Jeroen, C6, Rooigem Coach: Patrick Van Hoecke Jeroen Van Hoecke was met zijn C6-klassement een middenmoter in de categorie kadetten waarin de niveauverschillen groot waren, van B2 tot E0 in dezelfde poule. Jeroen deed zijn plicht en won tegen de 5 tegenstanders die hetzelfde klassement of lager waren. De 2 B-spelers waren duidelijk te sterk, tegen C0 Wout Jacobs zat er meer in na een 2-1 en 7-4 voorsprong in de 4de set. In ieder geval toch een geslaagd optreden en een ervaring rijker. Junior Waegeman Ken, B6, Rooigem Coach: Peter Nijs Ken won 5 wedstrijden. Hij versloeg o.a. Jan Poel en Eli Eeckelaert (beiden B2). Tegen David Henkens, op weg naar een B0-klassement, was hij nog niet opgewassen. Ken verloor zijn laatste wedstrijd van Robbe Vervaeke met het kleinst mogelijke verschil en na twee geluksballen voor Robbe. Dit kostte Ken een zilveren medaille en daardoor werd Oost-Vlaanderen net geen eindwinnaar. Toch een hoopvolle prestatie. Sven Dupré, D0, Rooigem Coach: Koen Vandecaveye Sven Dupré wist op voorhand dat het een moeilijke dag ging worden bij de junioren. De Belgisch titelkandidaat Heren D moest het opnemen tegen allemaal B-spelers. Kortom, elk punt, elke set is al een overwinning op zich. Maar de Rooigemspeler liet het niet aan zijn hart komen en speelde voortreffelijk aanvallend tafeltennis zonder kapsones. Hij pakte meerder sets tegen B2 s en B4 en en slaagde er zelf in om Jimmy Beckers (B6) te kloppen in 3 sets. De eerste (en zeker niet de laatste) B in zijn carrière is een feit!!! Dank aan alle spelers, coaches, ouders, fotograaf Steven Dullaert en het PC Oost-Vlaanderen dat aanwezig was met Evert, Carlos, Paul, Koen en Bjorn. Allen bedankt voorjullie inzet tijdens de kampioenschappen en de bijdrages aan dit verslag dat werd samengesteld door Wesley Van Den Noortgate, Provinciaal trainer -12.

Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014

Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014 Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014 Reeks : Dames B 2 De Wachter Kathleen B6 St.-Niklase Reeks : Dames C 2 Raemdonck Sarah C0 Merelbeke 3 Buyck Lien C0 Sleidinge Reeks

Nadere informatie

Oost-Vlaanderen meeste gouden medailles!!

Oost-Vlaanderen meeste gouden medailles!! Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 2011 Oost-Vlaanderen meeste gouden medailles!! 5, 4, 3, 2, Sinds 2007 zit de Oost-Vlaamse jeugd in de lift. Toen eindigde de provincie nog als laatste, maar sindsdien

Nadere informatie

UITSLAG PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP LEEFTIJD en DAMES

UITSLAG PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP LEEFTIJD en DAMES UITSLAG PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP LEEFTIJD en DAMES 2012-2013 Dames B 1) Princen Johanna B0 Merelbeke 2) Van De Voorde Nele B4 St-Niklase 3) De Wachter Kathleen B6 St-Niklase 4) Raemdonck Sarah B6 Hamme

Nadere informatie

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij De jeugdbeker van Vlaanderen (sinds enkele jaren omgedoopt tot de Vlaamse jeugdkampioenschappen) is een competitie waar de beste 2 jeugdspelers (van elke provincie)

Nadere informatie

Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014

Provinciaal Kampioenschap V.T.T.L. Oost - Vlaanderen Seizoen 2013/2014 Heren B 1 Ghéquière Jordy B4 Rooigem Gent 2 De Block Bert B6 Stekene 3 Nijs Peter B2 Rooigem Gent 3 De Block Toon B4 Stekene Heren C ONDER VOORBEHOUD! 1 De Puysselaer Maichel C2 Stekene 2 Lermytte Christophe

Nadere informatie

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen 2008-2009 Op 9 juli 2008 startte de eerste training onder leiding van mezelf. De twaalf gelukkigen zijn in alfabetische volgorde: NAAM KLASSEMENT VOORNAAM 2008-'09

