Nieuwsbrief nr Bijlagen Avondvierdaagse Kindercarnaval *Het kan nog! Geef je nu op voor de playbackshow!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr Bijlagen Avondvierdaagse Kindercarnaval *Het kan nog! Geef je nu op voor de playbackshow!!"

Transcriptie

1 In deze nieuwsbrief: Carnaval Gymrooster Ambrasoft thuis Knutselmateriaal Tweetalcoach Voorleesdagen Groep 1/2 Nieuwe neuzen Nieuwsbrief nr Bijlagen Avondvierdaagse Kindercarnaval *Het kan nog! Geef je nu op voor de playbackshow!! en win hele leuke prijzen!! Alaaf* Sociale weerbaarheidstraining Redactie Nieuwsbrief Wim Verheijen Rudolf van den Bogaert Vragen en opmerkingen: Toetsperiode Toetsen! Het lijkt wel of kinderen op De Plattenburg in de maanden januari en februari niets anders doen! Het zijn inderdaad veel toetsen die tijdens deze periode worden afgenomen. Doordat wij gebruik maken van het leerlingvolgsysteem van het Cito, zijn we aan deze periode gebonden voor het afnemen van deze toetsen. De resultaten van de toetsen geven gedurende de loop van de schooljaren een mooi, helder overzicht van de ontwikkelingen op diverse leer- en ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Voor ons als leerkrachten is het vooral belangrijk dat we zien wat goed gaat en waar nog extra hulp geboden moet worden. Terecht vraagt u zich wellicht af of we dit niet al weten. Natuurlijk bieden de toetsen van de methoden ons ook die informatie. Toch is het voor ons van belang dat iemand van buiten over onze schouder meekijkt. Een objectieve blik op de vorderingen van onze leerlingen zorgt ervoor dat we dingen scherper gaan zien. Niet elke toets is voor elk kind even leuk, maar voor ons is het een zeer belangrijk instrument om de kinderen optimaal te kunnen begeleiden. Het stelt ons bovendien in staat om u als ouders een heldere schets van de ontwikkeling van uw kind te kunnen geven. We blijven dus toch maar toetsen!

2 Carnaval Vrijdag 5 februari is het carnaval op school! De kinderen van de groepen 1 t/m 8 worden s morgens om 8.30 uur in hun eigen lokaal verwacht. Uiteraard mogen ze verkleed op school komen! We krijgen zelfs hoog bezoek! Vertegenwoordigers van CV De Billenkletsers en CV De Bloaskoppen zullen het feest komen opluisteren. Voor het feest geldt: geen wapens, confetti of spuitbussen meenemen naar school. De diverse groepen verzorgen in de hal optredens voor elkaar en natuurlijk wordt er gedanst en gehost! Die ochtend vervallen de gymlessen. Voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 is er dit jaar geen mogelijkheid om zich te laten schminken i.v.m. een gezellige gezamenlijke opening! De kinderen hoeven deze dag alleen een lunchpakket en drinken mee te nemen. Voor eten en drinken in de eerste pauze wordt gezorgd. De gymlessen komen deze dag te vervallen. Om uur begint voor alle leerlingen de vakantie. Wij wensen iedereen een gezellige feestdag! Gymrooster Na de voorjaarsvakantie, op maandag 15 februari, gaat het nieuwe gymrooster in. De reden hiervoor is dat op vrijdag de lessen worden verzorgd door vakleerkracht Carlo Wijnands. Tijdens de eerste helft van het schooljaar krijgt de ene helft van alle groepen les van Carlo. Na de voorjaarsvakantie krijgt de andere helft van de groepen van hem. Voor alle groepen vindt er een wijziging van gym dag plaats. In de bijlage sturen we voor alle zekerheid het rooster nog even mee. Ambrasoft Deze week heeft u via uw kind een brief ontvangen met informatie over het programma Ambrasoft. Dit programma biedt de kinderen de mogelijkheid om te oefenen met onder andere rekenen en taal. Dat gebeurt op school, maar mag ook thuis. De leerkracht plant de opdrachten, soms in overleg met uw kind. Ambrasoft biedt de mogelijkheid om, geheel gratis, thuis met dit programma te werken. Zoals hierboven al vermeld màg er thuis mee worden gewerkt. Het moet niet! De resultaten worden niet verwerkt in het leerlingvolgsysteem. Kinderen kunnen dus geheel vrijblijvend, en hopelijk met veel plezier, thuis nog eens ontspannen met hun schoolwerk aan de slag. Het enige dat u als ouder hoeft te doen is de kinderen helpen bij het aanmaken van het account. De code die u hiervoor nodig heeft staat in de brief die uw kind heeft mee gekregen. Vanzelfsprekend mag elke ouder ook gebruik maken van dit programma om uw kennis op te halen. Dat is volkomen legaal! We wensen kinderen en ouders veel plezier met dit programma. Knutselmateriaal Tijdens de handvaardigheid lessen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kurken, kroonkurken, closetrollen, eierdozen, restjes wol etcetera. Voordat u deze voorwerpen weggooit in de kliko, wilt u dan aan onze school denken? We kunnen veel kosteloos materiaal gebruiken. Alle juffen en kinderen zijn er blij mee wanneer u dit mee naar school geeft. Bij voorbaat hartelijk dank.

