RADIO ZIGBEE -TECHNOLOGIE DRAADLOZE COMFORT OPLOSSINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RADIO ZIGBEE -TECHNOLOGIE DRAADLOZE COMFORT OPLOSSINGEN"

Transcriptie

1 RADIO ZIGBEE -TECHNOLOGIE DRAADLOZE COMFORT OPLOSSINGEN

2 RADIO ZIGBEE -TECHNOLOGIE Inhoud INTROduCTIE... Blz. 1 INsTaLLaTIE... Blz. 2 OpLOssINGEN...Blz. 8 Creatie van het ZIGBEE netwerk.. 2 Koppelen van de apparaten... 4 Loskoppelen van de apparaten... 5 Creatie van een scenario... 6 VERLICHTING... 8 ROLLuIkEN... 8 dimming... 9 mobiele TOEpassING... 9 RadIO ZIGBEE in 3 eenvoudige stappen > CREëER >> koppel >>> BEdIEN

3 Draadloze vrijheid zonder de muren te beschadigen De standaard van de radio-oplossingen (draadloos). Voor renovatie en nieuwbouw. Vermenigvuldig het aantal bedieningspunten zonder de muren te beschadigen. Met een frequentie van 2,4 GHz is het mogelijk om met behulp van (draadloze) zenders en ontvangers, de verlichting, de rolluiken, de temperatuur, de technische en de inbraakalarmen te sturen. Bovendien kunnen scenario s geactiveerd worden en zorgt de tweerichtingscommunicatie tussen de toestellen ervoor dat de status weergegeven wordt. Kan worden gebruikt als aanvulling op het BUS-systeem. BeDRADingSSchemA Dimming Sturing van dimmers of Dimmer via aanraakbediening Voordelen van de RADio ZigBee -technologie communicatie in twee richtingen Kring toegankelijk: in het ZIGBEE -netwerk communiceren alle producten onderling. Een bediening voor de verlichting zal de kortste weg volgen. toevoegen van bedieningselementen zonder beschadiging van de muren 1 configuratie, drukken en leren Kring niet toegankelijk: als een product de informatie niet meer krijgt, zal het dichtstbijzijnde product automatisch overnemen. Manuele configuratie van elk toestel. Laat toe om basishandelingen te programmeren. Gecertificeerd ZIGBEE -product

4 RADIO ZIGBEE -technologie creatie van het ZIGBEE -netwerk om het radiosysteem te kunnen gebruiken, moet er eerst een ZigBee -netwerk worden gecreëerd. Door een netwerk te creëren, kunnen alle apparaten die ertoe behoren de commando's ontvangen die naar andere apparaten zijn gestuurd en die doorsturen. creatie Vooraleer de procedure wordt beschreven om een netwerk te creëren, worden de symbolen uitgelegd die worden gebruikt om de status van het verklikkerlichtje weer te geven. 2 Bepaal de coördinator * en druk gedurende 3 seconden op de TOETS NETWORK (netwerk). 3 s IS UIT IS AAN KNIPPERT TRAAG (1 s) KNIPPERT SNEL (0,25 s) FLITST (60 ms) Coördinator 3 Het verklikkerlichtje NETWORK (geel) is ononderbroken aan terwijl het netwerk wordt aangemaakt; nadien knippert het snel. 2 3 IMPULSEN OM DE 3 s 1 Verwijder de toetsen of de tiptoetsbediening van de betreffende apparaten bij een bestaande installatie. 4 Druk kort op de TOETS NETWORK (netwerk). Het verklikkerlichtje NETWORK (geel) gaat over op 3 impulsen om de 3 s. Kort drukken OF * De coördinator mag GEEN apparaat zijn met een batterij!

5 KoPPeling Om een netwerk te creëren, moeten de apparaten erin geïntegreerd zijn. 1 Druk op de TOETS NETWORK (netwerk) van de coördinator. Het verklikkerlichtje NETWORK (geel) begint snel te knipperen. Kort drukken 3 Herhaal de handeling voor alle apparaten die moeten worden geïntegreerd. 4 Druk kort op de TOETS NETWORK (netwerk) van de coördinator. Het verklikkerlichtje NETWORK (netwerk) van de coördinator gaat over op 3 impulsen om de 3 s, terwijl de verklikkerlichtjes NETWORK (netwerk) van alle andere apparaten uitgaan. Kort drukken 2 Druk kort op de TOETS NETWORK (netwerk) van het eerste apparaat dat moet worden geïntegreerd. Het verklikkerlichtje NETWORK (geel) is ononderbroken aan terwijl het netwerk wordt gezocht; nadien knippert het traag. Kort drukken Apparaat controle Druk op de TOETS NETWORK (netwerk) van om het even welk onderdeel of op de coördinator om de onderdelen te controleren die tot hetzelfde netwerk behoren; het verklikkerlichtje NETWORK (geel) van de coördinator begint traag te knipperen, terwijl het verklikkerlichtje NETWORK (geel) van het onderdeel snel knippert. 3 Apparaten met batterij knipperen niet mee als het netwerk wordt geopend. Apparaat Coördinator Apparaat Apparaat