Nadere informatie

GESELECTEERDEN VOOR DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN K= Prov.Kampioenschap C= Prov. Criterium

GESELECTEERDEN VOOR DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN K= Prov.Kampioenschap C= Prov. Criterium GESELECTEERDEN VOOR DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN K= Prov.Kampioenschap C= Prov. Criterium = hebben hun documenten reeds ontvangen = nemen NIET deel = hebben reeds bevestigd = bijkomende geselecteerden

Nadere informatie

Nr.9. 28 november 2012. Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W.. Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3x p/maand niet in juli. Republieke Ewout Geraardsbergen 1

Nr.9. 28 november 2012. Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W.. Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3x p/maand niet in juli. Republieke Ewout Geraardsbergen 1 België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336 Nr.9 28 november 2012 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W.. Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3x p/maand niet in juli Verantwoordelijke uitgever Afgiftekantoor

Nadere informatie

Verslag Provinciaal Jeugdcriterium Oost-Vlaanderen fase 1 14/11/2010

Verslag Provinciaal Jeugdcriterium Oost-Vlaanderen fase 1 14/11/2010 Verslag Provinciaal Jeugdcriterium Oost-Vlaanderen fase 1 14/11/2010 Maar liefst 80 jeugdspelers kwamen afgelopen zondag naar Oosterzele voor de derde editie van het Provinciaal Jeugdcriterium in zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Vlaamse Jeugdkampioenschappen Tafeltennis

Vlaamse Jeugdkampioenschappen Tafeltennis Sportoase Philipssite 6 Leuven - Heverlee 11 november 2013 Vlaamse Jeugdkampioenschappen Tafeltennis Uurregeling: 09.00 uur: onthaal 10.00 uur: aanvang van de wedstrijden 17.30 uur: einde van de wedstrijden

Nadere informatie

Ter info: Er werd een reportage gemaakt door Ninof TV

Ter info: Er werd een reportage gemaakt door Ninof TV Verslag Provinciaal Jeugdcriterium Oost- Vlaanderen fase 2 9/1/2011 Op 9 januari 2011 werd het lokaal van TTC Flyer.be Ninove voor de eerste keer ingeschakeld als dienstdoend terrein voor het Oost-Vlaams

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 98 17 e Jaargang september 2017 redactie : Björn Thys Tweebal 98 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Na enkele maanden op jullie honger te zijn

Nadere informatie

GESELECTEERDEN VOOR DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN

GESELECTEERDEN VOOR DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN GESELECTEERDEN VOOR DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN Behaald K= Prov.Kampioenschap Heren B resultaat C= Prov. Criterium Van de volgende spelers mogen er 8 inschrijven: Deceuninck Anthony B4 Knal Deinze C1

Nadere informatie

UITSLAG PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

UITSLAG PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP UITSLAG PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP 2012-2013 Heren B 1) Nuytinck Kristof B2 Crawford Gent 2) Waegeman Ken B6 Rooigem Gent 3) De Smedt Sven B2 Stekene 4) De Block Toon B4 Stekene Heren C 1) Doublet Rudy

Nadere informatie

Internationaal jeugdtornooi van Trier 19 en 20 mei 2012

Internationaal jeugdtornooi van Trier 19 en 20 mei 2012 PERSBERICHT VTTL (17/07/2012) Anna Eerste verovert Europese bijna medaille alle podiums een feit België de jaarlijkse heeft Internationale een eerste Trierer medaille Stadtmeisterschaften veroverd tijdens

Nadere informatie

Internationaal jeugdtornooi van Trier

Internationaal jeugdtornooi van Trier VLAAMSE TAFELTENNISLIGA vzw Brogniezstraat 41 bus 3 -B-1070 Brussel Tel.: 02/527.53.72 Fax: 02/527.52.49 E-mail: info@vttl.be Bank: 734-0017378-24 RPR Brussel 0419.261.219 Internationaal jeugdtornooi van

Nadere informatie

Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen. Seizoen

Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen. Seizoen Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Seizoen 2010-2011 Na de selecties in de maanden juni en juli startten we in augustus de eerste trainingen in het lokaal van Sint- Niklaas met onderstaande