3 Tweetal coach In de vorige Nieuwsbrief hebben wij u geïnformeerd over de samenwerkingsvorm Binnen- Buitenkring. In alle groepen wordt ook gewerkt met de structuur Tweetal Coach. Bij deze vorm werken de kinderen in tweetallen. Met hun schoudermaatje (het kind dat naast je zit). De kinderen krijgen een duidelijk omschreven opdracht voorgeschoteld. Deze opdracht voeren zij om de beurt uit in twee werkronden. Tijdens de eerste ronde werkt leerling A en coacht leerling B. Deze geeft tevens positief commentaar. Leerling A verwoordt zijn denkstappen hardop voor leerling B. De coach checkt of het antwoord goed is. Als het nodig is geeft hij tips over de manier van oplossen. Vanzelfsprekend mag deze het antwoord niet voorzeggen. Tijdens de tweede ronde worden de rollen omgedraaid. Tijdens deze werkvorm wordt vorm gegeven aan de vier belangrijkste basisprincipes van de coöperatieve structuren: Gelijke deelname Individuele aanspreekbaarheid Positieve wederzijdse afhankelijkheid Simultane interactie Uit onderzoek is gebleken dat leerresultaten verbeteren wanneer aan deze vier principes wordt voldaan. Voor kinderen is het daarnaast ook een leuke vorm van samenwerken. Het brengt afwisseling in de schooldag en bevordert bovendien de samenhang in de groep. Groep 1/2 Noordpool / Zuidpool Deze weken werken we rondom het thema De Noordpool en de Zuidpool. De Themaletters zijn N (Noordpool) en Z (Zuidpool). We doen experimenten met ijs en water, temperatuur en we spiegelen. We maken samen ook leuke groepswerken. Als uw kind nog voorwerpen heeft voor in het letterwinkeltje met de beginletters (N- Z) dan mogen ze meegebracht worden naar school. Na het thema krijgen de kinderen deze dan weer terug. Mocht u nog leuke knuffels of boeken o.i.d. bij dit thema hebben die we mogen lenen, leuk!! Alvast hartelijk dank! Voorleesopa's en -opa's We zijn heel blij weer enthousiaste voorlees oma's en -opa's te hebben gevonden voor de Nationale Voorleesdagen Dat wordt vast een heel erg gezellig voorleesmoment! Alvast hartelijk dank hiervoor!! Voorleesdagen Van woensdag 27 januari tot en met donderdag 4 februari wordt er op De Plattenburg extra aandacht besteed aan voorlezen. Leerkrachten lezen voor, kinderen lezen elkaar voor en hopelijk zullen ook ouders en grootouders in staat zijn extra voor te lezen. Dit alles in binnen het kader van De Nationale Voorleesdagen. Voor zowel het jonge- als het oude kind blijft voorlezen een leuke belevenis. We wensen iedereen veel luisterplezier! Deze leerlingen zijn de afgelopen tijd gestart of starten in de komende twee weken bij ons op school. We wensen ze allemaal heel veel plezier. Bine van Bremen Linsy Schrader Juf Lucie Juf Manon

4 Avondvierdaagse maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei Inschrijfformulier wandelaar: Voornaam: Achternaam: Straat + huisnr: Plaats: Geboortedatum: Geslacht: Meisje / Jongen adres: Telefoonnummer: Aantal keren deelgenomen aan A4D: Welke afstand: 5km of 10km (vanaf groep 5 t/m 8) Inschrijfformulier hulpouders: Voornaam ouder: Mobielnr: Naam Kind: Groep: Welke dag(en) beschikbaar: Wandelen: Achternaam ouder: Pauzeplaats: Tot en met 29 januari kan er worden ingeschreven door middel van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier en de inschrijfkosten van 10,00 kunnen bij de juf of meester worden ingeleverd. Extra informatie ( op basis van info uit 2015, startlocatie en tijden onder voorbehoud ) Maandag 23 mei startlocatie vanaf VIOD terrein 5km km Dinsdag 24 mei startlocatie vanaf de Kelder 5km km Woensdag 25 mei startlocatie vanaf de Badweg 5km km (rustdag) Donderdag 26 mei startlocatie vanaf de Bezelhorst 5km km Vrijdag 27 mei startlocatie vanaf de Bleek 5km km Iedereen die zich aanmeld om met de school mee te lopen, zal zich aan de volgende afspraken moeten houden: - we lopen per klas twee aan twee in schoolshirts (schoolshirts worden door school geleverd); - vriendjes en vriendinnetjes van andere scholen lopen bij hun eigen school en niet bij onze school; - men volgt de aangewezen route, dus niet dwars door tuinen en plantsoenen; - afval wordt in de daarvoor bestemde afvalemmers gedeponeerd. Als men zich niet aan bovengenoemde afspraken kan houden, is het beter om afzonderlijk in te schrijven en individueel mee te lopen.