6 RADIO ZIGBEE -technologie Koppeling en loskoppeling van de apparaten nadat het ZigBee -netwerk werd gecreëerd, moeten de apparaten van het systeem eraan worden gekoppeld. KoPPeling VAn een BeDieningSAPPARAAt AAn een SchAKelAAR 1 Verwijder de toetsen of de tiptoetsbediening van de betreffende apparaten. 2 Druk op de TOETS LEARN (leren) van een apparaat voor radiobediening om dat apparaat te koppelen. Het verklikkerlichtje LEARN (groen) begint traag te knipperen. 5 Druk op de TOETS ON (aan) van de schakelaar. De belasting wordt onder spanning gezet en het verklikkerlichtje LEARN (groen) begint snel te knipperen. 3 Druk op de TOETS ON (aan) van het apparaat voor radiobediening. Het verklikkerlichtje LEARN (groen) begint snel te knipperen. 6 Druk op de TOETS LEARN (leren) van het apparaat voor radiobediening. Alle verklikkerlichtjes LEARN (groen) gaan uit. 4 4 Druk op de TOETS LEARN (leren) van de schakelaar om hem te koppelen. Het verklikkerlichtje LEARN (groen) begint traag te knipperen.

7 7 De apparaten zijn voortaan aan elkaar gekoppeld: druk op de TOETS OFF (uit) van het apparaat voor radiobediening om te controleren of de koppeling correct is gebeurd. Dezelfde procedure kan worden gevolgd om twee schakelaars aan elkaar te koppelen. Schakelaars kunnen niet alleen de belasting bedienen die eraan gekoppeld is (commando ON/OFF via draadverbinding), maar kunnen via radiogolven ook de belasting bedienen die aan een andere schakelaar is gekoppeld. opmerking: Wanneer de TOETS ON/OFF wordt ingedrukt, zet een schakelaar de belasting die eraan gekoppeld is onder of zonder spanning, zelfs als die belasting aan een andere schakelaar gekoppeld is. loskoppeling VAn een BeDieningSAPPARAAt VAn een SchAKelAAR Een apparaat voor radiobediening kan op elk ogenblik van een schakelaar worden losgekoppeld. 1 Verwijder de toetsen en/of de tiptoetsbediening van de betreffende apparaten. 2 Druk op de TOETS LEARN (leren) van het apparaat voor radiobediening. Het verklikkerlichtje LEARN (groen) begint traag te knipperen. 4 Identificeer de schakelaar die moet worden losgekoppeld en druk kort op de TOETS LEARN (leren). Het verklikkerlichtje LEARN (groen) gaat uit. 5 3 Druk op de TOETS ON (aan) van het apparaat voor radiobediening; de verklikkerlichtjes LEARN (groen) beginnen snel te knipperen. De verklikkerlichtjes LEARN (groen) van alle belastingen die aan het apparaat voor radiobediening zijn gekoppeld, beginnen te knipperen. Kort drukken 5 Druk op de TOETS LEARN (leren) van het apparaat voor radiobediening; alle verklikkerlichtjes LEARN (leren) gaan uit. Controleer of het apparaat voor radiobediening van de schakelaar is losgekoppeld.

8 RADIO ZIGBEE -technologie creatie van een scenario Voorbeeld: Een licht en rolluik worden bediend door een enkele druk op een BEDIENING VAN 4 SCENARIO'S. Bediening 4 scenario's Programmering voor automatisch leren Dimmer 1 Verwijder de sierplaatjes of de tiptoetsbediening van de drie apparaten. 2 Druk op de TOETS LEARN (leren) van de BEDIENING 4 SCENARIO S. Rolluik 4 Druk op de TOETS LEARN (leren) van de DIMMER. 6 3 Druk op de TOETS 1 van de BEDIENING 4 SCENARIO'S. 5 Druk op de TOETS ON (aan) van de DIMMER.