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Kwalificatiefase van het Nationaal Jeugdcriterium te LLN op 27/09/2009

Kwalificatiefase van het Nationaal Jeugdcriterium te LLN op 27/09/2009 Kwalificatiefase van het Nationaal Jeugdcriterium te LLN op 27/09/2009 Het nationaal jeugdcriterium bevat naar gewoonte de sterkste spelers van het land in alle jeugdreeksen. Ze worden daar ingedeeld op

Nadere informatie

Resultaten Provinciaal Kampioenschap OVL Leeftijdsreeksen Sporthal De Kluize

Resultaten Provinciaal Kampioenschap OVL Leeftijdsreeksen Sporthal De Kluize Resultaten Provinciaal Kampioenschap OVL Leeftijdsreeksen Sporthal De Kluize - 06-01-2019 Benjamin jongens - Eindrangschikking 1.... ZHANG ZIQIAN BRYAN (E6 - Merelbeke) 2.... DUTHOY JOSSE (NG - Merelbeke)

Nadere informatie

Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen. Seizoen 2013-2014

Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen. Seizoen 2013-2014 Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Seizoen 2013-2014 Na de selecties in de maanden juni en juli startten we in september de eerste trainingen in het lokaal van Sint-Niklaas met onderstaande

Nadere informatie

Deon Lee ( -16 jaar ) en Arne Lambrecht ( -12 jaar ) hebben op de Jeugdkampioenschappen Van Vlaanderen een vierde plaats behaald.

Deon Lee ( -16 jaar ) en Arne Lambrecht ( -12 jaar ) hebben op de Jeugdkampioenschappen Van Vlaanderen een vierde plaats behaald. Deon Lee ( -16 jaar ) en Arne Lambrecht ( -12 jaar ) hebben op de Jeugdkampioenschappen Van Vlaanderen een vierde plaats behaald. Op zaterdag 22 februari werden in de TSM-school in Mechelen de laatste

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Uitslagen en rangschikkingen - Week 17

Uitslagen en rangschikkingen - Week 17 Uitslagen en rangschikkingen - Week 17 Seizoen 2014-2015 Afdeling 1A - Prov. Oost-Vl. - Heren Meteor A Melsele A 04-12(!) Temse B TTC Gent D 14-02 Rooigem-Gent E MALDEGEM A 09-07 Ronse A KTTC Eikenlo B

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

Speelweek 19. Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A

Speelweek 19. Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A Speelweek 19 Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A Houthulst A Merelbeke B (verslag door Bjorn Neirinck) De B ploeg nam het deze week op tegen Houthulst A, een ploeg die aan het strijden

Nadere informatie

Nr november 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr november 2014 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.6 17 november 2014 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

Nr november 2015 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr november 2015 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.07 Alles over 11 november 2015 Vlaamse Jeugdkampioenschappen Maldegem 04 november 2015 seizoen 2015-2016 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Wedstrijdverslag AGD

Wedstrijdverslag AGD Wedstrijdverslag AGD Wedstrijd 1: AGD C (Benjamins): 17 november te Gent Benjamins Ella Hanssens Ik vond het heel leuk, mijn eerste echte wedstrijd. Ik behaalde brons. Ik heb heel hard mijn best gedaan.

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Het team van Taekwondo Oude Luttikhuis heeft de tweede plaats gehaald in het teamklassement bij de Nationale Kampioenschape Taekwondo 2016. Hierin

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

BELGIË-BELGIQUE P.B.-P.P 3940 Hechtel-Eksel BC 11410

BELGIË-BELGIQUE P.B.-P.P 3940 Hechtel-Eksel BC 11410 BELGIË-BELGIQUE P.B.-P.P 3940 Hechtel-Eksel BC 11410 1 e NEYT-Trucks-tornooi uitslagen 26/12/10 TTC Zele 1 e 2 e 3 e 4 e KADETTEN N.G. Poppe Jorden Smet Bradley De Vylder Wout Van

Nadere informatie

Nr. 13. Seizoen 2013-2014. België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336. 17 januari 2014

Nr. 13. Seizoen 2013-2014. België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336. 17 januari 2014 België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336 Nr. 13 Seizoen 2013-2014 17 januari 2014 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 Voorwoord: We starten dit seizoen met een maandelijkse nieuwsbrief. Voor oktober zal dit nog vrij beperkt zijn, maar we rekenen op jullie medewerking om er iets moois van te maken.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

David (0), Bjorn (0), Nathan (0)

David (0), Bjorn (0), Nathan (0) Speelweek 1 Sokah A Merelbeke A (verslag Bjorn Neirinck) Sokah A, al jaren een topploeg in 1 ste nationale, was de eerste tegenstander in 1ste nationale voor onze A. Of was het in super dat onze spelers

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Florian (2), David (0), Harm (1), Björn (0)

Florian (2), David (0), Harm (1), Björn (0) Speelweek 4 RR Basecles A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) De A ploeg kreeg deze week Basecle A voor zich. Basecle speelde met 2B0 en 2B2. Wij konden voor het eerst dit seizoen beroep doen op

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

MEDELING OOST-VLAANDEREN Sporta-federatie Tafeltennis SEIZOEN Provincie Oost-Vlaanderen Uitgave nr. 10: 1 juli 2011

MEDELING OOST-VLAANDEREN Sporta-federatie Tafeltennis SEIZOEN Provincie Oost-Vlaanderen Uitgave nr. 10: 1 juli 2011 MEDELING OOST-VLAANDEREN Sporta-federatie Tafeltennis SEIZOEN 2010-2011 Provincie Oost-Vlaanderen Uitgave nr. 10: 1 juli 2011 V.U.: Sporta-federatie Tafeltennis, Boomgaardstraat 22 bus 50, 2600 Berchem

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Geplande activiteiten: 6/12: Initiatie voor recreanten met Peter Nijs. Start: 20u, einde: 21u30. Deelname is gratis. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. 8/12: Avond van

Nadere informatie

Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen. Seizoen

Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen. Seizoen Eindverslag Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Seizoen 2014-2015 Na de selecties in de maanden juni en juli startten we in september de eerste trainingen in het lokaal van Stekene met onderstaande

Nadere informatie

Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012

Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012 Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012 Afgelopen weekend stonden in Louvain-La-Neuve de Belgische jeugdkampioenschappen op het programma. Het West-Vlaamse duo Anna Shishkina en Famke Dewachter

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 80 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang januari 2014 Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Eerst en vooral wenst het bestuur jullie het

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september redactie : Björn Thys. Tweebal Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 88 15 e Jaargang september 2015 redactie : Björn Thys Tweebal 88 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, September is zoals gewoonlijk de start van

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT

TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, het seizoen is halfweg en de eerste prijzen zijn al binnen! Matthias Vanvinckenroye won de E-reeks van de Top Klassementen en Wouter Devue

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Speelweek 5: Salamander C Merelbeke B Eindstand 10-6

Speelweek 5: Salamander C Merelbeke B Eindstand 10-6 Speelweek 5: Le Logis A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) Deze week mocht de A ploeg op bezoek bij de leider in 1ste nationale A. Logis speelde met 3B0'en en een B2, alle 4 de spelers hebben al

Nadere informatie

Schooldammen. seizoen

Schooldammen. seizoen Schooldammen seizoen 2004-2005 o Hoe t Waliën de finale bereikte o Voorronde Winterswijk 17 november o Finale Winterswijk 27 november o Regiofinales 18 december o Districtsfinale 22 januari o Kampioenschap

Nadere informatie

INFOVERGADERING GV JEUGDSPORTFONDS /03/2018

INFOVERGADERING GV JEUGDSPORTFONDS /03/2018 INFOVERGADERING GV JEUGDSPORTFONDS 2018 12/03/2018 Programma: 19u00-19u15: Ontvangst 19u15-19u25: Openingswoord Bruno Vermeire, Voorzitter Jeugdwerkgroep 19u25-20u10: - Evaluatie Jeugdsportfonds 2017 -

Nadere informatie

Wesley (3), Kevin (2), Elie (3) en Stijn (3) C ploeg:

Wesley (3), Kevin (2), Elie (3) en Stijn (3) C ploeg: A ploeg boekt zuinige winst in Stekene. B ploeg boekt belangrijke overwinning tegen een titelkandidaat. D ploeg blijft verbazen. G ploeg wint voor het eerst. Ook H ploeg opnieuw aan het feest. Stekene

Nadere informatie

Ksk Wavria LEERPLAN. Leerplan U6. Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie.

Ksk Wavria LEERPLAN. Leerplan U6. Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie. Ksk Wavria LEERPLAN Leerplan U6 Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie. Algemeen De ontwikkeling van de spelers is belangrijker dan het resultaat van het team. Positief coachen is

Nadere informatie

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 U12 1 1. BEACHCOMMISSIE VOLLEY VLAANDEREN De Beachcommissie Volley Vlaanderen is het orgaan dat de leiding heeft over

Nadere informatie

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018 Zaterdag 6 oktober 2018 We moesten uit voor de competitie naar TOP (Haastrecht), de uitslag 7-3 voor Taverzo. We begonnen met een 5 gamer die Sarah wist te winnen. Daarna liepen we uit naar 3-0 en daarna

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Nr.7. België - Belgique P.B geraardsbergen mrt/47 P november 2011

Nr.7. België - Belgique P.B geraardsbergen mrt/47 P november 2011 België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 P007336 Nr.7 17november 2011 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W.. Oost-Vlaanderen Verschijnt 3x p/maand niet in juli Afgiftekantoor Geraardsbergen 1 Kaai 5

Nadere informatie

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Voorbereidingstornooien Seizoen 2016-2017 (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Wat?: organisatie van een tornooi waaraan 6 clubs van hetzelfde

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 januari 2017

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 januari 2017 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 januari 2017 Op zaterdag 7 januari 2017 is Taekwondo Oude Luttikhuis gekroond tot de beste Taekwondoclub van Nederland, tijdens de Nationale Kampioenschappen

Nadere informatie

Préminimes Filles - Preminiemen Meisjes

Préminimes Filles - Preminiemen Meisjes Préminimes Filles - Preminiemen Meisjes Pl POULE R Pl POULE S Luxembourg Liège Namur Hainaut West Vlaanderen 4 Oost Vlaanderen 4 Bruxelles Br.Wallon 5 Vlaams Brabant 5 PHASE FASE POULE R Ov; 9 Luxembourg

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

Het was een drukke dag met 6 zondagteams, 1 Rood team en 2 Groene teams die hun wedstrijden op ons park af moesten werken.

Het was een drukke dag met 6 zondagteams, 1 Rood team en 2 Groene teams die hun wedstrijden op ons park af moesten werken. WEDSTRIJDVERSLAGEN Competitie dag nr 2 Van de trainers : Dat was wel even wennen afgelopen zondag. Waar het de eerste zondag lekker zonnig was en de temperatuur schommelde tussen de 15 en 20 graden, was

Nadere informatie

Cross te Bornem, 24/01/2011

Cross te Bornem, 24/01/2011 Cross te Bornem, 24/01/2011 Nog enkele crossen van het einde van het seizoen, was het eindelijk zo ver! De cross in Bornem, de thuiswedstrijd van de winter, lokte niet alleen volk van de eigen club maar

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

Sin-Nyon Nieuwsbrief

Sin-Nyon Nieuwsbrief Sin-Nyon Nieuwsbrief APRIL 16, 2014 JAARGANG 2014, NUMMER 2 Kalender: 26 april Tess cup sparring Tessenderlo Open Belgisch kampioenschap, 5 en 6 april, Lommel. Voor de derde keer in onze clubgeschiedenis

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D.

Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. Deze week in t Klökske Kenji van Enckevort Nederlands Kampioen bij de welpen D. COMPETITIE Zaterdagcompetitie De voorjaarscompetitie zit er op. We gaan al weer vooruit kijken naar het najaar. Binnenkort

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

Nr januari 2015 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336

Nr januari 2015 seizoen België Belgique P.B Geraardsbergen Mrt/47 P007336 België Belgique P.B. 9500 Geraardsbergen Mrt/47 P007336 Nr.12 20 januari 2015 seizoen 2014-2015 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever:

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

Omdat het voor iedereen paasvakantie is beperken we ons deze keer tot een light versie van de nieuwsbrief.