5

6 Durf je wel?! Sociale weerbaarheidstrainingen voor kinderen van groep 7/8. In het voorjaar organiseert Buurtplein een sociale weerbaarheidstraining voor basisschoolkinderen van groep 7-8. Of de training door gaat hangt af van het aantal aanmeldingen. Als het allemaal niet zo lukt Soms lukt het allemaal niet zo goed op school en met vriendjes en vriendinnetjes. Een kind kan daardoor stil zijn en het gevoel hebben dat het er een beetje buiten staat. Maar het kan ook zijn dat het kind gepest wordt of zelf pest. Vaak heeft een kind het gevoel dat het de enige is met deze problemen. In de training leren kinderen dat dit niet zo is. Hoe ziet de cursus eruit? In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: Verschillende manieren van reageren Je eigen mening geven Een andere manier van denken Gevoelens uitbeelden en herkennen Complimenten geven en ontvangen Kritiek geven en ontvangen Omgaan met boos zijn Pesten en nee zeggen In de training krijgen de kinderen vaardigheden aangeleerd die ze in hun eigen situatie kunnen toepassen. Tussen de bijeenkomsten door wordt actief geoefend en worden opdrachten gemaakt. Waar, wanneer en kosten? Start: maandag 22 februari 7 bijeenkomsten op de maandagmiddag van uur tot uur. Intakegesprekken: 15 en 16 februari na schooltijd. Waar: Wijkcentrum de Zuwe De Bongerd 2 te Doetinchem. Kosten: De training is gratis. Informatie of aanmelding? Voor meer informatie of voor aanmelding van kinderen kunt u terecht bij: Gerry Dijkstra g.dijkstra@buurtpleinbv.nl Jan Wieggers j.wieggers@buurtpleinbv.nl

7 GYMROOSTER 15/16 - Periode 2 Maandag Groep 3 (even weken) Groep 7/ Groep 5 pauze Groep 8 Dinsdag Groep Groep 3/4 (oneven weken) Groep 4 Pauze Groep 5/6 Woensdag Groep 3/4 pauze Groep 7 Donderdag Groep Groep 6 pauze Groep 8 Vrijdag Groep 3 (oneven weken) / Groep 3/4 (even weken) (Carlo) Groep Groep 5/ Groep Groep 7/8

Gelukkig nieuwjaar! Schoolbieb Voorlezen. Bijlagen. Avondvierdaagse Kindercarnaval

Gelukkig nieuwjaar! Schoolbieb Voorlezen. Bijlagen. Avondvierdaagse Kindercarnaval Nieuwsbrief nr. 9 08-01-2016 In deze nieuwsbrief: Spannend in groep 8 Studiemiddag 1/2 Nieuwe kleutergroep Even voorstellen Coöperatief leren Een frisse kleur Nieuwe neuzen Bijlagen Schoolbieb Voorlezen

Nadere informatie

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Vakantierooster Schoolvoetbal Muziek maken Bijdrage schoolreizen Kalender

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Vakantierooster Schoolvoetbal Muziek maken Bijdrage schoolreizen Kalender Nieuwsbrief nr. 17 20-05-2016 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Vakantierooster Schoolvoetbal Muziek maken Bijdrage schoolreizen Kalender Kort nieuws Inloopspreekuur Nieuwe neuzen Kleuternieuws

Nadere informatie

Toetsmaanden. Goed nieuws voor de bieb. Bijlage: In deze nieuwsbrief: Redactie Nieuwsbrief. Wim Verheijen Rudolf van den Bogaert

Toetsmaanden. Goed nieuws voor de bieb. Bijlage: In deze nieuwsbrief: Redactie Nieuwsbrief. Wim Verheijen Rudolf van den Bogaert In deze nieuwsbrief: Toetsmaanden Goed nieuws voor de bieb Project for Learning Even voorstellen Studiedag groep 1 t/m 3 Winterrapport Nieuwe neuzen Bijlage: Persbericht bibliotheek Familiedag carnavalsvereniging