9 6 Druk op de TOETS LEARN (leren) van de ROLLUIKSCHAKELAAR. 8 Druk op de TOETS LEARN (leren) van het BEDIENINGSAPPARAAT 4 SCENARIO'S. 7 Druk op de TOETS UP (omhoog) van de ROLLUIKSCHAKELAAR. 9 Controleer of het gecreëerde scenario correct is. 7 Procedure om het blauwe verklikkerlichtje op de apparaten te doen branden en te doven: desactiveren (doven): druk gedurende 4 seconden op 'LEARN'. activeren (branden): druk gedurende 4 seconden op 'LEARN'.

10 RADIO ZIGBEE -technologie comfort oplossingen 4 kits die het leven eenvoudiger maken U vindt alle oplossingen in de technische gids VeRlichting - ReF col Maak een wisselschakeling met RADIO ZIGBEE voor traditionele verlichting (niet voor spaarlampen en led verlichting). Mogelijkheid om de verlichting te bedienen vanaf twee bedieningen zonder extra bekabeling. - 1 zender ontvanger met één contact ref zender met één bediening ref Geleverd met modulehouder en afwerking Céliane wit. Werking 1 Vervang de traditionele schakelaar door de zender ontvanger radio Céliane ref en gebruik de bestaande bekabeling. 2 Plaats de zender ref op de muur op de gekozen plaats zonder extra bekabeling L Raadpleeg de handleiding voor de programmatie. RollUiKen - ReF col Centraliseer de bediening van de rolluiken met de rolluikbediening RADIO ZIGBEE. Mogelijkheid om de rolluiken gezamelijk te bedienen. - 2 zender ontvangers voor rolluik functie ref zender met één rolluikbediening ref Geleverd met modulehouder en afwerking Céliane wit Werking 1 Vervang de traditionele rolluikbedieningen door de zender ontvangers radio Céliane ref en gebruik de bestaande bekabeling Plaats de zender ref op de muur in de kamer op de gekozen plaats zonder extra bekabeling. 3 Raadpleeg de handleiding voor de programmatie.

11 Dimming - ReF col Plaats een dimmer RADIO ZIGBEE met één extra bediening. Mogelijkheid om de verlichting te bedienen met dimfunctie vanaf twee bedieningen zonder extra bekabeling. - 1 zender ontvanger met dimfunctie ref zender met één dimmer bediening ref Geleverd met modulehouder en afwerking Céliane wit. Werking 1 Vervang de traditionele dimmer door de zender ontvanger radio Céliane ref en gebruik de bestaande bekabeling Plaats de zender ref op de muur op de gekozen plaats zonder extra bekabeling. 3 Raadpleeg de handleiding voor de programmatie. mobiele toepassing - ReF col Maak wisselschakelingen met RADIO ZIGBEE voor traditionele verlichting (niet voor spaarlampen en led verlichting). Mogelijkheid om de verlichting te bedienen vanaf twee bedieningen zonder extra bekabeling en een mobiel stopcontact voor staanlampen. - 1 zender ontvanger met 2 contacten en bediening ref zender met twee bedieningen ref mobiel stopcontact ref Geleverd met modulehouder en afwerking Céliane wit. Werking 1 Vervang de traditionele schakelaar door de zender ontvanger radio Céliane ref en gebruik de bestaande bekabeling Plaats de zender met 2 bedieningen ref op de muur in de kamer op de gekozen plaats zonder extra bekabeling. 3 Plaats het mobiel stopcontact ref en verbind met een staanlamp, de bediening hiervan is mogelijk vanaf de zender ref en de zender ontvanger ref Raadpleeg de handleiding voor de programmatie.

12 Legrand Group Belgium nv Kouterveldstraat Diegem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info.be@legrandgroup.be PLG1105ZIGNL

Draadloze comfort oplossingen

Draadloze comfort oplossingen Radio Zigbee -TECHNOLOGIE Draadloze comfort oplossingen RADIO ZIGBEE -TECHNOLOGIE Inhoud Introductie... Blz. 1 Installatie... Blz. 2 Oplossingen...Blz. 8 Creatie van het Zigbee netwerk.. 2 Koppelen van

Nadere informatie

Televariator 0-10 V

Televariator 0-10 V Televariator 0-10 V 036 60 Eigenschappen Spanning 100-240 V~ Frequentie 50-60 Hz 230 V~ 1000 VA 1000 VA 110 V~ 500 VA 500 VA Afmetingen 2 x 1,5 mm 2 of 1 x 2,5 mm 2 4 modules 0 C tot + 45 C TL-buis met

Nadere informatie

Draadloze Installatie Handleiding

Draadloze Installatie Handleiding Draadloze Installatie Handleiding VOOR INSTALLATEURS Alles wat u moet weten INHOUDSOPGAVE Page A Directe modus... 44 B "Draadloze bus" modus... 46 C Groepsopdracht gebruiken met de "Draadloze bus... 48

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Afstandsdimmer 1000 W

Afstandsdimmer 1000 W Afstandsdimmer 1000 W 036 71 Eigenschappen Spanning 100-240 V~ Frequentie 50-60 Hz 2 x 1,5 mm 2 of 1 x 2,5 mm 2 (*) Afmetingen 6 modules Conform IEC 60669-2-1 110 V~ 500 W 500 W 500 VA 500 VA 230 V~ 1000

Nadere informatie

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 HANDLEIDING Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 www.tempolec.be 01. INTRODUCTIE Ontvanger met : - een GSM-transmissie - een uitgang (contact NO / NF spanningsvrij). Mogelijke functie van de uitgang :

Nadere informatie

369200/369210 7" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN

369200/369210 7 KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN 369200/369210 7" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN 1 HANDLEIDING VIDEOFONIE HANDLEIDING VIDEOFONIE 1. Onderdelen videofoon

Nadere informatie

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Eén enkele App voor het eenvoudig koppelen van apparaten en voor het bedienen van alle functies in het domoticasysteem MyHOME_Up. GEEN CONFIGURATIE GEEN SOFTWARE.

Nadere informatie

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA MyHOME_Up DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA MYHOME_UP VERANDERT DE WERELD VAN DOMOTICA Piano Terra Cucina + Musica Luce colorata Luce Tapparella MyHOME_Up App Eén App

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis Beschrijving van producten met RF ingang Productcode Productbenaming TR302 A / B 2 batterij / RF KN uitgangen TR304 A / B 4 batterij / RF KN uitgangen TDxxx 2 / 4 / 6 -voudige

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

N.B.: tijdens het aanmaken van het account en/of het opslaan van de installaties is een internetverbinding nodig.

N.B.: tijdens het aanmaken van het account en/of het opslaan van de installaties is een internetverbinding nodig. De eerste keer dat de App YOKIS PRO gebruikt wordt, moet een YOKIS Pro-bedrijfsaccount worden aangemaakt. Dit account is nodig om de installaties te beschermen en in de YOKIS Cloud op te slaan. N.B.: tijdens

Nadere informatie

MIJN HUIS GECONNECTEERD THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES

MIJN HUIS GECONNECTEERD THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES MIJN HUIS GECONNECTEERD THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES LEGRAND, Internationaal marktleider in elektrische apparatuur De samenwerking met Netatmo, een Franse start-up

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis STXB322 V 1.x 2 ingangen / Schakeluitgang inbouw, 2-v LED (licht / jal. / venti.) (Status indicatie) STXB344 V 1.x 4 ingangen / Schakeluitgang inbouw, 4-v LED (licht / jal. /

Nadere informatie

Mosaic TM Lichtsfeerstuurprogramma

Mosaic TM Lichtsfeerstuurprogramma Mosaic TM Lichtsfeerstuurprogramma 784 30 Kenmerken (1) ( * ) 50/60 Hz 240 V~ 100 V~ 1 x 2,5 mm2 2 x 1,5 mm 2 Max. Min. Max. Min. < 2200 W (2) (niet hoger gaan dan 1 000 W per kanaal) 3 x 40 W < 1100 W

Nadere informatie

Afstandbedienbaar stopcontact

Afstandbedienbaar stopcontact Afstandbedienbaar stopcontact Installatiehandleiding Afstandbedienbaar stopcontact aan/uit 3600 W Artikelnummer 2401150 / 2401091 Afstandbedienbaar stopcontact Art.nr. 2401150 Art.nr. 2401091-2 - Inhoudsopgave

Nadere informatie

,5" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369110NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES

,5 KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369110NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 369110 4,5" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369110NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 1 HANDLEIDING VIDEOFONIE HANDLEIDING VIDEOFONIE 1. Onderdelen Videofoon

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

TV DRC 868 A01 - TV DRC 000 A01, dimmer

TV DRC 868 A01 - TV DRC 000 A01, dimmer TV DRC 868 A01 - TV DRC 000 A01, dimmer Toepassing De ontvanger TV DRC is voorzien voor wandmontage m.b.v. een inbouwdoos. Zijn functie bestaat uit het manueel of radiogestuurd dimmen van een belasting

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

WONINGBOUW & UTILITEIT

WONINGBOUW & UTILITEIT DRAADLOOS POWER ASSORTIMENT Digitale modules voor automatisering van elektrische installaties WONINGBOUW & UTILITEIT Centrale bediening van verlichting, zonwering en apparatuur digitale micromodules NU

Nadere informatie

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer Chronis Comfort RTS Installatiehandleiding Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176 Chronis Comfort RTS Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176-2 - Inhoudsopgave Pagina Omschrijving 4 Productvoordelen

Nadere informatie

Applicatiesoftware. 1-voudige tiptoets RF batterij 2-voudige tiptoets RF batterij

Applicatiesoftware. 1-voudige tiptoets RF batterij 2-voudige tiptoets RF batterij Applicatiesoftware Applicatiesoftware Ingangsproduct radio Elektrische / mechanische eigenschappen: zie handleiding van het product Productcode Productbenaming TP product RF producten 8565 52 xx 8565 62

Nadere informatie

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life Scène Snelstart gids The Art of Window Styling Een briljante evolutie in The Art of Window Styling. Deze gids helpt je op weg met je PowerView

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

MINI INBOUW SCHAKELAAR

MINI INBOUW SCHAKELAAR START-LINE AWS-3500S GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70230 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen MINI INBOUW SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies. Bij

Nadere informatie

GSM PANIEK ALARM SYSTEEM

GSM PANIEK ALARM SYSTEEM GSM PANIEK ALARM SYSTEEM Gebruikershandleiding LEES DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING GRONDIG VOORALEER DIT PRODUCT TE GEBRUIKEN! Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

PACK TYXIA 541 et 546

PACK TYXIA 541 et 546 PACK 54 et 546 FR EN Notice d installation Installation instructions PL Instrukcja instalacji Installatie-instructies Inhoud van packs Inhoudsopgave Set 54 7 Set 546 7 6 5630 5730 / Installatie van de

Nadere informatie

EC5415B. B-Tronic EasyControl. Montage- en gebruiksaanwijzing. Wand-/handzender 15-kanaal bidirectioneel

EC5415B. B-Tronic EasyControl. Montage- en gebruiksaanwijzing. Wand-/handzender 15-kanaal bidirectioneel B-Tronic EasyControl EC5415B nl Montage- en gebruiksaanwijzing Wand-/handzender 15-kanaal bidirectioneel Belangrijke informatie voor: de monteur / de elektricien / de gebruiker Aan de betreffende personen

Nadere informatie

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone

Handleiding. 1. Over Bluetooth Speakerphone Handleiding 1. Over Bluetooth Speakerphone Deze draagbare mini Bluetooth Speakerphone is speciaal ontworpen om u te voorzien van het gemak en de vrijheid van draadloze communicatie. U kunt het gebruiken

Nadere informatie

HOMETOUCH 7 TOUCHSCREEN ÉÉN TOESTEL VOOR DOMOTICA EN VIDEOFONIE

HOMETOUCH 7 TOUCHSCREEN ÉÉN TOESTEL VOOR DOMOTICA EN VIDEOFONIE HOMETOUCH 7 TOUCHSCREEN ÉÉN TOESTEL VOOR DOMOTICA EN VIDEOFONIE HOMETOUCH HET GECONNECTEERDE TOUCHSCREEN Eenvoudige installatie Geen software Personaliseerbaar door de gebruiker 2 Het gamma MyHOME_Up wordt

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10295 Welkom Dank u voor het kopen van Digitus Bluetooth Soundbar met subwoofer! Ongeacht hoe u dit product gebruikt of het nu voor het afspelen

Nadere informatie

Chronis Smart RTS. Installatiehandleiding. Chronis Smart RTS Artikelnummer

Chronis Smart RTS. Installatiehandleiding. Chronis Smart RTS Artikelnummer Chronis Smart RTS Installatiehandleiding Chronis Smart RTS Artikelnummer 1805166 Chronis Smart RTS Chronis Smart RTS Artikelnummer 1805166-2 - Inhoudsopgave Pagina OMSCHRIJVING 4 Productvoordelen 4 Principe

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

RF STANDAARD THERMOSTAAT

RF STANDAARD THERMOSTAAT RF STANDAARD THERMOSTAAT Thermostaat Ontvanger PRESENTATIE - Radio frequente RF thermostaat (433.92 Mhz). - Elk combinatie thermostaat en ontvanger is reeds op elkaar afgestemd. - Met de schakelaar (mode

Nadere informatie

Digimax 210. Compatible met Maxi Controller. Gebruiksaanwijzing

Digimax 210. Compatible met Maxi Controller. Gebruiksaanwijzing Digimax 210 Programmeerbare thermostaat Compatible met Maxi Controller Gebruiksaanwijzing Bedieningselementen van de thermostaat HF DigiMax 210 Omgevings temperatuur set -toets omhoog -toets omlaag -toets

Nadere informatie

Draadloze radiatorknop

Draadloze radiatorknop Draadloze radiatorknop Model: TRV10RF INSTALLATIEHANDLEIDING Inhoud van de doos Inhoud van de doos Symbolen gebruikt in deze handleiding: Veiligheid Belangrijke informatie Uw voordelen Inhoud: Inhoud van

Nadere informatie

LE10 Draadloze ontvanger

LE10 Draadloze ontvanger LE10 Draadloze ontvanger CRS-URE-0100 F.01U.139.675 V1.2 2012.09 nl Aanvulling LE10 Draadloze ontvanger Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Onderwerp van de aanvulling 4 1.1 Betrokken apparatuur 4 1.2

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Andere afdekramen apart te verkrijgen n Keuze uit 9 verschillende afdekramen (Pure, Zwart, Silver, Silver mat, Licht Bamboe, Amber Bamboe, Kersen,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING: BUITEN BEWEGINGSMELDER Inhoud INTRODUCTIE... 2 INSTALLATIE... 3 INSTELLINGEN... 4 SCHAKELAAR SW1... 5 SCHAKELAAR SW2... 5 JUMPER SCHAKELAAR JP1... 5 TESTEN... 6 LOOPTEST... 6 RADIO LINK TEST...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van AJP Z-Wave jaloezieën

Gebruiksaanwijzing van AJP Z-Wave jaloezieën NL Gebruiksaanwijzing van AJP Z-Wave jaloezieën Inhoud 1.Beschrijving...2 2. Snelle start...3 3. Programmering van het toestel...4 4. Manuele besturing...5 5. Beschrijving van de signalisatie led-lampjes...5

Nadere informatie

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

Afstandsbediening Keygo io

Afstandsbediening Keygo io Afstandsbediening Keygo io Installatiehandleiding Handzender Keygo 4 io Artikelnummer 1841134 Afstandsbediening Keygo io Afstandsbediening 4 kanalen zonder terugkoppeling. Geschikt voor het aansturen van

Nadere informatie

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 RFI 1000 / RFI 1000-2 Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 Instructiehandleiding RFI 1000 / RFI 1000-2 Eerst de handleiding lezen alvorens het systeem in werking te stellen Het systeem

Nadere informatie

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax 1 Opstartprocedure Watts Vision Comfort Pakket Radiatoren. Zoneregeling van radiatorkring(en) met thermostaatkop(pen) BT-TH02 RF en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. Installatie van de RF digitale

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender [6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender Druk met een puntig voorwerp kort op de Zend met de KlikAanKlikUit zender een AAN - verbindknop. De LED-indicator gaat knipperen signaal. Druk bijvoorbeeld op

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

allmatic Gebruikershandleiding HANDL Ampèrestraat TR Purmerend Tel: Fax:

allmatic Gebruikershandleiding HANDL Ampèrestraat TR Purmerend Tel: Fax: allmatic Ampèrestraat 41 1446 TR Purmerend Tel: 0299-419 000 Fax: 0299-419 050 HANDL 16.223 Gebruikershandleiding 2 15 Installeren van het systeem Sluit de ontvanger aan zoals weergeven in figuur 9. Zet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld.

Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld. MKP-300 DRAADLOOS BEDIENDEEL MKP300_NL 03/12 Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld. 1. Eigenschappen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 RTS

Afstandsbediening Telis 4 RTS Afstandsbediening Telis 4 RTS Bedieningshandleiding Telis 4 RTS Pure Art.nr. 8063 Telis 4 RTS Silver Art.nr. 80638 Telis 4 RTS Patio Art.nr. 80644 Telis 4 RTS Lounge Art.nr. 8065 Afstandsbediening Telis

Nadere informatie

ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER

ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES

ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES NIEUWIGHEDEN Delta Dore biedt een eenvoudig domotica concept aan waardoor je met één simpele app je verlichting, verwarming, beveiliging... kan bedienen.

Nadere informatie

Mod HANDENVRIJE EEN- EN TWEEGEZINS-KLEURENVIDEOKIT. Ref. 1722/ /86 (*) INSTRUCTIES VOOR DE INSTALLATIE VAN DE DOMOTICA

Mod HANDENVRIJE EEN- EN TWEEGEZINS-KLEURENVIDEOKIT. Ref. 1722/ /86 (*) INSTRUCTIES VOOR DE INSTALLATIE VAN DE DOMOTICA Mod. 1722 DS1722-097 LBT20164 HANDENVRIJE EEN- EN TWEEGEZINS-KLEURENVIDEOKIT Ref. 1722/85-1722/86 (*) INSTRUCTIES VOOR DE INSTALLATIE VAN DE DOMOTICA Inhoud 1 CONFIGURATIE... 3 1.1 Configuratie van de

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie 2 : Zoneregeling van radiatorkring(en) met thermostaatkop(pen) BT-TH02 RF en RF Plug-in ontvanger BT-PR02 RF. Installatie van de RF digitale thermostaatkop

Nadere informatie

Wij danken u hartelijk voor de aankoop van uw LivingLight Color Player 4 en/of Color Player 4 receiver.

Wij danken u hartelijk voor de aankoop van uw LivingLight Color Player 4 en/of Color Player 4 receiver. LivingLight COLOR PLAYER 4 EN COLOR PLAYER 4 RECEIVER Wij danken u hartelijk voor de aankoop van uw LivingLight Color Player 4 en/of Color Player 4 receiver. De LivingLight producten zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Applicatiesoftware Tebis

Applicatiesoftware Tebis 5 Applicatiesoftware Tebis Detector verlichting radio quicklink Elektrische / mechanische eigenschappen: zie productblad Productcode Productbenaming Productcode applicatiesoftware TRC321B Detector verlichting

Nadere informatie

SpIDer FAQ versie : Oktober 2015_01

SpIDer FAQ versie : Oktober 2015_01 SpIDer FAQ versie : Oktober 2015_01 FAQ klimaatthermostaat Wanneer licht het kloksymbool in de thermostaat op? Als er een klokprogramma is ingesteld en actief is of als de Easy Clock is ingeschakeld. Wat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET TIMERFUNCTIE

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET TIMERFUNCTIE GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET FUNCTIE ATMT-502 AFSTANDSBEDIENING MET FUNCTIE OMSCHRIJVING Deze afstandsbediening met timerfunctie kan worden gebruikt om KlikAanKlikUit ontvangers

Nadere informatie

Thermostatische radiatorkraan it600 - B2: Internetversie

Thermostatische radiatorkraan it600 - B2: Internetversie Thermostatische radiatorkraan it600 - B2: Internetversie BEKNOPTE INSTALLATIEHANDLEIDING Inhoud van de verpakking Thermostatische radiatorkraan (TRV10RF) Thermostaat (VS20) Regeleenheid (CO10RF) NB: Deze

Nadere informatie

Mysterieus zwart. Axolute uniek.

Mysterieus zwart. Axolute uniek. Mysterieus zwart. Axolute uniek. Gewoonweg wit. Axolute uniek. 2 3 Products Design: Zecca&Zecca and BTicino Industrial Design De exclusieve Axolute collectie waar zwart glas domineert Video Station Nighter,

Nadere informatie

1/ Plaatsing/Bevestiging 34. 2/ Radioverbinding 36 3/ Een groep maken 39 4/ Gebruik 40 5/ Ondersteuning 41

1/ Plaatsing/Bevestiging 34. 2/ Radioverbinding 36 3/ Een groep maken 39 4/ Gebruik 40 5/ Ondersteuning 41 TYXIA 1712 Technische kenmerken Inhoudsopgave - Voeding door lithiumbatterij - CR2430-3V Klasse III isolatie Zendfrequentie X3D: 868,7 MHz tot 869,2 MHz Maximaal radio vermogen < 10 mw Categorie receptor

Nadere informatie

PowerView Motorisation

PowerView Motorisation PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life Scène Snelstart gids Een briljante evolutie in The Art of Window Styling. Deze gids helpt je op weg met je PowerView aankoop. STAP 1 INSTALLEER

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR A B C * * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmodus-knop C: Indicator 1 [1] Draai de fitting-ontvanger

Nadere informatie

COMPACTE STOPCONTACT DIMMER

COMPACTE STOPCONTACT DIMMER START-LINE ACC-250-LD GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70167 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE STOPCONTACT DIMMER Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

AFR-100 FITTING DIMMER

AFR-100 FITTING DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPATIBILITEIT Deze ontvanger werkt met alle KlikAanKlikUit zenders met

Nadere informatie

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

ACM-3000H2 INBOUWSCHAKELAAR

ACM-3000H2 INBOUWSCHAKELAAR LIFE SUPPORT Gebruik KlikAanKlikUit producten nooit voor life support systemen of toepassingen waar storingen van apparatuur levensbedreigend kunnen zijn. MAXIMALE BELASTING Sluit nooit lampen of apparatuur

Nadere informatie

De optimale oplossing voor verlichting van gemeenschappelijke ruimten

De optimale oplossing voor verlichting van gemeenschappelijke ruimten De dynamiek van innovatie De optimale oplossing voor verlichting van gemeenschappelijke ruimten 3 jaar garantie www.sarlam.be On/Off De gepaste versie kiezen o n /o f f ON off Uitdoofvertraging ON off

Nadere informatie

AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR

AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OMSCHRIJVING Deze draadloze wandschakelaar kan op iedere gewenste

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

Transmitte r Eco 19349

Transmitte r Eco 19349 Transmitte r Eco 19349 Nederlands Gebruiksaanwijzing Inhoud : Kenmerken Plaatsen batterij Hotshoe connector Functies Frequentie Skyport modules Geïntegreerde synchronisatie Kenmerken EL-Skyport Eco Probleemoplossing

Nadere informatie

Radio codeklavier RTS

Radio codeklavier RTS Radio codeklavier RTS Installatiehandleiding Radio codeclavier RTS Artikelnummer 1841030 Radio codeklavier RTS n Oplichtende toetsen bij bediening. n Keuze tussen 4, 5 of 6 cijfer combinatie. n Verschillende

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie 3 : Zoneregeling van radiatorkring(en) met thermostaatkop(pen) BT-TH02 RF en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. Installatie van de RF digitale

Nadere informatie

HANDLEIDING. Radiofrequentiebediening Synchro 3-4 VFF/CDL-C-2G4

HANDLEIDING. Radiofrequentiebediening Synchro 3-4 VFF/CDL-C-2G4 HANDLEIDING Radiofrequentiebediening Synchro 3-4 VFF/CDL-C-2G4 Versie: sept 2016 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN - Behuizing nooit openen. Door onbevoegd openen van de behuizingen/of ondeskundige reparaties kan

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 1 RTS

Afstandsbediening Telis 1 RTS Afstandsbediening Telis 1 RTS Bedieningshandleiding Telis 1 RTS Pure Art.nr. 1810630 Telis 1 RTS Silver Art.nr. 1810637 Telis 1 RTS Patio Art.nr. 181064 Telis 1 RTS Lounge Art.nr. 1810649 Afstandsbediening

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u vele jaren

Nadere informatie

" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369220NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES

 KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369220NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 369220 7" KLEURENSCHERM HANDLEIDING VIDEOFONIE PLG369220NF THE GLOBAL SPECIALIST IN ELECTRICAL AND DIGITAL BUILDING INFRASTRUCTURES 1 HANDLEIDING VIDEOFONIE HANDLEIDING VIDEOFONIE 1. Onderdelen Videofoon

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Inbouwontvanger RTS voor verlichting

Inbouwontvanger RTS voor verlichting Inbouwontvanger RTS voor verlichting Installatiehandleiding Artikelnummer 1811251 Inbouwontvanger RTS voor verlichting Voor het aansturen van verlichting. Met de Lighting in-wall receiver RTS kunt u de

Nadere informatie

Basis installatie handleiding TempWeb

Basis installatie handleiding TempWeb Basis installatie handleiding TempWeb Inhoud 1. Checklist (voor de verkoop)... 3 2. De Internet coordinator G10/G11... 4 2.1 LED signalen van de Coördinator... 5 2.2 Het programmeren van een vast IP adres...

Nadere informatie

Montage- en gebruiksaanwijzing van de adaptermodule ZWMA

Montage- en gebruiksaanwijzing van de adaptermodule ZWMA NL Montage- en gebruiksaanwijzing van de adaptermodule ZWMA Inhoudsopgave 1 De veiligheidsvoorschriften...2 2 De beschrijving van de adaptermodule ZWMA...3 3 De montage van de module ZWMA...4 4 De programmatie

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ZENDER AEX-701 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE SIGNAALREPEATER Lees

Nadere informatie

Welkom bij het Internet of things van Smeg

Welkom bij het Internet of things van Smeg Verbinding maken emotioneel beeld Welkom bij het Internet of things van Smeg SmegConnect is de Smeg-app waarmee je kunt communiceren met je eigen huishoudelijke apparaten en deze op afstand kunt bedienen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS Waar moet u op letten? Het KlikAanKlikUit systeem De set APA3-1500R is eenvoudig uit te breiden met andere KlikAanKlikUit

Nadere informatie

Programmeerapparaat Tebis TX100

Programmeerapparaat Tebis TX100 5 Programmeerapparaat Tebis TX100 Detector verlichting radio quicklink Elektrische / mechanische eigenschappen: zie productblad Productcode Productbenaming TX100 versie TP product RF product TRC321B RF

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product.

Nadere informatie