Omdat het voor iedereen paasvakantie is beperken we ons deze keer tot een light versie van de nieuwsbrief. Jaargang 3 Editie 5 Datum : April 2012 Beste leden, Omdat het voor iedereen paasvakantie is beperken we ons deze keer tot een light versie van de nieuwsbrief. Maar het is niet omdat het voor velen onder

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Zaalvoetbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor pré miniemen (U11) miniemen (U13) en kadetten (U15) voor het seizoen

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor pré miniemen (U11) miniemen (U13) en kadetten (U15) voor het seizoen DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor pré miniemen (U11) miniemen (U13) en kadetten (U15) voor het seizoen 2014-2015 1. Doelstellingen van de bekertornooien - De Limburgse pré miniemen (U11) miniemen (U13)

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

t Boekske Sparta Ranst

t Boekske Sparta Ranst t Boekske Sparta Ranst Mei / juni 2012 Gasthuisstraat 27, Ranst www.argenta.be Vinkenstraat 12, Ranst Raffoesier@gmail.com http://hovenierfoesier.be/ Gasthuisstraat 32-34, Ranst www.kve.be Beste leden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Marijn (3), Johanna (4), Kevin (1) en Matthias (2) C ploeg: Stijn (4), David (3), Jellen (1) en Lawrence (0) D ploeg:

Marijn (3), Johanna (4), Kevin (1) en Matthias (2) C ploeg: Stijn (4), David (3), Jellen (1) en Lawrence (0) D ploeg: A verliest tegen toekomstige kampioen. B knokt zich naar een overwinning tegen degradatiekandidaat. C moet zich tevreden stellen met een gelijkspel in Galmaarden. D wint een belangrijke match in Zottegem.

Nadere informatie

Jeugdsportproject : Jeugdsterren versie 2015

Jeugdsportproject : Jeugdsterren versie 2015 Jeugdsportproject 2013 2016: Jeugdsterren versie 2015 Artikel 1: Op basis van het jeugdsportfonds (zie artikel 4), toegekend door de Vlaamse regering, zal aan de deelnemende clubs een subsidie worden toegekend.

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. november 2013. redactie : Björn Thys. Tweebal 79 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. november 2013. redactie : Björn Thys. Tweebal 79 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 79 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang november 2013 Tweebal 79 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Na een goeie 2 maanden competitie zijn we weeral

Nadere informatie

Jeugdsportproject : Jeugdsterren

Jeugdsportproject : Jeugdsterren Jeugdsportproject 2013 2016: Jeugdsterren Artikel 1: Op basis van het jeugdsportfonds (zie artikel 4), toegekend door de Vlaamse regering, zal aan de deelnemende clubs een subsidie worden toegekend. De

Nadere informatie

Bovenaan vlnr: Sam Castelein, Wout Naessens, Tim Rysman, Stacey Van Colen Onderaan vlnr: Nico Vanparys en Bjorn Van Belleghem

Bovenaan vlnr: Sam Castelein, Wout Naessens, Tim Rysman, Stacey Van Colen Onderaan vlnr: Nico Vanparys en Bjorn Van Belleghem Topseizoen! 1G Na de degradatie vorig seizoen uit 2 e liga, wou de eerste ploeg zo snel mogelijk naar deze klasse terugkeren. Dit zou geen evidentie zijn, mede door het verlies van topspeelster Lotte Derudder

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen 2015-2016 1. Doelstellingen van de bekertornooien - De Limburgse U11 - U13 - U15 jeugd ploegen meer speelgelegenheid op niveau aan te

Nadere informatie

Remy (0) David D (1) Florian (4) Bjorn (4), Stijn (3), Tim (1), David DJ (1)

Remy (0) David D (1) Florian (4) Bjorn (4), Stijn (3), Tim (1), David DJ (1) Speelweek 12 Merelbeke A Braine A (verslag door Remy Monteyne) Eindelijk was het zover, het debuut van Remy in de A ploeg. Na een straffe opwarming tegen Florian was Remy er helemaal klaar voor. Ook David

Nadere informatie