Nadere informatie

Presentatie leerplein en schoollogo. Schoolkalender

Presentatie leerplein en schoollogo. Schoolkalender Nieuwsbrief nr. 15 6-4-2017 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Aanmeldingen vierjarigen Schoolfotograaf Vakantierooster Voorstellingen Amphion Koningsspelen 2017 Prijs voor Jing Bedrijfsexcursies

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Ouderavond sociale media. In deze nieuwsbrief: Bijlagen: Schoolkalender

Ouderavond sociale media. In deze nieuwsbrief: Bijlagen: Schoolkalender Nieuwsbrief nr. 11 2-2-2017 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Ouderavond Sociale Media Gymlessen Carnaval Bijlagen: Doe-dag instrumenten (muziekschool). Familiedag de Billekletsers Ouderavond sociale

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 8 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal!

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! De vakantie is bijna weer afgelopen en volgende week maandag, 2 september, hopen we uw kinderen allemaal fris en uitgerust te verwelkomen voor het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief 2, 15 september 2017 Data om te onthouden: Week van 18 september: oudergesprekken Gouden weken Woensdag 27 september: sportdag Woensdag 27 september: start kinderpostzegels Maandag 2 oktober:

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Studiedag. In deze nieuwsbrief: Studiedag Sinterklaas Inloopspreekuur Informatieavond V.O. Nieuwe neuzen Voetbal Aanbod Lavendeltuin

Studiedag. In deze nieuwsbrief: Studiedag Sinterklaas Inloopspreekuur Informatieavond V.O. Nieuwe neuzen Voetbal Aanbod Lavendeltuin Nieuwsbrief nr. 7 17-11-2016 In deze nieuwsbrief: Studiedag Sinterklaas Inloopspreekuur Informatieavond V.O. Nieuwe neuzen Voetbal Aanbod Lavendeltuin Studiedag Bijlagen: Sportclinics Doetinchem Zuid.

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Weekbrief 22 januari 2016

Weekbrief 22 januari 2016 Weekbrief 22 januari 2016 Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt Vrijdag 29 januari Maandsluiting Vrijdag 5 februari Carnaval (info volgt in de volgende weekbrief)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017 Nieuwsbrief Januari 2017 In deze nieuwsbrief: Schaatsen! Zaterdag 14/1 van 10:30-12:30 Toetsdag: zaterdag 28/1 Rapporten 10 minuten gesprekken Contact gegevens Introductie koffie drinken Formulier 10 minuten

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe!

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe! Vinkenbaan editie jaargang 24 07-09-2017 Informatieavonden Deze avonden zijn bedoeld om alle ouders wat nadere informatie te verstrekken over het komend schooljaar en kennis te maken met de leerkrachten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

15 januari 2016

15 januari 2016 1294 www.clarafabriciusschool.nl 15 januari 2016 20 januari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 23 januari Volleybaltoernooi groep 7 en 8 27 januari Minilessen groep 8 op het HPC Studiedag Aanstaande woensdag

Nadere informatie

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws februari Jaargang Maandnieuws februari 2019 WINTERPRET

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws februari Jaargang Maandnieuws februari 2019 WINTERPRET Maandnieuws februari 2018-2019 Jaargang 17 105 Maandnieuws februari 2019 Hilversum WINTERPRET Kinderboekenweek 2013 Thema: Klaar voor de start! Lees verder op pagina 5 COLOFON / VOORWOORD Dit Maandnieuws

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Hekendorp. De creamiddag

Hekendorp. De creamiddag 150130 Hekendorp De creamiddag van vanmiddag was een groot succes. Het thema was en blijft ook nog even: WINTERS HANDWERKEN. Met wederom weer veel hulp hebben we onze leerlingen weer een middag vol creativiteit,

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Infopunt 8 29 januari 2016

Infopunt 8 29 januari 2016 Infopunt 8 29 januari 2016 Afgelopen weken zijn wij gestart met de halfjaarlijkse CITO toetsen. De kinderen hebben van tevoren heel hard gewerkt en geoefend en kunnen nu laten zien wat ze allemaal weten.

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Z WIJSEN NIEUWS Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Beste ouders, verzorgers, Ook deze week ontvangt u weer een goed gevulde nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte

Nadere informatie

Belangrijk!!! De middagpauze is van tot 13.00

Belangrijk!!! De middagpauze is van tot 13.00 Aan de ouders van groep 8 De vakantie is weer afgelopen en maandag gaan we allemaal weer fris en uitgerust beginnen aan een nieuw schooljaar. In deze brief ontvangt u belangrijke informatie voor het komende

Nadere informatie

OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016

OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016 OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016 Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag De kinderen zijn vrij. Dinsdag 17 mei Woensdag 18 mei Donderdag 19 mei Vrijdag 20 mei Hooggeëerd publiek Schoolproject

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie